|
|
#1651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
Też mam ochotę go zobaczyć Tylko będzie problem z terminem, bo zajęcia jak na złość w ogóle nam się nie zgrywają z B.Cytat:
Ja pijam rozpuszczalną z mlekiem i cukrem - ale kawa mniej słodzę niż herbatę Chociaż ostatnio odzwyczaiłam się od kawy i jakoś nie lubię jak sobie sama zrobię... Ale za to lubię z McBełta![]() U mnie też słoneczko i ciepełko Miałam w planach spać do południa, żeby odespać tydzień, ale oczywiście Siostra ma gdzieś, że ja śpię skoro ona już jest na nogach
|
||
|
|
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1653 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najbardziej to mi się podobała pierwsza część, bo to było coś nowego i trudno było przewidzieć akcję... Kolejne 2 części niespecjalnie mi się spodobały, trochę naciągane jak dla mnie :P Dlatego też na 4 nie chciałam iść, ale mnie zabrali podstępem - i nie żałuję Jak zwykle było trochę dobrych tekstów, bardzo fajnie zrobili sceny z syrenami No i oczywiście zostawili sobie furtkę na ewentualne kolejne części :P Myślę, że warto iść, jak ktoś ma ochotę na lekki film po tygodniu pracy
|
|
|
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojj ja kawki nie znosze , jak już ją musze wypić to pije ją z zatkanym noskiem Za to herbatka z cytrynką ahhh u mnie też już tak cieplutko ale też i duszo , jem śniadanko i muszę męża do pracy zawieść bo boroczek ma kaca
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
a moj maz nazywa sie Dominik
![]() a tak w ogole to ma siostre blizniaczke, ktora tez nazywa sie Monika i przez jakies 2 lata mialysmy to samo nazwisko niestety, raz na uczelni przelali jej na konto moje stypendium a bylysmy na roznych kierunkach uwielbiam kawe rozpuszczalna z mlekiem i lyzeczka cukru i herbate z cytryna i dwiema lyzeczkami cukru no i zapach kawy parzonej strasznie mi sie podoba, ale to jeszcze nie dla mnie
|
#1656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie lubię plutej kawy ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- jeszczę się muszę pożalić, że dzisiaj przyjeżdża do nas moja teściowa sama się wprosiła jeszcze bym to przebolała, żeby nie fakt, że chce zostać do jutra |
|
|
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
cześć babolki!
ja tylko na chwilę, bo zaraz lecę po pidżamkę itp ![]() Mój Tż ma na imię radek... Nie lubi tego imienia, mi tez nie pasowałao, ale juz sie przyzwyczaiłam... ja córeczke bedąc w Uk chciałam nazwać Isis, ale jak wróciliśmy do pl i usłyszałam o tej piosenkarce to odpada..Radek z kolei syna chce nawać Zeth... ale to tez w pl raczej nie wypali, bo dziwnie by to brzmiało w naszym ojczystym jezyku ![]() spadam, miłego dnia zyczę.. |
|
|
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojjj czyżby teściowa zła ? Ja swoją nawet toleruje ojj cz
|
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z nim jest tak, że film, który trwa 2h potrafi obejrzeć w 45 minut, bo ciągle przyśpiesza |
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
ujdzie w tłumie, ale wiesz teściowa jest gratis do męża, a na gratisy dają zwykle to czego nikt nie chce
![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- ona mnie lubi i to mi wystarczy
|
|
|
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja swoją uważam za dziwną, ale ona ma taki specyficzny sposób bycia Moja też mnie lubi i to działa na plus dla niej![]() Pamiętam jak się zapoznawałam i Teściowa przedstawia mi Teścia: "Jacek. Biologiczny ojciec Artura". Szczęka mi opadła... A ona ma takie poczucie humoru I pamiętam jak na mnie patrzyła jak nie chciałam herbaty czy kawy
|
|
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
moja ulubiona kawa to rozpuszczalna JACOBS VELVET dwie łyzeczki cukru i bez mleczka czy śmietanki
|
|
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja to czasem jest zwykła chamówa , przychodzimy z Tomkiem do niej , mówie jej z uśmiechem na twarzy " ahh w tym realu ( market ) to zawsze wiecej niz godzinke zejdzie hehe weź kurde bądz w takiej sytuacji miła
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1665 |
|
szeryfcio
|
Ja nie piję kawy, nie lubię, no chyba, że Latte
![]() A tak to herbaciarzem jestem ![]() A teściówkę mam fajną i kochaną ![]() Właśnie mama przyjechała do mnie i mi farbuje włosy.
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
ale odwaliłam
|
|
|
|
#1668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
|
|
#1669 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
![]() piję dużo, ale baaaaardzo słabe mój mąz mówi, że to właściwie woda z mlekiem ![]() ale żeby nie było - mleka nie lubię Cytat:
![]() sorki, tak mi się skojarzyło ja dziś do 10tej w łóżku ![]() chciałam iśc z bąblem w plener, ale u nas chmury wiszą i nie wiadomo co z nich będzie ... rano tak lało, że właściwie ściana wody za oken była, więc wolałabym w takie cudo się nie wpakować ale na lody chyba muszę iść, bo mati się upomina ![]() mój małżonek to sławek a od kiedy jesteśmy razem to "mysia"
|
|
#1670 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihih my z męzem to właściwie dalej jesteśmy w piżamkach i w łozeczku
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
Hello!
Mnie się dziś udało pospać, córa zgoniła mnie z wyrka dopiero o 10. W sobotę niestety tylko ona jest rannym ptaszkiem, a w tygodniu jak trzeba iść do szkoły to wtedy by pospała. Robi sobie sama w weekendy śniadanie i znajduje sobie zajęcie jakieś żeby dać "starym" pospać. Ale już zdążyłam dom posprzątać i obiad ugotować, a za chwilę wybieramy się na plac zabaw- tylko martwi mnie to co na niebie widzę - bo o ile od rana była "palma" to teraz się chmurzy i zaczęło grzmieć. Kawkę lubię, teraz przez mój "łeb"pije tylko rozpuszczalne, czasem z mlekiem rzadko z cukrem. Kiedyś to tylko fusiary popijałam...teraz już na nie reaguję Mój TŻ ma na imię Paweł, nie zdrabniam mu imienia, nie misiuję, jakoś tak było zawsze. Jak mnie wkurzy mówię do niego padalcu a on do mnie żmijo (podobno pasuje to do mojego charakteru)- ja mam a imię Sylwia- nie wiem czy pisałam czy nie... córka Oliwia- jakbym miała drugą gwiazdę to byłaby Lena albo Inga, chłopca jakoś nigdy nie brałam pod uwagę. |
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz po zakupkch
Ale sobie nakupowałam gatek.. kocham je![]() Dziewczynki czy mi się wydaje, czy do narkozy trzeba mieć paznokcie bez lakieru?? Kupiłam sobie boski lakier
|
|
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak dokładnie , nie można miec pomalowanych paznokci i jeszcze jak masz długie włosy to musisz je związac , dostaniesz taki śmieszny ufoludkowy strój na sale operacyjną + czepek
|
|
#1675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strój wiem, trzeba bedzie trzymac tył, zeby tyłek był zakryty
Edytowane przez jolkag78 Czas edycji: 2011-05-21 o 15:14 |
|
|
|
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie zrobiłam sobie drugą kawkę
teściowa już przybyła, ale siedzi z tż i moją mamą w ogrodzie a ja w domu, bo dziecko śpi![]() ps. udało mi się rozkleić palce |
|
|
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja po całym dniu w kuchni biorę się teraz za skracanie spodni Tak to jest jak się ma 156 cm wzrostu |
|
|
|
|
#1679 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
![]() tylko myśl na fasonem sporo tego to może jeszcze bluzka wyjdzie |
||
|
|
|
#1680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

Też mam ochotę go zobaczyć
Tylko będzie problem z terminem, bo zajęcia jak na złość w ogóle nam się nie zgrywają z B.
Chociaż ostatnio odzwyczaiłam się od kawy i jakoś nie lubię jak sobie sama zrobię... Ale za to lubię z McBełta
Miałam w planach spać do południa, żeby odespać tydzień, ale oczywiście Siostra ma gdzieś, że ja śpię skoro ona już jest na nogach

ale na lody chyba muszę iść, bo mati się upomina