|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymarzone miejsce, w którym chciałybyście spędzic czas
Moim marzeniem, jest zobaczyc Seszele... ale poki co to drogi interes, ceny okolo 10.000zł... Poczekam na lepsze czasy
![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: Wymarzone miejsce, w którym chciałybyście spędzic czas
Sycylia, miasteczko Taormina - pierwsze miejsce, w które się wybierzemy, gdy już wyjdziemy na prostą finansową
![]() Seszele, Malediwy - chcę poczuć raj na ziemi ![]() ![]() Tobago - bo brzmi, ładnie, egzotycznie i jakże snobistycznie ![]() Nowa Zelandia - tam chciałabym mieszkać, mogę od jutra ![]() Tak poza tym to chciałabym być nieprzyzwoicie bogata właśnie po to, by móc zwiedzić świat cały (no może poza paroma miejscami, gdzie jest wyjątkowo niebezpiecznie lub żyją ogromne robale ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
pełno jest takich miejsc. w każdym zakątku świata
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hmmmm...Jest trochę tych marzeń.
Po pierwsze Włochy(ze szczególnym wskazaniem na Sardynię), może brzmi to banalnie i wcale nie egzotycznie, ale ja jestem zakochana w tym kraju bez pamięci i mogłabym tam siedzieć non stop. ![]() Chciałabym do Kapsztadu.To podobno najpiększniejsze miejsce na ziemi. ![]() Mam w kablówce taką koreańską stację, którą stosunkowo często oglądam i bardzo podoba mi się ten kraj.Z wielką ochotą bym się tam wybrała. Nowa Zelandia i Australia- o czym dziewczyny już wspomniały. A właściwie to wszędzie bym chciała pojechać, bo uwielbiam podróże. Do Izuchy- mój brat mieszka i pracuje na Malediwach od pół roku-jest instruktorem nurkowania.Mogę Ci załatwić kurs nurkowania za pół ceny. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Bora Bora, Trinigad i Tobago
![]() Moj znajomy 2 razy w roku wyjeżdza sobie tam i zawsze zachwycony jest.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Widze, ze prawie kazda wizazanka mialaby ochote na odpoczynek w raju
![]() Ehhhh Seszele, Malediwy, Bora-Bora... a takze chcialabym zobaczyc mur chinski, wyspe wielkanocna i Peru. A tak cos blizej to Toskanie ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
moze cos dla oka..
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Pięknie...
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
sa rankingi nalepszych plaz na swiecie i tam mozna znalzc miejsca tansze niz seszele a w sumie jednakowo mile - bali na przyklad.... ja chyba bym chetnie jeszcze raz pojechala do cancun mmmmmmmm... hhahaha ale wiecie co to chyba nie ma znaczenia w jakim mijescu sie jest, dla mnie kazde jest wymarzone nawet jeziorko w jakies dziurze w srodku pola dopoki jest ze mna moj ukochany!!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Wyspy Wielkanocne mozna zalatwic od reki z Peru, jak sie czlowiek uprze machnac za jednym wyjazdem
![]() Ale nie polecam samego Peru, nienajprzyemniejsze miejsce, a wrecz przeciwnie... Zabytki piekne, ok, ale cala reszta zdecydowanie utrudnia tam zycie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli chodzi o świat to: Kornwalia, Szkocja, Irlandia. Może mało oryginalnie i nie tak egzotycznie jak u moich przedmówczyń ale....
Natmoiast co do Polski to... Kraków i Bieszczady ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ja też oczywiście bardzo,bardzo chciałabym zobaczyć te wszystkie miejsca,o których piszecie,egzotyczne plaże i urokliwe miasteczka,i to nie tylko na zdjęciach,ale przede wszystkim najpierw chciałabym wrócić choć na godzinę do...Hajduszo Boszlo,węgierskiego kurortu',któremu zapewne jeszcze wiele brakuje do np.francuskich kurortów.Ale ja i tak chciałabym tam pojechać,bo mam cudowne wspomnienia związane z tym miejscem.Ech...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
A ja marze zeby choc kilka dni spedzic w moim ukochanym Lezajsku
![]() A potem wybrac sie w Bieszczady ![]() Na wschod slonca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Nie owijając w bawełnę
![]() ![]() ![]() Ale nie miałabym też nic przeciwko np. Gorlicom albo Helowi ![]() ![]() ![]() Wszędzie z moim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
A oto moje najskrytsze marzenie.Kolejno:
1/ Kontynent który pragnę zwiedzic, a w nim - Blow Holes - naturalne fontanny, generowane przez fale oceaniczne, uderzające rytmicznie o skaliste klifowe wybrzeże - Strumień Yordi Creek - gdzie malownicza rzeka rozcina klifem formacje skalne i uchodzi do turkusowej Laguny oceanu Indyjskiego - Zatoka Rekina - Park Lermington - Pustynia - oraz Cud Natury - wielka Rafa Koralowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Oczywiście AUSTRALIA
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Koko, trzymam Cię za słowo - już zagrałam o 6 milionów. O 3 też wczoraj grałam i powiem Ci, że byłam blisko - miałam "dwójkę"
![]() A tak w ogóle, to jak dostaje się pracę w tak bajecznym miejscu? Rozumiem, że najpierw trzeba być instruktorem nurkowania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymarzone miejsce, w którym chciałybyście spędzic czas
Ach..rozmarzylam sié.. jest takie jedno miejsce na ziemi... malediwy
![]() ![]() EDIT:Ach i Praslin na seszelach-dzisiaj widzialam zdjecia w necie i tez sie zakochalam w tym miejscu ![]()
~SZCZÉSLIWA ![]() Edytowane przez Lovely_Girl Czas edycji: 2007-11-29 o 00:23 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
1) Norwegia - góry i fiordy
2) Francja - Paryż, zamki nad Loarą, Normandia, Bretania 3) Japonia (to już bardziej w sferze marzeń)
![]() |
#20 |
Moderatoreska
|
Mnie sie marzy zeby wrocic w Alpy Francuskie, chcialabym wiecej zobaczyc i polazic po gorach, podziwiac te piekne widoki i znow zobaczyc Mont Blanc o zachodzie slonca. Mam nadzieje ze kiedys znowu mi sie uda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.