Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-23, 20:20   #2011
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Interesuje mnie ten różowy nutri-blask light Chociaż nie ma najlepszych recenzji I jeszcze biały przywracający włosom gęstość (regenium)
plus różowego to taki że mega wygładził mi włoski minus że mimo wszystko bardzo je obciąża .

co do tego białego - robi efekt push up na włoskach ale jest to tylko chwilowe wrażenie

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 20:25   #2012
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
plus różowego to taki że mega wygładził mi włoski minus że mimo wszystko bardzo je obciąża .

co do tego białego - robi efekt push up na włoskach ale jest to tylko chwilowe wrażenie
Więc różowy odpada
A jak z przetłuszczaniem się włosów po białym?
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 20:27   #2013
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja miałam wszystkie rodzaje :P wiec wal śmiało z pytaniami
dla mnie z tych Elseve dobry był taki :

LOREAL-ELSEVE-Szampon-Pielegnacyjny-250-ml-Nutrileum-Wlosy-Suche-Poskrecane-lub-Trudne-do-Ulozenia

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Ja tutaj już polecałam szampony z elseve Jest taki żółty - on to jest cholerka dobry http://torebka.kafeteria.pl/katalog....e=view&id=3997

ten też jest dobry
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 20:27   #2014
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Więc różowy odpada
A jak z przetłuszczaniem się włosów po białym?
no co do białego pod tym względem nie miałam większych zestarzeń

Maleństwo moje
Stary 2011-05-23, 20:33   #2015
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
no co do białego pod tym względem nie miałam większych zestarzeń
Biorę żółty Dziękuję za pomoc
Karinko
, Tobie też
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 21:45   #2016
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez marzenioholiczka Pokaż wiadomość
Chyba też sobie takie ponczo sprawię.
Polecam,ja osobiście się dobrze w nim czuję,choć jakoś tak rzucająco się w oczy,ale co tam i kupiłam oczywiscie na Allegro,nie mogłam się chyba miesiąc zdecydować jaki chcę kolor

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Sarunieczka, znam dziewczynę która mieszkała na Woli Duchackiej, chyba ma tam sklep nawet, jeśli chcesz to napiszę do niej jak wrócę z Pilatesu to dam Ci na nią namiar.
Ja mam koleżankę z pracy która bierze ode mnie kosmetyki Avonu a ja od niej Ori; właśnie dziś przytargałam od niej żel i peeling, przeglądałam nowy katalog- cienie mi się spodobały.
Wiesz co,dziękuję,ale chyba wolałabym kogoś na miejscu,bo jeśli nie mieszka na Woli już to ja nie dam rady do niej dojeżdżać po kosmetyki zaraz sobie ściągnę nowy kat.i przejrzę bo mam jeszcze 7 w kompie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
teraz zastanawiam się nad jakimiś pasemkami bo mam ciemno brązowe włosy i chcę coś zmienić
tak jak ja dlatego te włosy wczoraj co wklejałam strasznie mi się podobają

Cytat:
A czy któraś z Was miała Elseve do włosów ze skłonnością do przetłuszczania (różowy)?
Ja miałam,tłuscił włosy jak cholera ale na moją opinię nie patrz,bo mi żaden szampon nie pasuje poza Head&Shoulders...po nim też mi się tłuszczą włosy co 2 dni,ale przynajmniej mnie łeb nie swędzi że chcę go w nocy zdrapać do krwi dwa szampony które zdołałam użyć w całości to Panthene do włosów tłustych i Syoss przeciwłupieżowy,ale zachęcona tym że nic nie swędzi kupiłam kilejne butelki i koniec,trzeba było wrócić do H&Sh.
Ciekawa jestem czy Gliss Kur ma w ofrcie przeciwłupieżowy..:rolley es: bo odżywki mają super,teraz używam rewelacyjnej,a też trudno mi dogodzić
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 21:46   #2017
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
A powiedz mi czy włosy po nim wytrzymują w dobrym stanie od rana do późnego wieczora? Chodzi mi o to, że ostatnio o godzinie 13 moje włosy były tak przetłuszczone jakbym ich ze 2 dwa dni nie myła, a myłam je poprzedniego wieczora
Ja odkryłam, że mycie włosów wieczorem, to błąd Bo one już rano nie są pierwszej świeżości, a co dopiero mówić o kolejnych godzinach. Szczególnie jak ktoś ma tak jak ja, że nawet przy 30 stopniowym upale musi się okryć kołdrą po same uszy. Pocę się jak mysz, ale odkryć się nie odkryję, bo odkryta nie mogę spać. Od dłuższego czasu, niezależnie od pory roku myję włosy rano. Kupiłam taką wielką suszarę, że czasem i w 5 minut wysuszę włosy, chociaż są długie i grube.
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 21:48   #2018
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Biorę żółty Dziękuję za pomoc
Karinko
, Tobie też
proszę bardzo polecam się na przyszłość

Maleństwo moje
Stary 2011-05-23, 22:16   #2019
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Sarunieczka, niestety już nie zamawia, ale napisała mi, ze na Wawrzyńca jest jakieś biuro regionalne, wiec jak jeździsz do Galerii Kazimierz to możesz podejść zapytać
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 22:21   #2020
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Ja odkryłam, że mycie włosów wieczorem, to błąd Bo one już rano nie są pierwszej świeżości, a co dopiero mówić o kolejnych godzinach. Szczególnie jak ktoś ma tak jak ja, że nawet przy 30 stopniowym upale musi się okryć kołdrą po same uszy. Pocę się jak mysz, ale odkryć się nie odkryję, bo odkryta nie mogę spać. Od dłuższego czasu, niezależnie od pory roku myję włosy rano. Kupiłam taką wielką suszarę, że czasem i w 5 minut wysuszę włosy, chociaż są długie i grube.
Mam podobne zdanie w kwestii mycia włosów Co z tego, że się umyje je wieczorem, jak na drugi dzień są oklapnięte, nieświeże i mizernie wyglądają - przynajmniej u mnie takie praktyki mijają się z celem Ja też myję codzienne rano, bo nie wyobrażam sobie wyjść z nieumytymi Czuję się po prostu nieświeżo
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 22:26   #2021
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

dzięki ja je noszę do golfa,białego lub czarnego,nosilam teraz w kwietniu,tak na 10-15 stopni temp.pasuje
a ja nie cierpię golfów
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 22:27   #2022
Sarunieczka

Cytat:
Sarunieczka, niestety już nie zamawia, ale napisała mi, ze na Wawrzyńca jest jakieś biuro regionalne, wiec jak jeździsz do Galerii Kazimierz to możesz podejść zapytać
dziękuję
Stary 2011-05-23, 22:30   #2023
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatheska Pokaż wiadomość
Mam podobne zdanie w kwestii mycia włosów Co z tego, że się umyje je wieczorem, jak na drugi dzień są oklapnięte, nieświeże i mizernie wyglądają - przynajmniej u mnie takie praktyki mijają się z celem Ja też myję codzienne rano, bo nie wyobrażam sobie wyjść z nieumytymi Czuję się po prostu nieświeżo
też myję rano, ale nie codziennie, kiedyś musiałam, bo jak nie umyłam to jeden tłuszcz ale po ciąży włosy jakieś suche mi się zrobiły
Stary 2011-05-23, 22:30   #2024
marzenioholiczka
Raczkowanie

Cytat:
Polecam,ja osobiście się dobrze w nim czuję,choć jakoś tak rzucająco się w oczy,ale co tam i kupiłam oczywiscie na Allegro,nie mogłam się chyba miesiąc zdecydować jaki chcę kolor
Ja poszukam gdzieś w necie wzorów i może sama go sobie na szydełku zrobię

Cytat:
Ja kiedys też tak robiłam mimo że moje włosy są bardzo cienkie. Ale jak widziałam jak mi się przez to suszenie zniszczyły to wolę teraz wstać pół godziny wcześniej albo najlepiej wieczorem umyć. Więc każdy musi sam poszukać najlepszego rozwiązania dla siebie
marzenioholiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 22:31   #2025
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
a ja nie cierpię golfów
Ja nie mogę nosić nic przylegającego do szyi bo od razu mi się niedobrze robi, a czasem jak zimnica straszna to bym ubrała

Cytat:
dziękuję
nie ma sprawy
Stary 2011-05-23, 22:33   #2026
marzenioholiczka
Raczkowanie

Cytat:
a ja nie cierpię golfów
Cytat:
też myję rano, ale nie codziennie, kiedyś musiałam, bo jak nie umyłam to jeden tłuszcz ale po ciąży włosy jakieś suche mi się zrobiły
Ja mam wrażenie że w golfie się duszę, tak jakby mi ktoś ręce na szyi zaciskał
A co do włosów to chyba mamy rozwiązanie problemu dla wszystkich osób z przetłuszczającymi się włosami
Stary 2011-05-23, 22:33   #2027
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Ja poszukam gdzieś w necie wzorów i może sama go sobie na szydełku zrobię
i to jest myśl na gorsze czasy, jak będe miała mniej pracy to będę robić poncza i na all...

Edytowane przez musso4
Czas edycji: 2011-05-23 o 22:35
Stary 2011-05-23, 22:38   #2028
marzenioholiczka
Raczkowanie

Cytat:
i to jest myśl na gorsze czasy, jak będe miała mniej pracy to będę robić poncza i na all...
musso pomyśl powoli nad logiem swojej marki bo nawet nie wiesz, czy za 5-10 lat Twoje poncza nie będą tak rozchwytywane jak ubrania D&G
a wtedy all moja droga odpada, za wysokie progi na ich nogi:P
Stary 2011-05-23, 22:39   #2029
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:

he, he to jak zrobisz to zanim wystawisz na all to pokaz nam, na pewno się chętne znajdą (ja na pewno)
Stary 2011-05-23, 22:48   #2030
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
musso pomyśl powoli nad logiem swojej marki bo nawet nie wiesz, czy za 5-10 lat Twoje poncza nie będą tak rozchwytywane jak ubrania D&G
a wtedy all moja droga odpada, za wysokie progi na ich nogi:P
do tej pory żałuję, że nie poszłam na studia związane z projektowaniem odzieży może jak dzieci wychowam to się jeszcze skuszę aktualnie pomysły na ubrania czerpię z magazynu burda, już pisałam, że szafy się nie domykają

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
he, he to jak zrobisz to zanim wystawisz na all to pokaz nam, na pewno się chętne znajdą (ja na pewno)
chętnie, tylko nie wiem czy tu tak można, bo bana za reklamę to ja dziękuję
Stary 2011-05-23, 22:53   #2031
patrysina
patrysina

Cytat:
ja myję wieczorem a włosy mam świeże na tyle że myję włosy co drugi lub co trzeci dzień i jest ok, u mnie super sprawdza się szampon zwiększający objętość z avonu, a suszarka nie niszczy Ci włosów? Ja mam cienkie włosy, w dodatku z natury puszące się więc po suszarce mam jeszcze większe siano, po prostownicy włosy pięknie wygładzone ale wystarczy kilka takich sesji z prostownicą i włosy wołają o pomoc, dlatego podziwiam z tą suszarką i szkoda że ja tak nie mogę na pewno byłoby wygodniej
patrysina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 22:55   #2032
musso4
Zakorzenienie

nara kobitki
Stary 2011-05-23, 23:02   #2033
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam wrażenie że w golfie się duszę, tak jakby mi ktoś ręce na szyi zaciskał
A co do włosów to chyba mamy rozwiązanie problemu dla wszystkich osób z przetłuszczającymi się włosami
też mam takie wrażenie ale niestety zimą muszę w nim chodzić do pracy

Mój styl ubierania się to raczej sportowy/sportowo-elegancki chociaż czasami chodzę elegancko ubrana ogólnie próbuję chodzić raczej we wszystkim w czym się dobrze czuję, ale czasami to mi nie wychodzi. Najbardziej lubię chodzić w piżamach:love : Buty tylko na płaskim, ewentualnie na koturnie ale to max 3cm kocham bezgranicznie japonki i baletkimogłabym w nich śmigać cały rok adidasiki też mam i też w nich śmigam
Nie nienawidzę rajstop i kołnierzyków

Tygrysek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 23:29   #2034
zalotnica83
Zakorzenienie

To mnie pocieszyłyście, myślałam że tylko ja "boję się" golfów, a rajstop też nie noszę chyba że grube zimą
Musso zamieścisz zdjęcie a my już na privku będziemy się zgłaszać po ponczo;P
Ja muszę myć włosy co drugi dzień i by były długo świeże robię to rano. Szampon Elseve ten żółty najbardziej mi pasuje...ale ostatnio też H&Sh muszę stosować, teraz mam Citrus, włosy długo świeże, ale myje tak dokładnie, że trochę szorstkie...
Dobranoc Avonówki, Do jutra...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 23:40   #2035
sheryl
szeryfcio

Jejku, a my w niedzielę byliśmy na rowerach i dojść do siebie nie mogę. Normalnie chyba się starzeję, pierwszy raz tak mi się zdarzyło.

Cytat:
zawsze chciałam mieć długie do pasa albo chociaż za łopatki, ale to marzenie nigdy się nie spełni bo mam cienkie i delikatne włosy i nie są w stanie urosnąć do takiej długości nawet jak zapuszczam to i tak w pewnym momencie muszę ściąć bo końcówki są poniszczone cieszę się, że chociaż moja córka ma gęste włosy i szybko jej rosną
Oj, to witaj w klubie . Ja też mam takie cienizny. I co z tego, że najbardziej lubię długie włosy i dziewczęce fryzury, jak moje włosy na poziomie łopatek już nie nadają się do oglądania. Są jak pióra, wyglądam jak Kryszak. No ale w krótkich też mi niedobrze. Najkrótsze to takie do ucha.

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Też macie tak, że wolicie kupić dużo rzeczy po promocyjnych cenach niż jedną drogą? A potem się zastanawiam kiedy cała kasa poszła

Czy wy też macie przypadłość pt. słomiany zapał?
To ja się wyłamię Wolę jedną rzecz dobrą jakościowo, niż kilka badziewnych (czy tam no name) . Kiedyś jak byłam studentką inaczej patrzyłam na to. A jak potem zaczęłam zarabiać i miałam dostęp do rzeczy markowych i dobrych jakościowo, to widziałam już różnicę między słabym a dobrym produktem. Teraz mam znowu mniej pieniedzy niz kiedyś, no ale niestety widzę słabą jakość na odległość i nie jestem w stanie już kupić na bazarku. Najczęściej korzystam z promocji w markowych sklepach, ale generalnie nie robię za często zakupów. Wolę mniej dobrych ciuchów.... kiedyś jak kupowałam dużo (a za to gorszych) to leżały mi w szafie, bo i tak po jakmś czasie przestawały mi się podobać, a to się wyciągnęło, a to okazało się, że niezbyt ładny fason.
Moje ulubione sklepy Monton i Cache-Cache (ze względu na design). A tak to jeszcze zaglądam do Zary,Mexxa, czasami można coś wyhaczyć w H&M, Tatuum, Camaieu, Orsay - właściwie zawsze jak tam wejdę to coś znajdę, szczególnie z takich lekkich rzeczy.

Cytat:
śmiejcie sie śmiejcie , ja tak już raz miałam , tyle ze skapłam się dopiero przed drzwiami marketu , zastanowiło mnie to dlaczego jest on jeszcze zamkniety , spojrzałam na zegarek okazało się że jest 4 nad ranem
ale wtedy to miałam taki okres że duzo pracowałam mało co spałam byłam wykonczona
No to ja też tak kiedyś wybrałam się do pracy Wyjechałam godzinę wcześniej o 5 zamiast o 6. I dopiero budzik w tramwaju (w telefonie) mnie otrzeźwił .

Cytat:
No coś Ty, pochwalić się przecież zawsze można.

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-05-23 o 23:50
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 23:50   #2036
Sarunieczka

Jezu dziewczyny jak się trzęsę,siedzę sobie i patrzę a tu na scianie taki wielki czarny pająk a ja mam arachnofobię,jejku i musiałam go zatłuc bo wszyscy śpią,i najpierw mi spadł ze ściany,a potem na ziemi leciał i go dobiłam,cała się trzęsę i zaraz będę beczeć to nie na moje nerwy

ufff no już mi lepiej,brr...

Cytat:
Ja nie mogę nosić nic przylegającego do szyi bo od razu mi się niedobrze robi, a czasem jak zimnica straszna to bym ubrała
ja golf mogę nosić na zewątrz,jak tylko wejdę do ciepłego pomieszczenia to się duszę

Cytat:
aktualnie pomysły na ubrania czerpię z magazynu burda, już pisałam, że szafy się nie domykają
o tak,kupowałam dawniej namiętnie burdę,przerysowaywałam formy i coś tam próbowałam szyć,no ale,wtedy nie miałam jeszcze kompa i allegro

kochane lecę spać,mam nadzieję że drugi tarantul mi zza łóżka na głowę nie wejdzie
Stary 2011-05-23, 23:53   #2037
sheryl
szeryfcio

Sarunieczka, trzymaj się U mnie też lata po ścianach długonogi komar. Chciałam zabić, ale jak już ruszyłam się po gazetę, to mi zniknął z pola widzenia.
Stary 2011-05-24, 00:08   #2038
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Jezu dziewczyny jak się trzęsę,siedzę sobie i patrzę a tu na scianie taki wielki czarny pająk a ja mam arachnofobię,jejku i musiałam go zatłuc bo wszyscy śpią,i najpierw mi spadł ze ściany,a potem na ziemi leciał i go dobiłam,cała się trzęsę i zaraz będę beczeć to nie na moje nerwy

kochana normalnie szok! siedzę i czytam Twojego posta o pająku i patrzę na ścianę a u mnie też chodził wielki pająk musiałam szybko coś złapać i zatłuc dziada ehh też się strasznie boję pająków mam nadzieję ,że żadnego nie zobaczę już dziś

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

http://allegro.pl/wielka-promocja-te...608263062.html

telefon za 25 zł + przesyłka = łącznie niecałe 100 zł Niemożliwe ciekawe czy to jakiś nowy oszust na Allegro

Edytowane przez karinka124
Czas edycji: 2011-05-24 o 00:22
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 06:33   #2039
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

witam śpiochy, ja już po kawce, psinka nakarmiona, kanapki zrobione, Wasze posty nadrobione , nic tylko do pracy trzeba isc. a tak na marginesie to MUSSO ja też chętna jestem na to poncho, daj znac jak juz zrobisz.Też nie chodze w golfach bo sie dusze, a włosy myję codziennie rano przed praca..i nie mogę narzekac na ich jakosc jest ich dużżżo i sa twarde, i naprawde z nimi szaleje, czytaj nakładam rózne farby.
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 06:58   #2040
marzenioholiczka
Raczkowanie

Cytat:
do tej pory żałuję, że nie poszłam na studia związane z projektowaniem odzieży może jak dzieci wychowam to się jeszcze skuszę aktualnie pomysły na ubrania czerpię z magazynu burda, już pisałam, że szafy się nie domykają

tak jak dziewczyny mówiły, wstawisz zdjęcie a my już sobie poradzimy
A jak dzieci podrosną, warto wtedy pomyśleć o sobie i w siebie zainwestować

Cytat:

Ja się pająków nie boję, ale jak widzę mysz to

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość
witam śpiochy, ja już po kawce, psinka nakarmiona, kanapki zrobione, Wasze posty nadrobione , nic tylko do pracy trzeba isc. a tak na marginesie to MUSSO ja też chętna jestem na to poncho, daj znac jak juz zrobisz.Też nie chodze w golfach bo sie dusze, a włosy myję codziennie rano przed praca..i nie mogę narzekac na ich jakosc jest ich dużżżo i sa twarde, i naprawde z nimi szaleje, czytaj nakładam rózne farby.
Troche mnie uprzedziłaś, a myślałam, że dzisiaj będę pierwsza Robię kawkę, ktoś chętny? Na co macie ochotę na śniadanko? To przy okazji też Wam zrobię
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości