|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Miło tak na Was patrzeć wszystkie takie fajne i bardzo zadbane ![]() I widzę, że chyba większość z Was ma córeczki
|
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
Kurenka, chodzę zagladam po wszystkich katach, co by tu jeszcze ulepszyć... dzisiaj znowu ktoś przyjedzie mieszkanie obejrzeć... już 4 osobom kredytu nie przyznali, a my tak mało chcemy za odremontowane piekne mieszkanie... Tak chcę już zacząć remont w nowym domku;(, bez sprzedaży ani rusz;(
|
|
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak tam gdzie remont to współczuję przerabiałam to niedawno
|
|
|
|
|
#1474 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
Ale zauważyłam, że tu w Pl też się tak liczy. Np. u lekarza usg zawsze liczyło mi wiek po miesiącu, nie po roku. A jak na wizycie pytałam jaki wiek mam podać; rocznikowy, czy dokładnie ile mam, to mówił, że to obojętne.![]() musso, zazdrościmy wam tego plastikowego domku na podwórku
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-05-19 o 13:04 |
||
|
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale potrzebny wiekszy przypływ gotówki, bo w kredyty juz nie chcę sie bawić... Własnie jak sprzedamy miezkanko, to jeden kredyt z głowy, także jakieś 1500 miesiecznie wiecej w kieszeni bedzie, wiec powoli damy radę..
|
|
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie Avonoholiczki
Sarunieczko masz slicznego świniaka, moja córcia ma też świnkę morką i też jest śliczna. Pozdrawiam |
|
|
|
#1477 |
|
szeryfcio
|
Wrzucę też mojego zwierzaka, poznajcie Miśkę:
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-05-19 o 13:21 |
|
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1479 |
|
szeryfcio
|
I dalej relacje między dziećmi...
to znaczy to jedno i to samo dziecko jest
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-05-19 o 13:40 |
|
|
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1481 |
|
szeryfcio
|
chodziło mi tę dwójkę, którą mam synek i kot
Ale ze zdjęć wynikało, że może ich być więcej
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
3 fotka z tymi oczkami jest boska
![]() Ja już sie umówiłam... W niedzielę szpital w poniedziałek laparo i wtorek środa domek .. Dzięki Wam sie nie boję, a nawet cieszę![]() Już w pracy i tutaj do 20...
|
|
|
|
#1483 | |
|
patrysina
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1484 |
|
szeryfcio
|
To moje najbardziej aktualne zdjęcia:
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta dieta dla mnie jest idealna![]() Piękna blondyna |
|
|
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1487 |
|
szeryfcio
|
|
#1488 | |
|
Zadomowienie
|
Rany, nie nadążam za Wami
![]() Śliczotki z Was, macie śliczne dzieciaczki i przekochane zwierzaki Cytat:
Chociaż to normalne, to akurat tylko ja spośród 3 innych dziewczyn leżących w tej samej sali, tak źle się czułam. Ogólnie potem miałam trudności z przemianią materii Co zjadłam to wc Miałam dość, ale z dnia na dzień powoli dochodziłam do siebie
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
|
#1489 | |
|
patrysina
|
Cytat:
dziewczyny ale pędzicie dopiero teraz udało mi się was nadrobić ![]() Resscue21 od początku jak zobaczyłam Twoją fotkę na forum to od razu mi się skojarzyłaś z Kingą Rusin |
|
|
|
|
#1490 | ||||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Witajcie popołudniową porą,u Was też tak duszno i zbiera się trochę na burzę?
Cytat:
Cytat:
a mój jest łysy![]() Cytat:
dziękuję,to ja,Cleopatra![]() Cytat:
takie ciasteczko z kremem![]() ja nawet nie wiem czy potrafię ale non stop coś nucę pod nosem jak w pracy były imprezy,to śpiewałam z koleżanką najgłośniej,prowadziłyśmy imprezy,bo nam podobno to wychodziło najlepiej![]() Cytat:
Oj Miśka super kotka,jaką ma puszystą krawatkę synuś uroczy,a Ty bardzo ładna kobietka z klasąCytat:
Sarasfati,bo mnie nie zacytowało,to Ty na ostatnim zdjęciu? Piękne masz włosy i w ogóle jesteś śliczna i jak młodo wyglądasz Musso córcia ma oczy tatusia ![]() Ja swojego nie pokażę bo jest stary i jeszcze byście się zbulwersowały ![]() poszukam zaraz fotek jak byłam mała,skoro nie mogę się pochwalić swoimi dziećmi
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-05-19 o 16:47 |
||||||
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
jak dobrze że wziełam lapka do pracy
ej kociaki tak miło mi się was ogląda , wklejacie fotki coś ala after - before ![]() Ja może zacznę Pierwsza fotka za młodu bo 13 lat , proces starzenia postępuje -druga aktualna
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-05-19 o 17:31 |
|
|
|
#1492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
|
|
#1493 |
|
Zadomowienie
|
Musso- Twoja córcia ma takie wyraziste niebieściutkie oczka po tatusiu jak i moja po swoim tacie
Resscue ja już kiedyś podziwiałam Ciebie i Twojego męża na tych fotkach na you tubie, co zrobiłaś chyba w prezencie dla Niego, najbardziej mi się podobałaś w tych ciemnych włosach tak ekstrawagancko obciętych Sarasfati a na ty ostatnim zdjęciu to Ty?
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przed 100-dniówką miałam długie włoski , ale ściełam je na irokeza , a tobie pewnie chodzi o fotką gdzie siedze z mężem za stołem na imprezie weselnej Generalnie to jest tak że ja uwielbiam miec fryzure której nikt inny na bank nie będzie miał na tego typu imprezach ogólnie nie lubie fryzur klasycznych jakiś koków loków i tym podobne bo to wszystko jest oklepane , dlatego kombinuje jak się da
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
Musso masz boską córę
Zaliczyłam dzisiejszy test Ja się nie focę, więc nie mam żadnych aktualnych zdjęć. A muszę iść niedługo do fotografa, bo będzie mi potrzebne zdjęcie do dyplomu Znalazłam jedno z B, ale to z zeszłego roku![]() Wstawię fotki mojego Rudego
Edytowane przez katniewojt Czas edycji: 2011-05-19 o 18:23 |
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
Ślepa jesteś?
|
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
chyba całkowicie niewidoma , bzduuuuurahmmm zostały 4 godziny pracy zaraz się musze z wami pozegnać bo trzeba by iść porobić cesje , straty i obchód zrobić niechce mi się cholernie bo jest za duszno .
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-05-19 o 18:32 |
|
|
|
#1498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kujon ![]() ![]() fajne fotki śliczna jesteś |
|
|
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli mogę ją sobie sklonować?
A jak ma na imię?![]() Dziękuję, ale nie przesadzaj Dziś się obijam, jutro wracam do domu i muszę się brać za pracę licencjacką
|
|
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
Jak miło do was wpaść po całym dniu! Pokręcona dziś pogoda, na przemian burze i upalne słońce
Od zmiany ciśnienia tak mnie głowa boli, że wyrobić nie mogę
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

bo jak tam gdzie remont to współczuję
poparzyłam sobie nogę i netbook sobie popływał... wczoraj go włączyłam i wow - dziala! ale tylko przez chwilę... jednak nie działa, jest jakis błąd i dupa blada
musze poszukać rachunku i powciskać sciemę, że ja nie wiem co się stało, działał i nagle przestał a tu w UK wszystko jest możliwe
aczkolwiek na wczorajszej rozmowie o pracę jak mi kazali rozebrać i złożyć tel komórkowy to się dowiedziałam, że w srodku jest taka naklejka - liquid indicator i po tym od razu widać czy sprzęt był zalany czy nie 

jeszcze potem skusi tymi swoimi słodkimi oczkami
"no weź, weź, ode mnie nie chcesz?" no i za każdym razem dieta idzie w odstawkę
Chociaż to normalne, to akurat tylko ja spośród 3 innych dziewczyn leżących w tej samej sali, tak źle się czułam. Ogólnie potem miałam trudności z przemianią materii 

Od zmiany ciśnienia tak mnie głowa boli, że wyrobić nie mogę