![]() |
#931 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
och a ja w koncu do kompa sie dostalam i mam chwilke czasu...dzis bylam w sopocie zalatwiac dalej praktyki..i spedzilam w biurze karier 2,5 godziny..ale bylam zla bo planowalam ze max o 13 bede w domu i bede sie mogla uczyc a tu doopa bylam przed 16, zanim zjadlam to juz byla 17 i prawie nic nie zrobilam...wiec jutro tez pewnie sie nie pojawie bo bede caly dzie sie uczyc bo prawie nic nie umiem a w srode ezgamin ech...
ok spadam ![]()
#932 |
Zakorzenienie
|
To miłej i owocnej nauki
![]() słodkich snów wszystkim
![]() |
#933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
... Moze ten szef zmieni zdanie i mimo wszystko zatrudni rodzynka czyli Ciebie. Nie martw się, dopóki szef nie podjął ostatecznej decyzji to jest szansa i nie ma co się dołować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie się uczysz z ksiązki prof. Młynarczyka. Ja morskie bardzo lubiłam, poza oczywiście "szkodami olejowymi" i odpowiedzialnością odszkodowawczą. Najbardziej lubiłam uczyć się o tych ogólnych międzynarodowych regułach i konwencjach, hasko-visbijskich i tak dalej ("act of God" - to mi się najbardziej podobało ![]() Owocnej nauki i powodzenia na egzminie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#935 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam taka jedna "dyzurna" sukienke...czerwona. Ma juz chyba z 5 czy 6 lat, a zawsze sie sprawdza (co wesele to inne towarzystwo ![]() ![]() Ach...starosc nie radosc.... ![]() (chcialabym miec znow cialo 18-latki ![]() Ale ok, juz nie narzekam.... ![]() Czytalam Beliczku o "inspekcji" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Zadomowienie
|
![]()
Hej kobietki
![]() Wczoraj sie nie odezwalam bo nie mialam sily nawet usiasc do komputera ![]() Ale za to dzis szybko przelecialam przez watek ![]() Agatko oj jak ja Ci wspolczuje ![]() Ale jak bedzie po to sobie odetchniesz ![]() ![]() Beliczku ale mi zrobilas ochoty na pizze hihihi ![]() Agus a na ile Twoj TZcik wyjezdza? ![]() ![]() a ja chyba czuje motylki w brzuchu... ![]() ale nie chce zapeszac ![]() Milego iscie szatanskiego dnia (06.06.06 ![]()
![]() |
#937 |
Zakorzenienie
|
Witajcie ![]() Ona_17narazie niewiadomo na ile jedzie tak wstepnie powiedzieli ze na 3-4 miesiace ![]() ![]() ![]() ![]() Juliettt ![]() ![]() ![]() ![]() Bieliczku mam nadzieje ze w pacy sie uda i ze szef spojrzy przychylniej ![]() ![]() ![]() ![]() Grin_ajz ucz sie pilnie i owocnej nauki ![]() Miłego dnia kochaniutkie ![]()
![]() |
#938 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jutro pojadę do Alfy, może się jeszcze jakaś ostała. Pozdrowienia dla Pomorzanek ![]() PS. Grin_Ajz: powodzenia podczas sesji!
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
![]() ide dzis z kolezanka do gina i moze macie kogos do polecenia bo jesli Pan Mikusinski czy jakos tak nam nie wypali to pojdziemy gdzie indziej... ![]() mama mowila ze na Żwirki Wigury tez przyjmuja...i ze tam jest fajny....? znacie sie ![]()
#940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na wesela nie opłaca się kupować na każde nowej sukni, jeżeli idziemy w inne towarzystwo. Mam troszeczkę wolnego, dziś spałam do 10. La vita e bella!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozmawiałam potemz paniami w sephorze, powiedziały że dostaw tego pudru już nie będzie. Wiadomo - limitowanka ![]() Jest to hit tego sezonu i jeżeli ktoś chce sobie kupić to niestety musi zapolować. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 |
Rozeznanie
|
Cześć Pomorzanki. A się rozklikałyście pod moją nieobecność
![]() Grin_ajz tez mam jutro egzamin ![]() ![]() 1141655 nie wiedziałam, że zarazek z Ciebie ![]() ![]() ![]() aga21087 fajna wygrana ![]() ![]() Brzuch mnie boli na samą myśl o wynikach ![]() berliczek i resztą Wizażanek ![]()
#943 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no a ja w ramach przerwy wlecialam na wizaz zobaczyc co dziewuszki napisaly i spadam do ustawy o obszarach morskich ![]() pozdrawiam...aha nie dziekuje za powodzenie ![]()
![]() |
#944 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Szkubana napewno wyniki beda po twojej mysli. Wedłu teori mojego znajomego denerwuja sie tylko ci co zaliczaja ![]() Wczoraj mialam straszny dzien, miałam doła jak z tąd do piekła ale troche go dzis wyspalam i sie nie dam. Z dobrych wiadomości to - moja siostra wyszła ze szpitala i bawi juz swoje małe dzieciatka ufff a tak sie martwiłam Och Ona_ 17 jak ja zazroszcze ci tych motylków napisz cos blizej!!!!!!!! ![]() Pozdrawiam was pomorzanki i moze pomyslcie o jakims spotkaniu tak face to face
#945 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
Beza w piekarniku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie wróciłam z prawa jazdy i zaczynam wieczór dobroci dla Beliczka! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#949 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Berliczku kuchareczka z Ciebie. Ja nawet dróżdzówki nie umiem upiec ![]() ![]() ![]() Miłego wieczorka Pomożanki ![]() Grin_ajz powodzenia!! ![]()
![]() |
#950 |
Wtajemniczenie
|
szkubana nie dziekuje...i tobie zycze powodzenia jutro..bo chyba tez cos masz prawda?
![]()
#951 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczor kochane
![]() ![]() Agus, amethyst - ciekawosc to pierwszy stopien do piekla ![]() A tak powaznie to usmiech z ust mi ostatnio nie schodzi ![]() ![]() Agatko, szkubana powodzenia jutro!! i juz pisze dobranoc ![]() ![]() EDIT: a Beliczek mi zawsze ochoty na cos narobi ![]() ![]()
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
Uff nareszcie w domu czuje sie cos fatalnie
![]() ![]() Aaahh a wy tu o jakis egzaminach i bezach no ładnie ![]() Bylam z TŻecikiem na zakupach tym razem on kupował wszystko na ten wyjazd(spodnie skarpetki itd.) czuje ze juz go nie przekonam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#953 |
Zakorzenienie
|
Agata a jak idzie nauka ?????
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niedenerwuj sie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Wtajemniczenie
|
noo dziewuchi trzymac kciuki od 10 jutro
![]() spadam spac ![]() ![]()
#957 |
Zakorzenienie
|
To bedze trzymac wszystko sie uda
Tez bardzo bym chciała abyscie trzymały za mnie kciuki a w jakiej sprawie powiem jak wszystko sie uda by nie zapeszyc Słodkich snów
![]() |
#958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech jutrzejsza "siódemka" w dacie okaże się dla Ciebie szczęsliwa!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wróciłam niedawno od koleżanki, od razu mam lepszy humor. Był mały babski wieczór, jeszcze dołączyła jej nastoletnia córka ![]() ![]() Powodzenia dla zdających dziewczyn ![]() Zaraz do łóżka i spać bo jutro o 5.15 wstaję makabra ![]() Słodkich snów Pomorzanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Zadomowienie
|
Szkubana, Agatko trzymam kciuki
![]() a tak w ogole to Dzien dobry hihihi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.