![]() |
#3331 |
Rozeznanie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
Asiu ja dopiero jadę w piątek, więc zobaczymy co powie mój promotor
![]() hihihhi magazynierki ![]() ![]() Koniecznie napisz co i jak z Agą Idę teraz zażyć kąpieli ![]() ![]() ![]()
#3332 |
Zadomowienie
|
Ehh Dorotko
![]() ![]() Widze Agate, pewnie pisze opowiesc z dziesiejszego dnia ![]() ![]() Aga nic nie napisala ![]() Jutro jeszcze raz z samego rana naskrobie jej cos. Oczywiscie jak bede cos wiedziala od razu dam wam znac ![]() Bidulka ... ![]() ![]() ![]() Ja w sumie przyszlam tez sie pozegnac, rowniez ide zarzyc kapieli a nastepnie do lozeczka ![]() Dobranoc baby ![]()
#3333 |
Zadomowienie
|
Wlasnie Aga napisala smsa...
Buuuuuuuu ![]() Biedaczka z naszej Agi - napisala, ze ma 12 szwow po operacji i ze predko raczej ze szpitala jej nie wypuszcza. Napisala, ze ledwo zyje /podejrzewam, ze ja bardzo boli/ i ze watpi czy bedzie mogla na to spotkanie nasze przyjsc... Nic wiecej nie wiem ![]() Dobra wiadomosc - jest przy niej Kuba, wyjasnili sobie wszystko. Jest przy niej caly czas ![]() ![]() Aga sle buziaki wszystkim. Smutno miiiii ![]()
#3334 |
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() ja dopiero teraz, bo z ranca tata mi lozko naprawial i nie mialam dostepu do kompa, a pozniej jak wlaczylam, to nie zdazylam wejsc na wizaz bo musialam wylaczyc..bo...moj brat mial wypadek samochodowy ... ![]() na szczescie nic mu sie nie stalo...samochd do kasacji, az dziw, ze on wyszedl z tego bez zadrapania zadnego...widac ktos nad nim czuwa ![]() ![]() pewnie w tym czasie asia pisze co u agi,.. EDIT: ojej biedna aga...nie jestem pozytywnie nastawiona do tego kuby po tej calej akcji, ale w koncu przejrzal na oczy ![]() i jeszcze jedna kwestia..opaski..bidulka wziela to na siebie, a teraz jeszcze inne wizazanki sa sklonne ja oskarzyc o kradziez kasy..wiecie jacy sa ludzie ![]() ![]()
#3335 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do opasek, to jasne, ze bede trzymac puls ![]() Wracam w nastepny /nie ten, ale nastepny ![]() W koncu mieszkamy niedaleko siebie - to raz, a dwa - jestem na biezaco ze sprawa opasek. Kuba tez bedzie pomagal /niech ja tylko go dorwe... ![]() ![]() ![]() Ciesze sie z Aga - bo ona napewno czuje sie z tym o niebo lepiej. Teraz bedzie juz dobrze ![]() ![]() Agata - co sadzisz, by pojechac na spotkanie do Rumi? Oczywiscie, jesli Aga sie zgodzi. Mysle, ze nie powinnysmy o niej zapominac.
![]() |
#3336 |
Rozeznanie
|
Oj biedna Aga przesyłamy buziaki
![]() ![]() ![]() A jeśli Aga nie będzie mogła przyjść na spotkanie to spotkanie przyjdzie do niej ![]() Ja też już lece spać. Dobranoc wizażanki |
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Rozeznanie
|
Witam raniutko
![]() Kurczę jakie wiadomości, Aga biedactwo, tak mi Ciebie żal, mam nadzieję że wszystko będzie już dobrze i to ostatnia operacja!!!! Mam nadzieję, że wszystko między Tobą i Kuba OK ![]() Agata też miałaś przeżycia, ale wszystko skończyło się dobrze, całe szczęście Więc spotkanko u Agi??? ![]() ![]() Z okazji Mikołajek życzę Wam wszystkiego najlepszego, dużzzzoooo zdrówka, słodkiej miłości i spełnienia marzeń ![]()
#3338 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Ooo dzis Mikolajki ? Eh zapomnialam zupelnie o tym...Moj but jest pusty, czyli znaczy sie, ze bylam niegrzeczna ![]() Dziewczyny, zycze wam rowniez wszystkiego najlepszego ![]() ![]() Dziewczyny w watku opaskowym sa swietne, wszystkie zycza Adze zdrowka...Zaraz napisze o tym do Agi, napewno sie ucieszy ![]()
" Każdy krok zostawia ślad. Pracuj wytrwale a osiągniesz postępy " Edytowane przez Joanna22 Czas edycji: 2006-12-06 o 09:52 Powód: no i jeszcze karteczka;) |
![]() ![]() |
![]() |
#3339 |
Zadomowienie
|
A co tu tak pusto
![]() Ja sie zegnam, bede dopiero wieczorkiem, jesli wogole. Milego dnia ![]()
#3340 |
Zadomowienie
|
...a tu dalej pusto, no cos pogadam sama do siebie.
Wrocilam szybciej, bo strasznie sie rozpadalo ![]() ![]() No dziewczyny, gdzie sie podziewacie? Widze Gosie ![]()
#3341 |
Gość
|
![]()
Witam kochane dziołchy,
![]() Biedna ta nasza Aga, tyle się nacierpi.... ![]() Niestety na razie nie jestem na bierząco z tym co tam naskrobałyście. Dawno nie było mnie na naszym wątku. Nie zapomniałam o Was, o nie..... Jestem trochę zagoniona, siedzę co chwile w książkach bo mam dość trudny tydzień, na każde ćwicz. trzeba sie solidnie przygotować a jeszcze do tego w piątek zaliczenie z przedmiotu farmakokinetyka. ![]() Ja właśnie wcinam czekoladke. heh, jak słodko.... ![]() Mikołaj u mnie przyszedł już w niedziele,, hihih, bo brat był akurat w domciu i mikołaj chciał przyjść tego samego dnia do nas obojga, hihih. Więc powiedział, żeby buciki stały czyściutkie na oknie w sobote wieczorkiem. Oczywiście, wiem kim jest mikołaj, hihih ![]() ![]() Asiu, jestem przekonana że byłaś grzeczna, mikołaje mają dużo pracy i może wtedy nie zdążył jeszcze dotrzeć do Ciebie ![]() ![]() ![]() Przeczytałam właśnie któryś z ostatnich postów i widzę że Kuba jednak zmienił zdanie, ufff fajnie że jednak się dogadali z Agą. Nie powinien jej więcej takich numerów wycinać. ![]() Agatka, dobrze że z bratem wszystko ok. Wypadki to straszna rzecz. Widać, Opatrzność czuwa nad Twoim bratem. To może być znak z góry, hmmm...Mój brat miał podobny przypadek kilka lat temu, o mało co by się nie zaczadził śmiertelnie przez piecyk gazowy. W pore został dowieziony na pogotowie i dzięki temu teraz żyje, choć moge stwierdzić że chyba nie docenia tego... w sumie po tym zdarzeniu niewiele sie zmienił, choć uważam ze takie drastyczne przeżycia powinny dać człowiekowi do myślenia....nad swoim postępowaniem w życiu... Pozdrówka, wizażanki pomorzanki ![]() ![]() PS. Asiu też Cie widzę poza tym jakąś Iwonnę Buziak dla Ciebie, Asiu ![]() |
![]() |
![]() |
#3342 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() a ja wczoraj w nocy wrzucilam rodzicom czekoladki do bucika...a rano patrze w swojego a tam nic nie ma..smutno mi bylo..ale mama wrocila z pracy to dostalam czekoladke i brat mi wrzucil czekoladowego bucika (ale to taka slodycz na choinke wiec zatrzymam i powiesze na swoja choineczke ![]() poza tym mama dostala pelno probek kosmetykow od pani w kiosku hihih i mam zaraz mi je oddala ![]() ![]() bylam dzis z kolezanka odebrac przeswietlenie jej mamy nogi(bo sobie wczoraj zlamala..jakis pechwy dzien byl)...a tu sie okazuje, ze oni na plytach wypalaja juz przeswietlenia...co za postep hihih ![]() ![]() ok ide powizazowac ![]() mam nadzieje, ze agus sie lepiej czuje ![]()
#3343 |
Gość
|
Obejrzałam wczoraj Madzie M. Heh, za tydzień ostatni odcinek trzeciej serii, słyszałam że scenarzyści coś wymyślili i wcale nie będzie takiego końca jak by wszyscy sie spodziewali...Może chcieli pobawić sie w psychologów i zobaczyć np. czy oglądalność wzrośnie....?
A ja już niestety musze pędzić do książek. Jutro ćwiczenia z leków recepturowych. No to na razie. Buziaki ![]() |
![]() |
![]() |
#3344 |
Wtajemniczenie
|
a idzcioe z ta magda m. wkurzyla mnie tylko...juz mam naprawde po dziurki w nosie tego serialu...obejrze ten ostatni odc a jak nakreca nowa serie (mimo ze zarzekali sie ze juz nioe bedzie
![]() ![]()
#3345 |
Zadomowienie
|
Nie mam weny...wiec zycze tylko
dobrej nocy ![]() Do jutra ![]()
![]() |
#3346 |
Wtajemniczenie
|
to asia nam sie rozpisala
![]()
#3347 |
Zadomowienie
|
Helooo
Cisza i spokoj w naszym watku ![]() Jejuuu ale sie dzis nie wyspalam, snila mi sie chyba jakas krowa laciata ![]() Musze sprawdzic w senniku co to za przeslanie ![]() Wiecie co, tak sobie mysle i licze i wychodzi mi, ze za 9dni lece do domu. A tak mi sie nie chce, ze jestem o krok od rozmyslenia sie ![]() ![]() A wogole to wczoraj sie wkurzylam, bo kupilam sobie bilet na onecie, ktory umozliwia mi ogladanie /archiwum/ odcinkow Na Wspolnej, przez 7dni...No i sluchajcie obejrzalam sobie dwa odcinki i d..... Wyskakuje mi, ze musze wykupic jeszcze raz licencje na ogladanie ![]() Fakt faktem, nie bylo to jakos niesamowicie drogie, ale 11zl piechota nie chodzi, tym bardziej, ze usluga miala byc aktywna tydzien. Napisalam do nich maila z reklamacja i czekam teraz na odzew. Wrr a taka sobie narobilam chec na ten serial. Dobra ide sie francuza pouczyc, bo ostatnio zaniedbalam nauke w domku...Zaczyna mnie powaznie wkurzac nieznajomosc tego jezyka.Musze sie wziac w garsc i zaczac cos w tym kierunku robic.
#3348 |
Rozeznanie
|
hej hej, a ja się dziś wyspałam
![]() zaraz jadę do fryzjera po nową fryzurkę ![]() Asiu wyobrażam sobie jak się cieszysz, że już niedługo będziesz w domku ![]() ![]() Do usłyszenia papapa
#3349 | |
Zadomowienie
|
Wkleisz fotke, wkleisz......
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#3350 |
Rozeznanie
|
Ale tu dziś ruch ho ho
![]() A więc już jestem po cięciu ![]() ale po kolei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hmm fotki??? kurczę nie mam aparatu, może uda mi się zrrobić telefonem ale to już nie ręczę za jakość ![]() Ale się rozpisałam ![]() ocho właśnie spadł mi obraz w dużym pokoju ![]() ![]() Asiu no jak to nie cieszysz się, że jedziesz do domku????
#3351 |
Wtajemniczenie
|
hello
![]() agi nie ma to cos na forum spokoj...nunuu ![]() ja dzis od rana mialam bratanice wiec nie mialam jak kompa wlaczyc, tyle roboty z nia mialam hihih ![]() oj asiu moze teraz masz jakies obnizenie energii ale jak bedzie coraz blizej przyjazd to chyba bedziesz sie bardziej escyctowac..poza tym mamy sie spotkac wiec prosze mi tu zadnych fochow nie stroic.. nooo ![]() dorotko to fajnie ze jestes zadowolona z pani wiesi..ale co ja widze, troche im sie polepszylo bo jak ja bylam to kawke/herbatke proponowaly stalym klientkom a mi nic..no chamstwo ![]() ![]() ![]()
#3352 |
Rozeznanie
|
Oki no to wklejam
![]() ![]() ach jak widać mam zmęczone oczęta - to wynik zbyt długiego siedzenia przed kompem,dobrze że widoczne tylko na zdjęciu ![]() No to teraz już wiecie jak wyglądam ![]() ![]()
Niemożliwe -> Nie istnieje Edytowane przez Neska Czas edycji: 2006-12-08 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Wtajemniczenie
|
dorotko fajnie wygladasz
![]() ![]()
#3354 |
Rozeznanie
|
Minki to szczególnie dla WAS dziewczynki ![]() witam raniutko ![]() Lecę zrobić śniadanko, potem zajrzę papa
#3355 |
Zadomowienie
|
Witajcie
Bezczelni Francuzi odaczyli mnie od swiata wczoraj. Najpierw net mulil a potem padl ![]() No ale widze, ze dzis tu takie nowosci, ze ho ho Doroto - Fryzura piekna- tez bym tak chciala ![]() Ostatnie zdjecie - bardzo ladnie wyszlas ![]() ![]() Co do duchow - wierze ![]() Jak w marcu tego roku, bylam w Szwajcarii to mieszkalam w takim zameczku starym...Tam czulam bardzo wyraznie obecnosc dusz ![]() Mam jeszcze inne 'wierzenia', ale nie powiem jakie, bo pomyslicie , ze jestem uposledzona ![]() Agatko - tak, ja chyba mam spadek energii ![]() ![]() Co do 'Bogny' , to powiem ci, ze mi tez proponowano kawke ![]() Moze dlatego, ze p.Bogna miala spore opoznienie ok 30min. Aaaa i ja tez dostalam takie male buteleczki -szampon i odzywka- do moich wlosow ![]() Ciekawe czy jak bede tam wkrotce, czy tez dostane ![]() Co do Agi, to nie wiem co sie dzieje, bo pisalam do niej smsy /i z komorki i z kompa/ i poprosilam o sygnalka, czy dostala moje wiadomosci - ale Aga nie dala znaku. Nie wiem, wczesniej dawala sygnalki, teraz juz nie... Napisze do niej dzis jeszcze raz, moze sie odezwie. Pozdrawiam, milego dnia ![]()
#3356 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() A co to za wierzenia?? mów mów i to szybko, ja bardzo lubię te tematy ![]() Oki więc kasuję już fotki ![]()
#3357 |
Rozeznanie
|
uuuuuuuuuuuuuuuuuuu jakie tu pustki
A ja dziś znowu sama w domku ![]() ![]()
#3358 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() ja dzis bylam w miescie pokupowac prezenty i juz jako tako mam obkupione ![]() ojej z ta aga asiu mnie zmartwilas.. ![]() wracajac do bogny to moze mi nic nie zaoferowano bo wlasciwie nie musialam dlugo czekac, jakies 5-7 min bo wiesia juz ukladala fryzure dziewczynie.. ![]() ![]() i ja tez jestem za tym abys asiu zdradzila swoje "wierzenie" a moze sie okaze ze ktoras z nas w to tez wierzy? ![]() ja to np jak bylam w szkole podst i sredniej przed klasowka czy s[rawdzianem kladlam zeszyt pod poduszke wierzac ze wejdzie mi ten material do glowy ![]()
#3359 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3360 |
Rozeznanie
|
Witam w sobotni poranek
![]() Oj to nam dziewczyny zaginęły, Aga -dalej się nie odzywa a teraz Asik gdzieś nam zginął, podejrzewam, że francuzi necik odłączyli. Dziś jadę do domku, wracam prawdopodobnie w przyszłym tygodniu ale tylko na urodzinki TŻ i zaraz jadę z powrotem, także jak pisałam wcześniej raczej nie ma szans na spotkanko ![]() Postaram się w miarę możliwości wpadać tutaj często jak będę mogła, o ile brat udostępni mi necik ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.