![]() |
#1681 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
noo widze ze asia jest na watku to mam nadzieje, ze cos napisze
![]() a tak poza tym to witam ![]() ![]() kurde a ja sie martwie bo moj kolega mial dzis przyleciec z londynu na urlopik do domu i nie wiem czy go wypuscili czy juz jest w domu...ech... pozdrawiam ![]() EDIT: o jednak asia nic nie napisala...ale widzialam ja...wiec sie nie wykreci ![]() ![]() ![]()
#1682 |
Zadomowienie
|
Helooo kobity...
Dawno nic nie pisalam, bo jakos tak nie za bardzo u mnie, wiec nie chcialam zamulac... W sumie to tylko chcialam Was pozdrowic ![]() ![]() Aga - Gratuluje... - poradzilas sobie w nowej pracy ![]() A gdzie dokladnie pracujesz ![]() ![]() Agatka wreszcie wakacje? Bylas w tym urzedzie znowu?(byc moze juz pisalas o tym a ja niedoczytalam, wiec jak cos to i'sorry ![]() maracuja -no i jak bylo na wyjezdzie? A nie mowilam,ze samoloty sa git ![]() ![]() Poza tym fajna fotka, ladnie wyszlas i fajny masz telefon ![]() 1141655 -faktycznie dawno Cie nie bylo u nas ![]() Co sie stalo? ![]()
#1683 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
oooo ty podgladaczu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() heh ![]() Co do Mody na sukces - wrrr - to pewnie Bruk ze stefania sie bily o Ridża (czy jak tam sie te imiona pisze, bo nie wiem...no co z wejherowa w koncu jestem co nie ![]()
![]() |
#1684 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1685 |
Zakorzenienie
|
witam wieczorkiem
![]() Ja dzis zmeczona i cały dzien w biegu najpierw w pracy potem u dentysty u lekarza na badaniach kontrolnych lekarz był zadowolony bo sa juz w miare dobre ![]() ![]() Jutro ruszam na łowy kreacji na romantyczna kolacyjke na która Tżecik mnie zabiera na moje urodzinki ![]() Heh Agata widze ze korzystasz z wakacji a co z ztymi praktykami byłas tam i powiedziałas ze dziekujesz im serdecznie ?? ![]() OOO Asiu miło ze wpadłas ![]() ![]() oki zmykam bo jeszcze musze pazurki pomalowac a juz taka godzina ![]() słodkich snów babeczki
![]() |
#1686 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja juz dawno na nogach, juz po sniadanku i juz nawet laznienke wyczyscilam ![]() ![]() Postanowilam spedzic ten czas jakos pozyteczniej, wiec pewnie zrobie sobie pazurki i pojde czystac ksiazke na sloneczko ![]() Tak sie zastanawiam...Dawno nie bylo tutaj naszego Beliczka ![]() ![]() No nic...Zycze udanego dnia pomorzanki ![]()
#1687 |
Wtajemniczenie
|
witam pomorzanki
![]() ja juz dzis zaliczylam zakupy na rynku, szlam z wieeeelkimi porami eheh wszystkich ludzi smyralam tymi zielonymi liscmi ![]() ![]() co do praktyk to nie poszlam po prostu, zaczelam szukac jakies pracy, wole juz cos robic za chociazby mala kase ale ze cos bede z tego miala ![]() ![]() noo u nas cala noc padala a teraz widze, ze sloneczko wychodzi ![]() a wczoraj moim znajomym coreczka sie urodzila, widzialam fotki..jaka sliczniutka, taka malusia, te dzieci sa takie wwszystkie do siebie podobne bo jakbym widziala moja bratanice z dnia porodu, nawet bardzo podobne ujecia ![]() zycze wam milego dnia dziewczynki ![]()
![]() |
#1688 |
Rozeznanie
|
Hełołłłłł
![]() ![]() aisne gratuluję anglistyki ![]() ![]() maracuja fajne zdjęcie i ten efekt odbicia komórki w okularkach ![]() 1141655 witam w klubie pedagożek ![]() ![]() ![]() ![]() Aguś Jarmark Dominikanki w tak deszczową pogodę "kręci się"?? Bo mój tato wybiera się do Gdańska jak sójka za morze ![]() Joaś ![]() Agata a moja znajoma dziś rodzi ![]() ![]() Ściskam serdecznie kazdą z osobna ![]()
#1689 |
Wtajemniczenie
|
dziewczynki zrobilam zupe
![]() ![]() ![]() wiec ppotrzebne bedzie pol kilo mielonego 2 pory pol kilo pieczarek 2 podluzne serki hochland (smietankowy i ziolowy) kostka rosolowa pieczarki czyscimy i kroimy w plasterki, podsmazamy na malusiej ilosci oleju, do garnka wlewamy tez ociupinke oleju (ja za duzo wlalam i tlusta zupka wyszla... ![]() ![]() ![]() jezor sobie poparzylam ![]()
#1690 |
Przyczajenie
|
Witajcie pomorzanki.Jestem nowa w wizazu.Urodzilam sie w Gdyni mieszkalam w Oliwie i na Chelmie a teraz mieszkam na wsi niedaleko Pruszcza .Pozdrawiam .
|
![]() ![]() |
![]() |
#1691 |
Wtajemniczenie
|
witaj kasia
![]() ![]() aga widzialam cie na watku i nic nie napisalas? oj oj bo sie pogniewamy? ![]()
#1692 |
Zakorzenienie
|
jestem
![]() eehhhh Agata przed toba nikt sie nie ukryje ![]() ![]() Strasznie mi brakuje Tzecika ostatnio mamy dla siebie tak malo czasu ja zaczełam prace i wszystko sie teraz pokaplikowało w tym tygodniu widzielismy sie tylko raz ![]() ![]() Okropnie sie za nim steskniłam i bardzo sie cieszyłam na jutrzejszy wypad i jak mi to powiedział prze ztelefon to tak sie poryczałam ze eeeeeeeehhhhhhh. ale juz mi troszke przeszło napisał smska przeprosił i zaproponował bym moze do niego na noc przyjechała jutro. o widze nowa pomorzanka zawitała kasia35111 ![]() ![]() heh Agata twój przepis na zupke brzmi smakowice szkoda tylko ze ja strasznie nielubie miesa mielonego mam jakis uraz i moge zjesc kazde miesko ale mielonego nie rusze ![]() ![]() ![]() heh Asiu ja tez miałam wczoraj sobie pazurki zrobic i prawie przynich zasnełam i dzis jeszcze rano szybko zmywałam rece bo tylko 3 pazurki pomalowalam ![]() Co czytasz ??bo ja ostatnio tylko na etapie filmów jestem dzis ogladałam w pracy fajna komedie "Ostatnie wakacje" bardzo polecam i film animowany "Skok przez płot" rewelacja ![]() szkubana a ty co nas tak zaniedbujesz??? ![]() ![]() ![]() oki ide poszukac kota bo dzis jeszcze w domku niebył nawet nic zjesc ![]()
![]() |
#1693 |
Zakorzenienie
|
kot nakarmiony
![]() ![]() ![]() Buziolki
![]() ![]()
![]() |
#1694 |
Zadomowienie
|
Hellooo
(widze Age, obecna na wizazu, ale na pomorskie nie zawitala jeszcze ![]() ![]() Ja wlasnie pije pyszna kawke, bo jakos dobudzic sie nie moge. Aga -na co ty, nie martw sie ta impreza tak...Nawet lepiej jak nie pojdziecie-bedziecie mieli czas tylko dla siebie, ty nie bedziesz sie meczyc! To ze wyniki sie poprawily to nieznazy, ze masz przestec o siebie dbac! ![]() ![]() Kurde, musze zmykac, bo wlasnie widze, ze szefuncio jest juz obecny...nie chce zeby widzial jak sie obijam ![]() Buziaki kobitki ![]() ![]() ![]() P.S Czytam teraz "Udreka i ekstaza" I.Stone - kocham biografie ![]()
#1695 |
Wtajemniczenie
|
witam..
![]() a u mnie od rana leje..a wczoraj jaka burza byla hohohoooo ![]() kupilam sobie w lumpiku bluzke ktora przykul;a moja uwage ze wzgledu na tekst ![]() ![]() ![]()
#1696 |
Rozeznanie
|
Melduje się.Wczoraj tak mnie TŻ wytrącił z równowagi,ze wstyd mi powiedzieć co mu zrobiłam
![]() ![]() ![]() Moja znajoma od wczoraj jest w szpitalu. Specjalnie na 6 rano jechała na cc . Ponakłuwali biedulke a poród i tak wyznaczyli na dzisiaj. Oby w końcu przytuliła swe maleństwo do piersi. Strasznie się denerwuje. Agatko napis super ![]() ![]() Joaś to dlatego tak żadko na wizażu Cię widać.Zaczytałaś sie ![]() Aguś moj tato chyba w ogóle nie pojedzie do Gdańska. Bo niby zbyt drogo chcą od miejsca ![]() ![]()
#1697 |
Zadomowienie
|
Witam kobietki
![]() Czesto mnie tu nie ma ![]() ![]() wiec wiem co i jak ![]() ![]() ale sle buziaki i pozdrowienia ![]()
![]() |
#1698 |
Zakorzenienie
|
witajcie kobitki ![]() Wróciłam z pracy i własnie zjadłam obiadek ale sie dzis wkurzyłam na taka babe ![]() ![]() Do Tzecika jade pozniej tak koło 20 jak pomnie wpadnie autkiem z kolega ![]() ![]() Asiu pewnie ze nie przestałam o siebie dbac ![]() ![]() ![]() Agata bluzeczka fajna ![]() ![]() Szkubana o tak za miejsce na Jarmarku drogo sobie licza moja kolezanka sprzedaje wate cukrowa i za miejsce płaci 90 zł za dzien a to tylko kawałeczek powierzchni 1.5x1.5 metra Łucja to musisz cos skrobnac jak bedziesz miaąl troszke czasu co tam u ciebie oki ide posprzatac troche mam jeszcze 2 filmy moze obejrze jakis potem wezme kapiel relaksujaca ![]() ![]() Buziaczki ![]() ![]()
![]() |
#1699 |
Wtajemniczenie
|
niestety nie mam cyfrowki wiec nie strzele fotki
![]() lucja kurde gdzie ty sie podziewasz? pracujesz gdzies czy co? ktos cie porwal i dopuszcza raz na tydzien do kompa? ![]()
#1700 |
Rozeznanie
|
Aguś no własnie ceny są przerażające. Za 1/1m chcą 64 zł dziennie. Doliczyć koszty dojazdu,towaru ,stanie i popyt. Nie opłaca sie tacie
![]() ![]() Własnie skończyłam pielęgnację siebie ![]() ![]() ![]() Za godzine planowo jade do wójostwa film z wakacji pokazać,a potem moze na tańce ![]() ![]() Łucja ![]() aaa.U Was zimo i pada???? Bo ja w topie cały dzień chodze i okno otwarte i jeszcze mi duszno hmmm. NIech te chmurki do mnie nie dolatuja ![]()
#1701 |
Zakorzenienie
|
Ufff ale sie zmeczylam wymyłam schody upiekłam ciacho z jagodami posprzatalam w szafce pomalowałam sobie pazurki i czekam na TZecika ma sie zjawic tak po 20
![]() heh wiecie co tak sobie mysle w sumie jestem zadowolona z tej pracy ![]() ![]() ![]() Szkubana no własnie ceny na jarmarku to nie jak dla ludzi :-( paranoja ![]() Heh Agata masz racje moze Łucje kosmici porwali ?? i trzeba ja odbic ![]() własnie tak sobie na mecz polaków w siatkowke spogladam tragedia az mi na nerwach graja wole nie patrzec ![]()
![]() |
#1702 |
Wtajemniczenie
|
siatkowka....przelaczalam kanaly i pare razy trafilam na mecz ale wynik jakos mnie odstraszal...kiedys bylam zapalona kibicka naszej reprezentacji, teraz to juz polowy ludzi nie znam..ale jakies ciacha mi mignely..nie to juz nie te lata zeby ogladac cos bo fajny facio jest
![]() wiecie jestem troche smutna...mam dzis ogromna ochote wyjsc do ludzi, wypic piwko a wszyscy moi znajomi zawodza..wkurzylam sie na moja psiapsiole bo gadalysmy popoludniu zeby wyjsc gdzies razem, miala mi dac znac a ona pisze ze siostra ja wywiozla do siebie (pare km od kwidzyna) i ze juz jej nie odwiezie..to sory otumanili ja i sila zawiezli? ja nie kumam czasami tych ludzi...jesuuu....chyba jakiegos dola zalapie, wiecie mam teraz stan wysokohormonalny bo przed okresem i rozne nastroje wpadaja..dzis cos czuje ze bedzie zle....buuuuu agus i szkubana zycze wam udanych wieczorkow i nocy, niech beda lepsza niz moja ![]()
#1703 |
Zakorzenienie
|
Oj Agata
![]() ![]() kurcze czekam i czekam na tego Tzecika a on mi pisze ze dopiera gdzies na pół godziny bedzie ![]() ![]()
![]() |
#1704 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry dziewuszki
![]() (heh widze ze Asia tez zawitała ) Juz wstałam miło mi sie spało z Tzecikiem zjedlismy sniadanko własnie koncze kawke troche to wymagało czasu ale wyprosiłam Tzecika i jedzieny dzis na Jarmark z jego kolega i kolegi dziewczyna ![]() Narazie pogoda ładna wiec mam nadzieje ze caly dzien tak bedzie ![]() a wy jakie macie dziewczyny plany na dzis ![]() Buziaki na cały oby sloneczny dzien ![]() ![]()
![]() |
#1705 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() cieszcie sie jak macie ladna pogode bo ja juz nie pamietam jak niebo wyglada..non stop deszcz i deszcz...kurde polakom to nie dogodzi, jak byly upaly chcielismy deszczu teraz jak deszcz to cchemy zeby bylo cieplo ![]() a ja nie mam zadnych planow, moj tata jedzie na popoludnie do pracy wiec bede z mama siedziec w domu i smecic..chyba ze moj brat z rodzinka przyjda do nas, bo juz od czwarku nie byli i juz sie stesknilismy ![]() pozdrawiam ![]()
#1706 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Tak, tak, ja obecna na naszym watku jestem od 11...Tak sobie czytalam co napisalyscie i nagle TZ wyrwal sie do sklepu a ja nawet nie zdazylam komp. wylaczyc i tak niby bylam na tym naszym pomorskim watku. U mnie pogoda jest piekna, w sam raz na opalanko ![]() Dzis to w sumie nie mam zadnych planow konkretnych, moze gdzies sie wybierzemy, choc nie wiem sama. Wlasnnie wolaja mnie na obiad, wiec zmykam... pa pa milego dnia ![]()
#1707 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Dziewczyny jednak Wasze wczorajsze chmury do mnie przywiało. Caly dzien pada i jak zimno ![]() ![]()
#1708 |
Zakorzenienie
|
heh to jednak dobrze widzialam ciebia Asiu
ja z Tzecikiem pomyslismy po obiadku on poszedł sie ogolic a ja korzystam z chwilki wolnej i zaraz jedziemy na Jarmark cos sie zachmurzyło chyba obowiazkowo parasol wezme ![]() wiecie co tearz mam takiego lenia jak sie najadałam ze nawet juz mi sie odechciało jechac i jewszcze te chmury ale juz niemam zamaru zmieniac planów. Ehh szkubana niemartw sie umnie juz tez sloneczko sie schowało Agata takie leniuchowanie w domku tez jest przyjemne ![]() Asia to udanego wypadu jak zdecydujecie sie gdzies isc buziaki ![]()
![]() |
#1709 |
Zadomowienie
|
Mieszkam juz dlugo w Stuttgarcie,ale urodzona i wyrosla w Gdansku!Sercem calym jestem Gdanszczanka,i powracam tam choc na pare dni,gdy czas(urlop) podpasuje!
pozdrawiam inne Gdanszczanki! |
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Wtajemniczenie
|
hej babygia
![]() ![]() aga tak leniuchowanie jest fajne, ale wiesz jak juz nie mam praktyk to non stop leniuchuje wiec w pewnym momencie to zaczyna sie nudzic ![]() jeszcze ta wstretna pogoda nie nastraja pozytywnie...tak chodze po domku i bym cos zjadla, ale wlasciwie jestem najedzona, wiecie mam jakis kaprys ale jeszcze nie wiem na co...ale do sklepu nie pojde bo chyba zadna parasolka mnie nie ochroni...mam zreszta taka drapake jakas polamana...mialam fajowa duza w odcieniu soczystej zieleni ale gdzie sie zgubila...kurde jestem taka zla bo praktycznie kupiona byla jakis czas temu ale nie bylo nawet wiekszej okazji aby z niej skorzystac, a teraz okazji jest wiele a parasolki nie ma..buuuu ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.