![]() |
#3931 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Polecamy - odradzamy :)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3932 |
Zakorzenienie
|
Nigdy nie dogodzi
![]() ![]()
#3933 |
Zadomowienie
|
Klarissa- nic na siłę, nie do końca się zgadzam z tym parciem na karmienie piersią, pewnie dlatego że sama nie miałą pokarmu- gdybym miałą to bym karmiła, to że dokarmiałam to nie był mój wybór tylko konieczność- wolałam mm niż żeby było głodne- a i tak leciała ostro z wagi... Dobra, skończmy ten temat bo to nie ten wątek.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3934 |
Konto usunięte
|
No to jeszcze raz: szpital nie chce dać mm, to poprosić o odmowę na piśmie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3935 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja również polecam ten termometr. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z ilością ściąganego pokarmu identyczna historia Tak od siebie, to polecam takie zwyczajne wózki dla lalek typu parasolka za kilkanaście złotych, lekkie, łatwo schować pod wózek, super zabawka dla dziecka. Takie wieksze bardziej wypasione wozeczki sa fajne, ale niezbyt prakktyczne na podworko czy plac zabaw.
![]() |
#3937 |
Konto usunięte
|
Zgadzam się z wózkiem lalkowym, też taki mamy i też fajny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3938 |
Zakorzenienie
|
Moja cora z uporem maniaka podkradala starszym dziewczynkom tego typu wózki, więc musiałam kupić i teraz wózek jeździ z nami wszędzie, a młoda przeszczesliwa.
#3939 |
Konto usunięte
|
Ja kupiłam w trakcie przedbożonarodzeniowych zakupów, musiałam małą ze sobą wziąć i jak zobaczyła tak nie chciała puścić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3940 |
Zakorzenienie
|
Nasz pierwszy wózek plastikowy za 12 zł niestety pociągnął tylko miesiąc, dlatego na dzień dziecka zainwestowałam jakieś 40 zł i kupiłam na allegro metalowy. W tym wózku jeździ wszystko - od lalek, przez sprzęty kuchenne po telefon tatusia
![]()
#3941 |
Zadomowienie
|
Ja też zakupiłam wraz ze świątecznymi zakupami.
Super sprawa, a chciałam na początku taki drewniany, bo fajnie wyglądał, ale dobrze,że dyrekcja zakupiła taki dla maluchów to się przekonałam, że nie jest to jednak dobry pomysł. Młoda czasami nawet sama się w niego zapakuje i wózek daje radę, a kosztował coś około 20 zł. Ważne, że jak chciała nim zawrócić to jest na tyle lekki, ze podniosła go do góry i zawracała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3942 |
Zadomowienie
|
Ja mam córkę 19 mies i od ok pół roku ma wózek- czaiłam się na wypasione z allegro typu 2 w 1 po 150 zł a przypadkiem trafił mi się w kauflandzie na przecenie za całe 5 zł, lekki, metalowy, ładna żywa kolorystyka (ostry róż), nic się nie psuje- małą bardzo lubi z nim chodzić, tak samo na dworzu ma wózek taki jak w marketach i też się ładnie bawi, za to taczki jej nie odpowiadają- pewnie dlatego ze nie moze się na nich oprzeć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3943 |
szeryfcio
|
Mój mały też miał taki wózek i uwielbiał go
![]() ![]()
#3944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja zakupiłam Młodej na urodziny odkrywczy domek z kiddieland i jest hit. Młoda naciska i szuka. Wczoraj na imprezie zrobił szał. No i lego Duplo dostała taki zestaw nieduży i ładnie się bawi, figurki pieska i kotka karmi, klocki próbuje szczepiać, ale kiepsko jej idzie. Za to namietnie demontuje konstrukcje i przekłada klocki z pudełka do pudełka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3945 |
Konto usunięte
|
O, kolejne dziecko zakochane w domku
![]() Aż dziw, że on w sumie nie jest reklamowany, bo w morzu tych wszystkich firmowych zabawek ginie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3946 |
Zakorzenienie
|
Ja tez mam parasolke z Carrefour dla małej za całe 9,99 zł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3947 |
Raczkowanie
|
Idąc za Waszymi opiniami kupiłam domek, wylicytowałam używany .... bo w sumie wszystkie nowe zabawki z FP, na które wydałam kasę lezą i czekają na lepsze czasy , albo na rodzeństwo. Domkiem bawi się bardzo ładnie, więc dziękuję bardzo! Poszłam za ciosem i kupiłam też kuchenkę z kiddie i też jest szał, zestaw lekarski również polecam z kiddie - furrore robią strzykawka , ciśnieniomierz i stetoskop
![]() Wózek dostała głęboki od babci na dzień dziecka, cieszy się nim bardzo , ale wydać 120 zł --- masakra. Spacerówke ma u drugiej babci właśnie taką taniutką - radośc dziecka jednakowo ....ale piszczy, skrzypi to to ... akurat to nie na moje uszy .... chyba , że macie jakiś patent na to?
#3948 |
Konto usunięte
|
Naoliwić?
Nasza nie skrzypi. A z kiddie polecam jeszcze małego majsterkowicza ![]() http://www.bajkowachatka.pl/product/...ELAND/?id=1025 |
![]() ![]() |
![]() |
#3949 |
Przyczajenie
|
Wow! Ten wątek jest absolutnie fantastyczny, tak żałuję, że nie trafiłam na coś takiego jak byłam w ciąży
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3950 |
Przyczajenie
|
Witam!!! jako mama 2 letniej dziewczynki, polecam Ci papmersy z Biedronki DaDa, sa tanie i są świetne!!! Wszystkie moje koleżanki je używają!(o niebo lepsze od pampersa,nie śmierdzą tak chemią). Watro mieć body, jakieś śpioszki, ja na codzień najczęściej zawsze zakładam córci jakąś bluzeczkę bawełnianą i leginsy ! są świetne dla maluchów, wygodne nie krepują ruchów dziecka, tak że polecam leginsy!!!!z kosmetyków najlepsze są z a-dermy (jak dziecko ma skórkę alergiczna to bardzo dobrze służy). Na odparzenia sudocrem lub bepanthen + maka ziemniaczana nasz HIT!!! do dziś jak coś się odparzy to od razu mąka i szybko wszystko ginie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3951 |
Konto usunięte
|
ALe komu ty te pampersy polecasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3952 |
Przyczajenie
|
![]() Edytowane przez LaraCroft05 Czas edycji: 2012-06-23 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3953 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;34827852]Naoliwić?
Nasza nie skrzypi. A z kiddie polecam jeszcze małego majsterkowicza ![]() http://www.bajkowachatka.pl/product/...ELAND/?id=1025[/QUOTE] Szaja mówisz że polecasz, da radę 1,5 roczniak? Szukam właśnie zabawki w której można coś przykręcać/odkręcać, widzę duże zainteresowanie młodego? Chyba że jest cośpodobnego a tańszego?
#3954 |
Konto usunięte
|
Z palcem w tyłku da radę, córa miała rok i 7mcy gdy to dostała
![]() To o tyle fajne, że każda śrubka odgłos ma (ale nie jest to głośne, więc luz), są 4 narzędzia, w tym wiertarka też udająca wiercenie, i 4 klocki do dopasowania w odpowiednie dziurki. Z podobnych to widziałam takie: http://allegro.pl/fisher-price-uczon...379235511.html ale jednak kiddieland ma więcej do kombinowania palcami. |
![]() ![]() |
![]() |
#3955 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;34911148]Z palcem w tyłku da radę, córa miała rok i 7mcy gdy to dostała
![]() To o tyle fajne, że każda śrubka odgłos ma (ale nie jest to głośne, więc luz), są 4 narzędzia, w tym wiertarka też udająca wiercenie, i 4 klocki do dopasowania w odpowiednie dziurki. Z podobnych to widziałam takie: http://allegro.pl/fisher-price-uczon...379235511.html ale jednak kiddieland ma więcej do kombinowania palcami.[/QUOTE] dzięki, pewnie się zdecyduję ![]()
#3956 |
Raczkowanie
|
Ja uważam, że fajnym zakupem jest skoczek taki montowany do futryny drzwi - oczywiście z zabezpieczeniem dookoła, przeważnie jest to w formie stoliczka, gdzie dziecko może sobie położyć zabawki. Bardzo zmacnia to nóżki, bo maluch może sobie skakać w tym.
A i nieśmiertelne płyty z muzyką - np Baby Einstain to też z DVD jest, że leca różne doświadczenia fizyczne i inne - super sprawa! Niestety dostępne (z tego co zauważyłam) tylko z USA |
![]() ![]() |
![]() |
#3957 |
Konto usunięte
|
I cudownie niszczy kręgosłup.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3958 |
Wtajemniczenie
|
Skoczek montowany do futryny?? Czyli co, zupełnie nie wiem o czym mowa
![]()
#3959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3960 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale taki skoczek to zabójstwo dla kręgosłupa. Może lepiej nie polecajmy sobie tu tego, co?
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.