|
|
#2821 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cytat:
_______ -Hej mała zatańczymy? -Z ciul*ami nie tańcze ![]() -A może by tak kino kochana? -A może byś tak sie odwalił? -Skarbie dasz mi swój numer? -A co to ja?informacja? ![]() A może byś mnie tak zaprosił na kolacje ze śniadaniem? ![]() -Twoja magiczna liczba? -69 ![]() -Daj mi szanse! -skończyła sie promocja!pier_ol sie -wiesz jakie on ma boskie ciało! -wiem...każda wie,bo każdą miał i to by było na tyle chyba (; ;*
|
|
#2822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja wyjme z szafy sukienke, te na specjalne okazje wejde tam w sukience mini. sukienka samotnie w szafie lśni... Gotowa była ta sukienka i noc się stawała dniem jedwabna sukienka spływa ze mnie, Twój dotyk sprawia....że umieram Trzy sukienki, kilka zdjęć to wszystko, co dziś ma z miłości tej w kazdej sukience wygladam bosko. wiesz to. ___ Nieznane mi zaklęcie na stres, ale mam kwiaty, co wyrównają straty Bo ważne, że jest pięknie, nie muszę być bogaty i nie będę Nigdy to nie zrozumiem tych co sobie ścielą trumnę Nie dam unicestwić swoich marzeń
|
|
#2823 |
|
Wtajemniczenie
|
Aerosmith - Crazy
Nie mogę się ostatnio uwolnić od niej.you make good on all the nasty tricks you pull / wiesz że podnosisz mnie na duchu w sposób jaki sprawiasz że czuję się dobrze wszystkimi niecnymi sztuczkami (dość dziwne tłumaczenie :P) your mind other than me / zdaje się że myślisz o kimś innym niż ja that kinda lovin' turns a man to a slave / Taka miłość zmienia mnie w niewolnika crazy, for you baby! / wariuję dla ciebie kochanie I feel like the color blue... / jest mi smutno I know you ain't wearin' nothin' underneath that overcoat / wiem że nie masz niczego pod tą przykrywką and it's all a show / a to wszystko to przedstawienie that kinda lovin' makes me wanna pull down the shade / taka miłość sprawia że chcę być wciągany w dół przez cień |
|
|
|
#2824 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'każdego dnia zakładam niebieską sukienkę.. z nadzieją na lepszy czas.' 'stoję przed Tobą ubrana w sukienkę z pragnienia pachnąca miłością..' 'Przyodziana w czarną sukienkę smutku.. z oczami bolącymi od płaczu.' 'W sukience wyobraźni tańczyć na słonecznej łące..' 'Związana czerwoną kokardą miłości.' |
|
|
|
|
#2826 |
|
Zadomowienie
|
W kurzu wspomnień tamten czas..odżywa jeszcze raz..
Tworzymy jedność w odbicia lustrze, oboje marząc o wspólnym jutrze.. Czuję jak zęby świata gryzą tajemnice moich myśli.. To ja, moje życie, moja pasja, moja droga..i nie interesuje mnie czy Ci się to podoba.! Obracam się w pył, nim oczy swe zamknę.. Chronię tego, bronię tego z całego serca.! Nie przepuszczę jak wody, przez sito mojego szczęścia.! ..ale zostały mi wspomnienia z tamtych lat..tamtych dni najbardziej mi brak.. Na zawsze pozostaje tylko to, co masz w sercu i w głowie.. to jest tylko i wyłącznie Twoje.! Raz bliżej, raz dalej. Oddalamy się od siebie, choć nie chcemy tego wcale.. ![]() Życie nie jest zabawką ani przelotnym uśmiechem. To, co czynisz dzisiaj w przyszłości odbije się echem. Obok chwil, które można przeżyć się nie przebiega.. Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie..! ![]() Wędrować tak długo, aż sens i spokój znajdę.. Choć problemów masa, wiem, że wszystko się ułoży..musi.!
|
|
#2827 |
|
BAN stały
|
Coś o tym , że nadal mi na nim zależy ... opisy n gg oczywiście
a teraz kilka odemnie xD Najgorsza rzecz w miłości to gdy dziewczyna szuka szczęścia a chłopak przyjemności!!! bO wIeM żE To Co ByŁo W NaS JeSZcZe gdZiEś TaM jEsT =* tO z lEkkiCh DoTyKóW dŁoni,gEsTóW I sPoJrZeĆ pOwStAjE mIłOŚć ![]() cZeKaM NA mIłOsĆ,kTóRa BęDzIE cOdZieNNiE mÓwIłA mI 'kOchAm CiE' ;*nAwEt GdYbYś ByŁ DaLeKo..PrZeMiErZe cAŁy śWiaT=* Cukier?? Nie!! Miód?? Nieee!! Kurde nie znam nic słodszego niż ty:P MaSz Za DuŻo?!!CHcesz WyBIerAc?!?..tRacIsz WsZysTko ! ;( z ŁeZ oCiErAj cUdZe ŁzY..ChOCiAż TwOiCh NiE oTaRtO !! cZaSeM kOgOŚ kOcHaĆ tO mIeĆ oDwAgĘ pOZwOlIć Mu OdeJsĆ ! ;(( jUż NiE uMiEm ZaUfAć SeRcU..jUż nIE umiEm PoKoNaĆ zŁa X( A Ja JuŻ tAk DłuŻeJ nIE uMieM ! kOniEc ! NaDzIeJi BrAk..Ja JuŻ zNaM tEn SmAk !! BO GdYbY sZęŚcIe MiAłO tYłEk dOkOpAłAbYm Mu TaK jAk oN MNIE bO ZaPoMniEć WcAlE nIe JeSt TaK łAtWO jAk pOkOcHAc [!] ;(( iM dŁuŻeJ sIĘ cZeKA tYm BaRdzIeJ bOlI..A NIBY czAs gOi Rany.. JESTEM SAMA..krótkie zdanie A w nim tyle ROZPACZY..! Czy słowo Przepraszam coś znaczy?? Nie cofnie czasu ale wybaczy?? CzASeM tAk ByWa..jAk SiĘ śMiAć?! GdY oBraZ sIę RozMyWa ?! aK pOzWoLiĆ kOMuŚ oDEjŚć?JaK ZrOZuMieĆ Że To KoNieC?. Ty Nie Wiesz Jak To Jest Budzić Się Z Popekanym Sercem... Znalazłam synonim słowa nieudacznik---->"ja" |
|
|
|
#2828 |
|
Raczkowanie
|
a ja potrzebuje jakis opisow o tym ze wczoraj moja kolezanka zginela w wypadku samochodowym
(( o ja ... nie wierze w to wciąz ;(((.
I gdzie są te dla których rap to nie R.Kelly, Które jara styl Cosmo, ale tego z paneli. Które wolą spalić lolka nad Wisłą, Niż mieć sporo bubli, które lśnią i błyszczą. Które chcą czuć, nie gonić za pozycją..." hę?... ! |
|
|
|
#2829 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczynki
jestem nowa...i jeszcze nie bardzo mam obczajone co i jak się tutaj robi,wiec z góry za błedy przepraszam.... tak na marginesie chciałam powiedzieć,że macie świetne opisy.Mała prośba...jak robi się podpis?A teraz pare opisów ode mnie: Z głową w chmurach łapać życie gubiąc rytm. A może los tak chciał....pokazałeś jaki jesteś,pokazałeś własny bezsens. Obydwiema nogami w błocie rzeczywistości. |
|
|
|
#2830 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no a potem to już chyba wiesz ![]() po chińsku troche napisałam , nie ?;DD
|
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powalasz mnie na łopatkii ![]() błągam więcej więcej więcej ! ![]() _________________________ _____________________ i z warg do warg przelewaliśmy nasze błądzące dusze gdy usta krzyczą o więcej po nocach tętnisz w krwioobiegu gwiazd klepsydry oceanów toczą ziarna piasku jeśli chcesz mnie zatrzymać, wymów moje imię tchnij w moje usta oddech |
|
|
|
|
#2832 |
|
Zadomowienie
|
wybacz, ale neta nie mam bo sie przeprowadzilam i nie z czasem tez nie za bardzo, ale juz nadrabiam ![]() ________ _nic na stałe, historia nie opatrzona żadnym morałem.. _wa zoom zoom zee ![]() _muthafuckas adios amigos _finiszuje na starcie, mówię o tym otwarcie.. _pier.dole fobie, uświadom to sobie.. _ejj ja znam sie na tym, rap dla kumatych.. _sens jest prosty a ty jestes żałosny.. _chwytaj za mikrofon i przerywaj cisze.. _a w głowach ciągła autocenzura.. _my robimy te manewry po nocy.. _oh Lord won't you buy a Mercedes- Benz?? ;> bede tu czesciej zglądać pozdro.Edit. Fraanka przykro mi. ;( _my memory rests, but never forgets who i lost / moja pamieć odpoczywa, ale nigdy nie zapomne kogo stracilam../ _cause Lord only knows another day is not relly guaranteed.. /tylko Pan wie, że kolejny dzien nie jest zagwarantowany../ _przecież anioły nie umierają.. ;(
|
|
#2833 |
|
Przyczajenie
|
oj kochaniutka gdyby chiński był dla mnie tak zrozumiały to opisy byście miały właśnie w tym języku hehe
tak w ogóle dziękuje bardzoo
|
#2834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I mam prośbę do was dziewczynki. Macie może coś o pamiętnikach? Że kocham je pisać i zapisywać każdą chwilę swojego życia? coś z tym związane bym prosiła (;
|
|
#2835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'gdy Ci zabiera kogoś czas.. rozpaczą sięgasz gwiazd..' 'gdyby miłość i łzy potrafiły wskrzesić byłabyś dziś między nami..' bardzo mi przykro..
|
|
|
|
|
#2836 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki . ! a macie cos ze jestem rozdarta meidzy dwoma chlopakami i nie wiem ktorego wybrac? ;>>>
_ każda chwila to szansa by wszystko zmienić . !
|
#2837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Na kartkę przelewam myśli swoje.. myślami maluje mój świat.. mój osobisty pamiętnik.' 'I choć stary i zżółknięty zawsze będzie moim przyjacielem Mój Kochany Pamiętnik..' 'Historia sercem pisana.. przelewana na papier..' 'Pamiętnik zna moje myśli.. pochowane zna tajemnice..' |
|
|
|
|
#2838 |
|
Przyczajenie
|
[quote=AnuSka__;9255358]dziewczynki . ! a macie cos ze jestem rozdarta meidzy dwoma chlopakami i nie wiem ktorego wybrac? ;>>>
-uwaga! zaczynamy wyliczanke -A jeśli postawię na Ciebie? -Rozdarta między Tobą,a Nim. -Przepraszam...Czy na jedną kobiete przypada 1 facet? ![]() Nie wiem czy pomogłam....w kazdym badz razie starałam się.
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękujęęęę !! ;** właśnie o coś takiego mi chodziło.
|
#2840 |
|
Raczkowanie
|
Dziwczyny, a cos o tym, ze znowu musze isc do sadu zeznawac przeciw mojemu ojcu (dluga historia), ze jestem zalamana? Nie wiem ile to sie jeszcze bd ciaglo, ale chcialabym, zeby sie juz skonczylo.
Moze cos o tym, ze historia lubi sie powtarzac... Moga byc z domieszka ironii... ' na Twojej glowie usiadl motyl smiesznie Ci '' za oknem wstaje dzien, a we mnie - czarna noc' ' Wszystko inaczej, odkad przy Tobie ja a przy mnie Ty' ' Niepotrzebna juz jestem sama znow' ' Nie pamieta nikt jaka byla' ' Nie pamieta nikt tamtych jasnych dni, gdy sie smiala i gdy tanczyla' ' zeslal na mnie grzech, zatrul moja krew' |
|
|
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
Mam kolejną sparwe do was dziewczyny
Wykorzystał mnie chłopak ;/ Nie pierwszy raz... Chce ustawić jakiś opis żeby wiedzaił ze to oniego chodzi ale nie zby jakis wulgarny ale troche inteligętny Może troche drwiący ;P Może RealGirl z AnnWroc ? |
|
|
|
#2842 |
|
Raczkowanie
|
serce wiąże supły na tętnicach.
zgłodniałe serce karmi się byle okruchem... nie mów nic. czas na miłość. Najwięcej o miłości wiedzą skrzynki na listy... tak często się gubię i wypuszczam z rąk szczęście... a kiedy wrócę późno do domu zrobię w niebieskim kubku herbaty i włączę film. Kiedy ktoś Cię opuści, poza tym, że tęsknisz, poza tym, że rozpada się cały ten mały świat, który razem stworzyliście, i że wszystko co widzisz albo robisz przypomina Ci o tej osobie, najgorsza jest myśl, że była to próba jakości i teraz wszystkie części, z których się składasz, noszą stempel ODRZUT przystawiony przez kogoś, kogo kochasz. nie dobijaj się. nie otworzę Ci. nie wyglądam dziś przesadnie ładnie... późno przyszedł sen. przyszedł i był zły. Zabierzesz mnie na spacer? Jesteś moją słodką czekoladką. Żyjemy w czasach satysfakcji, kruchej więzi i modnej empatii. Nie patrząc sobie w oczy w poszukiwaniu ściany. Znikamy, ciągle znikamy..
|
#2843 |
|
Raczkowanie
|
HELP ME..!
..A może coś o tym, że przenoszę się do Plusa...? ~~~~~~ + Chodź tu... My lubimy niegrzecznych chłopców... + Wiem, że lubisz kiedy jestem nieobliczalna^^ + sexy niebezpieczna
|
#2844 |
|
Przyczajenie
|
Ty jesteś jednym a ja drugim końcem.
Zbyt zachłannie i trochę przesadnie. Na jakimś dworcu wszystko zostawiłam. Trzeba zawsze żyć biegnącą chwilą. Każdy dzień jest dla Ciebie, każdy sen, jeśli tylko jesteś w nim. Ten pociąg nie pojedzie jeśli Ty w nim nie będziesz. Nie wyważaj drzwi otwartych na oścież. Ty jesteś jednym a ja drugim końcem. Daleko nam do siebie. takie na początek (: znalazłam wątek i postanowiłam się przyłączyć (: |
|
|
|
#2845 |
|
Przyczajenie
|
Zostawić po sobie ślad w czyichś rozmarzonych oczach...
Jestem jak chiński znak równowagi, trochę głupoty tyle samo rozwagi. Wszystko bez sensu lecz nic bez znaczenia... ja... ile bym dała to i tak jest za mało, ile bym chciała dać nie jestem w stanie. śmieszny papieros który myśli me koi. Bo najważniejsze chęć istnienia, spokojne dni i spełnione marzenia. Nieraz dałam plamę, myśląc że robię słusznie. Ja nic nie musze, dlatego mam czysta duszę... Mogę Idąc Szczęsliwa Wpaść Pod Koła Jaguara, Mogę Kochać Tak Mocno Że Wszystko Inne To Nic... każdy ma chwile gdy sie pocichu żegna i prosi Boga, żeby życia nie przegrać. Nie musisz słuchać słów,czytaj z moich ust. Kiedyś były wyścigi na samochody zdalne, teraz są wyścigi kto szybciej przeleci panne... ponosisz klęskę kiedy nie masz z kim dzielić się szczęściem. patrz ale nie dotykaj.dotykaj ale nie smakuj.smakuj ale nie połykaj. jesli kopiuję to tylko w punktach ksero, gdy ktos powiela kogos uważam go za zero... Trzeba było myśleć gdy po fakcie łzy zalały ci oczy Proste, już dla mnie wszystko jest jasne. Trzeba dbać o swoje bo każdy dba o własne.
|
#2846 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za młodo...z trumną Ci nie do twarzy [*] ; ( Cytat:
Dajcie mi siłę,bo już mam tego dośĆ! Wszystko kręci się jak pozytywka-w kółko ta sama melodia :/ głowa do góry ;* bądź dzielna-nie masz wyjścia. Cytat:
(zamień sobie na kto jak nie chcesz wulgarnych,jak dla takiego faceta dupek to jest słodzenie no ale jak uważasz )Za malutki jesteś dla mnie.Po prostu WOW xD Normalnie łzy rozpaczy zalały mi oczy xD Naprawdę zamknę się w sobie xD Pfff... xD i z wizażu: facet,frajer,wszystko jedno.Ważne że sie czasem przydaje i tak ode mnie -piszę się moja droga inteligENtny bez obrazy po prostu mam manie poprawiania ![]() ___________ Nastał dzień.A potem noc.Ucichło i zabolało. Bo nikt tak nie patrzył w me oczy.... Ej bejbe..poczęstujesz mnie sobą? Szybciej cie zgładze,zanim zauważysz!
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=AnuSka__;9255358]dziewczynki . ! a macie cos ze jestem rozdarta meidzy dwoma chlopakami i nie wiem ktorego wybrac? ;>>>
też jestem w takiej dziwnej sytuacji:/ postaram sie pomóc: On oczy ma jak gwiazdy, Ty mądre mówisz słowa. Ty serce masz na dłoni, On twarz jak ze snu. jesteście niczym noc i światło dnia. z Nim jestem inna, dla Ciebie jestem dobrem. halo, czy to jesteś Ty? Bóg wie kogo kocham, diabeł wie z kim się zatracę. kobieta sama nie wie czego chce ale wie czego nie chce. chyba nie o to chodziło. |
|
|
|
#2848 |
|
Zadomowienie
|
frizz
Kochamm <333 i ineee.! mam prosbe ( pisałam wczesiej.!) chodzi mi o opisy w stylu Taki duży chłopiec, a taka ciota Za kogo się dziś przebrałeś? Za siebie. Śmiesznie wyglądasz. i taki jakis. ;d robisz więcej lodów niż algida
|
#2849 |
|
Raczkowanie
|
Zrozumieć tęsknotę,to ujrzeć Cię raz jeszcze...
Potrzebuję innych oczu,by się w nich zobaczyć Poszukaj dobrze.Twoje szczęście znajduje się w Tobie... Ten świat ogromną muszlą jest,a ja perłą w niej... Otuliła się ciemnością, smutkiem,rozmyślając o szczęściu. stworzyła swoją rzeczywistość.. ..a ja?...a mnie już nie ma... potrzebuje wczoraj Podobno każdy ma prawo do szczęścia.Tak zgrabnie mnie pominięto... I zżera mnie od środka nadzieja,że może patrzysz w tym samym kierunku
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
1.Czas biegnie zazdrosny o słowa.
2.Obezwładnieni za falami smutnej rzeki ![]() 3.Bo siła jest w sercach dwóch <3 4.Potrzebuje Twojego cienia jak kwiat promieni słonca <3 5.Kiedy topie sie w Twoich oczach to widze najpiekniejszy cel! <3
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.

Nie mogę się ostatnio uwolnić od niej.

!