Polecamy - odradzamy :) - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-23, 10:45   #4771
Lowczyni
Zakorzenienie

Dot.: Polecamy - odradzamy :)

Tylko teraz jaką tą hulajnogę:
myślałam o czymś takim http://allegro.pl/hulajnoga-4-kolowa...167175938.html ma 4 kółka
Stary 2013-04-23, 10:54   #4772
kliwia
Zakorzenienie

lowczyni o łał fajna ta hulajnoga, i niedroga. moja mala chyba z hulajnogi mialaby wieksza ucieche niz roweru, na razie jak twierdzi 'pedały nie działaja' chyba nie ma tyle sily w nogach by pedalowac
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 11:25   #4773
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taszkin Pokaż wiadomość
Tak... córka: Wild Republic - kolekcjonuje ptaki, więc pewnie następne do kolekcji może do tego jakiś LPS albo MLP.

Synek: basenik na wodę i na piłki, namiot (cały dzien siedzimy w ogrodzie więc raczej coś ogrodowego).
a co to jest LPS czy MLP, bo ja jeszcze zielona chyba jestem w tych sprawach

moja córka wyjeżdża na działkę do dziadków i tez myślałam o czymś do ogrodu, ale namiot z piłkami, basen juz ma, myślałam nad domkiem może żeby wszyscy się złożyli ale i tak ceny rozwalają

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40442886]Moja urodziny w maju ma, więc podwójnie myślę
Na urodziny mebelki drewniane kupne, dłuuugo szukałam i znalazłam różne oferty. Domek robię sama - domek miał być w ogóle jakiś od babci pod choinkę już, ale nie wyszło jednak, więc urodzinowo myślimy. mebelki składkowe, bo dość droga impreza:

http://ekotoys.pl/zabawki/dla-dziewc...-dla-lalek.php
http://nefere.pl/produkty,szukaj?q=m...k=&plec=&cena=
http://www.zielonezabawki.pl/kategor...mki-i-laleczki

Na razie kupiłam takie niewykończone - niemalowane, nielakierowane, bo chcę poglądowo mieć do wielkości domku i dodatków
http://allegro.pl/mebelki-drewniane-...193814364.html w Realu są po 29,95, ale akryle w domu mam to pomaluję.

Na pewno jeszcze będzie kuchnia, łazienka, sypialnia. Na Dzień dziecka nie wiem - może po prostu dokupię np pokój dziecięcy albo zestaw akcesoriów:
http://www.zielonezabawki.pl/product...pani-domu-goki

Wiem, że od mamtkokrzesno córa ma wózek dostać lalkowy.
A w ogóle to ciągle podoba mi się to:
http://www.smyk.com/torebka-wielofun...y-dla-dzieci-p

W maju dla 3 i 4 latka też coś muszę wymyślić, i chodzi mi po głowie:

http://www.smyk.com/kaskada-kulodrom...y-dla-dzieci-p

smykowymi cenami proszę się nie sugerować, bo wysokie ale najłatwiej mi w smyku szukać, fajnie strona zrobiona

Dla 7latki andziat może popatrz na shains.pl? fajne bransoletki chrześniak - lubi planszówki? u chrześnicy męża w tym wieku szał był na cluedo [/QUOTE]

widzę, że ty już przygotowana jesteś profesjonalnie

domki są śliczne, faktycznie ceny straszne, ale tak jak mówisz domek można zrobić samemu (dziadek w garażu na pewno by coś wykombinował). Moja córka uwielbia domek fisher price, więc nie wiem, może z tym jeszcze poczekam

tą torebkę z lalka firmy K's Kids to już pamiętam z twojego bloga, jakoś tak przed świętami, moja córka dostała wtedy inne prezenty ale faktycznie może przyszedł własnie na nią czas, dziękuję za przypomnienie Nawet tańsza w smyku niz na allegro
może dokupię jakiś zestaw ciastoliny, pamiętam że twoja Agatka miała taki do robienia kanapek a moja teraz cały czas tylko "mamo chodź zrobimy tosty" i obowiązkowo musi być balon - kocha balony i jeszcze pamiętam u ciebie taką książeczkę z hipciem dla 2,5 latki do rozwiązywania różne zadania. Przepraszam, że tak od ciebie ściągam ale jak sprawdzone to po co kombinować a widzę, że maja podobne gusty

kaskada to też super pomysł, pamiętam, że chyba quercetti ma fajna kaskadę ale ja muszę jeszcze z nią poczekać bo są od 4 lat, chociaż może jak będzie na działce, to będzie mogła się z nią rozstawić w ogródku i szaleć pomyślę

jesli chodzi o ta grę to wydaje się być fajna, może będzie miłą odmianą od PS3

bransoletki fajny pomysł ale moja bratanica w zeszłym roku dostała taki zestaw do robienia biżuterii czy jakoś tak (sama chciała) a nawet do niego nie zajrzała, więc może odpuszczę, popytam jeszcze jej mamę. Wiem, że ma fioła na punkcie piesków pod każdą postacią, może pójdę w tę stronę
dziękuję za wszystkie pomysły

Cytat:
Napisane przez ptysza Pokaż wiadomość
Myśmy chcieli rowerek biegowy, ale okazało się ze za niska jest i musimy zaczekać aż urośnie ze 3 cm
Za to kupimy jej hulajnoge, tu już na pewno da radę tylko nie wiem jaka, ma ktoś jakieś doświadczenie z hulajnogami ?
ja chciałam córce kupić rowerek biegowy, poszłam do sklepu bo chciałam żeby sie przymierzyła i dobrze zrobiłam bo w ogóle nie była zainteresowana, bardziej obchodziły ja schodki, które były w sklepie niż rowerek
Za to hulajnoga to był strzał w dziesiątkę, popieram że wybór mini micro to świetny wybór, jest droga ale ma wiele zalet, jest leciutka, moja sama ja przenosi jak chce jechać w drugą stronę, bardzo łatwo sie nią skręca, jest bardzo mobilna, powiem, że idealna dla dziecka, które się uczy lub już umie jeździć. My się na nią złożyliśmy z dziadkami, zawsze potem można ją sprzedać

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
My mamy Najpierw synek dostał jakąś metalową z trzema kółkami, gdzie 2 kółka były z tyłu. Wywrotna jak nie wiem co, noga się obijała przy odpychaniu. A potem kupiłam mini micro i jest super, naprawdę nie ma porównania do tej wcześniejszej.
Mamy taką: Załącznik 5220212
Wadą jest cena, 280 zł
potwierdzam, jest świetna, my zapłaciliśmy 300 zł, mam taką, czerwoną, córka taką sobie wybrała tak ją lubi, że jak się budzi to pierwsze co mówi to "a gdzie jest hulajnoga" i jeździ nią nawet po domu

http://allegro.pl/hulajnoga-mini-mic...137686572.html

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2013-04-23 o 11:27
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 11:45   #4774
traicionera
Zakorzenienie

z hulajnog też poloecam mini micro, wprawdzie my nie mamy, ale corka jako niespełna poltoraroczniak właśnie na takiej smigala. teraz ma wzrost akurat dobry do biegówki, więc kupiliśmy rowerek tuptup mini i mogę polecić, solidnie wykonany, żywą kolorystyka, wygodne siodelko, do tego w zestawie torebka na kierownicę. Dziecko nie musi mieć 90 cm, żeby na niego wejść. Mnie akurat podobają się takie drewniane, więc to dodatkowy plus. I przy kupnie biegowki radzę pomyśleć o pasku na ramię, właśnie czekam na dostarczenie mojego, bo mam serdecznie dosc taszczenia rowerka za mloda, gdy znudzi się jej jazda.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 21:05   #4775
agnesle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ptysza Pokaż wiadomość
Myśmy chcieli rowerek biegowy, ale okazało się ze za niska jest i musimy zaczekać aż urośnie ze 3 cm
Za to kupimy jej hulajnoge, tu już na pewno da radę tylko nie wiem jaka, ma ktoś jakieś doświadczenie z hulajnogami ?
To ile dziecko powinno mieć wzrostu? Myślę o takim rowerku na prezent.
agnesle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 21:25   #4776
taszkin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
a co to jest LPS czy MLP, bo ja jeszcze zielona chyba jestem w tych sprawach
Przepraszam pisałam na szybko.
My Little Pony i Littlest Pet Shop
taszkin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 22:07   #4777
ptysza
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnesle Pokaż wiadomość
Myśmy patrzyli na rowerki w decatlonie to tam było ze 85 cm a moja ma 82 i faktycznie jej tego brakło
ptysza jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-24, 08:09   #4778
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Cytat:

Tutaj wazniejsze od wzrostu jest dlugosc nozki dziecka

Moj synek zaczal jezdzic na rowerku Puky jeszcze przed swoimi 2. urodzinami i wysokosc pasowala.

Mamy ten model > > KLIK < < i na dole sa podane parametry pojazdu - wysokosc siodelka itp.

Edytowane przez karenina19
Czas edycji: 2013-04-24 o 08:11
karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 09:16   #4779
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taszkin Pokaż wiadomość
Przepraszam pisałam na szybko.
My Little Pony i Littlest Pet Shop
aaaa, ok
Moja córka dopiero zaczyna to oglądać, wcześniej jej się nie podobało ale zauważyłam, że od tygodnia jak zobaczy little pony to siedzi wpatrzona w tv Ma jednego konika, bawi się nim od czasu do czasu ale szału nie ma, może dopiero się zaczyna
Jeśli chodzi o littlest pet shop to myślę, że to jeszcze przed nami

Cytat:
Najlepiej iść z dzieckiem i przymierzyć się do rowerku, bardzo duże znaczenie ma kształt kierownicy, wysokość kierownicy i siodełka, ale to można regulować, waga rowerka, jego długość i zwrotność.
Pisałaś, że to ma być prezent i może być trudno z przymiarką ale ja też chciałam córce kupić rowerek biegowy i dobrze, że poszłam do sklepu bo ten co chciałam kupić w ogóle nie przypadł jej do gustu, był mało zwrotny, za ciężki i za długi (był z tą podstawką na nóżki). Dosłownie przez chwilę zainteresowała się innym ale on był dla niej za malutki, no może w sam raz ale sprzedawca powiedział, że szybko z niego wyrośnie, że w następnym sezonie będzie już za mały.
Moja córka w ogóle rowerkami biegowymi nie była zainteresowana za to oszalała na punkcie hulajnogi
Stary 2013-04-24, 09:37   #4780
traicionera
Zakorzenienie

Odp: Polecamy - odradzamy :)

Tez uważam, że warto przejść się z dzieckiem, bo czasem nawet kolor może grać znaczenie, u nas zielony był zły, a czerwony super. No I no niektóre dzieci nie potrafią przełożyć nogi przez ramę, więc wtedy dla nich lepsze rowerki typu puky, ktore mają bardzo niska ramę.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 10:09   #4781
andziat
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Polecamy - odradzamy :)

Matka chrzestna mojej córki zaproponowała jeszcze takie klocki hello kitty, podobno kompatybilne z klockami lego duplo, miał ktoś może albo widział na żywo?

http://allegro.pl/klocki-wieza-ksiez...165983390.html

http://allegro.pl/big-klocki-hello-k...196066336.html

http://allegro.pl/big-klocki-hello-k...181550606.html[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-24, 13:26   #4782
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Widzialam fajne sa. Klarissa ma i pisala tez ze ok.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 13:36   #4783
andziat
Zakorzenienie

dziękuje za odpowiedź
W takim razie przemyślę
Stary 2013-04-24, 20:36   #4784
Klarissa
Zakorzenienie

Potwierdzam o klockach, dobra jakość, moje się trzymają już ponad 1,5 roku i są tak samo wytrzymałe jak oryginalne duplo
Stary 2013-04-24, 20:53   #4785
TeddyShop
BAN stały

Witam wszystkie mamusie
Jeśli miałybyście ochotę i czas to zapraszam na mojego fanpage'a na Facebook'u dotyczącego ciąży, niemowlaków, mody, dekoracji do pokoików i wielu wielu innych.
Strona jest nowa i cały czas się rozwijamy, planujemy otworzyć sklep na lipiec-sierpień 2013.
Posiadamy również bloga, na którym zamieszczamy ciekawe artykuły, które na pewno się przydadzą przyszłym mamą
Zapraszam:
https://www.facebook.com/teddyshop99
http://myteddyshop.blogspot.com/
TeddyShop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 20:54   #4786
pikaso
Zadomowienie

Reklama jest płatna
pikaso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 20:57   #4787
TeddyShop
BAN stały

zachęcam tylko do czytania artykułów dotyczących ciąży, to coś złego ?
TeddyShop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-25, 11:16   #4788
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klarissa Pokaż wiadomość
Potwierdzam o klockach, dobra jakość, moje się trzymają już ponad 1,5 roku i są tak samo wytrzymałe jak oryginalne duplo
dziękuję
Stary 2013-04-25, 22:52   #4789
taszkin
Zakorzenienie

Kochane, któraś z Was kiedyś pisała, że ma "zasypianie bez płaczu" w pdf.
Glamourous?
taszkin jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-02, 18:00   #4790
Ekodamian
Przyczajenie

GG do Ekodamian Send a message via Skype™ to Ekodamian

Ja w moim sklepie sprzedaje tylko to co sprawdzone.
Każdy przedmiot został sprawdzony, przez mnie lub przez znajomych i rodzinę. Dlatego oferuje dość ograniczony wybór, nie jest mi na rękę sprzedawać rzeczy, które nie zostały sprawdzone.
Stary 2013-05-03, 10:50   #4791
kinia656
Zadomowienie

ja kupiłam synkowi rowerek biegowy taki jaki mi się podobał, na allegro, bez przymierzania. Kupiłam na 2 latka na urodziny ale nie było mowy o jeżdżeniu bo synek był za mały, w ogóle nie sięgał nóżkami. Teraz za kilka msc będzie miał 3 latka i śmiga na rowerku że hej. Aż strach czasem. Kupiłam czerwony, ze stupką, z hamulcem. Były bardziej "wypasione" do tego widzę pełno różnych bajerów do rowerka np dzwoneczek (ale nie zwykły tylko jakieś zwierzaczki), wiatraczek przykręcany do rowerku i inne bajery ale stwierdziłam że nawet ten hamulec co ma mój synek to już za dużo jak na bajer.

Ciągle sie rozgląda na boki, wszystko podziwia jak jedzie więc jakby miał jeszcze jakieś bajery to chyba w ogóle by nie ruszył z miejsca tylko by się bawił.

Hamulca i tak nie używa, zresztą chciałam mu go odręcić ale na szczęście mu nie przeszkadza i nie używa więc zostanie. Stupka fajna bo rowerek się nie będzie niszczył tylko ładnie go postawi ale myślę że to był udany zakup (teraz tylko jak wychodzimy to na rowerku chce) mimo że bez żadnych przymiarek było.

W ogóle jeśli mogę coś doradzić to w moim odczuciu lepiej kupować takie pojazdy bez bajerów bo dziecko nie skupia się na jeździe tylko na tych bajerach (przynajmniej u nas tak jest).

Podobnie było z nocnikiem (miał zwykły i grający) z grającego musiałam wyciągnąć baterię bo się go bał.

Na aukcjach widzę też różne hulajnogi zwykłe i z różnymi grającymi rzeczami świecące, grające itp i po doświadczeniu z moim synkiem- kupiłabym zwykłą, bez bajerów

Z rowerkiem biegowym po prostu trzeba wiedzieć jakie dziecko jest duże, ja źle "odmierzyłam" i rowerek czekał rok od zakupu aż będzie mógł być używany.
Fakt faktem dziecku nie musi się prezent spodobać ale odpowiednie zachęcenie może pomóc. Mój synek nie chciał w ogóle wsiąść na niego, no niestety przekupiłam go (przejedziesz się kawałek w okół domu i dam ci ciasteczka) 2 razy tak zrobiłam i synek sam się prosi o rower (o ciastecza nie ) i ma frajdę z jazdy.

-----------
Zapomniałam dodać że rowerek biegowy mamy taki jak zwykły rower tylko bez pedałów (czyli metalowa rama, pełen skręt kierownicy tak jak w dorosłych rowerach), drewniany ma moja koleżanka i jest bardzo ciężki i kierownica nie skręca się całkowicie (ale to pewnie plus, dziecko ma ograniczenie i sie nie wywali) ale mój synek spokojnie daje radę i spokojnie operuje kierownicą. Zresztą mi się drewniane nie podobają ale to rzecz gustu jest.

Chciałam tez mu kupić hulajnogę ale jest tyle rodzajów że sama nie wiem. tzn 2 kułka z przodu jedno z tyłu, 1 z przodu 2 z tyłu, 4 kółka- oszaleć można. Który jest odpowiedni dla 3 latka? czy te kółka coś daja innego oprócz tego że jest bardziej stabilny? bo jeździ się chyba tak samo dobrze? czy jakoś inaczej? :P

Chciałabym go już na rolki wypuścić heh sam mi mówi że by chciał jak widzi jak jeżdżą ale wiem że jesszcze jest za mały, za mała nóżka i pewnie nie dałby rady nogi podnieść :P poczekam z 2 lata :P

Tyle rzeczy chciałabym już dla niego żeby miał frajdę...

Edytowane przez kinia656
Czas edycji: 2013-05-03 o 10:58
kinia656 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 11:45   #4792
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Cytat:
Napisane przez kinia656 Pokaż wiadomość
Chciałam tez mu kupić hulajnogę ale jest tyle rodzajów że sama nie wiem. tzn 2 kułka z przodu jedno z tyłu, 1 z przodu 2 z tyłu, 4 kółka- oszaleć można. Który jest odpowiedni dla 3 latka? czy te kółka coś daja innego oprócz tego że jest bardziej stabilny? bo jeździ się chyba tak samo dobrze? czy jakoś inaczej? :P

My mamy rowerek biegowy Puky, maly zaczal jezdzic zanim skonczyl 2. latka wiec jezdzi juz jak zawodowiec (ma 3,5 roku) i wczoraj okazalo sie, ze potrafi jezdzic na normalnym rowerze dwukolowym...wiec teraz szukam dwukolowego....

I mamy tez hulajnoge tej samej marki Puky, ale mamy dwukolowa i synek radzi sobie swietnie

Nie widze sensu kupowac hulajnogi trzykolowej jesli dziecko juz utrzymuje rownowage na rowerku biegowym

Cytat:
Napisane przez kinia656 Pokaż wiadomość
Chciałabym go już na rolki wypuścić heh sam mi mówi że by chciał jak widzi jak jeżdżą ale wiem że jesszcze jest za mały, za mała nóżka i pewnie nie dałby rady nogi podnieść :P poczekam z 2 lata :P

Tyle rzeczy chciałabym już dla niego żeby miał frajdę...

Co do rolek to polecam takie "rosnace z dzieckiem" - na mozna w nich zamontowac tylne kolka takie podwojne, czyli stabilne a potem jak maluch sie przyzwyczai to zmienic na normalne pojednycze.
Tak to wyglada << KLIK >>

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 11:58   #4793
bordowa
Wtajemniczenie

Dla dziecka w jakim wieku jest ta książka?
http://allegro.pl/reksio-wielka-ksie...197846420.html
Pamiętam, że wcześniej już pisałyście o niej, ale nie wiem czy się nada dla córki - niedługo kończy 3 lata Książka jak książka, ale żeby ten zestaw ćwiczeń za trudny nie był

Polecicie jakąś stronę internetową/książkę z pomysłami na zabawy? Jakoś mało kreatywna chyba jestem, przydałoby mi się coś takiego

Edytowane przez bordowa
Czas edycji: 2013-05-03 o 12:15
bordowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 12:50   #4794
Konto usunięte

A proszę:

http://www.zabawydladzieci.com.pl/

Moja prawie 3latka kocha to: http://www.zabawydladzieci.com.pl/ja...m-niedzwiadek/
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 13:01   #4795
bordowa
Wtajemniczenie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40617960]A proszę:

http://www.zabawydladzieci.com.pl/

Moja prawie 3latka kocha to: http://www.zabawydladzieci.com.pl/ja...m-niedzwiadek/[/QUOTE]

Dziękuję pięknie
Jakoś tak czułam, że od Ciebie odpowiedź dostanę Jesteś skarbnicą wiedzy
bordowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 20:14   #4796
Lowczyni
Zakorzenienie

Dziewczyny dzieki za pomoc w wyborze hulajnogi kupiłam mini micro. Na razie mala lubi na niej stac, cwiczy rownowagę, na razie moty w odpychaniem sie noga nie zalapany. Ale mysle ze wszystko przed nią.

I teraz mam kolejne pytanie. Jaki wózek dla lalek byście poleciły ?
Stary 2013-05-03, 20:26   #4797
Konto usunięte

A jaki przedział cenowy?
Stary 2013-05-03, 20:29   #4798
kinia656
Zadomowienie

karenina19 wlasnie o takich rolkacch myślałam bo oglądałam na aukcjach, fajna sprawa z tymi kółkami ale czy słowa "rosną z dzieckiem" to chodzi o to że moga być "wrotki" a potem rolki czy raczej że jak stopa rośnie to i rolki się jakoś "rozciągają"? bo takie coś też bym chciała, kupię rolki za 200zł a się okaże że synek nie będzie chciał na nich jeździc no i za rok już klapa bo nóżka szybko rośnie.

Ja pamiętam jak byłam mała że miałam wrotki z samymi paskami z regulowaną długością stopy i jestem ciekawa czy takie rolko-wrotki też takie są. Bo nie stac mnie żeby co roku nowe rolki kupować bo noga urosła :P

Z tymi hulajnogami własnie się zastanawiałam czy te kółka wiele robią (chodzi o liczbę) bo mój synek po tygodniu już śmigał na rowerku biegowym (czasem jeszcze się przewróci jak zjeżdża z górki) ale aż się boję na niego patrzeć, jeździ w kasku a najchętniej kupiłabym mu jeszcze ochraniacze na nogi, ręce i twarz Bo już raz poleciał przez kierownicę (wjechał w jakieś pudło wystające plastikowe)...
I rękawiczki bez palców (ale wyglądałby jak prawdziwy rajdowiec hah )

No i właśnie nie wiem jak z tymi kółkami ale chyba masz rację, skoro opanował rowerek to i hulajnogę by opanował zwykła z 2 kółkami pewnie...
kinia656 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 21:39   #4799
Lowczyni
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40625373]A jaki przedział cenowy?[/QUOTE]

jak jest cos dobrego to moge dac wiecej. Tylko obawiam sie ze wywale kupe kasy a ona sie pobawi 2 miesiace i tyle Na razie myslalam zeby taka spacerowke jej kupic, a jesli w przyszlosci bedzie z kolezankami bawic sie lalkami to wtedy moze gleboki??? Na razie ma rok i 8 miesiecy.

Edytowane przez Lowczyni
Czas edycji: 2013-05-03 o 21:40
Lowczyni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 21:47   #4800
Konto usunięte

A to u nas w tym czasie GENIALNIE sprawdziło się takie banalne cudo

http://allegro.pl/wozek-parasolka-la...222214328.html o dziwo zabawka bardzo wytrzymała! i co ważne - leciutki wózek, moja córa szybko nauczyła się go podnosić przez próg na przykład czy wchodzić na schodek/krawężnik z nim.

Wytrzymały - mamy go półtora roku, córa wychodziła z nim też na dwór, siadała na nim czasem Jeśli chcesz sprawdzić, czy córka się pobawi - to naprawdę polecam taką pierdółkę, w każdym sklepie kupisz chyba (ja w Realu), a jak oleje to nie żal kasy wyrzuconej.

no i inna rzecz - te głębokie najczęściej spore są, dla takiej dziewczynki za duże. Moja córa teraz od mamy chrzestnej wiem, że wózek dostanie głęboki dopiero.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości