Wypadające włosy - PODSUMOWANIE! - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-05, 18:36   #4381
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Dot.: Wypadające włosy - PODSUMOWANIE!

Cytat:
Napisane przez zosianiegosia Pokaż wiadomość
Od dłuższego czasu śledzę wątek bo problem dotyczy i mnie.Sorka,ewokowalczyk,c oś mi tu śmierdzi i jest grubymi nićmi szyte.
Piszesz doktorat w UK..... a sadzisz takie błędy ortograficzne.....strange
nie rozumiem po co takie komentarze? co ma piernik do wiatraka przypominam, ze to jest forum fryzjerskie, jezeli nie masz nic do dodania w tej kwestii to prosze, nie zasmiecaj watku, a jak bardzo raża Cie posty kolezanki to napisz jej prywatna wiadomosc o przeslaniu edykacyjnym
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-05, 18:56   #4382
Anuska77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zosianiegosia Pokaż wiadomość
Od dłuższego czasu śledzę wątek bo problem dotyczy i mnie.Sorka,ewokowalczyk,c oś mi tu śmierdzi i jest grubymi nićmi szyte.
Piszesz doktorat w UK..... a sadzisz takie błędy ortograficzne.....strange
Tez to zauwazylam ale fakt, ze jest to forum fryzjerskie i nikomu nic do tego czy ktos pisze z bledami czy nie. Jesli chodzi o mnie to to czy dziewczyna pisze doktorat czy nie, najmniej mnie obchodzi, natomiast info na temat wypadania wloskow jak najbardziej
Anuska77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-05, 18:59   #4383
cini_mini
Raczkowanie

no coz, jestem po wizycie..

pan doktor stwierdzil ze wypadanie nie ma nic wspolnego z hormonami

mowie - panie doktorze ale ja mam podwyzszony testosteron a on na to ze to nic i zeby lysienie zostawic facetom

no coz - moge zostawic ale to cos mi pomoze?

na lojotok dostalam wcierke - te sama co wczesniej, powiedzial jeszcze ze lojotok to nie od testosteronu tylko od srodowiska, stresu, cywilizacji, diety i takie tam. Nie wiem, moze w tym przypadku i ma racje, w sumie lojotok (czyli wczesniejsze przetluszczanie jak blednie sadzilam) mam od wielu lat, to jakby to byla sprawka testosteronu pewnie bylabym juz na wpol lysa.
No i co moge zrobic, cywilizacji nie zmienie, no to moze ta moja nowa dieta cos da?..

Co do reszty nie wiem co myslec i co robic. W sumie mi do tej pory odpowiadal, pomogl mi na lojotokowe zapalenie skory glowy, znajomym swietnie leczyl tradzik, to starszy gosciu, z wieloletnim doswiadczeniem, ale dlaczego tak odrzuca te hormony to ja nie mam pojecia..

aha - dostalam alpicort - e na co sie zbuntowalam i powiedzialam ze nie bede wcierac,bo duzo czytalam, to na mnie "nakrzyczal" ze mam wcierac, leczenie zostawic lekarzom i zaczac czytac inne rzeczy

pozdrawiam, ide poczytac o alpicorcie, wiem ze duzo o tym bylo ale jak to odgrzebac?, nie wiem czy jest jakas wyszukiwarka.

niech wlos bedzie z Wami, buzka!
cini_mini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-05, 19:17   #4384
mysza_87
Zakorzenienie

GG do mysza_87

dziewczyny, a co to jest to PCO? wiem że coś związane z wypadaniem, ale na czym to polega?
Stary 2007-10-05, 19:59   #4385
diana_an
Raczkowanie

DZiewczyny a czy też przy wypadaniu włosków boli was tak jakby skóra głowy???Niby nic na niej nie jest a boli jak piorun. I do tego moje włosy suche suche są przeraźliwie a skóra głowy wymaga codziennego mycia i jak nie umyje codziennie to wypada ich jeszcze więcej. Co stosowac na taki stan włosów i skóry???
Jestem 9 miesiędcy po porodzie i wszyscy pisza ze po 6 juz powinny przestac wypadac a mi wypadaja ciągle i ta skóra głowy.
Dziewczyny mam dwójkę malutkich dzieci i nie mam kiedy poszperac w wątku jakie badana robic zeby ustalić przyczynę. jakie hormony zrobic i w jakim dniu cyklu??Byłabymw wdzięczna za odpowidź.Morfologia żelazo tarczyca ok.
I jak sądzicie jak m am regularne cykle to wogóle możliwe są zaburzebia hormonalne????
Będe Wam wdzięczna za odpowiedź
diana_an jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-05, 21:39   #4386
levante
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewakowalczyk Pokaż wiadomość
bralam inneov przez 3 miesiace i po odstawiniu zaczal sie dramat, Inneov pomogl mi po 2 tyg, Amli nie mozna sprowadzic ze stanow, nie nadasz plynu na poczcie w USA, mozna to kupic w warszaiwe, jak wpiszesz na google Dabur Amla to znajdziesz
Nie rozumiem, czy twierdzisz, że Inneov nie pomógł Ci oraz, że po odstawieniu było gorzej? Na jakiej podstawie to stwierdzasz? Poproszę o wyjaśnienie bo bardzo mnie to ciekawi.
Ja stosowałam Inneov swego czasu i bardzo poprwił mi stan włosów - gęstość + hamowanie wypadania. Dopiero jakiś czas po odstawieniu wróciła stała norma - tzn wypadanie garściami. Przyczyna jest tutaj prosta - Inneov można stosować dłuższy czas, a nie jedynie jako kurację 3miesięczną (słowa lekarza dermatologa - najlepiej robić krótkie przerwy i kontynuować. Oczywiście jeżeli u podstaw problemu nie leżą względy podlegające farmakologicznemu leczeniu).
Podsumowująć - ja wróciłam do Inneov, kończę 1 opakowanie, jak wcześniej, czekam na efekty przy 3pudełku. Do tego czasu cierpię niemiłosiernie...
Cytat:
Napisane przez gaagatka Pokaż wiadomość
Właśnie tego się obawiałam dzięki bogu się nie zdecydowałam na Inneov

Nie martw się ... mi też lecą, choć juz nie tak bardzo jak kiedyś. Wciąż jest to niestety ponad 100. W tym tygodniu idę na badania hormonalne, dawno ich nie robiłam i wypadałoby powtórzyć.
A ja się zdecydowałam kolejny raz...
Dziękuję gaagatko
levante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-06, 08:10   #4387
kosmita77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysza_87 Pokaż wiadomość
dziewczyny, a co to jest to PCO? wiem że coś związane z wypadaniem, ale na czym to polega?
zespol jajnikow policystycznych. poczytaj, sa watki na forum... utrudnia a zbyt pozne wykrycie uniemozliwia zajscie w ciaze
kosmita77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-06, 10:48   #4388
virtual_luv
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez diana_an Pokaż wiadomość
DZiewczyny a czy też przy wypadaniu włosków boli was tak jakby skóra głowy???Niby nic na niej nie jest a boli jak piorun.
mnie boli,ale dermatolog 2 lata to ignorował,a teraz nagle sie okazało ze mam bardzo wrażliwą skore głowy i na 98%dlatego wypadają mi włosy(właściwie to na 100% bo wszystko inne zostało wykluczone,no ale te 2% niepewności zawsze trzeba zostawić

teraz myje włosy tylko w przegotowanej wodzie z dodatkiem pokrzywy i kory dębu,używam szamponu Babydream polecanego przez biochemiczki,babram włosy w rycynie i nafcie,czasem stosuje płukankę z wody i soku z cytryny no i codziennie wykonuje delikatny masaż głowy

nadal stosuje WAX,ale teraz tylko raz na 2 tyg bo zawiera SlSy i jem Silice
wszystkie inne cud-preparaty wywaliłam

i po 3 miesiącach takiej kuracji mogę stwierdzić(cichutko nie zapeszając) ze widzę poprawę

nie jakieś rewelacyjne BUM,ale jest dużo lepiej,mam nadzieje ze za kilka,kilkanaście miesięcy będzie już całkowicie dobrze
virtual_luv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-06, 11:57   #4389
gaagatka
Raczkowanie

Kurcze ja już się całkiem pogubiłam ze swoimi włosami ... niby przestały mi wypadać, choć ostatnio podczas mycia doliczyłam się 120 (jak dla mnie to jest wciąż za dużo) trochę nie mogłam w to uwierzyć (w te 120) bo na sitku była tylko bardzo mała kępka (i to po zebraniu też ze szczotki) .. jak później je obejrzałam to mała część z tej kępki była rzeczywiście długa (mam włosy za ramiona), a reszta to dosyć krótkie (ok. 10 cm) i jeszcze krótsze (ok. 5 cm) nic z tego nie rozumiem !!

Jak oglądam swój kucyk to mam wrażenie że niby trochę pogrubiał (dużo odrostów jeszcze ma ok. 5-10 cm więc gumka je nie łapie) ale jak patrzę na czubek głowy to przedziałek się poszerzył i obawiam się że wygląda to jak prześwit .....

Dziewczyny jak to w końcu jest .... czy jak już przestają wypadać włosy to na końcu lecą te najkrótsze? (tak jakby najsilniejsze i najdłużej czekające na swoją kolej do wypadnięcia) ... może jestem trochę przewrażliwiona ....

Jak myślicie? Czy to jest normalne?

gaagatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-06, 13:05   #4390
zrozpaczona77
Przyczajenie

Cytat:
DZiewczyny a czy też przy wypadaniu włosków boli was tak jakby skóra głowy???Niby nic na niej nie jest a boli jak piorun. I do tego moje włosy suche suche są przeraźliwie a skóra głowy wymaga codziennego mycia i jak nie umyje codziennie to wypada ich jeszcze więcej. Co stosowac na taki stan włosów i skóry???
Jestem 9 miesiędcy po porodzie i wszyscy pisza ze po 6 juz powinny przestac wypadac a mi wypadaja ciągle i ta skóra głowy.
Dziewczyny mam dwójkę malutkich dzieci i nie mam kiedy poszperac w wątku jakie badana robic zeby ustalić przyczynę. jakie hormony zrobic i w jakim dniu cyklu??Byłabymw wdzięczna za odpowidź.Morfologia żelazo tarczyca ok.
I jak sądzicie jak m am regularne cykle to wogóle możliwe są zaburzebia hormonalne????
Będe Wam wdzięczna za odpowiedź
Tak mnie też boli skóra głowy (przede wszystkim czubek i tam właśnie tych włosków wypada najwięcej. Jak zapytałam dermatolog to powiedziała że to przeczulica skóry głowy.
Dziwne, że ten ból utrzymuje się już ponad 2 lata- dla mnie to takie dziwne uczucie jakby mi ktoś włosy wyrywał lub kłuł szpilkami, dziwne uczucie, które występuje w róźnym natężeniu. Wydaje mi się, że często po stresie zaczyna się ten ból i kłucie
No tak masaż byłby na to najlepszy
zrozpaczona77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-06, 16:21   #4391
gaagatka
Raczkowanie

Hmm.. postanowiłam odkopać grzebień elektryczny i potraktować nim swój przedziałek , co prawda jest on nie szczególnie praktyczny ale do przedziałka wydał mi się idealny . No. teraz powinien się zagęścić.

Tylko co zrobić z tymi krótkimi włoskami?? Dzisiaj powstrzymałam się od mycia głowy mimo iż przebierałam nogami żeby znów sprawdzić ile mi ich wypadnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-06, 18:59   #4392
kosmita77
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm.. postanowiłam odkopać grzebień elektryczny i potraktować nim swój przedziałek , co prawda jest on nie szczególnie praktyczny ale do przedziałka wydał mi się idealny . No. teraz powinien się zagęścić.
co to jest grzebien elektryczny?
Stary 2007-10-06, 19:12   #4393
gaagatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kosmita77 Pokaż wiadomość
co to jest grzebien elektryczny?
Taki jakby elektryczny stymulator ... wysyła impulsy elektryczne jak dotykasz nim skóry głowy.

Kupiłam go rok temu przez internet, wybuliłam kupę kasy ... i mimo iż zahamował wypadanie włosów (prawie całkiem po 3 dniach) to okazał się niepraktyczny i przestałam go używać. Generalnie żeby był efekt to trzeba 3 razy dziennie się nim czesać, a ja biedna zabiegana czasu nie miałam.
Poza tym sam fakt czesania głowy tym grzebykiem był dla mnie przerażający bo wtedy wypadało mi bardzo dużo włosów i nie chciałam ich wszystkich stracić . Ale opracowałam metodę taką że centymetr po centymetrze dotykałam nim do skóry ... wyobraź sobie jakie to jest czasochłonne . Trzeba by poświęcić pół dnia na to ehhh....

A teraz go znów wyciągnęłam żeby ratować przedziałek i trzymam go na przedziałku tak przez chwilę 3 razy dziennie .. hmmm .. no poprzesuwam też na czubku głowy żeby nie było że leń totalny ze mnie .

Stary 2007-10-06, 19:27   #4394
kosmita77
Zakorzenienie

Cytat:
Taki jakby elektryczny stymulator ... wysyła impulsy elektryczne jak dotykasz nim skóry głowy.

Kupiłam go rok temu przez internet, wybuliłam kupę kasy ... i mimo iż zahamował wypadanie włosów (prawie całkiem po 3 dniach) to okazał się niepraktyczny i przestałam go używać. Generalnie żeby był efekt to trzeba 3 razy dziennie się nim czesać, a ja biedna zabiegana czasu nie miałam.
Poza tym sam fakt czesania głowy tym grzebykiem był dla mnie przerażający bo wtedy wypadało mi bardzo dużo włosów i nie chciałam ich wszystkich stracić . Ale opracowałam metodę taką że centymetr po centymetrze dotykałam nim do skóry ... wyobraź sobie jakie to jest czasochłonne . Trzeba by poświęcić pół dnia na to ehhh....

A teraz go znów wyciągnęłam żeby ratować przedziałek i trzymam go na przedziałku tak przez chwilę 3 razy dziennie .. hmmm .. no poprzesuwam też na czubku głowy żeby nie było że leń totalny ze mnie .
ooo, nawet nie wiedzialam ze cos takiego istnieje
Stary 2007-10-06, 19:44   #4395
Angi74
Wtajemniczenie

Cytat:

Zainteresowal mnie ten grzebien.Mozesz wkleic jakis link do niego?

Znalazlam tylko cos takiego,ale baaardzo drogo! http://allegro.pl/item251132127_wspa...ada_filmy.html
Angi74 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-10-06, 19:52   #4396
diana_an
Raczkowanie

zrozpaczona ja właśnie też tak mam jakby mi ktoś włosy wyrywał.A jaki szampon stosujesz???Mi kiedys na te problemy skóry bardzo pomagał neril a teraz tak mi dibelnie wysusza włosy ze nawet tony odżywki nic nie dają;Jaki szmpon stosować przy tak wrażliwej skórze głowy???
diana_an jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-06, 19:56   #4397
Angi74
Wtajemniczenie

Cytat:
zrozpaczona ja właśnie też tak mam jakby mi ktoś włosy wyrywał.A jaki szampon stosujesz???Mi kiedys na te problemy skóry bardzo pomagał neril a teraz tak mi dibelnie wysusza włosy ze nawet tony odżywki nic nie dają;Jaki szmpon stosować przy tak wrażliwej skórze głowy???
Bardzo delikatny jest szampon Babydream z Rossmana.Jest tani, (8 zl za 500ml),wiec nawet jak Ci nie bedzie odpowiadal mozesz go uzyc do mycia twarzy.Ma swietny sklad dlatego ja go uzywam do glowy,buzi i higieny intymnej
Stary 2007-10-07, 07:40   #4398
gaagatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kosmita77 Pokaż wiadomość
ooo, nawet nie wiedzialam ze cos takiego istnieje
Cytat:
Napisane przez Angi74 Pokaż wiadomość
Zainteresowal mnie ten grzebien.Mozesz wkleic jakis link do niego?

Znalazlam tylko cos takiego,ale baaardzo drogo! http://allegro.pl/item251132127_wspa...ada_filmy.html
No widzicie, jak mówiłam że próbowałam już wszystkiego, to mówiłam prawdę .
Angi ja mam właśnie coś takiego jak w tym linku, i taaak kupa kasy mi uleciała z portwiela .

No dzisiaj jak się czesałam to nic mi z czubka głowy nie wypadło ... pamiętam jak codziennie poświęcałam pół dnia na ten grzebień , ale ja do cierpliwych nie należę, teraz też poczekam aż mi się zagęści przedziałek i znów go schowam do kuferka . na szczęście efektu jojo nie obserwuję, po prostu po odstawieniu wszystko po jakimś czasie wróci do normy (jeśli włosy wypadają np. w wyniku niedoborów czy hormonów), trochę szkoda

We wtorek idę na badania hormonalne, ceny do zniesienia oprócz jednego ... androstendion kosztuje 54 zł , no dobra ale czego się nie robi dla włosków

Stary 2007-10-07, 08:22   #4399
spray
KWC

Mnie też od paru tygodni włosy po prostu lecą garściami. Niedawno miałam operację, zaczynam podejrzewać, że to od narkozy Płakać mi się chce. Wczoraj koleżanka dała mi jakiś indyjski olejek kokosowy, twierdzi, ze jej pomogło. No i pakuję w siebie zaporową dawkę humavitu, ale dopiero zaczęłam, a na jakiekolwiek efekty trzebaby czekać ze 3 miesiące
Dziewczyny wiecie czy ten Vitapil w kapsułkach daje jakieś efekty? Miałam się zdecydować na Ineov, ale skoro odradzacie...
spray jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-07, 09:59   #4400
mysza_87
Zakorzenienie

GG do mysza_87

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
Mnie też od paru tygodni włosy po prostu lecą garściami. Niedawno miałam operację, zaczynam podejrzewać, że to od narkozy Płakać mi się chce. Wczoraj koleżanka dała mi jakiś indyjski olejek kokosowy, twierdzi, ze jej pomogło. No i pakuję w siebie zaporową dawkę humavitu, ale dopiero zaczęłam, a na jakiekolwiek efekty trzebaby czekać ze 3 miesiące
Dziewczyny wiecie czy ten Vitapil w kapsułkach daje jakieś efekty? Miałam się zdecydować na Ineov, ale skoro odradzacie...
mi 5 miesięcy brania Vitapilu (on jest w tabletkach, a nie w kapsułkach) nie pomogło na wypadanie włosów a jesli to od narkozy to dziewczyny wcześniej pisały, że samo przeszło po 3- 4 miesiacach
Stary 2007-10-07, 10:19   #4401
Angi74
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
Spray,bardzo Ci współczuję.U mnie tez po opracjii było mega wypadanie,około 300 dziennie.Zaczęło się 5 miesięcy po operacjii i trwało kolejne 5 miesięcy mimo wcierek witamin itp. Potem stropniowo włosy przestały wypadać. Jestem pewna ,ze to narkoza tak zadzialała,zresztą czytalam gdzieś na innym forum,ze wlasnie takie efekty są po narkozie. Nie martw się wszystko się unormuje.Musisz po prostu przeczekać, ten okres,ale tez nie rezygnuj z witamin i wcierek.Polecam Ci Vitafemin -juz pisalam o nim w tym wątku,oraz do wcierania Neril,szampon Dermena.
Stary 2007-10-07, 15:34   #4402
Ellie00
Raczkowanie

testowalyscie moze nowa serie dove hair fall control?
Stary 2007-10-07, 15:57   #4403
Angi74
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ellie00 Pokaż wiadomość
testowalyscie moze nowa serie dove hair fall control?
Stary 2007-10-07, 16:25   #4404
margitta
Zakorzenienie

Ja mam te Dove'y. Ale użyłam dopiero dwa razy, więc trudno mówić o jakichś efektach. Pachnie typowo Dove'owo, czyli mydlasto, z rozczesywaniem nawet w porządku. Niestety na opakowaniu jest wyraźnie napisane, że chodzi o włosy połamane, czyli to nie do końca to o co nam chodzi

Rozśmieszył mnie trochę tekst na opakowaniu: "do 97% mniej wypadających włosów w stosunku do używania zwykłego szamponu bez substancji odżywczych"
Stary 2007-10-07, 18:17   #4405
IWoOnA18
Raczkowanie

dziewczyny ja zakupilam sobie Dove tylko ze serum na gladkie wlosy...i dokladnie typowe mydlo ale ujdzie ten zapach. Jedyne co wiem to faktycznie zrobily sie gladsze no ale ja nie tego szukalam ja potrzebuje cos wlasnie na wypadanie włosow.
Jak tak sobie przejzalam pare postow to stwierdzam ze mam zamieszanie w glowie bo tyle tu juz produktow bylo wymienione ze naprawde jakby sie chcialo wszystkiego sprobowac to by sie mialo cala apteke w domu
To teraz same juz chyba nie wiemy co jest najlepsze na te wypadajce wlosy.
Mi sie WYDAJE ze najlepsze to tabletki"skrzypu polnego"albo z innych zielarskich tabletek, a szampony to pewnie z pokrzyw, rzodkiewki i z jakiejs tam kory z drzew.
Bo wkoncu dawniej sie takie uzywalo a w dziecinstwie to mialysmy ładne włoski ..prawda?
Ale oczywiscie jesli ma ktos antidotum na nie wypadanie włosow i faktycznie pomaga to sie pisze
Pozdrawiam
ACHTUNG!
15.08.08
IWoOnA18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-07, 18:20   #4406
margitta
Zakorzenienie

czy ja wiem czy ten skrzyp tak pomaga? Biorę Belissę już drugi miesiąc i nie widzę specjalnie poprawy
Stary 2007-10-07, 18:24   #4407
Sc-laja
Zakorzenienie

Ja przez jakiś miesiąc używałam nafty, olejku rycynowego, waxu i tabletki ze skrzypu polnego 2*2 dziennie i teraz włosy mi wcale nie wypadają.
A wylatywały garściami

Sc-laja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-07, 18:28   #4408
IWoOnA18
Raczkowanie

trzeba czekac pare miesciecy przeciez wlosy nie odbuduja ci sie z dnia na dzien.
Ja sprobuje zakupic wlasnie Skrzyp polny bo niby to przereklamowane i dlatego szukamyc zegos nowego, a moze to co najmniej doceniane to wlasnie najbardziej pomoze.

SC-laja- jak uzywalas nafty to robilas tak jak na opakowaniu pisalo , ze trzymasz na 10min i splukujesz? bo ja wlasnie wole nie robic tak ze umyje glowe splucze i wypadnie tych wlosow z hohoh, pozniej znowu nakladam jakas odzywke i kolejna warstwa splywa..nie lubie jak widze ze tyle wlosow wypadadlatego juz nie chce uzywac zadnych odzywek ze spolukiwaniem bo jak widze ile wlosow przy tym wypada to normalnie jęk
ACHTUNG!
15.08.08
IWoOnA18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-08, 08:43   #4409
spray
KWC

Cytat:
Napisane przez IWoOnA18 Pokaż wiadomość

ja wlasnie wole nie robic tak ze umyje glowe splucze i wypadnie tych wlosow z hohoh, pozniej znowu nakladam jakas odzywke i kolejna warstwa splywa..nie lubie jak widze ze tyle wlosow wypadadlatego juz nie chce uzywac zadnych odzywek ze spolukiwaniem bo jak widze ile wlosow przy tym wypada to normalnie jęk

No własnie, dla mnie to też jest horror, nie mogę patrzeć jak po drugim płukaniu (odżywka) wyłazi mi kolejna garść. Ja już nie wiem co robić, wystarczy mi, że co trochę "obieram" sobie sweter z włosów i ze szczotki

Z tym skrzypem to już sama nie wiem, kogo nie zapytać- odradza twierdzi, że nic nie dało. No, ale biorę, przecież nie zaszkodzi. Vitapil nie działa, Inneov nie działa, Belissa nie działa. Boże, to co działa?

Podbudowało mnie to, że mi napisałyście, ze po narkozie to samo przejdzie. Mam nadzieję, że dotrwam z włosami do tego czasu.

Edytowane przez spray
Czas edycji: 2007-10-08 o 09:57
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-08, 11:03   #4410
izulla
Raczkowanie

Ja biorę już ze 2 tyg. Skrzypovitę i myje włosy Seboradinem i - chociaż to jeszcze nie to o co mi chodziło - to efekty już są, wypada mi mniej włosów.
izulla jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości