![]() |
#991 |
Zadomowienie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
Beliczku
![]() Ja dziś polowałam w Alfie (ze skutkiem negatywnym) na terracottę dla blondynek. Zostaly tylko trzy sztuki dla brunetek. Tak to już bywa, jak ma się problemy z szybkim podejmowaniem decyzji.
#992 |
Wtajemniczenie
|
ide spac dziewuszki
![]() dobrej nocy zycze ![]() aha ale aisne sie wziela za te ankiety w skmkach bo cos jej nie ma ostatnio...
#993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdbyś chciała zobaczyć efekt terracotty to służę zdjęciem mojej paszczy na maila ![]() Dzięki za miłe słowa Sabi ![]() U mojej mamy miałabyś wielkiego plusa za poparcie jej teorii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w ramach terapii wybrałam się na zakupy kosmetyczne ![]() I zanabyłam: -serum do biustu eveline (w końcu o biust trzeba dbać) - wielki żel pod prysznic Johnson's z nowej serii (uwielbiam żele tej marki) promocja była 9zł za 400mL. -żel scultpe up z L'oreala (chyba pokręciłam pisownię ![]() ... A popijam gin z tonikiem! Ci Anglicy to mądry naród ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#995 |
Raczkowanie
|
Beliczku masz rację Gin i Tonic to jest To i pamiętaj na PG świat się nie kończy , znajdziesz coś lepszego, albo sama wymyslisz.Twoje Zdrowie Ewunia, jako, że rano trzeba być fit dzisiaj się ograniczam do 7up(też ma bąbeli,posmak cytryny i jest bezbarwny,to prawie jak Gin and Tonic)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Świat się nie kończy na PG ale... ale boli. Dusza boli, jak to mówią Rosjanie. A na ból duszy najlepszym panadolem jest "%" lub coś innego. Z braku tego czegoś innego wybieram "%", delikatny, żeby nie skończyć haniebnie jak po likierze czekoladowym. Odrobinka blasku kolonialnego Imperium dla skołatanej słowiańskiej duszy. Tak, gin jest przepyszny... i jak pachnie!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#997 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ewunia czy Ty naprawde chciałabyś pracować w PG ,czujesz ten powolny klimat,biurowe ploteczki, stare panie pachnące PRL i podstarzali dr.inżynierowie,znajdzies z coś lepszego zobaczysz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#998 |
Zakorzenienie
|
Witajcie i zegnajcie
![]() bylam na pokladzie pokrecic tyleczkiem i bioderkami w rytmach salsy a teraz padam i kwicze ze zmeczenia i ide hasiu ![]() Dobrze ze autem wracalam do domu uffffffff ![]() szybki prysznic scielic loze i spac ![]() a jutro moja przyjaciolka z ktora nie rozstawalam sie dluzej niz dwa dni od 19 lat wyjezdza na 4 miesiace do Norwegii ![]() ![]() miala jechac na 3..jedzie na 4 ![]() bede plakala ![]() DOBRANOC ![]()
#999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1000 |
Zadomowienie
|
Dołączam się do wesołej gromadki i pozdrawiam. I ja jestem z Gdańska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1001 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miło Cię widzieć! |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1003 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ps.Nie przedawkuj Ginu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1004 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() grin_ajz Tajemnicza na tym zdjeciu ![]() ![]() Lecę na ostatnie zajęcia,z których w poniedziałek mam egzama ![]() ![]()
![]() |
#1005 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Beliczku, to prawda praca na PG czy UG daje poczucie bezpieczenstwa, ale....raczej nie powala na kolana dynamika ![]() Wszytsko zalezy od temperamentu.... Szukaj dalej, a napewno znajdziesz cos co pozwoli Ci wykorzystac Twoje umiejetnosci...no bo w koncu kogo maja przyjac, jak nie inteligentna, wyksztalcona, ambitna i pracowita osobe ? ![]() Jestem przekonana, ze predzej czy pozniej jakis pracodawca sie na Tobie pozna i doceni ![]() (Ti ricordi che hai scritto ? La vita e bella!!!!) Ja od rana siedze w robocie, tak sie cieszylam, ze prezes jest na L4, ze troche sobie poleniuchuje, ale.....wyslal mi maile z instrukcjami ![]() Pani.......prosze zrobic to, Pani......prosze zrobic tamto...., no trudno, zaraz biore sie do roboty, a......wolalabym polezec w wyrku ![]() ![]() Moj TZ ma dzis do pracy na 12, a ja musialam wstac o 6 ![]() ![]() Zycze wszytskim udanego dnia !!! P.S. Aaa....wogole to od piatku ide w odstawke (u mojego TZ) juz caly sie trzesie na sama mysl o mundialu, czy ktoras z Was tez moze zostanie slomiana wdowa na czas mistrzostw ? mam nadzieje, ze Polska nie wyjdzie z grupy i TZ znowu bedzie moj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1006 |
Rozeznanie
|
Grin_ajz....ale z Ciebie wamp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1007 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1008 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Muszę wreszcie pojechać też do szkoły odebrać świadectwo i ksiażkę (jako nagrodę ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Pomorzanki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1009 |
Zakorzenienie
|
dziendobty kochaniutkie
![]() ![]() Ehhh padam z nóg prawie cała noc spac nie mogłam tak mnie wszystko bolało ![]() 1141655 niemartw sie mój TZecik wyjezdza w przyszla sobote i tez bede bardzo plakac wiec bedziemy 2 smutaski ![]() Juliettt ja tez mam nadzieje ze ten Mundial szybko sie skonczy bo bracia zyc w domu nie dadza swoja droga kochany ten twój TŻecik kanapeczki ci do pracy robi ![]() Aisne miło ze sie odezwałas juz myslalam ze tyrasz tam w tych skmkach jak niewiem i na pomoc bedziemy musiały ci ruszyc ![]() Bieliczku głowa do góry wszystko sie z czasem ulozy ![]() Grin_ajz odpocznij sobie nalerzy ci sie ![]()
![]() |
#1010 |
Zakorzenienie
|
Miłego dnia
ja zmykam do szkoly lekarza i TŻecika ![]()
![]() |
#1011 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczeta
![]() Taka brzydka pogoda dzis nad Gdynia a ja mialam okna umyć ![]() ![]()
#1012 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Dzień Dobry wszystkim!
