Polecamy - odradzamy :) - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-18, 17:34   #2341
Beata_Batumi
Zadomowienie

Dot.: Polecamy - odradzamy :)

Butelek plastikowych nie można myć w zmywarce.

Butelki i smoki ja polecam właśnie NUK bo mają dużo smoczków do wyboru- my uzywamy 1 S bo mała łapczywie je.

Lilianka już z nami!
http://www.suwaczki.com/tickers/ijpbjw4zsby4rlk8.png
Beata_Batumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 17:36   #2342
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez Beata_Batumi Pokaż wiadomość
skąd takie informacje?

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 17:51   #2343
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573
Konto usunięte

Cytat:
można gotować a nie można myć ?
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 18:23   #2344
ilonkaczapela
Zakorzenienie

melaminy nie można używać do gorących rzeczy, stąd część ludzi przeciągnęła to na cały plastik. A w zmywarce wiadomo, bardzo gorąca woda, więc panikują. A niektórych butelek nie można myć ze względu na wzorek, żeby się nie zepsuł
ilonkaczapela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 19:05   #2345
kliwia
Zakorzenienie

a ja odradzam smoczek-uspokajacz 0 aventu - jest za dlugi i sie dziecko nim dlawi, moja ma mniesiac i ten smoczek ciagle za dlugi [ten smoczek w zestawie promocyjnym ze szpitala jest np.]
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 19:14   #2346
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wojniann Pokaż wiadomość
dziewczyny ja nadal kompletuję wyprawkę i teraz mam pytanie jaki materacyk do łóżeczka? Raczej maleństwo będzie spało u siebie, choć życie zweryfikuje. Tak czy tak nie wiem jaki wybrać. Materacowy zawrót głowy. Help me!!!!!!
Jak masz wiecej keszu na wydanie to lateksowy .

Cytat:
Napisane przez oolong Pokaż wiadomość
a ja z kolei tylko Pampers
ostatnio ponownie kupiłam BabyDream, tym razem rozmiar 4, a potrzebowałam na gwałt, bo Pampers się skończyły i dopiero za kilka dni mogłam gdzieś je w promocji kupić

refleksje odnośnie BabyDream?
*w rozmiarze 4 wydaja mi sie miększe niż w rozmiarze 3, ale i tak twardsze niz Pampers
*wciąż nie trzymaja moczu dziecka - jak nacisnę to mam mokre palce, mały zawsze przy zmianie pieluchy ma mokry cały przód (małe kropelki)
* i co z tego wynika zmieniam je częściej niż Pampers, bo nie chcę, by synek miał mokro
*więc jeśli się kupi Pampers z promocji różnica cenowa wychodzi niewielka przy o wiele większym komforcie dziecka
*domęczam opakowanie, ale tylko w dzień i to jak wiem, że długo nie będzie w nich siedział (nie na spacer, nie na drzemkę itd)

dodam, że np chustek nie cierpię Pampersa, sa strasznie mokre - muszę po nich ręczniczkiem osuszać pachwiny - i śmierdzące. Uwielbiam za to babyDream.
Ja tez tylko pampki toleruje , teraz mam z rosmana i sztywne starsznie sa

Cytat:
Napisane przez wojniann Pokaż wiadomość
Aj dziewczynki co ja bym bez was zrobiła. Mam zamiar kupić conajmniej 3 butelaszki te po 260 ml bo maleńka będzie zmuszona jeść mieszanki hehe przy adopcji nikt nie przewidział, że piersi nie działają....i nie da się zaadoptować w komplecie ale myślę sobie kupić na początku różne a jak zobaczę, który smoczek jej przypasuje dokupię resztę. Czy to nie fajny pomysł? Jakoś nie mogę się zorganizować w takim tempie i ostatnio to już w nocy mi się śni jak wybieram butelki, smoczki potem mała nie chce jeść a ja nie mam co zrobić obłęd poprostu.

Aha myjecie butelki w zmywarce? Bo ja należę do tych ludzi, którzy skoro mają sprzęt to się nie przemęczają w ręcznym myciem. Poza patelnią teflonową, bo tego ponoć nie można. A jak z butelkami?
Ja myje w zmywarce , tak samo smoczki .

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
a ja odradzam smoczek-uspokajacz 0 aventu - jest za dlugi i sie dziecko nim dlawi, moja ma mniesiac i ten smoczek ciagle za dlugi [ten smoczek w zestawie promocyjnym ze szpitala jest np.]
A moja go lubi i ogólnie lubi te długie smoki własnie , te ortodontyczne wogóle jej nie pasują , także nie ma co odradzać bo smoczek to sprawa indywidualna .

Nie wiem co jest śmiesznego w chwaleniu się tym że się kosmetyków z parabenami używa . a ja wybieram takie żeby ich nie miały .
skoro sa szkodliwe to jaki problem przeczytać skład i wybrac takie bez .
Stary 2011-01-18, 19:28   #2347
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Aniu, choćby finansowy. Albo - kwestia tego, czy się wierzy czy nie.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-18, 19:32   #2348
kliwia
Zakorzenienie

ania pewnie masz racje z tymi smoczkami
odrtodontyczne to takie ze scietym kawalkiem?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 10:58   #2349
Beata_Batumi
Zadomowienie

MISQA- taka informacja była na "instrukcji" butelek i tego się trzymam.

Lilianka już z nami!
http://www.suwaczki.com/tickers/ijpbjw4zsby4rlk8.png
Beata_Batumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 11:56   #2350
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
MISQA- taka informacja była na "instrukcji" butelek i tego się trzymam.
no to nie wiem, bo ja na swoich wyczytałam własnie, że nadają się do mycia w zmywarce
butelki TT

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 12:12   #2351
4ska
Raczkowanie

witam drogie Panie
przepraszam że zawracam głowę i wtrącam się nie na temat.
może mogłabym Was prosić o jedno kliknięcie na moją córkę w konkursie rossmana? nie ma żadnej filozofii- dam link, jedno kliknięcie na 5 gwiazdek i to wszystko.

wiem, że ludzie nie lubią takich wpisów (sama jestem na jednym forum i troche mnie to wkurza) ale mogą głosować tylko wizażanki, więc zwracam się do Was, jako przyszłych lub obecnych mamuś.

podam link i jak Was wkurzyłam to po prostu zignorujcie mnie, ale może jednak poświęcicie mi 4 sekundki
tu link:

https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-810681.html

w zamian możecie mnie zapytać o co chcecie- jestem mamą rocznej już Oli.

pozdrawiam serdecznie

(ps. bardzo prosze o nie dawanie mi ocen 1... to przykre ale wiele osób daje ze złości jedynki i nie rozumiem tego )
4ska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-19, 12:16   #2352
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 4ska Pokaż wiadomość
witam drogie Panie
przepraszam że zawracam głowę i wtrącam się nie na temat.
może mogłabym Was prosić o jedno kliknięcie na moją córkę w konkursie rossmana? nie ma żadnej filozofii- dam link, jedno kliknięcie na 5 gwiazdek i to wszystko.

wiem, że ludzie nie lubią takich wpisów (sama jestem na jednym forum i troche mnie to wkurza) ale mogą głosować tylko wizażanki, więc zwracam się do Was, jako przyszłych lub obecnych mamuś.

podam link i jak Was wkurzyłam to po prostu zignorujcie mnie, ale może jednak poświęcicie mi 4 sekundki
tu link:

https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-810681.html

w zamian możecie mnie zapytać o co chcecie- jestem mamą rocznej już Oli.

pozdrawiam serdecznie

(ps. bardzo prosze o nie dawanie mi ocen 1... to przykre ale wiele osób daje ze złości jedynki i nie rozumiem tego )
spam jest zawsze spamem
do tej pory się nie udzielałaś, to teraz nagle będziesz?

te konkursy to już jakaś paranoja, wychodzi na to, ze wygrywa ta, która więcej pospamuje na forach/cudzych profilach/PW
mnie to denerwuje i daje jedynkę plus zgłaszam jako spam, taka ze mnie wredna małpa!

oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 12:18   #2353
4ska
Raczkowanie

szkoda że tacy sa ludzie. na tysiąc iles postów dałam jeden, prośba o 4 sekundy waszego życia i tyle złości.
można to olać, nie zwracac uwagi, można agłosować i apomnieć.
ale mozna poświęcić na to kilkanaście minut, zgłaszać jako spam, dać najniższą ocenę i jeszcze zjechac.
szkoda.
Stary 2011-01-19, 12:20   #2354
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
szkoda że tacy sa ludzie. na tysiąc iles postów dałam jeden, prośba o 4 sekundy waszego życia i tyle złości.
można to olać, nie zwracac uwagi, można agłosować i apomnieć.
ale mozna poświęcić na to kilkanaście minut, zgłaszać jako spam, dać najniższą ocenę i jeszcze zjechac.
szkoda.
wszystko to wzruszające i zapewne z Twojego punktu widzenia uzasadnione, jednak może wyjaśnisz moderatorom, co ma wspólnego z wątkiem polecamy-odradzamy
jak masz racje, to przeciez nie dostaniesz bana/ostrzeżenia, więc nie przejmuj się

Stary 2011-01-19, 12:24   #2355
ania p
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;24463742]Aniu, choćby finansowy. Albo - kwestia tego, czy się wierzy czy nie.[/QUOTE]

Finanse tu raczej mało wspólnego, mają w rosmanie masz super tanie kosmetyki bez syfu Pierwszy przykład z brzegu a są tańsze niż nivea np.

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ania pewnie masz racje z tymi smoczkami
odrtodontyczne to takie ze scietym kawalkiem?
Tak kupiłam dwa za 20 zeta i leżą , pasują jej takie za 8 zł dwie sztuki z tesco właśnie takie ogromne . Synek tolerował wszystko byle to byl kawałek gumy, ten dziad jest cwany .

Co do konkursu rosmana to nie rozumiem ( nie mówie tu teraz o was ) tych dziewczyn co tam latają i dają dzieciakom jeden
Jak można dziecku dać 1 . Każde jest wyjątkowe .
No ale jak zwykle wizaz spalił kolejny konkurs , w poprzedniego mnie wywalili mimo że nie złamałam regulaminu ( sami sobie regulamin opracowali chyba nie na piśmie ) a tutaj powinno być bez tych ocen .
Także wystartowałam w czymś raz i ostatni .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-19, 12:25   #2356
4ska
Raczkowanie

ostrzeżenie właśnie dostałam w tym momencie. bana za jeden spam sie nie dostaje. więc dziękuję.
a wspólnego z tym wątkiem nie ma nic. po prostu- jest tu duzo kobiet, przyszłych matek, więc pomyślałam że może jak każda da mi jeden głos to moje szanse wzrosną (a niestety nie ja wymyślam regulamin konkursu i chodzi w nich tylko o to, kto zbierze więcej- a siedząc cicho nie zbierze sie nic)

w takim razie przepraszam za zmieszanie i proszę reszte kobiet by olały ten post- i przynajmniej nie dawały mi jedynek
Stary 2011-01-19, 12:30   #2357
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
ostrzeżenie właśnie dostałam w tym momencie. bana za jeden spam sie nie dostaje. więc dziękuję.
a wspólnego z tym wątkiem nie ma nic. po prostu- jest tu duzo kobiet, przyszłych matek, więc pomyślałam że może jak każda da mi jeden głos to moje szanse wzrosną (a niestety nie ja wymyślam regulamin konkursu i chodzi w nich tylko o to, kto zbierze więcej- a siedząc cicho nie zbierze sie nic)

w takim razie przepraszam za zmieszanie i proszę reszte kobiet by olały ten post- i przynajmniej nie dawały mi jedynek
Ja dałam 5 nie przeszkadzają mi takie posty , tym bardziej że sama mam dzieci u nas na watku też laski piszą i my klikamy , co mi to przeszkadza , jak ktos chce to kliknie jak nie oleje i tyle
Stary 2011-01-19, 15:13   #2358
sheryl
szeryfcio

Ja mam miseczkę z melaminy (bebe confort - btw. polecam) I jest na niej napisane, że można stosować w zmywarce. Natomiast w mikrofali nie.
A na plastikowym kubeczku, że nie można w zmywarce - pewnie chodzi o to, że robi się matowy i traci wzorki. O nic innego, w zmywarce nie ma wysokich temperatur (50-65).
Stary 2011-01-19, 16:20   #2359
NibyNic
Zakorzenienie

butelki z czasem matowieją chyba wszystkie (chociaż pewnie też czas jest uzależniony od jakości butelki)
ja używam butelek lovi (używam nadal, bo mój syn lubi sobie przedwieczornym myciem ząbów "wychylic flachę" tylko że teraz zamiast smoczka do butelki przykręcam mu takie coś http://www.justbaby.pl/ustnik-niekap...-lovi-12m.html

podgrzewacz miałam pożyczony ale krótko go używałam, bo dostaliśmy prezencie czajnik elektryczny z możliwością ustawienia do jakiej temperatury podgrzać wodę http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/okazja/spr...s-hd-4686.html i słowo daję, jest świetny, no tylko trzeba pamiętać żeby była w nim przegotowana woda

wątek jest polecamy-odradzamy więc ja bym w sumie odradzała udziały w konkursach gdzie inni oceniają zdjęcia (mam nadzieję że za taką politykę anty konkursową nie zostanę ukarana) szczególnie zdjęcie dziecka, bo to tylko sobie samemu można zaszkodzić, zdenerwować się, rozzłościć i zniesmaczyć komentarzami ocenami i w imię czego? jakiejś drobnostki bez której jak dotąd dawaliśmy sobie radę?
ja nie biorę udziału w tego typu konkursach, czasami oddaję głos na zdjęcie dzieci ale tylko wtedy kiedy zgodnie ze sobą mogę wystawić najwyższą notę po co stawiac 1 czy 3, już lepiej nie oceniać w ogóle

Edytowane przez NibyNic
Czas edycji: 2011-01-19 o 16:27
NibyNic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 18:55   #2360
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Ja mam miseczkę z melaminy (bebe confort - btw. polecam) I jest na niej napisane, że można stosować w zmywarce. Natomiast w mikrofali nie.
A na plastikowym kubeczku, że nie można w zmywarce - pewnie chodzi o to, że robi się matowy i traci wzorki. O nic innego, w zmywarce nie ma wysokich temperatur (50-65).
Ja też melanine myje w zmywarce .

Cytat:
Napisane przez NibyNic Pokaż wiadomość
butelki z czasem matowieją chyba wszystkie (chociaż pewnie też czas jest uzależniony od jakości butelki)
ja używam butelek lovi (używam nadal, bo mój syn lubi sobie przedwieczornym myciem ząbów "wychylic flachę" tylko że teraz zamiast smoczka do butelki przykręcam mu takie coś http://www.justbaby.pl/ustnik-niekap...-lovi-12m.html

podgrzewacz miałam pożyczony ale krótko go używałam, bo dostaliśmy prezencie czajnik elektryczny z możliwością ustawienia do jakiej temperatury podgrzać wodę http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/okazja/spr...s-hd-4686.html i słowo daję, jest świetny, no tylko trzeba pamiętać żeby była w nim przegotowana woda

wątek jest polecamy-odradzamy więc ja bym w sumie odradzała udziały w konkursach gdzie inni oceniają zdjęcia (mam nadzieję że za taką politykę anty konkursową nie zostanę ukarana) szczególnie zdjęcie dziecka, bo to tylko sobie samemu można zaszkodzić, zdenerwować się, rozzłościć i zniesmaczyć komentarzami ocenami i w imię czego? jakiejś drobnostki bez której jak dotąd dawaliśmy sobie radę?
ja nie biorę udziału w tego typu konkursach, czasami oddaję głos na zdjęcie dzieci ale tylko wtedy kiedy zgodnie ze sobą mogę wystawić najwyższą notę po co stawiac 1 czy 3, już lepiej nie oceniać w ogóle
Mam czajnik z regulacją temp i też uważam że rewelka rano sobie gotuje czajnik wody i potem jak chce do picia to nastawiam tylko na 40 stopni i zaraz mam ciepłą wode. TYlko ja mam zelmera
Stary 2011-01-19, 21:01   #2361
sheryl
szeryfcio

Kurka, fajne te czajniki dziewczyny
Cytat:
Napisane przez NibyNic Pokaż wiadomość
butelki z czasem matowieją chyba wszystkie
Jasne Pamiętam jak ja jeszcze za dawnych czasów (mając noworodka) wygotowywałam butelki i szybko od tego robiły się matowe (avent, tt, nuk) , tzn. stosunkowo szybko porównując potem z tylko myciem przy większym dziecku.

Ja też nie lubię tych konkursów i proszenia o głosy. Jestem za sprawiedliwością i uważam, ze powinno wygrać zdjęcie, które faktycznie zdobyło najwyższe uznanie wśród oglądających, a nie największą liczbę wyproszonych głosów. O d... potłuc te konkursy to jest raczej konkurs popularności niż konkurs na najładniejsze zdjęcie. Dlatego nie biorę w tym udziału i jestem "ślepa" na takie linki. A jak już wejdę (raz czy dwa weszłam) to oceniam zgodnie ze swoją oceną, a nie że mamusia prosi o 5 gwiazdek. Oceniam tak jak mnie się zdjęcie podoba. Czyli jak bardzo - daję 5, jak podoba się bez "ochów"- 4, a jak nie podoba mi się to nic nie daję. Jakoś nie miałabym serca dać żadnemu dziecku niższej noty .
Zatem przeważnie te konkursy ignoruję, bo mnie to nie bawi.
Stary 2011-01-19, 21:14   #2362
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Kurka, fajne te czajniki dziewczyny

Jasne Pamiętam jak ja jeszcze za dawnych czasów (mając noworodka) wygotowywałam butelki i szybko od tego robiły się matowe (avent, tt, nuk) , tzn. stosunkowo szybko porównując potem z tylko myciem przy większym dziecku.

Ja też nie lubię tych konkursów i proszenia o głosy. Jestem za sprawiedliwością i uważam, ze powinno wygrać zdjęcie, które faktycznie zdobyło najwyższe uznanie wśród oglądających, a nie największą liczbę wyproszonych głosów. O d... potłuc te konkursy to jest raczej konkurs popularności niż konkurs na najładniejsze zdjęcie. Dlatego nie biorę w tym udziału i jestem "ślepa" na takie linki. A jak już wejdę (raz czy dwa weszłam) to oceniam zgodnie ze swoją oceną, a nie że mamusia prosi o 5 gwiazdek. Oceniam tak jak mnie się zdjęcie podoba. Czyli jak bardzo - daję 5, jak podoba się bez "ochów"- 4, a jak nie podoba mi się to nic nie daję. Jakoś nie miałabym serca dać żadnemu dziecku niższej noty .
Zatem przeważnie te konkursy ignoruję, bo mnie to nie bawi.
Ja też bym nie miała dać serca innej noty a z tego co pisały dziewczyny na watku gdzie pisze to laski latają i dają innym dzieciakom 1 bo chcą wygrać . żenada .
Ja sterylizowałam butelki w wodzie filtrowanej i nie matowiały , matowieją od tego kamienia co jest w kranówie
Stary 2011-01-20, 08:29   #2363
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Ja też bym nie miała dać serca innej noty a z tego co pisały dziewczyny na watku gdzie pisze to laski latają i dają innym dzieciakom 1 bo chcą wygrać . żenada .
Ja sterylizowałam butelki w wodzie filtrowanej i nie matowiały , matowieją od tego kamienia co jest w kranówie
stawiam 5 dzieciakom które mi się podobają, (na wątkowe nie trafiłam )na odwet nie liczę
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 13:44   #2364
oolong
Zakorzenienie

ponieważ jesteś reklamująca spamiara-recydywistka, zgłaszam

Edytowane przez oolong
Czas edycji: 2011-01-20 o 13:45
Stary 2011-01-20, 14:47   #2365
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
wyspamowany - doktorek nie zapłacił za reklamę...
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 18:49   #2366
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Nie masz nic innego do roboty tylko kablowanie wszystkiego adminom ? Mi by szkoda czasu było .
Stary 2011-01-20, 20:10   #2367
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
Nie masz nic innego do roboty tylko kablowanie wszystkiego adminom ? Mi by szkoda czasu było .
cieszę się przed chwilą pisałaś, że dostałaś kiedyś za spamowanie ostrzeżenie, więc rozumiem Twoje rozgoryczenie
ale gdyby nikt tego nie zgłaszał, to każdy wątek byłby zagracony przez reklamy lub spam

jeszcze dodam, że tamta reklama nie dość że nieopłacona, co jest tu niezgodne z regulaminem, to jeszcze dotyczyła usług lekarza, a lekarz NIE MOŻE się reklamować niestety.....

ząbkujemy intensywnie, niestety Bobodent ani Paracetamol nie zdają egzaminu, popróbuję jeszcze Nurofenu

czy macie jakieś pomysły?

Stary 2011-01-20, 20:18   #2368
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
cieszę się przed chwilą pisałaś, że dostałaś kiedyś za spamowanie ostrzeżenie, więc rozumiem Twoje rozgoryczenie
ale gdyby nikt tego nie zgłaszał, to każdy wątek byłby zagracony przez reklamy lub spam

jeszcze dodam, że tamta reklama nie dość że nieopłacona, co jest tu niezgodne z regulaminem, to jeszcze dotyczyła usług lekarza, a lekarz NIE MOŻE się reklamować niestety.....

ząbkujemy intensywnie, niestety Bobodent ani Paracetamol nie zdają egzaminu, popróbuję jeszcze Nurofenu

czy macie jakieś pomysły?
Nigdy nie dostałam ostrzeżenia za spamowanie , nic takiego nie naspiałam
Ok reklama lekarz rozumiem , ale laskę co chce klika w konkursie robiony swoją drogą przez wizaz to chyba przesada

jest jakiś camilia czy jakoś tak płyn wpuszcza się dziecku do pyszczka , podobno skuteczny ( dziewczyny na watku polecały . ) ja nie wiem bo moja ma prawie 10 miechów a zębów brak , synek przechodził bezbolesnie .
Ew czopki viburcol no ale nie można przecież dzieciaka codziennie czopkiem faszerować
Stary 2011-01-20, 20:23   #2369
modro
Rozeznanie

Co do ząbkowania - jest jeszcze Camilia homeopatyczne kropelki.
Kupiłam, aplikowałam, mała się po nich uspokajała, ale jak to lek homeopatyczny - na jednych zadziała, na innych wcale.

modro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 20:26   #2370
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
Nigdy nie dostałam ostrzeżenia za spamowanie , nic takiego nie naspiałam
Ok reklama lekarz rozumiem , ale laskę co chce klika w konkursie robiony swoją drogą przez wizaz to chyba przesada

jest jakiś camilia czy jakoś tak płyn wpuszcza się dziecku do pyszczka , podobno skuteczny ( dziewczyny na watku polecały . ) ja nie wiem bo moja ma prawie 10 miechów a zębów brak , synek przechodził bezbolesnie .
Ew czopki viburcol no ale nie można przecież dzieciaka codziennie czopkiem faszerować
wobec tego pomyłka, przepraszam

viburcol mam, ale w sumie nie chce dawać ze względu na ta atropinę i inne zielska w składzie
u nas niestety inna sytuacja, w ciągu 1,5miesiąca wyszły 4 zęby, a dziąsła wciąż wyglądają podejrzanie.....sa noce, że wstaje co 2 godziny, nie mówiąc o tym, że gryzie piersi zapamiętale
edit: poczytam o tym Camill, choć w homeopatię nie wierzę

Edytowane przez oolong
Czas edycji: 2011-01-20 o 20:28
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości