|
|
#1141 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
wpadłam tutaj żeby zobaczyć czy coś tu się dzieje bo w ogóle tu na tym wątku jeszcze nie byłam a tu tyle stron do czytania!
zostało mi jeszcze kilka ale to już jutro chyba.
Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2011-08-02 o 21:01 |
|
|
|
#1142 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój mały spi na 140x200, więc jak ja u niego przysnę to do rana bo kołdrę też ma "dorosłą" więc wygodnie jak w swoim. Z resztą bardzo lubię z nim spać bo uwielbiam jak się do mnie przytula. |
|
|
|
|
#1143 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
narazie nie chcę się w tej kwestii strasznie wymądrzać, bo się nie znam - wiem, że nie najlepiej mówi, ale nie myślałam, że specjalista go aż tak źle zdiagnozuje ... może to też kwestia że on wstydliwy taki i pewnie nie powie/nie powtórzy/nie pokaże bo się krępuje ... szczególnie, że był u niej indywidualnie pierwszy raz .... ehhh no nic ... nie mam co go usprawiedliwiać, tylko trzeba przebadać i ćwiczyć ![]() ale dziękuję wszystkim za ciepłe słowa Cytat:
---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Cytat:
zasypia sam (nigdy nie trzeba było go usypiać - zostawiamy go w łóżku papa buzi i sobie leży, śpiewa itp. czasami zawoła, że dinozaur spadł ..., ale w końcu zasypia), śpi sam, ale w nocy i tak do nas trafia a wtedy zawsze kładzie się na mnie, że prawie z łóżka spadam ....
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-05-17 o 07:50 |
||||
|
|
|
#1144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj generalnie już chodzi o sam fakt że mąż próbował mnie okłamać , wole najgorszą prawdę niż kłamstwo ponieważ zawsze czy prędzej się o tym dowiaduje . U mnie podstawa to zaufanie i szczerość . Kłamstwo to rujnuje . ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Cytat:
Poza tym co to za tłumaczenie " przecież i tak wiesz że bym się z nią nie spotkał " bezsens , skoro pisze i się umawiam to chyba w takim celu . ahhhh dobrze , zobaczymy jak życie samo zweryfikuje tą sytuacje ![]() Jeszcze raz dziekuje za słowa pociechy z waszej strony
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-05-17 o 08:03 |
||
|
|
|
#1145 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
Ejjjj tak gadacie i gadacie o wizycie u ginekologa , i coś mnie olśniło spojrzałam do kalendarza i upsss na dzisiaj mam wizyte miałam być na 8,,20 ale na szczęście o 10 też mnie babeczka przyjmnie , także lece
Sarunieczka tobie też to polecam i zbieraj się , bo to aż wstyd że masz tyle lat a nigdy się nie badałaś ! Po dupce dostaniesz zobaczysz ! Trzeba Cię jakoś zmobilizować !
|
|
#1148 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do farbowania włosów, to poczekaj kilka dni, na pewno się przyzwyczaisz, no chyba, że faktycznie nie będzie Ci dobrze w takim kolorze. Ale zawsze to jakaś odmiana i wymaga czasu na oswojenie się ![]() ja tak samo :P ale zawsze mnie napada przed okresem... Cytat:
bardzo fajnie się zachowałaś również życzę, aby wszystko się wyjaśniło i dobrze ułożyłoechh do ginekologa też powinnam iść, bo odkładam od niewiemjakiego czasu ale zawsze mnie to bardzo stresowało, w ogóle wielu dziwnych rzeczy się boję :P
|
||
|
|
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w rudych bardziej mi do twarzy, miałam też prawie czarne, ale wtedy dawali mi 5 lat więcej niż mam w międzyczasie był też borsuk, ale mi się znudził pamiętam też pierwsze farbowanie w życiu, miałam chyba 16 lat, wtedy z ciemnego blondu przeszłam na jasny brąz, niewielka rożnica, ale jak się zobaczyłam to byłam w szoku podobało mi się, ale mimo wszystko![]() pokaż te nowe włosy
|
|
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
To ja mam zupełnie odwrotne doświadczenia jeśli chodzi o ginekologów. Już nigdy nie pójde do kobiety...moja pierwsza wizyta(miałam 14lat) a babka miała gdzieś że to pierwsza wizyta i że jestem dziewicą...potraktowała mnie baaardzo brutalnie, druga styczność to jak się dowiedzialam ze jestem w ciąży(byłam w pracy)więc kolezanka-lekarka zaproponowała usg i co mi powiedziała- że nie ma zarodka, pęcherzyk jest pusty, trzeba wyłyżeczkować...gdybym się od razu jej podłożyła nie miałabym starszej córeczki...a ja poleciałam od razu do mojego gina, który zasugerował, że mogłabym ją nawet do sądu posłać...
Mężczyźni są wg mojego doświadczenia delikatniejsi jako ginekolodzy, ale to oczywiście nie jest żadna reguła...![]() Sarunieczka marsz do GINA bo inaczej wpadnę do tego Krakowa i sama Cię zbadam... ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Myślę też że im wczesniej się pójdzie do gina tym łatwiej...ja w wieku 15 lat już leżałam na oddziele ginekologicznym i grupy studentów mi zaglądały, więc szybko się oswoiłam...im dłużej się zwleka tym trudniej się zdobyć na wizyte...
|
|
|
|
#1151 |
|
Zadomowienie
|
3 lata i 8 miesięcy
ona jest z wrzesnia 2007r. a tak w ogóle dzień dobry wszystkim
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1153 |
