Wypadające włosy - PODSUMOWANIE! - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-02, 11:36   #3721
gaagatka
Raczkowanie

Dot.: Wypadające włosy - PODSUMOWANIE!

Cytat:
Napisane przez anesiaa Pokaż wiadomość
Ja gdiześ czytałam ze włosy tez wypadają przez to ze sa cały czas spięte ...
Tak, ale pod warunkiem że są mocno spięte, tzn. ściśnięte ... ja staram się spinać je możliwie leciutko i nie nadwyrężać

Cytat:
Napisane przez mysza_87 Pokaż wiadomość
No to będe pierwsza i skoro juz w innym wątku wkleiłam te zdjęcia to i tu mogę Błagam, tylko niech was nie zwiedzie na 2 zdjęciu śliczny jaśniutki kolor (to tylko słońce ) oraz nie pomyślcie, że tych włosów jest niewiadomo ile bo gdy zbiorę je dłonią w wysoką kitkę to w zasadzie prawie dotykam palcami o siebie (mam nadzięję, że wiecie, o co mi chodzi )
Mysza nasze włoski wyglądają myślę podobnie, choć nie jestem pewna bo z tyłu i z boku fotki nie masz

Cytat:
Napisane przez kosmita77 Pokaż wiadomość
to ja pokaze swoje
Kosmita, masz super włoski, o takich właśnie marzę ... i jakie długie .. błagam cię walcz walcz koniecznie z wypadaniem, dobrze że zorientowałaś się wcześnie to może efekty nie będą tak opłakane jak np. w moim przypadku . Oby przerzedziły ci się jak najmniej, będę trzymać kciuki

Cytat:
Napisane przez Baudolina Pokaż wiadomość
No i jest z tymi zdjeciami tajak myslalam. Skarzycie sie na przeswity i slaba kondycje wlosow a potem albo dajecie najlepsze zdjecie albo po prostu tak wasze wlosy wygladaja i przesadzacie grubo mowiac ze macie problem. Dlatego swoich zdjec nie pokaze.
Słuchaj ja na początku też miałam takie gęste włosy jak Kosmita i właśnie starałam się nie przesadzać, bagatelizowałam problem i co?! skończyło się to nie najlepiej, popatrz na mój kucyk ... masakra

Cytat:
Napisane przez mysza_87 Pokaż wiadomość
chodzi mi o coś takiego (tylko nie śmiejcie sie bo nie mam zbyt wielkich talentów malarskich )
Mysza ja mam dokładnie tak samo

gaagatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 11:45   #3722
Angi74
Wtajemniczenie

Gagatko,moje włosy po rozprostowaniu wyglądają bardzo podobnie-kitka ma taką samą grubość.U Ciebie widać,ze masz więcej włosow u nasady-są tam chyba bardziej gęste dzięki nowym odrostom.Czy masz przerzedzone na skroniach-tak by wynikało z trzeciej fotki?

Widzę duze analogie u siebie.Postaram się jutro zamieścić moje foty.
Angi74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 11:49   #3723
Marta J
Przyczajenie

Ja Pinkole Ile Tu Znajde Wiedzy Na Temat Wypadania..tez Mam Z Tym Problem I Musze Przyznać że Póki Co To Odstawilam Suszarke I Prostownice Używam Tylko Raz Na Ruski Rok.mam Lotion Subrine Ale Nic Nie Daje Skrzyp O Którym Zapominam...i Garś Wyciągniętych Włosów. Normalnie Pospisywałam Sobie Produkty Od Was Z Forum Przeciw Wypadaniu I Mam Nadzieje Ze Poskutkuje To Równiez Na Moich Włoskach..ooo Właśnie Znowu Wyciągnełam. No I Jeszcze Może Znacie Jakiś Sposób żeby Szybciej Rosły Czytałam Tu O Olejku Rycynowym, Ale Czy Później Włosy Nie Są Zbyt Tłuste??jutro Zganiam Do Kosmetyznego Na Zakupy Marzę O Pięknych Długich Gęstych Włosach Pozdrowionka
Marta J jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 11:51   #3724
Wiolka525
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez meri99 Pokaż wiadomość
Mi pomogl REVALID w formie plynnej i w kapsulkach.
i na wlosy i na paznokcie no i troszke na skore...byla taka...hmmm..promienista, i nie wyskakiwalo mi tyle syfkow
Jestem w trakcie pierwszego opakowania kapsułek revalid (jest też w formie płynnej?). Wiadomo zbyt wczesnie żeby mówić o efektach...Możesz powiedzieć po jakim czasie zauważyłaś je u siebie?
Wiolka525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 11:56   #3725
gaagatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Angi74 Pokaż wiadomość
Gagatko,moje włosy po rozprostowaniu wyglądają bardzo podobnie-kitka ma taką samą grubość.U Ciebie widać,ze masz więcej włosow u nasady-są tam chyba bardziej gęste dzięki nowym odrostom.Czy masz przerzedzone na skroniach-tak by wynikało z trzeciej fotki?

Widzę duze analogie u siebie.Postaram się jutro zamieścić moje foty.
Tak, masz rację są przerzedzone na skroniach , trochę dziwnie to wygląda bo ja wcale nie mam grzywki a na zdjęciu 2 i 3 wygląda jakbym miała, to są po prostu odstające odrosty które zwłaszcza na skroniach tworzą taki jakby puch, ale jak pomyślę że po np. roku będą już długie i zachodzące za uszy ... mmm znowu gęste?

Stary 2007-09-02, 12:01   #3726
Marta J
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kasienka2883 Pokaż wiadomość
Moje podsumowanie wygląda tak:
Najbardziej skuteczny szampon to ten z serii Dermena, stosowalam także żel, wcześniej uzywalam Garnier Neril jednak efekty nie były takie jak po Dermenie, używałam jej mniej więcej 3 miesiace dla podtrzymania efektu, ale juz po miesiącu przestaly wypadac.
Ponadto zazywalam regularnie Skrzypovite. Raz w tygodniu robilam maseczkę ze swieżego soku z czarnej rzepy i raz w tygodniu kladłam sie spac z olejkiem rycynowym na wlosach(do tej pory to robie, bo wlosy wtedy świetnie rosną).
Oczywiscie pomijam inne proby inne preparaty, ktorych probowałam, napisalam tylko to, co przynioslo efekty, chociaż pewnie odezwa sie dziewczyny, ktorym dermena i Skrzypovita nie pomogła, a za to pomogło co innego
Przy wypadaniu wlosów trzeba sie uzbroić w cierpliwośc, po jakimś czasie będa efekty
Aha i zrezygnowalam z farbowania, ponieważ i tak wystarczająco się truje na laborkach.
Pozdrawiam
Z OLEJKIEM RYCYNOWYM DOBRY POMYSŁ SPRÓBUJE ALE CZY ZAUWAZYLAŚ ŻE ROSNA SZYBCIEJ? BARDZO MI ZALEŻY ZEBY SZYBCIEJ ROSŁY. JAK NARAZIE TO STOJA W MIEJSCU
Marta J jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 12:07   #3727
nataalkaa1
Przyczajenie

Mam pytanie co do pokrzywy , czy można płukać włosy taka pokrzywą z apteki która się zaparza do picia ??? bo niestety nie znalazłam samych liści pokrzywy do tego aby zaparzyć...
nataalkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-02, 12:21   #3728
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nataalkaa1 Pokaż wiadomość
Mam pytanie co do pokrzywy , czy można płukać włosy taka pokrzywą z apteki która się zaparza do picia ??? bo niestety nie znalazłam samych liści pokrzywy do tego aby zaparzyć...

można ja tak robiłam: 2 herbatki do dzbanka, zalane wrzątkiem, ostudzone - polewałam tym włoski już po umyciu i odżywce (tak zwane ostatnie płukanie )
co ważne: warto tę pokrzywę powcierać w skórę głowy - wtedy będzie działała na wypadanie

co do efektów: włosy bardziej błyszczące, trochę suchsze (mogłam je rzadziej myć)

możesz też kupić gotowy sok z pokrzywy w aptece i wcierać w skórę głowy
benito_mruffkolini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 12:23   #3729
nataalkaa1
Przyczajenie

ok dzieki za odpowiedz własnie tylko najbardziej boję sie tych suchych wlosow , bo robie wszystko aby moje wlosy byly sliskie i gladkie , no ale trudno najwyzej troche sie pomecze
Stary 2007-09-02, 12:25   #3730
gaagatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Marta J Pokaż wiadomość
Z OLEJKIEM RYCYNOWYM DOBRY POMYSŁ SPRÓBUJE ALE CZY ZAUWAZYLAŚ ŻE ROSNA SZYBCIEJ? BARDZO MI ZALEŻY ZEBY SZYBCIEJ ROSŁY. JAK NARAZIE TO STOJA W MIEJSCU
Wydaje mi się że szybkość wzrostu włosa jest uwarunkowana genetycznie. Mnie np. włosy rosną 1,5 cm miesięcznie i choćbym na głowie stawała nic na to nie poradzę. Na pewno dobre odżywienie włosów gwarantuje osiągnięcie ich maksymalnego tempa wzrostu , może więc ten olejek...

Cytat:
Napisane przez nataalkaa1 Pokaż wiadomość
A nie wiem, sama tego nie próbowałam, ale cały czas twardo będę stała przy soku z pokrzywy . Chociaż teoretycznie pewnie można.

Stary 2007-09-02, 12:45   #3731
Angi74
Wtajemniczenie

Dziewczyny -jeszcze raz pokazuje moje fotki (nowe ze stanu obecnego wkleję jutro) Moje włosy były bardzo ,bardzo przerzedzone-same zobaczcie. http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2666

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-02, 12:46   #3732
benito_mruffkolini
BAN stały

a ja już chyba nawet opanowałam wypadanie z naciskiem na "chyba nawet"

tzn. wypada mi więcej niż 100 (tak 120-150), ale myję włosy co 2 dni, no i przy mojej obecnej kondycji (leki, ciągłe infekcje) lepiej raczej nie będzie

ale najważniejsze: wypadają już właściwie tylko przy myciu i czesaniu mogę sobie po nich przejechać paluchami z 10 razy i nic mi nie zostaje na rękach, nie znajduję też już stosów włosów na dywanie/poduszce/kanapie etc.
no i rosną jak szalone
tak że uznałam, że odniosłam sukces
Stary 2007-09-02, 12:48   #3733
Angi74
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez benito_mruffkolini Pokaż wiadomość

tzn. wypada mi więcej niż 100 (tak 120-150), ale myję włosy co 2 dni, no i przy mojej obecnej kondycji (leki, ciągłe infekcje) lepiej raczej nie będzie

ale najważniejsze: wypadają już właściwie tylko przy myciu i czesaniu mogę sobie po nich przejechać paluchami z 10 razy i nic mi nie zostaje na rękach, nie znajduję też już stosów włosów na dywanie/poduszce/kanapie etc.
no i rosną jak szalone
Benito mam dokładnie tak samo.
Stary 2007-09-02, 12:58   #3734
gaagatka
Raczkowanie

Cytat:

no i rosną jak szalone
Cytat:
Ja też !!! dokładnie wypada jakieś 130-150 przy myciu co 2 dni i ze 4 przy czesaniu . Sukces jest w zasięgu ręki .... a to dlatego że jestem bezkompromisową perfekcjonistką

Angi foteczki już widziałam kiedyś, naprawdę super poprawa, wierzę że i u mnie tak będzie

Stary 2007-09-02, 13:12   #3735
Angi74
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gaagatka Pokaż wiadomość
Ja też !!! dokładnie wypada jakieś 130-150 przy myciu co 2 dni i ze 4 przy czesaniu . Sukces jest w zasięgu ręki .... a to dlatego że jestem bezkompromisową perfekcjonistką

Angi foteczki już widziałam kiedyś, naprawdę super poprawa, wierzę że i u mnie tak będzie
Z tym ,ze u mnie nieco gorzej po ubiegłorocznym łysieniu (po narkozie) tak wiec druga fota trochę nieaktualna,ale i tak juz jest nie źle.
Stary 2007-09-02, 13:16   #3736
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
Cytat:

no to super, bo już myślałam, że tylko ja się cieszę, aż mi głupio to było napisać, a tu widze więcej szczęściar

ja tam nie jestem żadną bezkompromisową perfekcjonistką , ale sporo w to pracy włożyłam trzeba przyznać

Gaagatko: jak obrabiałaś swoje fotki? żeby były takie rozmyte? bo ja właśnie coś tam cykłam, ale wolałabym ukryć ten bajzel, który mnie otacza
aaa i super avatar
Stary 2007-09-02, 13:22   #3737
gaagatka
Raczkowanie

Cytat:
no to super, bo już myślałam, że tylko ja się cieszę, aż mi głupio to było napisać, a tu widze więcej szczęściar

ja tam nie jestem żadną bezkompromisową perfekcjonistką , ale sporo w to pracy włożyłam trzeba przyznać

Gaagatko: jak obrabiałaś swoje fotki? żeby były takie rozmyte? bo ja właśnie coś tam cykłam, ale wolałabym ukryć ten bajzel, który mnie otacza
aaa i super avatar
Hehe dzięki

Obrobiłam w Photoshopie (mimo że chemik to jeszcze grafik komputerowy ze mnie) polecam się jakby coś to na priv. zapraszam

Stary 2007-09-02, 13:30   #3738
nitek
Raczkowanie

gaagatka,ja chyba tez mam mniej wiecej takie wloski jak Ty no...moze troceh gorsze jak sie przemoge to tez rozwaze dodanie mojej czupryny:P
nitek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 14:05   #3739
nataalkaa1
Przyczajenie

a i jeszcze jedno malutkie pytanko przy kazdym myciu mozna sobie we wlosy wcierac ta pokrzywe czy raczej rzadziej ??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-02, 15:05   #3740
Maybebaby
Raczkowanie

benito i gaagatka, gratuluje wam
Ja niestety nie mogę powiedzieć że wygrałam ten problem, bo wypadanie zmniejsza mi się bądż zwiększa w zależności od.....nie wiem czego
Ostatnio niestety problem sie zwiększył jak już pisałam....linienie jesienne, stres? nigdy nie wiem, co wybrać jako winowajce
Maybebaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 20:22   #3741
kosmita77
Zakorzenienie

Cytat:
Kosmita, masz super włoski, o takich właśnie marzę ... i jakie długie .. błagam cię walcz walcz koniecznie z wypadaniem, dobrze że zorientowałaś się wcześnie to może efekty nie będą tak opłakane jak np. w moim przypadku . Oby przerzedziły ci się jak najmniej, będę trzymać kciuki
dziekuje ale wiesz ile pracy w nie wkladam... gdybym kiedys miala mniej czasu na to wszystko to mysle ze wszystko wrocic do poprzedniego stanu... i dalej bede biadolic... i dalej szukac cudownego srodka... ale poki co sie ciesze
kosmita77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-03, 09:47   #3742
virka
Zakorzenienie

mysza_87

Moim zdaniem wcale nie wyglądają źle, nie widać, że są rzadkie
Może w kucyku lepiej by było widać, ale rozpuszczone są naprawdę ok.

kosmita 77

Super włoski, wyglądają na bardzo zdrowe i gęste
Jedynie końcóweczki są rzadsze, ale przy długich włosach to typowy problem, ja mam tak samo. Ale generalnie naprawdę nie wyglądają na problematyczne.

nitek

Pokaż Wszystkie dziewczyny co pokazały zdjęcia myślały, że ich włosy są w fatalnym stanie, a tu się okazuje, że wcale nie jest tak źle.

jusii

Biorąc pod uwagę jakie miałaś włosy na ostatnim zdjęciu i piszesz, że krótka fryzurka jest efektem ich wypadania, to faktycznie jest to trochę spora ilość. Ale na krótkich włosach wydaje mi się, że są gęściejsze i sporo jest odrastających

gaagatka

W kucyku wyglądają zdecydowanie gorzej niż rozpuszczone (kucyk pokazuje ilość), ale rozpuszczone wyglądają fajnie, są puszyste co dodaje im objętości
Jak tylko odrosną te nowe włoski, które Ci rosną (jest ich naprawdę sporo) to będzie super.

Angi74

Różnica jest imponująca, na drugim zdjęciu wyglądają jak po trwałej, bo są trochę pofalowane i puszyste.

virka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-03, 13:11   #3743
Angi74
Wtajemniczenie

Dziewczyny-to ja Was teraz postraszę moimi fotkami.Zrobiłam foty moich przerzedzen-po rozprostowaniu włosów (wtedy widać problem).Natomiast wstawiam tez zdjęcie bez rozprostowania,loki tworzą burze włosów i na szczęscie wtedy nie widać problemu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg czubekglowy.jpg (74,5 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (67,3 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tyl.jpg (50,3 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tyl2.jpg (44,6 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg krecone.jpg (63,0 KB, 60 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-03, 13:37   #3744
cini_mini
Raczkowanie

Witam,

przeczytalam juz duzo o wypadaniu wlosow, ten watek prawie w calosci tez..

Byc moze jednak umknela mi informacja jakiej potrzebuje.

Przy niedoborach mikroelementow jak dlugo nalezy je przyjmowac aby uzupelnic niedobory, po jakim czasie wlosy zaczynaja je w pelni pobierac i przestaja wypadac. Ile np. czasu lykac magnez?

Jakie badania sprawdzajace zrobic, mam niejasne troche, ale jednak, podejrzenia ze to moze byc ta sprawka.

Badania hormonalne sa w toku, tarczyca za tydzien, morfologia ok.
Jezeli morfologia w porzadku to zelaza juz nie musze sprawdzac?
Co moglam sobie (odpowiadajacego za wlosy) z organizmu wyplukac? - magnez, krzem, cynk?
cini_mini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-03, 13:43   #3745
nitek
Raczkowanie

tutaj sa moje 2 zdjecia.Chybe nie sa zbyt reprezentacyjne ale na razie lepszych nie mam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg foto2.jpg (11,1 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg foto1.jpg (10,4 KB, 45 załadowań)
nitek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-03, 13:55   #3746
Anuska77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cini_mini Pokaż wiadomość
Witam,

przeczytalam juz duzo o wypadaniu wlosow, ten watek prawie w calosci tez..

Byc moze jednak umknela mi informacja jakiej potrzebuje.

Przy niedoborach mikroelementow jak dlugo nalezy je przyjmowac aby uzupelnic niedobory, po jakim czasie wlosy zaczynaja je w pelni pobierac i przestaja wypadac. Ile np. czasu lykac magnez?

Jakie badania sprawdzajace zrobic, mam niejasne troche, ale jednak, podejrzenia ze to moze byc ta sprawka.

Badania hormonalne sa w toku, tarczyca za tydzien, morfologia ok.
Jezeli morfologia w porzadku to zelaza juz nie musze sprawdzac?
Co moglam sobie (odpowiadajacego za wlosy) z organizmu wyplukac? - magnez, krzem, cynk?
Oczywıscie, ze powinnas zrobic badanie w kierunku poziomu zelaza w organizmie mimo, ze masz morfologie ok. Jesli chodzi o pozostale badania to zrob sobie jeszcze oprocz hormonw tarczycowych tzw. hormony plciowe (byla o tym mowa wiele razy w tym watku). Moim zdaniem powinnas wlasnie zaczac od przyjmowania jakiegos preparatu specjalnie na wlosy i dopiero jesli kuracja wewnatrzna nie przyniesie rezultatow zaczac sie zastanawiac nad inna przyczyna. Jesli brak Ci jakis mikroelementow suplementacja jakims preparatem powinna zatrzymac wypadnie. Badania jak najbardziej wskazane, ze by miec jakie takie pojecie na temat stanu zdrowia. Pozdrawiam
Anuska77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-03, 14:12   #3747
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny-to ja Was teraz postraszę moimi fotkami.Zrobiłam foty moich przerzedzen-po rozprostowaniu włosów (wtedy widać problem).Natomiast wstawiam tez zdjęcie bez rozprostowania,loki tworzą burze włosów i na szczęscie wtedy nie widać problemu.
Tu faktycznie przy rozprostowanych widać duże ubytki, natomiast przy lokach w ogóle, ale nic się nie martw pomału będziemy dążyć do ich zagęszczenia, coś w końcu musi pomóc

Cytat:
Napisane przez nitek Pokaż wiadomość
tutaj sa moje 2 zdjecia.Chybe nie sa zbyt reprezentacyjne ale na razie lepszych nie mam
Tutaj dla odmiany, na moje oko gęściejsze wydają się w kucyku niż rozpuszczone...Może to kwestia fotek.

virka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-03, 14:27   #3748
aktorecka
Raczkowanie

Angi74 mam podobna sytuacje do twojej, na szczescie tez mam krecone wlosy i po umyciu pierwszy dzien jest ok. drugiego albo myje (bo sie przetluszczaja) albo jak jest w miare ok (chce im kiedy sie da zaoszczedzic codziennego mycia) to tapiruje lekko u gory. Ogolnie zauwazylam ze mniej wypadaja ale nie widze aby odrastaly w miejscach przeswitow;( TO jest prawdziwy problem i powinno podbudowac dziewczyny z tego watku ktore narzekaja a w rzeczywistosci nie maja pojecia o tym jakie to straszne, bac sie najmniejszego powiweu wiatru, ja nawet nigdzie nie moge wyjechac na dluzej bo trzeba myc wlosy i wszyscy zobaczyliby jak strasznie wygladam.

aktorecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-03, 14:28   #3749
cini_mini
Raczkowanie

Anuska77 - dzieki serdeczne za odpowiedz

zaczelam sie rozpisywac sie ale cos mi zezarlo i zniknelo wiec przyjde pozniej i jeszcze o cos zapytam
cini_mini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-03, 14:38   #3750
Angi74
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aktorecka Pokaż wiadomość
Angi74 mam podobna sytuacje do twojej, na szczescie tez mam krecone wlosy i po umyciu pierwszy dzien jest ok. drugiego albo myje (bo sie przetluszczaja) albo jak jest w miare ok (chce im kiedy sie da zaoszczedzic codziennego mycia) to tapiruje lekko u gory. Ogolnie zauwazylam ze mniej wypadaja ale nie widze aby odrastaly w miejscach przeswitow;( TO jest prawdziwy problem i powinno podbudowac dziewczyny z tego watku ktore narzekaja a w rzeczywistosci nie maja pojecia o tym jakie to straszne, bac sie najmniejszego powiweu wiatru, ja nawet nigdzie nie moge wyjechac na dluzej bo trzeba myc wlosy i wszyscy zobaczyliby jak strasznie wygladam.
To mozemy sobie"podać rękę" Kiedyś stosowałam cudowny preparat FOLCARE ktory własnie spowodował zagęszczenie i odrost nowych włosów(Niestety tego preparatu nie produkują*juz),pewnie sytuacja by się ustabilizowała bo cieszylam się gęstymi włosami 2 lata,ale po operacjii i narkozie (6 miesiecy po) wypadła znowu polowa wlosow.Od tej pory czyli od roku nie zauwyazylam specjalnego zagęszczenia Owszem juz tak nie wypadają ale odrost znikowmy.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości