Województwo Pomorskie - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-08-30, 09:07   #1801
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz
Dot.: Województwo Pomorskie

hejka

no aga ja pierwsze co to wchodze na watek pomorski a potem lece na makijaze widzisz kazdy ma swojego bzika hehe ja uwielbiam patrzec na pomalowane oczy i podpatrywac jak to dziewczyny robia, odkad jestem na wizazu to o sto procent polepszyla sie moja technika malowania, bo wczesniej oczywiscie uwazalam ze boosko sie maluje, a teraz jak sobie przypomne to smiech na sali zaczelam bardziej eksperymentowac ...no w ogole wizaz jest swietny

milkego dnia zycze dziewczynki

grin_ajz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-30, 20:56   #1802
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

ojjjj chyba sie pogniewamy...co to za nieobecnosc na watku?????

Stary 2006-08-31, 09:08   #1803
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Hej kobity

No ja niestety mialam caly czas problem z netem
Wczoraj napisalam dosc dlugi post i wysylajac wyskoczyl jakis cholerny blad!!! Wkurzylam sie i juz nie wchodzilam na wizaz.

A tak wracajac do tematu, to jesli chodzi o mnie, to kiedys fitness byl moim ulubionym miejscem przesiadywan, teraz bzika mam na mode
Uwielbiam watek MY STYLE DIARY, street fashion (ktory tez powolutku umiera ) i lubie jeszcze... duzo , duzo innych ciekawych wateczkow

Na makijaze kiedys wchodzilam czesto, ale jakos znudzilo mi sie z racji tego, ze ja bardzo malo sie maluje.Hmm chyba dlatego, ze malo mam kosmetykow kolorowych.

A zaczelam moja przygode z wizazem od forum fryzjerskiego
Tak naprawde,to jeszcze duzo wczesniej przesiadywalam na wizazu,jednak nie wypowiadalam sie a w zwiazku z tym nie bylam zarejestrowana.

Ehhh...martwi mnie tez to, ze dziewczyny juz nie pisza na pomorskim
Wiem, ze kazdy ma swoje obowiazki i cos tam jeszcze...Ale tylko jeden poscik dziennie...Taki malutenki, ciupenki posciczek -przeciez az tyle czasu nie zajmujenapisanie kilku slow

Ja dzis chce sie poopalac na sloneczku.Slyszalam, ze ma byc u mnie 29st oby sie sprawdzilo.

Pozdrawiam pomorzanki

PISZCIE !!!

Joanna22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-31, 09:29   #1804
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

hejeczka

wlasnie jeden malutki poscik to tylko 5 minutek ...a dzien ma 24 godziny ilez to minut jest...24*60 niech kazdy sobie policzy to takie male 5 minut ...nicosc

no jak widac kazda z nas na wizazu w innych sprawach sie udziela asia moda, aga paznokcie a ja makijaze hehe
i wczoraj tez nie moglam sie dostac na wizaz wieczorem..cos ostatnio nam szwankuje forum...nieladnie nieladnie...

a ja dzis mam nadzieje, w koncu sie spotkam z moimi psiapsiolami bo cos nie mozemy sie zebrac do mitingu w koncu slonce wyjrzalo, wiec mysle, ze ppoludniu nie bedzie padac...oby..

pozdrawiam was kochane

Stary 2006-08-31, 10:18   #1805
szkubana
Rozeznanie

Melduje sie Dziękuję dziewczyny za zyczenia urodzinowe

Edytowane przez szkubana
Czas edycji: 2006-09-03 o 15:45
szkubana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-31, 11:03   #1806
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

noo w koncu szkubana sie pojawila
odnosnie odczulania to wlasnie moja kolezanka juz chodzi od kwietnia na zastrzyki czasami z nia pojde heh biedna co tydzien dwa zastrzyki...wspolczuje ja na szczescie nie jestem uczulona na nic...

Stary 2006-08-31, 11:27   #1807
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

heh chcialam byc szybka i napisac
AKUKU! AGATA WIDZE CIE!!!!!
a tu nici , bo strona z odpowiedzia otwierala mi sie 5min !!! SERIO!

Szkubana jak cudownie, ze zajrzalas.Pisz czesciej! Zycze duzo odwagi na badaniach - ja tez nie lubie igiel brrrrr

Ja tez mam to szczescie (puk,puk....odpukac i niemalowane) ze nie jestem uczulana na zadne pyleczki i kwiatki.
Moj kumpel jest uczulony na takie puszki co z drzew spadaja-zawsze chodzi z takimi podpuchnietymi,zalzawiony mi oczami

Stary 2006-08-31, 13:39   #1808
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

hehe asiu nie udalo ci sie mnie przylapac haaa ale masz racje ja tez w tym czasie strasznie bylam zla na wizaz bo tez mi sie strona otwierala 5 min...wrrr a ja jestem strasznie niecierpliwa!!

napisalam pm do a sea of honey bo widzialam ja dzis na wizazystce...niech sobie nie mysli kurcze ze mozna tak o naszym watku zapomniec a jeszcze jakis czas poczekam i zaczne wszystkie scigac po wizazu hihih inkwizycja

aha i jeszcze jedno odnosnie odpowiedzi...ja juz od jakiego czasu uzywam okienka z szybka odpowiedzia bo nie chce mi sie czekac na otwieranie nowej strony chyba ze musze wkleic jakas fotke to wtedy robie normalnie, a jak tylko cos napisac to klikam w odnosnik "odpow." tam obok "cytat" i od razu pisze w tym okienku nizej...szybciej i latwiej

Stary 2006-08-31, 16:12   #1809
szkubana
Rozeznanie

Asiu to On zapewne na topole jest uczulony
Szczęściary z Was , że na nic nie jesteście uczulone. [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ja 3 lata temu tez się tak cieszyłam Agatko serio ta twoja kumpela tak często chodzi na zastrzyki. Już mama pietra Mam nadzieję, ze doktorek tabletki jakies mi przepisze,nie zniose tak czestych nakluc wrrrrr
Wizaż coś szwankuje,przekierowuje na dziwne czarne forum
Miłego wieczorku dziewuszki

Edytowane przez szkubana
Czas edycji: 2006-09-03 o 15:47
szkubana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-31, 19:33   #1810
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

witajcie kobitki ja wpadłam sie przywitac i napisac ze zyje

wczoraj i dzis ponownie nie miałam internetu ale juz sie wkurzylam z bratem i rezygnujemy z tego i bierzemy z "chello" od przyszłego tygodnia jak uda sie wszystko załatwic

Byłam dzis u Tzecika cały dzionek smarzylismy placuszki na placek cyganski z okazji ze Tzecik bedzie miał nowa prace w przyszlym tygodniu zaczyna oj nawet nie wiecie jak sie ciesze ze zmienia prace

Oki ide mamie pomoc bo ryz gotuje i musze jej pomóc bo sama toi wymysliłam

wieczorkiem napisze cos wiecej buziaki
Stary 2006-08-31, 19:51   #1811
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

hejeczka
a mi spotkanie z psiapsiolami sie udalo, poszlysmy na soczek, potem na pizze apotem znowu na soczek i pogralysmy w lotki ale jestem nazarta uchh

co do tych zastrzykow, to ona ma jakies dwa leki, jeden w jedno ramie drugi w drugie i od koncowki kwietnia chodzi co tydzien na zastrzyki, potem jakos bedzie chodzic co dwa tyg a potem jeszcze rzadziej..a jakie drogie te leki ojejku...

aga ja w gdansku mialam wlasnie chello...polecam, przez 8 miesiecy chyba tylko jedna awaria 5cio minutowa byla..a tak to dzialalo bez zarzutow

wiecie co zalozylam dzis pierwszy raz polbuty od maja chyba...przeszlam troche miasto...i wrocilam ledwo do domu, zeby je zmienic na japonki bo myslalam, ze padne..mam teraz dwa wieeeeelkie poecherze na malych palcach..i obtarta maksymalnie piete...jak to noga moze sie odzwyczaic od uwiazania w buta...

noo na tym koncze...pozdrawiam was

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-08-31, 22:15   #1812
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Agata heh to tak jak ja w sobote jaj szłam na ta kolacje to ubrałam czarne półbuty i tak mnie wtedy te piety obtarły ze do tej pory bola

Co do zastrzyków powiem wam cos smiesznego moze szkubana przestanie sie troszke martwic mój kuzyn jest uczulony na wszystkie pyłki i w dodatku jeszcze na siersc pod zadnym pozorem nie mam miec zwierzat a my dalismy mu na urodziny kotka małego i ma go juz 3 lata i wiecie co lekarz az pochwalil otatnio jak był na badaniach ze tak mu sie poprawilo ze to pewnie dzieki temu ze niema zwierzat a tu heh kekarz nawet nie jest swiadom tego ze on ma kota z którym nawet w łozku spi wiec róznie bywa to z tymi uczuleniami bedzie dobrze

ide lulu strasznie jestem zmeczona a przedemna koszmarny weekend jutro do pracy na 11 godzin w sobote na 11 i w niedziele na 6 jak ja dam rade ?
heh a wczoraj szef był jakis nie w sosie jeszcze mi sie dostało z sumie zle zrobiłam ale co przeciez nie wszystko jeszcze wiem

Oki zmykam lulu słodkich snów kobitki

Niech wam sie misie i aniołki snia

PS. WIDZE NA NASZYM WATECZKU WIZAZANKE NIKKKI MOZE SIE DO NAS PRZYŁACZYSZ ?????ZAPRASZAMY!!!! NA POMORSKIE PLOTECZKI
Stary 2006-08-31, 22:18   #1813
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Dobry wieczor pomorzanki

Ojj cos z tym netem jest nie tak widze, ze kazda ma jakis problem.
Mnie tez wczoraj albo przedwczoraj /nie pamietam w sumie dokladnie/ tez przekierowywalo na jakas inna strone,przy wchodzeniu na wizaz

Szkubana, a gdzie jezdzisz na ta dzialeczke z TZem? /jesli mozna spytac/
Hmmm ciekawe to jest, ze czlowiek normalnie nie jest alergikiem... i tu nagle, tak jakos dopada chorubsko.
Jesli wersja Agatki sie sprawdzi z tymi zastrzykami -to wspolczoje Ci Szubana

Agata - fajnie,ze spotkanie sie udalo.Mi tutaj brakuje takich babskich wypadow Po takim spotkaniu, czlowiek laduje akumulatory...

Jej...strasznie zmeczona jestem i trudno mi sklecic zdania logicznie.

Do rana dziewczyny...

Aga,Agata,Szkubana(->przepraszam, nie pamietam imienia ) - spijcie dobrze, slodkich snow

Stary 2006-08-31, 22:22   #1814
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

P.S. ja tez widze Nikki
P.S2 Agata - pierwszy raz skorzystalam z "szybkiej odpowiedzi" - fajna sprawa! Dziekuje za pomysl

Stary 2006-09-01, 08:41   #1815
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Heeellloooo

Ja juz dawno na nogach,zaraz biore sie za prace
W sumie przyszlam sie tylko przywitac i zyczyc Wam moje kochane pomorzanki - MILEGO DNIA

Aga tak czesto,ostatnio pisala o plackach ziemniaczanych, ze postanowilam dzis zrobic je na obiad heh

Zmykam, do zobaczenia pozniej - pa pa pa -

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-09-01, 10:10   #1816
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

eloooo babeczki

hihih jak ja uwielbiam placki ziemniaczane, ale najgorsze jest przygotowanie ich... zeby tak ktos zrobil i tylko mozna bylo jesc

asiu ciesze sie, ze sposob z szybka odpowiedzia sie sprawdzil... naprawde przydatne

ja tez wczoraj widzialam jakas dziewczyne na watku ale nicku nie pamietam, przestalam juz wierzyc, ze ktos do nas nowy zawita i zacznie gadac z nami o glupotkach zostalysmy same na placu boju

a ja dzis poszlam na rynek i kurde oczywiscie musialo sie rozpadac, a mam taka badziewna parasolke ktora na byle wietrze sie wygina do gory...ojejku jak ja tego nie lubie, w szczegolnosci, jak mam dwie rece zajete zakupami...wrrr... no ale jakos doszlam..oczywiscie zimno dosc, a ja musialam w japonkach isc bo zadne inne buty nie wchodza gre...dzis ide sie zapisac na fitness i najgorzej sie obawiam, ze zajecia zaczna sie w przyszlym tyg (oby nie obyyy) a ja mam te palce z wielkimi bąblami i piete tak obtarta ze na pewno adidasow nie wloze...buuu ech

no zycze milego dnia dziewczynki, ja dzis popoludniu jade do babci na imieniny...o wlasnie tata przyszedl i mnie goni, ze mamy jechac do miasta po krzeslo do kompa, bo juz mam takie stare chyba z 10 lat ma i sie rozwala
ide..paaa

Stary 2006-09-01, 10:36   #1817
Neska
Rozeznanie

Hej, witam wszystkie Pomorzanki, jestem Nowa mam nadzieję że mnie przygarniecie? Od lipca jestem mieszkanką Gdańska, a tak bliżej to zamieszkuję Stogi,jestem już Pomorzanką. Wcześniej mieszkałam w zachodniopomorskim, między Koszalinem a Słupskiem. Obecnie jestem w trakcie szukania pracy więc narazie mam dużo wolnego czasu powoli czytam cały watek (duuużo tego),
Życzę miłego dnia i słonecznych myśli - choć na dworze nieciekawie brrr
Aaa mam na imię Dorota

Neska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-01, 12:28   #1818
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

ooo super witaj dorotko w koncu ktos sie przelamalal i napisal nam kilka slow oczywiscie ze ciebie przygarniemy, juz od kilku stron piszemy ze ludzie maja sie nas nie bac i pisac w koncu jakas odwazna dziewczyna sie znalazla

jak ci sie podoba gdansk? i czemu sie przeprowadzilas?

Stary 2006-09-01, 13:11   #1819
Neska
Rozeznanie

Dziękuję za przywitanie Przeprowadziłam się gdyz mój TŻ juz prawie od roku tutaj mieszka i pracuje, wspólnie postanowilismy że jak tylko skończę studia to pakuję walizki i przyjeżdżam. Gdańsk od dawna był moim ulubionym miastem, wiesz jak się przyjeżdża z takiej małej mieściny to robi wrażenie Brakuje mi tu jednak spokoju, rodziny i przyjaciół. Tutaj każdy gdzieś pędzi. Jednak najważniejszy powód dla którego tu jestem to praca!Pomimo ze narazie jest ciężko to się nie poddaję

Stary 2006-09-01, 14:11   #1820
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Helooo

Na wstepie przywitam cieolutko nowa kolezanke!
Witaj Dorotko Nawet nie wiesz jak sie wszystkie cieszymy, ze nasze pomorskie grono sie powiekszy!!!
Stogi,mowisz...a dokladnie gdzie mieszkasz.Pytam, bo mam dziadka na Stogach, wiec znam troszeczke ta dzielnice.
Heh przynajmniej masz bliziutko na plaze - ehhh jaki ja mam sentyment do tej plazy na Stogach.

A ja juz placki sobie zjadlam, teraz przegryzam czekoladka (mam taki glupi nawyk, ze od razu po obiedzie musze zjesc cos slodkiego - a potem sie dziwie, ze moja pupa robi sie duza ) )

Agatko, jak ja Kocham fitness! Niesamowicie mi brakuje aerobiku i silowni Zazdroszcze Ci.JA to juz,teraz biegla do klubu,gdybym tylko miala taka mozliwosc.
Kupujesz karnet? Na jakie zajecia bedziesz chodzic?
Przy okazji milego ucztowania na urodzinach

Buziaki

Stary 2006-09-01, 14:19   #1821
natalas5
Zadomowienie

hejka Pomorzanki!!! moge tez sie przylaczyc?? pomorzanka jestem od urodzenia mieszkam w malborku ale teraz od pazdziernika tak jakby hmm... PoMOrzanka pelna para bede mieszkac w gd uczys sie w sopocie....Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego kregu hehe)
natalas5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-01, 14:32   #1822
Neska
Rozeznanie

Mieszkam na Stogach na Hożej Takk plaża bliziutko, zdążyłam załapać jeszcze troszkę słoneczka, tam skąd sie przeprowadziałm też było blisko morze (chyba nie mogłabym sie bez niego obejść). Zaraz jade na Matarnię, dziś z TŻ planujemy powazne zakupy TV i stolik, no moze jeszcze hod-doga za zeta w Ikei. Wytrzymałam miesiąc bez telewizji ale teraz basta

Stary 2006-09-01, 15:30   #1823
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Natalas - witaj! U nas kazdy jest mile widzany
Heh Rozumiem, ze studia w Sopocie? UG?

Dorota - ja uwielbiam lody z Ikei Sa takie smietankowe i takie tanie
No no powazne zakupy...
Agata - krzeslo, Dorota -TV i stolik...
Tak sobie mylsle i mysle...nie kojarze ul Hożej - zaraz sprawdze na mapie
Moj dziadek mieszka na ul Szpaki -to taki falowiec przy petli tramwajowej - nie wiem czy kojarzysz.

Jej, ja dzis zmeczona jestem praca...Wszystko mnie boli
Zmykam

Stary 2006-09-01, 15:37   #1824
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Hi hi..wlsanie sprawdzilam

ul Hoża jest prawie rzut kamieniem od Szpaki
Ale ten swiat maly

Stary 2006-09-01, 18:12   #1825
amethys
Raczkowanie

Witam was ciepło Pomorzanki ...oj dawno mnie nie było...... oj duzo sie działo...... musze sporo poczytac . Pozdrawiam
Stary 2006-09-01, 21:53   #1826
szkubana
Rozeznanie

Na wstepie witam nowe pomorzanki tj. natalas i neskę Piszcie kochane. NIe gryziemy
Asiu działkę mam poza miastem,niedaleko bo 15 km w jedną stronę. Znajduje się ona nad jeziorkiem, oprócz tego las. Ostatnio namiętnie chodziłam z TZ na grzybki. Oczywiście tych najszlachetniejszych;-)Na terenie działki mam 21 brzóz,olbrzymia lipe i choinki tak więc naprawde pyłków jest pod dostatkiem...
Aguś gratulacje dla TZ z okazji poodjęcia nowej pracy
Agatko dzięki za opcję szybka odpowiedz Faktycznie ułatwia wizażowanie. Zazdroszczę Ci spotkań z kumpelami. Ja juz nawet nie pamiętam kiedy miałam ostatnio babski zlot:/
amethyst-gdzie sie podziewałas hmm??
Wczoraj kupiłam hula hopa. Zaczynam kręcić boderkami.Podobno ładnie "boczki" schodza. Niby ich nie mam;-)ale trochę ruchu nikomu nie zaszkodzi.
Miłej nocki Pomorzanki
Stary 2006-09-01, 22:09   #1827
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

ooooo jak faaajnie
witam natalas

w koncu wiecej do czytania hihhii i zaczal sie ruch tak jak kiedys mam nadzieje ze dziewczyny z nami dluzej zostana

ja akurat najmniej znam stogi, bo obracalam sie bardziej po wrzeszczu, oliwie, przymorzu i morenie, wiec te dzielnice mam obcykane, a na stogach nigdy nie bylam

co do fitnessu to w pon jednak idziemy sie zapisac, bo dzis kolezanka byla zmeczona, a ma okres wiec nie chcialam jej meczyc..wiecie jak to jest

kurde pic mi sie chce ale zadnej mineralki w domu nie ma..aaaaa

ok chyba koncze...do jutra

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-09-01, 22:39   #1828
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Dobry wieczor pomorzanki...

no no...superancko, ze znowu tyle nas tu jest
Jeszcze kilka dziewczatek wroci i bedzie jak dawniej

amethyst- co slychac, opowiadaj! Tesknilysmy z dziewczynami za pozostalymi pomorzankami

Szkubana - teraz to musisz szczegolnie uwazac na siebie z ta alergia...Jak to sie mowi - "nie draznij lwa" - mam nadzieje, ze odpuszczasz sobie teraz spacerki w "pylkowe" miejsca ?

Nie widze Agi!!! Agus, odezwij sie! Pewnie zmeczona po pracy, w koncu 11 godz - wiem cos o tym...Tez to przezywalam

Agata - heh ja Wrzeszcz tez znam b.dobrze - pracowalam tam ponad 2lata, na Przymorzu ponad rok...Natomoast Morena i Oliwa...hmmm chyba bym sie zgubila
W Oliwie bylam tylko 3razy w zyciu - w parku , natomiast na Morenie to tylko w Carrefourze

Ja tez zmykam...Ide pod prysznic i lulu - Rano od nowa - praca bllleeeee

Stary 2006-09-01, 22:41   #1829
wredne_slonko
Rozeznanie

Witam dwie nowe pomorzanki i przy okazji melduje się, bo daawno nie pisałam

szkubanaja też całkiem niedawno sprawiłam sobie hula-hop, ale jakoś nie moge się zmusić do regularnych ćwiczeń
Postanowiłam jeszcze, że bede chodzić na aerobik, ale tylko pod warunkiem, że zdam poprawke tak się nagrodze za ciężką prace umysłową

Tak pozatym to byłam dziś z rodzicami na kolacji, bo mają dziś 22 rocznice

Pozdrawiam i miłej nocki życze

Asia Surowiecka

Maciek Marczak
wredne_slonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-01, 22:51   #1830
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

noo dzis totalny dzien powrotow i nowych twarzy...suuuper

moi rodzice maja w pazdzierniku 30 rocznice

asiu morena jest prosciutka do opanowania, tylko na poczatku to wydaje sie łał bo tyle podobnych do siebie blokow, ale spoko...a oliwa tez prosciutka w zasadzie wszedzie kwestia kilku dni i juz jest ok
aha jeszcze jedno bo sie zakrecilam ...asiu ty jestes w londynie teraz czy w gdansku? bo cos mi sie ojarzysz z anglia...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości