|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Wypadające włosy - PODSUMOWANIE!
Marzenia...
![]() Cytat:
![]() Wierzę Ci ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() A próbowałaś innych produktów tej firmy? http://www.nanogen.pl/nanoguard.php http://www.nanogen.pl/nanothik.php |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3902 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Najlepiej nanogen sprawdza się na czubku takim przeżedzonym jak mój ![]() Minimalne prześwity też można na bokach zatuszować ale czasami moze się sypać na ubranie dlatego na sam czubek jest jednak najlepszy. Dziewczyny cieszę się że trafiłam na ten topik ![]() ![]() Na początku byłam w takim dołku, że nic tylko ryczałam a teraz już do tego podchodzę normalnie bo nie mam ochoty zwariować.Jedynym problemem jak dla mnie to ta wizyta u fryzjera na którą się szykuję i nie wiem kiedy się przełamię ![]() Bedę szukać przyczyny wypadania włosów dalej. ![]() Wklejajcie swoje zdjęcia i nie wstydzcie się ![]() Damy radę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3903 |
Zadomowienie
|
zrozpaczona77 - dziękuję
![]() Coś jeszcze wynalazłam, picie aloesu, ktoś testował na sobie ![]() http://www.alveo-akuna.info/wypadanie_wlosow.php |
![]() ![]() |
![]() |
#3904 |
Przyczajenie
|
Zrozpaczona 77 zupełnie sie nie przejmuj widac ze tak naprawde MASZ grube włosy ![]() To widac na zdjęciach Moje sie gorzej prezentowały troszke cierpliwosci Najgorsze co mozesz zrobic to sie nadmiernie przejmowac ![]() Z włosami tak jest ze nie poprawi sie na hop-siup Ale poprawi sie Słowo, miałam ten sam problem co ty I wogole pragne zauwazyc ile kobiet sie boryka ze znikajaca czupryna ![]() Pozdrawiam raz jescze! |
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Zadomowienie
|
A zauwazylyscie, ze jak sie patrzy gdzies w miejscu publicznym na czuprynki innych kobiet to nasza zawsze wypada na ich tle znacznie gorzej??? Jakos wowczas zauwaza sie tylko ladne wloski u innych. İ pomyslec, ze jeszcze rok temu wogole nie zwracalam uwagi na wlosy bo zawsze byly w doskonalej kondycji i bylo ich cale mnostwo...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3906 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() co do odzywek ziolowych to serie z radicala, inne z farmony, seboradin, jakies takie rozne najprostsze z apteki ze skrzypem, rzodkwia. teraz uzywam joanna z apteczki babuni do splukiwania i jestem zadowolona. nie obciaza wlosow, nie zostawia tlustej poswiaty, nie przyklapuje wlosow na glowy. chce kupic cala serie ale nie moge znalezc... sok z brzozy kupilam z tej samej firmy co sok z pokrzywy - phyto pharm. kolo 6zl wcieram po umyciu oba soki w skore glowy i masuje. bardzo hamuja wypadanie wlosow. polecam bo niska cena i efekt natychmiastowy. ziola pije codziennie - pokrzywa w torebkach. parze 2 saszetki jednorazowo, zazwyczaj 2 razy dziennie taka herbatka - czyli 4 torebki na dobe. czasami splukuje nimi wlosy po umyciu, ale odkad wcieram soki to juz odpuscilam sobie, bo widze efekt po nich. ziola jako herbatki pije nalogowo od zawsze, wiec nie do mnie pytanie czy to sie da pic, bo ja wypije wszystko jesli jest ziolem ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3907 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam tak samo, dlategp mi sie wydaje, jak gdzies jestem ze jak ktos na mnie patrzy, to widzi tylko moje wlosy, a raczej ich brak gdzieniegdzie. a przeciez zanim sama nie mialam takiego problemu, to nie [atrzylam na wlosy innych. i wlasnie tak chyba trzeba myslec, bo ja sie ogolnie rzecz biorac przejmuje tym, jak moja "lysinke"odbieraja tez inni...jak dobrze, ze jestescie, nie ma to jak pocieszenie w niedoli... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Rozeznanie
|
Po długich poszukiwaniach udało mi się dziś upolować wode brzozową. Tyle sie jej naszukałam a teraz mam wątpliwości czy to na pewno dobry pomysł... Zapach alkoholu dosłownie odrzuca,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3909 |
Zakorzenienie
|
