|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
![]() Spacery to ja uskuteczniam z dziećmi codziennie więc wolałabym w weekend z mężem coś bardziej relaksującego, kino+chińskie jedzonko to super pomysł...ale uwielbiam też KFC...mam słabość do pikantnych skrzydełek...
|
|
|
|
|
#1352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wbrew pozorom okazałam się dobrze rozciągnięta, bo najlepiej wykonywałam ćwiczenia, a byłam pierwszy raz, a tamte kobiety chodzą regularnie i nie potrafiły wszystkiego zrobić- ale ze mnie samochwalca Ale jednak jeden problem mam- strasznie się garbię, i chodzę taka zgarbiona jak stara babcia |
|
|
|
|
#1353 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czasem chodzimy też na basen i godzinkę się moczymy w jaccuzi. Jak chcemy być kulturalni to idziemy do teatru. Lubimy koncerty. Ja kocham też tańczyć, ale tutaj znowu mój Chłop stoi jak sierotka Marysia po środku parkietu i pyta co trochę, czy już idziemy do domu
|
|
#1354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, ze wszyscy faceci uwielbiają Macdonald
|
|
|
|
|
#1355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo na spaceryJa pilates ćwiczę bez przyrządów, bo ciało jest najlepszym przyrządem
|
|
|
|
|
#1356 |
|
Wtajemniczenie
|
Tłumaczy się dosyć pokrętnie, że to nie jest prawdziwe jedzenie, że gumowe, plastikowe, tłuste, sztuczne, chemiczne, niesmaczne, że mięso bez mięsa etc. Zjadł kiedyś jakieś paskudne coś i się zraził. A parę lat temu rzeczywiście jedzenie w Macu było gorsze i był mniejszy wybór.
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za McDonaldem nie przepadam, ale KFC...mniaaam...na szczęście mój mąż podziela mój gust...także zdarza nam się kubełek wciągnąć...
Zaplanowałam więc randkę na niedziele- dzieci do siostry, a my do kina i na jedzonko Poszłabym do teatru, bo dawno nie byłam, ale to trzeba by wcześniej zarezerwować bilety
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1358 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My z przypadku trafiliśmy na 'Milion dolarów' i było zaskakująco miło
|
|
#1359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz spróbuję załapać się na "Jestem Bogiem" lub "Tożsamość"...widział yśie może...???
|
|
|
|
|
#1360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja nie lubię tłustego mięsa, golonki, flaków, salcesonu, czarniny i jeszcze paru rzeczy ale nie mogę sobie przypomnieć, za to uwielbiam makarony pod każdą postacią, pierogi (najbardziej ruskie), krokiety no i mam słabość do słodyczy a że moja teściowa jest kucharką to same rozumiecie....też jakaś dieta by się przydała.Tak piszecie o pizzy a ja właśnie pracuję w pizzerii, tzn aktualnie jestem na wychowawczym ale za rok się kończy i tam wracam choć szczerze mówiąc to niechętnie- choć z boku to tak nie wygląda ale trzeba się tam naprawdę narypać, tymbardziej, że stanowczo za mało jest tam osób do pracy a za dużo roboty i nie wiadomo w co ręcę włożyć. Choć można powiedzieć, że jestem szczęściarą, że w ogóle tutaj na tym terenie znalazłam jakąkolwiek pracę bo mieszkam teraz na wsi, do tego miasteczka mam ok 4-5 km a jest to miasteczko chyba o ok 3-4 tys mieszkańców, kilka sklepów, poczta, szkoła, przychodnia i to by było na tyle no i ta pizzeria, dookola same wsie, do najblizszego większego miasta 30km. ) Wyobraźcie sobie jaki szok przeżyłam przyjezdzając tutaj ze Śląska, gdzie same miasta, praca jak nie ta to inna, do wyboru do koloru. Nie miałam prawa jazdy ani samochodu, więc dojeżdzałam rowerem, wracałam nocami, przez nieoświetloną do połowy wieś, kiedyś mnie psy takie ogromne, środkiem nocy ganiały a wokół same sady albo szczere pola. Nigdy się tak nie bałam jak wtedy! I nie raz klnęłam na cały świat, po cholerę godziłam się tu przyjeżdzać! Teraz na szczęście prawko już mam i auto też tylko z tym brakiem perspektyw jest mi ciężko się pogodzić
|
|
#1361 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1362 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i całusy dla maluszka |
|
|
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;26999720]Oglądałam ''jestem bogiem''i polecam a szczegolnie jak ktoś lubi aktora-Bradleya Coopera
Super to pewnie pójdę na to W sumie jestem bardziej fanką Roberta de Niro...ale Bradleya też lubie
|
|
|
|
#1364 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Jak tu dziś kulinarnie,aż znowu jestem głodna
cholercia,od kilku dni nie dość że jem dużo,to jeszcze mogłabym litrami pić kawę...powstrzymuję się i nie przekraczam 4 filiżanek dziennie,ale własnie wypiłam teraz i chętnie napiłabym się znowu![]() Ja też lubię fast-foody,głównie McDonald's,a tam często wcinam wrapa lub kurczaka mcNuggets Poza tym kocham pierogi z mięsem,łazanki,krokiety Aaaa pilates to z piłką,już kojarzę Jak btyłam nastolatką, się garbiłam strasznie (żeby ukryć brak piersi),a teraz jak są push-upy to chodzę sztywnaNa randki to różnie u nas chodzimy,ale ogólnie bez szału,spacer po rynku,kawiarnia,Coffe Heaven ![]() Apropo zwierząt,to wlejam fotkę swojego świniaka,oraz rasę pieska o którym marzę trzymam w nim sianko dla niego,nie zwracajcie uwagi na bałagan,bo to tak chwilowo jest jak go wypuszczam z klatki
|
|
|
|
#1365 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1366 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1367 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Często wpadaliśmy też do herbaciarni na herbatkę, kawkę, naleśniki czy lody. Ja go czasami wyciągam w miejsca, które można zwiedzić jak np. ostatnio zimowy ogród Cytat:
Mówiąc szczerze to nie dziwię mu się bo mięso jest przetworzone, tak samo frytki. Już wolę BurgerKinga bo tam naprawdę się najem.
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach ![]() 25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające Edytowane przez Meitsa Czas edycji: 2011-05-18 o 21:03 |
||
|
|
|
#1368 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aa tak jakoś wyszło ,że nie zaprosiłam ok trzymamy
|
|
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie 25 złociszy za kilogram
B. dziś zrobił spaghetti, którym oczywiście się uciapałam W Ck znalazłam tylko 1 pizzerię, gdzie jest dobra pizza... Szokiem dla mnie było to, że bardzo często do pizzy są dawane marynowane pieczarki (takie ze słoika)![]() Uwielbiam: szczypiorek, majonez, cukinię, czekoladę i ziemniaki Kocham dobre fast-foody I pierogi, głównie z serem i ruskie, ale tylko w wykonaniu moje Mamy![]() Nigdy nie tknę bułki czy ciasta z owocem
Edytowane przez katniewojt Czas edycji: 2011-05-18 o 21:03 |
|
|
|
#1370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już dwa razy rzucałam palenie i wyszła z tego doopa blada. Po każdym rzuceniu wracam po jakimś czasie do tego i palę więcej |
|
|
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
ajjj ale jestem zadowolona , kupiłam sobie dwa nowe neonowe lakiery do paznokci hihi
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja wrzucę moją psiakość
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
to ja wam przedstawiam mojego atoska
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
Uff nadrobiłam, ale naskrobałyscie...
Nie cytuje, bo mi cos net szwankuje jak usiłuje kilka wypowiedzi sobie odznaczyć, to tak: Dietę kopenhaską tez stosowałam- robię ją co rok, wiem że się nie powinno, ale mam obsesję na tym punkcie. Największy sukces to spadek o kilka rozmiarów - z 40 na 34 ( w zadzie)- kuźwa miałam po tabletkach na migrenę zatrzymanie wody w organiźmie i mnie rozdęło. Co do jedzenia to strasznie lubię jeść ale sie ograniczam, mój TŻ ma cukrzycę i wiele rzeczy nie może jeść więc żeby mu przykro nie było to dotrzymuję mu towarzystwa. U mnie na razie na pilatesie nie ma zajęć z piłką. Powiem Wam, że po ćwiczeniach było spoko, ale tak dwa dni później to mnie mięśnie tak bolały że usiąść nie mogłam. Muzyka- Depeche Mode |
|
|
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
to ja tez pochwale sie swoja psinką
![]() atak na marginesie to jak was czytam to strasznie głodna sie zrobilam a tu czas spac a nie jesc
|
|
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
Resscue21, jak tam z mezem?
je ze swoim ze 2 lata temu tez mialam raz podobna akcje (tylko, ze to ja grzebalam mu w tel :ci i bylo strasznie, ale juz jest spoko
Nic mi się nie chce, bo mam depresję a gdy mam depresję to nic mi się nie chce ja UMIEM ja ROZUMIEM BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/ Edytowane przez theMonique Czas edycji: 2011-05-18 o 21:31 |
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne źwieziątka macie
Ja nigdy nie mogłam mieć zwierzaka bo często i na długo wyjeżdżałam i nikogo w domu nie było. Ale jak byłam w Koszalinie to Tż namówił mnie na kupno chomika i miałam śliczną białą Pusię ![]() Teraz zadowalam się kotami właściciela na stancji w Bydgoszczy, ma 3 piękne koty a ja kociara jestem Niestety musi je wydać, chyba nie ma sensu tutaj się pytać czy ktoś je przygarnie bo nie widzę żeby ktoś był z okolic ![]() Mama zrobiła na kolację pastę jajeczną z solą, pieprzem i gałką muszkatołową, smak dzieciństwa
|
|
#1379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ahhh przeprosił mnie wczoraj z bukietem kwiatów , nie obyło się bez mojego kazania ( długiego) tak co mu w pięty poszło . Cóż więcej mogę zrobić Zaprosił mnie na kolacje , idziemy w sobotę . Trzymam go jeszcze troszkę na dystans , bo nie przeszło mi jeszcze całkowicie , ale to chyba tyle. Bez rewelacji
|
|
#1380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurenka, wróciłam od ginekolożki... Czeka mnie szpital i laparoskopia... Boje się, ale to też dobra wiadomość, bo dopiero od niedawna lecza policystyczne jajniki, wiec P. doktor, mówi, ze po tym na 100% zaciążę... Miała któras z was ten zabieg? Boje sie tej narkozy najbardziej.. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:35.

Ale na drugi dzień bolały mnie mięśnie, o których istnieniu nie miałam pojęcia. U mnie główną korzyścią z pilatesu było chyba to, że zaczęłam trzymać się prosto, bo wzmocniłam mięśnie kręgosłupa. Wzmocniłam też mięśnie brzucha.

Ale jednak jeden problem mam- strasznie się garbię, i chodzę taka zgarbiona jak stara babcia
Myślałam, ze wszyscy faceci uwielbiają Macdonald

) Wyobraźcie sobie jaki szok przeżyłam przyjezdzając tutaj ze Śląska, gdzie same miasta, praca jak nie ta to inna, do wyboru do koloru. Nie miałam prawa jazdy ani samochodu, więc dojeżdzałam rowerem, wracałam nocami, przez nieoświetloną do połowy wieś, kiedyś mnie psy takie ogromne, środkiem nocy ganiały a wokół same sady albo szczere pola. Nigdy się tak nie bałam jak wtedy! I nie raz klnęłam na cały świat, po cholerę godziłam się tu przyjeżdzać! Teraz na szczęście prawko już mam i auto też 

młody też się zajadał