|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Podziekowania Dla Rodziców, Co Napisać???
mój Tata też nie żyje
ale na stronce do której podałam link znalazłam fajny tekst podziękowań tylko dla Mamy Taverney - mi chodziło o takie wydrukowane teksty np. w księgach, dyplomach itp. bo nie wiem czy w jednym mają być podziękowania mojego TŻ dla jego Rodziców, a w drugim - moje dla mojej Mamy? Czy i tu i tu dziękujemy i podpisujemy się razem? u nas będzie inaczej - nie ma wesela
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
mój teść też nie żyje. A podziękowania urządziliśmy tak, że w wyznaczonym czasie DJ wywołał rodziców na środek, mieliśmy przygotowane upominki zamiast kwiatów i razem podziękowaliśmy moim rodzicom i matce męża. Nie było potem tylko tańca dla rodziców z wiadomych przyczyn.
Agusiu, możecie podziękować osobno, ale my po prostu w książeczkach dla rodziców napisaliśmy podziękowania razem i razem się podpisaliśmy. Wiadomo, że od tej pory rodziców mamy 'wspólnych'. |
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
w życiu bym się nie pisała na robienie takich podziękowań, a wręcz niektórzy rodzice sobie nie życzą 'takich cyrków' ...
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.

ale na stronce do której podałam link znalazłam fajny tekst podziękowań tylko dla Mamy