![]() |
#1861 |
Rozeznanie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
Ja też sama od rana. Rodzice pojechali na grzyby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia dziewczynki |
![]() ![]() |
![]() |
#1862 |
Zadomowienie
|
Hej babeczki
![]() Ja wlasnie szamam obiadek - dzis skromnie, bo salateczke z kuskusem i paluszki rakowe ![]() Wczoraj bylam na zakupach, jak wyszlam z domu o 14 tak wrocilam o 23...Wydalam sporo kasy /kupilam 2 bluzeczki i takie czarne getry ![]() ![]() ![]() No, ale wracajac do moich zakupow, to chcialam powiedziec, ze wydalam kase na ciuchy, ktorych nie planowalam kupic.Polowalam na takie spodenki -bermudy - takie do kolan - ale byly strasznie drogie, bo po 27 euro ![]() TZ byl caly czas ze mna, trzymal sie dzielnie, nawet gdy w jednym sklepie wzielam do przebieralni 7 bluzek ![]() Co do lumikowych zakupow, to ostatnio nabylam krotkie lniane spodenki i taka bluze z kapturem bez rekawow - moze pozniej zrobie fotki i wkleje moje nowe nabytki ![]() Wlasnie skonczylam jesc, wiec musze dalej zabrac sie za prace, ale zostalo mi malutko i na szczescie bede mogla niedlugo znowu zajrzec na wizazyk moj kochany ![]() Pozdrawiam Was bardzo cieplo Pomorzanki... Zycze udanego popoludnia ![]() P.S. Heh, ja tez od rana jestem sama w domku ![]()
#1863 |
Zakorzenienie
|
oooo Aiu widze Cie
![]() widze ze my dzis wszystkie samiutkie w domu ![]() ja własnie byłam zapłacic rachunek na komóreczke ale to nie wdzieczna robote telefonik powinien byc darmowy ![]() Kupilam tez jabuszka i ide robic racuszki bo obiecałam Tzecikowi a on juz pisał ze bedzie gdzies za godzinke ![]() ![]() Wredne_slonko mój tata wczoraj był na grzybach był i całe wiadereczko przyniósł ![]() ![]() Oki zmykam do pracy jeszcze cos napisze ![]()
![]() |
#1864 |
Wtajemniczenie
|
heh moj tata tez wczoraj byl na grzybach
![]() ![]() ![]() odnosnie telefonow musze chyba wybrac sie tez do ery bo cos mi szwankuje ladowarka, niech sprawdza czy to wina wtyczki czy moze z moja bateria cos nie tak...ach tak nie znosze tego telefonu a tyle lat musze sie z nim uzerac..jeszcze rok, bo dopiero za rok bedzie mi przyslugiwac jakas zmiana telefonu od ery...bleeee ![]()
#1865 |
Wtajemniczenie
|
noo dziewczyny co to za cisza?
ja sie wyskakalam, trche jeszcze posiedzialam na wizazyku...i ide spac ![]() ![]() ![]() dobranoc, bonne nuit, good night ![]()
#1866 |
Wtajemniczenie
|
no dziewczyny...trzy moje posty pod rzad? to juz przegiecie!!
![]() ![]()
#1867 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Włąsnie siedzę z jakąs dziwną maścią na twarzy, skutki braku kremu pod oczy objawiły się dziwną wysypką!! Teraz muszę sie wyleczyć ![]()
#1868 |
Zadomowienie
|
Bonjour!!!
Ehhh mi wczoraj net zamulal i mialam takiego nerwa ,ze... ![]() ![]() ![]() A dzis od rana znowu praca, wiec mam nieobecnosc usprawiedliwiona... ![]() Jej dziewczyny, tak strasznie sie boje, bo dostalam propozycje pracy w takiej bajeranckiej restauracji; strasznie sie stresuje, bo z kuleje z francuskim, wiec boje sie, ze ludzie(tzn pracownicy) nie beda cierpliwi na tyle, zeby powtorzyc czego nie skumam...W piatek o 21 ide pierwszy raz ![]() ![]() Hi hi mam nadzieje, ze nie beda mi kazali wskoczyc na podest i tanczyc na rurze ![]() ![]() Takze biore sie dzis za powtorke francuskiego... Agatko - jak ci step sie spodobal? Hmmm ![]() ![]() Nesko- dobrze, ze 10min czekalas, ja mialam takiego pecha, ze pol nocy czekalam na dworzu, bo zapomnialam kluczy do domu a rodzice pojechali do dziadka na jakas impreze.Heh ale sobie plulam w brode, ze taki cymbalek ze mnie ![]() Oki za biore sie za nauke...Buziaczki kobity Milego dnia ![]()
#1869 |
Wtajemniczenie
|
hihi neska kiedys na morence jak mieszkalam tez nie bylo pradu ale ja akuray bylam w domu, ciekawy widok..obserwowac z balkonu na 7 pietrze jak cala dzielnica jest ciemna
![]() asiu wczoraj nie bylo stepu, w przyszlym tyg bedzie..wiem, ze step jest dobry na nogi, ale ja wlasnie mam bardzo slabe nogi i wszystkie cwiczenia na nie mnie bardzo mecza i nie wytrzymuje wszystkiego, ale trzeba sie przemeczyc, bedzie lepiej ![]() ![]() a co do twojej pracy...idz zobacz, jak tam jest i nie boj sie, poradzisz sobie ![]() pozdrawiam ![]()
#1870 |
Zadomowienie
|
Agatko,aerobik podobno jest dobry na zgubienie troszke cialka, ale na mnie nigdy to nie dzialalo.Tzn jak duzo cwiczylam to lubialam sobie tez troche pojesc
![]() To jest tak, ze ja chcesz schudnac to owszem wysilek fiz. jak najbardziej, ale dieta jest rowniez wazna.Jedno jest dopelnieniem drugiego. Cwicz co drugi dzien. Ale ruch to zdrowie, nie rezygnuj! Zobaczysz, ze pokochasz aerobik ![]() ![]() Dobra...chwile przerwy i dalej do francuskiego sie biore... Odezwe sie jeszcze wieczorkiem
#1871 |
Rozeznanie
|
Widze, że całkiem fajnnie u Was. Nowa praca, aerobiki, zakupy.. A ja nic tylko książki
![]() ![]() ![]() Pozdrowionka dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1872 |
Raczkowanie
|
a ja jestem z Gdyni
![]()
#1873 |
Rozeznanie
|
Witaj sisters
![]() Zaraz idę sie połozyć, chodzę jakś taka nieswyspana i bez humorku, dziś mam dzień narzekania, papap
#1874 |
Wtajemniczenie
|
witaj sisters... mam nadzieje, ze sie do nas przylaczysz
![]() asiu ja lubie aerobik, uwazam to za lepszy wysilek niz nudne bieganie ![]() ![]() ![]() slonko a ty masz poprawke ze sie tak uczysz? a kiedy? to bedziemy kciuki trzymac ![]() ale u mnie przed chwila byla biiig burza, jak sie blyskalo hihi, lubie burze ![]() ok lece wizazowac ![]()
#1875 |
Rozeznanie
|
A mi juz lepiej
![]() Pijemy winko z TŻ oglądamy powtórke Sopot festiwal, spiewamy i nawet tańcujemy ![]() grin_ajz u mnie też byłą burza i nawet mocno lało ![]()
![]() |
#1876 |
Rozeznanie
|
Ano mam
![]() Ide spać dobranoc dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1877 |
Rozeznanie
|
Witam z rana
![]()
#1878 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane kolezanki
![]() Na poczatku zwracam sie do Sloneczka ![]() Kobito, troche wiecej optymizmu, nie bedzie tak zle przeciez ![]() Agatko-ja tez nie lubie biegac ![]() Znajdz kolezanke, dobre butki... i w droge ![]() ![]() ![]() Nesko - dzien dobry ![]() Aga - co taka milczaca ostatnio ![]() Sisters - witaj w pomorskim ![]() ![]()
#1879 |
Zakorzenienie
|
jestem jestem juz :jupi: Asiu widze cie
![]() dzien dobry kobitki ehhh no to jestem bezrobotna ![]() ![]() dzis od ranam mam dobry i zły chumorek rozwaliły mi sie wczoraj moje ulubione butki i musze isc dzis kiupic nowe a wiec przedemna zakupy co mnie cieszy ![]() Na dodatek co to za pogoda za oknem ![]() ![]() ![]() A jak wczoraj lało a jak wiatr był normalnie jak jakas wichura ![]() ![]() ![]() ![]() asiu a co to za strach powinnas sie cieszyc ze masz prace gratuluje ![]() Agata widze ze cwiczenia ida pełna para ja tam w sumie lubie biegac npo lesie i tylko gdy jest ładna pogoda ![]() Wredne_slonko niemartw sie bedzie dobrze bedziemy trzymac kciuki i obowaiazkowo zdaj relacje jak ci poszło ![]() Neska heh tez wczoraj ogladałam sopot ![]() ![]() ![]() witam nowa pomorzaneczke sisters przyłaczysz sie do nas??? oki zmykam zjesc sniadanko bo mi w brzuchu burczy ![]()
![]() |
#1880 |
Zakorzenienie
|
eehhhh kobitki a mam tez do was takie pytanko
![]() ![]() niedlugo(na pod koniec listopada) ide na wesele do kolezanki takiej prawie psiapsiółki ![]() ![]() heh tylko juz widze TZecik jak sie na taka zaopatruje ![]() ide bo na to snaidanko nie dojde
![]() |
#1881 |
Zadomowienie
|
...a ja widze Agatke i Age...ciekawe co takiego napisza
![]() ![]()
#1882 |
Zakorzenienie
|
Byłam w sklepie po puszke dla kotków i marchewke bo mi do zupy zabraklo zaczyna sie przejasnaic to chyba pojade jednak na te zakupy butów
![]() ![]() Tez widzialam Agate i sabi ale nic nie napisały ![]() ![]()
![]() |
#1883 |
Zadomowienie
|
Ojojoj... Nie ladnie Agatko, nie ladnie
![]() ![]() A co do kiecki...Aga, uwazam, ze obie sa bardzo piekne i bardzo sexy ![]() ![]() Mi osobiscie bardziej podoba sie czerwona, jednak jesli idziesz na potancowe, to wygodniejsza bylaby chyba ta druga z racji tego, ze ma ramiaczka i niezsuwalaby ci sie z piersi ![]() Co do mojej pracy nowej...Aga, bardzo sie ciesze, ale obawiam sie tej bariery jezykowej.Wiem, ze taka praca to same plusy - glownie chodzi mi o nauke i przelamanie sie w tym cholernym francuskim...Buuuuuuuuuu ![]() Stresik mnie powoli dopada ![]() Jutro zdam relacje jak bylo ![]() ![]() Powiem wam, ze wczesniej marzylo mi sie pracowac wlasnie w tej restauracji...A teraz kiedy wywalczylam o szanse to strasznie sie boje ![]() Ehh jak to sie mowi "On ne peut pas désirer ce qu'on ne connaît pas" /nie mozna pragnac tego, czego sie nie zna/ ![]() Buziaki babeczki
#1884 |
Rozeznanie
|
Aga najbardziej podoba mi się druga kiecka, jest naprwde swietna i widzę ze ładnie sie układa
![]()
#1885 |
Zakorzenienie
|
eehhhhh mi te obie sie podobaja ale ta pierwsza nabardziej z drugiej strony ta druga ma ramiczka i tak jak pisze Asia napewno była by wygodniejsza
![]() ![]() Oj Asiu wiem ze pewnie sie martwisz z tym jezykiem czy dasz sobie rade ale jak nie spróbujesz nie bedziesz wiedzic niemartw sie najwazniejsze jest pozytywne myslenie ![]() ![]()
![]() |
#1886 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do sukieneczki - caly czas obstawiam pierwsza - czerwona- ![]() Bedzesz szyc sobie kiecke? Czy to sa zdjecia z allegro ![]()
![]() |
#1887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
eehhh mi ta pierwsz tez sie najbardziej podoba bede szyc a to sa zdjecia z forum moda ale jeszcze sie zastanowie ![]() heh wlasnie odkurzyłam i posprzatałam cały dom ugotwowałam na obiad zupe warzywna padam jestem juz zmeczona a zaraz zbieram sie na miasto bo umówiłam sie z Tzecikem on tez idze sobie kupic butki heh bedzie smiesznie bo mój Tzecik jesli chodzi o butki ma zupelnie inny gust niz ja ![]() Asiu praca sie niemartw bede za ciebie trzymac kciuki zdaj relacje jak tylko wrocisz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1888 |
Zakorzenienie
|
Asiu ze cały dzien siedzimy tu tylko my to prosze talerzyk zupy dla ciebie bys miała siłe do pracy
smacznego jedz szybko bo wystygnie ja juz zajadam ![]()
![]() |
#1889 |
Zadomowienie
|
Ojej Aga-dziekuje za zupke
![]() ![]() A z praca to narazie lipa ![]() Zamieszanie na maxa. No coz...poczekam. W sumie juz tak sie nastawilam -3dni sie nastawialam a tu taki zonk ![]() Strasznie mi przykro ![]() ![]() ![]()
#1890 |
Wtajemniczenie
|
hello
![]() tak, racja bylam wczesniej, ale juz sie tlumacze..wlazlam tradycyjnie na wizaz..subskrypcja>watek pomorski a w drugim oknie MM...i co? strona sie otwiera i otwiera...odswiezam..dale j to samo...wiec stwierdzilam, ze mam to gdzies przyjde pozniej ![]() agus co do sukieneczek, wszystkie sa bardzo odwazne, mi najbardziej sie widzi ta bordowa w drugim poscie....np ja patrze po sobie ze tych dwoch pierwszych bym nie zalozyla bo mam za duze piersi ![]() dzis u mnie byla bratanica wiec dopiero teraz wlazlam na neta, bo wczesniej czasu nie mialam ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.