|
|
#1501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
Cytat:
![]() piesio pierwsza klasa ![]() a Ty ... kurde ... naprawdę z Was wszystkich ślicznotki ja swoje strasze zdjęcia mam na drugim kompie (żadko odpalanym), więc nie wkleję ale bąbelka jeszcze wkleję 1. zdjęcie robione na 3cich urodzinach matiego - na nocniku solenizant a na kibelku jego kuzyn, a mój bratanek i chrześniak za razem 2. zdjęcie również z tych samych urodzin w stylu dzikiego zachodu - wklejam bo mati tu fajnie wyszedł 3. z zeszłego roku - mały kibic żużlu
|
|
#1502 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Kolejna super dziewczyna,chyba dzięki Avonowi jesteśmy takie piękne a Twój facet jest strasznie podobny do męża mojej przyjaciółki psina Jamapi mały w szaliku jest jedyny ![]() a teraz ja wrzucam zdjecia...zgadnijcie kto to?
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-05-19 o 20:58 |
|
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
super ![]() to z misiem wymiata
|
#1504 | |
|
|
Cytat:
I jakto paczka?gdzie zamawiałaś? ![]() dzięki,to Azorek ale byłam pulpet,co?
|
|
|
|
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam konto na stronie Yves Rocher i oni ci przysyłają pocztą tradycyjną ofertę wysyłkową, ale możesz też zamawiać produkty ze strony, przysyłają także maile z promocjami. Kilka dni temu był właśnie super korzystny, najdroższy produkt za 1zł, zamiast zapłacić za wszystko 210zł, zapłaciłam około 70zł Jedyny minus jest taki, że paczka jest płatna tylko przy odbiorze A i czasami do skrzynki wysyłają jakby kartkę pocztową z promocją na dany miesiąc, teraz przy dowolnym zakupie z tą kartką w sklepie stacjonarnym można było odebrać naszyjnik, a jak się przekroczyło 79zł to chyba torby, do tego promocja 2 w cenie 1. Także warto się u nich zapisać W zapasach mam jeszcze Pomarańczę z Pur Desir ale strasznie nietrwała, miałam jeszcze kwiat bzu, coś pięknego...
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach ![]() 25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające Edytowane przez Meitsa Czas edycji: 2011-05-19 o 21:31 |
|
|
|
|
#1506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, że masz genialny kolor oczu? Znam tylko 2 osoby, które mają taki za✂✂✂isty niebieski kolor ![]() Cytat:
A Rudy to jest małpa Nie będę Was zamęczać historiami o nim, bo mogę tak bez końca Jutro jak tylko postawię torbę podróżną w kuchni, to będzie próbował się do niej wpakować - będzie szukał snaków, których mu w tym tygodniu nie kupiłam Później dostanę od niego z✂✂✂ę Nawet nie wiecie jaki jest wygadany A jaki głupiutki ![]() Dziewczęta, czy któraś z Was będzie jutro w Rossmannie? Mogłybyście rzucić okiem na perfumy? Chodzi mi o s.oliver woman![]() http://allegro.pl/s-oliver-selection...617975250.html Ja jutro z samego rańca uciekam do domu, a w mojej wiosce nie ma rossmanna A dziś mnie oświeciło, że Młoda coś wspominała, że kupiłaby je sobie, ale nie ma kasy. Sprytnie to rozegrała, bo za miesiąc ma urodziny
|
||
|
|
|
#1507 | |
|
|
Cytat:
i bardzo podoba mi się hmm...Comme une Evidence
|
|
|
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
jolka78- u mnie zanim sprzedałam mieszkanie przewinęło się przez nie tyle ludzi że wymiękałam, niektórzy tacy, że z chęcią po dwóch minutach bym ich za drzwi wywaliła. Ja sprzedałam przez pośrednika.
Ja też widzę podobieństwo! Każdy maluszek to taki pulpecik, tez taka byłam. Śliczne macie dziewczyny dzieciaczki. |
|
|
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie się on akurat nie podoba, nie rozumiem zachwytów nad nim Evidence muszę poniuchać jak będę w sklepie bo wszyscy o nim mówią, że taki fajny. A kwiat bzu jak najbardziej polecam, powinien spodobać się mamie Aaaa! Nawiązując do wczorajszych czereśni, dziś się przyjrzałam, były po 20zł
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach ![]() 25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające Edytowane przez Meitsa Czas edycji: 2011-05-19 o 21:56 |
|
|
|
|
#1510 | |
|
|
Cytat:
bo So Elixir jest ciężki,mnie by się znudził szybko,ale pierwsze wąchnięcie mi się podobało dawniej wiem że lubiłam Ming Shu ale nie pamiętam już jak pachnie...![]() uwaga,pytanie: co macie teraz na pulpcie swojego kompa? ![]() ja taki oto obrazek: (zapomniałam dodac ze interesuje mnie tez trochę malarstwo ) To jeden z moich ulubionych obrazów ulubionego malarza |
|
|
|
|
#1511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze wam czegoś nie powiedziałam, jestem jedynaczką ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1512 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko zdjęcie troszę nie na czasie, ale wiele się nie zmieniłam....tylko włosy mam duuużo jasniejsze I wyprostowane już zupełne (bo ja kręciołek jestem). Zresztą widac, że na zdj. mam jeszcze obrączkę, a teraz już nie :PCytat:
![]() dziewczyny ja siedze i zachwycam się scrubem naszym Avonowym tropikalnym z brązowym "cukierem" TŻ śpi, dziecię śpi, pies śpi!! High life ![]() Katniewojt zakochałam się w tobie
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
W tej chwili przestańcie!
A ja mam na pulpicie słoneczniki ![]() A na telefonie Rudego
|
|
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również jestem jedynaczką i całe życie byłam przeszczęśliwa z tego faktu
![]() Niżej prezentuję starą tapetę na pulpicie (musiałam się tym kotem pochwalić, swoją drogą to bardzo fajna bajeczka dla dzieci ![]() Naszło mnie żeby posłuchać wiolonczeli w wykonaniu Apocalyptiki
|
|
#1515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem jakie dokładnie... Mogę zapytać, ale i tak nie zrozumiem |
|
|
|
|
#1516 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zachwycac sie będę i koniec kropka!!i więcej zdjęć żądam ![]() mój G mówi do mnie "Słoneczniku""!!Cały dom nimi obstawiłam, a w sezonie na działce sadzę te ozdobne, potem ścinam i tez chatkę obstawiam moje ukochane "kwiotki"Cytat:
jestem szczęśliwa, że ją mam I żałuję, że Melka moja nie ma nikogo Choć tak bardzo sie domaga
|
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja już gustuję tylko w japońskich animacjach dla dorosłych, np. obyczajówki czy science-fiction. A zapytaj się go co lubi, aż się zaciekawiłam Może dzięki temu powie, że wizaż nie taki zły
|
|
|
#1518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A cały czas powtarzam Mojemu, że je uwielbiam Nie mam więcej zdjęćZałączam moją tapetkę Oczywiście ściągnięta z sieci![]() Cytat:
Dziad jeden mnie porzucił Pojechał do domu, bo jutro o 8 ma wyjazd na pokaz i musiał spakować sprzęt i nową blachę... Woli blachę niż mnie![]() Ja mykam spać, bo jutro znowu muszę wcześnie wstać Kolorowych Kochane |
||
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam dodać, że jak siedzę na laptopie i Brzydal mi zagląda, to tylko słyszę "znowu to forum! Jesteś uzależniona!"
|
|
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1521 |
|
|
będzie romans będzie romans
ja też się tu w jednej zakochałam,ale jeszcze nie dotarła chyba z avonowego na plotkowe... ![]() Fajne tapetki macie,te słoneczniki i kot zwłaszcza Melania boskie imię
|
|
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1523 | |
|
patrysina
|
czyli z moim wzrokiem wszystko w porządku
![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym bardziej, że po łacinie znaczy leśny a ja po lasach lubię hasać Swojego bym nie chciała zmieniać, ale załóżmy, że jak dla dzieci to Amelia Tutaj wygląda to różnie. Kwiat bzu tak pół dnia mi wytrzymał. Kwiat pomarańczy po 5 minutach nic nie czułam, a dosłownie oblałam się tymi perfumami. Dziś przetestowałam Zieloną Herbatę i jest to rześki zapach, który trzyma się skóry ale baaaardzo delikatnie. Z kolei Flower Party chyba jest bardzo trwałe bo raz je psiknęłam w pokoju i co jakiś czas je czuję, ale jutro będę je testować i powiem coś więcej.
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach ![]() 25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające Edytowane przez Meitsa Czas edycji: 2011-05-19 o 23:27 |
|
|
|
|
#1525 | |
|
|
Cytat:
Sarunieczka idzie uprasować sukienkę w grochy na jutro,a potem spać,dobrej nocy dziewczyny,do jutra |
|
|
|
|
#1526 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i już rozwód za sobą...- naprawdę, wyglądasz młodo jak nastolatka a nie doświadczona przez życie kobieta Ładne macie te pulpity, szczególne wrażenie zrobiły na mnie te słoneczniki Ja oczywiście Wam nie pokażę swojego pulpitu bo oczywiście nie wiem jak I wiecie jaka dziwna sprawa, dzwonil przed chwilą telefon, nr mi nie znany ale odbieram a tam automat mowi, że nr taki a taki prosi o kontakt. Czasem jak nie miałam nic na koncie to korzystalam z tej uslugi, więc myslę- ktoś w potrzebie, może coś się stało i probuje sie skontaktowac w taki sposob skoro inaczej nie może. Dzwonie a tam koles coś chrzani bez ładu i składu, żebym wziela cos do pisania i on mi podyktuje nr i zebym na ten nr wyslala smsa czy cos, ja się pytam czy my się znamy, kto w ogóle dzwoni a on, że kiedys do mnie dzwonil z zastrzezonego i żebym mu pomogla ("dziewczyno pomóż mi" a nie Ola pomóz mi ), żebym wziela cos do pisania to on mi poda nr na ktory mam mu wyslać i ja w tym momencie powiedzialam dobranoc i się rozłączyłam. Dotarło do mnie, że to pewnie jakiś naciągacz skoro nawet się nie przedstawil ani nic z tych rzeczy tylko chcial, żebym przez te zamiesznie wyslala mu esa na jakis nr (pewnie doladowanie konta albo cos w tym stylu) Nadal jestem w szoku bo sama nie wiem o co tu loto? Jakieś pomysły? Spotkalyscie się z czym takim?
|
|
#1527 | ||
|
szeryfcio
|
Jejku, ale dziewczyny jesteście śliczne
![]() hehe, mój też łysy ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1528 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale my się wszystkie nawzajem komplementujemy ![]() Cytat:
na drugiem kompie oczywiście bąbelek ![]() Cytat:
mój mąz o tym wie i śmiać mi się chciało w tym roku w dzień kobiet, bo strasznie późno dotarł z pracy do domu; a on mi mówi, ze całą naszą wioskę odjechał w poszukiwaniu słoneczników
|
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wolę wersję KatarzynaZ damskich podobają mi się: Izabela, Małgorzata, Gabriela (ale nie Gabi ), a z męskich: Adam, Cyprian, Piotr Lubię męski z "r", ale mój akurat ma na imię Artur i strasznie mi się nie podoba Jeszcze Artur zniosę, ale ArtekCo do anime Cytuję:"Naruto, bleach, belzebub. te które ciągle lecą ".Najlepsze jest to, że jak się wciągnie, to nie słysz, co do niego mówię... Jakby był zahipnotyzowany
|
|
|
|
|
#1530 | |
|
Zakorzenienie
|
witam z rana przy kawie, cos mi dziecko nie dalo dzisiaj pospać
![]() ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- wydaję mi się, że Amelia ![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Cytat:
po sąsiedzku były dzieciaki w moim wieku, więc ok rodzice chcieli mieć więcej dzieci, ale nie wyszło![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- słoneczniki też lubię... jeść
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

Znalazłam jedno z B, ale to z zeszłego roku

A i czasami do skrzynki wysyłają jakby kartkę pocztową z promocją na dany miesiąc, teraz przy dowolnym zakupie z tą kartką w sklepie stacjonarnym można było odebrać naszyjnik, a jak się przekroczyło 79zł to chyba torby, do tego promocja 2 w cenie 1. Także warto się u nich zapisać 
Później dostanę od niego z✂✂✂ę
A dziś mnie oświeciło, że Młoda coś wspominała, że kupiłaby je sobie, ale nie ma kasy. Sprytnie to rozegrała, bo za miesiąc ma urodziny

Pojechał do domu, bo jutro o 8 ma wyjazd na pokaz i musiał spakować sprzęt i nową blachę... Woli blachę niż mnie
Od zmiany ciśnienia tak mnie głowa boli, że wyrobić nie mogę