|
Rozeznanie
|
to ja już teraz wiem dlaczego na plotkowym o avonie taki spokój
![]() wszystkie tu się udzielacie, muszę Was najpeirw poczytać a potem się będę udzielać
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
#1154 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Hehehe! Zaczęłam czytać i nawet nie zauważyłam, że to takie stare posty! Ja na zapachy uczulona jestem, z avonowych używam tylko Full Speeda (już o tym pisałam) a z innych, które mnie nie uczulają znalazłam tylko Lacoste pour femme. Co jakiś czas mogę też użyć CK One, ale to baaardzo sporadycznie, bo jak za często też ból głowy murowany ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Ojejku! Właśnie spostrzegłam, że czytam 23 stronę a tu już 39! Ale postaram się wszystko nadrobić
|
|
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-05-17 o 11:40 |
|
|
|
|
#1156 |
|
Raczkowanie
|
Też lubię Eivie, ale przy drugim flakoniku bolała mnie już głowa, podobnie miałam z naszym Treselle.
|
|
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
Babcia mi to ciągle powtarza
ale ja chodzę do kobiety, pierwszy raz trafiłam tam mając 17 lat z infekcją a później trafiłam tam z ostrym zapaleniem przydatków, leczyłam się z tego 2,5 miesiąca, miałam już nawet zrosty na jajnikach, ale poschodziły i mi przestałam dostawać okres, więc znowu do niej a kolejna wizyta 30,05 po tabletki
|
|
|
|
#1158 |
|
w krainie snu i marzeń
|
ja z ginem miałam taki sam problem jak Sarunieczka...
i nie mogłam się przełamać, ale cały czas chciałam iść tylko się bałam. dopiero jak zaszłam w ciążę to jakoś tak nie było już problemu. teraz chodze do super lekarza - mężczyzny
|
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczęta, jestem wzburzona, a można nawet powiedzieć, że jestem zła, a że Mój na uczelni, a muszę się komuś wygadać, żeby ulżyło, więc padło na Was
), szewc... Wpadam do domu - syf Myślę: najpierw zjem i odsapnę chwilkę. Ale nie! ONA dzwoni... Nadaje jak najęta, że to jej nie weszło do głowy itp. Pyta się mnie: nauczyłaś się już? Dopiero weszłam do mieszkania... A ona: No jak to? Powinnaś się uczyć! o_O Wczoraj przez nią musiałam jeszcze o 23 pisać projekt... Umówiłyśmy się, że oddajemy za 2 tygodnie, bo ona nie ma czasu "bo musi się uczyć". Wczoraj wysyła mi swoją część i pisze, żebyśmy oddały w tą środę Najlepsze było to, że to jest projekt na ocenę, który oddaje się w oficjalnej pisemnej wersji. Chłopak jej to przepisała z kartki i zamiast pisać pełnymi zdaniami, to pojechał średnikami Musiałam poprawiać, żeby miało ręce i nogi...
Edytowane przez katniewojt Czas edycji: 2011-05-17 o 13:00 |
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze w życiu nie byłam u ginekologa faceta. Zawsze to jakiejś pani chodziłam, dobrze, że zaczęłyście gadać o tym. Muszę iść na wizytę kontrolną, bo dawno nie byłam.
|
#1162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie aż trzepie
![]() W swoim otoczeniu mam dużo ludzi, którzy mnie w✂✂✂✂iają Mam znajomego, który jest też starostą roku, ale o wszystkim muszę mu przypominać, bo sam nic nie załatwi. Jeszcze ma pretensje, że wczoraj trzeba było mu przypomnieć lub 5 minut temu, bo teraz ma ważniejsze sprawy![]() Musiałam się wyżalić
|
|
|
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1165 | |
|
Zadomowienie
|
No nareszcie udało mi się Was dogonić...ufff.
Tak więc ja też myślałam, że Sarunieczka pracuje w biurze i swoją drogą świetny pomysł z tymi ręcznikami szczególnie przypadły mi do gustu te na prezent ślubny, ułożone na kształt otwarte księgi Cytat:
|
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupuję od początkujących również (co prawda nie od takich, co dopiero zaczęli a już wystawili setki sztuk na raz(to juz podejrzane ). Zresztą allegro daję gwarancje, jak coś to zwraca tam jakieś kwoty i sporo użytkowników o tym wie
Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-05-17 o 13:35 |
|
|
|
|
#1167 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. nieraz o 1 to jeszcze przed kompem siedzę
|
|
|
|
|
#1169 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I chłopak, które pisze za nią projekty... Ona nie jest w stanie tego zrozumieć, że godzina mi schodzi z głupim obiadem skoro ona je 5 minut, nie wpadnie na to, że sama muszę go ugotować |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.

zostało mi jeszcze kilka ale to już jutro chyba.

jak śpi sama budzi się dużo wcześniej
), miał właśnie m.in. problem z "r" i jedynie jego siostra z rodzicami rozumieli co on mówi. Musiał chodzić na zajęcia i z czasem mowa się poprawiła, teraz ma już z 20 lat i nie ma śladu po problemach z dzieicństwa.
nie podejrzewałabym Cię o to 

bardzo fajnie się zachowałaś
ale zawsze mnie to bardzo stresowało, w ogóle wielu dziwnych rzeczy się boję :P

a później trafiłam tam z ostrym zapaleniem przydatków, leczyłam się z tego 2,5 miesiąca, miałam już nawet zrosty na jajnikach, ale poschodziły i mi przestałam dostawać okres, więc znowu do niej