Ja narazie zrezygnowałam z wody brzozowej.Kupiłam dzisiaj szampon Neril i zobaczymy jak on zadziała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3910 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3911 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3912 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Używała któraś z Was szamponu H-PANTOTEN ![]() Ja używałam do tej pory Pregaine ale ostatnio czytałam że trzeba zmieniać bo włosy sie przyzwyczajają i wybór padł na ten Edytowane przez jusii Czas edycji: 2007-09-11 o 20:08 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3913 |
Raczkowanie
|
Witajcie. We wtorek ide do lekarza, bo stwierdziłam ze nie ma zartow. Wszyscy mi mowia ze przesadzam z tymi wlosami, ale ich jest coraz mniej. Boje sie ich obciac, moze troche zrownam, jeszcze zobacze. Narazie zaczelam tez myslec o zageszczeniu wlosow wlosami naturalnymi...wiem ze to spory wydatek, ale chyba zaczne odkladac pieniadze. Moze wtedy poczuje sie lepiej. Ale czy to nie zaszkodzi jeszcze bardziej?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Raczkowanie
|
Zaszkodzi. Obciąży cebulki i przez to jeszcze bardziej sie osłabią i zaczną wypadać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3915 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: nanogen --chyba szarlatanstwo ;-)
Cytat:
Te strony się nie otwierają ![]()
![]() |
#3916 | |
Zakorzenienie
|
[quote=zrozpaczona77;52479 06]Nie nie próbowałam innych produktów tej firmy trochę mnie szarpie po kieszeni ten nanogen bo coraz więcej go sypię, ale wiem, że bez niego niedałabym rady normalnie funkcjonować.
Najlepiej nanogen sprawdza się na czubku takim przeżedzonym jak mój ![]() Minimalne prześwity też można na bokach zatuszować ale czasami moze się sypać na ubranie dlatego na sam czubek jest jednak najlepszy. No właśnie mnie też bardzo ciekawi czy ktoś wypróbowywał te inne produkty z nanogena - szampon i odżywkę. Niech się ktoś odezwie, kto miał te specyfiki ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3917 |
Rozeznanie
|
Mariola13 ---> Odpowiadając na post z 2005 roku, musisz się liczyć z tym, że podane w nim linki będą nieaktualne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3918 |
Zakorzenienie
|
otóz to
![]()
#3919 |
Raczkowanie
|
no to chyba pozostalo mi zrobic wszystkie badania i wspomagać się od środka czekać, czekać, czekać aż problem się zmniejzsy
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3920 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Musze sie wziasc, wszystko łopatologicznie przepisac, kupic i stosowac. Wielkie dzieki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Zadomowienie
|
Mam pytanie do wcierajacych sok z pokrzywy w skórę głowy - czy nie odbarwia w jakiś sposób włosów, nie nabierają zielonkawego odcienia? ;-)
#3922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Zakorzenienie
|
Ach szkoda, że się nie otwiera
![]() ![]() ![]() ![]()
#3924 |
Rozeznanie
|
Wielki dzięki za odpowiedź. Znów wyruszam na poszukiwania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3925 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A powiedz mi, czy ów nanogen nie utrudnia czesania? Czy po jego zastosowaniu nie wylatuje więcej włosków przy czesaniu i myciu???????? Co do Alveo, to rzeczywiście robi kuszące wrażenie (tam pisze, że nawet torbiele leczy i co nie tylko!), ale przy tej zarąbistej cenie 175 zeta warto byłoby wiedzieć, czy rzeczywiście to pewny lek. Stosował ktoś z Was może? Jestem nieźle na niego napalona, ale muszę poczekać jeszcze na kasę... bo znów mam tyły finansowe, niestety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3926 |
Zakorzenienie
|
Różnica jest naprawdę niesamowita. Ale czy ten nanogen ma też jakieś działanie "lecznicze" ?
![]() |
#3927 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3928 | ||
Zakorzenienie
|
Chwilę mnie nie było, a tutaj tyle nowych wizażanek walczących z wypadaniem włosów
![]() Cytat:
Możecie mi jeszcze napisać jaka jest różnica między wodą a sokiem? Cytat:
![]()
![]() |
#3929 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3930 |
BAN stały
|
ja tam po pokrzywie nic zielonego nie mam
![]() po płukankach z pokrzywy wręcz przeciwnie - włosy nabrały jakby głębszego brązowego odcienia (ale może to wrażenie, bo bardziej się błyszczą ![]() co do walki z łysieniem - wiadomo, łatwo nie jest ![]() ![]() ![]() ![]() efekty jak na razie są ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.