Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-17, 01:42   #1141
Oja 84
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

wpadłam tutaj żeby zobaczyć czy coś tu się dzieje bo w ogóle tu na tym wątku jeszcze nie byłam a tu tyle stron do czytania!zostało mi jeszcze kilka ale to już jutro chyba.

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Edytowane przez Oja 84
Czas edycji: 2011-08-02 o 21:01
Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 07:42   #1142
dudi83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Ginekolog to coś czego się panicznie boją/wstydzę/krępuję i nie wiem jak ja pójdę...i nie bijcie,ale nie byłam jeszcze nigdy

ja myślę o lilowym,napis jak wzór GD15 (Kochanej mamusi córeczka) tylko zamiast aniołka dwa białe kwiatki i biały napis haftu
Ja po ciąży to do gin. chodzę bez żadnego skrępowania, wcześniej to też była moja zmora i poszłam dopiero jak miałam 18 czy 19 lat. Ja za to boję się dentysty, a tutaj jest czego, bo wizyta u gin. nie boli.

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
ja swojej kupiłam wersalkę 110x200cm, więc jak przysnę to chociaż wygodnie, a rano tż wstaje o 5 to ja myk do niej do wyrka i śpimy do 9 jak śpi sama budzi się dużo wcześniej
Mój mały spi na 140x200, więc jak ja u niego przysnę to do rana bo kołdrę też ma "dorosłą" więc wygodnie jak w swoim. Z resztą bardzo lubię z nim spać bo uwielbiam jak się do mnie przytula.

73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
dudi83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 07:48   #1143
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez dudi83 Pokaż wiadomość
Z pewnością wszystko będzie ok, mój kuzyn do 6 lat bardzo nie wyraźnie mówił (też Mati ), miał właśnie m.in. problem z "r" i jedynie jego siostra z rodzicami rozumieli co on mówi. Musiał chodzić na zajęcia i z czasem mowa się poprawiła, teraz ma już z 20 lat i nie ma śladu po problemach z dzieicństwa.
Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
A może ona wyolbrzymiła problem? Może warto byłoby się skonsultować jeszcze z innym logopedą? Też mam trzylatka i nie wszystkie wyrazy umie powiedzieć (ale mimo to uważam, że ogólnie dobrze sobie radzi), czasami coś przekręca... jak mu każę powtórzyć po mnie, to ładnie powtórzy (albo na raty/ na sylaby) a potem znowu po swojemu. No ale wiem, że potrafi i z czasem to lepiej opanuje, więc się nie martwię. Intuicyjnie czuję, że jest ok.
A zaczął późno mówić. I ładnie mówi "r".
dzięki za pocieszenie
narazie nie chcę się w tej kwestii strasznie wymądrzać, bo się nie znam - wiem, że nie najlepiej mówi, ale nie myślałam, że specjalista go aż tak źle zdiagnozuje ...
może to też kwestia że on wstydliwy taki i pewnie nie powie/nie powtórzy/nie pokaże bo się krępuje ... szczególnie, że był u niej indywidualnie pierwszy raz ....
ehhh no nic ... nie mam co go usprawiedliwiać, tylko trzeba przebadać i ćwiczyć

ale dziękuję wszystkim za ciepłe słowa

Cytat:
Ginekolog to coś czego się panicznie boją/wstydzę/krępuję i nie wiem jak ja pójdę...i nie bijcie,ale nie byłam jeszcze nigdy

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

Cytat:
Mój mały spi na 140x200, więc jak ja u niego przysnę to do rana bo kołdrę też ma "dorosłą" więc wygodnie jak w swoim. Z resztą bardzo lubię z nim spać bo uwielbiam jak się do mnie przytula.
mój bąbel ma serię mamut z ikea -> polecam
zasypia sam (nigdy nie trzeba było go usypiać - zostawiamy go w łóżku papa buzi i sobie leży, śpiewa itp. czasami zawoła, że dinozaur spadł ..., ale w końcu zasypia), śpi sam, ale w nocy i tak do nas trafia a wtedy zawsze kładzie się na mnie, że prawie z łóżka spadam ....

