Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-23, 15:08   #1981
katniewojt
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Ja mam taki gruszkowy z joanny ale do ciała, pysznie pachnie
Do ciała też mam, ale jeszcze go nie używałam

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
Mgiełka hmm ona jest za 19,90 Ja jej używam dlatego że naprawdę orzeźwia moją skóre i widoczny sposób chroni ją przed zanieczyszczeniami . Dodatkowo kiedy czuje ze mam napiętą skórę psikam ją tą mgiełką i momentalnie czuje nawilżenie

Co do podkładu dotleniającego - bardzo rewitalizuje mi skórę buzi , jest ona taka gładka jakby serio jakieś pęcherzyki powietrza wypełniały ją od środka , co najważniejsze nie zatyka mi buzi , fakt że nie matowi ale nigdzie nie było napisane że ma funkcje matowienia , niezbyt kryje dlatego raczej trzeba miec do niego dobrą kondycje cery , o ogólnie on jest od tego aby dodać skórze blasku i to właśnie u mnie spełnia i kosztuje on 24,90 w promocji normalnie 42,90
Dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi Z podkładu zrezygnuję, bo nie lubię się świecić, a po naszym antystresowym właśnie się świecę
A powiedz mi jeszcze czy ta mgiełka nie rozmazuje makijażu? Nie "zmywa" podkładu?

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Znajoma kupiłam mi kombinezon w h&m'ie zamiast sukienki, bo była badziewna Ale zobaczę go dopiero w weekend

Edytowane przez katniewojt
Czas edycji: 2011-05-23 o 16:16
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 15:09   #1982
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Do ciała też mam, ale jeszcze go nie używałam

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi Z podkładu zrezygnuję, bo nie lubię się świecić, a po naszym antystresowym właśnie się świecę
A powiedz mi jeszcze czy ta mgiełka nie rozmazuje makijażu? Nie "zmywa" podkładu?
nie nie rozmazuje się jezeli użyjesz jej z umiarem , czyli jedno psikniecie i styka. jak za duzo zaaplikujesz to spłynie

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 15:13   #1983
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marzenioholiczka Pokaż wiadomość
Byłam po zajęciach na mieście i w "Butiku" kupiłam sobie 4 bluzki za które zapłaciłam łącznie 39,60 Jestem tą biedną studentką z dowcipów więc na razie ubieram się w takich tańszych sklepach, ale kiedyś Dolce&Gabbana, Dior, Chanel będą moje

ja tez chce!!!

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 15:20   #1984
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość

ja tez chce!!!

hihi jakie napalone czasem w metro są fajne ciuszki
Ja lubie się ubierać w C&A , Cropp Town, Diverse , Orsay , Reserved , Promod , Monnari , Vero Moda

Maleństwo moje
Stary 2011-05-23, 15:30   #1985
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
hihi jakie napalone czasem w metro są fajne ciuszki
Ja lubie się ubierać w C&A , Cropp Town, Diverse , Orsay , Reserved , Promod , Monnari , Vero Moda
A oprócz nich jeszcze House i Top Secret Czasem coś na plantach
Stary 2011-05-23, 15:33   #1986
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
A oprócz nich jeszcze House i Top Secret Czasem coś na plantach

o widzisz zapomniałam o House i jeszcze o H&M aczkolwiek tam już rzadziej bo nie mam dobrego zdania o jakości ich ubrań
W croppie nie kupuje spodni bo mam je na 3 mc najdłuzej - prują mi się strasznie

Maleństwo moje
Stary 2011-05-23, 15:37   #1987
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
o widzisz zapomniałam o House i jeszcze o H&M aczkolwiek tam już rzadziej bo nie mam dobrego zdania o jakości ich ubrań
W croppie nie kupuje spodni bo mam je na 3 mc najdłuzej - prują mi się strasznie
Ja niestety nie mam h&m'u W croppie zdarzy mi się jeszcze kupić spodnie, ale w housie już nie... Najmniejszy rozmiar jaki produkują to 26, a ja noszę 25 Jeśli numeracja jest w literkach, to biorę XS
Stary 2011-05-23, 16:48   #1988
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ja kiedyś myślałam, że ponczo to obciach
w tak wogóle dzień dobry - dziś pierwszy dzień urlopu
witaj,ale fajnie że masz już urlopik,ja za 49 dni pierwsza część
Co do poncza to zawsze kojarzyło mi się ze starą babą i zawsze chciałam mieć,a że się własnie zestarzałam to kupiłam,w załączniku fotka (oczywiście ubieram do niego spodnie a raczej legginsy)

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
co myślicie o tych fryzurach
może i jestem odważna w innych w kwestiach, ale jeśli chodzi o obinanie włosów to zawsze mam cykorai często żałuję, że obcięłam
bardzo fajne fryzurki(pierwsza mi się zwłaszcza podoba) i widzę Cię w każdej z nich(bo w sumie są podobne),więc ciachaj

Cytat:
Napisane przez Sarasfati Pokaż wiadomość
Musoo moja fota sprzed lat i to i tak jeszcze nie najdłuższe
Cudny kolor włosów

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Super fryzurka, takie pasemka toffi...wygląda extra....Sarunieczka do fryzjera marsz
oj pójdę,najpierw spytać ile to będzie kosztować bo ja chytrus jestem straszny,poza tym mam teraz wydatki...jeśli zrobię takie(a rtaczej na pewno)to po urlopie,bliżej jesieni a mam tez gęste włoski więc może jak trochę odrosną to się tak poczochram jak na tej fotce

Cytat:
Ja raz też miałam przygodę ze sklepem
Mama posłała mnie po coś do sklepu, poszłam, zrobiłam fajnie zakupy i do domu wróciłam z tym koszykiem ze sklepu
u mojej teściowej znalazłam taki koszyk z supermarketu i się pytam czy zapomniała i wróciła z nim a ona na to że nie,że se ukradła

Cytat:
Napisane przez Sarasfati Pokaż wiadomość
Musso przypomniałas mi o majtkach
"Kochanie nie mam majtek, wracamy do domu" a on do mnie "Ty chyba oszalałaś", więc zaczynam się tłumaczyć zmieszana, na co on "oszalałaś jak ja do domu wrócę!" to był fajny obiad
świntuchy zboczuchy

Cytat:
z nowego to :
-balsam do rąk Milk&Honey
to ten balsam z pompką,tak? kocham go mam opakowanie po nim i przelewam sobie żele do twarzy z Avonowych tubek
Z Ori kocham bardzo szminkę Shine odcień Hot Peach miałam jeszcze dwie ale widzę że nie ma tych odcieni w katalogu...
Dobrze że nie znam żadnej konsultantki bo bym zbankrutowała chociaż w sumie szkoda...chciałabym czasem coś...
Despa,nie znasz konsultantki Ori na naszym osiedlu?

Cytat:
Napisane przez 8katharina8 Pokaż wiadomość
przede mną jeszcze 4egazminy, najbliższy w czwartek z ochrony praw człowieka

Włatcy móch
To już życzę Ci powodzenia na czwartek

Włatcy Móch są boscy,kocham Czesia

Cytat:
Dziś zakupiłam peeling do twarzy z Joanny gruszkowy A używałyście kiedyś ich szamponów do włosów? Chodzi mi o te małe w opakowankach jak peelingi i o owocowych zapachach
szamponu nie miałam,ale miałam żel pod prysznic,taki z pompką,jest wanilia,czekolada,kokos,m iałam ten pierwszy i nie dałam rady,był tak słodki że myślałam że
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1090215.jpg (90,4 KB, 64 załadowań)
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 17:03   #1989
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie Jak założę luźniejszą bluzkę, to moja znajoma mówi "za dużą masz? mogłaby być mniejsza", bo już się przyzwyczaiła, że noszę wyłącznie obcisłe/dopasowane rzeczy

Resscue21, co dokładnie robi ta dotleniająca mgiełka do twarzy i ile kosztuje? I proszę, napisz mi coś o dotleniającym podkładzie

Dziś zakupiłam peeling do twarzy z Joanny gruszkowy A używałyście kiedyś ich szamponów do włosów? Chodzi mi o te małe w opakowankach jak peelingi i o owocowych zapachach
Ja na wyjazd kupiłam sobie te miniaturki Joanny(nie pamiętam zapachu)i szampon był najgorszy- tak plątał włosy, były sianowate i szorskie- nie polecam!!!

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Cytat:
Byłam po zajęciach na mieście i w "Butiku" kupiłam sobie 4 bluzki za które zapłaciłam łącznie 39,60 Jestem tą biedną studentką z dowcipów więc na razie ubieram się w takich tańszych sklepach, ale kiedyś Dolce&Gabbana, Dior, Chanel będą moje
Ja nie przywiązuję wagi do marki, wolę bluzkę "no name" za 10zł z placu niż używanego Diora...ogólnie mało kasy wydaję na ciuchy

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Z tymi ciuchami to jest tak, że odkąd mam dzieci wolę im coś kupić i mają 3 razy więcej ciuchów niż ja tym bardziej że to dziewczynki...
Sarunieczka ładne to ponczo, ale nie wiedziałabym czy to nosić jak ciepło czy jak zimno...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 17:08   #1990
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Ja nie przywiązuję wagi do marki, wolę bluzkę "no name" za 10zł z placu niż używanego Diora...ogólnie mało kasy wydaję na ciuchy
ja też nie,ma mi się podobać i być niedrogie
chociaż mam kilka fajnych firmowych ciuszków,ale...z ciucholandu
Miałam tai fajny ciucholand koło pracy to zamknęli,a takie fajne rzeczy tam były,mam tego sporo,jedną tunikę mi skomplementowały dwie obce panie jak byłam na zakupach

ale jestem śpiąca jejku

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:
Sarunieczka ładne to ponczo, ale nie wiedziałabym czy to nosić jak ciepło czy jak zimno...
dzięki ja je noszę do golfa,białego lub czarnego,nosilam teraz w kwietniu,tak na 10-15 stopni temp.pasuje
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 17:15   #1991
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

dzięki ja je noszę do golfa,białego lub czarnego,nosilam teraz w kwietniu,tak na 10-15 stopni temp.pasuje
mam podobne ja też go używam w lato np nocą jak się włoczę po mieście

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Cytat:

to ten balsam z pompką,tak? kocham go mam opakowanie po nim i przelewam sobie żele do twarzy z Avonowych tubek
Z Ori kocham bardzo szminkę Shine odcień Hot Peach miałam jeszcze dwie ale widzę że nie ma tych odcieni w katalogu...
Dobrze że nie znam żadnej konsultantki bo bym zbankrutowała chociaż w sumie szkoda...chciałabym czasem coś...
Despa,nie znasz konsultantki Ori na naszym osiedlu?

dokładnie ten jest cudowny - do tego jak użyje mydło w płynie z tej samej serii to dopiero jest poezja

Maleństwo moje
Stary 2011-05-23, 18:32   #1992
marzenioholiczka
Raczkowanie

Cytat:
witaj,ale fajnie że masz już urlopik,ja za 49 dni pierwsza część
Co do poncza to zawsze kojarzyło mi się ze starą babą i zawsze chciałam mieć,a że się własnie zestarzałam to kupiłam,w załączniku fotka (oczywiście ubieram do niego spodnie a raczej legginsy)

u mojej teściowej znalazłam taki koszyk z supermarketu i się pytam czy zapomniała i wróciła z nim a ona na to że nie,że se ukradła
Chyba też sobie takie ponczo sprawię
A co do koszyka to ja go musiałam niestety oddać, bo mi mama kazała, a tak bym teraz miała oryginalny koszyk na zakupy

Cytat:
ja też nie,ma mi się podobać i być niedrogie
chociaż mam kilka fajnych firmowych ciuszków,ale...z ciucholandu
Miałam tai fajny ciucholand koło pracy to zamknęli,a takie fajne rzeczy tam były,mam tego sporo,jedną tunikę mi skomplementowały dwie obce panie jak byłam na zakupach
No ja na razie nie mam co wybierać, bo nie na wszystko stać, a nie chce ciągle być na utrzymaniu rodziców. Ale pieniędzy nie żałuję na buty ani bieliznę. Bo w bluzce za 10 zł mogę chodzić i nic mi nie będzie, ale jak raz zniszczę sobie nogi to potem może być ciężko. Moja znajoma nosiła raz takie zwykłe buty na koturnach, które były lekko przekrzywione, chodziła w nich jeden sezon a potem jakie by buty nie kupiła jej noga tak już się przyzwyczaiła do "krzywizny", że wszystkie podeszwy wykrzywiała nawet w dobrych butach. Więc wolę nie ryzykować.
marzenioholiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 19:01   #1993
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Sarunieczka, znam dziewczynę która mieszkała na Woli Duchackiej, chyba ma tam sklep nawet, jeśli chcesz to napiszę do niej jak wrócę z Pilatesu to dam Ci na nią namiar.
Ja mam koleżankę z pracy która bierze ode mnie kosmetyki Avonu a ja od niej Ori; właśnie dziś przytargałam od niej żel i peeling, przeglądałam nowy katalog- cienie mi się spodobały.

Ja też mam kilka szmatek używanych, ale są tak cudne i nie raz o dziwo fajnych firm że nawet nie mam oporu czy brać. Ja mam fajnie w pracy bo u nas jest babiniec cały i jak sie komuś znudzą ciuchy, albo z nich wyrasta w szerz to albo odsprzedaje za grosze albo wymianka....
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 19:16   #1994
katniewojt
Zakorzenienie

Resscue21, zamówiłam sobie tę mgiełkę A używałaś szamponu normalizującego? Z naszych żaden mi nie odpowiada
Stary 2011-05-23, 19:22   #1995
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Resscue21, zamówiłam sobie tę mgiełkę A używałaś szamponu normalizującego? Z naszych żaden mi nie odpowiada
Jeszczę jak mogę Ci poradzić to trzymaj tą mgiełke w lodówce wtedy to dopiero daje orzeźwienie na lato jest idealna

Co do tego normalizującego , to działa troszkę na włosy przetłuszczajace się , nie robi siana z włosków , są ładne ale tez bez rewelacji

Maleństwo moje
Stary 2011-05-23, 19:32   #1996
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
A używałaś szamponu normalizującego? Z naszych żaden mi nie odpowiada
ja jakiś czas temu używałam tego szamponu normalizującego [oriflame ]

włosy były miękkie i myć nie musiałam codziennie , jakoś tak co 2-3 dni

ale później znudził mi się ten szampon.. im dłużej go używałam to włosy zaczęły się przetłuszczać szybciej

tu na KWC są jego opinie : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...alizujacy.html

a tu na str Ori też są jakieś tam komentarze : http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=14719
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 19:34   #1997
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszczę jak mogę Ci poradzić to trzymaj tą mgiełke w lodówce wtedy to dopiero daje orzeźwienie na lato jest idealna

Co do tego normalizującego , to działa troszkę na włosy przetłuszczajace się , nie robi siana z włosków , są ładne ale tez bez rewelacji
Lodówka odpada, bo mam chore zatoki
Czyli go nie biorę Jakoś nie mogę znaleźć odpowiedniego szamponu dla moich włosów Używałam tego nowego loreal'a z silikonem i było spoko, ale przy drugim opakowaniu włosy inaczej się zachowują Szybciej się przetłuszczają
Stary 2011-05-23, 19:37   #1998
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Lodówka odpada, bo mam chore zatoki
Czyli go nie biorę Jakoś nie mogę znaleźć odpowiedniego szamponu dla moich włosów Używałam tego nowego loreal'a z silikonem i było spoko, ale przy drugim opakowaniu włosy inaczej się zachowują Szybciej się przetłuszczają
Ja tutaj już polecałam szampony z elseve Jest taki żółty - on to jest cholerka dobry http://torebka.kafeteria.pl/katalog....e=view&id=3997

co do mgiełki jezeli lodówka odpada to wystarczy że będziesz ją trzymała w cieniu

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-05-23 o 19:38
Stary 2011-05-23, 19:37   #1999
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
ja jakiś czas temu używałam tego szamponu normalizującego [oriflame ]

włosy były miękkie i myć nie musiałam codziennie , jakoś tak co 2-3 dni

ale później znudził mi się ten szampon.. im dłużej go używałam to włosy zaczęły się przetłuszczać szybciej

tu na KWC są jego opinie : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...alizujacy.html

a tu na str Ori też są jakieś tam komentarze : http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=14719
Dziękuję Widzę, że zarówno ma dobre, jak i złe opinie. Ze względu na złe nie kupię go. Ostatnimi czasy kupiłam już 2 szampony, które po kilku myciach poleciały do kosza
Stary 2011-05-23, 19:38   #2000
musso4
Zakorzenienie

Cytat:

bardzo fajne fryzurki(pierwsza mi się zwłaszcza podoba) i widzę Cię w każdej z nich(bo w sumie są podobne),więc ciachaj
ciachnę i albo się będę cieszyć albo płakać...
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 19:40   #2001
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja raz też miałam przygodę ze sklepem
Chodziłam do postawówki, mieszkaliśmy w bloku gdzie sklep był na parterze. Mama posłała mnie po coś do sklepu, poszłam, zrobiłam fajnie zakupy i do domu wróciłam z tym koszykiem ze sklepu
miałam podobnie kiedyś do sklepu mam jakieś 5 minut drogi w jedną stronę i mama wysłała mnie z własnym koszykiem po zakupy , więc poszłam,zrobiłam zakupy , wyszłam ze sklepu a po minucie patrzę ,że zamiast swojego koszyka [tego wiklinowego ] mam czerwony plastikowy koszyk ze sklepu więc się zawróciłam i szybko odstawiłam ale nikt nie zauważył
Stary 2011-05-23, 19:43   #2002
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tutaj już polecałam szampony z elseve Jest taki żółty - on to jest cholerka dobry http://torebka.kafeteria.pl/katalog....e=view&id=3997

co do mgiełki jezeli lodówka odpada to wystarczy że będziesz ją trzymała w cieniu
A powiedz mi czy włosy po nim wytrzymują w dobrym stanie od rana do późnego wieczora? Chodzi mi o to, że ostatnio o godzinie 13 moje włosy były tak przetłuszczone jakbym ich ze 2 dwa dni nie myła, a myłam je poprzedniego wieczora
Stary 2011-05-23, 19:45   #2003
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 8katharina8 Pokaż wiadomość

doczytałam, że masz już wszystko z głowy, więc super! gratuluję!
przede mną jeszcze 4egazminy, najbliższy w czwartek z ochrony praw człowieka

Włatcy móch
a z dziecięcych lat: Smerfy, Miś Uszatek, Kolargol, Muminki, Reksio, i długo mogłabym jeszcze wyliczać....

dziękuję i Tobie teraz życzę powodzenia

też oglądam "włatców "

z dziecięcych lat to dużo bajek było fajnych
np Gumisie

nie to co teraz jakieś papierowe muminki czy coś
Stary 2011-05-23, 19:45   #2004
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
A powiedz mi czy włosy po nim wytrzymują w dobrym stanie od rana do późnego wieczora? Chodzi mi o to, że ostatnio o godzinie 13 moje włosy były tak przetłuszczone jakbym ich ze 2 dwa dni nie myła, a myłam je poprzedniego wieczora
tak zdecydowanie , przynajmniej jeżeli chodzi o moje włoski .
Przykładem jest to że przy szamponach z AT włoski musze myć codzień , jak używałam tamtego to tak co dwa dni .
Generalnie bardzo poprawił stan moich włosków po farbowaniu . Dosłownie odżyły . Dlatego z czystym sercem polecam te szampony

Maleństwo moje
Stary 2011-05-23, 19:50   #2005
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
tak zdecydowanie , przynajmniej jeżeli chodzi o moje włoski .
Przykładem jest to że przy szamponach z AT włoski musze myć codzień , jak używałam tamtego to tak co dwa dni .
Generalnie bardzo poprawił stan moich włosków po farbowaniu . Dosłownie odżyły . Dlatego z czystym sercem polecam te szampony
Jutro muszę gdzieś się po niego wybrać
Stary 2011-05-23, 19:50   #2006
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
co myślicie o tych fryzurach
zawsze chciałam mieć długie do pasa albo chociaż za łopatki, ale to marzenie nigdy się nie spełni bo mam cienkie i delikatne włosy i nie są w stanie urosnąć do takiej długości
ta 1 fryzurka bardzo fajna

ja mam /miałam długie włosy[ostatnio , jakoś miesiąc temu ścięłam ] , a na dodatek gęste ale i tak często je wyrzedzam ,podcinam bo szybko mi rosną

teraz zastanawiam się nad jakimiś pasemkami bo mam ciemno brązowe włosy i chcę coś zmienić
Stary 2011-05-23, 19:52   #2007
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Jutro muszę gdzieś się po niego wybrać

kochanie - rossman

Maleństwo moje
Stary 2011-05-23, 19:55   #2008
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
kochanie - rossman
Nie chce mi się Dziś byłam

A czy któraś z Was miała Elseve do włosów ze skłonnością do przetłuszczania (różowy)?
Stary 2011-05-23, 19:57   #2009
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Nie chce mi się Dziś byłam

A czy któraś z Was miała Elseve do włosów ze skłonnością do przetłuszczania (różowy)?
Ja miałam wszystkie rodzaje :P wiec wal śmiało z pytaniami

Maleństwo moje
Stary 2011-05-23, 20:06   #2010
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam wszystkie rodzaje :P wiec wal śmiało z pytaniami
Interesuje mnie ten różowy nutri-blask light Chociaż nie ma najlepszych recenzji I jeszcze biały przywracający włosom gęstość (regenium)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości