|
|
#2041 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
dzień doberek
![]() Cytat:
Cytat:
![]() no to laseczki zaszalałam tylko nie bijcie, bo u fryzjerki nie byłam
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-05-24 o 08:06 |
||
|
|
|
#2042 |
|
Rozeznanie
|
Mi się podoba.
Sama mam taką, tylko włosy trochę dłuższe... a z grzywą to różnie raz na bok, a raz "normalnie" Ale masz świetny kolorek... też kiedyś byłam ruda ale nie aż tak.
|
#2043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musso super Ci w tej fryzurce...kto Ci robił jak nie fryzjer??? Przy okazji muszę spytać- masz taką ładną cerę czy to jakiś Avonowy podkładzik ???
|
|
|
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2045 | ||
|
Rozeznanie
|
Musso pięknie wyglądasz
sama do niedawna byłam ruda, ale to tak strasznie ruda Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczynki spadam dziś po 12:00 na działke z torbą brązowej serii Avon Sun
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
Musso
I śliczny masz kolor szminki - jaka to ? Kobitki mam mnóstwo złota w domu pierścionki naszyjniki chciałąbym sie tego w koncu pozbyć , ale nie wiem gdzie mam z tym iść , zwyczajnie do jubilera ? ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- No ja Orsay to tak od biedy - jak już nic nie umie nigdzie dostać .
|
#2048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale się rozmyśliłam, ja sobie włosy też sama obcinam, bo po prostu nie mam już zaufania do fryzjerek, raz chcąc ściąć końcówki wyszłam z włosami krótszymi o 7 cm, jak zapytałam dlaczego to powiedziała, że na taką długość były zniszczone, szkoda, że mnie nie poinformowała o tym ;/A tobie obcinanie samej, jak najbardziej się udało
|
|
|
|
|
#2049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() możesz do jubilera, ale nie u każdego skupują, ja ostatnio sprzedawałam w kantorze
|
|
|
|
|
#2050 | |
|
Zakorzenienie
|
To moja siostra tak się boi że jak jej mąż pokazał pająką w kuchni którego miał na ręce, to on miał tyle szczęscia ze stał obok , bo z tego wszystkiego siostra rzuciła prosto przed siebie nożem ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]() A nie wiesz po ile teraz złoto leci ? Coś czuje że się nachodzę z tym złotem dzisiaj . Fujjj zaraz muszę mężowi zastrzyk zrobić
|
|
#2051 |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry
znowu najpierw Was nadrabiałam, bo nie siedzę wieczorami przy kompie, chociaż mnie kusi, ale muszę się uczyć na egzaminy ![]() i miłego dnia Wszystkim życzę super wyglądasz musso
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
#2052 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2053 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem po ile teraz złoto, podobno poszło w górę Cytat:
|
||
|
|
|
#2054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
ja jakoś zimą sprzedawałam po 30, miałam tylko 6 g
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-05-24 o 09:51 |
|
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
a czy zerwana bransoletka tez się liczy ?
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2058 |
|
Rozeznanie
|
zarobisz zarobisz
po 30 zł?? ale mi się udało!!! ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- oczywiście. Sprawdzą próbę itp, z pierścionków wyciągną oczka i zważą.. ja miałam ponad 30 gr. w tym obrączki z białego złota.
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2060 |
|
Rozeznanie
|
tak...a policzyli mi tak samo. W sumie i tak jestem zadowolona, bo chciałam sie po prostu pozbyć
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
musso4, slicznie wygladasz
co do mycia wlosow to ja tez mylam rano co 2-3 dni, ale ostatnio umylam w niedziele i zamiast suszyc suszarka pozwolilam zeby same wyschly i CUD!!! nic mi sie nie puszyly, nic nie sterczalo a nie uzylam zadnej odzywki wiec i nie obciazylam ich w zaden sposob dzis po pracy tez planuje tak zrobic
|
#2062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi też suszarka puszy włosy, no chyba, że nakręcam na szczotkę jak suszę, ale raczej zostawiam, żeby mi same wyschły |
|
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie nie mogę same suszyć bo wtedy mam już totalnie bez życia włosy
|
#2064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko moje wlosy nie dalyby rady wyschnac na 8 do pracy jak ja wstaje o 6:30
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
komu herbaty z cytrynką i śniadanko
|
|
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
musso no proszę, jaka zamiana
![]() a jak Ty się czujesz w nowej fryzyrce? ![]() zakupy zrobione - sandałki są, spódniczka jeansowa jest, spodnie czarne przed kolano i krótkie białe też są ale teraz swierdzam, ze spodnie mogłam wziąść rozmiar mniejsze ... są luźna na biodrach, ale nie szkodzi ![]() spódniczka w rozmiarze 36 ![]() sandałki nie takie, jak chciałam, ale też białe wracając do włosów, jak mam uch dużo, są geste i sztywne ... masakra nic normalnego nie da się z nimi zrobić .... jak szłam robić sobie włosy na ślub, to kobieta się za głowę złapała ile roboty będzie miała ja zdecydowanie lepiej czuję się z krótszych włosach - takich, jak mam teraz - jak zapuszczałam (i o zgorozo chciałam przestać farbować, więc na mojej głowie gościły odrosty na ok. 10cm ) to wyglądałam z 5 lat starzej ![]() najbardziej się sobie podobałam, jak miałam trwałą
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
ano mi by się przydało , aczkolwiek już nie zdarzę zjeść , musze wsiąść w auto jechać na poczte zapłacić wszystkie rachunki
, jechać do zusu i skarbówki ahhh
|
#2068 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() też właśnie dlatego że wstaje do pracy o 5.30 i nie uśmiecha mi się wstawać jeszcze wcześniej żeby zdążyć umyć włosy i je wysuszyć bardzo bardzo rzadko używam suszarki a prostownicy to wcale chyba że idę na wesele i robię włosy u fryzjerki mam proste jak drutczasami rozczesuje po myciu a czasami nie- zależy jak mi się chce (ale czesząc po umyciu widzę że mi wypadają a gdy rano czeszę suche to nie mam tego problemu) tez mam problem z szamponami, moje włosy chyba się przyzwyczajają i uodparniają na dany szampon bo po półtorej buteleczki nie są już takie same jak po pierwszych myciach, zawsze skończę tą drugą butle i kupuję inny ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
||
|
|
|
#2069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dawno się już czaiłam i podcięciem![]() ciekawe co tż powie jak wróci z pracy jeśli zauważysuper zakupy Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-05-24 o 11:24 |
|
|
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny muszę się wyżalić! Właśnie siedzę w pracy i biję się w myślach czy jutro wylecę do tej Anglii, nawet jak wylecę to czy wrócę, skoro ten przeklety wulkan ciągle wyrzuca z siebie popiół.
![]() ![]() ![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.

.Też nie chodze w golfach bo sie dusze, a włosy myję codziennie rano przed praca..i nie mogę narzekac na ich jakosc jest ich dużżżo i sa twarde, i naprawde z nimi szaleje, czytaj nakładam rózne farby.

, jechać do zusu i skarbówki ahhh