![]() |
#1081 |
Raczkowanie
|
![]()
uuuła jak groźnie
![]()
![]() |
#1082 |
Zadomowienie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
Dzien dobry pomorzanki
![]() ![]() ![]() ![]() Z ogromna przyjemnoscia oglaszam, jakby ktoras nie wiedziala ![]() Kocham ten dzien tygodnia ![]() ![]() Popoludniu wyskocze na rolki ![]() ![]() ![]() Ehhh az mnie energia rozpiera na sama mysl ![]() ![]()
#1083 |
Zakorzenienie
|
dziendobry !!!!! ![]() Po wczorajszej przegranej Polaczków jestem zawiedziona ![]() ![]() Ehh wstałam skoro swit z rana obudziły mnie pielgrzymki maszerujace do Wejherowa ![]() Byłam juz na rynku i na zakupach dzis impreza u babci ma 70 URODZINKI ![]() ![]() ![]() Buziaczki na tenm piekny słoeczny dzien :jup i: ![]()
![]() |
#1084 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie tez budzily dzwieki trab i bebnow ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1085 |
Zadomowienie
|
Hej baby
![]() ![]() Alez mnie tu dawno nie bylo... ![]() Staralam sie przeleciec przez wszystkie posty zeby byc na bierzaco ![]() Widze, ze przewija sie tu wczorajszy mecz... Porazka ![]() ![]() ale nie powiem, nasz bramkarz to niezly jest (pod wzgledem wizualnym hihi) Agnieszko ode mnie rowniez najserdeczniejsze zyczenia dla Twojej babci ![]() ![]() Przede wszystkim Duzo ZDROWKA i usmiechu ![]() ![]() Moj dzien sie swietnie zapowiada ![]() Mam nadzieje, ze wasz takze ![]() w kazdym razie zycze udanej soboty ![]() p.s. Agatko nie wiem czy to tylko u mnie ale ja zdjecia prawie w ogole nie widze hihihi ![]() ale pewno sa swietne ![]() ![]()
![]() |
#1086 |
Wtajemniczenie
|
hello hello
![]() aga przede wszystkim zloz solidne zyczenia dla babci ![]() lucja, zdjecie jest dosc ciemne, widocznie masz tak ustawiony monitor ze slabo widzisz...ale zapewniam ze duzo widac ![]() a dzis zapowiada sie ladna pogoda chyba..(nie zapeszac)... jade na zakupki do kerfura, troche trzeba posprzatac i zabierac sie za handloweczke...ot taki zywot studenta w sesji ![]() milego dnia zycze dziewczynki ![]() ps jeszcze 10 postow i bede miala tysiaka na koncie ![]()
#1087 |
Rozeznanie
|
maracuja Dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1088 |
Zakorzenienie
|
Agata, Łucja i Asia bardzo wam dziekuje za zyczenia dla babuni
![]() Ehh az sie wierzyc nie chce a to juz tyle lat a babcia trzyma sie jak osiemnastka ![]() ![]() Ja mam chwile odpoczynku ![]() ![]() ![]() ![]() bylam dzis tez w lumpiku nawet dosc sporo kupiłam mam fotki ale na aparacie takie kiepskie ale jak chcecie to pokaze co kupiłam za razem 12 zł ![]() Grin_ajz i Lew zycze tez udanych zakupów i miłego dzionka baby
![]() |
#1089 |
Raczkowanie
|
![]()
oo jak jescze zdazylam to przekaz ode mnie tez zyczenia dla babci
![]() ![]() ![]() Bo babcie to swietna sprawa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1090 |
Rozeznanie
|
Witam nieco wieczorowąporą. Dzisiaj działkowałam i trochę sie uczyłam (a raczej próbowałam). Jutro natomiast będę ryć w kserach (jakkolwiek to wyglada
![]() Pomorzanki==> ![]()
#1091 |
Wtajemniczenie
|
ooo a ja dzis siedzialam pol dnia na balkoniku, zeby slonca troche chwycic...ale oczywiscie nic juz nie widac, taka moja cera wstretna..buuu
![]() i w ogole nie wiem co sie stalo...moze ktoras z was wie...ale od 4 godzin krazy wokol moreny wciaz jeden samolot, to na pewno ten sam, bo samoloty LOTu nie lataja tu tak czesto, w ogole nawet w ciagu dnia tylu samolotow nie bylo...ciekawe co sie stalo, cos na lotnisku? kurde wspolczuje tym ludziom uwiezionym w tej kupie zlomu...ja piernicze...biedaki...a nigdzie oczywiscie zadnych niusow w necie....wyobrazcie sobie - 4 godziny krazyc wokol gdanska...ojejuuu
#1092 |
Zakorzenienie
|
po 8 godzinach pracy mam sile tylko wykonac telefon do tzta i isc kąpu kąpu i spac. ała moje nogi jutro znowu na 10
![]()
#1093 |
Rozeznanie
|
Oj ! Wróciłam właśnie z zakupów.
![]() ![]() ![]() Chyba czas spać.............,ale jest 00:41,a więc dzień dobry POMORZANKI ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie wrócilam z imprezki od babci
![]() ale sie najadłam a tort hhhmmm pycha jutro wklaje obiecane zdjatko torta by wam smaku narobic ![]() Zbieram sie lulu bo jestem wykonczona ![]() Spijcie słodko niech wam sie aniolki snia ![]()
![]() |
#1095 |
Zakorzenienie
|
Maracujo dziekuje za zyczenia dla babuni
![]() ![]()
![]() |
#1096 |
Wtajemniczenie
|
ojoj o ktorej wy wracacie z zakupow i babcinych imprez nono ladnie ladnie
![]() aga czekmy tez na zdjecia lumpkowych zakupow ![]() ![]() a ja dzis slyszalam ze slonce ma grzac to jak pojawi sie po mojej stronie to pedze na balkon wywalac cialo corki mlynarza ![]() ![]() pozdrawiam ![]()
#1097 |
Zakorzenienie
|
dziendobry !!!! za oknem sliczna pogoda ![]() ja wlasnie zjadlam sniadanko i ruszam do Tzecika i idzeny na plaze ![]() ![]() zdjatka wkleje jak wróce bo kabla do telefonu nie moge znales buziaczki na caly słoneczny dzien ![]() ![]()
![]() |
#1098 |
Raczkowanie
|
Witam Was Dziewczynki Pomorzanki
![]() Ja obecnie mieszkam w Wawie bo tu mam Narzeczonego ale w ogóle to pochodzę z Trójmiasta ![]() ![]() Miło mi Was poznać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wracaj z tej Warszawy, weź Narzeczonego ze sobą, tu lepiej niż w Warszawie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1100 |
Wtajemniczenie
|
witaj karincia
![]()
#1101 |
Wtajemniczenie
|
UWAGA DZIEWCZYNY!!!!!!
to moj 1000 post ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i jestem zadomowiona ![]()
#1102 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no tak weekend weekend i po weekendzie, ale przyznam że nareszcie słoneczko jest, jest ciepło, aż chce się życ ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1104 |
Zadomowienie
|
Hej babeczki
![]() ![]() Agatko jak swietujemu to swietujemy ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dzis zlapalam "troche" slonca ![]() I wszystko mnie piecze hihi ![]() Hej Kassiek ![]() ![]() i udanego wieczoru... ![]()
![]() |
#1105 |
Wtajemniczenie
|
ja tez troche jestem strzaskana
![]() ![]() zjadlam obiadek i stwierdzilam, ze troche w necie pobuszuje, nie mam dzis zapalu do nauki, nic mi nie idzie, wiec najlepiej rzucic to w cholere...moze wieczorem cos sie polepszy ![]()
#1106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
1) prawa dłoń, 2) lewa stopa, 3) prostokąt o wysokości dwa cm, szerokości - całe plecy nad siedzeniem ![]() 4) fragment ciała nad kolanami - w obu nogach - jakieś 15 cm od kolana w górę, przypieczone do żywego ![]() Jeździłam dziś na rowerze, na trasie Władysławowo-Hel (70 km), nie mam pojęcia jak to przejechałam, jestem nieżywa. A powyższych fragmentów ciala jakoś nie potraktowałam jak należy kremem z filtrem i są skutki. Strach pomyśleć, jakby wyglądała moja twarz gdyby nie bloker, a plecy i przedramiona, gdyby nie krem z filtrem ![]() Ale pogoda jest naprawdę bajeczna ![]()
![]() |
#1107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() w ogole ja sie zawsze dziwnie opalam, tak plackami...chyba jestem za duza bo nie mieszcze sie w kadrze slonca ![]()
![]() |
#1108 |
Rozeznanie
|
witam Karincie
![]() Grin gratuluje ilosci postów ![]() ![]() Ja dziś nic sie nie opalałam ![]() ![]() Sabi 70km ![]() ![]() We wtorek jadę na szkolenie do Warszawy z TZem. Znowu się tam zakręcimy ![]()
#1109 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
taki wyczyn zdarza się raz na całe życie. To znaczy czuję się teraz tak niedobrze, że raczej nie będę go chciała powtarzać ![]() Idę zrobić sobie okład(y) i się położyć. Kręci mi się w głowie. Sportsmenka z bożej łaski ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1110 |
Zakorzenienie
|
witam popołódniowa pora
![]() opalona wrócilam z gdyni ![]() ![]() to nic ze troche mnie spiekło ![]() Ale widze dziewczyny ze wy tez nie próznowałyscie ![]() ![]() Sabi gratuluje swietnej opalenizny ![]() Agata wielkie brawa za 1000 post ![]() ![]() Łucja to posmaruj sie maslanka na spieczone miejsca ![]() witam nowa pomorzanke Karincie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.