Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-27, 18:40   #2371
Ewlyn
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

Kobietki bo Wy się znacie na sprawach kobiecych,brałyście kiedyś tabletki które opóźniają okres? Przez to że teraz mi się ten pospieszył,obliczyłam że jak następne dwa będą regularnie to drugi będę mieć akurat na wyjeździe nad morze a tak ustawiałam wyjazd żeby nie złapać się na okres i doopa
Czy sa jakies takie specjalne to nie wiem. Ale mozna opoznic okres normalnymi jesli bierzesz. Po prostu zaczynasz kolejne opakowanie bez przerwy i przerywasz wtedy, kiedy Ci pasuje. Robisz sobie ten tydzien przerwy i dalej jak zwykle. W ten sposob mozna sobie przesunac tyle dni ile potrzeba. Ja robilam tak raz. Ale mialam wrazenie ze mam PMS przez caly ten rozciagniety czas. No i potem takie opakowanie w polowie uzyte zostaje (chyba ze uzyjesz cale i przesuniesz o caly miesiac... ale caly miesiac bolacych piersi... oj nie )
Stary 2011-05-27, 18:50   #2372
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Użyj tamponów
używam mam takiego pecha że na 3 moje wyjazdy nad morze dwa razy miałam okres i miałam tampon na plaży,ale mimo to czułam się nieswojo,i nie było gdzie zmienić tampon wrrr
Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Ja wiem, że tabletkami/plastrami anty można opóźnić okres. Po prostu nie robi się przerwy na okres, tylko od razu zaczyna brać kolejną serię.
tak,to też słyszałam,no ale nie biorę tabletek więc widocznie zostaje mi tylko wizyta u gina

co by Wam tu pokazać...oo robiłam wczoraj fotomontaż w tych fajnych włosach co mi się podobały,oczywiscie nie wyszedł idealnie bo co dziwne,nie mam w ogóle fotek przodem,wszystkie półbokiemjedno tylko znalazłam przodem i z niego zrobiłam fotomontaż najpierw pani oryginalna,a potem ja i pokażę kolczyki na które czekam z allegro
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg super fryz.jpg (32,7 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Mmarrzenka.jpg (32,1 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tęczowe.jpg (35,8 KB, 36 załadowań)
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 19:14   #2373
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Gratualcje zaglądaj ja tylko możesz,będziemy na Ciebie wyglądać
Dziękuję Ok! będę, będę

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Ja wiem, że tabletkami/plastrami anty można opóźnić okres. Po prostu nie robi się przerwy na okres, tylko od razu zaczyna brać kolejną serię.
Niezbyt to mądre rozwiązanie, ale sama kiedyś tak zrobiłam bo mi w tym czasie akurat okres "nie pasował"

Cytat:
używam mam takiego pecha że na 3 moje wyjazdy nad morze dwa razy miałam okres i miałam tampon na plaży,ale mimo to czułam się nieswojo,i nie było gdzie zmienić tampon wrrr

co by Wam tu pokazać...oo robiłam wczoraj fotomontaż w tych fajnych włosach co mi się podobały
Ja też często, gdy mam jakieś okazje, czy wyjazd to mi się trafi "niespodzianka"

Pasuję Ci taka fryzurka i ten cudny kolorek Też strasznie mi się podoba
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 19:43   #2374
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:

co by Wam tu pokazać...oo robiłam wczoraj fotomontaż w tych fajnych włosach co mi się podobały,oczywiscie nie wyszedł idealnie bo co dziwne,nie mam w ogóle fotek przodem,wszystkie półbokiemjedno tylko znalazłam przodem i z niego zrobiłam fotomontaż najpierw pani oryginalna,a potem ja i pokażę kolczyki na które czekam z allegro
Mi ta fyzurka sie nie podoba... dla mnie zbyt wiele tych włosów, moze dlatego, że sama mam ich dużo??
Za to kolczyki
Stary 2011-05-27, 20:30   #2375
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Sarunieczka- są takie tabletki na przesunięcie @, ale są na niestety receptę. Gin na pewno Ci przepisze
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 21:15   #2376
katniewojt
Zakorzenienie

Dorwałam kupony do house'a i croppa na 40% zniżki, więc w przyszłym tygodniu czeka mnie istny szał zakupowy, bo jeszcze Mojemu przydałyby się nowe koszulki Cieszę się, że zachomikowałam sobie trochę kasy

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Mamuśki W reserved od 28-ego do 1-ego jest zniżka minus 30% na rzeczy dla dzieciaczków
http://www.reserved.com/2011/#/pl/newsletter
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 21:25   #2377
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez Sarasfati Pokaż wiadomość
dokładnie to samo powiedziałam...wszystkie siedziały i mowę im z wrażenia odebrało, a ja wyszłam zapewne na ta złą, bo powiedziałam, że to stanowczo za dużo. Pani skarbnik popatrzyła na mnie takim wzrokiem, że pożałowałam od razu wypowiedzianych słów, ale na szczęście wstawiły się za mną 3 inne mamy. O pieczeniu ciasta napomnknęłam oczywiście, bo kocham piec. A to, że nauczycielki są przyzwyczajone do prezentów to tylko wina rodziców. Ja rozumiem, że dzieci odchodzą już do szkoły, ale ja osobiście wolałabym, bo zrobiły cos ładnego dla pań same. Żeby miały pamiątkę, taką z prawdziwego zdarzenia.
ooo no właśnie

Agatheska i zaglądaj zaglądaj

ale miałam dziś zabiegany dzień
byłam z bąblem u laryngologa z wynikami badania słuchu; dostaliśmy skierowanie do szpitala na usunięcie tego przerostu trzeciego migdała
no to poszliśmy na plac zabaw, w necie w komórce wyszukałam nr tel i dzwoniłam .... i dzwoniłam i dzwoniłam ... i d.upa ... nie odbierali
po drodze poszliśmy na zakupy (tyle tego nabrałam, że unieść nie mogłam w tym 5kg karmy dla psa no i bąbel, a dwie ręce miałam zajęte siatami, więc on jeszcze mi się do siatki doczepił...);
szybko zrobiłam pizze (gotowy spód kupiłam) i nadal nie mogłam się do tego szpitala dodzwonić no więc szybka decyzja - jedzemy się zarejestrować osobiście; szybko z psem na siku bąbla za chabety i na pociąg ...
oczywiście w pociągu mi zasnął i ... popuścił siusiu ale malutko, więc obyło się bez kupowania spodni w galerii po drodze ale kibelek zaliczony
no i nie do końca wiedziałam, na który przystanek autobusowy mam iść ... były trzy ... oczywiście ostatni od jakiego podeszłm to ten właściwy, a nie było tak łatwo, bo to na wielkim skrzyżowaniu i każdy przystanek na innej ulicy więc lataliśmy pomiędzy nimi
w końcu autobus przyjechał ... spóźnił się oczywiście (na jakiego grzyba tak biegałam z jęzorem na wierzchu ); ludzi masa, bo to było po 16stej no masakra ...
ale dojechaliśmy do tego szpitala; no i zarejestrowałam bąbla na ... 9 sierpnia no kuźwa mać, a lekarz mówił, że tam się miesiąc tylko czeka
no to wracamy do domu ... ale ale ... po drodze jest szpital wojewódzki no to tez tam poszliśmy - rejestracja tylko w dni powszednie od 9 do 11 no ja pier*dolę ... kto taki głupi system wymyśla człowiek po pracy już nie jest w stanie nic załątwić
ale pogadałam z babeczką z odziału otolaryngologicznego - z tego o się orientuje to zapisy są teraz na jesień no to ja zostanę przy tym pierwszym szpitalu ....
no i potem do domku ... byliśmy o 19stej
jestem skonana ...

aaa w związku z tym zabiegiem bąbla będę musiała przesunąć urlop ... rok temu przesuwałam, bo młody miałmega ospę, a w tym roku migdał ....

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2011-05-27 o 21:28
jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 23:17   #2378
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ooo no właśnie

Agatheska i zaglądaj zaglądaj

ale miałam dziś zabiegany dzień
byłam z bąblem u laryngologa z wynikami badania słuchu; dostaliśmy skierowanie do szpitala na usunięcie tego przerostu trzeciego migdała
no to poszliśmy na plac zabaw, w necie w komórce wyszukałam nr tel i dzwoniłam .... i dzwoniłam i dzwoniłam ... i d.upa ... nie odbierali
po drodze poszliśmy na zakupy (tyle tego nabrałam, że unieść nie mogłam w tym 5kg karmy dla psa no i bąbel, a dwie ręce miałam zajęte siatami, więc on jeszcze mi się do siatki doczepił...);
szybko zrobiłam pizze (gotowy spód kupiłam) i nadal nie mogłam się do tego szpitala dodzwonić no więc szybka decyzja - jedzemy się zarejestrować osobiście; szybko z psem na siku bąbla za chabety i na pociąg ...
oczywiście w pociągu mi zasnął i ... popuścił siusiu ale malutko, więc obyło się bez kupowania spodni w galerii po drodze ale kibelek zaliczony
no i nie do końca wiedziałam, na który przystanek autobusowy mam iść ... były trzy ... oczywiście ostatni od jakiego podeszłm to ten właściwy, a nie było tak łatwo, bo to na wielkim skrzyżowaniu i każdy przystanek na innej ulicy więc lataliśmy pomiędzy nimi
w końcu autobus przyjechał ... spóźnił się oczywiście (na jakiego grzyba tak biegałam z jęzorem na wierzchu ); ludzi masa, bo to było po 16stej no masakra ...
ale dojechaliśmy do tego szpitala; no i zarejestrowałam bąbla na ... 9 sierpnia no kuźwa mać, a lekarz mówił, że tam się miesiąc tylko czeka
no to wracamy do domu ... ale ale ... po drodze jest szpital wojewódzki no to tez tam poszliśmy - rejestracja tylko w dni powszednie od 9 do 11 no ja pier*dolę ... kto taki głupi system wymyśla człowiek po pracy już nie jest w stanie nic załątwić
ale pogadałam z babeczką z odziału otolaryngologicznego - z tego o się orientuje to zapisy są teraz na jesień no to ja zostanę przy tym pierwszym szpitalu ....
no i potem do domku ... byliśmy o 19stej
jestem skonana ...

aaa w związku z tym zabiegiem bąbla będę musiała przesunąć urlop ... rok temu przesuwałam, bo młody miałmega ospę, a w tym roku migdał ....
Kochana to tylko się cieszyć, u nas we Wrocławiu czeka się ok.8 miesięcy, ale wierzę Ci że jesteś zmęczona, ja też po stresującym dniu...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 23:18   #2379
musso4
Zakorzenienie

Kiedyś przesuwałam okres tabletkami, bo wypadłby w dzień mojego ślubu
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 06:15   #2380
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Jamapi ale zabiegany dzień Może dziś odpoczniesz trochę?
Ja idę do pracy znowu,ech,a tak mnie boli głowa od rana ale idę pieszo to troszkę zażyję powietrza,i moze mi przejdzie,jak nie to Nurofen czerwony i git

A dla Was na dzień dobry,na rozweselenie (mnie to zawsze śmieszy)

http://www.youtube.com/watch?v=Nzbtb...pn24gQ&index=2

Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 08:48   #2381
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Kochana to tylko się cieszyć, u nas we Wrocławiu czeka się ok.8 miesięcy, ale wierzę Ci że jesteś zmęczona, ja też po stresującym dniu...
ojej to faktycznie jest róznica: 2 a 8 miesięcy
no to się cieszę, że tak "szybko"

Stary 2011-05-28, 09:02   #2382
musso4
Zakorzenienie

też już nie śpię popijam kawkę
Stary 2011-05-28, 09:14   #2383
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Dzień Doberek moje Kochane istostni

Wczoraj był idealny dzień , pół dnia spędziłam w Katowicach w Silesia City Center i omało mi głowy i rąk nie urwało ahhh baba na zakupach jest stuknięta , w dodatku gdzieś swój kask na motorek zgubiłam i nie miałam jak do domu wrócić uffff trzeba było kupić na szybko nowy

Z czego najbardziej się cieszę to z pękających lakierów , od 8 nic nie robie tylko maluje hihi dobrze że dziś do pracy na 17

Agatheska
Gratuluje Kochanie !! Nie spinaj się , taki stres motywuje

Sarunieczka
Wszystko super fajnie z tą fryzurką , ale nie pasuje Ci zbytnio ta taka kopułka ma czubku głowy

Kto chce kochane do kawy Karpatkę ? sama zrobiłam hihi

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 09:21   #2384
musso4
Zakorzenienie

mój tż skusił by się na karpatkę
Stary 2011-05-28, 09:23   #2385
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
mój tż skusił by się na karpatkę
podac adres ?

matko boska ale u mnie leje

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-05-28 o 09:24
Stary 2011-05-28, 09:27   #2386
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
też już nie śpię popijam kawkę
ja zaraz idę drugą sobie zrobic, ale póki co nadal jestem w piżamie

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
Z czego najbardziej się cieszę to z pękających lakierów , od 8 nic nie robie tylko maluje hihi dobrze że dziś do pracy na 17
a z jakiej firmy i jakie kolorki? no i jaka cena
mamie chce dokupić na imieniny - napewno biały i szukam innego kolorku jeszcze, więc może jakiś polecisz? (czarny już ma)

co do ciasta - ja jutro na poniedziałek do pracy będę robić w imieniny miałam urlop, ale dziewczyny powiedziały, że mi n ie darują - mam po urlopie przynieść ciacho
a więc napewno będzie 3bit i rogaliki z jabłkami .... nie mam pomysłu na jeszcze jakieś, bo nas jest w księgowości trzynaścioro, więc to będzie trochę mało ...

macie jakiś sprawdzony przepis ... coś wyjątkowego, niespotykanego, a zarazem pysznego??

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2011-05-28 o 09:31
Stary 2011-05-28, 09:33   #2387
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:

mamie chce dokupić na imieniny - napewno biały i szukam innego kolorku jeszcze, więc może jakiś polecisz? (czarny już ma)
Z isadory : white , black tag , spraycan blue , masterpiece pink i subway green Te kolory normalnie kocham - są świetne cena 29 zł za sztukę .

Tańsze są z golden rose bo po 19 zł , ale nie umiałam ich w Kato zanaleść wiec kupiłam tamte , ahhh nie żałuje

Maleństwo moje
Stary 2011-05-28, 09:34   #2388
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
to ja też u mnie norma w piżamie do 10, no chyba, że muszę gdzieś jechać rano, albo święto paczki
Stary 2011-05-28, 09:35   #2389
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
to ja też u mnie norma w piżamie do 10, no chyba, że muszę gdzieś jechać rano, albo święto paczki
Ja to czasem i cały dzień jak wiem że nigdzie nie muszę wyruszać

Maleństwo moje
Stary 2011-05-28, 09:50   #2390
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:

co do ciasta - ja jutro na poniedziałek do pracy będę robić w imieniny miałam urlop, ale dziewczyny powiedziały, że mi n ie darują - mam po urlopie przynieść ciacho
a więc napewno będzie 3bit i rogaliki z jabłkami .... nie mam pomysłu na jeszcze jakieś, bo nas jest w księgowości trzynaścioro, więc to będzie trochę mało ...

macie jakiś sprawdzony przepis ... coś wyjątkowego, niespotykanego, a zarazem pysznego??
3bit? Podrzucisz przepis?
Ja potrafię upiec coś tylko z pudełka lub amerykańskie brownies
Ale za to Mamuśka potrafi stworzyć pyszne rzeczy A może zrobisz krówkę? U mnie wszyscy się zajadają
Stary 2011-05-28, 09:51   #2391
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Ale za to Mamuśka potrafi stworzyć pyszne rzeczy A może zrobisz krówkę? U mnie wszyscy się zajadają
o jezuu krówka

Maleństwo moje
Stary 2011-05-28, 10:05   #2392
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
o jezuu krówka
??
Stary 2011-05-28, 10:05   #2393
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Z isadory : white , black tag , spraycan blue , masterpiece pink i subway green Te kolory normalnie kocham - są świetne cena 29 zł za sztukę .

Tańsze są z golden rose bo po 19 zł , ale nie umiałam ich w Kato zanaleść wiec kupiłam tamte , ahhh nie żałuje
dzięki

Cytat:
krówkę nie, ponieważ w 3bicue jest też kajmak - zbyt podobne by to było

a oto przepis:

3BIT
składniki:
- herbatniki (dużo )
-1 puszka mleka skondensowango słodzonego (gotować 1h) albo gotowa masa krówkowa
- 2 budynie śmiatankowe
- 0,5l mleka
- 1 galaretka cytrynowa
- 0,5 kostki masła roślinnego/masła
- łyżka cukru pudru
- 400ml śmietany kremówki 36%
- 2 śmietanfix
- 1 śnieżka
- polewa czekoladowa/czekolada

w blaszcze na dnie ułożyć herbatniki;
ugotować budyń wg przepisu na opakowaniu (ja nie słodzę) i pod koniec dodać proszek galaretki i dobrze rozmieszać; pozostawić do ostudzenia;
masło utrzeć z cukrem pudrem; następnie dodawać po łyżce ostudzony budyń; ucierać i tak w kółko aż budyń się skończy;
tą masę budyniową wyłożyć na herbatniki w blaszcze;
na masę kolejny poziom herbatników;
na to ubitą śmietanĘ ze śmiatan-fixami i śnieżką;
na to herbatniki;
potem masa krówkowa z puszki;
znowu herbatniki i na koniec polewa bądź rozpuszczona czekolada

dobrze, żeby w lodówce z dzień poleżało

SMACZNEGO

jest poprostu ->

w tłusty czwartek tego roku robiłam ciasto na kruchym spodzie w bezą, z dżemem porzeczkowym i kajmakiem; tez przepyszne, ale takie słodie, że po jednym kawałku człowiek już nie ma ochoty na nic słodkiego przez tydzień

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2011-05-28 o 10:08
Stary 2011-05-28, 10:53   #2394
katniewojt
Zakorzenienie

Ja uwielbiam jeszcze takie jakby kruche ciasto z powidłami
A sernik Isaura?
Moja Teściowa robi za✂✂✂isty Listek i Ukraiński, ale z przepisów, które zakosił B. nie chcą wyjść
Stary 2011-05-28, 11:08   #2395
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Ja uwielbiam jeszcze takie jakby kruche ciasto z powidłami
A sernik Isaura?
Moja Teściowa robi za✂✂✂isty Listek i Ukraiński, ale z przepisów, które zakosił B. nie chcą wyjść
wstyd się przyznać - nie wiem dlaczego, ale serniki mi nie wychodzą nie wiem dlaczego ... zawsze są niskie, zbite i takie se

może zrobię tartę owocową ... borówki chyba jeszcze mam zamrożone

Stary 2011-05-28, 11:25   #2396
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
A dla Was na dzień dobry,na rozweselenie (mnie to zawsze śmieszy)

http://www.youtube.com/watch?v=Nzbtb...pn24gQ&index=2

Świetne! Nie widziałam tego, ale śmiech faktycznie zaraźliwy

Cytat:
Agatheska
Gratuluje Kochanie !! Nie spinaj się , taki stres motywuje
Ślicznie dziękować! Liczę, że tak będzie

jamapi Dzięki za przepis na 3 Bita
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 11:28   #2397
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Doberek!!
Jak Wy tak o tych ciastach mozecie??? Ja tutaj ciagle dukanowo, a tu takie pyszności wypisujecie
Ja dopiero wstałam jakies pół godzinki temu...
Rescue, a robisz jakieś wzorki pekaczami, czy malujesz normalnie?
Stary 2011-05-28, 11:53   #2398
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
wstyd się przyznać - nie wiem dlaczego, ale serniki mi nie wychodzą nie wiem dlaczego ... zawsze są niskie, zbite i takie se

może zrobię tartę owocową ... borówki chyba jeszcze mam zamrożone
Moim skromnym zdaniem to zależy od sera Mamuśka ma jeden sprawdzony i o żadnym innym nie chce słyszeć, bo później jej też serniki nie chcą wychodzić
A za tartą jestem jak najbardziej
Stary 2011-05-28, 12:05   #2399
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Doberek!!
Jak Wy tak o tych ciastach mozecie??? Ja tutaj ciagle dukanowo, a tu takie pyszności wypisujecie
Ja dopiero wstałam jakies pół godzinki temu...
Rescue, a robisz jakieś wzorki pekaczami, czy malujesz normalnie?
narazie normalnie bo dopiero to obezna je

Maleństwo moje
Stary 2011-05-28, 12:17   #2400
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez Agatheska Pokaż wiadomość
Jak o co /Sprecyzuj
A nic, nic... chodziło mi o powiązanie wyników badań z dostaniem pracy.
No ale przecież już szczegółów znać nie muszę
Cytat:

Kobietki bo Wy się znacie na sprawach kobiecych,brałyście kiedyś tabletki które opóźniają okres? Przez to że teraz mi się ten pospieszył,obliczyłam że jak następne dwa będą regularnie to drugi będę mieć akurat na wyjeździe nad morze a tak ustawiałam wyjazd żeby nie złapać się na okres i doopa
No to Sarunieczko tylko gin może tu pomóc
Albo zaciążyć, to wtedy też okresu na urlop nie będzie to jedyny naturalny sposób jaki znam.
Cytat:

Ładnie ci w tej fryzurce Pasuje. A jeśli chodzi o tę szopę włosów, to pewnie i tak identycznej na codzień nie będziesz miała, bo to trzeba by układać i układać.... tak mi się wydaje.

Jamapi, to u nas czeka się dłużej, ludzie do roku czekają, a kto chce wczesniej to prywatnie się zapisuje.
A jeszcze jak dziecku nie daj boże jakaś choroba się w tym okresie przypęta... tak jak synkowi mojej szwagierki, to musieli termin przesuwać.

Ja uwielbiam ciasta i to jeszcze właśnie tego typu, co opisujecie. Muszę zrobić tego 3bita.

Dziewczyny, czy któraś z was zna przepis na ciasto na kruchym spodzie, z budyniem i dżemem?
Chodzi za mną od lat kilku.
Kiedyś znajoma mamy robiła takie i nigdy więcej się z nim nie spotkałam. W necie są tylko tarty z dżemem i budyniem , a to nie to.

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-05-28 o 13:06
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości