![]() |
#1561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
Wpadłam sie przywitac
![]() ![]() miłego dnia i całego tygodnia
![]()
![]() |
#1562 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Aga jak wrocisz to koniecznie napisz co mowil lekarz ![]() Ja musze sie wziac za sprzatanie ![]() ![]() ![]() milego dnia ![]()
![]() |
#1563 |
Zadomowienie
|
Hej dziewuchy
![]() Godzina 11 a mi sie juz nic nie chce ![]() ![]() Aga, koniecznie napisz co tam ci lekarz powiedzial.ale jestem pewna w 200% ze wszystko jest ok ![]() Lucja - lacze sie w bolu sprzatania mieszkania.Tylko dlaczego mnie nikt potem nie chce zabrac na mrozona kawke ![]() Buziaki dziewczyny! Zycze milego dnia ![]() ![]()
#1564 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() czekamy aga na relacje z wizyty u lekarza ![]() a ja dzis tradycyjnie pobudka o 6:20, sąd, powrot do domu, obiadek i kompik ![]() ![]()
#1565 |
Zadomowienie
|
Hej! To znowu ja.
Aga czekamy na relacje od lekarza! ![]() A mi sie jak nic nie chcialo, tak nic nie chce dalej ![]() I jak siadlam o 11 przed komputer tak siedze do tej pory -nic nie zrobilam, tylko pranie ![]() ![]() TZ przyszedl z pracy, wiec zaczelam sciemnac ze glowa mnie boli, dlatego nic nie zrobione...Ehh no coz! Zreszta jutro tez jest dzien, a co ma wisiec nie utonie-jak mawia moja mama ![]() Dobra, zmykam, choc jeszcze nie wiem gdzie i po co ![]()
#1566 |
Zakorzenienie
|
HEH u lekarza zle
![]() Stad te zawroty glowy i nagle osłabienia ![]() ![]() ![]() Tak ze myslałam ze juz wszystko lepiej a tu eehhhh ![]() ![]() Nawet niemam checi nic pisac przepraszam :P jutro cos wiecej skrobne ![]()
![]() |
#1567 |
Wtajemniczenie
|
oj aga najwazniejsze ze z kobiecymi wszystko ok...a z anemii raz dwa wyjdziesz, witaminki i dobre odzywianie sie tylko na dobre ci wyjdzie
![]() ![]() ![]() lucja zaraz zarzuci cie owocami ![]() ![]()
#1568 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie martw sie,jedz duuuzo zelaza, magnezu i wszystko co lekarz Ci przepisal.Zobaczysz, ze zanim sie obejzysz a juz bedziesz miala piekne wyniki badan.Takze nos do gory. Wazne, zebys zdrowo sie odzywiala i duzo odpoczywala.I tyle. Trzymaj sie cieplo i naprawde nie martw sie tym tak ![]()
![]() |
#1569 |
Zadomowienie
|
Asiu - ja moge Cie zabrac na mrozona kawe
![]() Agatko - oj wiem jaki to bol ![]() ![]() Agnieszko - ![]() qrcze az sie zdenerwowalam.. ![]() ale wszystko sie ulozy zobaczysz ![]() ![]()
![]() |
#1570 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jutro rano specjalnie pojde na ryneczek i Ci kupie kuuupe owocow ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1571 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hmm a przy okazji, mam nadzieje, ze w pazdzierniku zrobimy spotkanko pomorskie ![]()
![]() |
#1572 |
Zakorzenienie
|
Oj dziekuje wam kochaniutkie
![]() ![]() Lekarz powiedział ze niema co sie marwtic ale ja jakos sie bardzo przejełam i pozatym mam taki zły dzien dzis ![]() Zepsłulam dzien wolnego przyjaciółce przyjechała domnie w odwiedziny poszla zemna do lekarza potem poszłysmy na troszke na spacer i tak strasznie mi sie słabo zrobiło ![]() ![]() Tam pani mna sie zaopiekowala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Łucja dziekuje nie musisz isc tak z rana po te owoce moze byc po południu albo jak bedziesz miała czas Agata wiem ze ciezko wstac gdy wszystcy wygrzewaja sie w cieplym lożeczku ja nie raz wstawalm o 430 gdy domownicy sie na 2 bok przewracali a ja do pracy ![]() Asiu co do spotkanka to ja jestem bardzo chetna a czemu dopiero w pazdzierniku moze w sierpniu albo pod koniec lipca??? ![]() Obiecuje na spotkanku kazdej postawie mrozona kawe albo piwko ![]() ![]() Buziaczki dla was
![]()
![]() |
#1573 |
Zakorzenienie
|
Ide lulu
![]() słodkich snów kochane ![]()
![]() |
#1574 |
Zadomowienie
|
Ojoj Aga, nie zamartwiaj sie tak
![]() - zobaczysz, ze wszystko sie ulozy. Ja tez ide juz spac, tylko jeszcze pomaluje sobie paznokcie, bo jakos nie chcialo mi sie w ciagu dnia ![]() Aga, jutro Lucja przyniesie Ci swieze owoce a ja korzystajac z okazji tez mam prezent dla Ciebie. Otoz, wiem z wlasnego doswiadczenia ![]() ![]() ![]() Buziaki dla wszystkich pomorzanek ![]()
#1575 |
Gość
|
![]()
Drogie dziewuszki!
![]() Aga, dołączam się do dziewczyn, nie przejmuj się tak tą anemią, łykaj witaminki a będzie OK. ![]() ![]() Jutro wyruszam w Bory więc wskakuj w walizeczkę.... ![]() A dziś miałam pracowity dzień na działce. Zbierałam ogórki i czarne porzeczki. Z ogórków potem kiszone robiłam. ![]() ![]() Aga, ode mnie z działeczki świeżutkie pomidorki, dużo witaminek (szczeg. prowitamina A czyli karoten)...specjalnie dla Ciebie ![]() Agata, współczuję z tym wstawaniem, też to przechodziłam ![]() No to lecę pod prysznic i spać. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1576 |
Zadomowienie
|
![]() Mialam drobne( ![]() ![]() takze aga nakupowalam Ci truskawek, czeresni i arbuza ![]() ![]() ale mnie brzuch od rana boli ojej ![]() moze spozniony gosc wreszcie zawita ![]() milego dnia wam zycze ![]()
![]() |
#1577 |
Zakorzenienie
|
dziendobry ![]() Wstałam dzis pelna zycia patrz patzre a tu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asiu chyba mis dobrze pilnował bo spalam jak zabita dawno tak dobrze nie spałam Gosiu eehhh chyba dzis nie moge zabrac sie w tej walizeczce bo tŻecik na urodzinki w niedziele i chyba niezdarzymy wrócic ale bardzo dziekuej ze o mnie pamietałas ![]() Łucja gosc napewno sie dzis pojawi ![]() ![]() Ja zaraz jade przyjaciółke na dworzec odstawic ja bo wraca do Chalup a potem z TZecikeim do towarzystwa i by pilnowal mnie podczas podrozy ![]() ![]() Wszystkim wam kochane udanego dnia zycze ![]()
![]() |
#1578 |
Raczkowanie
|
A ja mam dla Was wszystkich bardzo dobra wiadomosc
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1579 |
Zadomowienie
|
![]() Fraise - alez mi ochoty na zakupy narobilas ![]() ![]() fajnie ze takowe cos nam wybuduja ![]() ![]() Wiecie dziewczyny co ja przed chwila zrobilam? 40 km na rowerze! ![]() zjadlam obiadek i uciekam pod lodowaty prysznic ![]() a gosc idzie juz od wczoraj i cos dojsc nie moze ![]() eh a niedlugo szykuje sie niezla impreza ![]() ![]() ![]() caluje ![]()
![]() |
#1580 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ehh ja jakos nie za bardzo ciesze sie na nowy hipersklep ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie dzisiejszy dzien jest taki sobie.Zle sie dzis czuje.Jakos mi mdlo i brzuch mnie boli od kilku dni - boje sie ze sie przedzwigalam ![]() Na dodatek mam fuche na 2-3 tygodnie, czyli bede musiala zasuwac jak motorek od rana do wieczora. Ehhh chociaz jakies pieniazki wpadna, moze. Teraz uciekam, bo jade z TZcikeim moim ukochanym ![]() Takze do zobaczenia...Buziaczki pomorzanki ![]() Aha!!! Aga - pamietaj zeby sie nie przemeczac!!! Spacerki sa OK ale nie tak dlugo!!! Dobrze, ze Cie twoj mezczyzna pilnuje ![]()
![]() |
#1581 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() Juz dawno wróciałam ale musialam odpoczac w sumie rozmowa jakos poszła ![]() ![]() Byłam tez z TZecikiem i kupilismy bilety na rejs do Jastarni w niedziele trak ze ruszamy o 10 rano a powrót o 20 ![]() Asiu niemartw sie moze to chwilowe dolegliwosci ![]() ![]() Łucja tak to bywa z goscmi ze zcsto sie spozniaja ![]()
![]() |
#1582 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() plose ![]() ![]()
![]() |
#1583 |
Zadomowienie
|
DZIEWCZYNY WSTAWAC !!! ![]() ![]() ![]() Dzis jest moj wielki dzien - zaczynam odchudzanie ![]() Nie wiem jak sobie poradze, ale mysle ze bedzie OK ![]() ![]() Teraz musze juz smigac do pracy, dzis troche mam zajec,ale co jak co do 15 powinnam sie wyrobic, zreszta moj TZ bedzie mi pomagal ![]() Pomorzanki, zycze Wam milego dnia
![]()
#1584 |
Zakorzenienie
|
juz juz wstaje ![]() ![]() dziendobry kobitki Ja juz na nogach zaraz jem sniadanie i musze zrobic pranie a potem wkoncu cos TŻecikowi kupic na te urodzinki bo jutro niedam rady a w piatek jade z rodzinka na przysiege do brata do Ustki ![]() ![]() ![]() ehhh chyba wydziwiam za mocno bo na nic sie nic niemooge sie zdecydowac ![]() Oj oby ta pogoda była w niedziele ładna zeby chociaz niepadało ![]() oki ja zmykam to milego dzionka
![]()
![]() |
#1585 | |
Zadomowienie
|
Witajcie Pomorzanki
![]() Ja wczoraj pożegnałam TŻta, który pojechał na miesiąc do Anglii więc będę teraz szaleć ![]() ![]() ![]() Zastanawiam się po co robić takie bajeranckie śluby i wesela, skoro potem tylko nerwy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1586 |
Zadomowienie
|
http://www.ece.de/pl/shopping/center/gbg/gbg3.jsp
Co do Galerii Bałtyckiej ![]() Będzie 1 100 miejsc parkingowych ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1587 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry babeczki
![]() Agus milych poszukiwan i trafionego prezentu ![]() Marysiu alez Ty luzacko podchodzisz do wyjazdu Twojego TZcika ![]() a ja sie tak zdenerwowalam jak uslyszalam, ze na poczatku sierpnia znowu musi na miesiac wyjechac ![]() denerwuje mnie ta jego praca ![]() ale pierdziele juz to zamartwianie zrobie tak jak Ty... Bede szalec ![]() Asiu trzymam kciuki za udane odchudzanie ![]() Powodzenia i wytrwalosci ![]() ![]() aaaa jesli chodzi o goscia ![]() ![]() Dzieki Bogu ![]() Miiilego dnia ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1588 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1589 |
Wtajemniczenie
|
witajcie dziewoje
![]() nie chce mi sie pidac, wiec tylko was pozdrawiam ![]()
#1590 |
Zakorzenienie
|
witajcie a ja juz po zakupach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozatym kupiłam sobie warzywa kalafior fasolke pomidorki arbuza( ![]() ![]() Asiu mam nadzieje ze wytrwasz na diecie ![]() ![]() Marysiu zazdroszcze tez bym poszla na jakies wesele albo slub ![]() ![]() Łucja to powiadasz ze gosc przyszedl to dobrze ![]() Agata skrobnij cos wiecej wiem ze pewnie padasz ze zmeczenia ale jeszcze 2 dni i weekend szybko minie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.