![]() |
#3241 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Polecamy - odradzamy :)
Cytat:
![]() Ale jako tako doświadczenia w tej materii jeszcze nie mam ![]()
![]() |
#3242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3243 |
Zakorzenienie
|
Ja mam to krzesełko, jego plusem jest to, że łatwo je umyć, a minusem brak regulowanego oparcia, brak szelek no i rozmiar - krzesełko jest po prostu małe, moja roczna i bardzo mała córka ledwo mi się tam mieści...
#3244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3245 |
Zakorzenienie
|
Jesli chodzi o krzesełka to faktycznie to z Ikea jest juz dla dziecka siedzącego i nie ma regulacji no i jest małe.
My mamy to- odkupiłam od kolezanki michalina ma teraz 18 msc a korzystamy z tego krzesełka juz od 5-6 msc bo ma świetna funkcje półlezącą..gdyz ja nie uczyłam jej siedziec nie podpierałam nigdy niczym i jadła na poczatku w takiej pozycji.! http://allegro.pl/krzeselko-do-karmi...820243632.html Ma świetna tackę zdejmowanaktóra służy jako talerz.. po jedzeniu zdejmuje i myje.. rewelacja. Bardzo łatwo te szelki sie zdejmuje i pierze a szelki to dla mnie konieczność gdyz np. jak sa jakies świeta to całkowicie ta tacke zdejmowalismy a córke przysuwalismy do stołu i tylko szelkami była spieta. Przy drugim dziecku tez chcę ten fotelik chyba że jeszcze ten da radę. POLECAM SZCZERZE,
![]() |
#3246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo polecam, łatwo złożyć i wziąć ze sobą, lekkie, tanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3248 |
Rozeznanie
|
My mamy to krzesełko http://www.bobowozki.com.pl/product_...oducts_id=2038 w kolorze róż-fiolet. Jest rewelacyjne. Ma regulacje oparcia, wysokości, kółka w tylnych nóżach, chowane oparcia na rączki, szelki, "blat" na jedzenie a osobny do zabawy. Jest bardzo wygodny o czym świadczy że Mała nie raz oglądając w nim bajki usnęła. Jednak cena jest kosmiczna i pewnie gdybym samam miała kupić to żal by mi było, dobrze że dziadkowie bardzo kochają swoją wnusię
![]()
#3249 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To ja chyba zostanę przy tym z ikea ![]() ![]()
![]() |
#3250 |
Zakorzenienie
|
Ja po przeczytaniu wątku krzesełkowego chyba kupie jakas firmówke... Chicco, albo cos w tym stylu. Boje sie ze te inne beda mialy kiepskie obicie i dziecko bedzie sie pociło, tak jak pisały o tym dziewczyny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3251 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Cytat:
![]() Polecam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3252 |
Raczkowanie
|
Uważam, że bardzo wygodna jest regulacja wysokości krzesełka i zdejmowany stolik. Wtedy można dziecko przystawić albo do rodzinnego stołu, albo może sobie jeść z własnej tacy. Ten z Ikea to taka podstawa, dla mnie nie do końca spełnia swoją rolę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3253 |
Rozeznanie
|
CarmelaSoprano Chicco obicie ma bardzo dobre, szybko wyczyścisz ale mimo wszystko nasza Niunia się w nim poci więc polecam kupic taki specjalny materiałowy pokrowiec na te cieplejsze dni. Jak go założyliśmy jest dużo lepiej podczas upału
![]()
#3254 |
Rozeznanie
|
a co polecacie dla 10-12 miesięcznego dziecka na zime? Chodzi mi o kurtkę. Koleżanka takie duże dziecko miała w kombinezonie ale nasza mała już próbuje chodzić a do zimy napewno zacznie i nie wyobrażam sobie ją krępować kombinezonem.
I buciki dla takiego maluszka to będzie tragedia dobrać na takie małe nóżki. Zwłaszcza jak się ma taką agentkę jak ja co jej wszytko przeszkadza. Polecacie jakieś sprawdzone sklepy z odzieżą dzieciecą? Edytowane przez gwiazdeczka89 Czas edycji: 2011-09-24 o 21:07 Powód: dopiska |
![]() ![]() |
![]() |
#3255 |
Konto usunięte
|
My mamy takie (granatowe), na allegro kupowane za bodajże 180zł. Dobrze, że regulowane kupiłam a nie jakiegoś zwyklaka, bo w pokoju mamy ławę i najniższy poziom w miarę do niej pasuje, poza tym mała lubi na krzesełko sama wsiadać nawet gdy nie je:
http://www.nestle3.tk/404349_krzeslo...wa_sztucz.html Praktycznie takie samo jest na all teraz: http://allegro.pl/krzeselko-do-karmi...815830137.html widzę, że i design niemalże ten sam i funkcje też. Gwiazdeczko, no jak nie kombinezon to wielu opcji nie ma :d kurtka sama, na zimne dni kurtka + spodnie do tego ortaliony i tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
#3256 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3257 |
Rozeznanie
|
No tak bo ja nie pomyśłałam że kombinezon może być dwu częściowy
![]() Ale już znalazłam coś fajnego http://allegro.pl/sn-winter-girl-kom...816235611.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3258 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3259 |
Matka na full etat
|
Zgadzam się co do tego,ze regulowane oparcie dużo ulatwia.
Dobrze jak się jeszcze takie krzesełko rozklada na stolik i blat. Ja kupiłam nawet takie z pojemnikiem na zabawki ![]() Arti Cesar II- w róznych kolorach było i w sumie dwoje dzieci juz skorzystało u mnie z tego krzesełka, a teraz chyba pożyczę siostrze, o ile sama go nie zakupi, bo to jednak produkt na lata. |
![]() ![]() |
![]() |
#3260 | |
Zakorzenienie
|
dziękuję Wam za wszystkie odpowiedzi odnośnie zabezpieczeń, do kontaktów kupiłam z ikei, na rogi babyono takie gumowe przezroczyste i jeszcze jakiejś innej firmy ale nie pamiętam jakiej takie szare gumowe, mięciutkie, moja córka do nich podchodzi i je liże
![]() Cytat:
![]() ja również poszukuję kombinezonu na zimę, może jakąś kurtkę na jesień, już sama nie wiem, czeka mnie jeszcze zakup butów bo moja 10-cio miesięczna córeczka postanowiła zacząć chodzić, a już myślałam, że dopiero trzewiki na wiosnę kupię ![]() Jestem też przed zakupem spacerówki, bo ta, którą mam emmajlunga, chociaż jestem z niej bardzo zadowolona bo jest duża i wygodna dla dziecka, to jednak zajmuje sporo miejsca w samochodzie, no i trochę jest ciężka. Chciałabym jakąś dużą, składaną, lekką i z oponami (plastykowe kółka nie spawdzają się w moim parku, który nie jest odśnieżany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3261 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3262 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3263 |
Zakorzenienie
|
Własnie grzebie na all i zauwazylam ze Fisher ma w ofercie butelki, wydawało mi sie ze oni tylko zabawki robia...
Macie moze te butelki, nigdzi nie widze info czy sa bpa free ![]() Bardzo przypominaja Avent, a sa o połowe tańsze.
Edytowane przez CarmelaSoprano Czas edycji: 2011-09-28 o 08:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3264 |
Rozeznanie
|
Jeżeli o butelki chodzi to też nie wiedziałam że Fisher je ma... Ja polecam Dr Brown'sa.
#3265 | |
Zakorzenienie
|
właśnie z tego co przeglądałam to chyba niestety jedno wyklucza drugie
![]() ale jak te plastykowe kółka sprawdzają się na śniegu i np. w lesie (wyjeżdżam często na działkę i nie chciałabym przechodzić męczarni na spacerach ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
![]() to ceny butelek fisher price http://allegro.pl/listing.php/search...a+fisher+price a to avent http://allegro.pl/listing.php/search...=butelka+avent moja córka używała butelek avent i lovi i obie firmy polecam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3267 |
Przyczajenie
|
Hej! Zarejestrowałem się już jakiś czas temu ale do tej pory cichutko z żoną tylko czytaliśmy niektóre wątki
![]() Ponieważ od niedawna jesteśmy szczęśliwymi rodzicami, a widziałem w wątku wcześniej wspomnienia o "swimavie" i wydawała się interesująca, ciekawym czy ktoś to może kupił? Wypróbował? Pokazał pediatrze? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będę musiała pochodzić po sklepach i popróbować, a ty jakie testowałaś? i jak wypadły? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3269 |
Zakorzenienie
|
szukalas w dobrym watku??
tam jest wielostronicowy watek o wozkach! masz, znajde ci jak nie umiesz: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=145038 |
![]() ![]() |
![]() |
#3270 |
Zakorzenienie
|
masz rację, źle szukałam
![]() Dzięki za linka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.