![]() |
#331 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
Cześć dziewczyny
![]() Właśnie wyszłam z kąpieli ![]() ![]() ![]() Miłego dnia Pomorzanki. Ach właśnie jaka ja niewychowana jestem, nawet się nie przedstawiłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Rozeznanie
|
A ja w weekend bylam na imprezie w Gdansku, w Miescie Aniolow i w Soda Cafe, to dosyc nietypowe, bo zwykle wybieram Sopot..........i chyba przy Sopocie zostane, bo imprezy w Gdanku maja zupelnie inny klimat
![]() ![]() A w niedziele gralam sobie w tenisa, teraz wszytsko mnie boli..... ![]() Piszcie Kochane jak Wam minal weekend...... |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
EEhh strasznie dzis sie naprawcowałam chyba czas juz rzucic ta prace
![]() ![]() tylko co dalej.............. ![]() Za tydzien wracam do domku i chyba zdecydowałam sie juz na ten wyjazd na sezon tylko mówia ze sezon ma byc kiepski ![]() ![]() ![]() Wiem tylko ze jak tam pojade to nie bede cały czas siedziec w domku zamartwiac sie i tesknic za TZetkiem szybciej mi wtedy ten czas minie ![]() A co tam u was Kobitki?? jakos dzis tu pusto ??? ![]() ![]()
![]() |
#334 |
Wtajemniczenie
|
a ja dzis spoedzilam niespodziewanie mile popoludnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aga a gdzie pracujesz ze az taka meczaca praca?
#335 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dziś kolejne wykłady w szkole prawa jazdy ![]() Poza tym czekam z niecierpliwością na przesyłkę z Aquavitea. To moje pierwsze zakupy w aptece internetowej, ceny rzeczywiście niższe niż w "normlanych". Siedzę w piżamie i pojęcia nie mam w co się ubrać. Mam mało letnich ciuchów - ta prawda dotarłą do mnie w długi weekend. |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
MrsVargas, nie przejmuj się, ja też walczę z prawkiem i też jestem trochę podłamana... wcześniej jakoś bardziej wierzyłam w swoje umiejętności, ale porażka podwątliła tę pewność siebie.
Juliettt, to może kiedyś razem poimprezujemy? ![]()
#337 |
Wtajemniczenie
|
hello
![]() a ja tez jeszcze w pizamce ![]() ![]()
grin ajz rulez ![]() Edytowane przez grin_ajz Czas edycji: 2006-05-09 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#338 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A tak serio, to fajnie byloby zrobic spotkanie wizazanek z pomorskiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja wlasnie wrocilam ze szkoly i szamam sobie obiadek.. Chcesz Agus troszke? ![]() A zaraz ide sie przejsc bo mam dosc siedzenia w ksiazkach.. :/ Zawsze na tej koncowce nas najbardziej mecza ![]() A potem nauki ciag dalszy ![]() ![]() No ale niedlugo wakacje ![]() ![]() Buuziole kochane i milego wtorku zycze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
czemu nie... - to odnośnie i Mandarynki, i spotkania
![]()
#341 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzis było milutko ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochaniutka jestes ze omnie pomyslałas buziaczek dla ciebie ![]() ![]() ![]() Nie zebym sie upominala o pizze ![]() ![]() Kobitki to kiedy idzemy na jakas pizze skoro sponsor juz jest?????
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Zadomowienie
|
Ja też chcę pizzę
![]() W ogóle jestem wkurzona ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Wtajemniczenie
|
oj agus biedaku...tesco..to wspolczuje, faktycznie masz prawo byc zmeczona
![]() a ja na pierwszym roku mieszkalam w gdyni i pamietam jak zamiast uczyc sie do egzaminow siedzialam z kolezanka na plazy w gdyni..oczywiscie plan ze bedziemy sie opalac i uczyc zarazem..ale jakos nigdy nam to nie wyszlo..bo na plecach lezac zeszytem slonko sie zaslanialo a na brzuchu nie chcialo sie trzymac glowy w gorze, a poza tym zeszyty cale w oliwce i piasku..super ![]() no spotkanko byloby super ...spieszyc sie bo ja w czerwcu wyjezdzam i juz nie bede mieszkac w gdansku bo nie oplaca mi sie, na V roku bede miala tylko same wyklady wiec bez sensu, nie bede tu siedziec ![]() oo aga"j.lo" ![]() ![]() ![]() ![]() wiec babki!! atakowac lumpki ![]()
#346 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ja siedze u siebie strasznie boli mnie brzuszek eeh te kobiece sprawy a na dodatek tak mi zimno ze juz 2 sweter ubrałam i nadal mi zimno patrze a tu 19 stopni na pokojowym termometrze hhhhhmmmm czyzby jaksi wirus mnie na dodatek dopadał ![]() ![]() ![]() ![]() buziaki miłej nocy ![]() ![]()
![]() |
#347 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
A ja przy okazji szkoły prawa jazdy odwiedziłam gdyńskiego Douglasa (na Świętojańskiej, vis-a-vis mojej szkoły). Robiłam tam zakupy dopiero drugi raz i stwierdzam, że chyba zdradzę dla niego Sephorę. Kupiłam tusz do rzęs i peeling do ciała, zostałam obdarowana torbą próbek i gratisów! Panie przemiłe, sympatyczne i kompetentne. Kolejna perfumeria na mojej liście dobrych adresów w Trójmieście.
Swoją drogą to już nie mogę się doczekać jutra i przetestowania nowego tuszu. Kupiłam w ciemno ![]() Peeling (Eris z linii Body Art, drenujący) jest cudowny, pięknie pachnie (wiśnie + frezje ) i co najważniejsze wygładza lepiej niż wszystkie znane mi dotąd peelingi. |
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio jednak szukajac kuferka do kosmetyków wstapiłam i tak i......byłam milo zaskoczona .Sympatyczna dziewczyna pomogła mi wybrac co chcialam ![]() ![]() Bieliczku a ile placiłas za ten peeling i jak duzy jest??
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
Wam kochaniutkie zycze udanej srody
![]() ![]() ![]() A potem mozena na mały spacerek po plazy (po pracy) z TZecikiem sie skupismy ![]() ![]()
![]() |
#351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Perfumeria jest naprawdę fantastyczna. Szkoda tylko, że mają mały wybór perfum w porównaniu do sephory. Ochroniarze powiedzieli mi "dzień dobry" i na tym skończyłą się ich rola. Panie mi pomogły wybrać co chciałam, skomplementowały mój makijaż i obdarowały próbkami, czego chcieć więcej od perfumerii? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale skoro ekipa jest inna to bede tam czesciej wpadac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Wtajemniczenie
|
heh ja tu ostatnio na forum duzo czytam o obsludze z sephory i douglasa
![]() ![]() ![]() ![]() a ja dzis w koncu po prawie 2 tygodniach jade na zajecia, trzeba sie na wydziale pokazac bo jeszcze zapomna o mnie ![]() ![]() milego dnia dziewuszki ![]()
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna jest spehora w Geantcie na Śląskiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale kogo??? ![]() ![]() ![]() Qrcze czytam wasze posty i az chce mi sie na zakupy wyjsc.. ![]() Ale odlozylam sobie moje ostatnie oszczednosci na Bogne ![]() Wiec musze troche poczekac ![]() Tak na marginesie Agatko niedlugo bedziesz musiala zmienic podpis z wiosny na lato ![]() Milego dnia kobietki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak powanie to która chetna na jakis wypad??? np.w przyszłym tygodniu??? Ja dzis po rozmowie w sprawie pracy w Albercie w Gdyni szkoda gadac totalny wyzysk człowieka przez człowieka ![]() ![]() Chyba naprawde zdecyduje sie na ten wyjaz na wakacja ale jak ja wytrzymam tyle czasu bez wizazu i was kochaniutkie??? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale nie zostawiaj nas!!!!!!!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]()
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
Miłego dnia dziewczyny!
Ja za chwilkę biegnędo zieleniaka i kupię całą tonę sałaty, ogórków, młodej cebulki i innych pyszności. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.