Województwo Pomorskie - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-09-06, 10:23   #1861
wredne_slonko
Rozeznanie

Dot.: Województwo Pomorskie

Ja też sama od rana. Rodzice pojechali na grzyby Z chęcią bym poleniuchowała, ale musze się pouczyć Tylko kurcze jakoś strasznie mi ciężko nawet się jeszcze nie umyłam Wszystko przez ten wizaż okropny ale nic.. Zaraz się wezme do roboty

Miłego dnia dziewczynki

Asia Surowiecka

Maciek Marczak
wredne_slonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-06, 12:49   #1862
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Hej babeczki

Ja wlasnie szamam obiadek - dzis skromnie, bo salateczke z kuskusem i paluszki rakowe

Wczoraj bylam na zakupach, jak wyszlam z domu o 14 tak wrocilam o 23...Wydalam sporo kasy /kupilam 2 bluzeczki i takie czarne getry (ale glupio to brzmi - getry - od razu przypominaja mi sie czasy podstawowki, kiedy nosilo sie obcisle, czarne, lub innego koloru getry lub takie w panerke )/

No, ale wracajac do moich zakupow, to chcialam powiedziec, ze wydalam kase na ciuchy, ktorych nie planowalam kupic.Polowalam na takie spodenki -bermudy - takie do kolan - ale byly strasznie drogie, bo po 27 euro !!!
TZ byl caly czas ze mna, trzymal sie dzielnie, nawet gdy w jednym sklepie wzielam do przebieralni 7 bluzek

Co do lumikowych zakupow, to ostatnio nabylam krotkie lniane spodenki i taka bluze z kapturem bez rekawow - moze pozniej zrobie fotki i wkleje moje nowe nabytki

Wlasnie skonczylam jesc, wiec musze dalej zabrac sie za prace, ale zostalo mi malutko i na szczescie bede mogla niedlugo znowu zajrzec na wizazyk moj kochany

Pozdrawiam Was bardzo cieplo Pomorzanki...
Zycze udanego popoludnia

P.S. Heh, ja tez od rana jestem sama w domku

Joanna22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-06, 13:00   #1863
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

oooo Aiu widze Cie
widze ze my dzis wszystkie samiutkie w domu
ja własnie byłam zapłacic rachunek na komóreczke ale to nie wdzieczna robote telefonik powinien byc darmowy
Kupilam tez jabuszka i ide robic racuszki bo obiecałam Tzecikowi a on juz pisał ze bedzie gdzies za godzinke wiec biore sie do pracy bo jeszcze odkurzyc musze i pranie nastawic a dzis taka ładna pogoda

Wredne_slonko mój tata wczoraj był na grzybach był i całe wiadereczko przyniósł tak ze dzis mam do chlebka smarzone grzybki pyszotka

Oki zmykam do pracy jeszcze cos napisze
Stary 2006-09-06, 13:23   #1864
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

heh moj tata tez wczoraj byl na grzybach dzis mam na obiad sosik grzybowy a i cala patelnia smazonych jest, ale chyba jeszcze nie dokonczone zaraz spadam obierac ziemniaki

odnosnie telefonow musze chyba wybrac sie tez do ery bo cos mi szwankuje ladowarka, niech sprawdza czy to wina wtyczki czy moze z moja bateria cos nie tak...ach tak nie znosze tego telefonu a tyle lat musze sie z nim uzerac..jeszcze rok, bo dopiero za rok bedzie mi przyslugiwac jakas zmiana telefonu od ery...bleeee

grin_ajz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-06, 21:45   #1865
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

noo dziewczyny co to za cisza?
ja sie wyskakalam, trche jeszcze posiedzialam na wizazyku...i ide spac aha i czy zauwazylyscie, ale ten atak hakerow zobilizowal adminow do wprowadzenia kilku nowych rzeczy na wizazu dwa nowe dzialy redakcyjne, cytowanie selektywne, przy edycji mozliwosc napisania powodu w okienku, bez potrzeby otwierania nowej strony....nono..tylko niech szybko naprawia daty dodania nowego tematu, bo ciezko mi sie makijaze oglada, bo nie wiem co jest nowe

dobranoc, bonne nuit, good night

Stary 2006-09-07, 11:02   #1866
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

no dziewczyny...trzy moje posty pod rzad? to juz przegiecie!! prosze sie obudzic i pisac a nie obijac sie

Stary 2006-09-07, 11:09   #1867
Neska
Rozeznanie

o rany co za dzień, wyszłam rano po zakupy i nie mogłam dostać się do domu!! Na całej dzielnicy prądu nie było, więc domofon nie działał więc poczekałam sobie z 10 minut pod klatkę (jeszcze nie dorobiłam się kluczy od domofonu) dobrze że ktoś schodził to weszłam. Dopiero teraz dali prąd więc Witam serdecznie
Włąsnie siedzę z jakąs dziwną maścią na twarzy, skutki braku kremu pod oczy objawiły się dziwną wysypką!! Teraz muszę sie wyleczyć

Neska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-07, 11:26   #1868
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Bonjour!!!

Ehhh mi wczoraj net zamulal i mialam takiego nerwa ,ze...
A dzis od rana znowu praca, wiec mam nieobecnosc usprawiedliwiona...

Jej dziewczyny, tak strasznie sie boje, bo dostalam propozycje pracy w takiej bajeranckiej restauracji; strasznie sie stresuje, bo z kuleje z francuskim, wiec boje sie, ze ludzie(tzn pracownicy) nie beda cierpliwi na tyle, zeby powtorzyc czego nie skumam...W piatek o 21 ide pierwszy raz /na 6godz/ Nawet nie wiem co bede robic, bo tak sie podjaralam ta robota i kasa, ze nawet nie spytalam w jakim charakterze bede pracowac
Hi hi mam nadzieje, ze nie beda mi kazali wskoczyc na podest i tanczyc na rurze -oczywiscie zartuje- to /chyba/ nie tego rodzaju restauracja .
Takze biore sie dzis za powtorke francuskiego...

Agatko - jak ci step sie spodobal? Hmmm ? Ja uwielbiam step...ehhh uwielbiam kazdy rodzaj fitnessu zreszta.Step jest dobry na nogi, wiec jak bedziesz to ciagnac, to za rok bedziesz mogla w takiej mini chodzic, ze ahhhhh

Nesko- dobrze, ze 10min czekalas, ja mialam takiego pecha, ze pol nocy czekalam na dworzu, bo zapomnialam kluczy do domu a rodzice pojechali do dziadka na jakas impreze.Heh ale sobie plulam w brode, ze taki cymbalek ze mnie

Oki za biore sie za nauke...Buziaczki kobity
Milego dnia

Stary 2006-09-07, 12:25   #1869
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

hihi neska kiedys na morence jak mieszkalam tez nie bylo pradu ale ja akuray bylam w domu, ciekawy widok..obserwowac z balkonu na 7 pietrze jak cala dzielnica jest ciemna teraz naprawde jest taka elektryfikacja, ze nie wyobrazam sobie zycia bez pradu, wlasnie takie przypadki pokazuja, jak jestesmy od niego uzaleznieni...

asiu wczoraj nie bylo stepu, w przyszlym tyg bedzie..wiem, ze step jest dobry na nogi, ale ja wlasnie mam bardzo slabe nogi i wszystkie cwiczenia na nie mnie bardzo mecza i nie wytrzymuje wszystkiego, ale trzeba sie przemeczyc, bedzie lepiej zaczelam sie dzis zastanawiac, czy naprawde taki aerobik pomaga zrzucic kilogramy? jak to jest ze skutecznoscia? ktoras wie?
a co do twojej pracy...idz zobacz, jak tam jest i nie boj sie, poradzisz sobie

pozdrawiam

Stary 2006-09-07, 14:17   #1870
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Agatko,aerobik podobno jest dobry na zgubienie troszke cialka, ale na mnie nigdy to nie dzialalo.Tzn jak duzo cwiczylam to lubialam sobie tez troche pojesc
To jest tak, ze ja chcesz schudnac to owszem wysilek fiz. jak najbardziej, ale dieta jest rowniez wazna.Jedno jest dopelnieniem drugiego.
Cwicz co drugi dzien.

Ale ruch to zdrowie, nie rezygnuj! Zobaczysz, ze pokochasz aerobik

Dobra...chwile przerwy i dalej do francuskiego sie biore...
Odezwe sie jeszcze wieczorkiem

Stary 2006-09-07, 14:31   #1871
wredne_slonko
Rozeznanie

Widze, że całkiem fajnnie u Was. Nowa praca, aerobiki, zakupy.. A ja nic tylko książki ale już niedługo Wieje u mnie taką nudą, że nawet o czym pisać nie mam

Pozdrowionka dziewczyny

Asia Surowiecka

Maciek Marczak

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-09-07, 14:37   #1872
sisters
Raczkowanie

a ja jestem z Gdyni
Stary 2006-09-07, 16:04   #1873
Neska
Rozeznanie

Witaj sisters

Zaraz idę sie połozyć, chodzę jakś taka nieswyspana i bez humorku, dziś mam dzień narzekania, papap

Stary 2006-09-07, 20:10   #1874
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

witaj sisters... mam nadzieje, ze sie do nas przylaczysz

asiu ja lubie aerobik, uwazam to za lepszy wysilek niz nudne bieganie bo przynajmniej przy muzyczce i w milej atmosferze zajecia mam tylko dwa razy w tyg, ale chyba w pt bede sama indywidualnie sobie cwiczyc callanetics albo juz skusze sie na to bieganie

slonko a ty masz poprawke ze sie tak uczysz? a kiedy? to bedziemy kciuki trzymac

ale u mnie przed chwila byla biiig burza, jak sie blyskalo hihi, lubie burze

ok lece wizazowac

Stary 2006-09-07, 21:50   #1875
Neska
Rozeznanie

A mi juz lepiej
Pijemy winko z TŻ oglądamy powtórke Sopot festiwal, spiewamy i nawet tańcujemy

grin_ajz u mnie też byłą burza i nawet mocno lało

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-09-07, 22:22   #1876
wredne_slonko
Rozeznanie

Ano mam w niedziele..
Ide spać dobranoc dziewczynki

Asia Surowiecka

Maciek Marczak
Stary 2006-09-08, 08:06   #1877
Neska
Rozeznanie

Witam z rana

Stary 2006-09-08, 09:37   #1878
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Witajcie kochane kolezanki

Na poczatku zwracam sie do Sloneczka -
Kobito, troche wiecej optymizmu, nie bedzie tak zle przeciez Wiem, ze latwo sie mowi, przede mna dzis tez trudny egzamin,ale staram sie myslec pozytywnie.

Agatko-ja tez nie lubie biegac , ale co fakt to to, ze bieganie jest najlepsze i najbardziej efektywne...
Znajdz kolezanke, dobre butki... i w droge -ponoc w tym sporcie tez mozna sie zakochac.Ale ja to sie mowi - jeden lubi slodkie , drugi slone...-czy jakos tak

Nesko - dzien dobry

Aga - co taka milczaca ostatnio ?

Sisters - witaj w pomorskim , wpadaj czesciej

Stary 2006-09-08, 09:57   #1879
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

jestem jestem juz :jupi: Asiu widze cie

dzien dobry kobitki

ehhh no to jestem bezrobotna ale tylko na 3 dni od poniedziałku ide do solarium na nauke a potem juz tam zostaje wiecie co troche bedzie mi brakowalo ogladania tych filmów jednak troszke to polubiłam

dzis od ranam mam dobry i zły chumorek rozwaliły mi sie wczoraj moje ulubione butki i musze isc dzis kiupic nowe a wiec przedemna zakupy co mnie cieszy a z drugiej strony to były moje ulubione butki i tak mi jakos ich zal ze maja isc w odstawke

Na dodatek co to za pogoda za oknem z samego rana lało jak niewiem teraz troche sloneczka a po poludniu znowu ma padac
A jak wczoraj lało a jak wiatr był normalnie jak jakas wichura az w pracy pradu nie mialam i siedziałam przez prawie 2 godziny nudzac sie jak mops moj tata własnie wracał do domu z pracy i kolejki staneły bo niebyło napieciana lini wysadzili ich gdzies na torach i kazali przesiasc sie na autobusy

asiu a co to za strach powinnas sie cieszyc ze masz prace gratuluje pociesze cie ze ja od poniedzialku tez zaczynam nowa prace wiec trzymam za ciebie kciuki by poszlo ci dobrze

Agata widze ze cwiczenia ida pełna para ja tam w sumie lubie biegac npo lesie i tylko gdy jest ładna pogoda

Wredne_slonko niemartw sie bedzie dobrze bedziemy trzymac kciuki i obowaiazkowo zdaj relacje jak ci poszło

Neska heh tez wczoraj ogladałam sopot tak długo az zasnełam i przegapiłam Maryle Rodowicz a tak chciałam posłuchac piosenki "Bal" bardzo ja lubie

witam nowa pomorzaneczke sisters przyłaczysz sie do nas???

oki zmykam zjesc sniadanko bo mi w brzuchu burczy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-09-08, 10:06   #1880
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

eehhhh kobitki a mam tez do was takie pytanko jako ze na was zawsze mozna liczyc a z samego rana to człowiek ma dobry chumorek i prawde zawsze powie wiec...
niedlugo(na pod koniec listopada) ide na wesele do kolezanki takiej prawie psiapsiółki i chciałam kupic sobie jakas sukienke co myslicie o takiej i jak wam sie podobaja znalazłam na modzie i marzy mi sie ukienka własnie w takim kroju by z przodu była krutsza i odsłaniała jedna noge wiem wiem ze wymysliłam

heh tylko juz widze TZecik jak sie na taka zaopatruje zaraz powie ze nie juz ja go znam

ide bo na to snaidanko nie dojde
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg XCITE_217_NEW2_L.jpg (28,8 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 00490m.jpg (34,7 KB, 9 załadowań)
Stary 2006-09-08, 11:12   #1881
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

...a ja widze Agatke i Age...ciekawe co takiego napisza

Stary 2006-09-08, 11:16   #1882
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Byłam w sklepie po puszke dla kotków i marchewke bo mi do zupy zabraklo zaczyna sie przejasnaic to chyba pojade jednak na te zakupy butów moze Tzecika wyciagne

Tez widzialam Agate i sabi ale nic nie napisały oj nie ładnie
Stary 2006-09-08, 11:33   #1883
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Ojojoj... Nie ladnie Agatko, nie ladnie -trzeba pupe przetrzepac, za brak odzewu

A co do kiecki...Aga, uwazam, ze obie sa bardzo piekne i bardzo sexy
Mi osobiscie bardziej podoba sie czerwona, jednak jesli idziesz na potancowe, to wygodniejsza bylaby chyba ta druga z racji tego, ze ma ramiaczka i niezsuwalaby ci sie z piersi Znam to z doswiadczenia.

Co do mojej pracy nowej...Aga, bardzo sie ciesze, ale obawiam sie tej bariery jezykowej.Wiem, ze taka praca to same plusy - glownie chodzi mi o nauke i przelamanie sie w tym cholernym francuskim...Buuuuuuuuuu
Stresik mnie powoli dopada Heh, pewnie jeszcze tu dzis zajrze i pewnie bede jeszcze wam marudzic z ta praca...
Jutro zdam relacje jak bylo Mam ogomna nadzieje, ze bedzie dobrze.Tak bardzo bym chciala zeby bylo dobrze
Powiem wam, ze wczesniej marzylo mi sie pracowac wlasnie w tej restauracji...A teraz kiedy wywalczylam o szanse to strasznie sie boje
Ehh jak to sie mowi "On ne peut pas désirer ce qu'on ne connaît pas"
/nie mozna pragnac tego, czego sie nie zna/

Buziaki babeczki

Stary 2006-09-08, 11:37   #1884
Neska
Rozeznanie

Aga najbardziej podoba mi się druga kiecka, jest naprwde swietna i widzę ze ładnie sie układa

Stary 2006-09-08, 11:55   #1885
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

eehhhhh mi te obie sie podobaja ale ta pierwsza nabardziej z drugiej strony ta druga ma ramiczka i tak jak pisze Asia napewno była by wygodniejsza z drugiej strony Neska masz racje ona sie ta jakos ładnie układa sama niewiem znalazlam jesczez takie

Oj Asiu wiem ze pewnie sie martwisz z tym jezykiem czy dasz sobie rade ale jak nie spróbujesz nie bedziesz wiedzic niemartw sie najwazniejsze jest pozytywne myslenie a reszta juz jakos sama sie ułorzy napewno
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg stt11.jpg (58,3 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg UB SUKNIA wieczorowa7a.jpg (25,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg XCITE_430_L.jpg (28,9 KB, 3 załadowań)
Stary 2006-09-08, 13:38   #1886
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Cytat:
Napisane przez aga21087 Pokaż wiadomość
Oj Asiu wiem ze pewnie sie martwisz z tym jezykiem czy dasz sobie rade ale jak nie spróbujesz nie bedziesz wiedzic niemartw sie najwazniejsze jest pozytywne myslenie a reszta juz jakos sama sie ułorzy napewno
ehhh wiem, wiem.....

Co do sukieneczki - caly czas obstawiam pierwsza - czerwona-
Bedzesz szyc sobie kiecke? Czy to sa zdjecia z allegro ?

Stary 2006-09-08, 13:45   #1887
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Cytat:
Napisane przez Joanna22 Pokaż wiadomość

Co do sukieneczki - caly czas obstawiam pierwsza - czerwona-
Bedzesz szyc sobie kiecke? Czy to sa zdjecia z allegro ?

eehhh mi ta pierwsz tez sie najbardziej podoba bede szyc a to sa zdjecia z forum moda ale jeszcze sie zastanowie

heh wlasnie odkurzyłam i posprzatałam cały dom ugotwowałam na obiad zupe warzywna padam jestem juz zmeczona a zaraz zbieram sie na miasto bo umówiłam sie z Tzecikem on tez idze sobie kupic butki heh bedzie smiesznie bo mój Tzecik jesli chodzi o butki ma zupelnie inny gust niz ja

Asiu praca sie niemartw bede za ciebie trzymac kciuki zdaj relacje jak tylko wrocisz
Stary 2006-09-08, 13:59   #1888
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Asiu ze cały dzien siedzimy tu tylko my to prosze talerzyk zupy dla ciebie bys miała siłe do pracy

smacznego jedz szybko bo wystygnie ja juz zajadam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zupa.jpg (8,6 KB, 2 załadowań)
Stary 2006-09-08, 15:42   #1889
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Ojej Aga-dziekuje za zupke Przepyszna

A z praca to narazie lipa Bo facet zadzwonil, ze dziewczyny,ktore rezygnuja z pracy(a ja na miejsce jednej z nich mam wskoczyc ), jeszcze pracuja, wiec zadzwoni,kiedy one odejda na dobre...
Zamieszanie na maxa.
No coz...poczekam.
W sumie juz tak sie nastawilam -3dni sie nastawialam a tu taki zonk
Strasznie mi przykro

Stary 2006-09-08, 19:41   #1890
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

hello

tak, racja bylam wczesniej, ale juz sie tlumacze..wlazlam tradycyjnie na wizaz..subskrypcja>watek pomorski a w drugim oknie MM...i co? strona sie otwiera i otwiera...odswiezam..dale j to samo...wiec stwierdzilam, ze mam to gdzies przyjde pozniej

agus co do sukieneczek, wszystkie sa bardzo odwazne, mi najbardziej sie widzi ta bordowa w drugim poscie....np ja patrze po sobie ze tych dwoch pierwszych bym nie zalozyla bo mam za duze piersi

dzis u mnie byla bratanica wiec dopiero teraz wlazlam na neta, bo wczesniej czasu nie mialam hihih

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości