Wypadające włosy - PODSUMOWANIE! - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-10-19, 12:12   #1741
remaiz
Raczkowanie

GG do remaiz
Dot.: Wypadające włosy - PODSUMOWANIE!

Hm no ja nie mam zawrotów głowy (chyba że czasem jak nagle wstane to mam takie krótkie jakby zamroczenie, ciemno sie sie robi przed oczami) Mam się już bac?? ani zaburzenia równowagi ( a jak to sie przejawia??) Co do mdłości to jak sie denerwuje to czuje ucisk w żołądku, ale to chyba normalne prze stresie, normalnie brzuch mnie nie boli. Więc nie wiem, trudno powiedziec.
remaiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-19, 12:32   #1742
Julie V.
BAN stały

Cytat:
Napisane przez remaiz Pokaż wiadomość
Hm no ja nie mam zawrotów głowy (chyba że czasem jak nagle wstane to mam takie krótkie jakby zamroczenie, ciemno sie sie robi przed oczami) Mam się już bac?? ani zaburzenia równowagi ( a jak to sie przejawia??) Co do mdłości to jak sie denerwuje to czuje ucisk w żołądku, ale to chyba normalne prze stresie, normalnie brzuch mnie nie boli. Więc nie wiem, trudno powiedziec.

U mnie zawroty były tak silne że nie mogłam przejsć kilku kroków.
Dlatego właśnie w szpitalu potraktowali tak tę sprawę powaznie - wyszłam, z masą badań i diagnozą.
Zaburzenia równowagi przy zawrotach głowy przejawiają sie tak że...tracisz tę równowagę, przewracasz się.
A to że czasem boli brzuch przy stresie to normalne i nie oznacza jeszcze nerwicy więc nie denerwuj sie na zapas.
Julie V. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-19, 12:54   #1743
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
być może masz niskie ciśnienie i jak szybko się podnosisz masz takie dolegliwości.a ogólnie przy stresie zawzwyczaj dokuczają ludziom róznego rodzaju dolegliwości fizyczne np biegunka przed egzaminami, gula w gardle przed wystąpieniem publicznym ja bym Ci poradziła na stresy picie melisy lekarskiej działa delikatnie na nerwy i dodatkowo nn brzuch,śmieszne jest to że nie jestem zwolenniczką terapii ziołowych a melisę stosuję [głównie na noc] bo mi pomagarównież na odstresowanie zaczęłam uprawiać sport to naprawdę pomaga
no a jak dolegliwości zakłócają Twoje codzienne życie,obowiązki to udaj się do lekarza
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-19, 14:31   #1744
remaiz
Raczkowanie

GG do remaiz

Dzieki dziewczyny za rady. Wlasnie wróciłam od dermatologa. Przepisala mi jakieś wcierki w skóre glowy ale nawet nie obejrzala moich wlosów. Jak pokazalam badania to powiedziala ze sama tarczyca TSH to nic nie daje i ze musze miec FT3 i FT4. A co do testosteronu i prolaktyny to zaczela sie wymądrzac ze to sie robi w zaleznosci od dnia cyklu (jakbym tego nie wiedziala) i ze od tego to jest ginekolog i zeby z nim konsultowac takie sprawy. Poza tym poradzila kupic jakies tabletki uspakajajace, a propos, znacie jakies (lekarka mowila cos o Deprim ale to jest chyba na depresje Skonczy sie na tym ze pójde chyba prywatnie. Aha, jak powiedzialam o tych grudkach na cebulkach to powiedziala ze to lojotok. A to do wcierania to przepisala Piloxydil i Dermovo- cos- tam, bo nie potafie przeczytac reszty I jakis robiony plyn.
Stary 2006-10-19, 14:38   #1745
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

deprim nie dziala, nawet na depresje osobiscie polecam Ci neospasminke biore na nerwice sercową, coprawda tętno mam nadal powyzej 100, ale czuje sie lepiej po tym
tez sie zastanawiam co z tymi włosami, moze to rzeczyiwscie stres no ale skoro prochy nie działają na moją nerwice to stan wlosow tez sie nie poporawi heh i kolejny steres (ze bede łysa) buziaki
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-19, 14:43   #1746
remaiz
Raczkowanie

GG do remaiz

A ta neospasminka to jest ziołowa? Bo mi kazala jakies ziolowe zeby nie działało ogluszajaco:P
Stary 2006-10-19, 14:45   #1747
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

zilołowy syropek z herbapolu (5zł) niedobre, ale skuteczne
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-19, 14:49   #1748
CIAMPUREK
Raczkowanie

GG do CIAMPUREK

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
A ja od wczoraj łykam Vitapil+Calmazin. Vitapil to wiadomo, natomiast calmazin zawiera wapno, magnez i cynk, ma wspomóc działanie vitapilu. Oczywiście stosuję też vichy+wax, kupiłam też biolage (odzywka i tonik) z serii regenerującej. Wyjeżdżam jednak na 2 miesiące na szkolenie, nie wiem jak to będzie z tą pielęgnacją, dodatkowo zmiana wody, boję się trochę tego, ale mam nadzieję, że nic mi się nie pogorszy.
I jestem po farbowaniu o fryzjera (niektóre siwe włosy nie pokryły się ). Wczoraj czesałam włosy - i o dziwo! - żaden nie wypadł. Jednak dzisiaj po myciu - tragedia! Bez zmian, całe sitko włosów. Pocieszam się, że może jednak ciut mniej niż zwykle.
anciaahk czy ta seria biolage jest dobra?zapobiega tez wypadaniu?ktory raz ja stosujesz?
ddaisydee musimy sie trzymac co ma dac ci tauryna ?cynk to rozumiem ale tauryna dziwne
CIAMPUREK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-19, 15:28   #1749
remaiz
Raczkowanie

GG do remaiz

Hm czytam o tym leky Piloxydil :Piloxidil przeznaczony jest dla kobiet i mężczyzn z wypadaniem włosów typu męskiego, tzn. spowodowane przez męski hormon DHT.Jak można przepisac taki lek nie sprawdziwszy przyczyny wypadania??
Stary 2006-10-19, 16:10   #1750
Silly
Zadomowienie

Dziewczyny ja przeczytalam taki artykul ze dziennie powinno wypadac od 40 do 100 wlosow czy to prawda?
podaje link:

http://www.obcasy.pl/wlosy/Wlosy:_wy...1,294,302.html

Silly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-19, 17:10   #1751
agatus84
Raczkowanie

No moze i powinno. Z tym ze trzeba pamietac o jednym: nie policzymy wszystkich wlosow ktore nam wypadly w ciagu dnia. Nie wiem nawet czy uda sie zliczyc polowe, reszta sie wymyka niezauwazona. Bo co, przejade reka po wlosach, akurat wyjme 3... Tak sobie mysle- chociaz mnie to strasznie doluje- ze skoro nalicze dziennie kolo 70, to pewnie wypada ponad 150 tak naprawde...
agatus84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-10-19, 17:20   #1752
daisydee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez CIAMPUREK Pokaż wiadomość
anciaahk czy ta seria biolage jest dobra?zapobiega tez wypadaniu?ktory raz ja stosujesz?
ddaisydee musimy sie trzymac co ma dac ci tauryna ?cynk to rozumiem ale tauryna dziwne
Ciampurku, są takie tabletki za 90 zł inneov-gęstość włosów. Ich głównym składnikiem jest właśnie tauryna +cynk i katechiny(wyciąg z zilelonej herbaty). Są podobno b. dobre w walce z wypadaniem, bo działąją bezpośrednio na cebulkę. Szkoda mi kasy az tyle wydac na te tabletki wiec kupie sobie osobno tauryne i cynk, no i wyjdzie mnie to okolo 30 zl. poczytaj sobie:

Kluczowe znaczenie dla gęstości włosów cebulka włosa. To żywa część włosa opleciona gęstą i elastyczną tkanką i siecią naczyń krwionośnych, które dostarczają składników odżywczych koniecznych do wytwarzania mocnych, gęstych, gładkich i btyszczących włosów. Pod wpływem niekorzystnych czynników tkanka otaczająca cebulkę ulega zniekształceniu, mikrokrążenie pogarsza się, cebulka jest gorzej odżywiona. Wtosy rosną cieńsze i siabsze, mają tendencję do przedwczesnego wypadania. Gęstość włosów zmniejsza się. tnneov gęstość włosów, suplement diety wskazany jest dla osób pragnących zwiększyć gęstość włosów - w przypadku włosów cienkich i słabych oraz codziennego wypadania włosów. Unikalne połączenie tauryny i katechin przeciwdziała procesowi zniekształcania cebulki włosa (testy in vitro), aby pobudzać wytwarzanie mocnych i gęstych włosów. Innowacja tauryna:Aminokwas tauryna wykazuje siłne powinowactwo z cebulką wtosa (testy in vrtro). Tauryna jest docelowo magazynowana w cebulce włosa, gdzie wytwarzany jest włos. Tym samym pomaga przedłużyć życie włosa i pobudzić jego wzrost.Katechiny z zielonej herbaty i winogron, łatwo bioprzyswajalne polifenole, połączono z innymi polifenolami. Umożliwiają one poprawę mikro-krążenia odpowiedzialnego za transport składników odżywczych do cebulki wtosa. Cynk jest mikroelementem koniecznym do produkcji keratyny głównego budulca włosa. Potwierdzona skuteczność - poprawa gęstości włosów.Codzienne wypadanie włosów znacząco zmniejsza się w porównaniu z grupą przyjmującą placebo.

Sposób użycia: 2 tabletki dziennie przez okres minimum 3 miesięcy. Dzienną dawkę można przyjąć jednorazowo. Popić wodą. Podczas stosowania suplementów diety zawierających żelazo Inneov gęstość włosów należy spożywać o innej porze dnia, aby zwiększyć jego przyswajanie (3 godziny, przerwy)

Opakowanie: 60 tabletek
daisydee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-19, 19:38   #1753
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki dziewczyny za rady. Wlasnie wróciłam od dermatologa. Przepisala mi jakieś wcierki w skóre glowy ale nawet nie obejrzala moich wlosów. Jak pokazalam badania to powiedziala ze sama tarczyca TSH to nic nie daje i ze musze miec FT3 i FT4. A co do testosteronu i prolaktyny to zaczela sie wymądrzac ze to sie robi w zaleznosci od dnia cyklu (jakbym tego nie wiedziala) i ze od tego to jest ginekolog i zeby z nim konsultowac takie sprawy. Poza tym poradzila kupic jakies tabletki uspakajajace, a propos, znacie jakies (lekarka mowila cos o Deprim ale to jest chyba na depresje Skonczy sie na tym ze pójde chyba prywatnie. Aha, jak powiedzialam o tych grudkach na cebulkach to powiedziala ze to lojotok. A to do wcierania to przepisala Piloxydil i Dermovo- cos- tam, bo nie potafie przeczytac reszty I jakis robiony plyn.
deprim jest na wyciągu z dziurawca ale nie każdy to wie że skuteczny jest TYLKO WYCIĄG ALKOHOLOWY z tego zioła ,można więc kupić kropelki i spróbować, wyciąg z dziurawca ma podobno polepszać nastrój co bardzo pomaga w leczeniu zaburzeń psychosomatycznych
co do tabletek ziołowych dostępnych bez recepty to moim zdaniem powinnaś uważać na walerianę bo zdaża się że wywołuje ból brzucha więc trzeba na to zwrócić uwagę jeśli tak się stanie zwracać uwagę na skład i kupować preparaty bez tego składnika
Stary 2006-10-19, 19:44   #1754
CIAMPUREK
Raczkowanie

GG do CIAMPUREK

Cytat:
Napisane przez daisydee Pokaż wiadomość
Ciampurku, są takie tabletki za 90 zł inneov-gęstość włosów. Ich głównym składnikiem jest właśnie tauryna +cynk i katechiny(wyciąg z zilelonej herbaty). Są podobno b. dobre w walce z wypadaniem, bo działąją bezpośrednio na cebulkę. Szkoda mi kasy az tyle wydac na te tabletki wiec kupie sobie osobno tauryne i cynk, no i wyjdzie mnie to okolo 30 zl. poczytaj sobie:

Kluczowe znaczenie dla gęstości włosów cebulka włosa. To żywa część włosa opleciona gęstą i elastyczną tkanką i siecią naczyń krwionośnych, które dostarczają składników odżywczych koniecznych do wytwarzania mocnych, gęstych, gładkich i btyszczących włosów. Pod wpływem niekorzystnych czynników tkanka otaczająca cebulkę ulega zniekształceniu, mikrokrążenie pogarsza się, cebulka jest gorzej odżywiona. Wtosy rosną cieńsze i siabsze, mają tendencję do przedwczesnego wypadania. Gęstość włosów zmniejsza się. tnneov gęstość włosów, suplement diety wskazany jest dla osób pragnących zwiększyć gęstość włosów - w przypadku włosów cienkich i słabych oraz codziennego wypadania włosów. Unikalne połączenie tauryny i katechin przeciwdziała procesowi zniekształcania cebulki włosa (testy in vitro), aby pobudzać wytwarzanie mocnych i gęstych włosów. Innowacja tauryna:Aminokwas tauryna wykazuje siłne powinowactwo z cebulką wtosa (testy in vrtro). Tauryna jest docelowo magazynowana w cebulce włosa, gdzie wytwarzany jest włos. Tym samym pomaga przedłużyć życie włosa i pobudzić jego wzrost.Katechiny z zielonej herbaty i winogron, łatwo bioprzyswajalne polifenole, połączono z innymi polifenolami. Umożliwiają one poprawę mikro-krążenia odpowiedzialnego za transport składników odżywczych do cebulki wtosa. Cynk jest mikroelementem koniecznym do produkcji keratyny głównego budulca włosa. Potwierdzona skuteczność - poprawa gęstości włosów.Codzienne wypadanie włosów znacząco zmniejsza się w porównaniu z grupą przyjmującą placebo.

Sposób użycia: 2 tabletki dziennie przez okres minimum 3 miesięcy. Dzienną dawkę można przyjąć jednorazowo. Popić wodą. Podczas stosowania suplementów diety zawierających żelazo Inneov gęstość włosów należy spożywać o innej porze dnia, aby zwiększyć jego przyswajanie (3 godziny, przerwy)

Opakowanie: 60 tabletek
dziekuje daysidee a masz juz konkretna firme?chodzi mi o tauryne?jak bedziesz to zazywac?chodzi mi o to czy razmem czy osobno?ja sie jeszce zastanawiam nad zieona herbata ?moze by połaczyc wszytkie 3 ?co Ty na to?
CIAMPUREK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-19, 19:48   #1755
gaga
Zakorzenienie

GG do gaga

przy deprim trzeba uwazac na promienie sloneczne i nie wolno chodzic na solarium
skora staje sie wrazliwa i moga powstac plamy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-10-19, 20:18   #1756
daisydee
Raczkowanie

Cytat:
dziekuje daysidee a masz juz konkretna firme?chodzi mi o tauryne?jak bedziesz to zazywac?chodzi mi o to czy razmem czy osobno?ja sie jeszce zastanawiam nad zieona herbata ?moze by połaczyc wszytkie 3 ?co Ty na to?
No właśnie też chciałam kupić kompletny zestaw, czyli z tą zieloną herbatą, ale taki wyciąg z herbaty w tabletkach jest podobno drogi, wiec jakbysmy chcialy kupic te 3 skladniki osobno to wyszloby tyle samo co inneov.
Ja sobie tą herbatę odpuszczę, bo ona nie ma tam az tak znacznego działania.
Tauryny jest bardzo duzo rodzajow np olimp tez ją produkuje, ale w sumie to chyba obojetnie jaka firma, wazne zeby byla w duzym stęzeniu, zeby nie trzeba bylo lykać 12 tabl dziennie jak przy humavicie (myslałam ze oszaleje).
Jak narazie biore od dzis profilaktycznie to zelazo, potem zaczynam maraton taurynowy
Aha, ja nie robilam zadnych badan, leczę się na własną ręke.
daisydee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-19, 20:46   #1757
remaiz
Raczkowanie

GG do remaiz

Czyli kupic krople dziurawcowe?? To chyba nie dobre jest A znacie jakieś konkretne tabletki ( oprócz Deprimu) działające odstresowująco??
Stary 2006-10-20, 06:52   #1758
neska951
Zakorzenienie

w jakim sensie niedobre??? smakowym???jeśli tak to nie martw się kropelki pije się w rozcieńczeniu i to w b małej ilości.nie musisz przecież brać dziurawca jest mnustwo leków ziołowych które można kupić bez recepty i nie kieruj się radami że komuś pomogło czy nie bo przecież kążdy organizm reaguje innaczej na dany preparat

a co do zielonej herbaty to czemu z niej rezygnować albo kupować w tabletkach można ją po prostu pić. zielona herbata "tonizuje" organizm ale delikatnie i nie można się spodziewać spektakularnych efektów, ja się po niej bardzo dobrze czuję
Stary 2006-10-20, 10:16   #1759
libra22
Zakorzenienie

GG do libra22

Po raz drugi rozpoczynam walkę z wypadającymi włosami. 1,5 roku temu się udało Teraz zaczynam od nowa Wczoraj zakupiłam Seboradin regenerujący- czy któraś z Was miała? Bo jak czytałam notki, to napotykałam głównie Seboradin nigra kupiłam dużego Wax'a, mam jeszcze resztkę nafry i olejku rycynowego. A tablety...myślałam o H-Pantoten, ale jest bardzo drogi więc narazie się wstrzymam. Tak bardzo marze o pięknych, gęstych, długich włosach...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-10-20, 12:55   #1760
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Dopiero zakupiłam i nie znam jeszcze efektów, nawet nie stosowałam. Generalnie ma działanie regenerujące włos, zobaczymy co ztego wyjdzie. Jest tu na forum wątek o biolage, tam mnie podkusili.

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-20, 19:52   #1761
Sive
Przyczajenie

Hej! Od paru miesięcy farbuję włosy. Zauważyłam, że od pewnego czasu zaczęły mi nagiminnie wypadać. (A liczenie ich powoli staje się moją obsesją...) Jeszcze nie bardzo jestem rozeznana w tego typu środkach pielęgnacyjnych do włosów etc. dlatego zwracam się do Was z pytaniem co byłoby w miarę skuteczne w przypadku farbowanych włosów? I co przyspiesza odrastanie włosów? Z góry dzięki za odp.
Sive jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-20, 20:09   #1762
libra22
Zakorzenienie

GG do libra22

Hej dziewuszki. Przeglądałam dziś net na temat wypadających włosów i znalazłam bardzo ciekawy blog poświęcony właśnie temu tematowi, kobieta która go prowadzi choruje na łysiebie plackowate, biedna . nie przeglądałam wszystkich notek, ale niektóre mnie naprawde zainteresowały

http://www.poradnikmedyczny.pl/mod/blog/2/239/2006/6

pozdrawiam
Stary 2006-10-20, 20:30   #1763
libra22
Zakorzenienie

GG do libra22

Cytat:
Napisane przez Sive Pokaż wiadomość
Hej! Od paru miesięcy farbuję włosy. Zauważyłam, że od pewnego czasu zaczęły mi nagiminnie wypadać. (A liczenie ich powoli staje się moją obsesją...) Jeszcze nie bardzo jestem rozeznana w tego typu środkach pielęgnacyjnych do włosów etc. dlatego zwracam się do Was z pytaniem co byłoby w miarę skuteczne w przypadku farbowanych włosów? I co przyspiesza odrastanie włosów? Z góry dzięki za odp.

Warto przejrzeć cały wątek i wybrać coś dla siebie. Ja tak zrobiłam i udało mi się zrobić odpowiednie zakupy w aptece. W swojej domowej apteczce mam Wax'a do włosów ciemnych, Seboradin, mgiełke Radical, nafte kosmetyczną i olejek rycynowy, musze jeszcze kupić jakieś tabletki, może H-Pantoten. Pozdrawiam
Stary 2006-10-21, 12:31   #1764
hc_zuzanka
Raczkowanie

Właśnie zaczełam stosowac waxa,bio-aktywny szampon myjący do pielęgnacji skóry głowy z zapaleniem łojotokowym Oceanic(jakas nowość pani w aptece bardzo zachwalała) i silice,mam nadzieje ze pomoze chociaz nie jest to pierwszy taki "zestaw pierwszej pomocy"w którym pokładałam nadzieje
hc_zuzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-21, 12:50   #1765
*milka*
Zakorzenienie

GG do *milka*

Na wypadajace wlosy POLECAM szampon VICHY czerwona seria szampon zawiera AMINEXIL - dzieki czemu wlosy przestaja wypadac. Dostaniecie go w kazdej aptece uprzedzam ze nie jest tani....Po poprawie zalecam kupic sobie tabletki INNOVE na gestosc wlosow. Nie pamietam jak jest napisane w ulotce jak go sie uzywa ile razy w tygodniu ale ja go stosowalam co kazde mycie wlosow i po tygodniu przestaly wypadac naprawde POLECAM
*milka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-21, 19:43   #1766
sylvi_86
Zakorzenienie

Ja tez zaczynam walke z wypadającymi włosami..seboradin(szampo n+lotion) + WAX + H-Pantoten...mam nadzieje ze bede miec fajne wloski
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-21, 20:07   #1767
julka:)
Zakorzenienie

nie no znowu zaczelo mi wiecej wypadac.Zauwazylam ze jak sie czyms martwie to mi wiecej wypada
how much I care"

I told myself I won't miss you,but I remember what it feels like beside you...
julka:) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-10-22, 06:32   #1768
megwa
Przyczajenie

helo uzywam szamponu dermena juz pare dni i widze ze naprawde mniej wlosow wypada nie placza mi sie i widze ze cos tam na glowie wiecej wlosow kielkuje :P jak skonczy mi sie szampon kupie tabletki innove (znajoma aptekarka polecila mi ten zestaw dermena + te tabletki) zobaczymy jak to bedzie
megwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-22, 08:59   #1769
hc_zuzanka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez balitagscarlet Pokaż wiadomość
Takie podstawowe badanie jak morfologia to naprawde niewiele, chyba po kilka zł. Hormony, jak pisała Anuska77 ok 12,13 zł, ale to tylko do hormonów tarczycy. Jakbyś chciala płciowe, to z tego co pytałam się u siebie w przychodni 90zł jeden, także już troche drogo...Może warto te tanie zrobić prywatnie, a z droższymi poczekać do lekarza???Chociaż i tak ich nie chcą przpeisywać właśnie z powodu ceny
No własnie ja chciałam sie dowiedzieć czy któraś z was dziewczyny miała robione badania płciowe "na kase chorych' a nie prywatnie i z jakiej przyczyny dostała na nie skierowanie,chcialabym wiedzieć bo mam zamiar troche nakłamać lekarza jak bym mu powiedziala że mi wlosy wypadaja i to jest jedyny powod to by mnie ze śmiechem wypedził
Stary 2006-10-22, 09:01   #1770
hc_zuzanka
Raczkowanie

Ach i czy na takie badania skierowanie może napisać rodzinny czy ginekolog?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości