![]() |
#1201 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
Witajcie wieczorna pora Ja dzis byłam w Gdyni z Tzecikein na skwerku w Gdyni na piwku ![]() ![]() ![]() Ehhh zmarzłam na dworzu i jeszcze komary mnie na dodatek pogryzły ![]() ![]() Agata sliczne zdjecia bardzo ładnie wyszłas ![]() ![]() Łucja nie ciebie jedna "zaatakowały" japonki ja po wczoraj mam 2 odciski w miejscu gdzie byly paseczki ![]() ![]() Przyłacze sie do przeciwniczek Karmi ![]() ![]()
![]() |
#1203 |
Wtajemniczenie
|
bratanica -wiktoria
![]() a co do japonek to moje pierwsze japonki mialy taki plastikowy rulonik chyba zabezpieczajacy zeby sie nie rozwalily i strasznie mi charataly wlasnie przestrzen miedzy paluchami...aj sie naplastrowalam wtedy..a kupione byly w hali w gdyni ![]() ![]() ![]()
#1204 |
Zakorzenienie
|
Agata ja mnie pamiec nie myli to polujesz na takie z czarnymi paseczkami?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
Jej ale sliczna pioseke mi ktos na meila przysłał
![]() Andrzeja Cierniewskiego - "Jedna mala łza" sliczna łucham juz 30 minut cały czas ta sama i nasłuchac sie nie moge Przesliczna ![]()
![]() |
#1206 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy moglabys mi ja przeslac mailem ![]() ![]() - moja kuzynka tez lubi ten utwor, ale nie ma netu. Chcialabym jej zrobic niespodzianke ![]() Moj mail asia@multi-ip.pl Bylabym Ci bardzo wdzieczna ![]()
![]() |
#1207 |
Raczkowanie
|
Chyba juz nikt nie nawiązuje do tego tematu ale cóż Ja jestem szczęsliwą i dumną słupszczankąxPmimo ze to jedna wielka dziura
|
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
Witamy nowa pomorzanke
![]() Asia poszło ale chyba to tu niedozwolone pewnie własnie łamiemy regulamin ![]()
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
Asia doszła piosenka???? ?Ja juz ide lul;u zmeczona jestem i wszystko mnie swedzi po tych komarach ze tez człowiekowi zyc nie daja ![]() Słodkich snów kobitki ![]() ![]()
![]() |
#1210 |
Wtajemniczenie
|
tak agnieszko wlasnie na takie poluje...rozejrze sie jutro po mojej miescinie moze cos znajde
![]() pieguski zrobilam..ale utwierdzilam sie w przekonaniu ze jestem antytalnet pieczeniowy...bo pierwsza blacha spalona i do kosza, druga juz jak cie moge, dopiero trzecia porcja wyszla pyszna ![]() ![]() ![]() a piosenka "jedna mala lza" jest bardzo wzruszajaca...do tego jako podklad do serialu dokumentalnego tvp2 o dzieciach z domu dziecka...uch chwyta za serce...zawsze mam lzy w oczach jak widze ten program i leci czolowka... aha i witam i pozdrawiam nowa wizazanke-pomorzanke ![]()
#1211 |
Zakorzenienie
|
O tak chwyta za serce ten program zawsze zal
![]() ![]() Bardzo kocham dzieci na szczescie TZecik tez ![]() Jeszcze raz dobranoc ![]()
![]() |
#1212 |
Raczkowanie
|
![]()
To teraz ja zaszpanuje fotką z dzieckiem :P To moja kuzynka Martynka
![]() Jedno foto to ze spotkania z Żą Miszelem, nie mogłam się powstrzymac ![]() on jest boski! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
Witam Was DZiewczyny!
Jutro mam rano jazdy, więc uważajcie na samochody prowadzone przez nawiedzoną blondynkę ![]() Zrobiłam sobie przed chwilką frencha na stópkach i mogę się pokazać ludziom w sandałkach ![]() A mozę wizażanki pomorzanki spotkamy się kiedyś na gdyńskich zapiekankach, skoro wszystkie tak je lubimy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Morrisey Czas edycji: 2006-06-16 o 10:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dostalam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Sliczna mamy pogode ![]() ![]() Jesli chodzi o japonki to wlasnie do mojej kolekcji dolaczyly te z tym plastikowym rulonikiem... i cholernie zaluje, ze je w ogole kupilam ![]() juz 2 dzien nie moge chodzic ![]() obetne to gowno ![]() ![]() Maracujo ladne zdjecia ![]() i milego dnia babeczki ![]() ![]()
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Rano wstałam zrobilam sobie sniadanko ![]() ![]() ![]() Asiu ciesze sie ze otrzymałas piosenke ![]() Maracuja fajne foteczki sliczna kuzyneczka ![]() Bieliczku dzieki za ostrzezenie ![]() ![]() Bieliczku ja tez jestem za by spotkac sie na zapiekaneczki kawke czy piwo ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia kobitki ![]()
![]() |
#1218 |
Raczkowanie
|
![]()
dzien dobry
![]() ja też jak tylko wstałam to podreptałam do kuchni po śniadanko i teraz właśnie konsumuję ![]() Kurcze tak to z dziećmi jest-nikt nie napisze że ja śliczna, tylko że dzieciak ![]() ![]() Spotkanie może być w Sopocie, tak po środku coby nikt nie miał za daleko ![]() ![]() ![]() Jakie macie plany na weekend ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja jazdy bede miała chyba dopiero w sierpniu albo i później, także jeszce zdążę uprzedzić w razie czego ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i miłego dnia ![]()
![]() |
#1219 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja bylabym bardzo chetna, ale niestety w Trojmiescie bede dopiero we wrzesniu ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1220 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Podziwiam cie za pogode ducha na pierwszych jazdach i gratuluje instruktora ![]() ![]() ![]() Gybym byla w Gdyni,pewnie wypatrywalabym blondynki w "ELCE" ![]()
![]() |
#1221 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny w ten piękny słoneczny dzień
![]() ![]() ja też jestem za pomysłem by się spotkać na zapiekaneczkach lub kawce ![]() albo na herbatce ![]() kocham pić herbatke w Cyganerii ah ![]() albo kawe z plastrem pomarańczy i śmietanką ![]() ahh sie rozmarzylam.... a ja dzis czekam na kolezanke poplotkujemy sobie bo 10 lipca wyjezdza do Norwegii ( nastepna wyjezdzajaca ![]() a ja potem poczytam troche na balkoniku ![]()
#1222 |
Rozeznanie
|
Dzieńdobry
![]() Grin studiuję opiekę i wychowanie. Śliczne radosne zdjęcia. Ja na ogół mało się uśmiecham ![]() Aisne nigdy ine piłam tego Gingersa ,ale po Waszym odczuciach nie żałuję ![]() ![]() Łucja z japonkami miałam to samo,bo własnie plstikowym g* obijają tą gumkę. Rok temu kupiłam w CCC za 10 zl japoneczki i śmigam w nich smiało bo o dziwo nie obcierają ![]() Też bym chętnie poszła z Wami na zapiekanke ,ale mam do Was najdalej ![]() Wczoraj u mnie ktoś słonko zakosił i nici z opalania. Dzisiaj TZ zabrał auto i na działkę nie mam jak pojechać no chyba ze 20 km z buta ![]() ![]()
#1223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1224 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ohhhooohhohoho!!! Makaron z truskawkami i twarogiem... az mi tu zapachnialo ![]() Zyc nie umierac! I jak ja mam teraz zjesc te moje brokuly? ![]() Ty Beliczku na wloski a ja francuski musze kuc... ![]() Ehhh co za zywot ![]() ![]()
![]() |
#1225 |
Rozeznanie
|
A bym sobie truskawki zjadła
![]() ![]() ![]()
#1226 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do zdjec to ja sie zawsze usmiecham..juz wszyscy gadaja ze ja sie szczerze do zdjec hehe...ale widze ze moja bratanica tak samo i bardzo dobrze ma cos po cioci ![]() ![]() no to teraz czas na powitanie ![]() ![]() a ja dzis zeszlam pol miasta, juz nic mi sie nie chce..a musze sie w koncu wziac za nauke, bo mialam dzis sen, ze byl dzien przed egz a ja nic jeszcze nie przeczytalam...uch ![]() kupilam sobie w koncu japonki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ok ja w koncu cos poczytam bo leniuch ze mnie i dwa dni nic nie robilam, dosc odpoczynku ![]() ![]() pozdrawiam ![]() aaa ps...maracuja zeby ci dobrze zrobic to mowie...oo jaka ty fajna... ![]() ![]()
![]() |
#1227 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1228 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1229 |
Zadomowienie
|
![]() Agatko super japonki ![]() ale ja narazie mam do wszystkich wstret hehehe ![]() Makaron z truskawkami... ![]() Zglodnialam ![]() Jesli chodzi o spotkanie to super pomysl ![]() Szkoda tylko ze tak pozno... ![]() Bo ja wlasnie dzis sie dowiedzialam, ze dostalam prace... w sumie to az 2 ![]() od 4 ![]() a pozniej lece do nastepnej pracy... takze niezle zapowiadaja mi sie wakacje hihi ![]() No nic uciekam cos zjesc bo mi beliczek ochoty narobila hehe Buziaczki ![]()
![]() |
#1230 |
Zakorzenienie
|
![]() Zmordowana po całym dniu wrócila głodna zła i zmeczona byłam na tych rozmowach jedna to totalny niewypał ta od tego faceta co byłam w srode juz jakies kapelusze bym miała sprzedawac na barana i heja po plazy ![]() W drugim miejscu byłam na rozmowie kobieta była sympatyczna i powiedziła ze da znac jutro praca w sklepie w Gdansku do konca wrzesnia a ta trzecia rozmowa to wyjazd do Władysławowa bylo by fajnie no ale sama niewiem ![]() Ahhh ale mi smaku na truskawki narobiłyscie i widze ze tu same amartorki Gingerka ![]() Bieliczku byłam dzis ostrozna na ELKI ![]() ![]() ![]() Agata gratuluje sliczne japoneczki ![]() Łucja gratuluje pracy poprawka 2 A co do spotkanka mogłybysmy w przyszłym tygodniu sie gdzies wyrwac ![]() buziaczki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.