|
|
#1201 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
Batycką chcę sprzedać ale nie wiem czy ktoś kupi , bo tyle tych ofert na all chociaż 70-100 wystarczyłoby mi za nią raczej ![]() oo i Ty dukałaś ![]() ja również nie mam prawka , bo też się boję jeździć
|
|
|
|
|
#1202 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Prawo pracy jest fajne Życzę powodzenia wow bardzo fajnie na Twoim miejscu spróbowałabym sobie zrobić bardziej czerwone włosy ale to takie moje zboczenie, zawsze lubiłam mieć czerwone albo rude :Pbędzie dobrze Cytat:
|
||
|
|
|
#1203 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja brałam Capivit piękne paznokcie z biotyną i po 2 tygodniach przestały mi się łamać rozdwajać. Skończyły mi się niecały miesiąc temu i wczoraj jeden mi się rozdwoił więc będę musiała się znowu w nie zaopatrzyć bo naprawdę mi pomogły. Cytat:
|
||
|
|
|
#1204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Będziemy trzymać
![]() Jeżeli też chcesz taki kolor to ja kupiłam farbę Joanne Naturię w kolorze czerwonej porzeczki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja zdałam za pierwszym razem kilka lat temu ale do dziś nie jeżdżę i teraz się boję
|
|
|
#1205 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale ogólnie chodziło mi o bardziej wyraźniejszy odcień ![]() Prawo jazdy też mam już dłuugo, ale tak samo mało jeździłam i teraz nie umiem się zebrać... |
|
|
|
|
#1206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już się przyzwyczaiłam, że ludzie nabijają się z tego jak się nazywam Chociaż nie każdy jest w stanie zczaić się od razu jak mam na nazwisko i nie łapią tego![]() Od dziś zacznę Ci wysyłać namiętne prywatne wiadomości i podpisywać się "W." Dostaniesz w tyłek od Swojego |
|
|
|
|
#1207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gdyby u mnie usypianie dziecka trwało 5-10 min to bym żadnej innej metody nie poszukiwała, ale uwierzcie mi dziewczyny, że ona ma 16 mies a ja ją kilka dni temu usypiałam do 3 w nocy!!! obudziła się jak zwykle po kilku godz spania i już nie mogła zasnąć i przez 3 godz non stop wisiała na cycu! brodawki to mnie tak bolały, że nawet w najgorszych początkach przystawiania do piersi zaraz po narodzinach nie miałam takiego czegoś z cyckami
|
|
#1208 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sarunieczka marsz na wizytę do doktora Powiem Ci, że ja zwlekałam szmat czasu i chodziłam z bolącym podbrzuszem. Kiedy dostałam skierowanie do gina tak się przeraziłam tej pierwszej wizyty, że nie poszłam. Upłynęły 2 lata i ból był nie do wytrzymania, a gdy wreszcie sie zdecydowałam - wylądowałam w szpitalu. Okazało, że mam wielki torbiel (cysta) na jajniku i trzeba było zrobić laparoskopię, gdyż ten bolący płyn mógł pęknąć w każdej chwili. A było już za późno, żeby leczyć to tabletkami. Dostałam wtedy niezłą lekcję za swoją głupotę Trzymamy! Też jestem na etapie poszukiwania pracy i biegania na rozmowy ![]() Cytat:
Matko wiecie wstyd mi, ale ja mając 26 lat jeszcze nie dorobiłam się prawa jazdy Obiecałam sobie, że jak znajdę pracę to lecę się zapisać na kurs Belisske też biorę i to już 3 opakowanie Zakupiłam z powodu dobrych opinii
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
||
|
|
|
#1209 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja też zdałam za 4 razem 2 lata temu, myślałam, ze już nigdy tego nie zdam bo na jeździe zawsze miałam pecha a testy za pierwszym
|
|
#1210 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczynki co kupić z avonu na dzień matki ? Dla mamy która ma kosmetyki z avonu, perfumy itd. ale mało używa kolorówki i dla mamy Tż która zaczęła dopiero przygodę z avonem ale kupuje głowinie kremy do twarzy... myślałam że Rare gold ale stwierdziłam że zapach nie ten i nie na tą porę roku... wiec czy macie jakieś pomysły lub co Wy kupujecie swoim mamuśkom.
|
|
#1211 |
|
Zadomowienie
|
a ja na wypadające włosy polecam ha-pantoten ale ten w zielonym opakowaniu. Mi kilka mies po porodzie tak mocno wypadały włosy, że naprawdę bałam się, że będę łysa-dosłownie co złapałam to miałam pełną garść!i 1 opakowanie wystarczyło aby wszystko wróciło do normy. Teściowa po radioterapii też miała bardzo osłabione włosy (nie wyszły jej jak po chemii ale były naprawdę w gorszym stanie jak moje) i też jej pomogły. I jeszcze lekarka mi powiedziała, że jakiekolwiek specyfiki będę brać to do tego mam łykać jeszcze drożdże piwne. No i taka łączona terapia naprawdę zdziałała cuda
|
#1212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zdałam za drugim razem przy niezbyt miłym egzaminatorze ![]() Ja dla mamy biorę złotą bransoletkę do charmsów i charma swarovski, dam jej prezent parę dni po dniu matki |
|
|
|
|
#1214 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie dziękuję
Cytat:
![]() A może LBD lub LWD? Lub coś ze SPA
|
|
|
|
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
Też zdałam za drugim razem
w Andrzejki A za pierwszym razem jakiś durny słupek wskoczył mi pod samochód jak cofałam. Sam wskoczył! |
|
|
|
#1217 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
przez to nic z mojej przeszłości się przed nim nie ukryło, bo spowiadałam mu się, jak przyjacielowi sama byłam zszokowana, jak nagle kiedyś zaczął mi erotyczne smsy przysyłać moja pierwsza reakcja "chyba pomyliłeś nr telefonu" Cytat:
![]() Cytat:
![]() ziarnko piasku będziemy trzymać kciuki
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-05-17 o 20:43 |
||||
|
|
|
#1218 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1219 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1220 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1221 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma jednej metody na wychowywanie dzieci...życzę Ci powodzenia i duużo snu
|
|
|
|
|
#1223 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny nadrabiałam was na raty od kilku dni tyle naskrobałyście
![]() Ja mam 21 lat, TŻ tak samo. Studiuję Budownictwo, jestem na 3 roku i już zamartwiam się praktykami i pracą inżynierską. Swoją przygodę z Avonem zaczęłam 1,5 roku temu. Z TŻ jesteśmy parą od prawie 2 lat, przez pierwszy rok prawie w ogóle się nie kłóciliśmy, potem pół roku było trochę bardziej burzliwe a teraz od 5 miesięcy jakby na nowo przeżywamy zauroczenie sobą U ginekologa też jeszcze nigdy nie byłam ![]() Hmm chyba więcej tematów nie poruszałyście? Aaaa na włosach mam jedynie pasemka, a żeby pofarbować całą głowę nie mam odwagi- może jak wejdą farby Avonowe to sie skuszę
|
|
|
|
#1224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
: mamę i chrzestną(siostra mamy )też lubię to co Ty [ zbędne odrzuciłam plus dodatkowo lubię język angielski , polski lubię też pisać np w zeszytach/na kartkach [obojętnie co ] kiedyś kolekcjonowałam różne wiersze i wierszyki i przepisywałam je z rożnych źródeł : także wyszły mi 2 zeszyty [mam je do dziś ]a mój tż jest w moim wieku
|
|
|
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam dziś ochotę kupić krem matujący i wpadł mi w ręce ten Perfecta Mikroperełki, który Sarunieczka zachwalała tylko nie wiem czy nie byłby za mocny, on jest 35+...jak myślicie...???a może macie inne propozycje dobrze matujących kremów??? Jedynie czerwone serum z Anew sobie radzi z moją twarzą, ale to chyba bardziej na noc jest...???
|
|
|
|
#1226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubię kobitki, które idą na polibudy i studiują męskie kierunki Kiedyś studiowałam Mechanikę i Budowę Maszyn, ale zrezygnowałam z powodu pewnego zamieszania, swoją drogą nie tylko ja a pewna część ludzi z roku. Jak widać przeniosłam się na informatykę
|
|
|
#1227 | |||||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
moocno trzymam Cytat:
![]() Cytat:
pozdrawiamy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dziś wyskoczyłam z domu na pół godzinki,do sklepu i poopalać się, i wiecie co? 3 razy usłyszałam dziś że jestem zgrabna od 3 różnych grup chłopaków![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Moja corka przestała sypiać w dzień jak skończyła rok- równo dzień po swoich urodzinach skończyło się spanie. A że zaczęła dość szybko chodzić ( miała 9 miesięcy) to całe dnie to było gonienie za nią, ale za to wieczorem padała.
Ja robiłam tak że byłam przy niej w pokoju jak była malutka, czytałam jej bajkę a potem siedziałam koło łóżka, albo rozwiązywałam sobie krzyżówkę albo czytałam- przy przytłumionym świetle |
|
|
|
#1229 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi się zawsze podobał ten kierunek, w sumie chyba jako jedna z nielicznych już w gimnazjum wiedziałam co i gdzie chce studiować. Nie ma łatwo ale ja jestem szczęśliwa i mam przeczucie, że się w tym zawodzie spełnie
|
|
|
|
|
#1230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No właśnie mnie czerwone włosy kojarzą się z ognistym temperamentem a ja jestem zupełnym przeciwieństwem i chyba tutaj leży mój problem A co do ginekologa to w googlach można łatwo znaleźć stronę z polecanymi i odradzanymi lekarzami w danym mieście. Ja dzięki temu znalazłam najlepszego (przy okazji popytałam się znajomych, które u niego były) i w przyszłym tygodniu chcę się do niego wybrać. Mnie też niby nic nie boli (albo wmawiam sobie, że pewne objawy są chwilowe ) a wiem, że powinnam pójść bo dwie ciotki miały z jakiegoś powodu wycinane macice i nie wiem czy jakaś wada genetyczna nie przeszła na mnie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

Życzę powodzenia
mam rozmowę o pracę...
i WAKACJE od nauki

Powiem Ci, że ja zwlekałam szmat czasu i chodziłam z bolącym podbrzuszem. Kiedy dostałam skierowanie do gina tak się przeraziłam tej pierwszej wizyty, że nie poszłam. Upłynęły 2 lata i ból był nie do wytrzymania, a gdy wreszcie sie zdecydowałam - wylądowałam w szpitalu. Okazało, że mam wielki torbiel (cysta) na jajniku i trzeba było zrobić laparoskopię, gdyż ten bolący płyn mógł pęknąć w każdej chwili. A było już za późno, żeby leczyć to tabletkami. Dostałam wtedy niezłą lekcję za swoją głupotę
Obiecałam sobie, że jak znajdę pracę to lecę się zapisać na kurs