|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
Ja robię brwi raz na miesiąc henna, swoje mam strasznie jasne mimo, że nie jestem blondynka |
|
|
|
|
#2432 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
tylko dwa paznokcie zepsułam,za cienko dałam pekacza i dwa paznokcie inaczej wyszły niż pozostałe,musiałam zmyć![]() czym depilujesz? ja męczyłam się kiedyś pęsetą,i wąsika jako tako zniosłam (choć prawie nie mam włosków) ale brwi ![]() Cytat:
Cytat:
i trach,paznokieć zaczyna pękać w połowie,jak ja tego nie znoszę,myję włosy np.i o to pęknięcie zahacza i muszę czekać jak odrośnie do tego pęknięcia,bo obciąć się nie da bo jest za głęboko
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-05-28 o 21:55 |
|||
|
|
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poprawiałam pencetą ![]() sarunieczka Ty mnie zawsze czymś zaskoczysz - obcinasz brwi?? w życiu bym na to nie wpała ![]() a teraz "zapuszczałam" hery na nogach, żeby depilaorem je potraktować, ale w poniedziałek idę do pracy w sukience albo spódniczce, więc muszę jednak je sciachać maszynką znowu
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-05-28 o 22:11 |
|
|
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mi na wypadające włosy pomogła odżywka Waxa, nie dość że wzmocniła włosy, to jeszcze bardzo szybko zaczęły odrastać te co wypadły a pozostałe rosnąć.
Podziwiam wszystkie piekące ciasta- ja jestem beztalencie, nie umiem robić ciast, jeszcze żadne mi nie wyszło, więc zamieniłam się z TŻ i on nam piecze
|
|
|
|
#2435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odnośnie paznokci to najczęściej ucinam sobie nożem w kuchni
|
|
|
|
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ma nieco ponad 3 lata i już obgryzione paznokcie niestety mój mąż też obgryza, więc jak nie ode mnie powtórzy to od niego .... ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
Jamapi- moja córka tez bardzo długo obgryzała paznokcie, może nie każdy ale miała kilka takich najulubieńszych paluszków które były masakrycznie zgryzione. Pomógł nam nietypowy przypadek- obgryzionym pazurem podrażniła sobie śliniankę podjęzykową i zrobiło się jej takie cudo zwane żabką. Leczyłyśmy to przez ponad rok czasu, już nawet miała mieć usuwaną całkowicie śliniankę- ( na szczęście udało się to zaleczyć)- kupiłam jej wtedy w aptece takie cudo dla obgryzających paznokcie, smarowałam jej paznokcie, a że to strasznie gorzkie było to oduczyła się wkładania palców do buzi. Może wypróbuj i uda się bąbla oduczyć?
|
|
|
|
#2439 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
czasem robie hennę ale tak się upaćkam że otem nie mogę domyć skóry podziwiam wszystkich golących nogi (nie mówiąc o bikini )depilatorem,dla mnie ból jest nie do zniesienia,oblewa mnie pot i depilator mnie "kopie" trzy razy w życiu poraził mnie prąd i depilacja jest podobnym odczuciem ![]() Despa ja też nie umiem piec ciast,tzn w sumie nie wiem czy umiem... bo póki co piekłam tylko kopiec kreta-pięknie wyrósł i był super,no ale co to za filozofia zrobić ciasto z pudełka(choć niektórzy i takie psują ) .
|
||
|
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie przejdzie jej.. ja też obgryzałam w dzieciństwie bo nawet sama to pamiętam, a skoro pamietam to pewnie to było jeszcze w wieku szkolnym.... potem jakoś przeszło chyba samo albo pozazdrościłam koleżankom paznokci - od tamtej pory przygryzam tylko kawałek jak mi się ułamie i zadrze... bleeee..... normalnie jak tak się stanie a nie mam nożyczek i pilniczka to mnie coś "strzela" - nie mogę normalnie funkcjonować tylko gryzę ten paluch - nastręctwo jakieś chyba
|
|
|
|
#2441 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oglądałyście mecz? BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#2442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubię depilatory chemiczne- jak nasze w kremie Avonowe... 2 tubki starczają mi na 3 razy ![]() Cytat:
meczu ja nie oglądałam bo na pikniku rodzinnym byliśmy Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-05-29 o 00:03 |
||
|
|
|
#2443 | |||||
|
szeryfcio
|
Dzięki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli efekt/smak ten sam to czemu nie? ![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
Albo mi się coś przestawiło w organiźmie albo tak jak sarraa pisała osłabił się i jest spokój.Co do obgryzania, to właśnie mój sposób - malowanie No i już nie obgryzam. Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny, ja uwielbiam depilować nogi odbieram to jako przyjemny masaż ale nic innego już nie jestem w stanie depilować z taką przyjemnością.
|
|
#2444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli tak , to mam ją w domu i stosuje - masz racje ona jest cudowna cześć kobitki
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiłam sobie ten bloker z ziaji ( któraś z was go polecała ) stosuje go już drugą noc - no zobaczymy ale faktycznie kosztuje grosze
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-05-29 o 09:19 |
|
|
|
|
#2447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie szczypie Cię? Mój mnie czasami szczypie
|
|
|
|
|
#2448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć. Tak to ta maska. Moim zdaniem najlepszy kosmetyk do skóry głowy i włosów. U mnie tak zaczęły się problemy z tarczycą, garściami poleciały mi włosy- to była totalna masakra- nie dość że mam je bardzo cienkie ( mimo że mam ich dość dużo) to jeszcze garściami wychodziły- kiedyś się zawzięłam się i policzyłam, że w ciągu dnia wypadło mi ponad 600 włosów |
|
|
|
|
#2449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
ale co tam pomęcze się , skoro ponoć ten bloker jest taki skuteczny Potem raz w tyg się go stosuje - także damy rade
|
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie tak, w zimie najpierw "nagrzewam "ręcznik na kaloryferze. Czasem też robię tak (jak nie mam czasu) że wchodząc do gorącej wody do wanny najpierw myję głowę nakładam odżywkę i nie zawijam. Natomiast moja koleżanka nakłada czepek i idzie spać z ta maską nałożoną i dopiero rano zmywa. |
|
|
|
|
#2451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Dziewczyny
![]() Ja wogule nie widziałam żadnej zmiany po tej masce...ale może dlatego że nie mam za bardzo osłabionych i niepotrzebnie używałam...trzymałam też ok.20min i owijałam czepkiem albo tak jak despa nagrzanym ręcznikiem ![]() Mistress to już wiem co mój mąż z meczu wrócił taki naburmuszony... ![]() Ja z tym obgryzaniem to doszłam do takiego momentu, że muszę non-stop mieć pomalowane, bo inaczej zaczynam ząbkami przy nich grzebac... ![]() Jadę zaraz na grilla, nie piszcie za dużo, bo będę musiała cały wieczór przy kompie spędzić...
|
|
|
|
#2455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko jak ja mu te pazurki pomaluję
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamuśka zawsze mi i Siostrze obcinała paznokcie jak spałyśmy, bo inaczej jej spierdzielałyśmy |
|
|
|
|
#2458 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2459 | |||
|
Zadomowienie
|
Ja też się rano katowałam
Cytat:
Jedynie pod wpływem tych plastrów łatwiej i szybciej mi się wyrywa wąsik, bo skóra jest taka "zmiękczona" ![]() Cytat:
Podkreślam je delikatnie kredką do brwi /naszą avonową/ ![]() Cytat:
Ty to masz pomysły ![]() Ja Szczególnie, że wczoraj miałam przygodę z kablówką Opowiem Wam Otóż oglądałam sobie tvn24 i zaczęło syczeć i śnieżyć, więc wiedziałam, że znowu ta Vectra ma jakąs awarię i potrwa to dłużej Po godz dalej nie było sygnału, nieco się zaczęłam wściekać, bo akurat zależało mi, żeby o 20:00 obejrzeć Eskę bo, gdy ją zapytałam, czy ma, odpowiedziała mi, że A ona: "Tak, jest, jest, tylko śnieży" /taką to ja też mam / Uśmiechnęłam się tylko i się pożegnałam. Zauważyłam, że nie ma na klatce światła, domofon też nie działa, czyli to nie wina Vectry, a elektryczności, chociaż w domu bez zarzutu Tak sobie minęła kolejna godz i żaden z sąsiadów nie raczył zadzwonić, żeby to zgłosić Nie miałam pojęcia, gdzie dzwonić i jak to załatwić, ale w gablocie przy spisie mieszkańców dostrzegłam nr, żeby dzwonić na pogotowie energetyczne w razie awarii, więc zgłosiłam Po dosłownie 20 min. naprawili ![]() ![]()
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|||
|
|
|
#2460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przestały mi tak wypadać bardzo po jakimś tygodniu- ale pierwszy tydzień stosowałam codziennie, po miesiącu- może ciut mniej, miałam takie sterczące półcentymetrowe włoski Agatheska- a podobała Ci się gala Eski? (Bo mnie nie bardzo, liczyłam że będzie ją prowadzić tak jak poprzednio Zdrojewska, a tu się zawiodłam. Żałuję że Ona już nie pracuje w Esce Kraków, dobrze chociaż, że się dowiedziałam, że jest teraz na Śląsku) Edytowane przez despa Czas edycji: 2011-05-29 o 13:24 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

pół ryja mam czerwone
tylko dwa paznokcie zepsułam,za cienko dałam pekacza i dwa paznokcie inaczej wyszły niż pozostałe,musiałam zmyć
i trach,paznokieć zaczyna pękać w połowie,jak ja tego nie znoszę,myję włosy np.i o to pęknięcie zahacza
i muszę czekać jak odrośnie do tego pęknięcia,bo obciąć się nie da bo jest za głęboko

)depilatorem,dla mnie ból jest nie do zniesienia,oblewa mnie pot i depilator mnie "kopie"
bo póki co piekłam tylko kopiec kreta-pięknie wyrósł i był super,no ale co to za filozofia zrobić ciasto z pudełka(choć niektórzy i takie psują
?
Albo mi się coś przestawiło w organiźmie albo tak jak sarraa pisała osłabił się i jest spokój.