![]() |
#421 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u trzcinskiego zaliczalam tylko wyklad do wyboru, wiec wiadomo reguly troche luzniejsze niz normalnie...ale i tak jestem niezadowolona, chyba jest wymagajacy, bo wydaje mi sie ze napisalam dosc dobrze a dostalam 3, nie zebym byla wybredna ale to byl wyklad do wyboru, gdybym wiedziala ze tak ciezko ocenia to bym nie lazila na te wyklady a wybrala cos innego ![]() ![]() a co do wozniewskiego to mialam z nim cw...ogolnie to smieszny gosc, tez za bardzo nie moge duzo o nim powiedziec, bo chyba zadnego kola nawet nie mielismy, tylko jakies wejsciowki a to byly kazusy, wiec wszyscy zaliczyli, poza tym lagodniej traktowal nas z adm, egzamin z karnego mialam z papke i zalewskim, taki poloaczony egzamin...troche nas zaskoczyli bo rok wczesniej byl luz a u nas duzo ludzi to olało bo to byl ostatni egzamin i do tego plotki ze latwo...troche poprawek bylo ![]() poza tym jest strona www.ocen.pl i tam sie wybiera uczelnie i wydzial i mozna poczytac opinie o wykladowcach...ale cos mi sie ta stronka nie chce otworzyc...
![]() |
#424 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() aga zycze szybkiego powrotu do zdrowia ![]()
![]() |
#425 |
Zadomowienie
|
Hej kobitki
![]() ![]() Oj widze, ze Agnieszka sie nam rozchorowala ![]() ![]() ![]() ja juz na szczescie sie lepiej czuje.. wystarczylo ze polozylam sie na pare godzin ![]() Po prostu przemeczona jestem, do tego ta pogoda i sprawy kobiece.. ![]() eh ![]() Wiec Agus kuruj sie ![]() ![]() Agatko co z wiosna? ![]() Ale dzisiaj zmoklam grr.. ![]() Dokoncze obiadek i ide sie polozyc ![]() Buziaki ![]()
![]() |
#426 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#427 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, zgodnie z obietnicą zdaję relację po wizycie u p. Krystyny Jakóbek, fryzjerki z Rumi, polecanej w wątku przez Aisne.
Byłam umowiona na 11-tą, jak przyszłam, w salonie nie było nikogo, co zbiło mnie trochę z tropu. Jakoś przyzwyczajona byłam do tłumów u fryzjera. Pani Krystyna najpierw obejrzała skrupulatnie moje włosy, wyjaśniłam czy były traktowane przez ostatni czas i jakie miały kolory ![]() Muszę przyznać, że jeszcze nikt nigdy tak dokładnie nie robił mi balejażu. Trwało to bagatela (samo nakładanie) półtorej godziny - w tym czasie pojawił się tłum - ale byłam zachwycona! Blisko skóry głowy, nie od razu z półcentymetrowym odrostem, skrupulatnie. Pani Krystyna jest bardzo miła, opowiadalam jej o swoich włosach i problemach z nimi a ona słuchała i radziła. Potem zdecydowałam się na zabieg nawilżający Welli. Na końcu ostrzygła mi włosy, dokładnie tak jak chciałam (wreszcie ![]() Jest jedno "ale". I to poważne. Podczas tych zabiegów zniszczyła mi się marynarka!!! Wystroiłam się do fryzjera, chcąc bezposrednio po wyjsciu zrobić zdjęcia u fotografa (muszę wymienić dokumenty), ubrałam rudą sztruksową marynarkę. Wracam do domu i co? Na plecach mam plamy, wyraźnie od farby ![]() Kurcze, zalałam je Vanishem, ale marnie to widzę... Zupełnie nie wiem jak to się stało, cały czas miałam na sobie długą folię i jeszcze fartuch zawiązywany pod brodą. Nie wiecie czy plamy od farby zejdą? ![]()
Hold me now I'm six feet from the edge and I'm thinking That maybe six feet Ain't so far down Edytowane przez sabi Czas edycji: 2006-05-16 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#428 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale cieszę się, ze ogólnie Ci sie podobało ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Przeszukałam kilka forów internetowych, wypróbowałam radę z olejem (posmarowałam plamy olejem, zwykłym, jadalnym), wymoczyłam w Vanishu i wyprałam. I niestety, żakiet do wyrzucenia. Najbardziej mnie wkurza, że miałam go zaledwie od kilku dni (dokładnie od czwartku), podoba mi się, i nawet nie zdążyłam się nim nacieszyć. Zostanie mi tylko zdjęcie w nim we wszystkich możliwych dokumentach, wliczając paszport ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#430 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez dzastina/25 Czas edycji: 2006-05-16 o 21:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
Miałam dzis strszny dzien zreszta to nie jego koniec kto wie co bedzie dalej
![]() ![]() ![]() Mój kuzyn chodzi do gimnazjun do 1 klasy w Rumi i dzis na przerwie został specjalnie przez pewnych chłopaków elementy szkolne kopmniety i popchniety z całej siły na sciane. ![]() Niewiadomo co bedzie dalej lekarze boja sie czy nie zrobi sie jakis krwiak wic biedzie mial serjie badan i pozostanie na obserwacji jakis czas w szpitalu. A ten chłopak??? szkola chce mu udzielic nagany!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak to mozliwe by po takim czyms tak potraktowac ta sprawe moja ciocia pracuje w sadzie i przysiegła ze nie pozostawi tego tak jak dyrektor nie podejmie stosownych działan zgłosi to na policje Powiedzcie jak to mozliwe to sie w głowie nie miesci by cos sie takiego dzialo w szkołach ![]() ![]() ![]()
![]() |
#432 |
Zadomowienie
|
Jestem w szoku..
![]() Nagany?! ![]() Za takie cos???? Brak mi slow po prostu.. ![]() Biedny ten Twoj kuzyn Agus ![]() ![]() Nie zostawcie tak tej sprawy..!!
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Oj napewno tak tego nie zostawi moja ciotka ani wujek ale nawet i ja nie popuszcze guwnarzeri -przepraszam jakos tak emocje mna szargaja
![]() ![]()
![]() |
#434 |
Wtajemniczenie
|
sylwia tu masz dokladnego linka do nszych wykladowcow http://www.ocen.pl/faculty.php?action=show&which=341 bo nie wiem czy udalo ci sie znalezc
![]() aga ja juz sie wypowiedzialam w twoim watku o takim zachowaniu, ja nie wiem co sie dzieje z ta mlodzieza teraz..szkoda slow..najgorsze jest to ze na nich nie ma sposobu bo oni nikogo sie nie boja ![]() sabi przykro mi za marynarke...tez bym sie wkurzyla szczegolnie ze byla nowa!!! ale przynajmniej masz fryzurke ktora ci sie podoba, ale to nie wynagrodzi kasy wyrzuconej praktycznie w bloto za marynarke...ech, plamy na dole to moze fotel byl brudny od czegos...bo ja nawet mojej mamie jak farbuje wlosy w domy to czesto chlapie wszedzie farba(mama na mnie krzyczy za to okropnie ![]()
#435 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja chcialam tylko napisac, ze zycze kazdej milego dnia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
Tez zycze milego dzionka
![]()
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
jejus czemu jest taka brzydacka pogoda
![]() tragedia ale w nosie ...spedze dzies sama z soba pizama i sokiem w kartonie ot tak i bede gapic sie w monitor a potem pojde do lozka i bede czytac ksiazke.. z tżtem sie dzis nie zobacze....moze to i dobrze zatesknimy do siebie a mi to potrzebne jest bo ja ciagle niepewna jestem swoich uczuc i wogole ![]() pogoda mi w tym nie pomaga oj nie....
#438 |
Wtajemniczenie
|
ech a ja wlasnie wciagnelam obiad
![]() ![]() ![]()
#439 |
Zadomowienie
|
1141655
![]() ![]() Agatko wlasnie przypomnialas mi, ze powinnam sie pouczyc.. ![]() no ale nie teraz bo teraz ogladam meczyk ![]() Barca!! ![]() ![]()
![]() |
#440 |
Rozeznanie
|
czesc Dziewczyny
![]() nawet nie widziałam, ze tyle was tu z Gdanska jest ![]() ja mieszkam 8 km od centrum,ale mysle, ze tez moge sie zaliczyc do Waszego grona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
miło ze kolejna pomorzanka sie znalazla witaj
![]() tu panuje taki miły klimacki pełna wazelinka ![]() ![]() Ja ogladałam sobie mecz jestem chora i leze w łóżku od rana cos sie zle czuje a teraz zmierzyłam temperature to mam goraczke eeeehhh jak pech to pech. ![]()
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
a ja ....teraz mam ochote cos zjesc ale czy to wypada o tej godzinie
![]() pewnie ze wypada ![]() ![]()
#443 |
Wtajemniczenie
|
hello
![]() ![]() ![]() ona_17 (musze zapamietac twoje imie bo tym nickiem dziwnie sie poslugiwac ![]() ![]() jami witam...ale nie tylko trojmiasto tu zaglada ![]() ech dobra lece czytac watki wizazowe ![]()
![]() |
#444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Widze ze juz naprawde sporo nas tu jak by zrobic spotkania to wygladało by na jakis zlot czarownic tyle by nas było ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a ze zwyciestwa niesamowicie sie ciesze!! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Witam Cie Jami ![]() ![]() I zycze kazdej milego dnia ![]() ![]() i uciekam bo sie spoznie do szkoly.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Miłego dzionka zycze ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#448 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bo inaczej byloby niezle lansko ![]() ![]() Cytat:
zaraz wychodze do dentysty ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W Finale rozgrywek Ligi Mistrzow pokonali wczoraj Arsenal Londyn 2:1 ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.