![]() |
#2341 |
Zadomowienie
|
Dot.: Polecamy - odradzamy :)
Butelek plastikowych nie można myć w zmywarce.
Butelki i smoki ja polecam właśnie NUK bo mają dużo smoczków do wyboru- my uzywamy 1 S bo mała łapczywie je. |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Zakorzenienie
|
skąd takie informacje?
#2343 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Zakorzenienie
|
melaminy nie można używać do gorących rzeczy, stąd część ludzi przeciągnęła to na cały plastik. A w zmywarce wiadomo, bardzo gorąca woda, więc panikują. A niektórych butelek nie można myć ze względu na wzorek, żeby się nie zepsuł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Zakorzenienie
|
a ja odradzam smoczek-uspokajacz 0 aventu - jest za dlugi i sie dziecko nim dlawi, moja ma mniesiac i ten smoczek ciagle za dlugi [ten smoczek w zestawie promocyjnym ze szpitala jest np.]
|
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie wiem co jest śmiesznego w chwaleniu się tym że się kosmetyków z parabenami używa . a ja wybieram takie żeby ich nie miały . skoro sa szkodliwe to jaki problem przeczytać skład i wybrac takie bez .
![]() |
#2347 |
Konto usunięte
|
Aniu, choćby finansowy. Albo - kwestia tego, czy się wierzy czy nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2348 |
Zakorzenienie
|
ania pewnie masz racje z tymi smoczkami
![]() odrtodontyczne to takie ze scietym kawalkiem? |
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Zadomowienie
|
MISQA- taka informacja była na "instrukcji" butelek i tego się trzymam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
butelki TT
![]() |
#2351 |
Raczkowanie
|
witam drogie Panie
przepraszam że zawracam głowę i wtrącam się nie na temat. może mogłabym Was prosić o jedno kliknięcie na moją córkę w konkursie rossmana? nie ma żadnej filozofii- dam link, jedno kliknięcie na 5 gwiazdek i to wszystko. wiem, że ludzie nie lubią takich wpisów (sama jestem na jednym forum i troche mnie to wkurza) ale mogą głosować tylko wizażanki, więc zwracam się do Was, jako przyszłych lub obecnych mamuś. podam link i jak Was wkurzyłam to po prostu zignorujcie mnie, ale może jednak poświęcicie mi 4 sekundki tu link: https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-810681.html w zamian możecie mnie zapytać o co chcecie- jestem mamą rocznej już Oli. pozdrawiam serdecznie (ps. bardzo prosze o nie dawanie mi ocen 1... to przykre ale wiele osób daje ze złości jedynki i nie rozumiem tego ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tej pory się nie udzielałaś, to teraz nagle będziesz? te konkursy to już jakaś paranoja, wychodzi na to, ze wygrywa ta, która więcej pospamuje na forach/cudzych profilach/PW mnie to denerwuje i daje jedynkę plus zgłaszam jako spam, taka ze mnie wredna małpa! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Raczkowanie
|
szkoda że tacy sa ludzie. na tysiąc iles postów dałam jeden, prośba o 4 sekundy waszego życia i tyle złości.
można to olać, nie zwracac uwagi, można agłosować i apomnieć. ale mozna poświęcić na to kilkanaście minut, zgłaszać jako spam, dać najniższą ocenę i jeszcze zjechac. szkoda. |
![]() ![]() |
![]() |
#2354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak masz racje, to przeciez nie dostaniesz bana/ostrzeżenia, więc nie przejmuj się |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;24463742]Aniu, choćby finansowy. Albo - kwestia tego, czy się wierzy czy nie.[/QUOTE]
Finanse tu raczej mało wspólnego, mają w rosmanie masz super tanie kosmetyki bez syfu ![]() Cytat:
Co do konkursu rosmana to nie rozumiem ( nie mówie tu teraz o was ) tych dziewczyn co tam latają i dają dzieciakom jeden ![]() Jak można dziecku dać 1 . Każde jest wyjątkowe . ![]() No ale jak zwykle wizaz spalił kolejny konkurs , w poprzedniego mnie wywalili mimo że nie złamałam regulaminu ( sami sobie regulamin opracowali chyba nie na piśmie ) a tutaj powinno być bez tych ocen . Także wystartowałam w czymś raz i ostatni .
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 |
Raczkowanie
|
ostrzeżenie właśnie dostałam w tym momencie. bana za jeden spam sie nie dostaje. więc dziękuję.
a wspólnego z tym wątkiem nie ma nic. po prostu- jest tu duzo kobiet, przyszłych matek, więc pomyślałam że może jak każda da mi jeden głos to moje szanse wzrosną (a niestety nie ja wymyślam regulamin konkursu i chodzi w nich tylko o to, kto zbierze więcej- a siedząc cicho nie zbierze sie nic) w takim razie przepraszam za zmieszanie i proszę reszte kobiet by olały ten post- i przynajmniej nie dawały mi jedynek |
![]() ![]() |
![]() |
#2357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2358 |
szeryfcio
|
Ja mam miseczkę z melaminy (bebe confort - btw. polecam
![]() A na plastikowym kubeczku, że nie można w zmywarce - pewnie chodzi o to, że robi się matowy i traci wzorki. O nic innego, w zmywarce nie ma wysokich temperatur (50-65).
#2359 |
Zakorzenienie
|
butelki z czasem matowieją chyba wszystkie (chociaż pewnie też czas jest uzależniony od jakości butelki)
ja używam butelek lovi (używam nadal, bo mój syn lubi sobie przedwieczornym myciem ząbów "wychylic flachę" tylko że teraz zamiast smoczka do butelki przykręcam mu takie coś http://www.justbaby.pl/ustnik-niekap...-lovi-12m.html podgrzewacz miałam pożyczony ale krótko go używałam, bo dostaliśmy prezencie czajnik elektryczny z możliwością ustawienia do jakiej temperatury podgrzać wodę http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/okazja/spr...s-hd-4686.html i słowo daję, jest świetny, no tylko trzeba pamiętać żeby była w nim przegotowana woda ![]() wątek jest polecamy-odradzamy więc ja bym w sumie odradzała udziały w konkursach gdzie inni oceniają zdjęcia (mam nadzieję że za taką politykę anty konkursową nie zostanę ukarana) szczególnie zdjęcie dziecka, bo to tylko sobie samemu można zaszkodzić, zdenerwować się, rozzłościć i zniesmaczyć komentarzami ocenami i w imię czego? jakiejś drobnostki bez której jak dotąd dawaliśmy sobie radę? ja nie biorę udziału w tego typu konkursach, czasami oddaję głos na zdjęcie dzieci ale tylko wtedy kiedy zgodnie ze sobą mogę wystawić najwyższą notę ![]()
Pamiętamy dobre czasy i złe czasy, zapominając, że większość nie jest ani dobra, ani zła. Po prostu jest. Edytowane przez NibyNic Czas edycji: 2011-01-19 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2360 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2361 |
szeryfcio
|
Kurka, fajne te czajniki dziewczyny
![]() Jasne ![]() Ja też nie lubię tych konkursów i proszenia o głosy. Jestem za sprawiedliwością i uważam, ze powinno wygrać zdjęcie, które faktycznie zdobyło najwyższe uznanie wśród oglądających, a nie największą liczbę wyproszonych głosów. O d... potłuc te konkursy ![]() ![]() ![]() Zatem przeważnie te konkursy ignoruję, bo mnie to nie bawi.
#2362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sterylizowałam butelki w wodzie filtrowanej i nie matowiały , matowieją od tego kamienia co jest w kranówie
![]() |
#2363 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2365 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Zakorzenienie
|
Nie masz nic innego do roboty tylko kablowanie wszystkiego adminom ?
![]()
#2367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale gdyby nikt tego nie zgłaszał, to każdy wątek byłby zagracony przez reklamy lub spam jeszcze dodam, że tamta reklama nie dość że nieopłacona, co jest tu niezgodne z regulaminem, to jeszcze dotyczyła usług lekarza, a lekarz NIE MOŻE się reklamować niestety..... ząbkujemy intensywnie, niestety Bobodent ani Paracetamol nie zdają egzaminu, popróbuję jeszcze Nurofenu czy macie jakieś pomysły? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ok reklama lekarz rozumiem , ale laskę co chce klika w konkursie robiony swoją drogą przez wizaz to chyba przesada ![]() jest jakiś camilia czy jakoś tak płyn wpuszcza się dziecku do pyszczka , podobno skuteczny ( dziewczyny na watku polecały . ) ja nie wiem bo moja ma prawie 10 miechów a zębów brak , synek przechodził bezbolesnie . Ew czopki viburcol no ale nie można przecież dzieciaka codziennie czopkiem faszerować
![]() |
#2369 |
Rozeznanie
|
Co do ząbkowania - jest jeszcze Camilia homeopatyczne kropelki.
Kupiłam, aplikowałam, mała się po nich uspokajała, ale jak to lek homeopatyczny - na jednych zadziała, na innych wcale. |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() viburcol mam, ale w sumie nie chce dawać ze względu na ta atropinę i inne zielska w składzie u nas niestety inna sytuacja, w ciągu 1,5miesiąca wyszły 4 zęby, a dziąsła wciąż wyglądają podejrzanie.....sa noce, że wstaje co 2 godziny, nie mówiąc o tym, że gryzie piersi zapamiętale ![]() edit: poczytam o tym Camill, choć w homeopatię nie wierzę ![]() Edytowane przez oolong Czas edycji: 2011-01-20 o 20:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.