|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Doberek
|
|
|
|
#1532 | ||||
|
Rozeznanie
|
Amelka
![]() Cytat:
![]() podoba mi się też imie Amanda i Samanta Cytat:
Kojarzy mi się z bajką i księżniczce Sarze...ładna bajka z mojego dzieciństwa![]() Cytat:
Ale to chyba dobrze Kiedyś będziemy razem na imprezy chodzić z córcią ![]() A ten facet to jakiś naciągacz, bardzo dobrze zrobiłaś rozłączając się, z kolei bardzo źle, ze w ogóle oddzwoniłaś Poczytałam ostatnio troche o naciągaczach telefonicznych którzy przekierowują numery i nawet jak rozłączysz się po sekundzie, to rozmowa np do USA (dokąd nastapiło przekierowanie) trwa nawet kilkanaście minut. Takie pismo przyniosła mi siostra mojego G, ponieważ US w którym ona pracuje zorganizował akcje uswiadamiania klientów.Cytat:
![]() Słoneczniki jeść kocham, ale tylko świeże. <Zadne suszone, nie nie ![]() Witam was z rana kochane! Musze dzis odgruzować porządnie chałupke i pouczyć się troszkę. Miałam w nocy głupie sny, poniewaz wczoraj naczytałam się o rzekomym końcu świata...że niby jutro to ma być....śniły mi się straszne głupoty...
Bywa, że marzenia o rycerzu na białym koniu przekreśla romans ze stajennym Edytowane przez Sarasfati Czas edycji: 2011-05-20 o 08:56 |
||||
|
|
|
#1533 |
|
BAN stały
|
Hej dziewczynki
Również jestem kosmetykoholiczką:brzydal :Mam fioła na punkcie m.in.mazidełek do ciała ,kremów do twarzy ,cieni do powiek , pachnidełek,lakierów do paznokci,chociaż maluję tylko te od stóp ,a właśnie...Sarunieczko jeśli chodzi o lakier Joko Sweet plum to obecnie mój ulubionyA coś o mnie...mam 30 lat ,dwie córeczki i męża kierowcę ciężarówki .Ja nie pracuję,w moim "krótkim życiu"przepracowałam tylko niespełna 9 m-cy Edytowane przez malgosia27 Czas edycji: 2011-05-20 o 09:24 |
|
|
|
#1534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może kawy
|
|
|
|
|
#1535 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1537 |
|
BAN stały
|
Jestem z małej mieściny jaką jest Łowicz -tj.między Łodzią a Warszawą,a Ty?Czytałam trochę tutaj na forum Wasze posty,ale pomieszało mi się wszystko i nie pamiętam kto z jakiej mieściny jest
|
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1539 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1540 | |
|
Zakorzenienie
|
w stronę Sieradza
![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
opowiem wam coś strasznego, w zeszłym roku zmarł mój teść na raka płuc i w nocy śniło mi się, że ubiera się w garnitur i obok stoi trumna, ja się pytam: co robisz, a on: szykuję się i w ten dzień rano umarł...
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-05-20 o 09:50 |
|
|
|
|
#1541 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
![]() Hah kobity wczoraj mój mąż i jego kumple przeszli samych siebie na karaoke , mój luby zaśpiewał mi piosenkę http://wojjna.wrzuta.pl/audio/2kpzq5...ich_juz_nie_ma a jego kumple robili za gejowskie chórki , uśmiałam się do łez , musiałybyście to normalnie zobaczyć hahahaah
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-05-20 o 10:35 |
||
|
|
|
#1543 |
|
Rozeznanie
|
Słoneczniki też uwielbiam
mam ususzone w wazonie... Moja tapeta to Czarny Staw nad Morskim Okiem nie ma piękniejszego miejsca na świecie niż tam.
|
#1544 |
|
Rozeznanie
|
Witam w ten słoneczny dzionek
Jak ja lubię taką pogodę ![]() Ale jesteście ładne Na pulpicie kompa mam chyba zdjęcie z wakacji, jakiś widoczek.... właśnie nie do końca pamiętam, co tam jest Zawsze też chciałam mieć jakiegoś zwierzaka, najpierw chorowałam na koty, całe dzieciństwo dostawałam książki o kotach ;P Potem moja choroba przeszła na psy i bardzo obecnie chciałabym mieć Akitę
|
|
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
Słoneczniki to jedne z moich ulubionych kwiatków, lubię też konwalie.
Co do monitora to ja mam piękny zachód słońca nad morzem- w kolorach różowo czerwonym , jak wrócę do domu to moge wrzucić, chcecie? Córcią też wieczorem moge sie pochwalic, swoich nie wrzucam bom nie fotogeniczna |
|
|
|
#1546 | |
|
BAN stały
|
O tak,Morskie Oko jest przepiękne,z resztą jak i same góry,które uwielbiam,za to nie lubię naszego morza,bo jest strasznie zimne,a ja zmarźluch jestem.
Ja na tapecie mam jakieś abstrakcje chyba,jakieś dwa zachody słońca,góry ,a na drugiej połowie ekranu wielka gęba tygrysa i jego wąsy ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1547 | |
|
szeryfcio
|
Witajcie, witajcie
Biorę się za sprzątanie, bo mi się nagromadziło przez ten tydzień, że nie wiem od czego zacząć. Cytat:
![]() A ja też miewam sny prorocze.
|
|
#1548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ohh ja się muszę za okna wziąść U mnie to najgorzej jak mi się śnią wypadające zęby , wtedy wiem że na bank coś się stanie nie dobrego i w 90 % tak jest . http://www.☠☠☠☠☠☠☠/video/597783/Idiotyczny-skok-do-wody-glowa-w-beton
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-05-20 o 11:54 |
|
|
|
|
#1549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojej
|
|
#1550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak podejrzewałam: Rudy mnie zbeształ Cieszył się jak głupi na mój widok![]() Dołączam fotki Rudego i Pulpeta w mojej ukochanej bluzie Strasznie wtedy lało, a te debile zamiast iść do swojej buty, to siedzieli na schodach i prosili, żeby ich wpuścić do środka Wpuściła, a że nie miałam nic w co mogłabym ich wytrzeć, to odstąpiłam bluzę, która i tak zaczęła się przecierać
|
|
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
to mam na pulpicie w pracy
kiedys bedziemy w takim mieszkac
|
#1552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
posprzątane, pozmywane udka się pieką w piekarniku, drugie pranie w pralce i już kilka razy na dworzu byłam z niunią bo ona tak biega na dwór i spowrotem, a ja za nią
|
|
|
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie dzis przed szkola festyn i mozna sie najesc grochowki i bigosu wieziennego
kolezanki juz tu napachnily
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbym miała córeczkę to właśnie wiktorię ![]() właściwie to robiliśmy wiki, ale wyszedł mati ja właśnie wcinam trzecie śniadanie - wilgaśna kalarepę ... zjadłam pół i już pękam ale dam radę
|
|
#1556 |
|
Rozeznanie
|
moja siostrzenica też ma na imię Wiktoria
![]() to ja najaktualniejsze (po pracy w zeszłym tygodniu w piątek pojechałam do siostrzenicy a na pulpicie w pracy mam jakąś abstrakcje ale nie wiem gdzie mam ją zapisaną żeby wstawić jako załącznik - w każdym bądź razie jest to łąka i dwie planety na niebie, w oddali dziewczyna z rozwianymi włosami)a w domku mam siostrzenicę Wiktorię, która jest moją chrześniaczką
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
#1557 |
|
Zadomowienie
|
Moja córcia mogłaby być Wiktorią (bo mąż mój to Wiktor
) albo Amelia bo też mi się podobało albo Julia- ale te imiona są teraz bardzo modne i w koło pełno Amelek, Wiktorii i Julek no i nie mogłam się zdecydować na imię, szperałam po internecie, szukałam znaczenia imion już leżałam w szpitalu do porodu i nadal nie wiedziałam, teściowa przyszła w odwiedziny i mówi "a może Anielka? zawsze mi się to imię podobało...?" pytam Wiktora czy może być? on, że w sumie...czemu nie? ja też stwierdziłam, ze imię ładne choć stare i teraz raczej niespotykane, podobne do Amelki ale jednak inne
Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2011-05-20 o 15:12 |
|
|
|
#1558 |
|
Zadomowienie
|
a oto moja córcia Anielka- 4 mies temu
Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2011-05-20 o 15:15 |
|
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
Mój jakże głupi Rudy poszedł sobie sam na spacer (wymknął się) i znalazł nowy "zapach", który mu się spodobał. Musiałam, durnia szorować
Później, już pod prysznicem, próbował się wspiąć na mnie i zrobił mi sznity na nodze![]() Próbę kostiumu mam już za sobą Przesyłam link do niego![]() http://www.sklep.house.pl/odziez-dam...s/pcreateddate Góra, którą koleżanka mi kupiła, okazałą się za mała, więc Młoda dostała ją w prezencie Dodam jeszcze, że Rurce (Rudemu) strasznie się łapy trzęsą ze strachu, że jeszcze pójdziemy się kąpać |
|
|
|
#1560 | |||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Bry
Ale dziś duszno ![]() Cytat:
![]() A ja jestem od Ciebie 4 lata starsza a pracuję już 17 rok ![]() boskie imię ![]() No i Lena,bardzo lubię to imię ![]() Cytat:
ale dobrze dobrzeCytat:
![]() A ja mam ten plus że widziałam Despę i wcale nie widzę niefotogeniczności Cytat:
![]() Tez kocham zwierzaki,moja świnka jest strasznie mądra,nie wiedziałam że aż tak,miałam wcześniej królika miniaturkę,ale świnka widzę że dużo mądrzejsza,przybiega jak ją wołam,bawimy się na dywanie razem nauczyłam ją reakcji na różne dźwięki(np.dzwonię kluczami a ona biegnie z kwikiem do przedpokoju-kojarzy jej się to z przynoszeniem przeze mnie trawy) Strasznie ją kocham i będę cierpieć ja odejdzie Bardzo też marzę o psie,ale przy śwince nie będę kupować,dopiero moze po niej...![]() Cytat:
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-05-20 o 16:41 |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.

Poczytałam ostatnio troche o naciągaczach telefonicznych którzy przekierowują numery i nawet jak rozłączysz się po sekundzie, to rozmowa np do USA (dokąd nastapiło przekierowanie) trwa nawet kilkanaście minut. Takie pismo przyniosła mi siostra mojego G, ponieważ US w którym ona pracuje zorganizował akcje uswiadamiania klientów.

opowiem wam coś strasznego, w zeszłym roku zmarł mój teść na raka płuc i w nocy śniło mi się, że ubiera się w garnitur i obok stoi trumna, ja się pytam: co robisz, a on: szykuję się i w ten dzień rano umarł...