|
|
#1981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Do ciała też mam, ale jeszcze go nie używałam
---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
![]() A powiedz mi jeszcze czy ta mgiełka nie rozmazuje makijażu? Nie "zmywa" podkładu? ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Znajoma kupiłam mi kombinezon w h&m'ie zamiast sukienki, bo była badziewna
Edytowane przez katniewojt Czas edycji: 2011-05-23 o 16:16 |
|
|
|
|
#1982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez chce!!!
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
hihi jakie napalone czasem w metro są fajne ciuszki Ja lubie się ubierać w C&A , Cropp Town, Diverse , Orsay , Reserved , Promod , Monnari , Vero Moda
|
#1985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem coś na plantach
|
|
|
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
o widzisz zapomniałam o House i jeszcze o H&M aczkolwiek tam już rzadziej bo nie mam dobrego zdania o jakości ich ubrań W croppie nie kupuje spodni bo mam je na 3 mc najdłuzej - prują mi się strasznie
|
#1987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W croppie zdarzy mi się jeszcze kupić spodnie, ale w housie już nie... Najmniejszy rozmiar jaki produkują to 26, a ja noszę 25
|
|
|
|
|
#1988 | |||||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Co do poncza to zawsze kojarzyło mi się ze starą babą i zawsze chciałam mieć,a że się własnie zestarzałam a raczej legginsy)Cytat:
![]() Cudny kolor włosów Cytat:
bo ja chytrus jestem straszny,poza tym mam teraz wydatki...jeśli zrobię takie(a rtaczej na pewno)to po urlopie,bliżej jesieni![]() Cytat:
Cytat:
to ten balsam z pompką,tak? kocham go ![]() Z Ori kocham bardzo szminkę Shine odcień Hot Peach Dobrze że nie znam żadnej konsultantki bo bym zbankrutowała chociaż w sumie szkoda...chciałabym czasem coś...Despa,nie znasz konsultantki Ori na naszym osiedlu? Cytat:
![]() Włatcy Móch są boscy,kocham Czesia ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Z tymi ciuchami to jest tak, że odkąd mam dzieci wolę im coś kupić i mają 3 razy więcej ciuchów niż ja tym bardziej że to dziewczynki... ![]() Sarunieczka ładne to ponczo, ale nie wiedziałabym czy to nosić jak ciepło czy jak zimno...
|
||
|
|
|
#1990 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
chociaż mam kilka fajnych firmowych ciuszków,ale...z ciucholandu ![]() Miałam tai fajny ciucholand koło pracy to zamknęli,a takie fajne rzeczy tam były,mam tego sporo,jedną tunikę mi skomplementowały dwie obce panie jak byłam na zakupach ![]() ale jestem śpiąca jejku ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
ja je noszę do golfa,białego lub czarnego,nosilam teraz w kwietniu,tak na 10-15 stopni temp.pasuje |
||
|
|
|
#1991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
|
|
#1992 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do koszyka to ja go musiałam niestety oddać, bo mi mama kazała, a tak bym teraz miała oryginalny koszyk na zakupy Cytat:
|
||
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
Sarunieczka, znam dziewczynę która mieszkała na Woli Duchackiej, chyba ma tam sklep nawet, jeśli chcesz to napiszę do niej jak wrócę z Pilatesu to dam Ci na nią namiar.
Ja mam koleżankę z pracy która bierze ode mnie kosmetyki Avonu a ja od niej Ori; właśnie dziś przytargałam od niej żel i peeling, przeglądałam nowy katalog- cienie mi się spodobały. Ja też mam kilka szmatek używanych, ale są tak cudne i nie raz o dziwo fajnych firm że nawet nie mam oporu czy brać. Ja mam fajnie w pracy bo u nas jest babiniec cały i jak sie komuś znudzą ciuchy, albo z nich wyrasta w szerz to albo odsprzedaje za grosze albo wymianka.... |
|
|
|
#1995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wtedy to dopiero daje orzeźwienie na lato jest idealna ![]() Co do tego normalizującego , to działa troszkę na włosy przetłuszczajace się , nie robi siana z włosków , są ładne ale tez bez rewelacji
|
|
#1996 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
włosy były miękkie i myć nie musiałam codziennie , jakoś tak co 2-3 dni ![]() ale później znudził mi się ten szampon.. im dłużej go używałam to włosy zaczęły się przetłuszczać szybciej ![]() tu na KWC są jego opinie : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...alizujacy.html a tu na str Ori też są jakieś tam komentarze : http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=14719 |
|
|
|
|
#1997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli go nie biorę Jakoś nie mogę znaleźć odpowiedniego szamponu dla moich włosów Szybciej się przetłuszczają
|
|
|
|
|
#1998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest taki żółty - on to jest cholerka dobry http://torebka.kafeteria.pl/katalog....e=view&id=3997 co do mgiełki jezeli lodówka odpada to wystarczy że będziesz ją trzymała w cieniu
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-05-23 o 19:38 |
|
|
|
|
#1999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2001 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do sklepu mam jakieś 5 minut drogi w jedną stronę i mama wysłała mnie z własnym koszykiem po zakupy , więc poszłam,zrobiłam zakupy , wyszłam ze sklepu a po minucie patrzę ,że zamiast swojego koszyka [tego wiklinowego ] mam czerwony plastikowy koszyk ze sklepu ale nikt nie zauważył |
|
|
|
|
#2002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2003 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też oglądam "włatców z dziecięcych lat to dużo bajek było fajnych np Gumisie nie to co teraz jakieś papierowe muminki czy coś |
|
|
|
|
#2004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykładem jest to że przy szamponach z AT włoski musze myć codzień , jak używałam tamtego to tak co dwa dni . Generalnie bardzo poprawił stan moich włosków po farbowaniu . Dosłownie odżyły . Dlatego z czystym sercem polecam te szampony
|
|
#2005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2006 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam /miałam długie włosy[ostatnio , jakoś miesiąc temu ścięłam ] , a na dodatek gęste ![]() teraz zastanawiam się nad jakimiś pasemkami bo mam ciemno brązowe włosy i chcę coś zmienić |
|
|
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chce mi się
A czy któraś z Was miała Elseve do włosów ze skłonnością do przetłuszczania (różowy)?
|
|
|
|
#2009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie ten różowy nutri-blask light
Chociaż nie ma najlepszych recenzji
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.

i często żałuję, że obcięłam

bo mam cienkie i delikatne włosy