![]() |
#1141 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Z mojego doswiadczenia wynika, ze aby moglo byc bardzo dobrze, najpierw musi byc nieco gorzej....(zebysmy docenili to, co mamy ![]() Nie wiem czemu, ale moja kobieca intuicja mi podpowiada, ze u Ciebie bedzie juz niedlugo BARDZO dobrze....(zaslugujesz na to !!!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() od dwoch dni was nie odwiedzałam i się stęsknilam ![]() no musze poszukać jakiś zdjęc to wkleje cosik ![]() ![]() pogoda ładna nad Gdynią słoneczko i wiecie co..nie podoba mi się to ![]() jest za gorąco ![]() a jeszcze kilka dni temu narzekalam na brak słońca ![]() kobiecie to sie jednak nie dogodzi
#1144 |
Zakorzenienie
|
Witam słoneczna pora ![]() Bieliczku niemartw sie nastają wakacje najlepszy czas. ![]() ![]() ![]() Juliettt chyba zrobie tak jak radzisz ![]() ![]() ![]() ![]() 1141655 no własnie gdzie te zdjatka?? ![]() ![]() Grin-ajz trzymam kciuki juz od rana ![]()
![]() |
#1145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zaniedbuje... Przyznaje sie bez bicia ![]() Ale moj brat poinstalowal sobie nowe gry i siedzi godzinami... Poza tym jak wyzej napisalas ta pogoda (czekalam na nia caly rok ![]() i jeszcze takie jedno "male" ale... pewien chlopak zabiera mi dosc duzo czasu hihihi ![]() Tak w ogole to dzien dobry ![]() ![]() Chcialabym sie podpisac pod slowami Morrisey'a i Juliettt - Beliczku tak inteligentna kobieta jak Ty nie powinna sie zamartwiac! ![]() Nie trac checi ani sil! i Glowa do gory ![]() ![]() ![]() Napewno niebawem znajdziesz to czego szukasz ![]() Agatko ja takze trzymam mocno kciuki, wiec jak tylko wrocisz to zdajesz nam relacje ![]() 1141655- Prosze nic nie mow ![]() ![]() ![]() Milego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
Ufff walczyłam walczyłam i sa foteczki
![]() 1Torcik babci truskawkowy pyszny -szkoda ze juz go niema ![]() ![]() A dalej foteczki zakupow z lumpiku w sobote ![]()
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze takie ale to zakupy z przed 2 tygodni wszystko za niecale za 6 zloty
![]() Wiec zachecam do zakopuw a lumpikach ![]() ![]()
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
hhhmmmm ciekawe co sie stało?????
![]() Pomorzanki wiecie moze czemu moc dotkniecia zmalała u kazdego o połowe?????? ![]()
![]() |
#1150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=603 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
ta spodniczka jest...boskaaaaaaa !!
![]() w którym lumpku sie zaopatrujesz ![]() ahhhh no nic wkleje wam zdjecia: - moje i mojego tżta w dniu moich urodzin spedzilismy 4 dni pod domkiem ![]() - tego samego dnia na tym samym pomoście z moja przyjaciółką i kolegą któremu zajajkowałam twarz bo mógłby sie obrazić.. a trzecie zdjecie wkleilam wam byscie zobaczyly jakie kiedys mialam krotkie wlosy i wogole sie zmienilam ohohoh od tego czasu ![]() nie smiac sie ![]()
![]() |
#1152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh dziekuje ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdjecia swietne ![]() ![]() na tym trzecim faktycznie widac róznice ![]() ![]() ![]() A ta spodniczke kupiłam w Gdyni w tym lumpiku na Władyslawa IV koło szkoły sportowej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ten lumpik to ja kiedys tam bylam i wszystko z wystawy co ladne bylo ,bylo zarezerwowane ![]() ![]() grrrr ![]()
![]() |
#1155 |
Zakorzenienie
|
heh zdarza sie ja tez sie czasami denerwuje widze cos co strasznie mi sie podoba a juz jest zakupione :P
Ja tam byłam w sobote maja wtedy wszystko -50% i naprawde mozna cos jeszcze extra upolowac za grosze wiec polecam ![]()
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
eehhh ale tu dzis pusciutko
![]() ![]() Ciekawe jak tam Agacie poszło trzymałam cały czas mocno kciuki ![]()
![]() |
#1157 |
Zadomowienie
|
Oj faktycznie pustki...
No to ja sobie cos skrobne hihi ![]() Agus - fajne rzeczy ![]() 1141655 - pierwsze zdjecie -> ![]() ![]() ![]() Agatko trzymam ciagle kciuki! ![]() Choc pewnie juz po... Jak wam mija dzien?? Bo ja w sumie nic nie robilam a zmeczona jestem jak cholera... i oczy mi cos lzawia od slonca ![]() ![]() a teraz jem sobie kolacyjke ![]() buziaczki ![]()
![]() |
#1158 |
Rozeznanie
|
Witam! Jednka pojechal mdo wwy.. Nie bylo tak złe. Trafilismy bez problemu w ustalone miejsce. Jednak jak ja zazdroszcze posiadaczom auta z klimatyzacją
![]() ![]() Na dodatek wiem,ze kobieta wywaliła mnie ze swej listy na seminaria i jutro bezie sie płaszczyć przed kimkolwiek by mnie przyjął. Fajnie ![]() Aguś śliczna miniówkę jeansowa znalazłaś. Takiej od dawna szukam i znależć nie mogę. Jutro dostawa w lumpiki i ide na łowy odreagowac ![]() 11416455 sympatyczna z Ciebie dziewczyna ![]() ![]() Grin jak po egzaminie??? Ja jutro mam wyniki ![]() A Łucja zakochana ![]() ![]() Berliczku ![]() ![]() Która ogląda dziś mecz: Brazylia-Chorwacja ![]() Mam truskawki. Częstować się ![]()
#1159 |
Wtajemniczenie
|
ech idzcie mi z tym egzaminem...to jakas farsa byla..pytania raczej na jakas wejsciowke a nie egzamin...od jakiegos czasu na moim wydziale nie liczy sie wiedza a np szybkosc pisania...paranoja jakas...nie bede sie wypowiadac na ten temat bo jestem zla...mam nadzieje, ze to zdam i zapomne....
agus fajowe ciuszki...ja tez zachecam do lumpkow ![]() ![]() a ja dzis porobilam mnostow zdjec makijazu swojego i bede je teraz obrabiac i wstawie na MM bo juz dawno nic nie dawalam ![]() noo to chyba wszystko napisalam...nie mam nastroju do pisania ![]()
#1160 |
Zakorzenienie
|
Ja po meczyku Brazyli zadowolona ide lulu jestem wykonczona
![]() UUUUffff w domu goraco a okna otworzyc nie idze bo pełno komarów do sroda sie pcha ![]() Szkubana niemartw sie ![]() ![]() Agata jak tam egzamin?????nic nie piszesz ![]() Słodkich miłych snów ![]()
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
Agata napewno zdasz niemartw sie
![]()
![]() |
#1162 |
Wtajemniczenie
|
jol makijaz dodany, wszystko sprawdzone co trzeba...ide spac...i tak sie zasiedzialam...łoj
![]() dobranoc ![]()
#1163 |
Zakorzenienie
|
dziendobry !!!! za oknem piekna pogoda i upalnie a dopiero przed 9 ![]() Agata no no no widze nowy avatorek Sliczniutki ![]() Ja dzis ruszam do Gdanska na rozmowe o prace na wakacje ale zawsze jest ![]() ![]() potem z TZecikiem idzemy na plaze trzeba korzystac z slonca bo ponoc jutro ma juz padac ![]() ![]() Udanego dzionka ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Wtajemniczenie
|
hejaaa
![]() a ja dzis jade do domku, bo juz od dawna nie bylam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]()
#1165 |
Rozeznanie
|
Dzieńdobry
![]() ![]() Aguś powodzenia w rozmowie i miłego oplania ![]() ![]() ![]() Ps: Brazylia wygrała ![]() Miłego dnia
#1166 |
Zakorzenienie
|
heh ja w czwartek tez mam zamiar sie byczyc zaprosiłam znajomych na grila i bedziemy imprezoewac
![]() Heh niema to jak miastowe imprezki niby nijak ale zawsze jest fajnie ![]()
![]() |
#1167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
MM to forum Moje Makijaze ![]() Mam nadzieje ze na rozmowie dobrze pujdzie nie dziekuje by nie zapeszyc ![]() Ja tez ogladałam meczyk bylam za Brazylia i wygrali ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
Witam!
Dziś mam drugą jazdę na kursie prawa jazdy i nie mogę się już doczekać! Poza tym to rozwaliły mi się drzwi od zmywarki i muszę czekać na majstra, który przyjdzie i to naprawi. Nie wyobrażam sobie zycia bez zmywarki ![]() TEraz zmykam, bo mam dużo pracy dzisiaj. Miłego dnia dziewczyny! |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do meczu...tez ogladalam i podobal mi sie, tak jakby sobie grali dla przyjemnosci, jak kogos afaulowali to zaraz przeprosiny, usmiechnieci..w ogole super ![]()
![]() |
#1170 |
Zakorzenienie
|
heh a ja pobawilam sie jeszcze troche aparatem i porobiłam jeszcze troche fotek mojich zakupów lumpikowych
![]() 1 jasnoniebieski sweterek ![]() 2 krótka katanka na fotce wyglada nijak ale jest bardzo ja lubie ![]() 3 cienka lekko niebieska bluzeczka z topikiem pod spoden jest super ![]() 4 rózowy biustonosz ![]() 5 czarna kopertowa bluzeczka wiazana z boku ![]() 6 dluga kremowa bluzeczko-tunika
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.