Województwo Pomorskie - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-05-08, 09:57   #331
MrsVargas
Wtajemniczenie

Dot.: Województwo Pomorskie

Cześć dziewczyny .
Właśnie wyszłam z kąpieli siędzę przed kompem z turbanem na głowie . Dziś mam wolne, idę później do PORD-u po trzeci termin egzaminu, jak tym razem obleję to się załamię
Miłego dnia Pomorzanki.

Ach właśnie jaka ja niewychowana jestem, nawet się nie przedstawiłam - Gosia jestem .
MrsVargas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-08, 13:54   #332
Juliettt
Rozeznanie

GG do Juliettt

A ja w weekend bylam na imprezie w Gdansku, w Miescie Aniolow i w Soda Cafe, to dosyc nietypowe, bo zwykle wybieram Sopot..........i chyba przy Sopocie zostane, bo imprezy w Gdanku maja zupelnie inny klimat i towarzystwo tez bardziej "sportowe"

A w niedziele gralam sobie w tenisa, teraz wszytsko mnie boli.....

Piszcie Kochane jak Wam minal weekend......
Juliettt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-08, 21:30   #333
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

EEhh strasznie dzis sie naprawcowałam chyba czas juz rzucic ta prace
tylko co dalej.............. niemam sponsora

Za tydzien wracam do domku i chyba zdecydowałam sie juz na ten wyjazd na sezon tylko mówia ze sezon ma byc kiepski to i pewnie z zarobkami nie bedzie extra sama niewiem
Wiem tylko ze jak tam pojade to nie bede cały czas siedziec w domku zamartwiac sie i tesknic za TZetkiem szybciej mi wtedy ten czas minie

A co tam u was Kobitki?? jakos dzis tu pusto ??? Moze nadal macie weekend
Stary 2006-05-08, 22:16   #334
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

a ja dzis spoedzilam niespodziewanie mile popoludnie umowilam sie z kolezanka i pojechalysmy na lody, ja przy okazji zdjecia oddalam do fotografa do wywolania (bo jeszcze jestem z ery starych aparatow na klisze) a potem mila posiadowka w ogrodku u kolezankim, na hustaweczce w spokoju i na swiezym powietrzu zarcie chinskie i drin do tego..zyc nie umierac takie popoludnio-wieczory ja lubie oj taak

aga a gdzie pracujesz ze az taka meczaca praca?

grin_ajz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-09, 07:50   #335
beliczek
Zakorzenienie

Witam
Dziś kolejne wykłady w szkole prawa jazdy
Poza tym czekam z niecierpliwością na przesyłkę z Aquavitea. To moje pierwsze zakupy w aptece internetowej, ceny rzeczywiście niższe niż w "normlanych".
Siedzę w piżamie i pojęcia nie mam w co się ubrać. Mam mało letnich ciuchów - ta prawda dotarłą do mnie w długi weekend.
beliczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-09, 09:11   #336
justa79
Zakorzenienie

GG do justa79

MrsVargas, nie przejmuj się, ja też walczę z prawkiem i też jestem trochę podłamana... wcześniej jakoś bardziej wierzyłam w swoje umiejętności, ale porażka podwątliła tę pewność siebie.

Juliettt, to może kiedyś razem poimprezujemy? czas imprez w Sopocie to teraz dla mnie prawie historia, a ostatnio przypadło mi do gustu właśnie Miasto Aniołów.

Klikaj codziennie:
http://www.zmilosciserc.pl/donate.php
http://www.pajacyk.pl
http://www.polskieserce.pl

Nie udzielam indywidualnych porad poza forum!
justa79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-09, 09:40   #337
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

hello
a ja tez jeszcze w pizamce ale czas powoli sie zbierac bo jeszcze trzeba jakies zakupki zrobic spakowac sie i wypad w kierunku gdanska...

Edytowane przez grin_ajz
Czas edycji: 2006-05-09 o 20:37

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-05-09, 12:16   #338
Juliettt
Rozeznanie

GG do Juliettt

Cytat:
Napisane przez justa79
Juliettt, to może kiedyś razem poimprezujemy? czas imprez w Sopocie to teraz dla mnie prawie historia, a ostatnio przypadło mi do gustu właśnie Miasto Aniołów.
Bardzo chetnie, ale.....musialalbys skusic sie na Mandarynke , bo w Miescie Aniolow raczej dluuugo sie nie pokaze.....
A tak serio, to fajnie byloby zrobic spotkanie wizazanek z pomorskiego
Juliettt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-09, 13:18   #339
Ona_17
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aga21087

Ktos tu obiecywał pizze???wiec jak z na bedzie
To chyba ja..

A ja wlasnie wrocilam ze szkoly i szamam sobie obiadek.. Chcesz Agus troszke?
A zaraz ide sie przejsc bo mam dosc siedzenia w ksiazkach.. :/
Zawsze na tej koncowce nas najbardziej mecza
A potem nauki ciag dalszy Oceny musze troche podciagnac..

No ale niedlugo wakacje

Buuziole kochane i milego wtorku zycze

Corpus Delicta
Ona_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-09, 13:18   #340
justa79
Zakorzenienie

GG do justa79

czemu nie... - to odnośnie i Mandarynki, i spotkania Mandarynkę lubię jako pub, na imprezie jeszcze tam nie byłam, więc trzeba to nadrobić. a na spotkania wszelakie jestem chętna. może w jakieś weekendowe popołudnie uda nam się zebrać w większym gronie?

Klikaj codziennie:
http://www.zmilosciserc.pl/donate.php
http://www.pajacyk.pl
http://www.polskieserce.pl

Nie udzielam indywidualnych porad poza forum!
justa79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-09, 15:00   #341
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justa79
MrsVargas, nie przejmuj się, ja też walczę z prawkiem i też jestem trochę podłamana... wcześniej jakoś bardziej wierzyłam w swoje umiejętności, ale porażka podwątliła tę pewność siebie.

Justa też tak mama, co prawda mam za sobą dopiero dwa oblane egzaminy, pisze dopiero bo zdawałam z dziewczyną która oblała 6 razy, anjgorsze że po każdym 3,6 itd. trzeba dokupić tzw."dokształt" . Wczoraj poszłam i dostałam termin na 19 czerwca, trochę odległy ale co zrobić. Swoją drogą to nie myślałam że już po drugim tak się żałamię , jak trzeci raz nie zdam to już nie wiem co to będzie. Justa trzymam mocno za Ciebie kciuki i wierzę że nam się uda już wkrótce
MrsVargas jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-05-09, 19:03   #342
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Cytat:
Napisane przez grin_ajz
aga a gdzie pracujesz ze az taka meczaca praca?
W hipermarkecie Tesco zyc nie umierac ale mam zamiar sie z tamtąd jak najszybciej wyrwac

Dzis było milutko byłam z przyjaciółeczka na plazy w Gdyni polezałysmy troszke słonka złapałysmy ogółem taki babaski dzionek sobie urzadziłysmy a by było jescze milej udałysmy sie troche poszperac w lumpiku kupiłam sobie sliczna bluzeczke taka gwiazdorska moge robic za J.Lo co najmniej
Stary 2006-05-09, 19:06   #343
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Cytat:
Napisane przez Ona_17
To chyba ja..

A ja wlasnie wrocilam ze szkoly i szamam sobie obiadek.. Chcesz Agus troszke?
A zaraz ide sie przejsc bo mam dosc siedzenia w ksiazkach.. :/
Zawsze na tej koncowce nas najbardziej mecza
A potem nauki ciag dalszy Oceny musze troche podciagnac..

No ale niedlugo wakacje

Buuziole kochane i milego wtorku zycze

kochaniutka jestes ze omnie pomyslałas buziaczek dla ciebie a i jescze jeden co tam bede skąpic

Nie zebym sie upominala o pizze jeszcze wyjde na najwiekszego zarłoka

Kobitki to kiedy idzemy na jakas pizze skoro sponsor juz jest?????
Stary 2006-05-09, 20:33   #344
aisne
Zadomowienie

Ja też chcę pizzę

W ogóle jestem wkurzona Bo poszłam do lodówki po jogurt i myślałam ze to moja ulubiona fantazja pomarańczowa, a jak otworzyłam i spróbowałam to się okazało ze kolor taki sam ale to jakiś karmel śmierdzący kawą grrrr I co ja teraz będę jeść?
aisne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-09, 20:44   #345
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

oj agus biedaku...tesco..to wspolczuje, faktycznie masz prawo byc zmeczona

a ja na pierwszym roku mieszkalam w gdyni i pamietam jak zamiast uczyc sie do egzaminow siedzialam z kolezanka na plazy w gdyni..oczywiscie plan ze bedziemy sie opalac i uczyc zarazem..ale jakos nigdy nam to nie wyszlo..bo na plecach lezac zeszytem slonko sie zaslanialo a na brzuchu nie chcialo sie trzymac glowy w gorze, a poza tym zeszyty cale w oliwce i piasku..super hihi

no spotkanko byloby super ...spieszyc sie bo ja w czerwcu wyjezdzam i juz nie bede mieszkac w gdansku bo nie oplaca mi sie, na V roku bede miala tylko same wyklady wiec bez sensu, nie bede tu siedziec

oo aga"j.lo" ja ostatnio zauwazylam ze co zaloze na siebie to z lumpku...przez ostatnie pare miesiecy kupilam tyle fajowych ciuszkow ze hej...nawet ostatnio w sobote bylam...i juz myslalam ze z niczym nie wyjde a tu nagle moja mama zauwazyla czarny plaszczyk wiosenno-jesienny..taki ala prochowiec..H&M uwaga!! za 15 zl!!! jak sie z niego ciesze... tylko musze ciut go zwezic bo troche za szeroki, ale za taka cene to moge nawet do krawca go oddac ..i tak dobrze na tym wyjde
wiec babki!! atakowac lumpki

Stary 2006-05-09, 20:46   #346
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

OOoojj bidulko
ja siedze u siebie strasznie boli mnie brzuszek eeh te kobiece sprawy a na dodatek tak mi zimno ze juz 2 sweter ubrałam i nadal mi zimno patrze a tu 19 stopni na pokojowym termometrze hhhhhmmmm czyzby jaksi wirus mnie na dodatek dopadał Ooonie tak łatwo do ja sie niadam smigam do łózeczka

buziaki miłej nocy

Niech wam sie misie i aniolki snia
Stary 2006-05-09, 20:54   #347
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

Cytat:
Napisane przez aga21087
OOoojj bidulko
ja siedze u siebie strasznie boli mnie brzuszek eeh te kobiece sprawy a na dodatek tak mi zimno ze juz 2 sweter ubrałam i nadal mi zimno patrze a tu 19 stopni na pokojowym termometrze hhhhhmmmm czyzby jaksi wirus mnie na dodatek dopadał Ooonie tak łatwo do ja sie niadam smigam do łózeczka

buziaki miłej nocy

Niech wam sie misie i aniolki snia
oo ja ostatnio tez takie cos mialam...ni z tego ni z owego mialam pewnego wieczora goraczke, strasznie zimno mi bylo i wszystko mnie bolalo...myslalam ze rozloze sie na amen..ale wzielam szybciutko coldrex i do lozia i na drugi dzien wprawdzie ciezko mi bylo wstac bo nadal bylam rozbita, ale juz popoludniu jak reka odjal...jakas jednodniowa goraczka moja wspollokatorka tez tak miala wiec przepowiadam ze jutro bedziesz jak nowo narodzona...oby

Stary 2006-05-09, 22:37   #348
beliczek
Zakorzenienie

A ja przy okazji szkoły prawa jazdy odwiedziłam gdyńskiego Douglasa (na Świętojańskiej, vis-a-vis mojej szkoły). Robiłam tam zakupy dopiero drugi raz i stwierdzam, że chyba zdradzę dla niego Sephorę. Kupiłam tusz do rzęs i peeling do ciała, zostałam obdarowana torbą próbek i gratisów! Panie przemiłe, sympatyczne i kompetentne. Kolejna perfumeria na mojej liście dobrych adresów w Trójmieście.
Swoją drogą to już nie mogę się doczekać jutra i przetestowania nowego tuszu. Kupiłam w ciemno
Peeling (Eris z linii Body Art, drenujący) jest cudowny, pięknie pachnie (wiśnie + frezje ) i co najważniejsze wygładza lepiej niż wszystkie znane mi dotąd peelingi.
Stary 2006-05-10, 08:16   #349
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Cytat:
Napisane przez beliczek
Panie przemiłe, sympatyczne i kompetentne. Kolejna perfumeria na mojej liście dobrych adresów w Trójmieście.
Swoją drogą to już nie mogę się doczekać jutra i przetestowania nowego tuszu. Kupiłam w ciemno
Peeling (Eris z linii Body Art, drenujący) jest cudowny, pięknie pachnie (wiśnie + frezje ) i co najważniejsze wygładza lepiej niż wszystkie znane mi dotąd peelingi.
Ja byłam tam 2 razy i to mi wysatrczyło ci ochroniarze czy jak by ich tam nazwac tak sie patrza jakbym zaras miała cos zwedzic
Ostatnio jednak szukajac kuferka do kosmetyków wstapiłam i tak i......byłam milo zaskoczona .Sympatyczna dziewczyna pomogła mi wybrac co chcialam gratis dostalam kosmetyczke ochroniarz zajomował sie praca a nie patrzeniem mi na rece wiec chyba jeszcze raz spróbuje sie przekonac do tego sklepu

Bieliczku a ile placiłas za ten peeling i jak duzy jest??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-05-10, 08:19   #350
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Wam kochaniutkie zycze udanej srody widze ze znów jest cieplutko ja dzis jade na rozmowe o prace do gdyni (zobaczymy co tam zaoferuja)

A potem mozena na mały spacerek po plazy (po pracy) z TZecikiem sie skupismy
Stary 2006-05-10, 08:27   #351
beliczek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga21087
Ja byłam tam 2 razy i to mi wysatrczyło ci ochroniarze czy jak by ich tam nazwac tak sie patrza jakbym zaras miała cos zwedzic
Ostatnio jednak szukajac kuferka do kosmetyków wstapiłam i tak i......byłam milo zaskoczona .Sympatyczna dziewczyna pomogła mi wybrac co chcialam gratis dostalam kosmetyczke ochroniarz zajomował sie praca a nie patrzeniem mi na rece wiec chyba jeszcze raz spróbuje sie przekonac do tego sklepu

Bieliczku a ile placiłas za ten peeling i jak duzy jest??
Peeling kosztował ok. 30zł. wiem , że to wiecej niż "normalne" erisy ale efekt jest spektakularny i ten zapach!!!! pojemność standartowa: 250 mL.
Perfumeria jest naprawdę fantastyczna. Szkoda tylko, że mają mały wybór perfum w porównaniu do sephory.
Ochroniarze powiedzieli mi "dzień dobry" i na tym skończyłą się ich rola. Panie mi pomogły wybrać co chciałam, skomplementowały mój makijaż i obdarowały próbkami, czego chcieć więcej od perfumerii?
Stary 2006-05-10, 08:38   #352
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Cytat:
Napisane przez beliczek
Peeling kosztował ok. 30zł. wiem , że to wiecej niż "normalne" erisy ale efekt jest spektakularny i ten zapach!!!! pojemność standartowa: 250 mL.
Perfumeria jest naprawdę fantastyczna. Szkoda tylko, że mają mały wybór perfum w porównaniu do sephory.
Ochroniarze powiedzieli mi "dzień dobry" i na tym skończyłą się ich rola. Panie mi pomogły wybrać co chciałam, skomplementowały mój makijaż i obdarowały próbkami, czego chcieć więcej od perfumerii?
To faktycznie milutko mysle ze po ostatnioch zakupach dam jej jeszcze jedna szanse swojam droga jak wiele zalerzy do obsługi ??? potrafia zniechecic do siebie klientów
Ale skoro ekipa jest inna to bede tam czesciej wpadac
Stary 2006-05-10, 08:56   #353
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

heh ja tu ostatnio na forum duzo czytam o obsludze z sephory i douglasa nie robie tam zakupow bo do kazdej perfumerii mam daleko wiec jakos nie po drodze mi..ale czytajac przygody niektorych dziewczyn to az nawet nie chce sie tam isc ale fakt to wszystko zalezy od obslugi

a ja dzis w koncu po prawie 2 tygodniach jade na zajecia, trzeba sie na wydziale pokazac bo jeszcze zapomna o mnie a tego nie chcemy

milego dnia dziewuszki

Stary 2006-05-10, 09:23   #354
beliczek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga21087
To faktycznie milutko mysle ze po ostatnioch zakupach dam jej jeszcze jedna szanse swojam droga jak wiele zalerzy do obsługi ??? potrafia zniechecic do siebie klientów
Ale skoro ekipa jest inna to bede tam czesciej wpadac
Mistrzyniami w zniechęceniu do zakupów są panny z Olimpii w Klifie. Pisałąm o tym nei raz i nie dwa tu na forum. Najlepsza jest historia kiedy nie chciały mi sprzedać korektora Kanebo, bo twierdziły że taki nie istnieje i patrzyły na mnie jak na wariata. PO moich błaganiach zgodziły się poszukać i nawet nie preprosiły za zamieszanie wynikające z ich niekompetencji. Fakt, byłam w dżinsach i bez makijażu, ale to nie powinno ich interesować, skoro płacę.
Fajna jest spehora w Geantcie na Śląskiej Chodzę tam od kilku lat ale chyba dzradzę ją dla douglasa na Świętojąńskiej na dobre.
Stary 2006-05-10, 14:07   #355
Ona_17
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aga21087

Nie zebym sie upominala o pizze jeszcze wyjde na najwiekszego zarłoka

Kobitki to kiedy idzemy na jakas pizze skoro sponsor juz jest?????
Mamy sponsora!!

ale kogo???

Qrcze czytam wasze posty i az chce mi sie na zakupy wyjsc..
Ale odlozylam sobie moje ostatnie oszczednosci na Bogne
Wiec musze troche poczekac
Tak na marginesie Agatko niedlugo bedziesz musiala zmienic podpis z wiosny na lato

Milego dnia kobietki

Corpus Delicta
Ona_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-10, 20:34   #356
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Cytat:
Napisane przez Ona_17
Mamy sponsora!!

ale kogo???
No jak to kogo cos taka skromna ???

A tak powanie to która chetna na jakis wypad??? np.w przyszłym tygodniu???

Ja dzis po rozmowie w sprawie pracy w Albercie w Gdyni szkoda gadac totalny wyzysk człowieka przez człowieka
Chyba naprawde zdecyduje sie na ten wyjaz na wakacja ale jak ja wytrzymam tyle czasu bez wizazu i was kochaniutkie???
Stary 2006-05-10, 21:37   #357
aisne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aga21087
Chyba naprawde zdecyduje sie na ten wyjaz na wakacja ale jak ja wytrzymam tyle czasu bez wizazu i was kochaniutkie???
Oczywiście życzymy Ci jak najlepiej

ale nie zostawiaj nas!!!!!!!!!
aisne jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-05-10, 21:45   #358
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Cytat:
Napisane przez grin_ajz
no spotkanko byloby super ...spieszyc sie bo ja w czerwcu wyjezdzam i juz nie bede mieszkac w gdansku bo nie oplaca mi sie, na V roku bede miala tylko same wyklady wiec bez sensu, nie bede tu siedziec
to kto chetny na spotkanko przy kawie ???? tylko musimy sie pospieszyc bo masza kochaniutka chce zmykac w sierpniu
Stary 2006-05-11, 08:41   #359
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Witajcie miłego słonecznego dzionka
Stary 2006-05-11, 09:04   #360
beliczek
Zakorzenienie

Miłego dnia dziewczyny!
Ja za chwilkę biegnędo zieleniaka i kupię całą tonę sałaty, ogórków, młodej cebulki i innych pyszności.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości