![]() |
#901 |
Zadomowienie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
No faktycznie cos dzisiaj pusciutko tu
![]() Agus prosze nie mow mi nic o jedzeniu bo ja sie dzis przezarlam slodkim ![]() ![]() Widze, ze kontakty z mama nie sa juz takie napiete ![]() ![]() Jak mozna nie potrafic uzytkowac butow? ![]() Ale ja bym im nawrzucala tam... hihi ![]() ![]() jeszcze teraz przed okresem to mogloby dojsc do rekoczynow ![]() Agatko mam nadzieje, ze z Twoja nauka lepiej bo ja sie niczego nie nauczylam ![]() pozostanie mi tylko uczenie sie na wczesniejszych lekcjach ![]() Ide sie polozyc chyba ![]() Takze dobranoc dziołchy ![]() EDIT: Wreszcie JA nabilam nowa strone ![]() ![]()
![]() |
#902 |
Rozeznanie
|
Czesc Kochane
aga21087 ![]() grin ajz ![]() Bawilam sie dobrze (na tyle na ile to mozliwe na weselu ![]() Teraz musze posiedziec na wizazu i nadrobic braki ![]() Kochane macie moze jakies plany na dlugi weekend ? Chcialam jechac do Zakopanego, ale przelot jest drogi, a pociagi jada po 14 h ![]() Nie wiecie moze jak mozna sie tam dostac szybko i tanio ? (i najlepiej bezpiecznie ![]() P.S> Apropo's bezpieczenstwa, to po powrocie z Lomzy jestem przerazona tym jak jezdza polscy kierowcy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Wtajemniczenie
|
ech a ja juz zostawiam kompa w spokoju, ide ogladac wojewodzkiego a potem jeszcze poczytam, po polnocy moj wspollokator wraca z anglii i musze go wypytac o wszystkie atrakcje i wrazenia
![]() lucjo a zaskocze cie..tak dzis sie ciut pouczylam, na pewno wiecej niz wczoraj ![]() juliett ech szkoda slow na tych naszych kierowcow, dlatego ja nie jezdze bo nie jestem siebie pewna.. ![]() ![]() ![]() jutro do sopotu jade, wiec nie bede was witac z rana moja wesola tworczoscia na naszym watku ![]() ![]() pozdrawiam ![]() spijcie ladnie ![]()
#904 |
Zakorzenienie
|
eehhh ja juz padam Opole dzis tam nudne ze szkoda gadac
![]() Julietttmasz racje kierowcy to naprawde szkoda gadac ostatnio niedaleko mojego domu koledzy mojego brata mieli wypadek jeden to nawet w całosci wyszedł tylko łapki ma połamane ale ten drugi ahhh złamana miednica(to najgorsze) 2 nogi kreg w szyji wybite palce u rak jednym słowe od dołu go góry cały w gipsie ![]() Wiecie co siedze sobie przed kompem i słysze krzyki za okna wygladan a tam pełno małolatów na ulicy o tej godzinie i jeszcze sie szwedaja a gdzie ich rodzice?? co sie z tym swiatem dzieje
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
Kochaniutkie poniewaz juz padam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#906 |
Zakorzenienie
|
Witam u schyłku weekendu
![]() PRzeżyłam odwiedziny rodziców, a raczej ich inspekcję. Otrzymałam spóźniony prezent na dzień dziecka (zaskoczył mnie!!!!). Potem poprawiłam sobie humor zakupami. A teraz padam ze zmęczenia i idę spac. Dobranoc. |
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
Ja juz zyczyłam dobrej nocy a nadal tu jestem zaczytałam sie w wizazyk
![]() Miło z strony twojich rodziców z tym prezencikiem ![]() ![]() Oki to teraz juz na powaznie i jeszcze raz ![]() ![]()
![]() |
#908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że kupiłam sobie terracottę dla blondynek póki jeszcze jest. Ale niestety musiałam śc do Douglasa w Gdańsku - w sephorze juzwypkupili a w douglasie gdyńskim wcale jej nie było. Pani potraktowała mnie nieprzyjemnie, ale o tym w innym wątku już pisałam. Od jutra chodzę w nowym makijazu, bo potem kupiłam jeszcze w sephorze cienie do powiek. doszłam do takiej ascezy w ilości kosmetyków, że autentycznie potrzebowałam cieni! Nie na zasadzie "kupię błyskotkę" ale nie mam "pastelowych cieni na dzien". Jestem z siebie dumna bo nie mam ani jednego kosmetyku w liczbie większej niż 1 sztuka! wyjatek: błyszczyki! Tak trzymać! JEszcze do niedawna byłam kosmetykowym zakupoholikiem. Ale wyszłam z nałogu. Zkupy poprawiały humor na chwilę ,potem znowu było smutno. Ale to całkiem inna historia. Jutro zmniejszę zdjecia i pochwalę się nabytkami! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry dziolchy
![]() Mimo tego, iz zaspalam wpadlam sie z wami przywitac hihihi ale skrobne cos madrzejszego jak wroce takze milego poniedzialku zycze ![]()
![]() |
#910 |
Raczkowanie
|
![]()
aaa dzien dobry bardzo
![]() Ja dzis byłam na nco u kolezanki bo dzis przyjezdzaja szwedzi i bedzeimy u niej z nimi mieskzac nie bedzie mnie tydzoen wiec mam nadziej ze tu nie naprodukujecie a duzo postw co bym dala rade przeczytac ![]() ![]() ![]()
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
dziendobry !!!! To sie ciesze Beliczku ze zakupy sie udały ![]() ![]() ![]() ![]() Łucja widze ze wstałas dzis skoro swit ![]() ![]() Jade dzis do Gdyni po nowe butki kłóce sie z mama ale to ona funduje mi prawie w całosci nowe kochana :P bo tamte to pewnie po sklejeniu nie beda sie nawet nadawac ![]() ![]() Dobra koncze bo sie rozpisalam miłego dni kochane ![]() ps. nareszcie cos sie w pogodzie dzieje ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
Oj Maracujo zobaczysz tyle wypiszemy ze bedziesz miała co poczytac do poduszki
![]() To zycze udanego pobytu pozdrowionka i buzia ![]() Ps. Ładny ten nowy avatorek ![]()
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() No to wielce zmeczona po tych dwoch dniach weekendu ![]() w pracy w sobote heh zachowywalismy sie jak banda deb*ili ....:P my bakterie biegalysmy po monciaku straznicy nas gonili...ehhhh szkoda gadac ![]() musze sie zaraz zebrac i jechac na oksywski cmentarz babcia miala wczoraj urodziny a ja nie mialam kiedy zajechac do niej. Troche ogarne mieszkanko i lece ![]() a jak bede miec fotki to pokaze ![]()
#914 |
Zakorzenienie
|
Koniecznie pokaz fotki
![]() ![]()
![]() |
#915 |
Zakorzenienie
|
w niej bylo tak goraco normalnie saunaaaaaaaaaaaaaa buuuu tragedia
![]() ![]() a w piatek po klubach na promocje tyskiego ![]()
#916 |
Zakorzenienie
|
Hehe Tyskiego
![]() ![]()
![]() |
#917 |
Zakorzenienie
|
o mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa m
![]() ![]() jejuuu narobilas mi ochoty na piwo ale tak z rana grrr ide robic sobie kawusie ![]()
#918 |
Zakorzenienie
|
Nawe sobie sprawy nie zdajesz ilu umnie juz jest chetnych na ta beczke
![]() Ja juz po sniadanku i po kawusi wiec ruszam najpierw po buty potem na szkolenie caluje udanego słonecznego dnia ![]()
![]() |
#919 |
Zakorzenienie
|
No buziaczki papa
![]() ![]()
#920 |
Rozeznanie
|
Beliczku a jakie kolory tych cieni Diora masz? Bo nie wiem, które mam wybrać ( na allegro je zakupię) waham się pomiędzy Moonrey 640, Flower Blossom 690 i jakimiś jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez beliczek Czas edycji: 2006-06-06 o 17:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#922 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny. Widze że niexle co po niektóre szalały och jak ja wam zazdroszcze bo u mnie to sama proza zycia.
![]() |
#924 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wygrałam ostatnio małą paczkę Laysów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
aaajjjjj jaki dzis miałam zly dzien
![]() Walnełam dzis gafe na szkoleniu i to jeszcze przy szefie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ta beczke to juz 3 tygodnie temu wygrałam ![]() Marysiu a jak tam w pracy???? ![]() I co tu dzis takie pustki ??? ![]() ![]()
![]() |
#926 |
Zakorzenienie
|
eehhhhhh i jeszcze najgorsze
![]() ![]() ![]() Niewiem jak to bedzie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
Aguś, nie martw się. Jedna gafa nie przekreśla Twoich szans. Jeżeli poza tym wszystko było dobrze to szef zwróci na Ciebie uwagę i dostaniesz tę pracę. Nie zamartwiaj się...
Do mnie nie dzwonili ![]() Poza tym to moje dziecko jest na "feriach" u dziadków. Cieszę się jak dzieciak z nowych zabawek - pudru i cieni. Terracotta dla blondynek to najlepszy puder brązujacy jaki w zyciu miałam. Pięknie "opala" skórę - efekt beżowo-złotej oplenizny bez grama sztuczności. Mam nadzieję, że to drogie cudeńko na długo mi wystarczy. Jestem w tej chwili objedzona pizzą "la busola" (krewetki + szynka) z Ankera. Znacie tę knajpkę? Od 10 lat jedzenie tam się nie zmienia, jest tak samo pyszne jak wtedy kiedy chodziłam do ogólniaka i przychodziłam na dużej przerwie na pizzę. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pochwalisz się jak byłaś ubrana? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje Bieliczku za miłe słowa niewiem jak to z praca bedzie bo facet sie na chłopaka uparł jestem jedyna dziewczyna z tych które wybrał na szkolenie a poza mna 5 chłopaków tak ze szanse hhhmmmmm zobaczymy okaze sie w praniu
![]() a gdzie ta pizzeria?? ;P
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
Agatko a co ty sie tak tajniaczysz??? czytasz lekture z całego dnia
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.