Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-21, 10:00   #1651
katniewojt
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam z kina, z Piratów - niechętnie szłam na ten film, ale nawet mi się spodobał. I uwielbiam Deppa
Jak Ci się film podobał? Też mam ochotę go zobaczyć Tylko będzie problem z terminem, bo zajęcia jak na złość w ogóle nam się nie zgrywają z B.

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
witam z rana

ja do swojego mówię Misiek, i on też tak tak do mnie, więc mamy dwa miśki w domu i Myszkę, bo czasami tak do córki mówimy

a jakie pijecie te kawy dziewczynki, bo ja rozpuszczalną bez cukru i bez mleka

dzisiaj u mnie świeci słońce i już 22 stopnie na dworzu
My mówimy do siebie Kotek Ja pijam rozpuszczalną z mlekiem i cukrem - ale kawa mniej słodzę niż herbatę Chociaż ostatnio odzwyczaiłam się od kawy i jakoś nie lubię jak sobie sama zrobię... Ale za to lubię z McBełta
U mnie też słoneczko i ciepełko Miałam w planach spać do południa, żeby odespać tydzień, ale oczywiście Siostra ma gdzieś, że ja śpię skoro ona już jest na nogach
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 10:02   #1652
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Jak Ci się film podobał? Też mam ochotę go zobaczyć Tylko będzie problem z terminem, bo zajęcia jak na złość w ogóle nam się nie zgrywają z B.

My mówimy do siebie Kotek Ja pijam rozpuszczalną z mlekiem i cukrem - ale kawa mniej słodzę niż herbatę Chociaż ostatnio odzwyczaiłam się od kawy i jakoś nie lubię jak sobie sama zrobię... Ale za to lubię z McBełta
U mnie też słoneczko i ciepełko Miałam w planach spać do południa, żeby odespać tydzień, ale oczywiście Siostra ma gdzieś, że ja śpię skoro ona już jest na nogach
kiedy to było
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 10:11   #1653
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
podobał Najbardziej to mi się podobała pierwsza część, bo to było coś nowego i trudno było przewidzieć akcję... Kolejne 2 części niespecjalnie mi się spodobały, trochę naciągane jak dla mnie :P Dlatego też na 4 nie chciałam iść, ale mnie zabrali podstępem - i nie żałuję Jak zwykle było trochę dobrych tekstów, bardzo fajnie zrobili sceny z syrenami No i oczywiście zostawili sobie furtkę na ewentualne kolejne części :P Myślę, że warto iść, jak ktoś ma ochotę na lekki film po tygodniu pracy
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 10:19   #1654
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
witam z rana

dzisiaj u mnie świeci słońce i już 22 stopnie na dworzu
cześć kociaki ;*

Ojj ja kawki nie znosze , jak już ją musze wypić to pije ją z zatkanym noskiem

Za to herbatka z cytrynką ahhh

u mnie też już tak cieplutko ale też i duszo , jem śniadanko i muszę męża do pracy zawieść bo boroczek ma kaca

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 10:42   #1655
theMonique
Zakorzenienie

a moj maz nazywa sie Dominik strasznie podoba mi sie to imie, no i On oczywiscie
a tak w ogole to ma siostre blizniaczke, ktora tez nazywa sie Monika i przez jakies 2 lata mialysmy to samo nazwisko niestety, raz na uczelni przelali jej na konto moje stypendium a bylysmy na roznych kierunkach

uwielbiam kawe rozpuszczalna z mlekiem i lyzeczka cukru i herbate z cytryna i dwiema lyzeczkami cukru
no i zapach kawy parzonej strasznie mi sie podoba, ale to jeszcze nie dla mnie

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 10:48   #1656
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
a moj maz nazywa sie Dominik strasznie podoba mi sie to imie, no i On oczywiscie
a tak w ogole to ma siostre blizniaczke, ktora tez nazywa sie Monika i przez jakies 2 lata mialysmy to samo nazwisko niestety, raz na uczelni przelali jej na konto moje stypendium a bylysmy na roznych kierunkach

uwielbiam kawe rozpuszczalna z mlekiem i lyzeczka cukru i herbate z cytryna i dwiema lyzeczkami cukru
no i zapach kawy parzonej strasznie mi sie podoba, ale to jeszcze nie dla mnie
ja ze swoją szwagierką mamy 4 lata to samo imię i nazwisko, ale na koniec sierpnia ona się hajta i będzie miała inne

nie lubię plutej kawy

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

jeszczę się muszę pożalić, że dzisiaj przyjeżdża do nas moja teściowa sama się wprosiła jeszcze bym to przebolała, żeby nie fakt, że chce zostać do jutra
Stary 2011-05-21, 10:54   #1657
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

cześć babolki!
ja tylko na chwilę, bo zaraz lecę po pidżamkę itp
Mój Tż ma na imię radek... Nie lubi tego imienia, mi tez nie pasowałao, ale juz sie przyzwyczaiłam... ja córeczke bedąc w Uk chciałam nazwać Isis, ale jak wróciliśmy do pl i usłyszałam o tej piosenkarce to odpada..
Radek z kolei syna chce nawać Zeth... ale to tez w pl raczej nie wypali, bo dziwnie by to brzmiało w naszym ojczystym jezyku
spadam, miłego dnia zyczę..
Stary 2011-05-21, 10:58   #1658
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
ja ze swoją szwagierką mamy 4 lata to samo imię i nazwisko, ale na koniec sierpnia ona się hajta i będzie miała inne

nie lubię plutej kawy

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

jeszczę się muszę pożalić, że dzisiaj przyjeżdża do nas moja teściowa sama się wprosiła jeszcze bym to przebolała, żeby nie fakt, że chce zostać do jutra

ojjj czyżby teściowa zła ? Ja swoją nawet toleruje

ojj cz

Maleństwo moje
Stary 2011-05-21, 11:01   #1659
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
podobał Najbardziej to mi się podobała pierwsza część, bo to było coś nowego i trudno było przewidzieć akcję... Kolejne 2 części niespecjalnie mi się spodobały, trochę naciągane jak dla mnie :P Dlatego też na 4 nie chciałam iść, ale mnie zabrali podstępem - i nie żałuję Jak zwykle było trochę dobrych tekstów, bardzo fajnie zrobili sceny z syrenami No i oczywiście zostawili sobie furtkę na ewentualne kolejne części :P Myślę, że warto iść, jak ktoś ma ochotę na lekki film po tygodniu pracy
Dzięki Muszę wyciągnąć swojego Z nim jest tak, że film, który trwa 2h potrafi obejrzeć w 45 minut, bo ciągle przyśpiesza
Stary 2011-05-21, 11:06   #1660
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
ojjj czyżby teściowa zła ? Ja swoją nawet toleruje

ojj cz
ujdzie w tłumie, ale wiesz teściowa jest gratis do męża, a na gratisy dają zwykle to czego nikt nie chce

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

ona mnie lubi i to mi wystarczy
Stary 2011-05-21, 11:18   #1661
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
ujdzie w tłumie, ale wiesz teściowa jest gratis do męża, a na gratisy dają zwykle to czego nikt nie chce

ona mnie lubi i to mi wystarczy
Kapitalny tekst
Ja swoją uważam za dziwną, ale ona ma taki specyficzny sposób bycia Moja też mnie lubi i to działa na plus dla niej
Pamiętam jak się zapoznawałam i Teściowa przedstawia mi Teścia: "Jacek. Biologiczny ojciec Artura". Szczęka mi opadła... A ona ma takie poczucie humoru I pamiętam jak na mnie patrzyła jak nie chciałam herbaty czy kawy
Stary 2011-05-21, 12:17   #1662
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

moja ulubiona kawa to rozpuszczalna JACOBS VELVET dwie łyzeczki cukru i bez mleczka czy śmietanki
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 12:26   #1663
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Kapitalny tekst
Ja swoją uważam za dziwną, ale ona ma taki specyficzny sposób bycia Moja też mnie lubi i to działa na plus dla niej
Pamiętam jak się zapoznawałam i Teściowa przedstawia mi Teścia: "Jacek. Biologiczny ojciec Artura". Szczęka mi opadła... A ona ma takie poczucie humoru I pamiętam jak na mnie patrzyła jak nie chciałam herbaty czy kawy

moja to czasem jest zwykła chamówa , przychodzimy z Tomkiem do niej , mówie jej z uśmiechem na twarzy " ahh w tym realu ( market ) to zawsze wiecej niz godzinke zejdzie hehe "a ona do mnie " a co mnie to obchodzi " weź kurde bądz w takiej sytuacji miła

Maleństwo moje
Stary 2011-05-21, 12:29   #1664
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
moja to czasem jest zwykła chamówa , przychodzimy z Tomkiem do niej , mówie jej z uśmiechem na twarzy " ahh w tym realu ( market ) to zawsze wiecej niz godzinke zejdzie hehe "a ona do mnie " a co mnie to obchodzi " weź kurde bądz w takiej sytuacji miła
Stary 2011-05-21, 12:30   #1665
sheryl
szeryfcio

Ja nie piję kawy, nie lubię, no chyba, że Latte
A tak to herbaciarzem jestem
A teściówkę mam fajną i kochaną
Właśnie mama przyjechała do mnie i mi farbuje włosy.
Stary 2011-05-21, 12:31   #1666
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
znowu jak ma dobry humor to by mnie zacałowała na śmierć

Maleństwo moje
Stary 2011-05-21, 12:31   #1667
musso4
Zakorzenienie

ale odwaliłam zostawiłam wczoraj na blacie w kuchni super glue i dzisiaj chciałam go schować, biorę a on się przykleił, chiałam go oderwać i... wylał mi się na rękę i trzy palce do kupy sklejone
Stary 2011-05-21, 12:32   #1668
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Ja nie piję kawy, nie lubię, no chyba, że Latte
A tak to herbaciarzem jestem
A teściówkę mam fajną i kochaną
Właśnie mama przyjechała do mnie i mi farbuje włosy.
Piontka za herbatki siostro

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
ale odwaliłam zostawiłam wczoraj na blacie w kuchni super glue i dzisiaj chciałam go schować, biorę a on się przykleił, chiałam go oderwać i... wylał mi się na rękę i trzy palce do kupy sklejone
współczuje

Maleństwo moje
Stary 2011-05-21, 13:01   #1669
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

dzień dobry

Cytat:
ja piję rozpuszczalną z mlekiem 0,5%tłuszczu
piję dużo, ale baaaaardzo słabe mój mąz mówi, że to właściwie woda z mlekiem
ale żeby nie było - mleka nie lubię

Cytat:
a skąd Ci się kupa na blacie wzięła
sorki, tak mi się skojarzyło

ja dziś do 10tej w łóżku bąbel latał, skakał, coś kombinował, ale dał mi poleżeć ... wstałam jak wkońcu na maxa zgłodniałam
chciałam iśc z bąblem w plener, ale u nas chmury wiszą i nie wiadomo co z nich będzie ... rano tak lało, że właściwie ściana wody za oken była, więc wolałabym w takie cudo się nie wpakować ale na lody chyba muszę iść, bo mati się upomina

mój małżonek to sławek jak byliśmy jeszcze przyjaciółmi to mówiłam do niego sławcio a od kiedy jesteśmy razem to "mysia" i on do mnie też tak mówi ... właściwie to nigdy do siebie po imieniu nie mówimy no chyba, że go wołam, a on nie słyszy to wówczas

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 13:38   #1670
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
rozwaliłaś mnie tym tekstem
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 13:44   #1671
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
dzień dobry

ja piję rozpuszczalną z mlekiem 0,5%tłuszczu
piję dużo, ale baaaaardzo słabe mój mąz mówi, że to właściwie woda z mlekiem
ale żeby nie było - mleka nie lubię

a skąd Ci się kupa na blacie wzięła
sorki, tak mi się skojarzyło

ja dziś do 10tej w łóżku bąbel latał, skakał, coś kombinował, ale dał mi poleżeć ... wstałam jak wkońcu na maxa zgłodniałam
chciałam iśc z bąblem w plener, ale u nas chmury wiszą i nie wiadomo co z nich będzie ... rano tak lało, że właściwie ściana wody za oken była, więc wolałabym w takie cudo się nie wpakować ale na lody chyba muszę iść, bo mati się upomina

mój małżonek to sławek jak byliśmy jeszcze przyjaciółmi to mówiłam do niego sławcio a od kiedy jesteśmy razem to "mysia" i on do mnie też tak mówi ... właściwie to nigdy do siebie po imieniu nie mówimy no chyba, że go wołam, a on nie słyszy to wówczas

hihih my z męzem to właściwie dalej jesteśmy w piżamkach i w łozeczku ale zaraz trzeba się ogarnąć i zawieść go do pracy

Maleństwo moje
Stary 2011-05-21, 14:42   #1672
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Hello!

Mnie się dziś udało pospać, córa zgoniła mnie z wyrka dopiero o 10. W sobotę niestety tylko ona jest rannym ptaszkiem, a w tygodniu jak trzeba iść do szkoły to wtedy by pospała. Robi sobie sama w weekendy śniadanie i znajduje sobie zajęcie jakieś żeby dać "starym" pospać.
Ale już zdążyłam dom posprzątać i obiad ugotować, a za chwilę wybieramy się na plac zabaw- tylko martwi mnie to co na niebie widzę - bo o ile od rana była "palma" to teraz się chmurzy i zaczęło grzmieć.

Kawkę lubię, teraz przez mój "łeb"pije tylko rozpuszczalne, czasem z mlekiem rzadko z cukrem. Kiedyś to tylko fusiary popijałam...teraz już na nie reaguję i nie mogę...

Mój TŻ ma na imię Paweł, nie zdrabniam mu imienia, nie misiuję, jakoś tak było zawsze. Jak mnie wkurzy mówię do niego padalcu a on do mnie żmijo (podobno pasuje to do mojego charakteru)- ja mam a imię Sylwia- nie wiem czy pisałam czy nie... córka Oliwia- jakbym miała drugą gwiazdę to byłaby Lena albo Inga, chłopca jakoś nigdy nie brałam pod uwagę.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 14:56   #1673
jolkag78
Zakorzenienie

Ja juz po zakupkch Ale sobie nakupowałam gatek.. kocham je
Dziewczynki czy mi się wydaje, czy do narkozy trzeba mieć paznokcie bez lakieru?? Kupiłam sobie boski lakier
Stary 2011-05-21, 14:58   #1674
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Ja juz po zakupkch Ale sobie nakupowałam gatek.. kocham je
Dziewczynki czy mi się wydaje, czy do narkozy trzeba mieć paznokcie bez lakieru?? Kupiłam sobie boski lakier

tak dokładnie , nie można miec pomalowanych paznokci i jeszcze jak masz długie włosy to musisz je związac , dostaniesz taki śmieszny ufoludkowy strój na sale operacyjną + czepek jak mi to dali to ubrania to myslałam że padne

Maleństwo moje
Stary 2011-05-21, 15:04   #1675
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
tak dokładnie , nie można miec pomalowanych paznokci i jeszcze jak masz długie włosy to musisz je związac , dostaniesz taki śmieszny ufoludkowy strój na sale operacyjną + czepek jak mi to dali to ubrania to myslałam że padne
No, tak właśnie myślałam... dzięki za info Strój wiem, trzeba bedzie trzymac tył, zeby tyłek był zakryty

Edytowane przez jolkag78
Czas edycji: 2011-05-21 o 15:14
jolkag78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 15:08   #1676
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
No, tak właśnie myślałam... dzięki za info Stro wiem, trzeba bedzie trzymac tył, zeby tyłek był zakryty
wiesz co ja miałam tyle szczęscia ze przyjechali po mnie już z łozkiem wiec tylko przeskoczyłam z jednego na drugi a po operacji i tak byłam mało co świadoma wiec mi to było jedno kto ogląda mój tyłek Potem kiedy już sie obudziłam to nie czułam ciała od pasa w doł , wiec nawet nie wiedziałam że cos mam odkryte a głowy przecież podnieść nie mogłam

Maleństwo moje
Stary 2011-05-21, 16:07   #1677
musso4
Zakorzenienie

właśnie zrobiłam sobie drugą kawkę teściowa już przybyła, ale siedzi z tż i moją mamą w ogrodzie a ja w domu, bo dziecko śpi

ps. udało mi się rozkleić palce
Stary 2011-05-21, 16:15   #1678
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie zrobiłam sobie drugą kawkę teściowa już przybyła, ale siedzi z tż i moją mamą w ogrodzie a ja w domu, bo dziecko śpi

ps. udało mi się rozkleić palce
Zdolniacha
Ja po całym dniu w kuchni biorę się teraz za skracanie spodni Tak to jest jak się ma 156 cm wzrostu
Stary 2011-05-21, 16:20   #1679
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co ja miałam tyle szczęscia ze przyjechali po mnie już z łozkiem wiec tylko przeskoczyłam z jednego na drugi a po operacji i tak byłam mało co świadoma wiec mi to było jedno kto ogląda mój tyłek Potem kiedy już sie obudziłam to nie czułam ciała od pasa w doł , wiec nawet nie wiedziałam że cos mam odkryte a głowy przecież podnieść nie mogłam
bo to tak jest, ja jak urodziłam i powiedzieli mi, że wszystko ok z córką i ją pokazali, to już było mi wszystko jedno, kto na mój tyłek patrzy i ile osób tam było

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:
Zdolniacha
Ja po całym dniu w kuchni biorę się teraz za skracanie spodni Tak to jest jak się ma 156 cm wzrostu
a mi mama przyniosła fajną dzianinę w kwiatki z pracy i myślę co z niej uszyć, pewnie będzie kolejna sukienka tylko myśl na fasonem sporo tego to może jeszcze bluzka wyjdzie
Stary 2011-05-21, 16:22   #1680
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
bo to tak jest, ja jak urodziłam i powiedzieli mi, że wszystko ok z córką i ją pokazali, to już było mi wszystko jedno, kto na mój tyłek patrzy i ile osób tam było

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

dokładnie , poza tym goły tyłek to jeszcze nic takiego Ja latałam z gołym biustem po całej działce a akurat ludzie szli , haha stali jak wryci, a było to tak że opalałam się a siostrzyczka kochana polała mnie zimną wodą a że opalałam się toples to wstałam zaczełam biegac w kółko z krzykiem dopiero potem jak sie spojrzałam na tych ludzi co się na mnie tak gapią spostrzegałam że nie mam stanika

Maleństwo moje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości