Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-03, 23:49   #2791
musso4
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

dobranoc dziewczynki, padam z nóg, czekałam tylko jak mi się ściągnie k11 od czajany, szło mi 30 minut zwykle to kilka minut lub kilkadziesiąt sekund zajrzę rano przy kawce
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 00:05   #2792
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Kupiłam w Diversie sznurowane tenisówki i jestem z nich bardzo zadowolona Poprzednie pomykacze rozklejają się i nie mogłam znaleźć godnego zastępstwa na ich miejsce, aż tu dziś Siostrze umyślał się zakup trampek Podobały mi się jeszcze baleriny, ale z mega miękkiego materiału, że nie ma tam nic, co mogłoby obetrzeć mi pięty Niestety nie było mojego rozmiaru w kolorze, który chciała, więc w poniedziałek czeka mnie wycieczka

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Sarunieczko, podrzucam link do ekipy Nie wiem czy Ci się spodoba, bo to amerykańskie reality show, w którym leją się hektolitry alkoholu, gadają o bzdetach i robią z siebie debili Ale można się z nim uśmiać
http://www.mtv.pl/shows/ekipa-z-new-jersey-3/seasons/
dzięki za linka,obejrzę
co do tenisówek to miałam fajne trampki na koturnie(w płaskich bolą mnie łydki) ale mi sie dość szybko rozwaliły-bardzo szybko niszczę buty ogólnie gdyby mnie ktoś teraz chciał zabrac w góry,to nie mam sportowych butów

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
dobranoc dziewczynki, padam z nóg, czekałam tylko jak mi się ściągnie k11 od czajany, szło mi 30 minut zwykle to kilka minut lub kilkadziesiąt sekund zajrzę rano przy kawce
katalog jest? lecem na katalogowy
tez zajrzę jutro przy kawce,tyle ze zamierzam pospać do syta,więc pewnie koło 11 się pojawię
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 00:48   #2793
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Kobietki znacie jakieś perfumy,wody o takim kremowym zapachu typu Dove,Nivea? takie czysto-mydlane,świeże
Dla mnie taka właśnie jest Pur Blanca biała.

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Nie wysyłam dużo paczek, 50-150 miesięcznie, ale sądzę, że na allegro jest wielu sprzedawców działających na taką skalę jak ja. Żadna firma kurierska ani poczta nie zaproponowała mi przy tej ilości korzystnej umowy. Dlatego płacę normalne pocztowe stawki. I większość sprzedawców płaci. Jeżeli ktoś ma umowę z pocztą, to na liście od niego zamiast znaczków będzie pieczątka/nadruk Opłata pobrana (nie pamiętam dalszej treści). Kupuję na allegro mnóstwo rzeczy, a list z taką pieczątką dostałam jeden jedyny raz.[COLOR=Silver]

BTW wysłanie paczki o wymiarach mniej więcej bujanego konia i o wadze około 10 kg DHLem przy umowie masowej kosztuje właśnie 20 zł
Umowy między firmami z tego co się orientuję to są, tylko w grę wchodzą duże ilości przesyłek, raczej tysiące niż dziesiątki, tego typu firmy... A czy dużo niższe opłaty - nie wiem. Zwykły klient może już wysłać 30 kg za 17 zł DHLem.
Tak, wiem, mój mąż pracuje w takim miejscu, gdzie mają umowę z pocztą i jest już "opłata pobrana".
Tak, a dokładnie 17, 31 - DHLem. Wysyłałam już wózek za 17 zł.
No ale mnie nie dziwi to 20 zł za przesyłkę, ja zwróciłam w moim poście uwagę na aukcję z tym samym identycznym koniem o 20 zł droższym - bo odbiór osobisty.

---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

Cytat:
kurka, mi tez pokazuje 30 min, to jeszcze tyle mam czekać? 1 już .
Nałożyłam sobie nasz samoopalacz, zobaczymy jaki będzie rano efekt...
Stary 2011-06-04, 08:53   #2794
musso4
Zakorzenienie

witam z sobotnią kawką
nabiegałam sie wczoraj ze szmatą, ale jak miło rano wstać i wszędzie czysto

Cytat:
dzięki za linka,obejrzę
co do tenisówek to miałam fajne trampki na koturnie(w płaskich bolą mnie łydki) ale mi sie dość szybko rozwaliły-bardzo szybko niszczę buty ogólnie gdyby mnie ktoś teraz chciał zabrac w góry,to nie mam sportowych butów

katalog jest? lecem na katalogowy
tez zajrzę jutro przy kawce,tyle ze zamierzam pospać do syta,więc pewnie koło 11 się pojawię
piona

śpij póki możesz
Stary 2011-06-04, 10:13   #2795
nightsong
Rozeznanie

Dzień doberek Witam po śniadanku

Cytat:
ja też lubię słodkie i duszące zapachy ale nie jeżdżę komunikacją miejską
ja jeżdżę, ale o dziwo w tym roku jeszcze na nikogo śmierdzącego nie trafiłam Może dlatego, że zazwyczaj 2 przystanki jadę i stoję przy drzwiach całą drogę. A perfumy lubię raczej orientalne, niezależnie od pory roku

Cytat:
mi się chyba jeszcze dłużej ściągało :P ale to ta stronka uploading taka jest, że blokuje, chyba że zapłacisz

Miłego dzionka Wam życzę, ja śmigam dziś do fryzjera
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 10:33   #2796
katniewojt
Zakorzenienie

Witajcie, ja dopiero wstałam, ale moje oczy cały czas się zamykają... Nie wyspałam się Właśnie siedzę z maseczką błotną na twarzy, a śniadanie za jakieś 30 minut dopiero Muszę odczekać od momentu wzięcia tabletki
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 10:37   #2797
theMonique
Zakorzenienie

Sarunieczka, a te ciuchy od goscia z Allegro sa spoko jesli chodzi o jakosc czy po praniu juz sa brzydkie? uwazam, ze nalezy Ci sie jakis % od jego sprzedazy bo z siostra planujemy sie obkupic u niego na jednej przesylce

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 10:38   #2798
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość

co będziesz robić
Stary 2011-06-04, 11:09   #2799
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
A patrzałaś w Obi? Tam są dość fajne rzeczy do ogrodu dla dzieci

Ja za niedługo będę mieszkać w domu, bo moi rodzice kupili, ale szczerze mówiąc gdybym miała mieć kiedyś swój dom to miałabym w nim tylko trawę i żywopłot, nienawidzę takich prac w ogrodzie, strasznie się brzydzę
obi mam chyba najbliższe ponad 100km

no właśnie my też chcemy tylko trawę i drzewka ale żeby to było to najpierw trza się mocno napracować. Też myślałam, że powycinamy wszystko co jest i zasiejemy trawkę i już a to nie jest takie hop siup, ziemię pod tą trawę to szykowałam przez chyba tydzień! wybierałam co do źdźbła, przerzucałam z miejsca w miejsce, bo było nie równo, taczkami się najeździłam, wczoraj sąsiadka jak zobaczyła tą ziemię to myślała, że kupiliśmy gdzieś ziemię nawożoną nie chciała wierzyć że to ta sama ziemia z tego ogródka -ogólnie wbrew pozorom roboty do obrzydnięcia

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 11:59   #2800
Sarunieczka

Mam kawkę aale pospałam

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
mi się chyba jeszcze dłużej ściągało :P ale to ta stronka uploading taka jest, że blokuje, chyba że zapłacisz

Wczoraj zrezygnowałm ze sciągania katalogu bo też było 30 min,a byłam padnieta,zaraz będę próbować znów
Fryzjer? co będziesz robić?

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
Sarunieczka, a te ciuchy od goscia z Allegro sa spoko jesli chodzi o jakosc czy po praniu juz sa brzydkie? uwazam, ze nalezy Ci sie jakis % od jego sprzedazy bo z siostra planujemy sie obkupic u niego na jednej przesylce
Hmm...a u którego gościa? bo już trochę linków tu wrzucałam i nie wiem o którym mówisz ja właśnie lubię kupić kilka rzeczy u jednego sprzedawcy,bo ta przesyłka wż tak wtedy nie razi znalazłam sbe nowego sprzedawcę co ma taniotylko czekam aż mi wystawi taką tunikę,kiedyś czekałam na sukienkę,która już jest to tuniki teraz nie ma na złość

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
no właśnie my też chcemy tylko trawę i drzewka ale żeby to było to najpierw trza się mocno napracować. Też myślałam, że powycinamy wszystko co jest i zasiejemy trawkę i już a to nie jest takie hop siup, ziemię pod tą trawę to szykowałam przez chyba tydzień! wybierałam co do źdźbła, przerzucałam z miejsca w miejsce, bo było nie równo, taczkami się najeździłam, wczoraj sąsiadka jak zobaczyła tą ziemię to myślała, że kupiliśmy gdzieś ziemię nawożoną nie chciała wierzyć że to ta sama ziemia z tego ogródka -ogólnie wbrew pozorom roboty do obrzydnięcia
Też jakbym miała mieć dom,to żadnych kwiatków tylko ładna trawka i kilka choinek,które uwiebiam ale jednak wbrew pozorom ze wszystkim jest trochę roboty...
Stary 2011-06-04, 13:56   #2801
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
dla męża
Ja też się przyłączam
Rescue zdolniache masz w domciu

Ja właśnie maluję sobie paznokietki naszym vivid violet, na bazę...
Dziewczyny, czy ja jako jedyna maseczki nakładam TYLKO wieczorami??
I powiedzcie mi proszę, czy możliwe jest, aby po udrożnieniu jajowodu skóra się poprawiła?? Czy może ten zabieg na jajnikach?? Nigdy w życiu tak pięknej nie miałam... Oby taka juz zawsze została
Stary 2011-06-04, 14:09   #2802
musso4
Zakorzenienie

ja zrobiłam sobie stópki lakierem strawberry poźniej rzucę coś na paznokcie u rąk, a jutro farbowanie włosów bo odrosty już są
Stary 2011-06-04, 14:21   #2803
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
ja zrobiłam sobie stópki lakierem strawberry poźniej rzucę coś na paznokcie u rąk, a jutro farbowanie włosów bo odrosty już są
jakiej farby używasz?? mnie korci spróbowanie tych avonowców latem chociaż ciutkę też się boję
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 14:32   #2804
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Ja właśnie maluję sobie paznokietki naszym vivid violet, na bazę...
I powiedzcie mi proszę, czy możliwe jest, aby po udrożnieniu jajowodu skóra się poprawiła?? Czy może ten zabieg na jajnikach?? Nigdy w życiu tak pięknej nie miałam... Oby taka juz zawsze została
Ja też nakładam maseczki tylko wieczorami,no chyba że jest weekend to czasem rano,bo tak to przed pracą nie mam czasu dziś np.sobie nałożyłam ruiankową z Avonu
Pazurki u stóp pomalowałam na szafirowo (Vipera tez wypuściła super serię matowych lakierów) a u paznokci u łap zrobię zaraz,tylko najpierw wyszuszę włosy
Co do stanu cery po zabiegu to nie mam pojęcia...

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
jakiej farby używasz?? mnie korci spróbowanie tych avonowców latem chociaż ciutkę też się boję
Ja sie na pewno skuszę na jakąś Avonową
Stary 2011-06-04, 14:36   #2805
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
loreal feria kolor mango, spróbowałabym avonowych bo za loreala płacę 32 zł a jak trafię na promocję to 25 i są tylko w rossmanie, ale obawiam sie, że nie znajdę odpowiednika mojego koloru, a zmieniać na razie nie mam zamiaru te avonowe rudości jakieś cimne bardzo
Stary 2011-06-04, 15:11   #2806
Sarunieczka

Ja nawet teraz jak obcięłam włosy,to mi jedna farba nie wystarczy muszę dać półtorej,jak miałam długie to ledwie dwie wystarczyły,mam gęste włosy.Ja używam szamponu koloryzującego Palette,długo się trzyma,tak samo jak farba,a zdrowsza jest,bo nie ma amoniakustaram się ostatnio unikać farb,ale na Avon może się skuszę
Stary 2011-06-04, 15:12   #2807
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
ja też

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 15:16   #2808
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nawet teraz jak obcięłam włosy,to mi jedna farba nie wystarczy muszę dać półtorej,jak miałam długie to ledwie dwie wystarczyły,mam gęste włosy.Ja używam szamponu koloryzującego Palette,długo się trzyma,tak samo jak farba,a zdrowsza jest,bo nie ma amoniakustaram się ostatnio unikać farb,ale na Avon może się skuszę
ale ten loreal jest wydajny, jak kupowałam palette lub garniera to musiałam dwie kupić, a loreala mi jedna starczała, a teraz jak obcięłam to chyba mi pół starczy
Stary 2011-06-04, 15:38   #2809
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ja też
ja też, bo w dzień to albo praca, a po pracy to albo ktoś przyjść może, albo wyjśc trzeba...no nie ma nawet czasu.. ewentualnie w niedzielę, ale w godzinach 12-15 w niedzielę jest u mnie inwazja teściowej więc też mam godziny "bezmaseczkowe "

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
Ja sie na pewno skuszę na jakąś Avonową
no to nie będę osamotniona w doświadczeniach fajnie
Stary 2011-06-04, 15:56   #2810
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
ale ten loreal jest wydajny, jak kupowałam palette lub garniera to musiałam dwie kupić, a loreala mi jedna starczała, a teraz jak obcięłam to chyba mi pół starczy
ja na tą długość co mam teraz to potrzebuję półtorej paczki mam bardzo gęste włosy

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 17:22   #2811
jolkag78
Zakorzenienie

Cholerka, tak mi pekacz podszedł, że nałożyłam go na vivid i
Znowu nic o naszej bazie nie będę mogła napisać, bo na wierzch sally idzie;(
Stary 2011-06-04, 17:27   #2812
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Cholerka, tak mi pekacz podszedł, że nałożyłam go na vivid i
Znowu nic o naszej bazie nie będę mogła napisać, bo na wierzch sally idzie;(
Zrób fotkę i się nam pochwal efektem
Stary 2011-06-04, 17:40   #2813
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Zrób fotkę i się nam pochwal efektem
zARAZ WSTAWIĘ, ALE TYLKO FOCIA Z KOMÓRKI BEDZIE
zrobie wieczorem, bo na zdjęciu z kom jak niebieskie wyglądają;(

Edytowane przez jolkag78
Czas edycji: 2011-06-04 o 17:46
jolkag78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 18:02   #2814
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
zARAZ WSTAWIĘ, ALE TYLKO FOCIA Z KOMÓRKI BEDZIE
zrobie wieczorem, bo na zdjęciu z kom jak niebieskie wyglądają;(
Czekamy
Stary 2011-06-04, 18:27   #2815
Oja 84
Zadomowienie

przeglądam oferty na all i zobaczcie co znalazłam. Powiedzcie mi co sądzicie o tych produktach, czy spotkała się któraś z Was z tymi rzeczami i może mi powiedzieć czy warto to kupić?
http://allegro.pl/bm18-bumpits-spink...html?source=oo
http://allegro.pl/bf8-wybielacz-plaz...html?source=oo
mam nadzieję, że to nie będzie odebrane przez admina jako reklama? poprostu to by były moje pierwsze zakupy na all i nie wiem czy dobrze wybrałam

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Edytowane przez Oja 84
Czas edycji: 2011-06-04 o 18:29
Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 18:41   #2816
zalotnica83
Zakorzenienie

Witam z kawką, pierwszą dzisiaj...strasznie mnie głowa bolała i musiałam się kimnąć...jak mam migrenę to zawsze i wymioty...więc trochę się umęczyłam...
Ja też maseczki tylko wieczorami nakładam...nie chcę straszyć dzieci...
Farby Avonowskiej na pewno wypróbuję, a ostatnio spodobała mi sie taka w piance chyba Schwarzkop(czy jakoś tak)...Loreala używałam ale one jakoś z moich włosów się wypłukują i blakną...
To ile trzeba farby zależy od tego jak się nakłada, mi zwykle starczy jedna bo tylko odrosty dokładnie robię, a jak coś zostaje to ciapię resztę Ciekawa jestem czy szampony koloryzujące nie są mniejsze np. z palette...kiedyś też ich używałam i musiałam 2 kupować...
Jolka Ty lepiej pomyśl czego w szpitalu nie jadłaś co normalnie jadasz....bo może brak jakiegoś pokarmu poprawił Ci cere, poza tym na pewno za dużo kosmetyków nie nakładałaś...ja zawsze jak wychodzę ze szpitala to mam ładniejszą cerę...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 19:25   #2817
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Jolka Ty lepiej pomyśl czego w szpitalu nie jadłaś co normalnie jadasz....bo może brak jakiegoś pokarmu poprawił Ci cere, poza tym na pewno za dużo kosmetyków nie nakładałaś...ja zawsze jak wychodzę ze szpitala to mam ładniejszą cerę...
Kurcze, ale ja już tydzień temu wyszłam ze szpitala.. Może 3 dni głodówki zrobiły swoje..
Stary 2011-06-04, 19:58   #2818
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Witam z kawką, pierwszą dzisiaj...strasznie mnie głowa bolała i musiałam się kimnąć...jak mam migrenę to zawsze i wymioty...więc trochę się umęczyłam...
Ja też maseczki tylko wieczorami nakładam...nie chcę straszyć dzieci...
Farby Avonowskiej na pewno wypróbuję, a ostatnio spodobała mi sie taka w piance chyba Schwarzkop(czy jakoś tak)...Loreala używałam ale one jakoś z moich włosów się wypłukują i blakną...
To ile trzeba farby zależy od tego jak się nakłada, mi zwykle starczy jedna bo tylko odrosty dokładnie robię, a jak coś zostaje to ciapię resztę Ciekawa jestem czy szampony koloryzujące nie są mniejsze np. z palette...kiedyś też ich używałam i musiałam 2 kupować...
migrenę miewam z takimi samymi objawami jak Ty więc witaj w klubie wiem jaki miałaś dzień...
co do koloryzacji to ja do tej pory tylko Castingi używałam, ale te to już całkiem szybko wypłukują się , podobno nie niszczą włosów, ale tego akurat nie jestem pewna
Stary 2011-06-04, 20:29   #2819
katniewojt
Zakorzenienie

Nasz zdolny Pulpet wywalił nam grilla Przypierdzielił w niego z całej siły Kiełbaska poszła "na marnacę"
Stary 2011-06-04, 21:20   #2820
jolkag78
Zakorzenienie

No... my juz po pracy... Zrobiłam z Tż i z psem godzinna rundke rowerową i wreszcie relaksik w domku...
Oto moje dzisiejsze paznokietki.. lakier vivid violet, na wierzchu czarny pekacz barry m i na to sally hansen diamond coś tam..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg paz.jpg (67,5 KB, 42 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości