|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
|
|
|
|
#2132 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
żadnego testu narazie nie robię,jestem pewna (no dobra,na 99%) że to nie ciąża![]() to lecę spać,mam nadzieję że zasnę do jutra laski |
|||
|
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
no to dobranoc
|
|
|
|
#2134 | |
|
patrysina
|
Cytat:
nie wiem może taka ich uroda---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- musso - fryzurka super pasuje Ci
Edytowane przez patrysina Czas edycji: 2011-05-25 o 00:32 |
|
|
|
|
#2135 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj w klubie też tak mam ![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- czemu nie ? z powodu sytuacji materialnej /finansowej i np z mieszkaniem ?
|
|
|
|
#2136 | |
|
patrysina
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- a ja zachęcona przez opinię dziewczyn na wątku zamówiłam sobie ten cień i powiem że jestem mile zaskoczona, powieka po chwili od nałożenia ładnie suchutka a cienie pięknie trzymają się cały dzień, na razie testowałam tylko z poczwórnymi, ciekawa jestem czy taki sam efekt będzie z cieniami o konsystencji mazidła tudzież na mokro |
|
|
|
|
#2137 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[aktualnie ta drogeria nazywa się Laboo czy jakoś tak |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2138 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ojej, kilka dni nie miałam internetu, a tu wchodze i tyle stron
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ostatnio zaszalałam i kupiłam sobie podkład niebrudzący w Yves Rocher i jestem mega zadowolona (co prawda bardziej na zimę b sie przydał, bo wszystkie szaliki i kołnierzyki kurtek mam w podkładzie No i naszyjnik z okazji urodzin Teraz to już mój 10 podkład![]() Resscue21, a miałaś może maskę do włosów z Ori dodającą objętości?? Daję jakiś efekt?? I może masz jeszcze jakieś opinię na temat korektora ego 2-częściowego, chyba to z drzewa herbacianego Będę wdzięczna za info |
||||
|
|
|
#2139 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Hejka kobitki
Cytat:
![]() Cytat:
![]() miłego dnia |
||
|
|
|
#2140 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maska do włosków - odradzam jezeli masz cienkie włoski bo strasznie je obciąża ,tak było w moim przypadku - rano potraktowałam włosy tą maską a wieczorem miałam je całe tłuste . Co do korektora - badziewie , taki sam efekt daje jak sobie zwykłym korektorem posmarujesz niedoskonałości , powaga . No ale wiesz słonko że mi nie służy to nie znaczy że Tobie też nie będzie P.S normalnie wczoraj ze złości położyłam się spać z tą czkawką tak wcześnie ---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Cytat:
![]() No to cieszę się że udało Ci się go serce zdobyć , teraz tylko daj mi znać czy faktycznie dobrze Ci poradziłam z tym szamponem . Co do mgiełki to wielkaaaa szkoda , ale pociesze Cię one często są w promocji wiec na pewno jeszcze ją dopadniesz ![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Cytat:
Ty kochana do gina !!! Ja miałam tak jak Ty , wczesniej - później okres , źle się czułam , okropne mdłości i wyszło że mam nadżerkę . ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- no to poza wpadką , nie mamy co liczyc na twojego bobaska za wcześnie ?
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ahh no ale to w przyszłym roku dopiero można się starać
|
|
#2143 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piona ![]() Cytat:
ale niestety dzidzie rosną i potem nie słuchają i pyskują, więc póki co jednak podziękuję ![]() byłam wczoraj z moim bąblem u laryngologa - ma przerośnięty trzeci migdał ![]() dziś na badanie słuchu i jak będę miałą wynik, to znowu do laryngologa muszę się umawiać, czyli znowu tydzień czekania .... i tak od początku tygodnia w rozjazdach; codziennie gdzieś coś muszę załatwić, pojechać .... jutro do mamy ... tylko piątek póki co niezagospodarowany i hop siup i będzie po urlopie
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-05-25 o 08:25 |
||
|
|
|
#2144 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Witam po długiej przerwie ale nie nadążam z czytaniem, na Avonowym wątku jestem ponad 20 str. w plecy. |
|
|
|
|
#2145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
![]() Coraz więcej osób żyje w luźnym związku, mi to oczywiście nie przeszkadza, ale nie chciałabym tak...choć ślub brałam dopiero razem ze chrzcinami mojej pierwszej córki...pięknie było... ![]() Sarunieczka, a ja jestem ciekawa czemu Ty nie chcesz ślubu sobie wziąć z tym swoim tż...nie marzy Ci sie biała suknia... ???
|
||
|
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
sory, że zaśmiecam, ale wiecie co się dzisiaj dowiedziałam, żona dalszego znajomego zmarła przy porodzie
miała czwartą cesarkę położna mi kiedyś mówiła, że można mieć tylko 3 cesarki
|
|
|
|
#2147 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja to pewnie ślub wezmę za kilka lat jak będzie trochę pieniążków na plusie, po trzech latach na bezpłatnym wychowawczym trudno o jakieś oszczędności.
|
|
|
|
|
#2148 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w każdej fryzurce Cytat:
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
||
|
|
|
#2149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie rzeczy się zdarzają, nie zaleca się więcej niż 3 cesarki, ale zdarza się tak że kobieta ma 6 i nic się nie dzieje Duże znaczenie mają też przerwy między ciążami...
|
|
|
|
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
objawy wskazane przez laryngologa i które faktycznie potwierdziłam: spanie z otwartą buzią, a przez to chrapanie
i wogóle często otwarta buzia (wygląd głupka, jak to lekarz określił ) niesdosłuch - dziś to idziemy badać; przerośnięty trzeci midał znajduje się tuż przy trąbce słuchowej ...Cytat:
|
|
#2151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie miałam nic przeciwko, ich życie, ale myślałam , że rodzi sn, tak mi sie smutno zrobiło jak się dowiedziałam i musiałam się gdziesz wyżalić...
|
|
|
|
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słyszałam, że niektórym zaleca się leczenie kropelami a nie usuwanie ... pewnie są dwie szkoły i zależy do jakiego lekarza się trafi ![]() a i z tego, co mówił, to własnie przerośnięcie trzeciego migdała właśnie w wieku ok. 3 lat się diagnozuje i leczy .... ehhhh mam nadzieję, że u nas obędzie się bez jakiś skutków ubocznych, bo teraz to mnie nastraszyłaś
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aczkolwiek ja nie mogę słuchać takich historii bo mi się zaraz płakać chce serio
|
|
#2155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda mi tych dzieci... wszystkie malutkie...
|
|
|
|
|
#2156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U większości dzieci przerośnięty migdał nie powoduje żadnych skutków ubocznych i czasem nie wymaga żadnej interwencji...
|
|
|
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
hehe powrotną wizytę do laryngologa z wynikami słuchu mam na pojutrze
a więc piątek też zagospodarowany udało mi się, bo przebłagałam babeczkę mówiąc, że tylko do końca tygodnia mam urlop i chciałabym to załątwić ![]() to mnie gdzieś wcisnęła tak więc wszystko w tym tygodoniu załatwię i będę wiedzieć, co dalej robić z bąbelkiem
|
#2158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wiesz, ale założenie jest takie, że przy regularnym współżyciu bez zabezpieczenia w ciągu ok. pół roku zachodzi się w ciąże...tylko tak jak piszesz Wy uważacie, oni pewnie chcieli mieć dzieci"ile Bóg da"...znam takich ludzi.
|
|
|
|
|
#2159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja odwlekać nie będę, bo jak już się za coś wezmę to działąm do końca .... czasami niestety w czasie rozkładają to kolejki w NFZ ale jestem dobrej myśli
|
|
#2160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:35.

jak ja bym chciała znowu zobaczyć dwie kreski na teście

? z powodu sytuacji materialnej /finansowej i np z mieszkaniem ? 

Byłam w naturze, ale nie kupiłam, bo wydawał mi się drogi... I dobrze zrobiłam, bo w małej drogerii obok mnie był 3-4 złote różnicy w zależności od wielkości opakowania
Dziewczyna zbyt późno się zorientowała, że już katalog nie obowiązuje i zrobiła mi nadzieję
Powiedziała, że spróbuje załatwić
też nie rozumiałam jakie to szczęście mieć dziecko dopóki nie urodziłam
miała czwartą cesarkę
i wogóle często otwarta buzia (wygląd głupka, jak to lekarz określił