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2011-05-17 o 07:50
jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 08:00   #1144
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość

Resscue - mam nadzieję, że to się wszystko wyjaśni i między Tobą a mężem wszystko będzie ok. Swoją drogą to ty taka młoda - gniewna a takiego grzecznego smsa jej napisałaś nie podejrzewałabym Cię o to
Może mąż potrzebuje upewnić się, że mimo iż zaobrączkowany to jeszcze inne laski na niego lecą czy jak? no i myślę, że jakby miał coś na sumieniu czy coś planował to by się postarał, żeby ta rozmowa zniknęła z archiwum i żebyś się o tym nie dowiedziała. Głowa do góry, będzie dobrze

Wiesz ,aby się z nią dogadać to mimo wszystko musialąm do niej podejść jak do człowieka . Na szczęścia ta kobieta nie okazała się wredną suk** i również normalnie ze mną pogadała , Ja jej wyjaśniłam dlaczego mam takie obawy o swojego męża , a ona mnie uspokoiła .

Tutaj generalnie już chodzi o sam fakt że mąż próbował mnie okłamać , wole najgorszą prawdę niż kłamstwo ponieważ zawsze czy prędzej się o tym dowiaduje . U mnie podstawa to zaufanie i szczerość . Kłamstwo to rujnuje .

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
dokładnie, zgadzam się z Sarunieczką, Resscue nie martw się, bo to pewnie tylko nieporozumienie jakieś, a poza tym ściemniał bo wiedział że go w żadnym wypadku nie puścisz jak prawde powie...
facet na początku związku jest jakiś taki "nieoswojony", nie wie jak się ma zachować , jest czasem nieogarnięty... to że mówią, że w związku trzeba się "dotrzeć" dotyczy wg mnie głównie facetów, bo oni mało kumają samą definicję związku,

będzie dobrze, trzymamy kciuki

Resscue, poza tym jesteście w wieku największej zazdrości o tę drugą osobę, a to nie sprzyja zawsze obopólnemu zrozumieniu , ale z wiekiem ta zazdrość mija . W wieku moim i Sarunieczki ta zazdrość już nie jest taka straszna mi to już wszystko jedno czasem- nie jestem chyba zazdrosna i podejrzliwa, ale to też dlatego że nie boję się ewentualnego rozwodu bo mu powtarzam że go nie będzie nigdy na niego stać , bo nawet nie umiem oszacować ile by mnie zadowoliło przy rozwodzie jesli chodzi o wartości materialne...

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Wiesz kochana Ja nie jestem jakąś świruską i wielką zazdrośnicą , bez powodu , mój mąż 3 razy zawiódł mnie w tej samej kwestii , dlatego wczorajsza sytuacja na prawdę już mnie powaliła z nóg .

Poza tym co to za tłumaczenie " przecież i tak wiesz że bym się z nią nie spotkał " bezsens , skoro pisze i się umawiam to chyba w takim celu .
ahhhh dobrze , zobaczymy jak życie samo zweryfikuje tą sytuacje

Jeszcze raz dziekuje za słowa pociechy z waszej strony

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-05-17 o 08:03
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 08:21   #1145
dudi83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
mój bąbel ma serię mamut z ikea -> polecam
zasypia sam (nigdy nie trzeba było go usypiać - zostawiamy go w łóżku papa buzi i sobie leży, śpiewa itp. czasami zawoła, że dinozaur spadł ..., ale w końcu zasypia), śpi sam, ale w nocy i tak do nas trafia a wtedy zawsze kładzie się na mnie, że prawie z łóżka spadam ....
My też mamy ikea ale nie serię dziecięcą (głównie expedit, besta, lack). Co do spania, to mój mały niestety jest alergikiem i do 1,5 roku miał straszną swędzącą wysypkę, musiałam go masować po pleckach aby zasnął. Teraz juz sam zasypia, najczęściej podczas bajki.

Stary 2011-05-17, 08:26   #1146
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Ja po ciąży to do gin. chodzę bez żadnego skrępowania, wcześniej to też była moja zmora i poszłam dopiero jak miałam 18 czy 19 lat. Ja za to boję się dentysty, a tutaj jest czego, bo wizyta u gin. nie boli.

musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 08:45   #1147
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Ejjjj tak gadacie i gadacie o wizycie u ginekologa , i coś mnie olśniło spojrzałam do kalendarza i upsss na dzisiaj mam wizyte miałam być na 8,,20 ale na szczęście o 10 też mnie babeczka przyjmnie , także lece

Sarunieczka tobie też to polecam i zbieraj się , bo to aż wstyd że masz tyle lat a nigdy się nie badałaś ! Po dupce dostaniesz zobaczysz ! Trzeba Cię jakoś zmobilizować !

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 09:12   #1148
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
(...) kupiłam sobie 2 dopasowanie staniki (wreszcie wiem jaki mam rozmiar )
gratuluję A co do farbowania włosów, to poczekaj kilka dni, na pewno się przyzwyczaisz, no chyba, że faktycznie nie będzie Ci dobrze w takim kolorze. Ale zawsze to jakaś odmiana i wymaga czasu na oswojenie się

Cytat:
Ja też musze poćwiczyć bo od kilku dni strasznie się obżeram
ja tak samo :P ale zawsze mnie napada przed okresem...

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
Wiesz ,aby się z nią dogadać to mimo wszystko musialąm do niej podejść jak do człowieka . Na szczęścia ta kobieta nie okazała się wredną suk** i również normalnie ze mną pogadała , Ja jej wyjaśniłam dlaczego mam takie obawy o swojego męża , a ona mnie uspokoiła .
bardzo fajnie się zachowałaś również życzę, aby wszystko się wyjaśniło i dobrze ułożyło

echh do ginekologa też powinnam iść, bo odkładam od niewiemjakiego czasu ale zawsze mnie to bardzo stresowało, w ogóle wielu dziwnych rzeczy się boję :P
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 09:31   #1149
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość

Swoją drogą przechodzę mały kryzys bo dziś kumpela pofarbowała mi włosy na ciemną czerwień i za cholerę nie mogę przywyknąć mimo, że od wielu lat pragnęłam mieć takie włosy. Mam wrażenie, że zupełnie mi nie pasują
mi też było dziwnie jak przefarbowałam się z jasnego blondu na rude ale w rudych bardziej mi do twarzy, miałam też prawie czarne, ale wtedy dawali mi 5 lat więcej niż mam w międzyczasie był też borsuk, ale mi się znudził pamiętam też pierwsze farbowanie w życiu, miałam chyba 16 lat, wtedy z ciemnego blondu przeszłam na jasny brąz, niewielka rożnica, ale jak się zobaczyłam to byłam w szoku podobało mi się, ale mimo wszystko

pokaż te nowe włosy
Stary 2011-05-17, 09:38   #1150
zalotnica83
Zakorzenienie

To ja mam zupełnie odwrotne doświadczenia jeśli chodzi o ginekologów. Już nigdy nie pójde do kobiety...moja pierwsza wizyta(miałam 14lat) a babka miała gdzieś że to pierwsza wizyta i że jestem dziewicą...potraktowała mnie baaardzo brutalnie, druga styczność to jak się dowiedzialam ze jestem w ciąży(byłam w pracy)więc kolezanka-lekarka zaproponowała usg i co mi powiedziała- że nie ma zarodka, pęcherzyk jest pusty, trzeba wyłyżeczkować...gdybym się od razu jej podłożyła nie miałabym starszej córeczki...a ja poleciałam od razu do mojego gina, który zasugerował, że mogłabym ją nawet do sądu posłać... Mężczyźni są wg mojego doświadczenia delikatniejsi jako ginekolodzy, ale to oczywiście nie jest żadna reguła...
Sarunieczka marsz do GINA bo inaczej wpadnę do tego Krakowa i sama Cię zbadam...

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Myślę też że im wczesniej się pójdzie do gina tym łatwiej...ja w wieku 15 lat już leżałam na oddziele ginekologicznym i grupy studentów mi zaglądały, więc szybko się oswoiłam...im dłużej się zwleka tym trudniej się zdobyć na wizyte...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 09:40   #1151
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:

Ziarnko, a i le lat ma twoja córcia?
3 lata i 8 miesięcy ona jest z wrzesnia 2007r.

a tak w ogóle dzień dobry wszystkim
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 09:41   #1152
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
To ja mam zupełnie odwrotne doświadczenia jeśli chodzi o ginekologów. Już nigdy nie pójde do kobiety...moja pierwsza wizyta(miałam 14lat) a babka miała gdzieś że to pierwsza wizyta i że jestem dziewicą...potraktowała mnie baaardzo brutalnie, druga styczność to jak się dowiedzialam ze jestem w ciąży(byłam w pracy)więc kolezanka-lekarka zaproponowała usg i co mi powiedziała- że nie ma zarodka, pęcherzyk jest pusty, trzeba wyłyżeczkować...gdybym się od razu jej podłożyła nie miałabym starszej córeczki...a ja poleciałam od razu do mojego gina, który zasugerował, że mogłabym ją nawet do sądu posłać... Mężczyźni są wg mojego doświadczenia delikatniejsi jako ginekolodzy, ale to oczywiście nie jest żadna reguła...
Sarunieczka marsz do GINA bo inaczej wpadnę do tego Krakowa i sama Cię zbadam...
i tu się zgodzę, że faceci są delikatniejsi
Stary 2011-05-17, 10:07   #1153
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

to ja już teraz wiem dlaczego na plotkowym o avonie taki spokój

wszystkie tu się udzielacie, muszę Was najpeirw poczytać a potem się będę udzielać

https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png
8katharina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 11:28   #1154
Eustomka
Raczkowanie

Cytat:
tak,a nie 11 stron od 2007 roku

a powiedzcie jakie lubicie perfumy,zapachy pozaAvonowe? Ja sie zachwyciłam ostatnio zapachem Ambar (Jesus del Pozo),dostałam próbkę w perfumerii Lubię też C-Thru Golden Touch
Witam i ja
Hehehe! Zaczęłam czytać i nawet nie zauważyłam, że to takie stare posty! TŻ mnie oświecił i dopiero zaczęłam szukać bieżących

Ja na zapachy uczulona jestem, z avonowych używam tylko Full Speeda (już o tym pisałam) a z innych, które mnie nie uczulają znalazłam tylko Lacoste pour femme. Co jakiś czas mogę też użyć CK One, ale to baaardzo sporadycznie, bo jak za często też ból głowy murowany

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Ojejku! Właśnie spostrzegłam, że czytam 23 stronę a tu już 39! Ale postaram się wszystko nadrobić
Eustomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 11:39   #1155
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Myślę też że im wczesniej się pójdzie do gina tym łatwiej...ja w wieku 15 lat już leżałam na oddziele ginekologicznym i grupy studentów mi zaglądały, więc szybko się oswoiłam...im dłużej się zwleka tym trudniej się zdobyć na wizyte...
Ja swoja pierwsza wizytę miałam w 13 lat. Tak się panicznie bałam, a lekarka to widziała, to nawet mnie nie badała- tylko usiadłyśmy i pogadałyśmy, a ona mi tłumaczyła rożne rzeczy. Uważam że to było bardzo fajne

Edytowane przez tonia85
Czas edycji: 2011-05-17 o 11:40
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 11:42   #1156
Eustomka
Raczkowanie

Cytat:
Tak, tak, ja jestem otwarta na różne firmy i z Ori lubię Amber, Enigmę - takie ciepłe, zimowe oraz ze świeżych wiosennych Elvie. Natomiast na wielu też się przejechałam - na trwałości i jakości zapachu, jak i u nas zresztą.
Też lubię Eivie, ale przy drugim flakoniku bolała mnie już głowa, podobnie miałam z naszym Treselle.
Eustomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 12:01   #1157
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Babcia mi to ciągle powtarza ale ja chodzę do kobiety, pierwszy raz trafiłam tam mając 17 lat z infekcją a później trafiłam tam z ostrym zapaleniem przydatków, leczyłam się z tego 2,5 miesiąca, miałam już nawet zrosty na jajnikach, ale poschodziły i mi przestałam dostawać okres, więc znowu do niej a kolejna wizyta 30,05 po tabletki
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 12:36   #1158
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

ja z ginem miałam taki sam problem jak Sarunieczka... i nie mogłam się przełamać, ale cały czas chciałam iść tylko się bałam. dopiero jak zaszłam w ciążę to jakoś tak nie było już problemu. teraz chodze do super lekarza - mężczyzny
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 12:39   #1159
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
w moim przypadku niestety też to się sprawdziło
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 12:58   #1160
katniewojt
Zakorzenienie

Dziewczęta, jestem wzburzona, a można nawet powiedzieć, że jestem zła, a że Mój na uczelni, a muszę się komuś wygadać, żeby ulżyło, więc padło na Was Zacznę od tego, że nie lubię ludzi, bo mnie w✂✂✂✂iają. Zawsze znajdzie się ktoś kto będzie mi truł tyłek w mało istotnej sprawie lub się użalał nad sobą z byle powodu. Tak teraz i moja koleżanka, która od zeszłego tygodnia uczy się na zaliczenie z prawa pracy. Jęczy mi cały czas, że się uczy nic jej do głowy nie wchodzi, a to trudne, a tamto gorsze... Test abc mamy w ten czwartek i ma nie być straszny. Pytania kto to pracownik, ile przysługuje ci urlopu itp. A ona już odkąd zaczęła się uczyć truje mi tylko o tym. Dodam, że ja mam dziś zamiar przysiąść, żeby się za to wziąć, ale nie mogę, bo ona cały czas mi truje. Nie poszła dziś na szkolenie, bo wstaje o 7 i musi się uczyć do testu - paranoja. Test najzwyklejszy na świecie Ja byłam na szkoleniu, musiałam po nim iść zapłacić rachunki, zrobić zakupy, wpaść do apteki (po visaxinum tutaj reklamowane), szewc... Wpadam do domu - syf Myślę: najpierw zjem i odsapnę chwilkę. Ale nie! ONA dzwoni... Nadaje jak najęta, że to jej nie weszło do głowy itp. Pyta się mnie: nauczyłaś się już? Dopiero weszłam do mieszkania... A ona: No jak to? Powinnaś się uczyć! o_O
Wczoraj przez nią musiałam jeszcze o 23 pisać projekt... Umówiłyśmy się, że oddajemy za 2 tygodnie, bo ona nie ma czasu "bo musi się uczyć". Wczoraj wysyła mi swoją część i pisze, żebyśmy oddały w tą środę Najlepsze było to, że to jest projekt na ocenę, który oddaje się w oficjalnej pisemnej wersji. Chłopak jej to przepisała z kartki i zamiast pisać pełnymi zdaniami, to pojechał średnikami Musiałam poprawiać, żeby miało ręce i nogi...

Edytowane przez katniewojt
Czas edycji: 2011-05-17 o 13:00
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 12:59   #1161
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Jeszcze w życiu nie byłam u ginekologa faceta. Zawsze to jakiejś pani chodziłam, dobrze, że zaczęłyście gadać o tym. Muszę iść na wizytę kontrolną, bo dawno nie byłam.
Stary 2011-05-17, 13:04   #1162
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Dziewczęta, jestem wzburzona, a można nawet powiedzieć, że jestem zła, a że Mój na uczelni, a muszę się komuś wygadać, żeby ulżyło, więc padło na Was Zacznę od tego, że nie lubię ludzi, bo mnie w✂✂✂✂iają. Zawsze znajdzie się ktoś kto będzie mi truł tyłek w mało istotnej sprawie lub się użalał nad sobą z byle powodu. Tak teraz i moja koleżanka, która od zeszłego tygodnia uczy się na zaliczenie z prawa pracy. Jęczy mi cały czas, że się uczy nic jej do głowy nie wchodzi, a to trudne, a tamto gorsze... Test abc mamy w ten czwartek i ma nie być straszny. Pytania kto to pracownik, ile przysługuje ci urlopu itp. A ona już odkąd zaczęła się uczyć truje mi tylko o tym. Dodam, że ja mam dziś zamiar przysiąść, żeby się za to wziąć, ale nie mogę, bo ona cały czas mi truje. Nie poszła dziś na szkolenie, bo wstaje o 7 i musi się uczyć do testu - paranoja. Test najzwyklejszy na świecie Ja byłam na szkoleniu, musiałam po nim iść zapłacić rachunki, zrobić zakupy, wpaść do apteki (po visaxinum tutaj reklamowane), szewc... Wpadam do domu - syf Myślę: najpierw zjem i odsapnę chwilkę. Ale nie! ONA dzwoni... Nadaje jak najęta, że to jej nie weszło do głowy itp. Pyta się mnie: nauczyłaś się już? Dopiero weszłam do mieszkania... A ona: No jak to? Powinnaś się uczyć! o_O
Wczoraj przez nią musiałam jeszcze o 23 pisać projekt... Umówiłyśmy się, że oddajemy za 2 tygodnie, bo ona nie ma czasu "bo musi się uczyć". Wczoraj wysyła mi swoją część i pisze, żebyśmy oddały w tą środę Najlepsze było to, że to jest projekt na ocenę, który oddaje się w oficjalnej pisemnej wersji. Chłopak jej to przepisała z kartki i zamiast pisać pełnymi zdaniami, to pojechał średnikami Musiałam poprawiać, żeby miało ręce i nogi...
co panikara ta twoja koleżanka
Stary 2011-05-17, 13:20   #1163
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
co panikara ta twoja koleżanka
A mnie aż trzepie
W swoim otoczeniu mam dużo ludzi, którzy mnie w✂✂✂✂iają Mam znajomego, który jest też starostą roku, ale o wszystkim muszę mu przypominać, bo sam nic nie załatwi. Jeszcze ma pretensje, że wczoraj trzeba było mu przypomnieć lub 5 minut temu, bo teraz ma ważniejsze sprawy A ostatnio zrobił mi awanturę, bo na portalu nk ustawił sobie, że ma urodziny 14, a tak naprawdę ma 6. Wszyscy składali mu 14, a ja mu 6 wysłałam i oberwał mi się, bo ubzdurało mu się, że też 14 wysłałam życzenia... Koleś ma 25 lat, a stosuje "test na prawdziwych znajomych"
Musiałam się wyżalić
Stary 2011-05-17, 13:21   #1164
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Jejku Ja tez miałam taką koleżankę na studiach, jak nie jedna to druga i doradzę ci, żebyś jej coś powiedziała (może byc nawet ostrzej) bo cię zamęczy na śmierć. Moja siostra tez taką ma i ona nie umie jej nic konkretnego powiedzieć- to ta ją o 4 w nocy dręczy, jeszcze robi jej jakieś wyrzuty, jak ta twoja: czemu sie nie uczysz, jak tak możesz itd. A moja siostra tak sie dołuje, ze masakra: ona ma 2 kierunki studiów i jeszcze pracuje na etacie, a tamta koleżanka nic nie robi poza tymi studiami.
Stary 2011-05-17, 13:25   #1165
Oja 84
Zadomowienie

No nareszcie udało mi się Was dogonić...ufff.
Tak więc ja też myślałam, że Sarunieczka pracuje w biurze i swoją drogą świetny pomysł z tymi ręcznikami szczególnie przypadły mi do gustu te na prezent ślubny, ułożone na kształt otwarte księgi Chętnie bym zakupiła ale jest jedno ale- nie mam konta na allegro, nigdy nic nie kupiłam przez allegro choć wiele rzeczy bym sobie sprawiła a nawet co nieco sprzedała-nawet naszą batycką- tylko kto mi co sprzeda albo co gorsza kto ode mnie co kupi jak ja poczatkująca bez żadnych komentarzy? Wiem, że od czegoś trzeba zaczać ale same tu nawet pisałyście , że nie kupilybyście niczego od początkującejNo i co ja mam zrobić? Jakieś rady??
Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
moja miała to samo - przez 14 miesięcy sypianie przy cycu potem i tak ze mną bo mój tż pracował na noc więc Jula spała ze mną, dopiero jak facet zmienił pracę i pracuje w dzień to zaczęła sypiać na swoim łóżku 140x70cm i czasem pół nocy śpię z nią jak mi się przyśnie i wstaję "pokręcona"
Moja ma 16 mies i nadal zasypia jedynie przy cycu i nawet w nocy się budzi na cyca! Mam już tego serdecznie dosyć bo odkąd się urodziła nie przespałam spokojnie ani 1 nocy!!!

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 13:32   #1166
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
No nareszcie udało mi się Was dogonić...ufff.
Tak więc ja też myślałam, że Sarunieczka pracuje w biurze i swoją drogą świetny pomysł z tymi ręcznikami szczególnie przypadły mi do gustu te na prezent ślubny, ułożone na kształt otwarte księgi Chętnie bym zakupiła ale jest jedno ale- nie mam konta na allegro, nigdy nic nie kupiłam przez allegro choć wiele rzeczy bym sobie sprawiła a nawet co nieco sprzedała-nawet naszą batycką- tylko kto mi co sprzeda albo co gorsza kto ode mnie co kupi jak ja poczatkująca bez żadnych komentarzy? Wiem, że od czegoś trzeba zaczać ale same tu nawet pisałyście , że nie kupilybyście niczego od początkującejNo i co ja mam zrobić? Jakieś rady??

Moja ma 16 mies i nadal zasypia jedynie przy cycu i nawet w nocy się budzi na cyca! Mam już tego serdecznie dosyć bo odkąd się urodziła nie przespałam spokojnie ani 1 nocy!!!
Spokojnie, ja tez kilka miesięcy otworzyłam swoje konto, bo wcześniej męża używałam, i odrazu wystawiałam swoje graty do sprzedaży i poszło Ja kupuję od początkujących również (co prawda nie od takich, co dopiero zaczęli a już wystawili setki sztuk na raz(to juz podejrzane). Zresztą allegro daję gwarancje, jak coś to zwraca tam jakieś kwoty i sporo użytkowników o tym wie

Edytowane przez tonia85
Czas edycji: 2011-05-17 o 13:35
Stary 2011-05-17, 13:36   #1167
dudi83
Raczkowanie

Cytat:
Mój to sam się odstawił, a pierwszą noc przespałam gdy miał ok. 1,5 r. jak przeszła mu alergia.

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Spokojnie, ja tez kilka miesięcy otworzyłam swoje konto, bo wcześniej męża używałam, i odrazu wystawiałam swoje graty do sprzedaży i poszło Ja kupuję od początkujących również (co prawda nie od takich, co dopiero zaczęli a już wystawili setki sztuk na raz(to juz podejrzane). Zresztą allegro daję gwarancje, jak coś to zwraca tam jakieś kwoty i sporo użytkowników o tym wie
Dokładnie, ja również nie miałam problemu ze sprzedażą jako "nowa" bez komentarzy.

Stary 2011-05-17, 13:38   #1168
musso4
Zakorzenienie

Cytat:

moja ma 19 miesięcy i też nie przespałam żadnej nocy, wstaję koło 1 i 5 rano żeby zrobić flachę tzn. nieraz o 1 to jeszcze przed kompem siedzę
Stary 2011-05-17, 13:38   #1169
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
(...)Wiem, że od czegoś trzeba zaczać ale same tu nawet pisałyście , że nie kupilybyście niczego od początkującejNo i co ja mam zrobić? Jakieś rady??
Na początek możesz porobić trochę zakupów i zebrać pozytywne komentarze. A potem może sprzedawaj jakieś tanie rzeczy, żeby ludzie nie bali się brać i jakoś to pójdzie
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 13:46   #1170
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Jejku Ja tez miałam taką koleżankę na studiach, jak nie jedna to druga i doradzę ci, żebyś jej coś powiedziała (może byc nawet ostrzej) bo cię zamęczy na śmierć. Moja siostra tez taką ma i ona nie umie jej nic konkretnego powiedzieć- to ta ją o 4 w nocy dręczy, jeszcze robi jej jakieś wyrzuty, jak ta twoja: czemu sie nie uczysz, jak tak możesz itd. A moja siostra tak sie dołuje, ze masakra: ona ma 2 kierunki studiów i jeszcze pracuje na etacie, a tamta koleżanka nic nie robi poza tymi studiami.
Ja też mam tylko studia, ale mieszkam bez rodziców z chłopakiem i siostrą. Sama muszę się wszystkim zająć, bo Ci dwoje sami z siebie nic nie zrobią. A ona mieszka z babcią i mamą, które wszystko robią za nią... Sama nawet herbaty nie ugotuje I chłopak, które pisze za nią projekty... Ona nie jest w stanie tego zrozumieć, że godzina mi schodzi z głupim obiadem skoro ona je 5 minut, nie wpadnie na to, że sama muszę go ugotować
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości