|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Boże dziewczynki ile włosów mi wypada.. Czy to po narkozie? # garści wyciagnełam przy czesaniu;(
|
|
|
|
#2402 | |
|
Zakorzenienie
|
proszę
![]() pracochłonny, ale w sumie prosty i pyszny ![]() Cytat:
![]() ja tartę właśnie robię z budyniem, ale nie z dżemem a owocami ... na niesłodkim spodzie nie próbowałam ja pierdziele, jak ja się z tym wszystkim do pracy zabiorę jeszcze jak na złość kolega z którym zazwyczaj jeżdżę poniedziałek ma wolny, więc czeka mnie przeprawa z siatami kolejką i autobusem bądź tramwajem ![]() muszę iśc na prawo jazdy
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-05-28 o 12:54 |
|
|
|
|
#2403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie na szczęście obyło sie bez tego
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
mi tez ostatnio strasznie duzo wypada i az sie boje o tym myslec... bo na jesieni to normalka, ale teraz? niczego nowego nie uzywam
|
#2405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też mi strasznie wypadały ... no niestety ta dieta nie jest bogata w witaminy i minerały no i narkoza pewnie też pomogła ... 1+1=2
|
|
#2406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2407 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, ale mi dopiero dzisiaj tak zaczęły... Mam nadz, że to nie dukan, bo jeszcze jakieś 7 kg chcę zrzucić... A potem jak? Przestały wypadać?
|
|
|
|
#2408 |
|
Wtajemniczenie
|
Na Dukanie często ludziom wypadają włosy. Inne skutki uboczne to pogorszenie wzroku, ciągłe zmęczenie, osłabienie, zaparcia, wahania nastrojów, nieprzyjemny zapach ciała, efekt jo-jo po zakończeniu diety. Ale to wszystko to i tak pikuś przy zagrożeniu dla nerek i wątroby...
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też zaczęły
Ale podejrzewam, że zrzucam stare owłosienie na rzecz nowego
|
|
|
|
#2410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, nie chcę sie spierać... ja na diecie jestem 4 miesiąc, robie sobie badania każdego miesiąca i mam wyniki w porządku... Owszem, nabawiłam sie małego 5mm kamyczka w lewej nerce, ale lekarz mi powiedział, że dużo zdrowszy jest ten kamyczek niż otyłość Więc... do wszystkiego trzeba podchodzić z głową... Po operacji tylko ja zaczęłam chodzić po kilku godzinach, reszta kobiet na drugi dzień, więc chyba tak nie osłabia.... Ja sama, bez opieki lekarskiej na to bym się nie zdecydowała.. Temat zamykam
Edytowane przez jolkag78 Czas edycji: 2011-05-28 o 14:41 |
|
|
|
|
#2411 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Karpatka to moje ulubione ciasto,a nie uwierzycie pewnie,ale...nie przepadam za ciastami sernik,bezowe,kruche czy biszkopt Jedynie karpatkowe lubię,jakiś niesłodki śmietanowy torcik,i kocham bardzo "kopiec kreta" ![]() u mnie też,szłam pieszo z pracy(pół godz.szybkim krokie idę) i zmoczyło mnie do samej sikuli Cytat:
ja mam tylko biały i ten niebieski blue burner,ale chcę jeszcze beżowy (latte queen)ale nie mogę na niego trafić![]() Cytat:
mnie prawie nigdy nie wypadają włosy,tzn zawsze przy myciu coś tam spadnie do wanny,ale malutko,przy rozczesywaniu prawie zawsze mam czysty grzebień aczkolwiek regularnie od jesieni do wiosny biorę witaminkiNarazie znikam,idę umyć podłogę
|
|||
|
|
|
#2412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po przejściu na III faze zaczęło się u mnie ... na początku masakra ... od kiedy jestem na IV fazie powoli, ale coraz lepiej
|
|
#2413 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak się potem domyśliłam, że może chodziło Ci o badania Już Kochana Ci wyjaśniam ![]() Cytat:
Ja to jestem wręcz przerażona, bo wszędzie jest ich cała masa; na panelach, w wannie, na poduszce Zauważyłam, że szczególnie po farbowaniu się to nasiliło
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
||
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że te ciągłe zmiany pogody zimno-ciepło, sucho-mokro, trochę osłabiają organizm, więc może stąd wypadanie włosów
![]() Mam pytanie do tych z Was które szyją chciałabym też spróbować. Jeśli szyjecie dla siebie to bierzecie wykrój z jakiejś gazety, same go robicie, czy rysujecie z jakimś tam zapasem po materiale?
|
|
|
|
#2415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam są gotowe wykroje w różnych rozmiarach, ale czasami trzeba coś dodatkowo dopasować tego samego wydawnictwa jest też szycie krok po kroku
|
|
|
|
|
#2416 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
szukam właśnie tkaniny czerwonej w białe groszki i zamierzam sobie taką rozpinaną przed kolano sukienkę uszyća co chciałaś uszyć?
|
|
|
|
|
#2417 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cieszę się, że nic nie stanęło na przeszkodzie . Jamapi, to mleko w puszce to gotujesz zamknięte czy jednak robisz jakąś dziurkę? Bo słyszałam różne wersje
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
ja robię inne ciasto z tym mlekiem i gotuję je w zamkniętej puszce
|
|
|
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze nigdy nie miałam tej gazety w ręce, jak dużo jest tam wykrojów ?
|
|
|
|
#2420 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z dżemem to ja znam takie : http://www.gotujmy.pl/ciasto-niebian...isy,57131.html może to te ?
|
|
|
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
to jest aktualny numer
http://www.burdamedia.pl/gazeta1.php?g=b a to wykaz modeli z poprzedniego http://www.burdamedia.pl/files/wykaz_modeli_2011_05.pdf |
|
|
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
Moja siostra kiedys robiła ciuchy z tych wykrojów z Burdy, ale niestety teraz już nie ma czasu...ani chęci
![]() Też mam fazę na te pękacze, mam na razie czarny i biały- codziennie inna kombinacja na paznokciach Dziś czarny na neonowym fiolecie...wygląda super, ale na Coral Reef jeszcze lepiej![]() Facet z autobusu- the best
|
|
|
|
#2423 |
|
Wtajemniczenie
|
jamapi zajrzałam do Twojego bloga i zauważyłam zdjęcie szminki colordisiac
|
|
|
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2426 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda czasu na gotowanie ... i prądu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zachęcam do częstego zaglądania jakoś tak mnie wzięło na pisanie na katalogowym też wrzuciłam fotki ja nie mam żadnej szminki z tych nawilżających,więc nie potrafię przyrównać kolorków ![]() właśnie sobie wydepilowałam wąsika i brwi pół ryja mam czerwone
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-05-28 o 20:16 |
|||
|
|
|
#2427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brwi robię u kosmetyczki bo mam hopla na tym punkcie...u każdego zwracam uwagę na brwi i są dla mnie bardzo ważne w wyglądzie twarzy. Paznokcie też obgryzałam...jamapi zmień kolejność- obgryzione paznokcie spiłuj i ładnie maluj to szkoda Ci będzie obgryzać...w drugą strone ciezko zeby najpierw przestać obgryzać
|
|
|
|
|
#2428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
może jeszcze z jakiś rok i nie będę musiała wcale wyrywać oby
|
||
|
|
|
#2429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nie robię ich u kosmetyczki z prostej przyczyny - właśnie po depilacji jestem potem cała czerwona i opuchnięta ... jak pomyślę, że miałabym w takim stanie wracać do domu, to ![]() wolę w domowym zaciszu ![]() z tym najpierw malowaniem to też próowałam ... po 1. jakoś tak głupio się czułam z krótkimi, ale "kolorowymi" łopatami (bo niestety paznokcie mam po tatusiu ), 2. i tak miałam nawyk trzymania paluchów w buzi i w związku z tym te panokcie takie miękkie się robiły i lakier odpryskiwał i się łamały ....coś z tym zrobić muszę, ale to jest silniejsze ode mnie a co w tym wszystkim najgorsze -> mój bąbel też JUŻ obgryza Cytat:
![]() ja mam blon i mi odrastają blond, więc tylko przy niekorzystnym świetle je w sumie widać jeszcze apropos brwi - jak robicie makijaż to jakoś je "malujecie"? kredką, cienie etc.? bo ja jak je podkreśle (nawet bardzo delikatnie) to tak jestem nieprzyzwyczajona do tego, że źle się z tym czułam i miałam wrażenie, że wszyscy to widzą
|
|
#2430 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jestem bardzo zadowolona, wcale wąsik ciemniejszy nie odrasta. Brwi kocham robic woskiem bo za jednym zamachem usuwam razem z meszkiem. Potem tylko dopieszczam ![]() Dziewczyny strasznie wściekła jestem, bo w końcu miałam sliczne paznokcie, nawet udało mi się zapuścić (ze względu na chemię są niesamowicie osłabione) i kurrrrrdeeee!!!! Mój pies wlazł mokry na łóżko, chciałam go zrzucić i złamałam paznokieć Chyba kupię w końcu odżywkę z Avonu przyspieszającą wzrost....
Bywa, że marzenia o rycerzu na białym koniu przekreśla romans ze stajennym Edytowane przez Sarasfati Czas edycji: 2011-05-28 o 21:07 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

jeszcze jak na złość kolega z którym zazwyczaj jeżdżę poniedziałek ma wolny, więc czeka mnie przeprawa z siatami kolejką i autobusem bądź tramwajem 

Ale podejrzewam, że zrzucam stare owłosienie na rzecz nowego
sernik,bezowe,kruche czy biszkopt
Jedynie karpatkowe lubię,jakiś niesłodki śmietanowy torcik,i kocham bardzo "kopiec kreta" 

?