|
|
#2521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
Robert Więckiewicz ma coś w sobie ![]() A Mój mi się nie podobał W ogóle skręcił sobie wczoraj kostkę i do lekarza nie poszedł Ale to jest sierota! A śmieje się ze mnie
|
|
|
|
|
#2522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas nie choroby są wskazaniem do wycięcia (bo synek (odpukać -> puk puk) mało choruje), ale przerośnięty migdał zatyka ma trąbki słuchowe i ma niedosłuch ![]() (ja już tak skrótowo napisałam posta z użyciem sformułowania "usunięcie trzeciego migdała" - pisałam wczesniej o naszych wizytach u laryngologa itp., więc te co czytały, to wiedzą o co chodzi );
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-05-30 o 09:37 |
|
|
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
ja też zwykle kawopij, a energetyki piję jak jestem kierowcą w długiej trasie (nie jestem kierowcą TIRa) i nie mam czasu babrać się z kubkiem na przystankach na stacjach benzynowych, to wtedy biorę małego red bulla i jadę dalej
|
|
|
|
#2524 |
|
Rozeznanie
|
ja kiedyś byłam uzależniona od kawy. Rano biegłam z przedszkola do domu i tak sie nie mogłam kawki doczekać, ze wrzucałam kostkę lodu, by wypić szybciej
uwielbiałam czekoladowo miętową z rozpuszczalnych (u nas trudnodostępną) orzechową Nescaffe a potem przyszły problemy żołądkowe i odrzuciło mnie od kawy
|
#2525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj kawka była w ogrodzie
czekałam na kuriera wrażenia z paczki na głównym o avonie
|
|
|
|
#2527 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie kawa nie ale energetyki jak najbardziej bo przecież muszę mieć "kopa energii" jako domniemamy przez Dokię kierowca TIRa
|
|
#2528 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Co do studiów, powiem ci na przykładzie naszego uniwersytetu; można zrobić inne magisterium po innym licencjacie. Tylko, że na dziennych trzeba przejść egzamin, a na zaocznych można bez egzaminu. Tak więc najlepiej to się upewnić na danej uczelni. Cytat:
Cytat:
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2530 |
|
szeryfcio
|
I ja też
![]() Wczoraj byliśmy na Jarmarku Dominikańskim. Tak ot, najbliższa atrakcja dla małego w okolicy. Atrakcje dla dzieci i stragany, gdzie ludzie sprzedawali swoje wyroby, a zysk dla Dominikanów szedł. No i małemu zachciało się lodów. A lody były tylko za los. Trzeba było kupić los, wygrywało się jakiś gadżet i dostawało lody. No dobra, to poszłam, kupiłam los, pewnie dostaniemy jakiś święty gadżet albo coś z wyrobów hand made, to damy babci .Odbieramy paczuszke, otwieramy, a tam... torebeczka z produktami Mary Kay (bo oni też mieli stoisko), w torebeczce mini perfumki i bibułki matujące. To się los kosmetykoholiczce trafił .
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam na zakupach i można powiedzieć, że wróciłam z tarczą
Kupiłam 4 letnie bluzeczki (3 na ramiączkach, a jedna bez) Chciałam jeszcze szorty, ale jak na złość nie było Jutro od nowa jadę z Moim, więc kobiety będą dziwnie patrzeć I zaliczyłam przypał w papierniczym... Kupowałam torebkę na prezent i opaskę do włosów, bo złamałam jedną (mają różne pierdóły dla dzieci, zabawki i wiele ciekawych rzeczy). Zapłaciłam, ale kobieta nie podała mi tego do ręki tylko leżało w innym miejscu na ladzie. Inna kobieta zaatakowała mnie siatą, chciałam jej zakosić reklamówkę, bo myślałam, że to nasza Młoda nie wiedziała co się dzieje i chciała drugi raz za to płacić, więc wyszłyśmy jak najszybciej. Weszłyśmy do mieszkania i pytam czy ma torebkę i opaskę. Nie miała i ja też nie... Musiałyśmy wracać, ale traf chciał, że była miła pani i nie robiła problemów Jest tam taka jedna bardzo wredna i nieuprzejma ekspedientka A zdjęć nie zrobiłam, bo już nie chciało nam się latać |
|
|
|
#2533 | ||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Bry
wróciłam z pracy Cytat:
Cytat:
Tak jak wymieniony tu Więckiewicz,brzydki jak cholera ale ma coś w sobie,tak samo jak coś w sobie wg mnie ma Andrzej ChyraÓsemka brr...ja mam wszystkie cztery,i szoruję je ładnie szczoteczką elektryczną-normalną nie mogłam się tam dostać...Daj znać jak się czujesz Cytat:
ja jutro składam zamówienie,dziś doszły kolejne,jutro ostatnia klientka ma coś zamówić,i paczucha 8 czerwca w domkuCytat:
|
||||
|
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam od stomatologa i oczywiście od razu wypiłam kawę...już nie mogłam się doczekać kiedy miną te 2godziny
Więcej strachu niż to warto- lekarz przesympatyczny i przystojny niesamowicie... W 5 minut wyszarpał zęba i po wszystkim, a przeżywałam strasznie...idę kochane się położyć bo znieczulenie puszcza i zaczyna boleć...Acha...postanowiłam ograniczyć się z kosmetykami i ciuchami, a kasę przeznaczyć na zęby...
|
|
|
|
#2535 | |
|
patrysina
|
Cytat:
a te z kolei zdrowe, chociaż tak mi się właśnie przypomniało że ja przez pierwsze 3 miesiące diety brałam dodatkowo witaminy jak dobrze pamiętam to maxi visin które w sumie są głównie po to by poprawić widzenie itp ale miały tłuszcze omega 3 i inne takie, a poza tym jeszcze witaminy z grupy B,mojej znajomej włosy zaczęły nagminnie wypadać po ciąży jak już karmiła piersią a włosy miała zawsze gęste i mocne i w aptece kobitka poleciła jej jakiś szampon i po zużyciu flakonu problem zniknął i znów ma gęste, niestety opakowanie już wyrzuciła więc nie udało mi się wywiedzieć co to było |
|
|
|
|
#2536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak się boję, bo u mnie byłby to dopiero początek
|
|
|
|
|
#2537 | |
|
patrysina
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
otóż nie idę jutro z bąblem na konsultację, bo najpierw trzeba się zarejestrować jutro po pracy podejdę do tego szpitala i znając życie, t też z 2-3 miesiące na głupią konsultację będę czekać!!! nie ma tu chyba dziewczyn z pomorskiego, ale i tak zapytam - ma któraś z Was może jakieś znajomości w szpitalu wojewódzkim lub na zaspie? albo w jakimś innym szpitalu w województwie ...chce jak najszybciej bąbla skonsultować i wyznaczyć mu termin zabiegu ![]() albo chociaż macie namiary na lekarza, który pracuje w którymś z tych szpitali i prowadzi prywatną praktykę, dzięki czemu mógłby nas "wcisnąć" ![]() BŁAGAM O POMOC
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-05-30 o 18:06 |
|
|
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także nie taki diabeł straszny...ja już ptasie mleczko wcinam
|
|
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
Rescue- wypróbowałam, 5 minut było dobrze a potem masakra. Zapach ok, bardzo mi się podoba ale mojej łepetynie niestety
Jamapi- jak Ci się nie uda to zawsze możesz spróbować podjechać na jakiś ostry dyżur, powiedzieć że bąbel często łapie się za uszko, masz wrażenie że ma przytkane bo np. za głośno idzie tv do tego stopnia pogłaśnia- może się uda. U nas w Kraku tak spróbowała moja koleżanka i wiem ze dość szybciutko się załapała na konsultację |
|
|
|
#2541 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Cytat:
|
|
|
|
|
#2542 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja akurat studiuję dziennie i miałam to szczęście że załapałam się na drugi kierunek za darmo, ale teraz będzie płatnie... ale jak Ty chcesz zaoczne to w sumie i tak i tak płatne... |
|
|
|
|
#2543 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2544 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2545 |
|
Rozeznanie
|
Nie ;p Zostaje się studentem np. w lipcu, więc ustawa nie obowiązuje wtedy. Nie ma tak, że przychodzisz w październiku i każą Ci płacić. Rekrutacje już ruszyły, a nie ma nic o tym wspomniane. Tak jak napisałam PRAWO NIE DZIAŁA WSTECZ. To jest już dawno powiedziane, że to jest ostatni rok bezpłatny.
http://www.math.uni.wroc.pl/aktualno..._za_studia.pdf dla potwierdzenia Edytowane przez damngirl90 Czas edycji: 2011-05-30 o 23:15 |
|
|
|
#2546 |
|
Zadomowienie
|
ja właśnie dla dziecka zaczęłam przerabiać ten ogród o którym tu wczoraj pisałam i mam już go serdecznie dosyć!!!
) był tamten tydzień ze mną i robiliśmy razem w tym ogrodzie no ale ktoś w końcu musi zarabiać na rodzinę więc więcej wolnego nie da rady i zostałam z tym sama dziś znów przekopywałam go szpadlem, wróciłam ztyrana i zakurzona, nie wiem kiedy ja tą trawę wreszcie zasieję...
|
#2547 | ||
|
szeryfcio
|
Ja też nie
Ale zapaszek fajny. ![]() Cytat:
W ciąży, w drugim trymestrze niby ma się poprawiać stan cery i włosów, gęstnieją.A potem, po porodzie organizm wraca do stanu sprzed ciąży i ma tę nadwyżkę "oddać" Dlatego kobietom po porodzie wypadają włosy, tak więc według medycyny, nie ma co się przejmować, po kilku miesiacach przechodzi - i faktycznie Cytat:
odbieram to jako masaż, kłucie drobnych igiełek. Możliwe też, że to zasługa depilatora. Mam prawie najnowszy model Brauna, który jest reklamowany jako mniej bolesny. Ma więcej dysków i wyższą prędkość (w sumie ma dwie prędkości, do wyboru). Mój mąż potwierdza, że od strony technicznej jest to możliwe, więcej dysków, wyższa prędkość mniejszy ból - szybciej depilatorowi to idzie.A, i jeszcze był test depilatorów w programie "Pani Gadżet" na Tvn Style, taki co ta śmieszna Nowak-Ibisz prowadzi. Zapuściła sobie włosy na nogach, żeby na wizji . Technologia na pewno więc robi swoje. ![]() patrysina, dla Ciebie bikini to pikuś? .
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-05-30 o 23:42 |
||
|
|
|
#2548 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a i pachy też całe życie tylko maszynką jadę ręce, łydki i uda woskiem i brzuszek czasem albo uda i brzuszek kremem |
|
|
|
|
#2549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie włosy denerwują wszędzie, więc ręce jadę woskiem, u kosmetyczki to normalny zabieg przecież. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

W ogóle skręcił sobie wczoraj kostkę i do lekarza nie poszedł
Ale to jest sierota! A śmieje się ze mnie

kiedyś się bałam że mam narkolepsję,ale na szczęście to nie to

Młoda nie wiedziała co się dzieje i chciała drugi raz za to płacić, więc wyszłyśmy jak najszybciej. Weszłyśmy do mieszkania i pytam czy ma torebkę i opaskę. Nie miała i ja też nie... Musiałyśmy wracać, ale traf chciał, że była miła pani i nie robiła problemów
albo w jakimś innym szpitalu w województwie ...