![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wybory na wizazu czyli podsumowując...
khem...khem...gdzie pisze 'można wytypować tylko 3 osoby' ?
![]() ![]() ![]() Thx za 'wyróżnienie' ![]() Pozdrawiam Was moje Kochane 'Dziołchy' i idę w 'kimono' ![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
Nie mogę się oprzeć pokusie dopisania:
Avatar, który idealnie pasuje do osoby: whiskey do Heleny ![]() Najlepsze (w tym najbardziej rozbrajające) recenzje na KWC: Helena ![]() Stalowe nerwy Złoś ![]()
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Na puszkę sardynek!, jestem w szoku - wymieniło mnie tyle osób, że musi chodzić o kogoś innego
![]() Dziękuję za życzliwe opinie - zbiorczy buziak ![]() ![]() No dobra, bo siedzę i myślę - a pewnie i tak co pięć minut będę posta edytować. DEBIUT ROKU - nie mnie się wypowiadać, bo sama początkuję, a poza tym nie patrzę na datę, ale skoro już tu była o tym mowa, to zdziwiła mnie obecnośc Aleksandry999 w tej kategorii - też Cię uważam za portalowy znak firmowy. Debiutanka, a dla wielu definiuje to miejsce - to się nazywa mieć styl! edit: koszmar, teraz wszystkim patrzę na datę rejestracji i powinnam tu wiele osób wymienić, które, tak jak Ola, są wizażem. Nie zrobię tego, bo jak zacznę edytować to nie przestanę. GADUŁA - nie bywam na wszystkich podforach, ale tam gdzie bywam często trafiam na Monyczkęęę, Nan, Svenję, Pomadkę - co mnie nieodmiennie cieszy PĘDZIWIATR - jasiojanko czy jakoś tak - nigdy tak niecierpliwie nie czekałam na następny post jak wtedy ![]() MEZCZYZNA NA WIZAZU - Złoś, Ex niestety ex (co ja poradzę, że lubię cięty jęzor - jeżeli jeszcze jest demonicznym brunetem, to przyjdzie mi Cię znienawidzieć, moja wizażowa siostro ![]() ZAWSZE MOŻESZ LICZYC NA… Nan, a coś mi mówi, że najbliższy rok doda tu jeszcze trochę osób ![]() AVATAR - trudna sprawa. Duużo. Bardzo svenjova Svenja - pysk mi się śmieje na widok tego avatarka. Noor za jedność formy i treści ![]() PODPIS - okazałam się większym wzrokowcem niż mi się zdawało. pamiętam migające wielkoludy upaćkane ikonkami pamiętam - a wolałabym nie. Lubię te inteligentne i/lub śmieszne - cytaty z Pratchetta, podpis Nan, Hybris... Edit: kołatało mi się w łepetynie, że jest tu taki jeden wspaniały podpis - na szczęście podpis się w wątku pojawił i poproszę Cię Ufciu, o dopisanie Sitc. Zapomniałam chyba dlatego, że Sitc tu rzadziej bywa, albo też ja niestety na nią nie trafiam ostatnio. NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ - akurat, do rana nie będę tu siedzieć. WYmienię te, które już kiedyś chwaliłam - ociekająca spokojem i mądrością Sarenka. Nan, której zazdroszczę, bo ilekroć się miotam i motam, żeby coś wyrazić, to parę postów niżej jednym eleganckim zdaniem wyraża wszystko co ja tak bardzo chciałam powiedzieć (takie osoby to przekleństwo dla tłumaczy - wrr). A jak mnie uprzedzi, co trudne nie jest, to nic już nie piszę, bo przecież nie można ciągle komentować tak: ![]() Chyba nie wymieniałam, ale co tam - pośród wielu wielu innych: Złośnica81Wichrzycielki też lubię, ale trzem w/wym zazdroszczę umiejętności łagodzenia i tłumaczenia ![]() NAJLEPSZE PRZEPISY - niestety nie mam czasu zajrzeć do kuchni ![]() NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ - mam dwie lewe ręce i żeby sobie humoru nie psuć na pewne fora nie zaglądam. brakuje mi dwu kategorii: CELNE POCZUCIE HUMORU - Svenja i Jelonek ex aequo WIELKIEŚ MI PUSTKI UCZYNIŁA, WRACAJ - przyzwyczaiłam się, a tu nie ma: Cattt, Lovisy (jak się nie jeży), Babci Weatherwax, Natii z panem w turbanie na avatarku (przepraszam, ale tam jest jakaś cyferka, z którymi mam problem) Moderator ROKU ![]() ![]() Wiele osób akurat mi z głowy wyleciało, wielu jeszcze nie miałam okazji spotkać - 2006 zapowiada się całkiem obiecująco. Olex, dzięki za optymistycznie nastrajający wątek. Edytowane przez PaniKota Czas edycji: 2005-11-23 o 20:08 Powód: oczywiście dodaję:) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cmoki, debiucie roku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
To ja tylko powiem od siebie,że baaardzo dziękuję za "wyróżnienie" w kategorii avatar
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#67 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Grubensa mogę Ci odstąpić - właśnie zrobił boink! na wersalkę i sprężyny trzymają się na słowo honoru. Czuje się jak baletnica, a tupie jak słoń, wrr. Grubens oprócz Grubensa ma jeszcze wiele imion, po jednym na kilogram: Gruber, Grówkolini, Gruff, Śmigol, Krówka, Smok... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Eh, dziewczyny, jakże miło się Was czyta blisko północka, siedząc w firmie, podczas gdy firmę tę godnie opuszcza dzieło znane wtajemniczonym jako "straszny potfur". Straszny potfur ten rośnie w postępie geometrycznym i wykazuje rzadką, nawet jak na przedmioty martwe, złośliwość. Jakem kobieta zasadniczo niepijąca chyba się urżnę ze szczęścia gdy potfur stanie się historią.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
No to opijamy Potfora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Mnie najbardziej rzuciły się w oczy
GADUŁY - monyczkaaa i Paula007 NA NIĄ ZAWSZE MOŻESZ LICZYĆ - Nie umiałam wybrać ![]() MĘŻCZYZNA -Marcin AVATAR - Jaszmurka i mój ![]() Najsensowniejsze wypowiedzi - Nan,Paula78,Smoczyca
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Od razu napiszę, że nie przepadam za takimi rankingami, ale oddam swój cenny głos, bo może komuś się przydać w zwycięstwie. ![]() Dodam tylko, że mam galopującą sklerozę [w końcu mam swoje 89 lat] i nijak wszystkiego i wszystkich spamiętać nie mogę. ![]()
Jesli mi się coś odblokuje w pamieci, to na pewno poinformuję szanowne Jury. ![]()
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
DEBIUT ROKU niestety jestem tu za krótko, żeby to ocenić
GADUŁA Monyczkaaa, Ines1985, Shemerolin PĘDZIWIATR chyba pani Hill z Sandomierza NA NIĄ ZAWSZE MOŻESZ LICZYĆ Smoczyca i Hybris ![]() ![]() MEZCZYZNA NA WIZAZU zdecydowanie Złoś i Jej_Ekstelencja PODPIS Nan- bardzo mądry cytat, Hybris- za zabawy językowe :P oraz Różowy Starchulec- bo koty kocham i też uważam że są miłe NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ Nan i Justy NAJLEPSZE PRZEPISY niestety ja od gotowania dostaje wysypki ![]() Moderator ROKU Jelonek bezkonkurencyjnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
Można pić, Potfur wyszedł!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Skoro mozna wiecej wizazanek, to postanowilam szybko zlamac zasady ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Zobaczyłam dziś ten wątek i początkowo nie miałam zamiaru zabierać w nim głosu. Jest masa fantastycznych Wizażanek i nie chciałam żadnej pominąć - choćby urocze warszawianki, które poznałam osobiście czy dziewczyny z "pachnącego" forum, na którym ostatnio chętnie bywam...
![]() Postanowiłam jednak dorzucić też coś od siebie ![]() DEBIUT ROKU - PaniKota (może nie udziela się często, ale za to JAK się udziela) GADUŁA - Monyczkaaa, Shemreolin PĘDZIWIATR - ? NA NIĄ ZAWSZE MOŻESZ LICZYĆ - Beliczek, Smoczyca, Nan, Justy MĘŻCZYZNA NA WIZAŻU - Złośliwiec AVATAR - Svenja (za skojarzenia z Radiohead), Jaszmurka (za skojarzenia z Mobym), Ines (za całokształt) PODPIS - Hybris, Nan NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDŹ - Pixie, Sarenka, Złośliwiec NAJLEPSZE PRZEPISY - Beliczek, Madlaine, Nutka (oj, dawno tam nie zaglądałam ![]() NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ - Sarenka, Karmeleiro Moderator ROKU - Jelonek PS Ines, Sarenko - dziękuję Wam pięknie za tak miłe wyróżnienie ![]() ![]()
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
może i ja troszkę pogłosuję
![]() na siebie zapewne nie moge?? ![]() to w takim razie swoje futrzaste głosy oddaje na: DEBIUT ROKU - zdecydowanie PaniKota GADUŁA - monyczkaa i Juda PĘDZIWIATR - panowie rajstopkowi ![]() MEZCZYZNA NA WIZAZU - MarcinK |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Ja jestem co prawda króciuśko, ale pozwolę sobie dorzucić 3 grosze w paru kategoriach:
DEBIUT ROKU - popieram, PaniKota bo to madra babka i dorzucę Kamikitten za 'wejście smoka' na MM GADUŁA - PĘDZIWIATR - NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYC - mnóstwo tu takich osób, ale jeszcze przed zalogowaniem się tu myslałam w ten sposób o Adze BJ, zresztą myślę tak nadal, na pewno też Demonik, Anahstasia, Smoczyca MEZCZYZNA NA WIZAZU - hm, kojarzę w tej chwili tylko Admina, Ivesmana i Bastiana AVATAR - the winner is Jaszmurka - jak widzę te machające kopytka to po prostu lejęęęę ![]() ![]() PODPIS - bezapelacyjnie Strachulec - bo te cztery słowa zawierają w sobie to co kocham - koty, Pratchetta no i zostały wypowiedziane przez moją ulubioną postać ze ŚD. NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ - nie muszę się długo zastanawiać - Nan. Czytanie jej to czysta przyjemność. NAJLEPSZE PRZEPISY - NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ - Kamikitten i AgaBJ Moderator ROKU - najwięcej siedzę na Perfumach, więc najlepiej poznałam moderowanie Smoczycy, ale podziwam też poczucie humoru i zimną krew Jelonka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
PaniKoto,dziękuję za miłe słowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
DEBIUT ROKU: tu z pewnością zapadły mi w pamięć Aleksandra999, Madie i Ona1982
GADUŁA: Monyczkaaa, o tak ![]() PĘDZIWIATR: nie mam pojęcia , ale pewnie wytypowałabym kilku trollów, albo też Lovisę - dała o sobie dość hucznie znać , a póżnie przycichła... NA NIĄ ZAWSZE MOŻESZ LICZYĆ:w każdej dziedzinie forumowego życia , znajdze się ktoś na kogo można liczyć : typuję AgęBJ, Pomadkę, Smoczycę... tylko trzy typy ? MĘŻCZYZNA NA WIZAŻU -hmmm Złosiu AVATAR- Madie PODPIS- nie wiem , nie zwróciłam uwagi. NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ- zdecydowanie takich udziela Smoczyca, Pomadka, Mariqa NAJLEPSZE PRZEPISY w tej dziedzinie moją fawrytką jest Nutka NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ Mona1978,Kodeina. Nikotynka MODERATOR ROKU - czepialstwo mam w naturze, ale mimo wszystko Jelonka uważam właśnie za moderatora roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Wizaż czytam od trzech lat a wypowiadam się(skromnie)od trzech dni.Według mnie:
Debiut roku - Jej Ekscelencja(pozdrawiam ![]() Gaduła - Monyczkaaa(jeżeli nie skarży) Pędziwiatr - wszystkie jedniodniowe trolle Na Nią zawsze można liczyć - Smoczyca,Nan,Sylwiasta,Pi xi Mężczyzna na Wizażu -Tygrys,Złośliwiec Avatar - Momo,Helena Podpis -Hybris Najsensowniejsza wypowiedź - Nan,Smoczyca, Pomadka Twórczość - większość dziewczyn na MM za inwencję twórczą Moderator - Smoczyca oraz Jelonek(jeżeli nawet nie zgadzam się z decyzją to szanuję za rzetelne podejście do obowiązku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
Z pocztaku watek wydał mi sie nizebyt niezbyt, ale przemyslałam i tez sie dopiszę. Z tym ze z kategorią "na kogo mozesz liczyc" jest problem, bo jest tak wiele z dziewczyn ktore wiele razy mi pomogły.
DEBIUT ROKU paula007, natka pietruszki, Różowy Strachulec GADUŁA Pomadka, Różowy Strachulec, Shem PĘDZIWIATR nie zauwazyłam NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYĆ cattt, Mirianka, rachela i lexie MEZCZYZNA NA WIZAZU w pamiec zapadł mi fistaszek AVATAR obecny beoneself, Pomadka, Helena za pasję ![]() PODPIS rzadko czytam NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ kodeina, Shem, paula78 i dziewczyny na ktore moge liczyc NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ Agabil, tiara,Voodia Moderator ROKU Jelonek, lexie.
![]() |
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
AVATAR -> ewka.mnk nad reszta bym sie musiała zastanowic
![]() ![]()
i can fly but I want his wings... i can love but I need his heart... my angel gabriel http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008071900400430.png ![]() nasz aniołek 22.06.2009[*] ![]() Nasz kochany syneczek 12.12.2011 ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/0d1yyx8dra3yoqgo.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
![]() DEBIUT ROKU:Mirianka,Jaszmurka GADUŁA: Monyczkaaa PĘDZIWIATR:Fistaszek NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYC: Lovisa MEZCZYZNA NA WIZAZU:Zło AVATAR:Svenja PODPIS:Sylwia18-podpis o "piękniejszej" kobiecie NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ:Hybris,Sarenka NAJLEPSZE PRZEPISY:nie wiem NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ:Kodeina i jej torebki,Pomadka Moderator ROKU: Tinker |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() to ja z Jaszmurką idę opijać ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
![]()
GADUŁA Monyczkaaa,
AVATAR Cattt, Jaszmurka aa i jeszcze zapomniałabym Lukrecja_Borgia ![]() NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ Nan, Pixie, Sarenka NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ- Aga BJ, Pomadka, Voodia Moderator ROKU Smoczyca, Jelonek
![]() |
![]() |
#90 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.