Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-17, 22:14   #1231
zalotnica83
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Jeżeli chodzi o krem matujący to polecam któryś z Garnier Czysta Skóra. Buzię mam matową cały dzień. Problem tylko w tym, że jest do cery z niedoskonałościami i ma kwas salicylowy oraz brak filtrów.

Sarunieczka zawstydzasz mnie No właśnie mnie czerwone włosy kojarzą się z ognistym temperamentem a ja jestem zupełnym przeciwieństwem i chyba tutaj leży mój problem

A co do ginekologa to w googlach można łatwo znaleźć stronę z polecanymi i odradzanymi lekarzami w danym mieście. Ja dzięki temu znalazłam najlepszego (przy okazji popytałam się znajomych, które u niego były) i w przyszłym tygodniu chcę się do niego wybrać. Mnie też niby nic nie boli (albo wmawiam sobie, że pewne objawy są chwilowe ) a wiem, że powinnam pójść bo dwie ciotki miały z jakiegoś powodu wycinane macice i nie wiem czy jakaś wada genetyczna nie przeszła na mnie
Brak filtrów mnie nie przeraża, mam w prawie wszystkich podkładach, a jak nie mam to trudno... Tylko się zastanawiam czy przy kosmetykach z kwasem salicylowym można się opalać...ostatnio trochę się przybrązawiam
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 22:21   #1232
Meitsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Brak filtrów mnie nie przeraża, mam w prawie wszystkich podkładach, a jak nie mam to trudno... Tylko się zastanawiam czy przy kosmetykach z kwasem salicylowym można się opalać...ostatnio trochę się przybrązawiam
Nie mam zielonego pojęcia czy można, przez kilka lat używałam go bez przerwy czy zima czy lato Możliwe, że to przez to mam teraz taką czerwoną twarz jak widać na zdjęciu, które pokazałam. Dobrze by było gdyby wypowiedział się ktoś kto się zna
Ale będę jutro u kosmetyczki to jej się spytam jak nie zapomnę, bo ja wielka sklerotyczka jestem

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające

Edytowane przez Meitsa
Czas edycji: 2011-05-17 o 22:25
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 22:23   #1233
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

nasza pani truskaweczka ma już dużo pozytywów
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 22:48   #1234
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
działa działa
przez to nic z mojej przeszłości się przed nim nie ukryło, bo spowiadałam mu się, jak przyjacielowi
sama byłam zszokowana, jak nagle kiedyś zaczął mi erotyczne smsy przysyłać moja pierwsza reakcja "chyba pomyliłeś nr telefonu" a jak jechałam z nim na spotkanie, na którym miałam mu wyjaśnić, że będziemy tylko przyjaciółmi, to całą drogę myślałam "sławek?? nieeeee ... fuj" kilka godzin później wylądowaliśmy w łóżku
Ja też tak początkowo myślałam o moim, bo ja lubię pełne usta i dla mnie to najseksowniejsze, a on ma wąziutkie poza tym wydawał mi się takim cwaniakiem
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 23:05   #1235
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:

Gratki! Ja zdałam za pierwszym razem kilka lat temu ale do dziś nie jeżdżę i teraz się boję
to jak jak ja Ale właśnie w najbliższy poniedziałek wybieram się do szkoły, żeby sobie kupić parę godzin z instruktorem (będę czuc sie bezpieczniej, a męża nie ma teraz w Polsce, żeby ze mną pojeździł- na dodatek mnie wkurza, bo dla niego wszystko takie oczywiste). Ogólnie u nas we Wrocławiu okropnie sie jeździ. Mam sporo znajomych, którzy wszędzie jeżdżą a we Wrocławiu nawet nie siadają za kierownice

Cytat:
Napisane przez Agatheska Pokaż wiadomość

Trzymamy! Też jestem na etapie poszukiwania pracy i biegania na rozmowy
I znów muszę sie powtórzyć: to tak jak ja
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 23:20   #1236
marzenioholiczka
Raczkowanie