No i dziś też jest dzień. Otrząsnęłam się z wczorajszego żałobnego nastroju i biorę się doktorat. Cały dzisiejszy dzieńspędzam przy kompie i PISZĘ. Nie można pozowlić życiu uciekać przez porażki. Nie będę karać siebie za to, że mnie nie chcą. Nie chcą - trudno... Czasem tak bywa. Miłego dnia! Juliettt ![]() Buziaki wszystki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1013 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Beliczku, a moglabyś sprawdzić? Jeśli nie masz daleko, tak zupełnie przy okazji? Byłabym Ci bardzo, bardzo wdzięczna - ja dziś znów do 19.00 siedzę w pracy i nie zdążę przed zamknięciem "zahaczyć" na Abrahama. Jutro bym tak skoczyła. Ale tylko jeśli to żaden kłopot dla Ciebie... Kochana jesteś ![]() Plusa u Twojej mamy? Moja mama mówi to samo ![]()
![]() |
#1014 |
Raczkowanie
|
Witam Pomorzanki wizażanki.
![]() Trzeba pomyslec ![]()
#1015 |
Wtajemniczenie
|
witam witam
![]() a ja tak dzis z rana troche posiedze przy kompiku i moze odrobinke wezme sie za czytanie nastepnych notatek ![]() juliett? wamp? łoooo ciekawe skojarzenie... ![]() beliczku to dobrze ze juz wszystko w miare dobrze ![]() ![]() ![]() aisne heh korzystaj z wolnego, siedz w pizamce w domu i leniuchuj na maksa ![]() pozdrawiam i milego dnia zycze ![]()
#1016 |
Zakorzenienie
|
Beliczku
![]() Tak Trzymaj ![]() ![]() Trzeba wziąć się w garść i bedzie na pewno lepiej ![]() ![]() ![]() ![]()
#1017 |
Rozeznanie
|
Witam panie i pana
![]() Ja już od samego rana mam zły dzień. Miałam egzamin na 8 wstałam o 9.15 ![]() ![]() ![]() grin_ajz ślicznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1018 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz wszystkim dzięki za wiarę we mnie, za pozytywną energie i wszystkie miłe słowa!!!!
![]() Cieszę się, że powstał ten wątek, że się wpsieramy, plotkujemy o rzeczach małych i dużych. Aguś ![]() Grin_ajz ---> prawdziwy wamp z Ciebie. Super wyglądasz na tym zdjęciu. ... Dzis wieczorem przyjeżdża do mnei na kolację moja przyjaciółka, która też jest wizazanką ale znamy sie z rzeczywistości. Nie ma to jak ploteczki i talerz domowego rosołu. A co tam, zrobię jeszcze tort Nigelli z truskawkami !!!!!! Pozdrawiam wszystkich i znikam!!! papap |
![]() ![]() |
![]() |
#1019 |
Zakorzenienie
|
ja tez bym dzis z przyjaciolka na jakas kolacje poszla..moze zrobila
![]() ![]() potem przyjedzie na miesiac i zniknie na kolejne pol roku na prom... nasze zycie juz nie bedzie takie wpsolne jak bylo...ja pewnie uloze sobie zycie z tztem ona wyjedzie nie chce wracac...wszystko sie zmieni.. to nasz ostatni wspolny dzien razem grrrrrrrr glupio tak myslec..... ehhhh psuje mi sie humor..a obudzilam sie w dobrym ![]()
#1020 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A z TŻtami to tak jest... Potrzebują stałej opieki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.