|
|
#2581 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Znajda sie jakies niebanalne o milosci? Tylko bez wyrazu "Kocham Cie" lub "Nie widze swiata poza Toba"?
|
|
|
|
#2582 |
|
Raczkowanie
|
hej mam wielka prosbę ; )
macie moze jakies wiersze cytaty o rozstaniu ? w niedziele sie wyprowadzam i chcialabym dac przyjaciólkom zdjecia z takim cytatem. mam juz jeden z Kubusia Puchatka ale przydaloby sie jeszcze wiecej ;d wiem ze nie na temat ale bardzo mi zalezy a ten watek ma duze powodzenie wiec jest wieksze prawdopodobienstwo ze ktos moze mi pomoc ; )) zeby nie zasmiecac juz tego wątku moze byc na PW ; )) |
|
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2584 |
|
Raczkowanie
|
Dziewuszki mega mega prośba
właśnie zdałam prawko i proszę o opisy z tym związane... że jestem mega happy i wgl. (mogą być takie śmieszne )żeby nie off: To nieprawda że ludzie z jasnymi oczami częsciej kłamią. Tak robią ludzie z penisami. ![]() ![]() ![]() Nie możesz mi dać niczego czego bym sama nie zdobyła. Tłumaczenie Tobie co to uczciwość jest conajmniej tak bezsensowne jak jedzenie zupy widelcem. ![]() ![]()
|
|
#2585 | ||
|
Zadomowienie
|
dla mnie tez się to na maxa podoba
![]() Cytat:
Cytat:
Chodźcie tu prędko - odkryłam smak gwiazd Nie musze nic mówić, jak nikt rozumiesz mnie ![]() I dajesz mi tabletki na szczęscie ![]() ...a wieczorami siedzimy na dachu i jemy gwiazdy plastikową łyżeczką Mam Cię na oku, odurzasz mnie jak opium I tylko Twój uśmiech pcha mnie do przodu. NIe miej mi za zlę, że się czasem z Tobą drażnie moze nie tak do konca o milosci ale cos powinno pasowac ![]() Kretyni kontra kretyni ![]() NIe znajduję tu szczęścia, nie szukam zawady...
|
|
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jej... cudowne ![]() A ja odrazu zobaczyłam kobietę, która rozstała się z pewnym mężczyzną i związała się z innym, ale do końca życia już nie mogła zapomnieć o tym pierwszym.. O tym, któremu naprawdę podarowała swoje serce starsznie smutne ![]() ![]() normalnie się popłakałam...1.Jedno słowo i.. Koniec... Zabiłeś moją duszę i serce..1.Jedno słowo i.. Koniec... Zabiłeś moją duszę i serce.. 2.Wstrzymała oddech, słysząc tylko bicie własnego serca.. koniec.. 3.W środku nocy obudziła się.. zapłakana.. zły sen wciąż trwa.. 4.Nie musiał nic mówić, zbędne tłumaczenia.. wystarczyło spojrzenie 5.Ciii.. nie płacz.. 6.Bo Przyjaciół ma się przy sobie, a nie na liście w NK.. 7.What can I do?.. What can I say?.. Please tell me... ![]() 8.Gorzka jak zapach fiołków.. chłodna jak zieleń.. 9.Obietnice.. przyrzeczenia.. wszystko puste słowa, bez znaczenia.. 10.Kto przestaje być przyjacielem, nigdy nim nie był. 11.Ile jestem Ci winna? Ile policzyłaś mi za swą przyjaźń? 12.Wszystkie wielkości świata nie są warte tyle, co DOBRA przyjaźń. 13.Wiara w przyjaźń sypie się jak domek z kart. 14.Nic tak nie zatruwa powietrza, jak rozkładająca się przyjaźń. 15.Stracić dobrego przyjaciela to równoznaczne z utratą własnego życia. 16.Zrozumiałam, że umrzeć to znaczy stracić przyjaciela. 17.I teraz już wiem, że najgorzej jest stracić przyjaciela... 18.Potrzebuję Cię jak powietrza, na przyjaźni unosiły się skrzydła... 19.Taki sam.. choć inny, kłamstwa kolorami w zwierciadle ploty obraz zakłamany.. 20.Taki przyjaciel to złudne bóstwo, to wielkie oszustwo a takich ludzi jest mnóstwo.. 21.Gdy w ch** tnie osoba z którą byłeś blisko, upada naprawdę nisko.. 22.Prosto w oczy słodkie słowa, w plecy metalowe pręty.. 23.Prawda choć gorzka, od słodkich kłamstw droższa jest.. Prawie wszystko z Wizażu głównie z poprzedniej części
|
|
|
|
|
#2587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ` No to od dziś spotkasz mnie w aucie nie tylko po stronie pasażera ` Melduję się za kierownicą, od dziś w pełni legalnie ` Prawko zdane, to co oblewamy? ![]() ` Życzcie mi niezmiennie zielonego światła Zdałam prawko
|
|
|
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
~Chciałam, żebyś wiedział.. zawszę będę czekać...
![]() ~Zamknięta w zimnej samotności, żyję, bo może kiedyś... ~I podaruję Ci kolejną myśl.. ![]() ~Twardo zaciskając usta, by nie uronić łzy.. by nie wydało się... ![]() ~Tak trudno mi uwolnić te ważne słowa, które uwięzły w gardle... ~Modlę się, byś zrozumiał... ![]() |
|
|
|
#2589 |
|
BAN stały
|
Spokój wielki spokój przestrzeń między łzami w oku ..
"Gdy chciałem usłyszeć Twój głos Wiatr uczynił mnie głuchym Kiedy chciałem Cię ujrzeć Mgła zamknęła mi oczy A kiedy chciałem Cię dotknąć Moje dłonie oplotły powoje A nic tak nie koi jak wiatr A nic tak nie tuli jak mgła A nic tak nie leczy jak zioła " kiedy spotyka go, serce i brzuszek płonie, chociaż bardzo by chciała nie widać tego po niej.. <3 Jak można na małych piórach latać tak bardzo wysoko?! |
|
|
|
#2590 |
|
Przyczajenie
|
-... bo od tego co jest między nami nie da się uciec...
-... ogrzewam Cie oddechem... -Kwiat kobiecości – subtelny, o płatkach miękkich jak jedwab pieszczotą najdelikatniejszą jest dla zmysłów. - Mężczyzna ideał... takie coś jednej kobiecie się kiedyś przyśniło i obudziwszy się wybuchnęła gorzkim i żałosnym szlochem. Opowiedziała sen przyjaciółkom. Też się popłakały. - Błyskawiczny pociąg zmysłów – to jeszcze nie ekstra pociąg miłości. -jestem śniegiem na twych ustach mroźnym smakiem, srebrzystym łykiem *** ![]() ON: Gdybym zobaczył cię nagą - pewnie umarłbym ze szczęścia... ONA: Gdybym zobaczyła cię nago - umarłabym ze śmiechu. ON: Co byś powiedziała, gdybym poprosił cię o rękę? ONA: Nic. Nie umiem równocześnie mówić i śmiać się. ON: Jestem fotografem. Szukałem takiej twarzy, jak twoja. ONA: Jestem chirurgiem plastycznym. Szukałam takiej twarzy, jak twoja. |
|
|
|
#2591 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki!!!
mam wielką prośbę. jutro w mojej szkole odbywają się wybory do samorządu, w których startuję. dajcie coś zachęcającego do głosowania na mnie ![]() PROSZĘ!!! |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2592 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Z drogi śledzie [imie] teraz jedzie "
|
|
#2593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'2 lata od naszej pierwszej wędrówki przez park miłości..' 'Tak samo jak wtedy pachnie mój świat, migoce płomień rozpalony w sercu od 2óch lat' 'Kolejna rocznica za Nami, My wciąż w sobie zakochani! 2lata '2 lata pełne wzajemnej miłości..' '2 lata- Nasza mała rocznica spełnionych marzeń..' '2 lata temu trafiłam 'szóstkę' w miłosnego toto lotka..' gratulacje |
|
|
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
Mam prośbę. Nie dawno odezwał się pewien ktoś kto bardzo mnie zranił. Mimo to wciąż kocham go nadal. Niestety ja poznałam kogoś kto także dał mi nadzieje na bycie szczęśliwa. Jednak musiałam wybrać i wybrałam tego drugiego. Ale chyba to nie była dobra decyzja. Macie coś typu : "to nie naturalne - milczeć , gdy zależy aż tak..."
Ode mnie: Czasem mam wrażenie...nie, przepraszam, tylko mi się zdawało. widoczne objawy zakochania. zabrałeś mi wszystko. zacząłeś od siebie. idealnie . a może tak jest tylko w śnie ? ' Pamiętam . Ale czy pamiętać to wspominać ? bo sądzę, że to samo czujemy . tak bardzo się boimy . odeszła .. po 24 h znów wróciła..
|
#2595 |
|
Raczkowanie
|
[quote=AnnWroc;9210758]Dziewuszki mega mega prośba
właśnie zdałam prawko i proszę o opisy z tym związane... że jestem mega happy i wgl. (mogą być takie śmieszne )od dziś jazda z 3 pedałami pod stopami ![]() z wizażu of course. (; * rzeczy mało ważne * Aby życie mi nie było obojętne... * miało nie wiać w oczy nam.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2596 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
"Nie umiesz się zdecydować? Co za problem? Wystarczy na mnie głosować!" "Lepiej wybrać nie możesz! Zagłosuj na mnie!" "zagłosuj na mnie a będziemy kumplami" Wybierzcie mnie - po mnie może być tylko lepiej. Wybierzcie mnie - biorę najniższe łapówki.
|
|
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=AnnWroc;9210758]Dziewuszki mega mega prośba
właśnie zdałam prawko i proszę o opisy z tym związane... że jestem mega happy i wgl. (mogą być takie śmieszne )Queen of all that fucki' roads. // Królowa wszystkich tych pieprzonych dróg I can run you down, trash your car. // Mogę Cie rozjechac, rozwalić samochód Teraz Kotek, to sie chowaj za rogami, nie przytulaj do krawężników Come on Baby I'll take you for a ride. //Chodź kochanie wezme Cię na przejażdżkę z wizazu. _________________________ jestem cudownie wolna, nie kocham nikogo i niczego. |
|
|
|
#2598 |
|
Przyczajenie
|
Don't waste your time on me you're already The voice inside my head/Nie trać swojego czasu na mnie jesteś już tylko Głosem w mojej głowie And I'll miss your laugh your smile /I tesknie za Twoim śmiechem,Twoim uśmiechem Girls will always cry , guys will never admit they did /Dziwczyny zawsze płaczą, a faceci nigdy się do tego nie przyznają This awkward silence makes me crazy/Ta niezręczna cisza sprawia, że szaleję You fucked up my life/Spieprzyłeś mi życie.
|
#2599 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
kradnę ;** i ode mnie : Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. Samo czekanie jest nadzieją. Czekam, a więc mam nadzieję. Gorzki smak nadziei. Najpewniejszym sposobem, by czuć się szczęśliwym, to sprawić, by ktoś inny był szczęśliwy. Czasem pakujemy stare rzeczy i chowamy je na strychu, nigdy nie zamierzając ich wyjmować, ale nie potrafimy się ich pozbyć. Pewnie tak samo jak marzeń. Nikt nie zapala światła po to, aby je ukrywać za zamkniętymi drzwiami: celem światła jest roztaczanie blasku, otwieranie oczu, ukazywanie cudów, które dzieją się dokoła. Nikt nie poświęca w ofierze najcenniejszej rzeczy, jaką posiada: miłości. Nikt nie powierza swoich marzeń tym, którzy mogą je zniszczyć. Jeśli myślisz, że jesteś tym, za kogo uważają cię twoi przyjaciele i twoi wrogowie, to znaczy, że z pewnością siebie nie znasz. |
|
|
|
|
#2600 |
|
Raczkowanie
|
Bo mam postanowienie, że nie będę opisów o miłości wstawiac... No cóż.. I tak, żeby nie było: ->I że ty niby masz mnie mieć..? Nie ma głupich chłopcze^^ ->Noo.. żebys wiedział, ze mi bardziej zależy na zeszłorocznym śniegu niż Tobie..^^
|
#2601 |
|
Raczkowanie
|
Chciałem zamknąć świat w swych dłoniach Wiedzieć więcej niż dziś wiem …
Lęk przed każdym dniem pokonać Nie połykać snów na sen ……. Skrzydła me porozrywał wiatr Moje serce pękło na pół …. Dostać więcej niż dziś mam …….. Cały w sobie krzyk wykrzyczeć …….. Z losem wygrać w to w co gram …….. Poszybować chociaż raz Ponad śmierć, ponad czas ……. Wiecznie kochać, wiecznie żyć Wolnym być, sobą być …. |
|
|
|
#2602 |
|
BAN stały
|
Dzisiaj Cóś tai\kiego xD
![]() :Człowiek..To rzeczownik..A rzeczownikiem rządzą przypadki..;] Nie wierz nigdy w to niebo które zawsze niebieskie jest .. "..gdzie jest granica między pragnieniem a marzeniem.." "...nie popatrzę Ci w oczy, zbyt dobrze wiem czego one chcą..." 'Zycie jest ograniczone, ale Milosc niewyczerpana' <3 ' Jeśli boisz sie sparzyć, nigdy sie nie ogrzejesz.. ' Tylko te pocałunki cenię, które skradłem wzbraniającym się wargom. Milcz - albo powiedz coś, co jest lepsze niz milczenie... 'Cóż z tego, że człowiek ma cały świat, jeśli straci duszę?' To koniec. Zabliliśmy w sobie wszystko. Mogliśmy więcej. Przykro! Wszyscy jesteśmy narkomanami - różne są tylko uzależnienia.... Dyskusja miałaby sens gdyby po drugiej stronie był ktoś kto rozumie Nikt nikogo nie traci, bo nikt nikogo nie może mieć na właśność... Jeśli musisz mnie kochać, niech to będzie za nic. Jedynie dla miłości ..:::Chcę Byc Twym Światłem Kiedy Dzisiejsze Słońce Zajdzie:::... [.:::Smutek To Szczęście Kiedy Z Kamienia Mam Serce:::... |
|
|
|
#2603 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję wam dziewczynki ! jesteście kochane ! ;** :
Domiiniisiia ;** Twoja Imaginacja ;** AnusiaPn ;** agatee ;** ZAKLETA KSIEZNICZKA ;** 3martyna3 dziękuję za zrozumienie i dodanie otuchy ;** Dziękuję Wam ;** |
|
|
|
#2604 |
|
Rozeznanie
|
Kto ciągle ma nadzieję umiera śpiewając...
Za niespełnionym marzeniem… Za przegrana walką… Za utraconym życiem… We śnie nie ma granic... W wielkim bucie zwiedzaj świat... Dwie rzeczy są nieskończone... Wszechświat i twoja głupota... ![]() Jej piękne czrne oczy.......a moje niebieskie i co brzydkie?? ![]() bez nadziei i bez szans, spojrzeć w karty mówiąc pas... Ja? Zakazany owoc wśród warzyw... Nieprzydatne słowo wśród potrzeb.. |
|
|
|
#2605 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
połowinki w sobotę, specjalnie wcześniej Cie poprosiłam abyś zdążyła ;* baarrrdzo Ci dziękuję!
|
|
|
#2606 |
|
Wtajemniczenie
|
powiedziałam o słowo za dużo i nie pomyślałam
Nie umiem chodzić o własnych siłach. Zrób mi protezy ze szczęścia. Za dużo rzeczy łączy ich by odejść i osobno zacząć żyć.. - Zastanawiałeś się, jaką krzywdę zrobiłbyś ludziom, odbierając sobie życie? - Ludziom?- udałam, że nie rozumiem. - No na przykład mnie. - Co bym ci zrobił? - Zabiłbyś mojego przyjaciela. Szczyt perswazji: Wmówić kobiecie, że miękki jest lepszy bo nie uwiera w świecie wyobraźni... nie szukajcie mnie każda chwila z Tobą przybliża mnie do nieba ja chcę zapomnieć, dać sobie spokój, a to mi nie pozwala przedtem nie wiedziałam, że serce potrafi mówić życie to walka, a łatwo jest uciec od trudności mogę być blisko Ciebie, gdziekolwiek jesteśmy nie wiem co spijam, ale jeśli to miłość, to nalej mi jeszcze Czasem chciałabym mieć czarne oczy... Takie puste które nie potrafią płakać... Taki NIEREALNY Patrz na nią jak na gwiazdę Jestem jak chodzący punkt G - gdzie by nie dotknąć tam radość Kiedys ty..kiedys ja. Jedna całość, jeden świat. już wiem co mi zrobiłeś. to klątwa zielonych oczu. Krótkonocowość? Późnozasypioza? Nietoperzystość? Nie moge zasnąć. Piję zbyt słodką herbatę i walczę z kotem o prawo do moich własnych kolan. Odszedłeś - kiedy najbardziej Cię potrzebowałam Odszedłeś, – kiedy tyle marzeń z Tobą wiązałam Potrzebowałam wsparcia, zrozumienia I Twojego pocieszenia Chciałam być z Tobą Z Tobą poznawać ten świat Lecz niestety moje marzenia się zburzyły Zniszczyłeś je Ty Tak trudno Ci pokochać mnie Tak trudno dla Ciebie było znaleźć Dla mego serca drogę? Wiem, że nawet nie próbowałeś Wiem, że miłością moją pogardziłeś Lecz kiedy to zrozumiałam Było już za późno, bo za bardzo Ciebie pokochałam. |
|
|
|
#2607 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam prawko dziecino ... także zejdź Pani z drogi ;]] Prawko Zdane - Teraz Życie Ma Pazur... ![]()
|
|
|
#2608 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko ten co kocha .. czekać nie przestanie .. i jak mam żyć bez powietrza ? czasem sama nie wiem kogo chcę chcę przy sobie mieć . To była moja decyzja. teraz muszę sama z tego wybrnąć człowiek ciągle podejmuje decyzje . czasem dobre a raz złe . trzeba stracić, aby zrozumieć . kochasz tego . przez którego płaczesz . czasem mówię właśnie ' nie ' , kiedy bardzo czegoś chcę . ;( mam nadzieję że się przydadzą ;*
|
|
|
#2609 |
|
Raczkowanie
|
Twoja obecność, warunkiem mojego szczęścia ..
Wymienianie się jest fajne!Wymieńmy się sobą!Ja będę Twoja a Ty mój...;* Teraz przytul mnie mocno, czule tak namiętnie... chcę tylko żebyś był...był blisko Ciemnej strony Twej .. chce nauczyć się ... wszystko wiruje gdy on na nią patrzy ..Myśl o mnie dużo ! Dobrze ? Ja też będe proszę Cie mów mi jak najczęściej..ze jesteś , ze będziesz... |
|
|
|
#2610 |
|
Zadomowienie
|
Maggie93 - ojj ja już różnie tłumaczyłam sobie tekst tej piosenki, ale zawsze coś mi nie pasowało. Dzisiaj pomyślałam, że piosenka jest o śmierci, która śpiewa do kobiety. Wydaje mi się, że to tłumaczenie jest chyba najlepsze i najbardziej odpowiednie z tych wszystkich, które dotąd wymyśliłam. Zresztą wsłuchaj się w słowa i może też to zauważysz.. ;*
Opisiki: Jaki cel ma życie, kiedy sensu brak? Czym posolisz sól, kiedy straci smak? Czekam na dzień, kiedy życie stanie się cukierkiem.. Rzucę krótkie 'przepraszam' i z Twojego życia zniknę.. Od tych prawziwych zawsze szczere wsparcie, Od tych fałszwych nóż w plecy na starcie. Są rzeczy, których chciałabym nie pamiętać, ale żadnej z nich nie chcę się wyrzekać.! Ty i ja..niecodzienny blask.. Może ten dzień jest po to, by nie było gorzej, by kolejny, czarny malowany był w kolorze.. Jeśli masz miłość, to spraw, by nie była chwilą.. Z góry założyłeś..zanim jeszcze spróbowałes, że sprawie nie podołasz..ile razy żałowałeś? Zadajesz mi ból..takie Twoje przekonanie, że robisz dla mnie dobrze, że ja nie wiem co ja robię, lecz to moje życie i sama za nie odpowiem.!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.

właśnie zdałam prawko i proszę o opisy z tym związane... że jestem mega happy i wgl. (mogą być takie śmieszne
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

głównie z poprzedniej części