![]() |
#1411 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Wtajemniczenie
|
heh aisne...a ja juz jestem tak przyzwyczajona do tych wszystkich seriali ze nawet jak sa nudne to ogladam z przyzwyczajenia...czyli klan, m jak milosc, od jakiegos czasu wciagnelam sie w plebanie..ech
![]() ![]() lucjo nie martw sie, nie jadlam ![]()
#1413 |
Zakorzenienie
|
Łucja calusek dla ciebie
![]() Agata dziekuje za torcik sie najadlam i ledno sie ruszam oddaje talerzyk i szklanke do pomycia ![]() ![]() Ja ogladałam na TVN :matka przeciw matce" jakos głupio sie skonczyło ![]() ![]() Ehhh chciała bym zebysmy juz zamieszkali razem ale wyjazd TZecika sie odkłada i odkłada i niemamy pieniazkow ale obiecalismy sobie ze juz na Boze Narodzenie bedziemy w naszym mieszkanku ![]() oki to słodkich snów buziaczki ![]()
![]() |
#1414 |
Zadomowienie
|
Hej dziewuszki
![]() Chcialam zyczyc kazdej udanego dnia ![]() A teraz uciekam sprzatac bo zaraz przyjada goscie a mnie sie troche przysnelo hehe ![]() a i wiecie co dzisiaj farbuje wloski ![]() Zobaczymy co z tego wyjdzie hihi ![]() buuziaczki ![]()
![]() |
#1415 |
Zadomowienie
|
Hej dziewuszki
![]() Chcialam zyczy kazdej udanego dnia ![]() A teraz uciekam sprzatac bo zaraz przyjada goscie a mnie sie troche przysnelo hehe ![]() a i wiecie co dzisiaj farbuje wloski ![]() Zobaczymy co z tego wyjdzie hihi ![]() buuziaczki ![]() EDIT: Alez dubel ![]() ![]()
![]() |
#1416 |
Wtajemniczenie
|
hejka dziewczynki
![]() a ja dzis bylam na ryneczku z kolezanka, ale pogoda beznadziejna u mnie...jakos tak niby cieplo ale zimno, jak wrocilam do domu to bylam oblana potem jakbym kilometr przebiegla..taka ciezka pogoda bleeee.... poza tym musze chyba jakies pranie zrobic, ale nic mi sie nie chce..standard ![]() milego dnia zycze ![]()
#1417 |
Zakorzenienie
|
witajcie kobitki ![]() ja wrociłam z zakupow z miesnego zaraz jede jeszcze do banku ![]() ![]() ![]() Strasznego dzis mam w sobie lenia nic mi sie jechce szkoda ze niemam jakiegos robota co by zamnie czesc prac wykonywał było by fajnie Łucja jetem ciekawa co tam zrobisz na tej głowie na jaki kolorek fabujesz???? Agata to moge dorzucic cos do pralki twojego jak ci sie niechce prac bo własnie wlaczylam pralke ![]() ![]() oki to ja zmykam miłego dnia
![]()
![]() |
#1418 |
Wtajemniczenie
|
ojj chyba sie spoznilam z tym praniem
![]()
#1419 |
Rozeznanie
|
Witam wieczorowa porą
![]() ![]() ![]() ![]() Dziasiaj odwiedziłam jedynie moja babciunie. Przez tel powiedziala mi ze spadla z krzesla. Wiecie jak mi ciśnienie poskoczyło!!Brak słow..w końcu okazało się ze siedząc na pufie schylala się do szuflady i gdy chciała się wyprostowac to się jej w głowie zakrecilo i poleciała do tyłu. Zrobiłam Jej zakupy i nakazałam leżeć w łózku. Jutro pójdę znów jej plecy namasować. Mam nadzieję ,ze juz będzie lepiej. Wiem ,ze lata już nie te,ale żeby z pufy takie coś wywinąc ![]() Łucja pochwal się jaką zmiana w kolorku włosów nastąpiła ![]() Aguś ![]() ![]() ![]() Miłego wieczorku kochane. Ps. Niemcy wygrali z Argentyną ![]() ![]()
#1420 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Jesli chodzi o wloski to nie byla to jakas kolosalna zmiana ![]() ![]() ![]() ![]() Kolor wyszedl swietnie i jestem bardzo zadowolona ![]() Jednak salon fryzjerski musze i tak odwiedzic bo musze zrobic cos z moimi niesfornymi koncowkami hehe ![]() ![]() Tez sie zdenerwowalam wygrana Niemiec ![]() Tak sie zastanawiam czy ktoras z was wybiera sie na jutrzejszy koncert? Na placu zebran ludowych ponoc ma byc scooter... Mnie 14 letnia kuzynka wyciaga ![]() ![]() Buziaczki ![]()
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
heh Agata troche sie spozniłas
Łucja ciesze sie ze wizyta sie udala i jestes zdowolona Szkubana gratuluje udanego wieczoru Ja juz po grilu teraz ogladam meczyk z TZecikiem kibicujemy włocha eehhhh ci Niemcy widze ze nikt sie nie cieszy ze wygrali ![]() d niedzieli pracuje na skwerku miala isc jutro ale wyblagałam jeszcze jeden dzien wolnego ![]() oki to wracam na meczyk milego wieczoru buziaczki slodkich snów ![]()
![]() |
#1422 |
Zadomowienie
|
<Ziew>
Wstawać Wizażanki! Ja wstaję bo muszę jechać do pracy niestety ![]() ![]() Buuu nie chce mi się ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
Wstawac Ja juz od rana niespie ![]() ![]() ![]() ![]() wogóle zapomnialam wam napisac ze moj brat idze do wojska od wtorku ![]() oki zmykam na sniadanko całuski milej soboty
![]()
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
No no no widze ze wszystcy sie opalaja bo takie pustki ja siedzialam troche w ogródku ale juz mi za cieplo było ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wypoczywajcie ładnie ![]() ![]()
![]() |
#1425 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja już dzisiaj nigdzie raczej pupska nie rusze. Zle sie czułam na dworze ![]() Milej soboty Pomorzanki ![]()
![]() |
#1426 |
Wtajemniczenie
|
hejaaa
![]() a ja dzis dopiero wieczorem sie melduje ![]() ![]() potem zaraz po lumpku jechalam na ryneczek i kupilam sobie stroj kapielowy jejejeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a potem byl obiadzik i zaraz na dzialeczkie jechalismy troche slonca zlapac i spontanicznego grilla zrobic..i bylo fajowo ![]() ![]() ![]() a teraz zycze milego wieczorka, lece przegladac makijaze ![]()
#1427 |
Zadomowienie
|
Faktycznie pustki dzisiaj
![]() Ja jak wróciłam z pracy to tylko zjadłam obiadek i poszłam z TŻtem i jeszcze takim jednym kolegą na spacerek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Wtajemniczenie
|
a ja ide chyba do lozeczka..jeszcze tv poogladam (ale oczywiscie pewnie nic nie bedzie :P) i ide lulu
![]() dobranoc ![]()
#1429 |
Zakorzenienie
|
witajcie juz wstalam wczoraj nie napisalam nic wieczorem bo milam po poludniu straszna wpadke wszystkich w domu zdenerwowaalm ![]() ![]() ![]() Ale dzis jest juz wszystko dobtrze wróilam z kosciólka i ide do ogródka sie opalac ![]() Agatka gratuluje zakupów pochwal sie jak mozesz Marysiu oby wiecej takich milych dni slonecznego i miłego dnia
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 |
Zadomowienie
|
Aga nie dziwię się, że się przestraszyli, jak zemdlałaś tez bym się przestraszyła. Nie rób tego więcej
![]() Ja byłam dzisiaj na plaży (Chałupy), pobawiłam sie trochę w wodzie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
Mrysiu obiecuje nigdy wicej
Ja tez wlasnie wróciłam z plazy ![]() ![]() ![]() teraz ide szybciutko sie wysmarowac by cos z tej opalenizny zostało wieczorkiem napisze wam mój "BIZNES PLAN" ![]()
![]() |
#1432 |
Wtajemniczenie
|
hello
![]() a ja dzis tak jak wy bylam nad woda..tyle ze jeziorkiem bo do morza juz mi daleko ![]() ![]() ![]() ![]() a od jutra praktyki i wstawanie o 6 bleee...jak jatego dokonam...mam nadzieje, ze bedzie fajnie i nie bede sie zbytnio stresowac... ![]() no nic lece zwiedzac wizaz ![]()
#1433 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczor
![]() Na wstepie usprawiedliwienie za te 2 dni... ![]() Bylam na domkach dlatego nic nie skrobalam tutaj ![]() Teraz przejde do konkretow hehe ![]() Spalilam sie na twarzy i strasznie mnie piecze ![]() Ale widze, ze nie tylko ja korzystalam ze sloneczka ![]() Oj laseczki nie dosc, ze jestem padnieta to mam komputer zwirusowany... znowu ![]() ![]() Uciekam sie rozpakowac, umyc i odespac!! ![]() Buuuziaczki ![]()
![]() |
#1434 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
hehe Łucja widze ze jest nas juz 3 spalone ale mnie plecki pieka nigdy jeszcze na tak czerwono sie nie opalilam z reguly raczej jestem zawsze odrazu brazowa a dzis
![]() ![]() Ale ciesze sie ze wypadzik ci sie udał Co do mojego biznes planu a wiec: Brzydko powiem tamtego faceta u ktorego miałam pracowac i robic tatuazyki kopnełam w dupe na kilometr widac ze cos kreci ![]() ![]() ![]() ![]() Postanowilłam sama miec swoje stojisko a wiec odkupie sobie kawalek miejsca od takiego faceta co ma okularki przeciwsłoneczne przy palazy w Gdyni i tam bede stała z swojim stoliczkiem ![]() ![]() Wszystko na czysto bez przekretów a on zgodzil sie na 35 zł od dnia stania wiec nawet wzglednie Licze ze interesik bedzie sie krecil ![]() Ma juz sporo wzorkow ale zamowiałam jeszcze na allego jutro kupie henne krem kalke wode utleniona aplikatorka pedzelek to co mi potzrebne i licze ze od srody czwartku zaczne ![]() ![]() Heh ale jestem podekscytowana bede pania bizneswomen ![]() Ajjj ale mnie te plecki szczypia ![]() ![]() ![]() oki zmykam moze jeszcze wpadne ![]()
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
OOOOjej moja pioseneczka leci na TVN Sympuastik Kołysanka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eeehhh skoncyła sie juz ![]() ![]()
![]() |
#1437 |
Zadomowienie
|
Wow własny interes, gratuluję!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Jejku jak fajnie spac w swoim lozku ![]() ![]() nareszcie sie wyspalam ![]() Agnieszko no prosze ![]() ![]() Pogode zapowiadaja b. dobra takze wierze, ze Ci wszystko wypali ![]() ![]() Hmm ![]() ![]() bo na watku przewijam sie tylko ja, Agus, Agatka i Marysia ![]() Gdzie reszta sie podziala??? ![]() Pewno leza do gory brzuchem i korzystaja ze sloneczka ![]() ja zaraz tez ide zlapac troche promieni ![]() takze caluje wszystkie ![]() ![]() (bo w koncu jaki poniedzialek taki caly tydzien ![]()
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochaniutkie Oj Marysiu jak ty cos wymyslisz ![]() ![]() ![]() Ja własnie ruszam na zakupy potrzebne do tatuazyków i na bulwar jeszcze sie dokladnie z tym facetem ugadac No i do mamy by mi jakis napis z reklama zrobiła ![]() ![]() Łucja masz racje heh ponownie wita nasza ekipa Ja Ty Marysia i Agata Oki ruszam tylek z przed komputera na sniadanko i w droge buziaki na cały dzionek i udanego tygodnia ![]() ![]()
![]() |
#1440 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam
![]() O rany ale mnie tu dawno nie było .. pracy w new yorkerze nie dostałam ![]() ![]() ![]() Ja za to teraz pracuje u ojca w sklepie .. masakra jakoś sie nie spodziewałam ze praca w spożywczym moze byc taka ciężka ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:51.