![]() |
#1771 |
Zadomowienie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
Agatko - z racji tego, ze jestem szczesliwa posiadaczka Photoshopa, chamsko pozwolilam sobie na mala przerobke Twoiego zdjecia.Na swoja obrona moge tylko powiedziec, ze szkoda,zeby takie fantastyczne zdjecie bylo takie nieostre.Faktycznie jakosc - rozdzielczosc zdjecia jest niska-ale przy funkcji avatara nie powinno miec to wielkiego znaczenia.
Dzis mi sie nudzi-nie miej mi Agatko za zle ![]() 1. avatar "zwykly" 2. --//-- cz-b tlo z korekcja 3. poprostu zdjecie, z korekcja ![]()
#1772 |
Zadomowienie
|
Teraz widze, ze "avatarkow" nie da sie otworzyc
![]() Ehhh ![]()
#1773 |
Wtajemniczenie
|
hihih alez sie nie gniewam
![]() to moze asiu jakbys byla taka mila to wyslij mi foteczke juz taka w odpowiednich wymiarach na maila zebym sobie w avatarze umiescila ![]() ![]() ![]() i widze ze wyostrzenie spowodowalo ze mam bielsze zeby..albo cos majstrowalas przy nich ![]()
#1774 |
Zadomowienie
|
Droga Agato, wlasnie przeslalam Ci te fotki droga mailowa
![]() Co do "szopa" - owszem mozna sciagnac z netu taki program, ale bedzie on dzialal np 3 miesiace i bedzie to tzw trial (jak sie niemyle ![]() Natomiast takie "na stale" - rowniez mozna sciagnac poprzez rozne programy P2P (-ale jak powszechnie wiadomo jest to nielegalne ![]() Warto miec taki programik.Ja w tej chwili nie wyobrazam sobie zycie bez niego (no, troche przesadzam ![]() Hehe- w tej chwili nijaka aksamitka przeglada nasz watek.Ciekawe czy sie odezwie ![]() ![]() Buziaki Dobrej nocki Wam zycze ![]()
#1775 |
Zakorzenienie
|
witam wieczorkiem oczywiscie styrana po pracy wpadlam tylko powiedziec dobrywieczór i dobranoc OOoooo ![]() ![]() ![]() asiu ladnie zrobiąłs te zdjatka zwłaszca to w rameczce heh widze dziewuszki ze wam sie na cwiczenia zebrało ja mam narazie jesczez zakaz przemeczania sie w przyszłym tygodniu ide na katrolne badania i mam nadzieje ze juz wszystko bedzie oki i bede mogla odstawic leki ![]() ![]() ![]() Ale co do cwiczen to ja bardzo lubie jazde na rolkacjh Agata no co ty jak to zastara na rolki ![]() ![]() ![]() heh wiecie ja tez zauwazyłąm ze czasmi ajk wchodze na nasz wateczek to widze inne wizazanki i zadna sie nie odzywa ![]() ![]() ![]() Jutro mam wolne w sobote tez wiec ![]() ![]() ![]() Oki ja zmykam do łożeczka bo jutro rano na badanie krwi ide eehhhhh jak zwykle sie denerwuje ![]() ![]() Buziaczki do podusi ![]() ![]() Ps. ale sie rozpisałam ![]()
![]() |
#1776 |
Zakorzenienie
|
hejka ![]() ![]() O widze Agata ze ty tez juz na pomorskim ![]() ja juz po sniadanku byłam na pobraniu krwi bbuuuu ![]() umówilam sie dzis z kolezanka ze wpadne do niej na kawe wiec zaraz sie zbieram mam jeszcze 3 filmy z pracy do obejrzenia ale jakos mi sie niechce ![]() A jak tam plany na weekend??? ja jak juz wiecie jutro ide na kolacje z Tzecikiem wiec wieczór zapowiada sie miło ![]() dzis mam zamiar cały dzien leniuchowac a jutro jeszcze z rana z tata ide na grzyby ![]() ![]() jak by któras miała ochote to prosze jutro o 7 byc juz gotowa do drogi miłego dnia
![]()
![]() |
#1777 |
Wtajemniczenie
|
hihih witam
![]() juz zmienilam avatarek ![]() ![]() ja niestety jak sie dowiedzialam na moim cudownym kompie nawet bym nie odpalila szopa, bo mam taki stary zlom, ze pamieci by mi zabraklo....wiec jeszcze nie nadszedl moj czas na szopowanie ![]() ![]() no przed aga nie da sie nic ukryc ![]() ![]() ja nie mam zadnych planow na weekend...jak zwykle zreszta...no dzis jedziemy do mojego brata na urodziny ale to bedzie taka posiadowka popoludniu przy ciescie i kawie ![]() widze jakas wizazanke...ale pewnie i tak sie nie odezwie...buuu czy my az takie straszne jestemy? wszystkie nas opuscily...nawet gadula lucja nawiala...jak ja dorwiecie w trojmiescie to dajcie jej popalic ![]() pozdrawiam i milego piatku zycze ![]()
#1778 |
Zadomowienie
|
Helloo
Ja dopiero o tej godzinie dopchalam sie do kompa ![]() ![]() ![]() Juz wykompana jestem i ubrana.Tylko wloski musze zrobic i makijaz jakis i...na dance ![]() Agata-nie ma problemu, ja szopa lubie i chetnie z nim pracuje ![]() Jak cos bedziesz chciala przerobic to wal smialo ![]() ![]() Aga-zycze udanego grzybobrania -ja nie lubie jezdzic na grzyby, za to moi rodzice kochaja to. Jutro pewnie sie spotkamy jeszcze na wizazu, ale jakby co to od razu zycze romantycznej, przemilej i niezapomnianej kolacyjki z TZem. Co do nowych przychodzacych i wychodzacych wizazanek, to zdaje mi sie, ze moze nie maja ochoty pogadac, chocby z racji tylu watkow. Nie wiedza tylko, ze tutaj co chwile jest nowy temat rozmow i ze bardzo milo bysmy je przyjely...Nie ma jakiejs grupy trzymajacej wladze ![]() ![]() ![]() Co do Lucji, Marysi, Beliczka, Maracuji, Szkubanej i innych - mam nadzieje,ze zmieni sie to po wakacjach.Teraz albo pracuja albo wakacjuja ![]() ![]() No coz, jak nigdy, rozpisalam sie na pol strony ![]() Trzymajcie sie babeczki Milego wieczorka ![]()
#1779 |
Zadomowienie
|
Teraz widze, ze nie tyle co sie rozpisalam tylko duze odstepy miedzy akapitami dalam
![]() heh ![]()
#1780 |
Zakorzenienie
|
Daaawno mnie tu nie było.
Witajcie Pomorzanki! Pamięta mnie tu ktoś jeszcze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1781 |
Wtajemniczenie
|
nooo ja znalazlam beliczka w necie i od razu odzew jest
![]() kurde bylam u brata na urodzinach, wypilam trzy drinki i ssanie mi sie wlaczylo...napisalam do psiapsioly smsa a ta milczy jak zakleta..czyzby juz spala? kurde o tej porze? ech a tak bym sobie na miastko wyszla, makijaz nawet ladny mam to moglabym sie pokazac hehehe ![]()
![]() |
#1782 |
Zakorzenienie
|
witam wieczorna pora ![]() Ooooooooo kogo moje piekne oczy widza ![]() ![]() Ale miałam dzien ![]() ![]() ![]() Byłam dzis tez na zakupach kupiłam extra bluzeczke w lumpiku za całe 7 zł ![]() ![]() Oki zmykam sie kapac a potem do wyrka bo jutro rano pobudka a wieczorkiem wielkie wyjscie ![]() słodkich snów kobitki
![]()
![]() |
#1783 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry ![]() No no no pogoda piekna caly czas leje nawet na grzybki nie poszłam ![]() Teraz sprzatam a wieczorkiem wychodze ![]() tak ze o 17 zaczynam sie przygotowywac bo o 19 maja pomnie przyjechac ![]() pózniej nieweem czy jeszcze wpadne wiec udanego wieczorku zycze buziaczki i do jutra ![]()
![]() |
#1784 |
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() u mnie cala noc lałoooo..ale moj tata nieugiety poszedl na grzyby w te mokradla...no troche przyniosl podgrzbkow, kilka sow i malutkie prawdziwki ![]() ![]() ![]() aga tobie zycze udanej kolacji, nalezy ci sie po tych wszystkich przejsciach twoich i ciezkich dniach pracy...masz sie zrelaksowac i dobrze bawic ![]() ![]() pozdrawiam was i zycze milej soboty ![]()
#1785 |
Zakorzenienie
|
heh mój tata tez chciała isc ale mu mówiąłm ze gdzie tam bedzie chodził po tych gorkach i pagórkach slisko bedzie jeszcze sie wywali na tych mokrych lisciach
![]() ![]() EEEhhh Agata chetnie bym sie wprosiuła na te samazone grzybki uwielbaim je ![]() ![]() Do nakazu zastosuje sie naprawde solidnie ![]() ![]() TZecik dzwonil by zapytac czy zawiarze mu krawat hehe no to sie naprawde solidnie przygotowuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zreszta jak kazda kobieta ![]() Milej deszczowej soboty ![]()
![]() |
#1786 |
Wtajemniczenie
|
hihih aga az ja jestem ciekawa co to za niespodzianka
![]() no no jak mowisz ze krawat to nie jest jego przyjaciel to bedzie to elegancka kolacyjka...a moze zrobisz sobie fotke jak juz sie wystroisz i wkleisz nam? ![]() a ja po obiadku, obejrzalam na clubie program turystyczny akurat byl o czechach i polsce ![]()
#1787 |
Rozeznanie
|
Witaaaaaaaaaaaaam
![]() Dziś nic się nie rozpisze,świętuję urodzinki. Z tej okazji: częstujcie sie kochane ![]() ![]() ![]()
#1788 |
Zadomowienie
|
Hej pomorzanki.
Ja dzis ledwo zyje, dlatego wpadlam tu tylko na chwilke. Imprezka mi sie udala,bawilam sie do 5 rano.Spalam dwie i pol godziny i teraz taka przymulona laze. Aga - no no, cos mi przypomina ta Wasza cala akcja z ta kolacyjka ![]() ![]() Baw sie dobrze,przede wszystkim zycze romantycznych chwil ![]() No i koniecznie z rana jakies sprawozanie by sie przydalo ![]() Szkubana - swietujesz swoje urodzinki? Jesli tak, to nic tylko zyczyc 100 lat zycia, 100lat zdrowia i spelnienia najskrytszych marzen. Zdroweczko ![]() Heh widze,ze i beliczek nam sie pojawil ![]() Beliczku, opowiadaj - co tam u Ciebie!!!???
#1789 |
Wtajemniczenie
|
ooo szkubana!!! wszystkiego naaaajlepszejszego
![]() ![]()
#1790 |
Zakorzenienie
|
witajcie kobitki ![]() na samym poczatku Szkubanana urodzinki wszystkiego naj ![]() ![]() ![]() my juz po sniadanku a zaraz bedzie obiadek ![]() ale juz opowiadam a wiec........ kolacyjka była swietna extra cudowna porostu najlepsza grała taka cudowna nastrojowa muzyczka(skrzypek na zywo ) były swieczki i czerwone róze na naszym stoliku ![]() ![]() ![]() ![]() W prezencie dostałam wspomniane spodenki i .... ta niespodzianke srebrny łancuszek z niebieskimi perłami i perełkami ![]() ![]() Ale przede wszystkim duzo czułosci i milosci od mojego Tzecika wiec wstałam dzis w cudownym humorku ![]() eeeeehhh szkoda ze czas tak szybko minoł i nim sie obejrzałam była juz 23 ![]() jedyne co moze zmacic dzis mój cudny nastrój to to ze mam straszne odciski po mojich czarnych butach ![]() zycze wam miłego dnia
![]()
![]() |
#1791 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() nooo aga takiej reakcji sie spodziewalam, ciesze sie, ze w koncu udalo sie i bylo cudownie ![]() ![]() po takim wieczorze dzis sie relaksuj i napawaj sie szczesciem ![]() a ja dzis leniuchuje..jak zwykle ![]()
#1792 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() heh Agata a jak mogło by byc inaczej ![]() ![]() eeehhh i jutro znów do pracy ![]() ![]() ![]() mam zamiar przeznaczyc ja na kupno butków(adidasków) tak z przyjemnych rzeczy no i odłorzyc na szkołe ![]() teraz troche poleniuchuje tak jak Agata przed komputerem ![]() ![]()
![]() |
#1793 |
Wtajemniczenie
|
kurcze aga to juz miesiac? ale szybko minelo...
w ogole strasznie wolno mi wizaz chodzi....
#1794 |
Zakorzenienie
|
heh no minoł prawie mieciac w niedziele jest równy miesiac szybciutko mineło
![]() eeehhh mi tez cos wizazyk słabo chodził teraz cos sie juz poprwiło swoja droga ostatnio czesto sie cos dzieje ze wizaz wolno chodzi albo sie nieładuje ![]() udanego poniedziałaku bo ja od rana w pracy bede ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oki zmykam spac wiec milej nocy i slodkich snów ![]()
![]() |
#1795 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() joooł ja mam jeszcze miesiac wakacji ![]() ![]() ![]() moze wizaz slabo chodzi bo znowu za duzo ludzi jest ![]() ![]() ![]() milego dnia zycze ![]()
#1796 |
Zadomowienie
|
Hello
(mi dzis wizaz chodz dramatycznie-co chwile nie laduje mi sie strona lub laduje sie chyba minute ![]() Ehhh ciezki weekend mialam,bardzo pracujacy ![]() Aga- ciesze sie niesamowicie, ze tak bajkowo bylo na kolacji.Cudownie! Ja mialam taka kolacyjke z TZ ostatni raz w listopadzie - wtedy tez poprosil mnie o reke ![]() A wiecie co dziewczyny, ja sie ciesze, ze juz koniec wakacji.Wreszcie bede miala wiecej luzu - bo u mnie wakacje to czas intensywnej pracy. Z drugiej strony nie znosze zimy i zimna brrrrr ![]() ![]() Buziaki dziewczyny, milego popoludnia i wieczoru ![]()
#1797 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() a tu co taka cisza? trzeba odkopac watek z daleka bo sie zagubi jeszcze ![]() aga pewnie dostala wyplate i do domu nie wrocila z tej radosci hhihi ![]()
#1798 |
Zakorzenienie
|
hejka kobitki ![]() heh Agata wypłaty jeszcze nie było ![]() swoja droga wizazyk znów sie "wlecze" ![]() Ja dzis cały dzien w domku tylko z kolezanka do lumpika wyskoczyłysmy rano ale z racji ze umnie krucho z kasa kupiłam tylko apaszke ![]() ![]() ![]() EEehhh jutro znowu cały dzien w pracy i caly weekend ![]() ![]() ![]() Ale to chyba ostatnie dni w wypozyczalni bo od przyszłego tygodnia mam juz pracowac w solarium ![]() eehhhh co do konca wakacji ![]() ![]() Zime lubie tylko za oknem jak jestem w domu i sa swieta ![]() Asia ja tez uwielbiam Boze Narodzenie ![]() ![]() ![]() ![]() Aaahhhh ale sie rozmazyłam ![]() ![]() ![]() oki to ja ide troszke powizazowac i czekam na wiesci co tam u was kobitki ![]()
![]() |
#1799 |
Wtajemniczenie
|
no w koncu ktos cos napisal...zaczyna mnie naprawde to martwic, ze nikt sie oprocz nas nie odzywa..
![]() co do zimy to ja lubie zime ale taka ciepla, tak maksymalnie do -10 a nie taka jaka byla w tym roku ![]() mi wizaz odpukac dobrze chodzi, wiec mam nadzieje, ze sie nie popsuje ![]() ![]()
#1800 |
Zakorzenienie
|
eehhh to tylko mi tak wolno chodzi to pewnie od mojego internetu powiadzasz Agata ze makijaze ogladasz ja wlasnie przegladam pazurki
![]() Ja tam mysle ze dziewczyny po wakacjach wezma sie za siebie i beda pisac a jak nie to trzeba je bedzie do porzadku przywołac ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.