![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
a dziekuje mi tez jakos avatorek sie podoba
![]() ju jestem kupilam caly kartonik i kologram truskawek Łucja specjalnie dla ciebie porcja lodów EDIT: rany wlasnie patrze a to juz 50 stronka naszego watku ![]()
![]() |
#1472 |
Zadomowienie
|
ooooooooo
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marysiu czestuj sie ![]() Heh wpadłam razem z TZecikiem ![]() ![]() ![]() korzystam z tego ze TŻecik poszedl po piwko do sklepu to sie wkradłam na wizazyk bo by juz marudzil ze znowu tu siedze ![]() ide jakiejs koszulki u niego w szafie poszukac do spania ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
dziendobry ![]() Szybko ucieklismy z tego namiotu bo juz o 8 bylo w nim goraco ale spało sie super ![]() ![]() Kubus(TŻecik) poszedł do sklepu po twarorzek bo na sniadanko zrobiłam nam nalesniczki ![]() Uwielbiam budzic sie kolo niego wspólne poranki robic nam sniadanko potem obiadek juz nie moge sie doczekac kiedy bedziemy mieszkac razem ![]() Po południu idzemy na plaże do Orlowa w nasze ulubione miejsce popływac w morzu woda jest taka przyjemna ![]() Oki zmykam milego dnia
![]()
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
|
Czeeeesc
![]() Dziekuje za pochwale avatarka ![]() Agus ty tez zmnieniona ![]() ![]() ![]() ehhh wiecie co ....jest duszno a ja musze jechac do centrum o fe ![]()
#1476 |
Zakorzenienie
|
heh no na wlasnie tez zawsze po avatorka poznaje jeszcze sie do mojego nie przyzwyczajiłam
![]() ![]() Ja juz po sniadanku ide pozmywc ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1477 |
Przyczajenie
|
Jestem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Rozeznanie
|
Wróciłam
![]() CZY CIEPLA JEST WODA W BAŁTYKU????????????? Pewnie Wy jesteście zachartowane,ale ja od razu sie przeziebiam jak jest poniżej 20 st.C. Nadal lecze gardło,ale juz antybiotyku nie biorę (czyli alkohol będę mogła pić ![]() Ogólnie nie wiem za co się zabrać. Pranie zrobione,teraz musiałabym trochę w dom ogarnąc (a mam lenia ![]() Jedziemy do Mielna. Spotkam tam którąś z Was? ![]() ide doczytać co tam u Was ![]()
#1479 |
Wtajemniczenie
|
WEEKEEEEEEEEEEEEEEND
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w koncu sie wyspie ![]() wiecie co, od dwoch dni strasznie mi stopy puchna...czy to mozliwe ze od ciepla tak moze sie stac? przeciez ani nie chodze duzo, a od siedzenia nie slyszalam zeby stopy puchly..dziwne to jakies, bo nigdy tak nie mialam.... ![]()
#1480 |
Zadomowienie
|
![]() Agus dziekuje za lody ![]() Witam Andziag78 ![]() Szkubana woda jest cieplutenka ![]() ![]() Mnie nie spotkasz w Mielnie ![]() ![]() Agatko - mojej kolezance zaczely puchnac palce u rak ![]() ![]() ![]() A jesli chodzi o moj dzien to: spalam jakies 3 h.. ![]() ![]() bo dzis minal rok od smierci mojej babci ![]() pozniej pracowalam ![]() ![]() milego wieczorka ![]()
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
wróciłam ledwo zyje ![]() Ale sie dzis nasiedzialam w wodzie az sie pomarszczylam ![]() ale warto było plecki mi tylko spieklo Dostałam paczke mam jzu wsztystko gotowe ![]() ![]() Agata to sie ciesze ze sobie pospisz nalezy ci sie co do puchniecie nóg tak bywa ze od siedzeenia czy chodzenia gdy jest bardzo cieplo spochna czasami ![]() Łucja mam nadzije ze lody samakowaly dala bym ci jescze ale juz wszystkie wyjedzone ![]() Szkubana woda ma 22 stopnie smiało wchodz jest extra zwłascza gdy na dworzu taki upal niestety narazie sie do Mielna nie wybieram nawet jeszcze nigdy nie bylam ![]() andziag78 witamy w pomorskich progach i zapraszmy jak najczsciej ![]() oki zmykam nogi umyc bo mam całe obkurzone ![]()
![]() |
#1482 |
Wtajemniczenie
|
haaj wieczorowa pora
![]() ![]() mi palce puchna jak jest cieplo i duzo ide..nie wiem jaki to ma zwiazek...ale po przejsciu jakiegos duzego dystansu ciezko mi pierscionki sciagnac..na szczescie te opuchniecia sa chwilowe ![]() ale goraco..mam otwarte okno a w ogole nie czuje roznicy ani zadnego chlodka...bleee ja nie jestem zwolennikiem takich upalow..wole zdecydowanie ciut chlodniejsze dni, nie ze jest zimno, ale tak zeby bylo do 25 stopni ... aga zrob sobie jakis tatuazyk i walnij fote zebysmy zoabczyly czy sie nadajesz hihih ![]()
#1483 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry babeczki
![]() Alez duszno... ![]() Agus jaki deszcz? ![]() ![]() ja zaraz ide pod prysznic, ubieram sie i uciekam po sklepach pochodzic ![]() a wieczorem pewnie jakas imprezka sie szykuje takze juz nie moge sie doczekac hihi ![]() Milego dnia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1484 |
Wtajemniczenie
|
hejkaaa
![]() a ja dzis oczywiscie sobotni rytual...lumpik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przed chwila czyscilam ruszt od grilla..wiecie mamy takie murowanego grilla i wieeeelki ruszt a juz taki syfiasty byl ze ho ho..ale i tak sie nie doczyscil ...a spocilam sie przy tym..wkurza mnie juz ta pogoda ![]() ![]() ![]() aha...i musze sie pochwalic, ze w koncu juz wiem, ze zaliczylam wszystkie egzaminy i oficjalnie mam wakacje ![]() ![]() a wy jakie plany macie na sobote? pewnie tez jakies plenereowe wyjscia albo imprezki wieczorem (oczywiscie lucja nie pominie okazji do imprezowania ![]() a jakie reakcje na totalne rzady kaczorow? najgorszy scenariusz wlasnie sie sprawdza...ja pierdziele kto im dal wladze???? zaczynam sie bac...
#1485 |
Wtajemniczenie
|
ej dziewuchy!! co tu taka posucha?? zadnego posta od 13? no wiecie? wstyd!!!do kąta !!
![]()
#1486 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Melduje sie ![]() Dzieeen dobry baby! ![]() Tak czytam o waszych ( bardzo czesto owocnych ) polowaniach na lumpiki i zastanawiam sie gdzie wy dostajecie takie fajne rzeczy ![]() Nie daleko mnie sa 3 lumpeksy, ja zwiedzilam 2 i przyznam sie szczerze, ze po tych 2 nie mam najmniejszej ochoty wchodzic do 3 ![]() Po prostu wiekszosc tych rzeczy nie przypomina w ogole... rzeczy ![]() a w jednym byl taki smrod ze nie moglam wytrzymac i wyszlam ![]() takze drogie pomorzanki powiedzcie jakie lumpiki wy odwiedzacie? i milej niedzieli ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() lucjo ja zawsze chodze to tego samego lumpiku u mnie w miescie..jest to jeden z sieci "centrum taniej odzieży" w trojmiescie one tez sa...wiadomo sa tez szmaty ale lubie go za to ze jest duzo markowych ciuchow: h&m, next, marks&spencer, nike, adidas i wiele innych...najwiecej jest ciuszkow z wysp bryt. poznac to mozna po ichniej rozmiarowce ![]() ![]() ![]() ![]() oo musze sobie spodnie podszyc ktore kupilam tydzien temu, w tygodniu nie chcialo mi sie po pracy...moze dzis to zrobie ![]() wiec dziewczyny zachecam do lumpkowania ![]() pozdrawiam ![]()
#1488 |
Raczkowanie
|
a ja jestem z ustki, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Wtajemniczenie
|
witaj jussia
![]() a mi sie weekend konczy, od jutra znowu ciezki tydzien pracy..buuu
#1490 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Witam nowa osobke Jussie ![]() (szkoda tylko, ze na witaniu sie konczy ![]() Agatko - ![]() Wlochy Mistrzem Swiata!! ![]() nie pisalam wczoraj nic bo z niecierpliwoscia ogladalam to spotkanie ![]() ja z TZcikiem obstawialismy Wlochy a reszta Francje takze byly zakladziki ![]() ![]() Czekalam na wymiane koszulek a tu du** nic nie pokazali ![]() ![]() a Cannavaro mmm... ![]() ![]() no nic zycze wam laseczki milego poniedzialku ![]() aaa prosze mi pod spodem oceniac nasz wateczek na 5 ![]()
![]() |
#1491 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() oo faktycznie watki mozna oceniac..ja w ogole z tego nie korzystam, ale oczywiscie wateczek pomorski ocenilam na maksa ![]() no a ja dzis standard, pobudka po 6, prysznic, malowanko, male sniadanko i kierunek sąd ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]()
#1492 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewuszki
![]() wracam po 3 dniowej nie obecnosci, mialm praciowac, robic tatuazyki, oplac sie, isc na imprezke .......... a skonczylo sie na 3 dniowym pobycie w szpitalu ![]() Niedawno wróciłam musze przyznac ze lekarzy to my mamy nielada specow pisałam wam ze mam silne bóle zawroty głowy dusznosci i lekarzyki stwierdzily podejrzenie torbiela......... w piatek wieczorem mialam okropnie silne bóle i krwawiłam zawiozło mnie pogotowie i kazalo sie ze byłam w ciazy(pozamacicznej) i poronilam. ![]() ![]() Cale 2 dni plakałam moze nie planowałam byc teraz mamusia ale jak sie dowiedzialam ze moglam nia byc to popadłam w rozpacz. Dobrze ze moj kochaniutki był przymnie wspierał mnie cale dnie i noce. ![]() Wyszłam z szpitala ale tylko pod warunkiem ze bede lerzec w łóżku ![]() wszelkie moje plany odłorzyły sie w daleka przeszłosc . Wraca do łozeczka trzymajcie sie dziewuszki ![]()
![]() |
#1493 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Ojej Agus ![]() ![]() ![]() Nawet nie wiem co mam Ci napisac... ![]() Najwazniejsze, ze masz wsparcie ![]() Przede wszystkim wspanialego TZcika, ktory zapewne jest teraz z Toba ![]() rodzine, przyjaciol i grupe zawsze pomocnych wizazanek pomorzanek ![]() Trzymaj sie cieplutko kochana ![]() ![]() ....Widac jakich mamy specjalistow eh ![]()
![]() |
#1494 |
Zadomowienie
|
Aguś kochana, trzymaj się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() /A ja osobiście jadę jutro po wyniki z matury, więc nie wiem jak dzisiaj zasnę..../ |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
Łucja i Marysia bardzo dziekuje
![]() ![]() kuzyn wlasnie porzyczyl swojego lapcoka i moge poklikac w lożeczku i miec kontrole nad wszystkim ![]() TZecik to naprawde kochany kupił mi dzis kilogram truskawek ogromnego arbuza i 4 jogurciki bym dobrze sie odrzywiala i szybciutko do zdrowia wrócila jutro obiecał przyjechac i ![]() co do specjalistów bez kometarza ![]() Marysiu bedzie dobrze szkoda sie denerwoawac jutro zobaczysz ze same 5 beda ![]()
![]() |
#1496 |
Zakorzenienie
|
Ja juz ide spac ![]() ![]() slodkich snów kochaniutkie ![]() Załanczam sliczne koteczki dostałam od psiapsiółki na poprtawe humorku (kochana Monisia ![]()
![]() |
#1497 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja tez juz lece spac ![]()
#1498 |
Zakorzenienie
|
Agata bardzo Ci dziekuje kochaniutka jestes
wszystkie jestescie kochane zawsze dobrym słowem wesprzecie az sie łezka w oku kreci ![]() ![]() ![]() ps. Lekarze mowia ze wszystko bedzie dobrze i bede miała jescze cala druzyne piłkarska dzieciaczkow ![]()
![]() |
#1499 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() witajcie dziewuszki Ja juz na nogach znaczy obudzona i w łóżeczku leze ![]() ![]() ![]() ![]() Musze zadzwonic do tego faceta który miał mi dzierzawic kawałek tego terenu przy plazy bo zaplacilam mu za 10 dni a tu wszystko przepadnie mam nadzieje ze jakos sie ugadamy i bedzie dobrze bo szkoda mi tych pieniazkow 300 zl piechota nie chodzi . Widac ze facet wporzadku wiec jestem dobrej mysli ![]() milego dnia kobitki
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.