|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
|
|
#2372 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
używam
mam takiego pecha że na 3 moje wyjazdy nad morze dwa razy miałam okres i miałam tampon na plaży,ale mimo to czułam się nieswojo,i nie było gdzie zmienić tampon wrrr![]() Cytat:
widocznie zostaje mi tylko wizyta u gina![]() co by Wam tu pokazać...oo robiłam wczoraj fotomontaż w tych fajnych włosach co mi się podobały,oczywiscie nie wyszedł idealnie bo co dziwne,nie mam w ogóle fotek przodem,wszystkie półbokiem jedno tylko znalazłam przodem i z niego zrobiłam fotomontaż i pokażę kolczyki na które czekam z allegro |
|
|
|
|
#2373 | ||
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
bo mi w tym czasie akurat okres "nie pasował" Cytat:
![]() Pasuję Ci taka fryzurka i ten cudny kolorek
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
||
|
|
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to kolczyki |
|
|
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
Sarunieczka- są takie tabletki na przesunięcie @, ale są na niestety receptę. Gin na pewno Ci przepisze
|
|
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
Dorwałam kupony do house'a i croppa na 40% zniżki, więc w przyszłym tygodniu czeka mnie istny szał zakupowy, bo jeszcze Mojemu przydałyby się nowe koszulki
Cieszę się, że zachomikowałam sobie trochę kasy![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Mamuśki http://www.reserved.com/2011/#/pl/newsletter |
|
|
|
#2377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agatheska i zaglądaj zaglądaj ale miałam dziś zabiegany dzień ![]() byłam z bąblem u laryngologa z wynikami badania słuchu; dostaliśmy skierowanie do szpitala na usunięcie tego przerostu trzeciego migdała ![]() no to poszliśmy na plac zabaw, w necie w komórce wyszukałam nr tel i dzwoniłam .... i dzwoniłam i dzwoniłam ... i d.upa ... nie odbierali ![]() po drodze poszliśmy na zakupy (tyle tego nabrałam, że unieść nie mogłam w tym 5kg karmy dla psa szybko zrobiłam pizze (gotowy spód kupiłam) i nadal nie mogłam się do tego szpitala dodzwonić no więc szybka decyzja - jedzemy się zarejestrować osobiście; szybko z psem na siku bąbla za chabety i na pociąg ... oczywiście w pociągu mi zasnął i ... popuścił siusiu ale malutko, więc obyło się bez kupowania spodni w galerii po drodze ![]() no i nie do końca wiedziałam, na który przystanek autobusowy mam iść ... były trzy ... oczywiście ostatni od jakiego podeszłm to ten właściwy, a nie było tak łatwo, bo to na wielkim skrzyżowaniu i każdy przystanek na innej ulicy więc lataliśmy pomiędzy nimi ![]() w końcu autobus przyjechał ... spóźnił się oczywiście (na jakiego grzyba tak biegałam z jęzorem na wierzchu ); ludzi masa, bo to było po 16stej no masakra ...ale dojechaliśmy do tego szpitala; no i zarejestrowałam bąbla na ... 9 sierpnia ![]() no to wracamy do domu ... ale ale ... po drodze jest szpital wojewódzki no to tez tam poszliśmy - rejestracja tylko w dni powszednie od 9 do 11 człowiek po pracy już nie jest w stanie nic załątwić ![]() ale pogadałam z babeczką z odziału otolaryngologicznego - z tego o się orientuje to zapisy są teraz na jesień no to ja zostanę przy tym pierwszym szpitalu .... ![]() no i potem do domku ... byliśmy o 19stej jestem skonana ... aaa w związku z tym zabiegiem bąbla będę musiała przesunąć urlop ... rok temu przesuwałam, bo młody miałmega ospę, a w tym roku migdał ....
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-05-27 o 21:28 |
|
|
|
|
#2378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś przesuwałam okres tabletkami, bo wypadłby w dzień mojego ślubu
|
|
|
|
#2380 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Jamapi ale zabiegany dzień
Może dziś odpoczniesz trochę?Ja idę do pracy znowu,ech,a tak mnie boli głowa od rana ![]() A dla Was na dzień dobry,na rozweselenie (mnie to zawsze śmieszy http://www.youtube.com/watch?v=Nzbtb...pn24gQ&index=2
|
|
|
|
#2381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to się cieszę, że tak "szybko"
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
też już nie śpię
popijam kawkę
|
|
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek moje Kochane istostni
Wczoraj był idealny dzień , pół dnia spędziłam w Katowicach w Silesia City Center i omało mi głowy i rąk nie urwało ahhh baba na zakupach jest stuknięta , w dodatku gdzieś swój kask na motorek zgubiłam i nie miałam jak do domu wrócić uffff trzeba było kupić na szybko nowy Z czego najbardziej się cieszę to z pękających lakierów , od 8 nic nie robie tylko maluje hihi dobrze że dziś do pracy na 17 Agatheska Gratuluje Kochanie !! Nie spinaj się , taki stres motywuje ![]() Sarunieczka Wszystko super fajnie z tą fryzurką , ale nie pasuje Ci zbytnio ta taka kopułka ma czubku głowy Kto chce kochane do kawy Karpatkę ? sama zrobiłam hihi
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
mój tż skusił by się na karpatkę
|
|
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
podac adres ?
![]() matko boska ale u mnie leje
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-05-28 o 09:24 |
|
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
ja zaraz idę drugą sobie zrobic, ale póki co nadal jestem w piżamie
![]() Cytat:
no i jaka cena ![]() mamie chce dokupić na imieniny - napewno biały i szukam innego kolorku jeszcze, więc może jakiś polecisz? (czarny już ma)co do ciasta - ja jutro na poniedziałek do pracy będę robić w imieniny miałam urlop, ale dziewczyny powiedziały, że mi n ie darują - mam po urlopie przynieść ciacho ![]() a więc napewno będzie 3bit i rogaliki z jabłkami .... nie mam pomysłu na jeszcze jakieś, bo nas jest w księgowości trzynaścioro, więc to będzie trochę mało ... macie jakiś sprawdzony przepis ... coś wyjątkowego, niespotykanego, a zarazem pysznego??
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-05-28 o 09:31 |
|
|
|
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tańsze są z golden rose bo po 19 zł , ale nie umiałam ich w Kato zanaleść wiec kupiłam tamte , ahhh nie żałuje
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja potrafię upiec coś tylko z pudełka lub amerykańskie brownies Ale za to Mamuśka potrafi stworzyć pyszne rzeczy A może zrobisz krówkę? U mnie wszyscy się zajadają |
|
|
|
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a oto przepis: 3BIT składniki: - herbatniki (dużo )-1 puszka mleka skondensowango słodzonego (gotować 1h) albo gotowa masa krówkowa - 2 budynie śmiatankowe - 0,5l mleka - 1 galaretka cytrynowa - 0,5 kostki masła roślinnego/masła - łyżka cukru pudru - 400ml śmietany kremówki 36% - 2 śmietanfix - 1 śnieżka - polewa czekoladowa/czekolada w blaszcze na dnie ułożyć herbatniki; ugotować budyń wg przepisu na opakowaniu (ja nie słodzę) i pod koniec dodać proszek galaretki i dobrze rozmieszać; pozostawić do ostudzenia; masło utrzeć z cukrem pudrem; następnie dodawać po łyżce ostudzony budyń; ucierać i tak w kółko aż budyń się skończy; tą masę budyniową wyłożyć na herbatniki w blaszcze; na masę kolejny poziom herbatników; na to ubitą śmietanĘ ze śmiatan-fixami i śnieżką; na to herbatniki; potem masa krówkowa z puszki; znowu herbatniki i na koniec polewa bądź rozpuszczona czekolada dobrze, żeby w lodówce z dzień poleżało SMACZNEGO ![]() jest poprostu -> ![]() w tłusty czwartek tego roku robiłam ciasto na kruchym spodzie w bezą, z dżemem porzeczkowym i kajmakiem; tez przepyszne, ale takie słodie, że po jednym kawałku człowiek już nie ma ochoty na nic słodkiego przez tydzień
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-05-28 o 10:08 |
||
|
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam jeszcze takie jakby kruche ciasto z powidłami
![]() A sernik Isaura? ![]() Moja Teściowa robi za✂✂✂isty Listek i Ukraiński, ale z przepisów, które zakosił B. nie chcą wyjść |
|
|
|
#2395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem dlaczego ... zawsze są niskie, zbite i takie se ![]() może zrobię tartę owocową ... borówki chyba jeszcze mam zamrożone
|
|
#2396 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jamapi Dzięki za przepis na 3 Bita
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
||
|
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
Doberek!!
Jak Wy tak o tych ciastach mozecie??? Ja tutaj ciagle dukanowo, a tu takie pyszności wypisujecie ![]() Ja dopiero wstałam jakies pół godzinki temu... Rescue, a robisz jakieś wzorki pekaczami, czy malujesz normalnie? |
|
|
|
#2398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamuśka ma jeden sprawdzony i o żadnym innym nie chce słyszeć, bo później jej też serniki nie chcą wychodzić![]() A za tartą jestem jak najbardziej
|
|
|
|
|
#2399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2400 | ||
|
szeryfcio
|
A nic, nic...
chodziło mi o powiązanie wyników badań z dostaniem pracy.No ale przecież już szczegółów znać nie muszę Cytat:
![]() Albo zaciążyć, to wtedy też okresu na urlop nie będzie to jedyny naturalny sposób jaki znam.Cytat:
tak mi się wydaje.Jamapi, to u nas czeka się dłużej, ludzie do roku czekają, a kto chce wczesniej to prywatnie się zapisuje. A jeszcze jak dziecku nie daj boże jakaś choroba się w tym okresie przypęta... tak jak synkowi mojej szwagierki, to musieli termin przesuwać. Ja uwielbiam ciasta i to jeszcze właśnie tego typu, co opisujecie. Muszę zrobić tego 3bita.Dziewczyny, czy któraś z was zna przepis na ciasto na kruchym spodzie, z budyniem i dżemem? Chodzi za mną od lat kilku. ![]() Kiedyś znajoma mamy robiła takie i nigdy więcej się z nim nie spotkałam. W necie są tylko tarty z dżemem i budyniem , a to nie to.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-05-28 o 13:06 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

a tak ustawiałam wyjazd żeby nie złapać się na okres i doopa

jedno tylko znalazłam przodem i z niego zrobiłam fotomontaż

Pasuję Ci taka fryzurka i ten cudny kolorek

(czarny już ma)
A może zrobisz krówkę? U mnie wszyscy się zajadają

nie wiem dlaczego ... zawsze są niskie, zbite i takie se