![]() |
#1801 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
hejka
![]() no aga ja pierwsze co to wchodze na watek pomorski a potem lece na makijaze ![]() ![]() ![]() ![]() milkego dnia zycze dziewczynki ![]()
#1802 |
Wtajemniczenie
|
ojjjj chyba sie pogniewamy...co to za nieobecnosc na watku?????
![]()
#1803 |
Zadomowienie
|
Hej kobity ![]() No ja niestety mialam caly czas problem z netem ![]() Wczoraj napisalam dosc dlugi post i wysylajac wyskoczyl jakis cholerny blad!!! Wkurzylam sie i juz nie wchodzilam na wizaz. A tak wracajac do tematu, to jesli chodzi o mnie, to kiedys fitness byl moim ulubionym miejscem przesiadywan, teraz bzika mam na mode ![]() Uwielbiam watek MY STYLE DIARY, street fashion (ktory tez powolutku umiera ![]() ![]() ![]() Na makijaze kiedys wchodzilam czesto, ale jakos znudzilo mi sie z racji tego, ze ja bardzo malo sie maluje.Hmm chyba dlatego, ze malo mam kosmetykow kolorowych. A zaczelam moja przygode z wizazem od forum fryzjerskiego ![]() Tak naprawde,to jeszcze duzo wczesniej przesiadywalam na wizazu,jednak nie wypowiadalam sie a w zwiazku z tym nie bylam zarejestrowana. Ehhh...martwi mnie tez to, ze dziewczyny juz nie pisza na pomorskim ![]() Wiem, ze kazdy ma swoje obowiazki i cos tam jeszcze...Ale tylko jeden poscik dziennie...Taki malutenki, ciupenki posciczek ![]() ![]() Ja dzis chce sie poopalac na sloneczku.Slyszalam, ze ma byc u mnie 29st ![]() Pozdrawiam pomorzanki ![]() PISZCIE !!!
#1804 |
Wtajemniczenie
|
hejeczka
![]() wlasnie jeden malutki poscik to tylko 5 minutek ...a dzien ma 24 godziny ilez to minut jest...24*60 ![]() ![]() ![]() no jak widac kazda z nas na wizazu w innych sprawach sie udziela ![]() ![]() i wczoraj tez nie moglam sie dostac na wizaz wieczorem..cos ostatnio nam szwankuje forum...nieladnie nieladnie... ![]() a ja dzis mam nadzieje, w koncu sie spotkam z moimi psiapsiolami bo cos nie mozemy sie zebrac do mitingu ![]() pozdrawiam was kochane ![]()
#1805 |
Rozeznanie
|
Melduje sie
![]() ![]()
Wracam na Wizaż ![]() Edytowane przez szkubana Czas edycji: 2006-09-03 o 15:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Wtajemniczenie
|
noo w koncu szkubana sie pojawila
![]() odnosnie odczulania to wlasnie moja kolezanka juz chodzi od kwietnia na zastrzyki ![]() ![]() ![]()
#1807 |
Zadomowienie
|
heh
![]() AKUKU! AGATA WIDZE CIE!!!!! ![]() a tu nici ![]() ![]() Szkubana ![]() ![]() Ja tez mam to szczescie (puk,puk....odpukac i niemalowane) ze nie jestem uczulana na zadne pyleczki i kwiatki. Moj kumpel jest uczulony na takie puszki co z drzew spadaja-zawsze chodzi z takimi podpuchnietymi,zalzawiony mi oczami ![]()
#1808 |
Wtajemniczenie
|
hehe asiu nie udalo ci sie mnie przylapac haaa
![]() ![]() napisalam pm do a sea of honey bo widzialam ja dzis na wizazystce...niech sobie nie mysli kurcze ze mozna tak o naszym watku zapomniec ![]() ![]() ![]() aha i jeszcze jedno odnosnie odpowiedzi...ja juz od jakiego czasu uzywam okienka z szybka odpowiedzia bo nie chce mi sie czekac na otwieranie nowej strony ![]() ![]()
#1809 |
Rozeznanie
|
Asiu to On zapewne na topole jest uczulony
![]() Szczęściary z Was , że na nic nie jesteście uczulone. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wizaż coś szwankuje,przekierowuje na dziwne czarne forum ![]() Miłego wieczorku dziewuszki ![]()
Wracam na Wizaż ![]() Edytowane przez szkubana Czas edycji: 2006-09-03 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
witajcie kobitki ja wpadłam sie przywitac i napisac ze zyje
![]() wczoraj i dzis ponownie nie miałam internetu ![]() ![]() ![]() Byłam dzis u Tzecika cały dzionek ![]() ![]() ![]() ![]() Oki ide mamie pomoc bo ryz gotuje i musze jej pomóc bo sama toi wymysliłam wieczorkiem napisze cos wiecej buziaki
![]() |
#1811 |
Wtajemniczenie
|
hejeczka
![]() a mi spotkanie z psiapsiolami sie udalo, poszlysmy na soczek, potem na pizze apotem znowu na soczek i pogralysmy w lotki ![]() ![]() co do tych zastrzykow, to ona ma jakies dwa leki, jeden w jedno ramie drugi w drugie i od koncowki kwietnia chodzi co tydzien na zastrzyki, potem jakos bedzie chodzic co dwa tyg a potem jeszcze rzadziej..a jakie drogie te leki ojejku... aga ja w gdansku mialam wlasnie chello...polecam, przez 8 miesiecy chyba tylko jedna awaria 5cio minutowa byla..a tak to dzialalo bez zarzutow ![]() wiecie co zalozylam dzis pierwszy raz polbuty od maja chyba...przeszlam troche miasto...i wrocilam ledwo do domu, zeby je zmienic na japonki bo myslalam, ze padne..mam teraz dwa wieeeeelkie poecherze na malych palcach..i obtarta maksymalnie piete...jak to noga moze sie odzwyczaic od uwiazania w buta... noo na tym koncze...pozdrawiam was ![]()
#1812 |
Zakorzenienie
|
Agata heh to tak jak ja w sobote jaj szłam na ta kolacje to ubrałam czarne półbuty i tak mnie wtedy te piety obtarły ze
![]() Co do zastrzyków powiem wam cos smiesznego moze szkubana przestanie sie troszke martwic mój kuzyn jest uczulony na wszystkie pyłki i w dodatku jeszcze na siersc pod zadnym pozorem nie mam miec zwierzat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ide lulu strasznie jestem zmeczona a przedemna koszmarny weekend jutro do pracy na 11 godzin w sobote na 11 i w niedziele na 6 ![]() ![]() heh a wczoraj szef był jakis nie w sosie jeszcze mi sie dostało z sumie zle zrobiłam ale co przeciez nie wszystko jeszcze wiem ![]() Oki zmykam lulu słodkich snów kobitki ![]() Niech wam sie misie i aniołki snia ![]() ![]() PS. WIDZE NA NASZYM WATECZKU WIZAZANKE NIKKKI ![]() ![]()
![]() |
#1813 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczor pomorzanki
Ojj cos z tym netem jest nie tak ![]() Mnie tez wczoraj albo przedwczoraj /nie pamietam w sumie dokladnie/ tez przekierowywalo na jakas inna strone,przy wchodzeniu na wizaz ![]() Szkubana, a gdzie jezdzisz na ta dzialeczke z TZem? /jesli mozna spytac/ Hmmm ciekawe to jest, ze czlowiek normalnie nie jest alergikiem... i tu nagle, tak jakos dopada chorubsko. Jesli wersja Agatki sie sprawdzi z tymi zastrzykami -to wspolczoje Ci Szubana ![]() Agata - fajnie,ze spotkanie sie udalo.Mi tutaj brakuje takich babskich wypadow ![]() Jej...strasznie zmeczona jestem i trudno mi sklecic zdania logicznie. Do rana dziewczyny... Aga,Agata,Szkubana(->przepraszam, nie pamietam imienia ![]() ![]()
#1814 |
Zadomowienie
|
P.S. ja tez widze Nikki
![]() P.S2 Agata - pierwszy raz skorzystalam z "szybkiej odpowiedzi" - fajna sprawa! Dziekuje za pomysl ![]()
#1815 |
Zadomowienie
|
Heeellloooo
Ja juz dawno na nogach,zaraz biore sie za prace ![]() W sumie przyszlam sie tylko przywitac i zyczyc Wam moje kochane pomorzanki - MILEGO DNIA ![]() Aga tak czesto,ostatnio pisala o plackach ziemniaczanych, ze postanowilam dzis zrobic je na obiad ![]() Zmykam, do zobaczenia pozniej - pa pa pa -
![]() |
#1816 |
Wtajemniczenie
|
eloooo babeczki
![]() hihih jak ja uwielbiam placki ziemniaczane, ale najgorsze jest przygotowanie ich... ![]() ![]() asiu ciesze sie, ze sposob z szybka odpowiedzia sie sprawdzil... naprawde przydatne ![]() ja tez wczoraj widzialam jakas dziewczyne na watku ale nicku nie pamietam, przestalam juz wierzyc, ze ktos do nas nowy zawita i zacznie gadac z nami o glupotkach ![]() ![]() a ja dzis poszlam na rynek i kurde oczywiscie musialo sie rozpadac, a mam taka badziewna parasolke ktora na byle wietrze sie wygina do gory...ojejku jak ja tego nie lubie, w szczegolnosci, jak mam dwie rece zajete zakupami...wrrr... no ale jakos doszlam..oczywiscie zimno dosc, a ja musialam w japonkach isc bo zadne inne buty nie wchodza gre...dzis ide sie zapisac na fitness i najgorzej sie obawiam, ze zajecia zaczna sie w przyszlym tyg (oby nie obyyy) a ja mam te palce z wielkimi bąblami i piete tak obtarta ze na pewno adidasow nie wloze...buuu ech no zycze milego dnia dziewczynki, ja dzis popoludniu jade do babci na imieniny...o wlasnie tata przyszedl i mnie goni, ze mamy jechac do miasta po krzeslo do kompa, bo juz mam takie stare chyba z 10 lat ma i sie rozwala ![]() ide..paaa ![]()
#1817 |
Rozeznanie
|
Hej, witam wszystkie Pomorzanki, jestem Nowa
![]() ![]() Życzę miłego dnia i słonecznych myśli - choć na dworze nieciekawie brrr Aaa mam na imię Dorota ![]()
#1818 |
Wtajemniczenie
|
ooo super
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak ci sie podoba gdansk? i czemu sie przeprowadzilas? ![]()
#1819 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za przywitanie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1820 |
Zadomowienie
|
Helooo
Na wstepie przywitam cieolutko nowa kolezanke! Witaj Dorotko ![]() Stogi,mowisz...a dokladnie gdzie mieszkasz.Pytam, bo mam dziadka na Stogach, wiec znam troszeczke ta dzielnice. Heh przynajmniej masz bliziutko na plaze - ehhh jaki ja mam sentyment do tej plazy na Stogach. A ja juz placki sobie zjadlam, teraz przegryzam czekoladka (mam taki glupi nawyk, ze od razu po obiedzie musze zjesc cos slodkiego - a potem sie dziwie, ze moja pupa robi sie duza ![]() Agatko, jak ja Kocham fitness! Niesamowicie mi brakuje aerobiku i silowni ![]() Kupujesz karnet? Na jakie zajecia bedziesz chodzic? Przy okazji milego ucztowania na urodzinach ![]() Buziaki
#1821 |
Zadomowienie
|
hejka Pomorzanki!!!
![]() ![]()
#1822 |
Rozeznanie
|
Mieszkam na Stogach na Hożej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1823 |
Zadomowienie
|
Natalas - witaj!
![]() ![]() Heh Rozumiem, ze studia w Sopocie? UG? Dorota - ja uwielbiam lody z Ikei ![]() ![]() No no powazne zakupy... Agata - krzeslo, Dorota -TV i stolik... Tak sobie mylsle i mysle...nie kojarze ul Hożej - zaraz sprawdze na mapie ![]() Moj dziadek mieszka na ul Szpaki -to taki falowiec przy petli tramwajowej - nie wiem czy kojarzysz. Jej, ja dzis zmeczona jestem praca...Wszystko mnie boli ![]() Zmykam
#1824 |
Zadomowienie
|
Hi hi..wlsanie sprawdzilam
![]() ul Hoża jest prawie rzut kamieniem od Szpaki ![]() Ale ten swiat maly ![]()
#1825 |
Raczkowanie
|
Witam was ciepło Pomorzanki ...oj dawno mnie nie było...... oj duzo sie działo...... musze sporo poczytac . Pozdrawiam
![]()
#1826 |
Rozeznanie
|
Na wstepie witam nowe pomorzanki tj. natalas i neskę
![]() ![]() Asiu działkę mam poza miastem,niedaleko bo 15 km w jedną stronę. Znajduje się ona nad jeziorkiem, oprócz tego las. Ostatnio namiętnie chodziłam z TZ na grzybki. Oczywiście tych najszlachetniejszych;-)Na terenie działki mam 21 brzóz,olbrzymia lipe i choinki tak więc naprawde pyłków jest pod dostatkiem... Aguś gratulacje dla TZ z okazji poodjęcia nowej pracy ![]() Agatko dzięki za opcję szybka odpowiedz ![]() amethyst-gdzie sie podziewałas hmm?? Wczoraj kupiłam hula hopa. Zaczynam kręcić boderkami.Podobno ładnie "boczki" schodza. Niby ich nie mam;-)ale trochę ruchu nikomu nie zaszkodzi. Miłej nocki Pomorzanki ![]()
#1827 |
Wtajemniczenie
|
ooooo jak faaajnie
![]() witam natalas ![]() w koncu wiecej do czytania hihhii i zaczal sie ruch tak jak kiedys ![]() ![]() ja akurat najmniej znam stogi, bo obracalam sie bardziej po wrzeszczu, oliwie, przymorzu i morenie, wiec te dzielnice mam obcykane, a na stogach nigdy nie bylam ![]() co do fitnessu to w pon jednak idziemy sie zapisac, bo dzis kolezanka byla zmeczona, a ma okres wiec nie chcialam jej meczyc..wiecie jak to jest ![]() kurde pic mi sie chce ale zadnej mineralki w domu nie ma..aaaaa ok chyba koncze...do jutra ![]()
![]() |
#1828 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczor pomorzanki...
no no...superancko, ze znowu tyle nas tu jest ![]() Jeszcze kilka dziewczatek wroci i bedzie jak dawniej ![]() amethyst- co slychac, opowiadaj! Tesknilysmy z dziewczynami za pozostalymi pomorzankami ![]() Szkubana - teraz to musisz szczegolnie uwazac na siebie z ta alergia...Jak to sie mowi - "nie draznij lwa" ![]() Nie widze Agi!!! Agus, odezwij sie! Pewnie zmeczona po pracy, w koncu 11 godz - wiem cos o tym...Tez to przezywalam ![]() Agata - heh ja Wrzeszcz tez znam b.dobrze - pracowalam tam ponad 2lata, na Przymorzu ponad rok...Natomoast Morena i Oliwa...hmmm chyba bym sie zgubila ![]() W Oliwie bylam tylko 3razy w zyciu - w parku ![]() ![]() Ja tez zmykam...Ide pod prysznic i lulu - Rano od nowa - praca ![]()
#1829 |
Rozeznanie
|
Witam dwie nowe pomorzanki i przy okazji melduje się, bo daawno nie pisałam
![]() szkubanaja też całkiem niedawno sprawiłam sobie hula-hop, ale jakoś nie moge się zmusić do regularnych ćwiczeń ![]() Postanowiłam jeszcze, że bede chodzić na aerobik, ale tylko pod warunkiem, że zdam poprawke ![]() ![]() Tak pozatym to byłam dziś z rodzicami na kolacji, bo mają dziś 22 rocznice ![]() Pozdrawiam i miłej nocki życze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Wtajemniczenie
|
noo dzis totalny dzien powrotow i nowych twarzy...suuuper
![]() moi rodzice maja w pazdzierniku 30 rocznice ![]() asiu morena jest prosciutka do opanowania, tylko na poczatku to wydaje sie łał bo tyle podobnych do siebie blokow, ale spoko...a oliwa tez prosciutka ![]() ![]() aha jeszcze jedno bo sie zakrecilam ...asiu ty jestes w londynie teraz czy w gdansku? bo cos mi sie ojarzysz z anglia...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.