![]() |
#3961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Polecamy - odradzamy :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3962 |
BAN stały
|
Polecam
![]() rewelacyjna - wierzcie mi - naturalne ruchy kołysania nasladujące ruchy kołysania na rekach - bujanie w dwie strony z kilkoma prędkościami - na baterie i prąd -wibracje -mp3 -przyjemne dźwięki przyjazne maluszkowi = bicie serducha, szum wody, Mozart ![]() - siedzisko ma regulacje połozenia, mozna j ściągać i ozywać jak nosidełko albo sam bujaczek - zabaweczki dla dziecka - no i ślicznie wygląda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3963 | |||
Przyczajenie
|
Cytat:
"* ubranka wykonane z 100% bawełny drukowanej której motywy graficzne mogą różnić się od tych ze zdjęć * licytujesz kolor - nie wzór" później dzwoni z pretensjami i epitetami jaki to jestem nieuczciwy, że została oszukana itp... mam 99,8% zadowolonych NORMALNYCH klientów, którzy potrafią ze zrozumieniem przeczytać opisy aukcji. Cytat:
![]() tu kłania się regulamin: Każdy klient ma prawo zrezygnować z zakupionego towaru w ciągu 10 dni kalendarzowych od daty otrzymania przesyłki. Jest to zagwarantowane USTAWOWO! Cytat:
w regulaminie moich aukcji, jak i w wiadomości od sprzedającego jest napisane, żeby podczas wyboru koloru podać płeć dziecka - ułatwia mi to dobranie odpowiednich wzorków... jeśli nie mam takich informacji pakuję wzory uniwersalne. Na dzień dzisiejszy mam ponad 21000 POZYTYWNYCH komentarzy, wiadomo, że znajdą się klienci, którzy nie doczytają opisu aukcji, ale z NORMALNY klient, po kontakcie doczyta opis, przyzna się do błędu i jeśli ma ochotę zwraca lub wymienia ubranka... [1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;27220243]akurat z kolorami i wzorkami nie miałam problemu, bawełna też ok. tylko rozmiarówka do d--y przysyłali mi za małe ubranka, które potem odsyłałam na własny koszt[/QUOTE] na każdej aukcji jest podany rozmiar z metki plus tabelka z wymiarami, wiadomo, że może się znaleźć jakieś felerne ubranko, ale to już wina producenta. Reklamacji co do rozmiarówki jak i jakości towarów od producenta z którym współpracuję przez 2,5 roku miałem kilka na kilkadziesiąt tysięcy sztuk sprzedanych ubranek na aukcjach i w sklepie internetowym... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3964 |
Przyczajenie
|
więc tak jeśli chodzi o body przez głowę to myślę ze jest to kwestia wprawy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak na marginesie po co zamieszczać zdjęcia produktów, jeśli sprzedaje się całkiem inne? Zastanawiam się nawet czy to zgodne z regulaminem allegro. Ja się tak ostatnio właśnie nacięłam na "może się nieznacznie różnić" - otrzymałam coś zupełnie innego niż prezentowane w aukcji o jakości poniżej krytyki i niezgodne ze słownym opisem. Nie dziwię się, że wizażanki przestrzegają przed sprzedającymi, którym zależy na upychaniu swojego towaru a nie na uczciwej sprzedaży.
![]() |
#3966 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
mijają dwa lata i ja nie dostałam kasy za odesłane body (felerne z winy producenta, nie mojej) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3967 |
Przyczajenie
|
Osobiście polecam hustawke TAKO swing, stabilna, z pasami, sprawdza nam sie zarówno w domu jak i w ogrodzie, dość łatwa do przenoszenia. http://allegro.pl/tako-hustawka-swin...435117937.html
Dobrym zakupem był pałąk/łuk Tiny love o taki: http://allegro.pl/tiny-love-palak-lu...446938376.html za to calkowicie zbedna okazała sie mata, u nas zakup kompletnie nie trafiony.... dostalismy w prezencie cos takiego: http://allegro.pl/interaktywny-eduka...445552803.html jednak troszeczke sie boje malutkiego w tym sadzac, jakos nie jestem przekonana do takich wynalazkow, chociaz on za tym przepada i mogłby w tym siedziec i siedziec.... co o tym myslicie? niby sie rozni od tych skoczkow zawieszanych na drzwiach bo dziecko moze sie oprzec... |
![]() ![]() |
![]() |
#3968 |
Zakorzenienie
|
ten wynalazek za bardoz mi zajezdza chodzikiem i córki bym w tym nie posadziła.
#3969 |
Przyczajenie
|
no własnie my go dostaliśmy w prezencie, sadzam malutkiego na 10-15 minut jak muszę coś pilnie zrobić, to zajmie sie na chwile sam zabawa. na dłużej sie jednak obawiam o kregosłup..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3971 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3972 |
Zadomowienie
|
Co sądzicie na temat ochraniaczy do łóżeczka z ikea? Nadaje się to do czegoś? Nie są za niskie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3973 |
Zakorzenienie
|
Oglądałam je przed urodzeniem córki w katalogu i się napaliłam, ale na żywo zupełnie mnie rozczarowały i w końcu na szybko kupiłam w Smyku, a potem jeszcze inne zamawiałam sobie z internetu. Moim zdaniem nie warto.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3974 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Cytat:
ich zaletą jest to ze można owinąć całe łóżeczko..co jest przydatne gdy dziecko sie kręcić zaczyna i wystawia np nóżki co je budzi bo nie umie wyjąć.. poza tym można prać w pralce ..są po tym jak nowe ![]() używałam dal dwójki dzieci..polecam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3975 |
Zakorzenienie
|
A ja używam je obecnie i czym prędzej muszę się rozejrzeć za czymś innym na allegro. Wogóle się nie sprawdzają są za niskie, jeszcze jak dziecko jest małe i się nie kręci to obleci. Ale moja córka jest taka wiercipięta, co chwila w innej pozycji, potrafi z zamkniętymi oczami poraczkować i usnąc na brzuchu z tyłkiem do góry z głową w szczebelkach. Juz nie zliczę ile razy ubudziła mnie płaczem bo albo nóżka uwięzła jej w szczebelkach, albo ręka, albo po prostu się uderzyła. BADZIEWIE które ładnie wygląda i jest dobrze wykonane, gdyby było wyższe było by idealne.
#3976 |
Przyczajenie
|
zastanawiam sie nad fotelikiem samochodowym 9-36 kg. macie jakis juz sprawdzony? polecacie jakis? zalezy mi na bezpieczenstwie i pkt adac;> widziaialam ze sporo ludzi kupuje na allegro CYBEX pallas, Recaro... mam straszny metlik w tej sprawie w glowie... hm tylko zastanawia mnie w cybex ta oslona tlowia... nie do konca mnei przekonuje, w sensie wiadomo podobno bezpeiczenstwo lepsze ale na upalach nie bedize dziecku goraco od tego? czy swobodnie dziecko sie w tym czuje? czy moze jednak w podobnej cenie fotelik z tradycyjnymi pasami?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3977 |
Konto usunięte
|
Dla mnie odpada, zdecydowanie bardziej wierzę fotelikom 9-18kg.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3978 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35131547]Dla mnie odpada, zdecydowanie bardziej wierzę fotelikom 9-18kg.[/QUOTE]
ja tez,czym mnij sklładany i kombinowany tym lepiej..
#3979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim zdaniem z ta osłonką dziecko się zapoci po uszy ( to mi się wydało dyskfalifikujące i kupiłam fotelik 9-18 najpierw mc priori fix).. to podobno bardzo bezpieczne rozwiązanie fotelik w obu wersjach (i solutions i pallas) jest bardzo wysoko w testach.. co do swobodnego samopoczucia to raczej dziecko ma więcej swobody niż w 5 punktowych pasach.. Edytowane przez scorpionec Czas edycji: 2012-07-05 o 21:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3980 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3981 |
Zakorzenienie
|
Znów licze na waszą pomoc
![]() Zauważyłam że mojej córci najbardziej się podoba zabawa pod rozkładanym krzesełkiem gdzie się wiesza, przechodzi pod nim, przy nim wstaje, wiesza się rekami. Ma teraz 11 miesiecy lubie jak się z nią chodzi za ręce. I tak się zastanawiam czy sprawdził by nam się pchacz? a może coś innego co byłoby podobne do zabawy pod rozkładanym krzesełkiem do karmienia? Macie jakieś pomysły i doświadczenia? Myślałam o czymś takim http://allegro.pl/smily-edukacyjny-m...475930579.html http://allegro.pl/chicco-edukacyjny-...466531462.html
04.09.2010 szczęśliwa Żona ![]() ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2012-07-16 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3982 |
Konto usunięte
|
Pchaczyk fajny, ja kupowałam bo nic do pchania córa nie miała, 2 pufy w domu cięzkie jak szlag
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3983 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/vtech-interaktywny...472184490.html
mamy ten..polecam porządna firma i świetne zabawki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3984 |
Zakorzenienie
|
A ja akurat pchaczy nie polecam - tzn u nas się nie sprawdził; za szybko synkowi odjeżdżał. Sprawdziło się coś takiego http://allegro.pl/super-jezdzik-pcha...468961742.html ale też wtedy, gdy w schowek pod siedzonkiem młody miał wsadzony 10-kilowy odważnik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3985 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedż tak szybką
![]()
#3986 | |
Raczkowanie
|
U nas sprawdził się i pchacz i jeździk-pchacz
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3987 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam (używany, na Allegro) taki pchaczyk: http://allegro.pl/smiki-muzyczny-cho...473491621.html jeszcze zanim synek przejawiał chęć do chodzenia przy meblach. Bardzo lubił przy nim majstrować, a szczególnie włączać melodyjki. Lubi go do tej pory i nie pozwala schować, mimo że zaraz będzie dwa lata, jak chodzi
![]() ![]()
#3988 |
Konto usunięte
|
No myśmy identyczny miały biedronkowy :d aż sprawdzałam w Smyku - są TAKIE SAME. Dźwięk, rozłożenie zabawek, nawet te wytłaczane takie wzorki te same. I jakość ta sama, tylko cena biedronkowego zdecydowanie lepsza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3989 |
Zakorzenienie
|
Szaja, bo ceny w Smyku w porównaniu z każdym innym sklepem są porażające
![]()
#3990 |
Konto usunięte
|
A to na pewno. Amoja prywatna teoria jest taka, że dla Smyka i Biedronki zabawki robi ten sam producent - one są często identyczne, tylko biedronkowe mają nazwę ELEFUN, a smykowe SMIKI. Ale są takie same, nie podobne, a - xero
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:25.