Cytat:
przez to nic z mojej przeszłości się przed nim nie ukryło, bo spowiadałam mu się, jak przyjacielowi
sama byłam zszokowana, jak nagle kiedyś zaczął mi erotyczne smsy przysyłać moja pierwsza reakcja "chyba pomyliłeś nr telefonu" a jak jechałam z nim na spotkanie, na którym miałam mu wyjaśnić, że będziemy tylko przyjaciółmi, to całą drogę myślałam "sławek?? nieeeee ... fuj" kilka godzin później wylądowaliśmy w łóżku
Ja z moim TŻ też długo byliśmy przyjaciółmi, wszyscy nam wmawiali że jesteśmy parą, a my się po prostu tylko lubiliśmy. Kilka razy się nawet po takich docinkach mocno wkurzyłam no ale jak widać, znajomi wiedzieli lepiej bo w końcu zostaliśmy para baliśmy się strasznie, żeby czasem przez głupotę nie zniszczyć fajnej przyjaźni, no ale jak widać na razie nie żałujemy chociaż czasami dziwię sie temu biedakowi że po takim czasie przyjaźni z takim diabełkiem jak ja miał jeszcze ochotę na "coś więcej"
marzenioholiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 23:21   #1237
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Cytat:
dlatego też nie spotykam się z moim przyjacielem

też mam prawko i to już 3 lata ale nie jeżdżę i to jest najgorsze

Edytowane przez Tygrysek17
Czas edycji: 2011-05-17 o 23:34
Tygrysek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 00:12   #1238
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość

również życzę powodzenia
nie dziękuję wszystko okaże się po weekendzie [ na co zaliczę ]

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:48 ----------

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość

Już się przyzwyczaiłam, że ludzie nabijają się z tego jak się nazywam Chociaż nie każdy jest w stanie zczaić się od razu jak mam na nazwisko i nie łapią tego
Od dziś zacznę Ci wysyłać namiętne prywatne wiadomości i podpisywać się "W." Dostaniesz w tyłek od Swojego
hehe , ja już po Twoich wszystkich wypowiedziach zaczaiłam i nawet znalazłam Cię na nk

oj nie nie

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

Cytat:
działa działa

ziarnko piasku będziemy trzymać kciuki
skoro działa muszę w końcu się za to zabrać

w sumie fajna historia : od przyjaźni do miłości

ziarnko piasku trzymamy i opowiedz później jak Ci poszło
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 00:18   #1239
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

wszyscy chwalą tę dietę ze jest bardzo skuteczna jak nie przestanę żreć w najbliższych dniach,będę musiała ją zastosować

pan mąż czyta nasze wypociny? pozdrawiamy

właśnie też tak "żrę" i muszę się zabrać za siebie z tą dietką oby mi się udało
po sesji będę miała więcej czasu więc się za siebie wezmę! chociaż tż nie chce bym schudła ale ja się czuje źle w swoim ciele i chciałabym choć trochę kg się pozbyć [ zwłaszcza z brzucha i ud ]

to nie jest mój mąż chłopak jak narazie nie wiem czy nas czyta , ale wiem tyle że zna mój nick więc może hasło też i się loguje czasem i czyta co tam piszę/piszemy

nie wiem czemu mi nie dołączyło do poprzedniego posta wyżej

Edytowane przez karinka124
Czas edycji: 2011-05-18 o 00:53 Powód: lit
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 00:46   #1240
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Ja mam inną niezastąpioną (dla nas) metodę na łatwe zasypianie...czytanie, co wieczór albo ja albo mąż czytamy dzieciom i zasypiają bez problemu... Ten czas jest dla nas i dzieci wyjątkowy. Moja starsza córeczka od zawsze spała w łóżeczku, młodsza niestety nie, chyba bała się krat więc na razie śpimy razem...ja jestem strasznie miękka jeśli chodzi o moje dzieci i przyznaję się do tego... Ogólnie nie jestem za tym żeby na siłę uczyć dzieci zasypiania samemu...
Noooo, czytanie na dobranoc to podstawa
Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
ja też nie jestem zwolenniczką zostawiania dziecka samego sobie żeby zasnęło dla mnie to by było przykre jakbym wołała mamę a ona buziak i cześć. Reagowanie na potrzeby dziecka sprawia, że dziecko czuje się "skuteczne" a takie olewanie czy jak wy to nazywacie - zostawianie samemu sobie, bo ma się nauczyć powoduje, że dziecko czuje się nieskuteczne, bo woła, prosi a reakcja nikła i to może wyjść w przyszłości, jak dziecko będzie większe to będzie bardzo nieśmiałe. Po zajęciach z psychopedagogiki taka mundra jestem jak coś
Na ja właśnie też o tym czytałam i o zaniżonym poczuciu bezpieczeństwa... No cóż są dwie szkoły i każdy może wybrać Ja akurat nie jestem zwolenniczką tej "Ferberowskiej szkoły" zimnego chowu (z której ta metoda wyrasta).
Sama jestem dzieckiem zimnego chowu i chociaż wesoła, otwarta, pogodna to do dzisiaj mam sny, że jako dziecko wołam mamę albo próbuję zwrócić jej uwagę, brrr. :/

Ziarnko, trzymam kciuki Kurcze niedługo i ja będę musiała poszukać czegoś porzadnego.
Cytat:
Woow Matko wiecie wstyd mi, ale ja mając 26 lat jeszcze nie dorobiłam się prawa jazdy Obiecałam sobie, że jak znajdę pracę to lecę się zapisać na kurs
:
Ja mam 100 lat więcej i też jeszcze nie zrobiłam, głupol jeden Niby nie było mi potrzebne, ale teraz żałuję.
Cytat:
Napisane przez Bunia_P Pokaż wiadomość

Dziewczynki co kupić z avonu na dzień matki ? Dla mamy która ma kosmetyki z avonu, perfumy itd. ale mało używa kolorówki i dla mamy Tż która zaczęła dopiero przygodę z avonem ale kupuje głowinie kremy do twarzy... myślałam że Rare gold ale stwierdziłam że zapach nie ten i nie na tą porę roku... wiec czy macie jakieś pomysły lub co Wy kupujecie swoim mamuśkom.
JA zawsze kupuję kremy z Anew. Teraz mam ten Platinum dla niej.
Cytat:
Napisane przez ArnicaMontana Pokaż wiadomość
A ja od 6 lat jestem instruktorem nauki jazdy.... od 2 lat mam uprawnienia egzaminatora, ale nie mam serca pracować jako egzaminator... Wolę uczyć niż pacyfikować, a niestety reguły prawa drogowego i instrukcja egzaminowania jest nieubłagana.... I naprawdę stres potrafi wykończyć najlepszego kursanta(tkę), czasem przeżywam chyba tak samo jak Ci moi...
Ale nie prowadzisz kursów tu gdzie ja mieszkam? <stolica>
Stary 2011-05-18, 01:04   #1241
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem wygodnicka i z czasem olewam takiego osoby, wprawdzie nie bezpośrednio bo gryzie to się z moim sumieniem ale jednak

Ok, macie moje zdjęcie. Oceńcie czy mi te włosy pasują Mogę dać jeszcze stare zdjęcie z moim oryginalnym kolorem do porównania.
super wyglądasz
Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
Meitsa - bardzo ci pasuje ten kolor i świetnie współgra z jasną cerą przyzwyczaisz się

laski trzymajcie za mnie jutro kciuki mam rozmowę o pracę...
trzymam kciuki

---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ----------

Na temat snu i mojego dziecka, mogłabym książkę napisać na pewno nie obraże się jeśli ktoś ma inne zdanie ale ja żadnych drastycznych metod nie mam zamiaru stosować ma 19 miesięcy a ja nadal wstaję kilka razy w nocy, albo śpię z nią jak jestem zmęczona i nie chce mi się wstawać co chwila i nie czekam kiedy to się skończy, działamy z tż nad drugim potomkiem, więc będę już miała wprawę w wstawaniu
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 01:08   #1242
sheryl
szeryfcio

musso4, podoba mi się ta torebka Abelia ale kurna z ceną to oni przegięli Aż tyle za nią nie dam, no :/
Stary 2011-05-18, 01:17   #1243
musso4
Zakorzenienie

ja mojego tż poznałam na imprezie na którą nie miałam ani ochoty ani zamairu iść, w końcu poszłam po długich namowach koleżanki i tam go poznałam, to była miłość od pierwszego wejrzenia, ach do tej pamiętnej daty 6 sierpnia 2005 twierdziłam , że nie ma czegoś takiego jak miłość od pierwszego wejrzenia, że to tylko fikcja literacka i tu się ździwiłam

---------- Dopisano o 01:17 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ----------

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
musso4, podoba mi się ta torebka Abelia ale kurna z ceną to oni przegięli Aż tyle za nią nie dam, no :/
mi wpadła w oko jak zobaczyłam zdjęcia portfela, mimo, że toni się nie podobał
Stary 2011-05-18, 01:18   #1244
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez ArnicaMontana Pokaż wiadomość
A ja od 6 lat jestem instruktorem nauki jazdy.... od 2 lat mam uprawnienia egzaminatora, ale nie mam serca pracować jako egzaminator... Wolę uczyć niż pacyfikować, a niestety reguły prawa drogowego i instrukcja egzaminowania jest nieubłagana.... I naprawdę stres potrafi wykończyć najlepszego kursanta(tkę), czasem przeżywam chyba tak samo jak Ci moi...
A może jesteś z okolic Wrocławia?? Chętnie bym się zgłosiła
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 07:05   #1245
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
A gdzie studiujesz? Bo mam znajomego w Gdańsku na budownictwie Lubię kobitki, które idą na polibudy i studiują męskie kierunki Kiedyś studiowałam Mechanikę i Budowę Maszyn, ale zrezygnowałam z powodu pewnego zamieszania, swoją drogą nie tylko ja a pewna część ludzi z roku. Jak widać przeniosłam się na informatykę
ja studiowałam na polibudzie w gdańsku byłam na oceanotechnice - czytaj projektowanie statków możne nie wyglądam, ale zdecydowanie jestem umysł ścisły
tak jak pierwszy rok był super, bo w większości to matma (łatwa nie była bo to taka :zaawansowana", ale lubiłam to) ...
jednak jak na 4 semestrze doszła mi automatyka, czyli "co z czym połączyć, żeby się żaróweczka paliła" to wymiękłam i zrezygnowałam ... poprostu poszłam do pracy z dnia na dzień

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Ja też tak początkowo myślałam o moim, bo ja lubię pełne usta i dla mnie to najseksowniejsze, a on ma wąziutkie poza tym wydawał mi się takim cwaniakiem
to mój ma takie peeeeeełne usta i mój synek je odziedziczył

a mojego męża poznałam banalnie - ja byłam kelnerką w dyskotece (właśnie po porzuceniu polibudy) a on klientem ja świrowałam z jego kolegą, a on z moją koleżanką

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2011-05-18 o 07:07
jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 08:05   #1246
marzenioholiczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
po sesji będę miała więcej czasu więc się za siebie wezmę! chociaż tż nie chce bym schudła ale ja się czuje źle w swoim ciele i chciałabym choć trochę kg się pozbyć [ zwłaszcza z brzucha i ud ]
Ja też muszę się za siebie zabrać, bo po zimie przybyło mi kilka kilogramów codziennie powtarzam sobie że od jutra a jakoś zacząć nie potrafię

Cytat:
Avon w ogóle przesadza z tymi cenami

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
ja mojego tż poznałam na imprezie na którą nie miałam ani ochoty ani zamairu iść, w końcu poszłam po długich namowach koleżanki i tam go poznałam, to była miłość od pierwszego wejrzenia, ach do tej pamiętnej daty 6 sierpnia 2005 twierdziłam , że nie ma czegoś takiego jak miłość od pierwszego wejrzenia, że to tylko fikcja literacka i tu się ździwiłam
O to teraz widzę, że miłość od pierwszego wejrzenia na prawdę istnieje

Cytat:
ja studiowałam na polibudzie w gdańsku byłam na oceanotechnice - czytaj projektowanie statków możne nie wyglądam, ale zdecydowanie jestem umysł ścisły
tak jak pierwszy rok był super, bo w większości to matma (łatwa nie była bo to taka :zaawansowana", ale lubiłam to) ...
jednak jak na 4 semestrze doszła mi automatyka, czyli "co z czym połączyć, żeby się żaróweczka paliła" to wymiękłam i zrezygnowałam ... poprostu poszłam do pracy z dnia na dzień
Troszkę szkoda, że się nie udało, u mnie też zdarzają się przedmioty z kosmosu. Chyba każdy kierunek ma takowe. Ale mam nadzieję, że wybrałaś dobrą drogę

Dziewczynki wpadłam się tylko przywitać i uciekam na uczelnie, 1 wykład i 2 ćwiczenia, a lenia mam jak stąd do wieczności
marzenioholiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 08:15   #1247
musso4
Zakorzenienie

witam z rana
Stary 2011-05-18, 08:32   #1248
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
witam z rana
zapraszam na kawę
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 09:08   #1249
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
zapraszam na kawę
bardzo chętnie jakaś przymulona jestem

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

Cytat:
Napisane przez marzenioholiczka Pokaż wiadomość
Ja też muszę się za siebie zabrać, bo po zimie przybyło mi kilka kilogramów codziennie powtarzam sobie że od jutra a jakoś zacząć nie potrafię

ja w ogólniaku byłam patyczakiem, poźniej trochę przytyłam, a najwięcej jak tż się do mnie wprowadził dobiłam aż do 60 kg, przy moim wzroście i w 2008 roku zastosowałam dietę 13 dniową wyszperaną w onecie zchudłam 7 kg i tak już zostało mimo, że jem niemało wyjątkiem była ciąża w której przytyłam 20 kg ale zniknęły samoistnie w ciągu 3 miesięcy po porodzie, uff

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Cytat:
moja edukacja zatrzymała się na licencjacie z zarządzania i marketingu, zamiast bronić się w lipcu to zrobiłam to dopiero w grudniu mogłam mimo tego zacząć magisterkę od października, na tej samej uczelni, ale jakoś mi się nie chciało postanowiłam, że zacznę za rok, ale jak odwykłam od nauki, to już nie poszłam

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

prawko odebrałam w listopadzie 1997 roku i jeżdżę od samego początku, teraz to jest dla mnie taka sama czynność jak np. umycie rąk mieskam na wsi i do najbliższego przystanku autobusowego mam 4 kilometry, zresztą nie cierpię jeździć komunikacją miejską, wolę autem
Stary 2011-05-18, 09:12   #1250
Sarasfati
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dudi83 Pokaż wiadomość
Ja brałam Capivit piękne paznokcie z biotyną i po 2 tygodniach przestały mi się łamać rozdwajać. Skończyły mi się niecały miesiąc temu i wczoraj jeden mi się rozdwoił więc będę musiała się znowu w nie zaopatrzyć bo naprawdę mi pomogły.
ja biore teraz Belisse AntiRed. I sama nie wiem...co prawda paznokcie nie są już rozdwojone do połowy płytki, ale jeszcze się rozdwajają (biore Belisse 2 miesiące-może jeszcze za krótko)

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość

Gdyby u mnie usypianie dziecka trwało 5-10 min to bym żadnej innej metody nie poszukiwała, ale uwierzcie mi dziewczyny, że ona ma 16 mies a ja ją kilka dni temu usypiałam do 3 w nocy!!! obudziła się jak zwykle po kilku godz spania i już nie mogła zasnąć i przez 3 godz non stop wisiała na cycu! brodawki to mnie tak bolały, że nawet w najgorszych początkach przystawiania do piersi zaraz po narodzinach nie miałam takiego czegoś z cyckami kiedy indziej też 4 godz ją usypiałam i tak cholernie chciało mi się za potrzebą a ona wyła i wyła ani jej zostawić ani z nią iść do wc, środk nocy, teście spali, normalnie płakać mi się chciało, że jestem tak bardzo zależna od dziecka, że nawet potrzeby fizjologiczne muszą zejść na dalszy plan i to wtedy właśnie postanowiłam ją usypiać inaczej. Poskutkowało dopóki nie zachorowała i tak jak już tu pisałam, tragikomedia z zasypianiem trwa nadal...
moja córka w wieku 6 lat zaczęła spac u siebie w pokoju. Ale batalię stoczyłyśmy straszną. W końcu przekupiłam ją chomikiem

Cytat:
Kiedy dostałam skierowanie do gina tak się przeraziłam tej pierwszej wizyty, że nie poszłam. Upłynęły 2 lata i ból był nie do wytrzymania, a gdy wreszcie sie zdecydowałam - wylądowałam w szpitalu. Okazało, że mam wielki torbiel (cysta) na jajniku i trzeba było zrobić laparoskopię, gdyż ten bolący płyn mógł pęknąć w każdej chwili. A było już za późno, żeby leczyć to tabletkami. Dostałam wtedy niezłą lekcję za swoją głupotę
Woow Matko wiecie wstyd mi, ale ja mając 26 lat jeszcze nie dorobiłam się prawa jazdy Obiecałam sobie, że jak znajdę pracę to lecę się zapisać na kurs

Belisske też biorę i to już 3 opakowanie Zakupiłam z powodu dobrych opinii Ale w/g mnie bez rewelacji
co do prawka to też nie posiadam mimo, że za miesiąc kończę 27 lat :P
i chyba nie chce go mieć, bo wiem, że robiłabym za szofera Szczególnie imprezowego, a na to nigdy sie nie zgodze

Jesli chodzi o gina to jestem u niego średnio 2 razy w miesiącu Mam hiperprolaktynemię i guza przysadki mózgowej. i cały czas muszę być pod kontrolą. problemy zaczęły się 4 lata temu. Miałam cystę na jajniku o śrdenicy 67 mm...niby nie jakaś ogromna, ale powracała. Bolało bardzo. Potem miałam straszne problemy o których nawet nie chcę pisać....napisze tylko, ze przez to moja córka jest i prawdopodobnie już zostanie jedynaczką. Potem doszedł rozwód, stres, prolaktyna podskoczyła okropnie i borykam sie z tym od 2 lat! Dziewczyny jeśli kiedykolwiek zaczniecie nieregularnie miesiączkować to od razu do gina!!

Cytat:
Nie mam zielonego pojęcia czy można, przez kilka lat używałam go bez przerwy czy zima czy lato Możliwe, że to przez to mam teraz taką czerwoną twarz jak widać na zdjęciu, które pokazałam. Dobrze by było gdyby wypowiedział się ktoś kto się zna
Ale będę jutro u kosmetyczki to jej się spytam jak nie zapomnę, bo ja wielka sklerotyczka jestem
ostrożnie!!

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość

:
po Dukanie moja kolezanka strasznie drastycznie schudła. Nie można jej poznac---troszkę za szybko. No i trzeba jednak robic badania dość często. Ja polecam "dietę" soutch beach

Cytat:
ja mojego tż poznałam na imprezie na którą nie miałam ani ochoty ani zamairu iść, w końcu poszłam po długich namowach koleżanki i tam go poznałam, to była miłość od pierwszego wejrzenia
a ja mojego TŻ poznałam bardzo dawno temu, ale niestety był niedostępny...spotkaliśmy się po latach i w zasadzie to nie wiem jak to się stało, że jesteśmy razem

Edytowane przez Sarasfati
Czas edycji: 2011-05-18 o 09:15
Sarasfati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 09:38   #1251
ArnicaMontana
Raczkowanie

Cytat:
Noooo, czytanie na dobranoc to podstawa

(....)
Ale nie prowadzisz kursów tu gdzie ja mieszkam? <stolica>
Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
A może jesteś z okolic Wrocławia?? Chętnie bym się zgłosiła

Niestety, okolice Krotoszyna - jeździmy zdawać do Kalisza , troszkę do Was nie po drodze.
I jeszcze o odchudzaniu: podeszłam do Dukana niefundamentalistycznie, tzn. jem głównie proteinki plus warzywa, słodkie prawie tylko w niedzielę ( no bo jednak muszę, tak jest z uzależnionymi od czekolady ) i jakoś spadły kiloski dość bezstresowo. Teraz muszę się wziąć za "brzuszki" , może 6Weidera, bo niegdyś mi dużo dała... Z bieganiem może być gorzej, ale kto wie, jak się rozpędzę....
ArnicaMontana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 09:41   #1252
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

chyba Was nie nadrobię (może w między czasie)

tak piszecie tu fajnie o sobie to też coś od siebie napisze

mam na imię Kasia, 23 lata skończyłam w marcu, TŻ 5 lat starszy, chodzimy 6, narzeczeństwem jesteśmy od 3 (w sierpniu stuknie), mieliśmy zaraz po zaręczynach się pobrać ale moja młodsza siostra zaszła w ciąże i jej trzeba było "wyprawić" wesele, więc nasze tak jakoś do tej pory odkładamy
prawko mam od sierpnia zeszłego roku- jeżdżę sporadycznie bo nie mam swojego auta (nie stać mnie na razie) pożyczam od taty, albo jeżdżę TŻ żeby się nie odzwyczaić
pracuje w urzędzie gminy (na razie na czas określony, od 3lat tak co jakiś czas mi przedłużają i nie chcą dać na stale, przez co nie mogę niczego sobie zaplanować- czytaj "ślubu, domu"
studiuje mgr na uniwerku w Gdańsku (kończę 2 semestr- najcięższy podobno)
mieszkam na wsi- z rodzicami i młodszym (18) bratem
Avonem zajmuję się gdzieś chyba z 5lat (nie pamiętam)
nie umiem pływać. ale wody się nie boję
nie byłam też nigdy u ginekologa (też się nie mogę zebrać jak niektóre z Was)
lubię jeździć rowerem, czytać (teraz mniej, kiedyś miałam więcej czasu)

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Sarasfati Pokaż wiadomość
a ja mojego TŻ poznałam bardzo dawno temu, ale niestety był niedostępny...spotkaliśmy się po latach i w zasadzie to nie wiem jak to się stało, że jesteśmy razem
ja mojego poznałam na dyskotece u nas we wsi teraz już tam dawno dyskotek nie ma ale my jesteśmy nadal ze sobą

https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png
8katharina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 09:48   #1253
bunia23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
ech zawsze marzyła mi się miłość zrodzona wpierw z przyjaźnisuper historia
to ja coś w tym stylu miałam Bo zanim się związaliśmy to 1.5 roku byliśmy dobrymi kumplami i mój Przemuś wiedział o mnie wszystko. Ach kiedy to było
bunia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 09:50   #1254
zalotnica83
Zakorzenienie

Moi rodzice trochę się równoważyli jak byłam mała- mama była bardziej surowa, a tato ciepły...zawsze wieczorami opowiadał nam bajki...przyznam że przychodził do pokoju nawet jak byłyśmy nastolatkami, a my się uważałyśmy za dorosłe i trochę protestowałyśmy, ale bardzo lubiałyśmy te wieczory...tatuś miał bujną wyobraźnie...
Ja mojego męża poznałam na imprezie sylwestrowej na którą przyszłam z jego najlepszym kumplem...
Niestety tez nie mam prawka, a już 28lat w tym roku stuknie
Natomiast pływać umiem, ale boję się wody...taki uraz z dzieciństwa
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 09:51   #1255
bunia23
Raczkowanie

dziewczyny co by tu zrobić żeby poprawić swoją silną wolę???bardzo chciałabym schudnąć ale brak mi silnej woli i konsekwencji i jestem zła na siebie
bunia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 09:57   #1256
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez 8katharina8 Pokaż wiadomość
ja mojego poznałam na dyskotece u nas we wsi teraz już tam dawno dyskotek nie ma ale my jesteśmy nadal ze sobą
my też poznaliśmy sie na dyskotece(zaczepił mnie w autobusie) było to 29 kwietnia 2000r.
Stary 2011-05-18, 09:58   #1257
Sarasfati
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bunia23 Pokaż wiadomość
dziewczyny co by tu zrobić żeby poprawić swoją silną wolę???bardzo chciałabym schudnąć ale brak mi silnej woli i konsekwencji i jestem zła na siebie
i ja sie podpinam, bo u mnie też kiepsko. Chcę rzucic palenie i wziąć się za siebie. Mam małe defekty (boczki, skórka pomarańczowa, brzuszek).

dziewczyny a jak u was z muzyką? U mnie muzyka odgrywa bardzo dużą rolę, nie wyobrażam sobie życia bez niej !
Stary 2011-05-18, 09:59   #1258
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
mi też ciężko idzie...

prawo mam już parę lat i nie umiem żyć bez samochodu - uwielbiam jeździć!!! a mój mąż nie ma prawka więc sama szaleję
Stary 2011-05-18, 10:03   #1259
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie do kupienia stepera i ćwiczeń zmotywowalo lato i kostium kąpielowy. Chce w nim wyglądać dla mojego Tż najładniej więc muszę się postarać No i trochę zazdrość "o tamta taka chuda a ja mam fałdkę..." No i cwiczę. Od miesiąca po pół godziny dziennie. Schudłam 4 kg i straciłam 3 cm w udach

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Ja też nie mam prawka od 27 lat Ale mi go nie brakuje. Tż lubi prowadzić więc co się będę pchać
A na skórkę pomarańczową calkiem nieźle działa to dwuskladnikowe serum anew ! Używam od 3 tygodni i naprawdę jest już mega lepiej. Fakt że nie miałam mega mocnej ale jednak byla
Stary 2011-05-18, 10:10   #1260
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarasfati Pokaż wiadomość
i ja sie podpinam, bo u mnie też kiepsko. Chcę rzucic palenie i wziąć się za siebie. Mam małe defekty (boczki, skórka pomarańczowa, brzuszek).

dziewczyny a jak u was z muzyką? U mnie muzyka odgrywa bardzo dużą rolę, nie wyobrażam sobie życia bez niej !
dla mnie muzyka nie ma większego znaczenia

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
jak sobie coś postanowię, to raczej się tego trzymam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości