|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
co do tego białego - robi efekt push up na włoskach ale jest to tylko chwilowe wrażenie
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak z przetłuszczaniem się włosów po białym?
|
|
|
|
|
#2013 | |
|
Wtajemniczenie
|
dla mnie z tych Elseve dobry był taki :
LOREAL-ELSEVE-Szampon-Pielegnacyjny-250-ml-Nutrileum-Wlosy-Suche-Poskrecane-lub-Trudne-do-Ulozenia ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
ten też jest dobry |
|
|
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
no co do białego pod tym względem nie miałam większych zestarzeń
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
Biorę żółty
Karinko, Tobie też |
|
|
|
#2016 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Polecam,ja osobiście się dobrze w nim czuję,choć jakoś tak rzucająco się w oczy,ale co tam
i kupiłam oczywiscie na Allegro,nie mogłam się chyba miesiąc zdecydować jaki chcę kolor![]() Cytat:
zaraz sobie ściągnę nowy kat.i przejrzę bo mam jeszcze 7 w kompie Cytat:
dlatego te włosy wczoraj co wklejałam strasznie mi się podobająCytat:
ale na moją opinię nie patrz,bo mi żaden szampon nie pasuje poza Head&Shoulders...po nim też mi się tłuszczą włosy co 2 dni,ale przynajmniej mnie łeb nie swędzi że chcę go w nocy zdrapać do krwi dwa szampony które zdołałam użyć w całości to Panthene do włosów tłustych i Syoss przeciwłupieżowy,ale zachęcona tym że nic nie swędzi kupiłam kilejne butelki i koniec,trzeba było wrócić do H&Sh.Ciekawa jestem czy Gliss Kur ma w ofrcie przeciwłupieżowy..:rolley es: bo odżywki mają super,teraz używam rewelacyjnej,a też trudno mi dogodzić
|
|||
|
|
|
#2017 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo one już rano nie są pierwszej świeżości, a co dopiero mówić o kolejnych godzinach. Szczególnie jak ktoś ma tak jak ja, że nawet przy 30 stopniowym upale musi się okryć kołdrą po same uszy. Pocę się jak mysz, ale odkryć się nie odkryję, bo odkryta nie mogę spać. Od dłuższego czasu, niezależnie od pory roku myję włosy rano. Kupiłam taką wielką suszarę, że czasem i w 5 minut wysuszę włosy, chociaż są długie i grube.
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
proszę bardzo
polecam się na przyszłość
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
Sarunieczka, niestety już nie zamawia, ale napisała mi, ze na Wawrzyńca jest jakieś biuro regionalne, wiec jak jeździsz do Galerii Kazimierz to możesz podejść zapytać
|
|
|
|
#2020 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co z tego, że się umyje je wieczorem, jak na drugi dzień są oklapnięte, nieświeże i mizernie wyglądają - przynajmniej u mnie takie praktyki mijają się z celem Ja też myję codzienne rano, bo nie wyobrażam sobie wyjść z nieumytymi Czuję się po prostu nieświeżo
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2022 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale po ciąży włosy jakieś suche mi się zrobiły
|
|
|
|
|
#2024 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2026 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do włosów to chyba mamy rozwiązanie problemu dla wszystkich osób z przetłuszczającymi się włosami
|
|
|
|
|
#2027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-05-23 o 22:35 |
|
|
|
|
#2028 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo nawet nie wiesz, czy za 5-10 lat Twoje poncza nie będą tak rozchwytywane jak ubrania D&Ga wtedy all moja droga odpada, za wysokie progi na ich nogi:P |
|
|
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2030 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może jak dzieci wychowam to się jeszcze skuszę aktualnie pomysły na ubrania czerpię z magazynu burda, już pisałam, że szafy się nie domykają![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2031 | |
|
patrysina
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
nara kobitki
|
|
|
|
#2033 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój styl ubierania się to raczej sportowy/sportowo-elegancki chociaż czasami chodzę elegancko ubrana ogólnie próbuję chodzić raczej we wszystkim w czym się dobrze czuję, ale czasami to mi nie wychodzi. Najbardziej lubię chodzić w piżamach kocham bezgranicznie japonki adidasiki też mam i też w nich śmigam![]() Nie nienawidzę rajstop i kołnierzyków
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
To mnie pocieszyłyście, myślałam że tylko ja "boję się" golfów, a rajstop też nie noszę chyba że grube zimą
![]() Musso zamieścisz zdjęcie a my już na privku będziemy się zgłaszać po ponczo;P Ja muszę myć włosy co drugi dzień i by były długo świeże robię to rano. Szampon Elseve ten żółty najbardziej mi pasuje...ale ostatnio też H&Sh muszę stosować, teraz mam Citrus, włosy długo świeże, ale myje tak dokładnie, że trochę szorstkie... ![]() Dobranoc Avonówki, Do jutra...
|
|
|
|
#2035 | ||||
|
szeryfcio
|
Jejku, a my w niedzielę byliśmy na rowerach i dojść do siebie nie mogę. Normalnie chyba się starzeję, pierwszy raz tak mi się zdarzyło.
![]() Cytat:
. Ja też mam takie cienizny. I co z tego, że najbardziej lubię długie włosy i dziewczęce fryzury, jak moje włosy na poziomie łopatek już nie nadają się do oglądania. Są jak pióra, wyglądam jak Kryszak. No ale w krótkich też mi niedobrze. Najkrótsze to takie do ucha.Cytat:
Wolę jedną rzecz dobrą jakościowo, niż kilka badziewnych (czy tam no name) . Kiedyś jak byłam studentką inaczej patrzyłam na to. A jak potem zaczęłam zarabiać i miałam dostęp do rzeczy markowych i dobrych jakościowo, to widziałam już różnicę między słabym a dobrym produktem. Teraz mam znowu mniej pieniedzy niz kiedyś , no ale niestety widzę słabą jakość na odległość i nie jestem w stanie już kupić na bazarku. Najczęściej korzystam z promocji w markowych sklepach, ale generalnie nie robię za często zakupów. Wolę mniej dobrych ciuchów.... kiedyś jak kupowałam dużo (a za to gorszych) to leżały mi w szafie, bo i tak po jakmś czasie przestawały mi się podobać, a to się wyciągnęło, a to okazało się, że niezbyt ładny fason.Moje ulubione sklepy Monton i Cache-Cache (ze względu na design). A tak to jeszcze zaglądam do Zary,Mexxa, czasami można coś wyhaczyć w H&M, Tatuum, Camaieu, Orsay - właściwie zawsze jak tam wejdę to coś znajdę, szczególnie z takich lekkich rzeczy. Cytat:
Wyjechałam godzinę wcześniej o 5 zamiast o 6. I dopiero budzik w tramwaju (w telefonie) mnie otrzeźwił .Cytat:
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-05-23 o 23:50 |
||||
|
|
|
#2036 | ||
|
|
Jezu dziewczyny jak się trzęsę,siedzę sobie i patrzę a tu na scianie taki wielki czarny pająk
![]() ufff no już mi lepiej,brr... Cytat:
Cytat:
i allegro kochane lecę spać,mam nadzieję że drugi tarantul mi zza łóżka na głowę nie wejdzie
|
||
|
|
|
#2037 |
|
szeryfcio
|
Sarunieczka, trzymaj się
|
#2038 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
musiałam szybko coś złapać i zatłuc dziada ehh też się strasznie boję pająków mam nadzieję ,że żadnego nie zobaczę już dziś ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Niemożliwe ciekawe czy to jakiś nowy oszust na Allegro ![]()
Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-05-24 o 00:22 |
|
|
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
witam śpiochy
.Też nie chodze w golfach bo sie dusze, a włosy myję codziennie rano przed praca..i nie mogę narzekac na ich jakosc jest ich dużżżo i sa twarde, i naprawde z nimi szaleje, czytaj nakładam rózne farby.
|
|
|
|
#2040 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A jak dzieci podrosną, warto wtedy pomyśleć o sobie i w siebie zainwestować Cytat:
![]() Cytat:
Robię kawkę, ktoś chętny? Na co macie ochotę na śniadanko? To przy okazji też Wam zrobię |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

Chociaż nie ma najlepszych recenzji

i kupiłam oczywiscie na Allegro,nie mogłam się chyba miesiąc zdecydować jaki chcę kolor
zaraz sobie ściągnę nowy kat.i przejrzę bo mam jeszcze 7 w kompie
bo mam ciemno brązowe włosy i chcę coś zmienić
ale na moją opinię nie patrz,bo mi żaden szampon nie pasuje poza Head&Shoulders...po nim też mi się tłuszczą włosy co 2 dni,ale przynajmniej mnie łeb nie swędzi że chcę go w nocy zdrapać do krwi

polecam się na przyszłość 

ale po ciąży włosy jakieś suche mi się zrobiły
bo mam cienkie i delikatne włosy
mam nadzieję ,że żadnego nie zobaczę już dziś
Niemożliwe