Wypadające włosy - PODSUMOWANIE! - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-17, 09:33   #3481
nusia2605
Rozeznanie

Dot.: Wypadające włosy - PODSUMOWANIE!

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
nusiu, no to świetna wiadomość proszę Cię przypomnij mi od kiedy wypadają Ci włosy? Kiedy się odchudzałaś, jak długo?
Jedziemy na tym samym wózku
Włosy wypadały mi od zawsze dlatego,że okropnie je niszczyłam.Potrafiłam nie raz zafarbować 3razy w ciągu jednego dnia.Ale od dawna już nie robię takich bzdur.Odchudzam się nadal biorąc tabletki Adipex.DZiewczyny mówią jednak,że to nie od tabletek bo im włosy po nich nie wypadają.No ale prawdą jest,że w ciągu dnia zjadam ok.600kcal......Są to owoce i warzywa,tylko.przesadne wypadanie włosów mam od jakiegoś...hhmmm...2 miesięcy.
nusia2605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-17, 09:37   #3482
nusia2605
Rozeznanie

Wiecie co a o jaki spirytus chodziło?Sylicynowy???? Czy taki normalny spiryt? Idę to ja do Apteki za raz po leki.
Stary 2007-08-17, 09:41   #3483
levante
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dahlia Pokaż wiadomość
To znaczy, że Inneov Ci nie pomógł? Bo to miała być moja ostatnia deska ratunku!!! Właściwie na okrągło zażywam jakieś specyfiki, bo się boję, że w końcu wyłysieję. Ale jeszcze nic mi nie pomogło, niestety...
Pomógł, na porost włosów na nóziach...

Cytat:
Napisane przez patinka_ Pokaż wiadomość
a ja mam pytanko odnośnie tej bakterii, pare miesięcy temu u mojej mamy wykryto tą bakterie helicobakter.. ja również koło stycznia zrobiłam sobie na wszelki wypadek badanie i wyszło że mam ją w żołądku ale w NORMIE, bo na wynikach wyraznie była napisana norma... no i teraz pytanko-zawsze mi wylatywały włosy, ostatnio strasznie dużo, dzisiaj kupiłam Vitapil.. no i nie wiem czy to od tej mojej bakterii czy nie.. moja mama leczyła ją i jej wcale włosy nie wylatywały tylko miała boleści brzucha... moja lekarka powiedziała, że skoro mam w normie to nie muszę nic leczyć ani nic.. i szczerze wolałabym tego uniknąć bo antybiotyki na nią są straszne moja mama po nich straciła węch i smak

czy wy leczyłyście ją tylko w przypadku gdy wyniki były ponad normę czy że tak powiem "każdą ilość"??
Dobre pytanie; i ja chętnie posłucham wypowiedzi w tym temacie.

Cytat:
Napisane przez una creatura bella Pokaż wiadomość
Takowe to znaczy jakie? Objawy niedoczynności różnią się znacznie od symptomów nadczynności.

I nie pozwól się odsyłać od terema do terema, jeśli wszelkie znaki na niebie wskazują, że możesz mieć problem z tarczycą. Jeżeli tylko jesteś ubezpieczona, skierowanie na bezpłatne badania należy Ci się jak psu zupa . Nie chcą dawać po dobroci? Wymuś powołując się na odpowiednie argumenty . Skutki zbagatelizowania tego stanu rzeczy mogą być dużo poważniejsze niż tylko wypadanie włosów.
Bardzo dziękuję za wsparcie. Chciałabym mieć taką siłę przebicia, jak Ty... Postaram się
Co do objawów:
raz tracę na wadze, a zaraz potem tyję i tak w kółko, w tym czasie zaczęły mi też lecieć włosy. Niekiedy jestem pobudliwa, aż wyczuwam serduszko walące młotem, jednak generalnie chodzę senna, skrajnie senna, marznąca; podejrzewano cukrzycę (śpiączki cukrzycowe), ale przebadałam się gruntownie i wykluczono cukrzycę. Wraz z wypadającymi włosami bardzo przesuszyła mi się skóra i pojawił zaawansowany zespół suchego oka (stąd pisałam, że różni specjaliści, w tym okulista i gin, sugerowali kłopoty z tarczycą)....
Rozpisałam się Jesteś jednak taka kompetentna, że aż z radością opisałam powyższe . Dziękuję

Cytat:
Napisane przez nusia2605 Pokaż wiadomość
nie mam żadnego łysienia.Po prostu przez odchudzanie i stres wypadały,pani Doktor powiedziała że nie mam się czym martwić Przepisała mi....hm nie mogę się doczytać.Jutro jak kupię napiszę.Mogę powiedzieć że to coś do wcierania we włosy.Mikstura do zrobienia.Kazała mi nadal brać MERZ SPEZIAL....i wcierać Kamiwazę co 2-dzień no i Radical też mogę nadal stosować.Żadnego łojkotu nie mam Czyli wszystko jest dobrze.Jeszcze do ogólnego na powtórzenie badań z przed 4 miesięcy i koiniec.Psychicznie odsapnęłam
Super, że znasz przyczynę!

Cytat:
Napisane przez Maybebaby Pokaż wiadomość
Co do żelu aloesowego, to można go dostać w aptece(oglądałam sie za takowym), niestety jest za drogi(w granicach 30zl.).Ten mój poprzedni nie kosztował mnie nic, bo go dostałam ale podejrzewam że też nie był tani.
Pozatym jak ktoś ma składniki to może taki zel sam zrobić, jednak ja jakoś nie mam czasu teraz na to i nie mam odpowiednich składników, dlatego chciałam kupić gotowca w aptece, co się okazało nieopłacalne

Druga sprawa(mały offtopic), kupiłam nowość z Nivei do włosów blond bez spłukiwania balsam z UV(coś na ujarzmienie loczków).Mam odżywkę z tej serii i jest niezła dlatego kupiłam ten balsam.Co prawda nie przepadam za firma nivea, bo jedyny kontakt jaki mialam z jej produktami do włosów to byla odżywka do loków(pierwsza seria, teraz składowo nowa odżywka wygłąda lepiej), to był koszmar.....odżywka wciąż stoi na półce choć minęly ze 2 lata
Wracajac do balsamu to ma niezły skład i filtr uv( w składzie na samym poczatku prawie wyciąg ze słonecznika i pszenicy).
Dziękuję za informacje . Trzymaj się

Cytat:
Napisane przez aktorecka Pokaż wiadomość
Ja juz nie moge Moj problem z wlosami zaczal sie 4 lata temu, walczylam z nim wszelkimi sposobami, byly lepsze i gorsze okresy ale tak zle jeszcze nigdy nie bylo. Nabawilam sie przeswitow (juz kolo roku temu) a teraz im mniej wlosow tym bardziej widoczne Bylam u dermatologow, gimnekologa i endokrynologa. Nie mam problemow z tarczyca ani hormonami. Wcieralam w glowe rozne specyfiki i rozne lykalam. Obecnie lykam Vitapil+Tabletki z pokrzywy, stosuje plukanki z suszonej pokrzywy i wcierki apteczne. Blagam pomozcie mi bo sie totalnie zalamie. Zwracam sie do dziewczyn ktore mialy/maja rownie powazny problem co ja. Gdzie jeszcze mam sie zwrocic? Jakie badania moge zrobic bo jestem sklonna teraz zrobic wszystko. Moze mam niedobor jakis pierwiastkow?(jak to sprawdzic?) Moze znacie jeszcze jakies mozliwe powody takiego wypadania wlosow. prosze nie olejcie mojego postu bo ja juz nie daje rady.
Czuje dokładnie taka samą bezradność
levante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-17, 09:42   #3484
levante
Zadomowienie

patinka_

Dzięki wielkie za wyczerpującą wypowiedź
levante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-17, 09:44   #3485
nusia2605
Rozeznanie

Cytat:
Ja juz nie moge Moj problem z wlosami zaczal sie 4 lata temu, walczylam z nim wszelkimi sposobami, byly lepsze i gorsze okresy ale tak zle jeszcze nigdy nie bylo. Nabawilam sie przeswitow (juz kolo roku temu) a teraz im mniej wlosow tym bardziej widoczne Bylam u dermatologow, gimnekologa i endokrynologa. Nie mam problemow z tarczyca ani hormonami. Wcieralam w glowe rozne specyfiki i rozne lykalam. Obecnie lykam Vitapil+Tabletki z pokrzywy, stosuje plukanki z suszonej pokrzywy i wcierki apteczne. Blagam pomozcie mi bo sie totalnie zalamie. Zwracam sie do dziewczyn ktore mialy/maja rownie powazny problem co ja. Gdzie jeszcze mam sie zwrocic? Jakie badania moge zrobic bo jestem sklonna teraz zrobic wszystko. Moze mam niedobor jakis pierwiastkow?(jak to sprawdzic?) Moze znacie jeszcze jakies mozliwe powody takiego wypadania wlosow. prosze nie olejcie mojego postu bo ja juz nie daje rady.
Nie martw się.Większość z nas ma ten problem.Jeżeli jesteś "odważna"obetnij się tak jak ja na 0,2milimetry.No możesz trochę więcej....Zrobiłam to ponieważ widok poduszki doprowadzał mnie do obłędu.I w takie włosy o wiele łatwiej jest cokolwiek wcierać.Włosy odrastają mocne,zdrowe i silniejsze.Ja tak zrobiłam,oczywiście ty nie musisz tylko mówię co ja zrobiłam.Grunt to nie przejmować się tym aż tak.Bo to do niczego dobrego nie prowadzi.Spokojnie,będzie dobrze nie martw się.
Stary 2007-08-17, 10:11   #3486
aktorecka
Raczkowanie

Robilam TSH, kilkakrotnie w przeciegu tych lat - zawsze w normie. U ginokologa robilam badanie na poziom hormonow , nie pamietam dokladnie ktorych bylo ich 6 w tym poziom hormonow meskich - wszystko w normie. Wypadanie wlosow zaczelo sie od stresu, ale te czasy mam dawno za soba a one wciaz leca Jakie badania jeszcze moglabym zrobic? Jak zbadac czy dostarczam wszystkich pierwiastkow i witamin organizmowi? Moze mam jakies niedobory? ten watek jest tak obszerny ze to nie idzie czytac tego wszystkiego bo zajeloby to wiecznosc. Moze ktoras podalaby mi taki kondens_ do czego wspolnymi silami juz doszlyscie, ktore preparaty sa dobre na ktore nie oplaca sie wydawac pieneidzy i ogolnie jakies rady

aktorecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-17, 10:26   #3487
nitek
Raczkowanie

Aktorecka, u mnie wypadanie wlosow tez jest dlugotrwale-o jakies 3-4 lata dluzsze niz u Ciebie. Tez wszystkie badania mam dobre-no i jak juz pisalam ostatni dermatolog, u ktorego bylam wydawal sie komptentny. Powiedziala,ze nie mam zadnego lysienia (i powiedziala,ze wcale nie mam takich rzadkich wlosow...dziwne ..bo ja uwazam inaczej)a wypadanie wlosow spowodowane jest lojotokiem. Zobaczymy czy leczenie pomoze. Wiec zastanow sie moze czy to nie przez przetluszczanie sie wlosow.
nitek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-17, 11:28   #3488
nusia2605
Rozeznanie

Question Dot.: Wypadające włosy - PODSUMOWANIE!

Proszę podajcie mi podstawowe badania które powinno sie wykonać w naszym przypadku.Wiem że gdzies to było we wątku ale on jest taki obszerny......Proszę napiszcie
Stary 2007-08-17, 14:35   #3489
aktorecka
Raczkowanie

Post Dot.: Wypadające włosy - PODSUMOWANIE!

Tak popieram Nusie, bardzo by sie cos takiego przydalo. No od zawsze szybko przetluszczaja mi sie wlosy, ale chyba dermatlog by zauwazyl ze mam np lojotkowe zapalenie skory. Skoro dermatolog mowi ze nie jest tak zle to widac twoja sytuacja nie jest taka zla - gdyby byly miejsca lyse jak u mnie nie zaprzeczylby. Ja juz nie moge....

aktorecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-17, 14:43   #3490
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Tak popieram Nusie, bardzo by sie cos takiego przydalo. No od zawsze szybko przetluszczaja mi sie wlosy, ale chyba dermatlog by zauwazyl ze mam np lojotkowe zapalenie skory. Skoro dermatolog mowi ze nie jest tak zle to widac twoja sytuacja nie jest taka zla - gdyby byly miejsca lyse jak u mnie nie zaprzeczylby. Ja juz nie moge....
Wiesz... to zależy też od dermatologa. Ja mam takie doświadczenie z "kompetentnym" okulistą, że gdybym nie poszła zbadać wzroku prywatnie, pewnie do tej pory mrużyłabym oczy. Jeśli jest możliwość, to dobrze jest zapytać o opinię jeszcze innego lekarza.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-17, 15:20   #3491
Dahlia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mysza_87 Pokaż wiadomość
A próbowałaś MErz Special? Jak Belissa nie pomoże to będę liczyła właśnie na Merz Special (i na cudowny przypływ gotówki w portfelu )
Z drożdżowych preparatów brałam i aktualnie nadal biorę Dromin, który ma chyba trochę podobny skład do Merza. Dokarmiałam się też żelazem, którego miałam niedobory. W międzyczasie stosowałam także wszelkie inne preparaty z Revalidem i Vitapilem włącznie. Być może właśnie nadszedł teraz czas na Merz Special, kto wie? Dromin mi się kończy, więc muszę się na coś zdecydować. Tyle, że właśnie z tą gotówką coraz gorzej... hmmm.....
Dahlia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-17, 17:14   #3492
patinka_
Zakorzenienie

Cytat:
przy łojotokowym zapaleniu skóry nie wypadają włosy...chyba że ja o czymś nie wiem...
Stary 2007-08-17, 17:34   #3493
Dahlia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mysza_87 Pokaż wiadomość
Czy macie jakiś sposób na bezproblemowe zmycie nafty kosmetycznej z włosów? Tak żeby szampon się dobrze pienił?
Właśnie cofnęłam się do strony poprzedniej i znalazłam to pytanie... Otóż myślę, że to zależy, jakiego szamponu się używa, np. szampony Barwy bardzie kiepsko mi się pienią nawet, gdy nie stosuję nafty. Podobnie z Radicalem. Natomiast bardzo dobrze mi się zmywa naftę i olej szamponem Timotei z ekstraktem z winogron i cytryny. Oczywiście muszę nim umyć 2-3-krotnie. Wtedy jest OK.
Poza tym nafty nie można też jednorazowo stosować zbyt wiele. W ogóle wszystko trzeba stosować z umiarem (mnie też się parę razy zdarzyło przedobrzyć) .
Dahlia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-17, 17:39   #3494
kosmita77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dahlia Pokaż wiadomość
Właśnie cofnęłam się do strony poprzedniej i znalazłam to pytanie... Otóż myślę, że to zależy, jakiego szamponu się używa, np. szampony Barwy bardzie kiepsko mi się pienią nawet, gdy nie stosuję nafty. Podobnie z Radicalem. Natomiast bardzo dobrze mi się zmywa naftę i olej szamponem Timotei z ekstraktem z winogron i cytryny. Oczywiście muszę nim umyć 2-3-krotnie. Wtedy jest OK.
Poza tym nafty nie można też jednorazowo stosować zbyt wiele. W ogóle wszystko trzeba stosować z umiarem (mnie też się parę razy zdarzyło przedobrzyć) .
ja zmywa nafte venita albo ziaja z olejkiem rycynowym. ale zdarzylo mi sie zle zmyc i mialam tluste na czubku glowy
kosmita77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-17, 18:17   #3495
Baudolina
Raczkowanie

jak stwierdzic czy ma sie niedobor zelaza np?

"An eye for an eye only ends up making the whole world blind"
Mahatma Gandhi
Baudolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-17, 18:56   #3496
mysza_87
Zakorzenienie

GG do mysza_87

Cytat:
Napisane przez Baudolina Pokaż wiadomość
jak stwierdzic czy ma sie niedobor zelaza np?
Należy wykonać badanie krwi
Stary 2007-08-17, 19:40   #3497
nitek
Raczkowanie

Patinka, lojotok jak najbardziej powoduje wypadanie wlosow.
Aktorecka, ja tez bywalam juz u innych dermatologow i nikt nie wpadl na to,ze lojotok moze byc przyczyna(choc ja nie wiem czy to lojotokowe zapalenie skóry a nie sam łojotok).
No wlasnie zaskoczylo knei to,ze zobaczywszy moje wlosy stwierdzila,ze nie sa AZ TAKIE zle..bo ja uwazam inaczej...
Stary 2007-08-17, 22:23   #3498
Maybebaby
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez una creatura bella Pokaż wiadomość
Żelazo przyjmujesz ze wskazania lekarza?
Tak.

Jednak jedna rzecz napawa mnie optymizmem, nie wiem czy już o tym pisałam. Odrastają mi nowe włosy na granicy z czołem i na zakolach
Pomimo ze wypadają, to jednak odrastają.
Ostatnio siedząc przy komputerze poczułam jak włos mi wylatuje, śmieszne uczucie, jak spadł mi na rękę z głowy
Maybebaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-18, 07:55   #3499
nusia2605
Rozeznanie

Question Dot.: Wypadające włosy - PODSUMOWANIE!

Ponawiam pytanie.JAKIE BADANIA POWINNO ZROBIĆ SIĘ W NASZYM PRZYPADKU żeby dowiedzieć się gdzie leży przyczyna?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-18, 09:27   #3500
patinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nitek Pokaż wiadomość
Patinka, lojotok jak najbardziej powoduje wypadanie wlosow.
Aktorecka, ja tez bywalam juz u innych dermatologow i nikt nie wpadl na to,ze lojotok moze byc przyczyna(choc ja nie wiem czy to lojotokowe zapalenie skóry a nie sam łojotok).
No wlasnie zaskoczylo knei to,ze zobaczywszy moje wlosy stwierdzila,ze nie sa AZ TAKIE zle..bo ja uwazam inaczej...

ale kto ci to konkretnie powiedział?? bo na ja paru stronach www wyczytałam że od łzs nie wypadają włosy....

a druga sprawa, czym sie charakteryzuje łzs głowy??
bo ja miałam problemy z twarzą, miałam plamki i dermatolog stwierdził że to łojotok.... tylko że nie powiedziała że to łzs tylko "łojotok" i teraz sie zastanawiam czy to to samo... i czy to coś mogło się przenieś na głowie...tyko po czym to poznać?? skóra głowy mnie nie swędzi, łupież mam raczej taki delikatny, taki jak zawsze-czyli widoczny po myciu, póżniej już nie...
Stary 2007-08-18, 09:45   #3501
nitek
Raczkowanie

Patinka,dermatolog mi to powiedzial.Poza tym ja akurat czytalam na wielu stronach,ze ŁZS jest jedna z przyczyn wypadanie włosów
Stary 2007-08-18, 11:58   #3502
patinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nitek Pokaż wiadomość
Patinka,dermatolog mi to powiedzial.Poza tym ja akurat czytalam na wielu stronach,ze ŁZS jest jedna z przyczyn wypadanie włosów
w takim razie odwiedziłyśmy inne strony... a jakie są dolegliwości?? jak rozpoznać??
Stary 2007-08-18, 13:43   #3503
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
Napisane przez patinka_ Pokaż wiadomość
ale kto ci to konkretnie powiedział?? bo na ja paru stronach www wyczytałam że od łzs nie wypadają włosy....

a druga sprawa, czym sie charakteryzuje łzs głowy??
bo ja miałam problemy z twarzą, miałam plamki i dermatolog stwierdził że to łojotok.... tylko że nie powiedziała że to łzs tylko "łojotok" i teraz sie zastanawiam czy to to samo... i czy to coś mogło się przenieś na głowie...tyko po czym to poznać?? skóra głowy mnie nie swędzi, łupież mam raczej taki delikatny, taki jak zawsze-czyli widoczny po myciu, póżniej już nie...
łzs to chyba nie to samo co łojotok
łzs to przewlekła, ciężko uleczalna choroba skóry, która może mieć wiele objawów - w tym wypadanie włosów, pisałyśmy już o tym (wpisz w "przeszukaj ten wątek" ŁZS sama wklejałam informacje na ten temat )

natomiast łojotok - to nadmierne wytwarzanie lipidów przez gruczoły - i też może powodować wypadanie
benito_mruffkolini jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-18, 18:51   #3504
nusia2605
Rozeznanie

Thumbs up Dot.: Wypadające włosy - PODSUMOWANIE!

a ja mam zielnik starej daty i wiecie co jest super na wypadanie włosów?KORZEŃ ŁOPIANU i mam taki przepis na nalewkę.2łyżki korzenia łopianu zalać 6łyżkami spirytusu.Szczelnie zakryte naczynie odstawić na tydzień,przecedzić,raz dziennie przecierać skórę głowy.Albo dobra jest też nalewka z pokrzyw.5łyżek liści pok.zalać 2szklankami spirytusu.Po 2 tyg.przecedzić i nacierać skórę.Wiecie co ja stawiam na nature.Można spróbować.
Stary 2007-08-18, 19:07   #3505
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

nusiu, to właśnie soki z łopianu i pokrzywy taka gotowa nalewka na alkoholu właśnie można je kupić w aptece, są już gotowe

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-18, 22:50   #3506
Alien :*
Zakorzenienie

Dot.: Pomóżcie,bo już nie wiem co robić,niedługo będę łysa!!!!!

No właśnie mam zamiar być dobrą dla włosów i robię im kurację wzmacniającą Raz w tygodniu maska z tranu,w pozostałe dni mycia sok z rzepy na pół godzinki plus jedwab.Wydaje mi się że już mniej ich wypada,pewnie też wzmocni je obcięcie Mam nadzieję że niedługo zaczną też odrastać nowe.
Dopiero jak całkiem przestaną wypadać i się wzmocnią rozejrzę się za jakimś łagodnym szamponem koloryzującym.
Trzymajcie kciuki za moje biedne włosięta
Alien :* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-18, 23:26   #3507
lookinka12
Raczkowanie

Ja trzymam trzymam to naprawde dobrze, że już widzisz efekty a tak poza tym, to już skończyłaś z tym rozjaśniaczem?

lookinka12 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-19, 08:44   #3508
nusia2605
Rozeznanie

hmmm...dziwne.Ja też mam ten problem i włosów nie farbuję już oprócz tego obciełam się na króciutko Tak jak mówicie,wolę mieć włosy zdrowe i je w ogóle mieć niż farbowane a Tobie radzę nie farbować i na pewno będzie dobrze.
Stary 2007-08-19, 11:13   #3509
Alien :*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lookinka12 Pokaż wiadomość
Ja trzymam trzymam to naprawde dobrze, że już widzisz efekty a tak poza tym, to już skończyłaś z tym rozjaśniaczem?
Ostatnio użyłam go tydzień temu i to na pewno był ostatni raz Teraz rozejrzę się za czymś łagodnym koloryzującym dopiero jak się wzmocnią.Mam nadzieję że uda mi się pogodzić zdobycie i utrzymanie zdrowych,mocnych włosów z jak najmniej szkodliwą koloryzacją,bo nie chcę straszyć ciemnymi odrostami Ale na razie jeszcze o tym nie myślę,skupiam się na reaktywacji włosów
Alien :* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-19, 12:13   #3510
lookinka12
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Alien :* Pokaż wiadomość
Ostatnio użyłam go tydzień temu i to na pewno był ostatni raz Teraz rozejrzę się za czymś łagodnym koloryzującym dopiero jak się wzmocnią.Mam nadzieję że uda mi się pogodzić zdobycie i utrzymanie zdrowych,mocnych włosów z jak najmniej szkodliwą koloryzacją,bo nie chcę straszyć ciemnymi odrostami Ale na razie jeszcze o tym nie myślę,skupiam się na reaktywacji włosów
No i bardzo dobrze Tak trzymaj. Chyba nawet zauważyłam, że humorek lepszy widzisz, trzeba byc wytrwałym i będzie oki

lookinka12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości