Wybory na wizazu czyli podsumowując... - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-12-17, 20:56   #241
awia
Zakorzenienie

Dot.: Wybory na wizazu czyli podsumowując...

ja tez chcialam serdecznie podziekowac, ze jestem wspominana "tówdzie i ówdzie" , ze moja osoba i moje wypowiedzi sa odbierane nie dosc, ze pozytywnie, to miejscami nawet w kategoriach "sensowne"
cieszy mnie to szczegolnie, ze bedac osoba o niewyparzonym jezyku i generalnie bojowniczej postawie posiadam( jak mi kiedys Aeterna wypomniala ) zamilowanie do wojen, wojenek i roznych utarczek slownych, gdzie z prawdziwa rozkosza dorzucam swoja 3 grosze,
heh, nie tylko ja, jakby nie patrzec

no i, co prawda, gdyby istnialy kategorie: "wredna, czepialska wizazanka" i "postrach nastolatek" zapewne byłabym rowniez nominowana do nagrody złotej jeżyny
ale coż
życie
a za to w jakim znakomitym towarzystwie bym sie znalazla
a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach
a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach

Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
awia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-17, 21:00   #242
monyczkaaa
Zakorzenienie

DEBIUT ROKUFresa
GADUŁAAete, poza forum Youare, GosikK, Juda, Cattt, Mona Lisa
PĘDZIWIATR Lovisa (wróć w końcu )
NA NIĄ ZAWSZE MOŻESZ LICZYĆ Youare, Awia, Cattt, GosikK, Nadin, Juda, Mona Lisa, MarcinK, Fistaszek, Nan
MĘŻCZYZNA NA WIZAŻU Fistaszek, Jej Ekscelencja, Potworsky, MarcinK
AVATAR- Mona Lisa (za całokształt) i Cattt ( za kota z walizką i za kłębuszek)
PODPISRzastin Izabell: ]
NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDŹWindy, Cattt, Lovi, Awia, Impresona, Warszawianka, Anul3k, Lukrecja Borgia, Anett, Luba, Lazy_Morning, Paula007, Lexie, Moee, Ruda7816, Momo, Lullaby22, Cattt, Paula78
NAJLEPSZE PRZEPISY- Sylwia18
NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ- Mona Lisa
MODERATOR ROKU- Wszyscy

Na pewno jeszcze wiele wizażanek pominęłam, za co baaardzo przepraszam.

Edytowane przez monyczkaaa
Czas edycji: 2006-12-17 o 21:21
monyczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-17, 21:09   #243
Anul3k
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Anul3k

Cytat:
Napisane przez rambo Pokaż wiadomość
NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYC…
Ojej - długo by wymieniać : warszawianka, Anul3k, Fresa, silva... - tak na dobry początek przyszły mi na myśl I cheer, którą zasypuję różnymi głupimi pytaniami
Cytat:
Napisane przez warszawianka Pokaż wiadomość
AVATAR-nie mogę opanować śmiechu przy szalejącym Kermicie Anul3k ale podoba mi sie sporo
Cytat:
Napisane przez Ines1985 Pokaż wiadomość
O właśnie, jak mogłam zapomnieć. Ten avatar jest boski
Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość

Anulek z kermitem
Cytat:
Napisane przez windykatorka Pokaż wiadomość
Niestety zawsze tak będzie,że ktoś poczuje i wyczuje tutaj tą wazelinową społeczność KWA czy jakoś tam.Ja sama jestem temu przeciwna,ale nie rozumiem po co doszukiwać się takich zjawisk w wątkach,które poprostu zacieśniają więzy.Jestm multum wątków na Wizażu,które dotyczą przeróżnych tematów i niemal w każdym tworzy się jakaś tam społeczność,która sobie pomaga,doradza,żali się i chwali.Sama mam sporo do zarzucenia takim wątkom,w których nie wiadomo skąd pojawiają się "KWAczki" i robią sobe tam pogaduchy,ale co do tego i pochodnych-nie mam nic
Nie bądźmy dla siebie wrogami,starajmy się być przyjaciółmi i co najważniejsze-doceniajmy swoją obecność i wszystko co za nią idzie.

Co do typowań to pochopnie niestety skonstruowałam swój pierwszy post,więc w ramach edycji:
w podanych wyżej kategoriach dla mnie najważniejsze są:Najsensowniejsza wypowiedź,Na nią zawsze może liczyć,Osobowość roku i Debiut roku.Nie zwracam większej uwagi na pozostałe,ponieważ nie uważam,żeby były one tak wartościowe jak te wymienione przeze mnie.
Dlatego bardzo cenię,tutaj pewną grupę Wizażanek(właśnie za te cztery kategorie ale nie tylko):Lovisa,Cattt,Awia,Lexie,S hem,Anett_,Ruda,Lullaby,M agus,Anul3k,Paula007,Mony czkaaa,Rambo,Moee,Nekome, Cheer,Aete,Paula78,Marcel ina73(tutaj tymbardziej za imię zawarte w nicku ),Agabil,Mona Lisa,Ryfka,I_n_e_s ,Klaudiaa,Momo,Spra y,Jowisia i wiele innych osób,bez których raczej Wizażu sobie nie wyobrażam,a po znikaniu poszczególnych mój światopogląd wizażowy ulega sporemu zachwianiu(L.)
Przyznaję nominację do wypowiedzi roku
Cytat:
Napisane przez nekome Pokaż wiadomość
I kategoria najsensowniejsza wypowiedz: tu chyba będę miala najwięcej typow, po pierwsze młodzież czyli Paula007 /jak patrze na Bonda lub na gorali to mysle o wlasnie o niej/ , windykatorka i Anul3k. Zycze wielu starszym i dojrzalszym /teoretycznie/ aby potrafily tak ubrac mysli w slowa jak dziewczyny. Procz tego et-ka , Ami, Ines 1985, Luba, margitta i Bess /zwłaszcza na ginekologicznym/. Fresa /nie zawsze się z nia zgadzam, ale nie zmienia to faktu, ze jej wypowiedzi sa wartościowe i przyjemnie je przeczytac/, Demonik , Rachela Nadin , Juda, warszawianka , Lexie.
Cytat:
Napisane przez niv_ Pokaż wiadomość
NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYĆ - Anul3k, anies5,cattt

Rany, dziewczyny, siedzę czerwona bardziej niż mikołajowa skarpeta na ścianie mojej siostry
Debiut roku: Fresa po raz kolejny Tama, to tak ogólnowizażowo, jednak mam jeszcze prywatne typy, które wyraźnie zapisały się w moim wizażowym życiu: Windykatorka, Moee, Rambo, Parówy, do którym przywiązałam się jak szczeniak
Gaduła: w pozytywnym znaczeniu tego słowa - Aete i Fresa - zawsze czytam z zainteresowaniem
Pędziwiatr: Sandrunia Niepoń, Krzysztof25 i wszystkie jego wcielenia
Na nią zawsze możesz liczyć: Mirianka , Moee, Windykatorka, Bridget, Paula007, Herbi, Warszawianka, Lexie, Ines1985, Agabil [mam wrażenie, że sporo osób pominęłam ale niech czują się wpisane tutaj wszystkie te, które mi kiedykolwiek pomogły ]
Mężczyzna: Mithrandir, Bastian - obu dawno nie widziałam
Avatar: Mirianka, Jasz, Warszawianka , Pulpecja, Cattt, Rambo, świąteczna
Ines1985, Nekome, Windykatorka, koralowa Moee
Podpis: Misioczat, ten i fijkołkowy , Windy
Najsensowniejsza wypowiedź: Aete, Fresa, Luba, Momo, Moee, Windykatorka, Rambo, Tama, Paula007, Monyczkaaa, Lexie, Agabil
Twórczość: Mona Lisa, Mona Lisa, Mona Lisa
Moderator: Rambo, Cheer, Lexie, Pomadka, Agabil

I wiele innych o których zapomniałam napisać
Stary 2006-12-17, 21:30   #244
Ines1985
Zakorzenienie

Chcialam jeszcze kogoś dopisać. W kategorii "ogólnej". Bo jeszcze takimi ważnymi wizazankami są dla mnie Magrest i Editaphx. Juz one wiedzą dlaczego .
I w ogole jest strasznie dużo dziewczyn bez ktorych nie wyobrażam sobie wizazu. No nie sposób wymienić. To może chociaż troszkę:
Estella, Agabil, Momo, Spray, Anul3k, Awia, Cattt, Nadin, Magitta, Bess, Pulpecja, Atram, Jowisia, Moee, Joey, Rzastin, Juda, Lazy Morning, Bridget, Manolita, Pomadka (tutaj tez ogromny plus za supermoderowanie), Viris (przyznaję, znam z jednego watku, ale za to jakiego wątku ), Lukrecja Borgia, Jaszmurka, Rambo, Lexie, Taverney, Primavera (uwielbiam nick tak samo jak Fresy, ciekawe czemu ), Bluegirl, Nefretete, Luba, Anett, Rachela, Windykatorka, Mar_go, Emememsik...
No dużo by się tego jeszcze znalazło. Jak sobie przypomnę kogoś kogo nie wypada pominąc to później napisze

Jeszcze avatary do wyróżnienia mi się przypomniały - Joey i Bridget - mam wrażenie jakbym naprawdę rozmawiala z Bridget albo Katie Holmes .
Poza tym Moniska i Ivo - uwielbiam .

Poza tym chetnie bym tutaj wyrazila swoja "tęsknotę" za niektorymi dziewczynami, ale to nie ten wątek... chociaż...
Sarenko, Beauty1984...

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-17, 21:39   #245
Anul3k
Zakorzenienie

Cytat:
Chcialam jeszcze kogoś dopisać. W kategorii "ogólnej". Bo jeszcze takimi ważnymi wizazankami są dla mnie Magrest i Editaphx. Juz one wiedzą dlaczego .
I w ogole jest strasznie dużo dziewczyn bez ktorych nie wyobrażam sobie wizazu. No nie sposób wymienić. To może chociaż troszkę:
Estella, Agabil, Momo, Spray, Anul3k, Awia, Cattt, Nadin, Magitta, Bess, Pulpecja, Atram, Jowisia, Moee, Joey, Rzastin, Juda, Lazy Morning, Bridget, Manolita, Pomadka (tutaj tez ogromny plus za supermoderowanie), Viris (przyznaję, znam z jednego watku, ale za to jakiego wątku ), Lukrecja Borgia, Jaszmurka, Rambo, Lexie, Taverney, Primavera (uwielbiam nick tak samo jak Fresy, ciekawe czemu ), Bluegirl, Nefretete, Luba, Anett, Rachela, Windykatorka, Mar_go, Emememsik...
No dużo by się tego jeszcze znalazło. Jak sobie przypomnę kogoś kogo nie wypada pominąc to później napisze

Jeszcze avatary do wyróżnienia mi się przypomniały - Joey i Bridget - mam wrażenie jakbym naprawdę rozmawiala z Bridget albo Katie Holmes .
Poza tym Moniska i Ivo - uwielbiam .

Poza tym chetnie bym tutaj wyrazila swoja "tęsknotę" za niektorymi dziewczynami, ale to nie ten wątek... chociaż...
Sarenko, Beauty1984...
A myślałam, że bardziej zaczerwienieć się nie da
Do listy dopisuję Rachelę, Lukrecję, Spray, Niv_, Spectre_ i Skrawkę oraz Kodeinę i Karmeleiro, które zapamiętałam jako pierwsze. Chociaż dawno już ich nie widziałam, kiedy w końcu trafię na jakiś wątek z ich udziałem, znowu czuję się jak nowa i nieznana i jakoś ciepło mi się na sercu robi...
Stary 2006-12-17, 21:41   #246
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Primavera (uwielbiam nick tak samo jak Fresy, ciekawe czemu )
To oczywiste -nawet swego czasu miałam zamiar założyć wątek "Wizażanki -nicki hiszpańskojezyczne łączmy się" .
Wiesz,że też byś była do niego zaproszona .

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-17, 21:43   #247
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anul3k Pokaż wiadomość
A myślałam, że bardziej zaczerwienieć się nie da
Do listy dopisuję Rachelę, Lukrecję, Spray, Niv_, Spectre_ i Skrawkę oraz Kodeinę i Karmeleiro, które zapamiętałam jako pierwsze. Chociaż dawno już ich nie widziałam, kiedy w końcu trafię na jakiś wątek z ich udziałem, znowu czuję się jak nowa i nieznana i jakoś ciepło mi się na sercu robi...
Nie mogę się nie śmiac jak patrze na twój avatar, no nie moge jest o niebo lepszy od skaczącego biustu Nimfetki (pamięta ktoś? a w ogóle gdzie jest Nimfetka?). A myślałam, że cycoliny nic nie przebije...
Kermit górą

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
To oczywiste -nawet swego czasu miałam zamiar założyć wątek "Wizażanki -nicki hiszpańskojezyczne łączmy się" .
Wiesz,że też byś była do niego zaproszona .
Gdybym teraz miała sobie wybierać nick, pewnie znowu byłoby to coś hiszpańskiego... Jezyk poezja, co drugie słowo jest piękne i świetnie nadające się na pseudonim internetowy .
Ja poszłam najkrótszą drogą. Teraz byłabym bardziej kreatywna .

jak założysz taki wątek to daj znać

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-12-17, 21:52   #248
Anul3k
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mogę się nie śmiac jak patrze na twój avatar, no nie moge jest o niebo lepszy od skaczącego biustu Nimfetki (pamięta ktoś? a w ogóle gdzie jest Nimfetka?). A myślałam, że cycoliny nic nie przebije...
Kermit górą

Gdybym teraz miała sobie wybierać nick, pewnie znowu byłoby to coś hiszpańskiego... Jezyk poezja, co drugie słowo jest piękne i świetnie nadające się na pseudonim internetowy .
Ja poszłam najkrótszą drogą. Teraz byłabym bardziej kreatywna .

jak założysz taki wątek to daj znać
Nie pamiętam W ogóle Nimfetki dawno nie widziałam.

Nie wiedziałam, że Kermit zrobi taką furorę, a tu proszę

OT: Moja siostra lunatykuje, przed chwilą usiadła i zaczęła mówić do mnie w obcym języku A ona angielski ledwo chwyta
Stary 2006-12-17, 22:06   #249
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

A mnie się spodobała choinka w podpisie Fresy
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-17, 22:36   #250
Momo
Zakorzenienie

Matko!!! Dziewczyny - gorąco Wam dziękuję
Cieszę się,że "wtopiłam" się w wizaż.
Dla mnie jakiekolwiek wybory są bardzo trudne,a co dopiero te.Na pewno kogoś pominę...
Debiut oczywiście Fresa.
Gadułyniezastąpione Fresa,Aeterna,Bridget,Cat t,Juda,Shem,Jotemka,Awia ,Monyczkaaa
Liczyć można zawsze na Lubę,Monę Lizę,Agabil i całą resztę wizażanek
Awatar Bridget,Aeterna,Jaszmurka ,Luba,Anulk,Rambo,Ruda(za Jimiego),Catt
Podpis Myszi ,bo coś mi przypomina
Najsensowniejsza wypowiedż ,to oczywiście Luba,Aeterna(aczkolwiek często zawile się wypowiada),Bess,Fresa,A wia,Shem,Moee,Paula78 oraz Windy,Paula007 i Anulk (młode to to,a nie głupie )
Pędziwiatr autor rajstopowych kalesonków
Twórczość Mona Liza,Manolita,Karola,Agab il
Moderator oczywiście Złoś
Już wiem ,że pominęłam mnóstwo dziewczyn,ale nie da się dokonać wyboru,a jednocześnie kogoś nie pominąć

Kobieta zmienną jest...moje hobby
http://www.zapiskiroztrzepane.pl/

Awatar - made by Momo
Momo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-18, 00:44   #251
moee
Zakorzenienie

po pierwsze dziewczyny nie spodziewalam sie nawet ze ktos tam zauwaza moje posty..ot jest taka moee ktora od czasu do czasu cos tam napisze od siebie i tyle.. zrobilo mi sie tak milo ,ze chyba to bedzie najlepszy prezent pod moja choinka jestescie wszytkie bardzo kochane , a dzisiaj co niektore rozczulilyscie mnie strasznie.. tak strasznie ze az mi sie łezka zakrecila chyba sie robie bardzo miekka na stare lata
probuje odpisac, nominowac kogos, ot za duze rzeczy za mniejsze,za to jaka dana osoba jest, za to co pisze, co tworzy ,za to ze sie wyroznia..co napisze to wymazuje,co chwile dopisuje kogos nowego,znowu wymazuje ..i takie bledne kolo..

Dziewczyny jestescie naprawde fantastyczne, a najbardziej fantastyczne jest to ze kazda z Was jest tak inna,kochana na swoj sposob
Czesc z Was znam blizej, z czescia koresponduje, rozmawiam na gadu , czesc tylko czytam na wizazu, czesto dziwie sie czytajac posty np :Windy badz Kruszynki( Anulka) bo mimo tego ze sa tak mlodziutkie to tak poukladana( chcialbym zeby kiedys moja corka taka byla) , Luba- kobitka z ktora sie bardzo czesto zgadzam i czesto myslimy tak samo ,Momo- ktora bardzo ale to bardzo lubie , Fresa- pamietam Cie od samego poczatku( i Twoj avatar -delikatny) Silva- z ktora zaczelam rozmowe od żarcia Monyczkaa - razem z naszym "Bondem" zawsze poprawiala mi humor , Spray - i jej sliczna buzia w avatarze,Mona lisa i jej avatarki , Bergamia- ktora tak naprawde malo znam , ale jakos sie lubimy Cattt ze swoim avatarem i poczuciem humoru( ktora mnie myli z Momo ) Rachela - lubie bestyje Syringa- pierwsza dziewczyna z ktora w ogole zaczelam rozmawic na wizazu i jej zdolne rece, Paulakrk -pyskatka , Mala, Magus, Cola,Laura2112,E-tka,Aeterna,Desti,Rei,Justin Timberlake,Nebraska,cookiemonster,aga_xy..jak zaczne dalej wymieniac to pol wizazu wymienie

Jestescie niepowtarzalne dziewczyny ot co <uderza reka w stol>wszystkie bez wyjatku te co wymienilam, i tych co nie i jeszcze raz Wam dziekuje za to ze czytacie -mnie
nie umialam dzisiaj zrobic ankiety sprobuje jutro..

DEBIUT ROKU:nie bede orginalna Fresa, Bess
GADUŁA: Aeterna,Fresa,Rambo
PĘDZIWIATR : nie pamietam
NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYC…mysle ze na wiekszosc wizazanek
MEZCZYZNA NA WIZAZU: Złos
AVATAR: Silvy,Lully,stary avatar Anulka
PODPIS: [B]
NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ: Windy, Anulka,Momo,Luba,,
Awia,Fresa,WioletaM,
Impresona,Silva
NAJLEPSZE PRZEPISY:Lulla, ,Sylwia18
NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ : Rei, Karola, agabil1, Paulakrk, guga1, Syringa, Pomadka
Moderator ROKU:Jak dla mnie to wszyscy moderatorzy i kazdemu z osobna nalezy sie nagroda ,za cierpliwosc zwlaszcza
Słodko jest nie myśleć o niczym
Się zgubić we własnej spódnicy.."

Edytowane przez moee
Czas edycji: 2006-12-18 o 06:26 Powód: dorzucam ;)
moee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-12-18, 01:26   #252
bess
Zakorzenienie

Debiut: Fresa
Gaduła: Fresa ,Aete
Na nią zawsze można liczyć: Jaga i Et-ka z ginekologicznego,Carolinascotties,dziewczyny z kotkowego dziewczyny z bollywodzkiego
Najsensowniejsza wypowiedź: Luba
Mod: LexieRambo Pomadka
Twórczość: Mona (nie zebym kierowala sie tym ile dla mnie zrobila )
Wizażan: ojj tu bedzie ciezko.Sensowny wiazażanek to facet na pustyni no i mniej sensowny krzysztof i jego wszystkie przeszle i przyszle wcielenia.

Pierwsza osoba ,ktora zapamietalam i polubiłam była Luba

Edytowane przez bess
Czas edycji: 2006-12-18 o 01:55
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-18, 10:35   #253
201701160947
Konto usunięte

Moee
Tak, pamiętam, pisałyśmy o pampuchach Pychoota
201701160947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-18, 14:43   #254
misioczat
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anett_ Pokaż wiadomość
Jeśli natomiast mogę w szczególny sposób wyróżnić Wizażanki, z takich czy innych powodów- by być obiektywną, doceniając całokształt- napewno z czystym sumieniem kieruję ciepłe słowa w stronę:

Et-ki, Lullaby, Cattt, Cheer, Misioczatka, Marceliny, Luby, Buni, Windykatorki, Bridget, Lovisy, prowadzącej pajacykowe
i pajacykopodobne kampanie Nadin, Lazy_Morning, awii, Laury2112, niepokornej Aeterny,, taszkin, młodziutkich a dojrzałych i rozważnych Lexie, Ines1985, wrażliwej i taktownej AgiBJ, Rudzi, Momo, Tamy, której piękne wypowiedzi dają do myślenia (...)

Cytat:
Napisane przez Anul3k Pokaż wiadomość
Podpis: Misioczat, ten i fijkołkowy ,

Ja z roznych wzgledow lubie wiele Wizazanek (i One wiedza, ze o Nich mowie ), ale jest jedna, ktorej tak naprawde nie znam, nigdy ze soba dluzej nie rozmawialysmy (bo ja generalnie malo gadam na Wizazu - jedynie w kilku watkach), ale ktora po prostu niezwykle szanuje, ktora zawsze jest niesamowicie taktowna, zyczliwa, kulturalna, ktorej posty zawsze sa madre, przemyslane, wartosciowe, cieple.. Anett
misioczat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-18, 15:25   #255
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

ojacie, weszłam z ciekawości na ostatnia stronę wątku i widzę swojego nicka. ale mi się miło zrobiło

dziękuję..

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-18, 15:38   #256
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
ojacie, weszłam z ciekawości na ostatnia stronę wątku i widzę swojego nicka. ale mi się miło zrobiło

dziękuję..
Zapraszam do lektury wcześniejszych-tegorocznych-stron .

Stary 2006-12-18, 15:47   #257
klaudiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez silva Pokaż wiadomość
Na początku tak jak większosć z Was, chciałam dopisać konkretne osoby do poszczególnych 'kategorii', jednak postanowiłam jedynie wymienić te wizażanki, które zasługują według mnie na szczególne wyróżnienie.Każda bowiem, zazwyczaj wyróżnia się czymś innym, czymś dla mnie cennym.
Będą to: Warszawianka, Fresa, Rambo, Luba, Kattarina, Ivon.a, Czuczenka, Moee, Przezłośliwa, Vilandra(wielka szkoda, że tak mało się udziela:/), Awia, Madzia14, Nika135, Klaudiaa, Tygrysiątko18, Pomadka, Paula007, Paris Paris, Mona Lisa.
Dziękuje

Cytat:
Dziewczyny,ja też uzupełniam listę,bo niestety pominęłam wiele wartościowych osób,bez których nie wyobrażam sobie Wizażu.I jestem pewna,że to jeszcze niekompletne uzupełnienie.
A więc -na pewno powinnam była wcześniej dodać :

Klaudiaa,z którą miałyśmy kiedyś małe spięcie(nie wiem,czy pamiętasz)-a okazało się,że jest mądrą i inteligentną młodą osobą .
Dziękuję bardzo

Pewnie, że pamiętam, to chyba była pierwsza poważniejsza dyskusja, w której brałam czynny udział
klaudiaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-18, 15:48   #258
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudiaa Pokaż wiadomość

Pewnie, że pamiętam, to chyba była pierwsza poważniejsza dyskusja, w której brałam czynny udział
Nie ma to,jak efektowne wejście ,jednym słowem .

Stary 2006-12-18, 17:14   #259
nekome
Zakorzenienie

Wiedzialam, ze i tak nie napisze o wszystkich waznych dla mnei wizazankach... Bardzo wartosciowe sa dla mnie posty Silvy /i uwielbiam jej avatarek/, Moee, Spray, Momo, wariacko czesto zmieniajace sie avatarki Rudej , Cattt i kot z walizka oraz klebuszek , Anett, Strachulec, bluegirl i jej kolosalna praca zwiazana z porzadkami ....oraz ROZ-ter-KA zwlaszcza wypowiedzi w watku o kochankach.

Edytowane przez nekome
Czas edycji: 2006-12-18 o 17:46
nekome jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-12-18, 17:35   #260
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Cytat:
Zapraszam do lektury wcześniejszych-tegorocznych-stron .
przeczytałam i aż się wzruszyłam. serio. po prostu się nie spodziewałam...
wiem, że to mało, a tylko tyle mogę : dziękuję..

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-18, 17:50   #261
201701160947
Konto usunięte

Cytat:
Wiedzialam, ze i tak nie napisze o wszystkich waznych dla mnei wizazankach... Bardzo wartosciowe sa dla mnie posty Silvy /i uwielbiam jej avatarek/, Moee, Spray, Momo, wariacko czesto zmieniajace sie avatarki Rudej , Cattt i kot z walizka oraz klebuszek , Anett, Strachulec, bluegirl i jej kolosalna praca zwiazana z porzadkami ....oraz ROZ-ter-KA zwlaszcza wypowiedzi w watku o kochankach.
Dziekuję Nekome
Widzisz, wymieniłam Tygrysiątko, a o Tobie zapomniałam
Dla mnie Twoje wypowiedzi są również bardzo wartościowe, aż miło się czyta

Edytowane przez 201701160947
Czas edycji: 2006-12-20 o 14:46
201701160947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-18, 18:00   #262
windykatorka
Zakorzenienie

GG do windykatorka

Ja już w ramach podziękowań za docenienie dziękuje wszystkim Wizażankom dla których moja obecność tutaj aż tyle znaczy
Nie zawsze mi wychodziło,nieraz dochodziło do spięć,czasem pokazałam swoje pazurki i sarkazm oraz złośliwość,która we mnie drzemie i muszę zastrzec,że nie uważam się za super dojrzałą,super rozsądną czy inteligentną(i żadna tutaj kokieteria) ale dziękuje
windykatorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-18, 18:03   #263
nekome
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez silva Pokaż wiadomość
Dziekuję Nekome
Widzisz, wymieniłam Tygrysiątko, a o Tobie zapomniałam Tak więc dopisuję do listy.
Dla mnie Twoje wypowiedzi są również bardzo wartościowe, aż miło się czyta
Dziekuje

Heh,wlasnie widzialam, ze zrobilas z Tygrysiatka 'oną" hihi... I przypomnialo mi sie jak rok temu Juda miala powazne obawy isc na jakies spotkanie na ktorym mielismy byc z Tygrysem, bo myslala, ze jestesmy lesbijkami rozpatrywala jak sie zachowac gdy bedziemy sie calowac
Stary 2006-12-18, 18:07   #264
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje

Heh,wlasnie widzialam, ze zrobilas z Tygrysiatka 'oną" hihi... I przypomnialo mi sie jak rok temu Juda miala powazne obawy isc na jakies spotkanie na ktorym mielismy byc z Tygrysem, bo myslala, ze jestesmy lesbijkami rozpatrywala jak sie zachowac gdy bedziemy sie calowac
Nawet avatarek mieliście wspólny,z niewielką różnicą .

Stary 2006-12-18, 18:14   #265
nekome
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet avatarek mieliście wspólny,z niewielką różnicą .
Tak, zrobilysmy go /przy pomocy Cattt / po tej sytuacji z Juda
Stary 2006-12-18, 18:25   #266
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Takich szczegółów jego powstania ,to nie znałam,ale fajny był .
Może wrócicie do niego jeszcze kiedyś .

Stary 2006-12-18, 18:26   #267
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
aa pamietam
...poskarżyłam wam sie,że jako wzrokowiec was nie rozróżniam [z powodu identycznych avów].

teraz nie rozróżniam Momo i Moee,oraz Judy i Jasz......[sama nie wiem czemu ]

ah a odnosnie wyborów
Zapomniałam przyznac jednej nagrody
za jakistam magnes wewnetrzny [lubie czytac jej posty,po prostu] Niv
cattt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-18, 18:26   #268
Bridget
Zakorzenienie

się wzięłam zarumienilam o!
miło mi, że gdzieś tam ktoś o mnie pamięta, chociaż nie wypowiadam się zbyt wiele ostatnio.
dzięki

ciężko jest wypisać wszystkie wizażanki, które cenię. spróbuję jednak, ale trochę później.

Bridget jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-18, 18:32   #269
nekome
Zakorzenienie

Cytat:
Takich szczegółów jego powstania ,to nie znałam,ale fajny był .
Może wrócicie do niego jeszcze kiedyś .
Planujemy, od wakacji I jakos nei mozemy sie do tego zabrac Tygrys mi co jakis czas przypomina - zwlaszcza jak zmieniam swoj na nowego Bogarta

Cattt- tez mam problemy z Momo i Moee Jak Moee ma avatar z koralami a Momo siebie to jest ok , ale jak kombinuja to sie gubie i musze sprawdzac

Edytowane przez nekome
Czas edycji: 2006-12-18 o 19:34
Stary 2006-12-18, 19:31   #270
Anul3k
Zakorzenienie

A ja się czerwienię wciąż
Nawet jeśli wiedziałam, że niektóre z Was mnie kojarzą, to nie wyobrażałam sobie, że będziecie mnie wymieniać (zwłaszcza kategoria -> sensowna wypowiedź nie jest to żadne lizusostwo, po prostu przypominają mi się dwa wątki, które z Bondem rozwaliłyśmy oraz cała reszta innych - ukłony w stronę Herbi,z którą ostatnio tworzę OTy )

Do listy dopiszę Nymphetaminę - strasznie mi jej brakuje, nie wiem co się stało z Piehożkiem

Moee PW gronowa stygnie
Btw, super av

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości