Województwo Pomorskie - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-09-11, 08:39   #1921
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22
Dot.: Województwo Pomorskie

ehhh normalnie odechcialo mi sie juz ogladac...Od poczatku "Ridż" seksi sie z Brook a potem Torne z ta blondyna-sekretarka Sally (ma z nia chyba dziecko)-wiec tak wyglada pierwsze 10 min tego fimu...Potem widac zamyslana Stefanii (alez ona jest okraglutka).Teraz jest scenka z Rickiem i ta dziewczyna,ta stuknieta, ktora podobno miala urodzic mu dziecko.Znowu do niego zalatuje, ale on zakochany jest w innej.....

Ehhhh po jaka cholere trace czas na takie glupoty

No ale zejdzmy na ziemie

Aga, pewnie przewialo cie na tej plazy.Aspiryna i lozko i ciepla herbata z cytryna.Niestety teraz zacznaja sie przeziebienia i grypy - niestety to jest minus jesieni

Agata - jak ja bym sobie obejrzala "Taniec z ..." Teraz najistotniejsze w tym programie jest to, kto z kim bedzie mial romans a nie kto jak zatanczy .Czy Rusin z tym wlochem czy Mroczek z ta ladna tancerka a moze Walesowna sie zakocha i.... heh

Kto prowadzi ten program? Znowu Urbanski ze Skrzynecka?

Moze znajde gdzies na necie powtorki z programu, to sobie poogladam.

No coz...Zycze Wam dziewczyny milego dnia...

Joanna22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-11, 08:47   #1922
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Heh Wałesówna to raczej romansu nie bedzie miec bo jest zareczona ale reszta kto wie
A Urbanski z Skrzynecka znowu prowadza praogram

ooookkkk zmykam bo wszedł tzecik
kto jeszcze nie jadł to smacznego
Stary 2006-09-11, 10:28   #1923
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

heh a ja kozystajac ze Tzecik pojechał tam do nowej pracy cos zalatwic troszke powizazuje

Widze Asiu ze tez masz dzis wolne i presiadujesz na wizazyku
a ja tak sobie przegladam ogłoszenia o pracy troche tego jest powiadaja ze przezorny zawsze ubezpieczony wiec troszke tak przegladam
tylko pies Tzecika mnie wkurza chyba chce mnie na siłe na spacer wyciagnac mowiłam mu juz ze niemam butów na spacer z nim ale chyba nie rozumie jak to pies
Stary 2006-09-11, 11:05   #1924
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

witam dziewuszki

oj asiu to stare odcinki hehe jakies 500 przed tym co w pl u nas juz 3000 stuknelo a najlepsze jest to, ze oni chyba to jeszcze kreca... super nie? moja mama oglada i ja tak czasem tez zerkne na "cierpietnikow" jak ja to mowie

a ja dzis pospalam do 11...uch... znowu opuscilam ostry dyzur z rana ech... cos mnie plecy bola, chyba do tego niewygodnego krzesla przy kompie..blee..musze tate dzis do jyska wycianac, bo tam chyba cos jest

ok lece na makijaze paaa

grin_ajz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-11, 11:25   #1925
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

oooo Agata sie odezwała to troche pospałas sobie dzis
A ja nadal czekam na TZecika troszke mu długo schodzi to chyba jednak przejde sie z tym psem A tak mi sie niechce
Stary 2006-09-11, 12:13   #1926
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

No i widze znowu Age i Agate na "pomorzu"

Ja wlasnie zjadlam obiad i teraz ochota na cos slodkiego mnie naszla i tak sobie siedze i mysle, co by tu skubnac

TZ wlasnie pojechal jakies drzewo przesadzac czy cos, wiec ja znowu sama w domu.
Chcialam sie poopalac a tu nici, bo jakos slonka nie widac a niby zapowiadali 27st -co za oszustwo!
Chyba sie poucze francuza bo czas powaznie wziazc sie za siebie....

Wlasnie zjadlam rzadek czekolady...hmmm jeszcze mi sie chce wrrrr

Stary 2006-09-11, 12:21   #1927
Neska
Rozeznanie

A ja właśnie robię obiadek i w przerwie wizażuję
ale zaraz do pracy ogłoszenia przeglądać

Neska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-09-11, 15:22   #1928
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

jestem hihi

i musze sie pochwalic...mam w koncu cudowne, wygodne i wypasione krzeslo do kompa...siedze sobie wygodnie oparta i nie musze sie wyginac i skrzywiac kregoslupa eeekstra jak sie ciesze teraz mozna sobie siedziec przy kompku hihih

moja mama oglada mode na sukces hehe a ja slucham oczywiscie... co za glupi serial...

neska zycze powodzenia w szukaniu pracy, mam nadzieje, ze juz niedlugo cos fajnego znajdziesz

Stary 2006-09-11, 18:30   #1929
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

A ja juz w domku mialam isc do dentysty ale nie poszłam bo jak mam siedziec na fotelu cały czas pociagajac nosem i jeszcze gardlo mnie boli to wole nie
Znalazlam sobie ogłoszenie o prace i w sumie tak na wszelki wypadek ale umówiłam sie tylko jak bede sie tak kiepsko czuc to niepójde a teraz szoruje do łozka by mnie całkiem chorupsko nie wzieło

buziaczki milego wieczoru
Stary 2006-09-11, 19:35   #1930
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Dobry wieczor

Ja siedze caly dzien przed kompem /pomijajac godz 15.30-16.30 , bo wtedy spalam /

Nazarlam sie ciastek i czuje,ze jak bym wstala z krzesla to bym sie pokulala po pokoju
Teraz ide sie pod prysznic a pozniej nie wiem co bedzie, bo w sumie spac mi sie nie chce

Aga, widze,ze cie na powaznie chorubsko wzielo; nie dobrze
Wypij Fervex i do lozka.

Agata - mi tez by sie krzeslo przydalo, ale tez jakies wypasione.Moje juz jest tak zdewastowane, tak ze nie moge sie ani podwyzac ani obnizac
A w domku mam takie fajniutkie, wygodne,20letnie - ale moje kochane krzeselko, za ktorym baaardzo tesknie
A tak na marginesie to widze, ze twoja mama to zapalona fanka seriali.Moja mama tak samo...Nawet oglada powtorki a potem na pamiec dialogi zna Smiac mi sie z tego.Najlepiej jak tata przyjdzie z pracy to z mama oglada "Mode na..." i zawsze komentuja i dyskutuja o tym filmie.Oczywiscie tata nie znosi tego tasiemca
Moj tata znowu to zapalony fan teleturnieji Heh
Dla kazdego cos milego.
Ja zawsze lubialam TVN Style i MTV w weekendy

No ale niestety teraz mam tylko 3 francuskie programy Beznadzieja....Oooo przypomnialo mi sie, ze Aniolki Charliego mialy leciec o 21-to chyba juz wiem co bede robic...

Trzymajcie sie dziewczyny

Aha! Neska - powodzenia w szukaniu pracy...W jakim charakterze prace szukasz?

Stary 2006-09-11, 19:56   #1931
wredne_slonko
Rozeznanie

Kurczaki dopiero mi neta podłączyli tyyle musze teraz nadrobić :P Dobrze, że mnie w domu nie było cały dzień, bo bym nie wytrzymała psychicznie
Dziś naszczęscie już się dobrze czuje, ale gardełko nadal boli kupiłam dziś całą siateczke leków i będe się leczyć
Musze się pochwalić, że kupiłam sobie kurteczke zimową. Czarną najki za zawrotną sume którą nawet wstyd podawać

grin_ajzstudiuje administracje..
Studiuje dziennie, ale z chęcią poszłabym sobie do pracy. Niestety najłatwiej było by znaleść pracke na łikendyale to odpada, kiedyś odpocząć trzeba

Lece nadrabić wizażowe zaległości

Asia Surowiecka

Maciek Marczak
wredne_slonko jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-09-11, 22:00   #1932
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

witam wieczorowas pora
wrocilam z aeroba, od razu rzucilam sie na tvn bo na wspolnej lecialo a potem szymon majewski show..hehe co za wariat ale uwielbiam ten program, to taka odskocznia od tego co sie dzieje w naszej biedne polsce...

asiu no moja mam w sumie nie taka fanka seriali, ja chyba wieksza, bo ja ogladam duzo tego wszystkiego...ona tylko "mode" ze mna na wspolnej, m jak milosc, magde m. czasem na dobre i na zle obejrzy...i to wszystko a ja reszte hihih

co do krzeselka to na stronce jyska wlasnie jest takie macie linka i popatrzcie na jakim fajnym krzesle siedze http://www.jysk.pl/index/kontoret/borde_og_stole.htm

slonko...nie zartuj...adm? ja teeez ja w tym roku koncze, a po twoim wieku widze, ze ty chyba drugi rok teraz zaczniesz kurde ze tez szybciej sie nie zgadalysmy...a z czego mialas poprawke? jesli duzo programowo sie nie zmienilo to 3 rok jest najgorszy, przynajmniej u nas taki byl ze wzgledu na wykladowcow na jakich trafilismy no i w sesji letniej 3 przedmioty roczne ale wszystko jest do przejscia

aga u ciebie to naprawde nie moze byc kilka dni spokoju...tutaj szczesliwa 4 w totka i zaraz chorobsko....och bidulko...glowa do gory

ok ide powizazowac i spadam spac

Stary 2006-09-12, 07:57   #1933
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

dzien dobry pomorzanki

Ja wlasnie szamam sniadanie, troche jeszcze przymulona ale no coz!
Dzis planuje miec aktywny dzien-bede biegac, ruszac sie a wieczorkiem chcialabym na rolki skoczyc-zobaczymy co z tego wyniknie

TZ pojechal do pracy wiec w sumie, teoretycznie, bede miala dzien dla siebie,choc znajac zycie pewnie jego ojeciec sie napatoczy i bedzie siedzial i marudzil

Agataaaa, noo nieee! Jakie czaderskie krzeslo! Jakie ladne i wyglada na wygodne-te wygiencie na krzyzu i podparcie na glowe...WOW!
Kurcze, nic tylko siedziec

Heh ostatnio sporo sie slyszy o administracji.Mialam fajowa kolezanke, ktora studiowala wlasnie administracje ale mieszkala w akademiku.Kontakt nam sie urwal
Agata, znasz moze Danke? Nie pamietam nazwiska, niestety

Oki zmykam - milego dnia!

Stary 2006-09-12, 08:17   #1934
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

dzien dobry z ranca

heh a ja tu myslalam ze bede pierwsza patrze a Asia mnie uprzedziła
Ja dzis tez w domku wstalam dzis z lepszym zdrówku głowa juz nie boli i gardlo tez tylko troche no tylko jeszcze ten katar Od rana trzymam kciuki bo TZecik na egzamin na cukiernika wiec sie biedaczek meczy zaczoł o 9 ciekawe ile to potrwa

Asiu smacznego ja jeszcze nie jadlam sniadanka i tak sie zastanawiam na co mam ochote
Agata krzeslo swietne na takim to tylko siedziec i iwzazowac oj tez bym takie chciała duzo kosztowałao???

Miłego dzionka zmykam zrobic jakies sniadanko
Stary 2006-09-12, 09:12   #1935
necia
Przyczajenie

Witajcie! jestem z Lęborka
necia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-12, 09:18   #1936
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Cytat:
Napisane przez necia Pokaż wiadomość
Witajcie! jestem z Lęborka
witamy witamy nowiutka wizaznke zechcesz sie przyłaczyc do naszych ploteczek ?? Zapraszam
Stary 2006-09-12, 09:23   #1937
Neska
Rozeznanie

Witamy Cię neciu

Witam wszystkich z rana, ja juz po śniadanku, pospałam sobie troszeczkę
grin_ajz krzesło jest świetne, napewno bardzo wygodne, już to sobie wyobrażam
Joasiu szukam pracy pod kontem kierunku studiów jak skończyłam - Turystyka, powiem że jest ciężko, jak juz jest ciekawe ogłoszenie to wymagania ogromne. Ale teraz objełam taką taktyke że podejmę się każdej pracy, która oczywiscie będzie na miare moich możliwości i bedzie mi pasowaćofert jest dużo ale straszna konkurencja

Życzę miłego dzionka, ale dziś ładnie prawda?

Stary 2006-09-12, 09:29   #1938
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

witaj Neska wstyd sie przyznac ale zapomniałam imienia

ładnie ładnie dzis nareszcie cos sie w pogodzie dzieje
Neska z praca jak wszedzie ciezko wazne by sie gdzies zachaczyc i pracowac a zawsze w miedzy czasie mozesz szukac czegos nowego polecam stronke http://www.anonse.pl/ jezeli jesczze tam nie szukałas
I owocnego szukania
Stary 2006-09-12, 09:44   #1939
wredne_slonko
Rozeznanie

Witam nową wizażanke i stare też
Zaraz ide na naleśniczki, bo mi mamusia zrobiła
Agata krzesełko faktycznie super. Mi by się jeszcze przydał nowy materac na łóżko, ale tata dziś zamiast mi to kupił psu i ja se pewnie jeszcze troche poczekam
Ogólnie dzień zaczął się nie fajnie, bo od kłutni z TŻ
Ide na śniadanko. Miłego dnia

Asia Surowiecka

Maciek Marczak
wredne_slonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-12, 09:49   #1940
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Hello to znowu ja....

Witaj Necia Lębork jest bliziutko Wejherowa, wiec my to tak prawie jak sasiadki

Agus - to ze glowa nie boli to nie oznacza, ze mozesz wstawac z lozka Mam nadzieje, ze dzis tez bedziesz o siebie dbac!
Neska to /jak mnie pamiec nie myli/ Dorota ...

Dorotko-Turystyka, to moj wymarzony kierunek, mialam isc na AWF w tym roku i nawet sie dostalam, ale niestety tak sie u mnie sprawy pokomplikowaly, ze nie wyjade z Francji do swiat Bozego Narodzenia Strasznie mi jest przykro z tego powodu, juz zreszta swoje przez to wyplakalam
Jestem zawzieta, wiec pojde na studia chocbym miala 60lat /Boze, jak to strasznie brzmi/
Tak sobie mysle, ze najlatwiej tobie byloby znalezc prace w jakims biurze podrozy.
Heh jak pracowalam w Alfie na Przymorzu, to chyba pol roku wisialo ogloszenie w Biurze, ze potrzebuja pracownika...
Ja zawsze szukalam pracy na gratka.pl i trojmiasto.pl
Pochodz po C.Handlowych, czesto wisza ogloszenia na szybach, ktorych nie ma w prasie.
Wierze, ze w koncu znajdziesz cos dla siebie.

Slonko - glowa do gory.Ja sie wczoraj troszke poklocilam z TZ /ale to byla moja wina/ Ja czasami jestem zaczepna, a najgorsze jest to, ze lubie czasem go pozloscic :P
Bedzie dobrze...A nalesniczki to bym tez sobie zjadla

Pozdrawiam

Stary 2006-09-12, 09:59   #1941
Neska
Rozeznanie

Asiu taak biegam po centrum i roznoszę ogłoszenia,byłam praktycznie we wszystkich CH, przegladam ofert na róznych portalach, więc wysyłam gdzie tylko mogę Też mam nadzieję że sie uda. bardzo bym chciała sie zahaczyć w jakimś biurze podrózy, owszem sa ogłoszenia ale potrzebuja osoby z doświadczeniem i stażem pracy. Ale nawet jak nie teraz to później chcę się rozejrzeć za pracą w tym charakterze, ważne abym teraz cos załapała
Mój kierunek studuów był trafiony, choć z turystyki to moze było tam 50%
większośc geografii ale to bardzo wszechstronny kierunek
A Ty się nie martw na studia można iść zawsze sama myśle że jak staniemy z TŻ na nogi i wyjdziemy z długów to rozejrzę się, moze jakieś podyplomowe hmm

Aga na wizażu jestem Neska a w rzeczywistości Dorota więc mozesz pisać jak wolisz Jak juz pisałam przegladam wszystkie strony związane z pracą. dziekuję że podtrzymujecie mnie na duchu buziaczki dla Was

Stary 2006-09-12, 10:01   #1942
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

witam dziewczynki

jak wszystkie chwala sie sniadaniem to i ja powiem ze juz jestem po hihi
krzeslo kosztowalo 250 zl...troche duzo ale mam nadzieje, ze juz posluzy kilka lat

asiu co do twojej kolezanki to czy ona jest na pewno z mojego roku? bo mi jeszcze rok zostal, wiec na V powinna byc teraz mam danusie w grupie, ale to na pewno nie ta, bo mieszka w gdyni i znam danusie z akademika tak sobie...chodzi ze mna na seminarke..taka dosc niska, szczupla, czarne wlosy moze to ta

witam nowa wizaznake-pomorzanke necie mam nadzieje, ze zaklimatizyjesz sie szybko u nas i zaczniejsz udzielac tak jak neska, ktora dolaczyla niedawno a to nic nie szkodzi, ze z nami poplotkowac

hm ja nie mam dzis planow zadnych, no oprocz umycia sie i wlosow i obejrzenia "jestes moim zyciem" bo wczoraj nie obejrzalam do konca bo na aerobik szlam..aha no i powtorki m jak milosc no i obrac ziemniaczki na obiad hehe...poza tym to nudy

pozdrawiam dziewczynki

Stary 2006-09-12, 10:10   #1943
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Oj dziewczyny wy to jestescie złosliwe
ja tu po sniadanku jeszcze chora bez checi wychodzenia z domu a wy mi tu o nalesniczkach i teraz takiech ohoty mi narobiłyscie ze chyba nie przezyje jak ich dzis niezjem

heh no tak Dorota teraz to juz bede pamietac najłatwiej o prace w hipermarkecie ale to sa pieniazki wysokosci 600-700 zł ale czasami to i tyle na poczatek moze byc

heh widze ze tu jakis fanklub turystyki Asia i Dorota zawsze myslałam ze to fajny kierunek ostatnio to np. zaczelo mnie cignac na kierunek zwizany z wystrojem wnętrz moze sie skusze zobacze
swoja droga wczoraj słyszałam ze maja podrozej studia i to nawet o kilka tysiecy złotych ci ludzie to chyba nie normalni sa kto wtedy na te studia bedzie chodzil kogo bedzie stac ???? Paranoja

Agata ja tez mam w planach telewizor i nudy w domu

Ps .widze ze wszystkiesmy dzis na wizazyku Asia Agata Dorota Wredne _slnko

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-09-12, 10:19   #1944
Neska
Rozeznanie

Ja siedzę z kubkiem kawuni zaraz lecę po zakupki

też słyszałam o podwyżce za czesne, paranoja, nie dość że teraz sa drogie to co bedzie potem!!!
Aga zdrowiej szybko bo taka ładna pogoda na dworzu czas na spacerek
Mam podobne plany, nudy i TV tyle ze mam tylko 6 kanałów z czego nalepiej odbiera TVN (to i tak dobrze)

Stary 2006-09-12, 10:40   #1945
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Cytat:
Napisane przez grin_ajz

chodzi ze mna na seminarke..taka dosc niska, szczupla, czarne wlosy moze to ta
Tak tak tak tak tak....malutka, chudziutka, czarne wlosy takie dlugie(kiedys miala takie prawie do pasa), taka laseczka ,wiesz, taka ladna dziewczyna...Nie wiem jak to opisac jeszcze
Kiedys mieszkala w Sopocie ze swoim chlopakiem...Kurcze, zdjecia mam wszystkie w domku, w Wejherowie -wyslalabym ci ...
Nie wiem czy to ta...Nie wiem czy ta "moja Danka" jest na twoim roku, ale z moich osobistych obliczen wynika ze tak.

Agus -koniecznie w domku siedz...Bo jak sie choroba rozwinie to klapa! I kto bedzie na wizazu siedzial od rana...no kto????

Dorotko, jestem pewna, ze cos sie trafi predzej czy pozniej;badz cierpliwa.
Wiem, ze nie powinnam tego pisac, ale zawsze w CV mozesz napisac, ze w wakacje w twoim miescie dorabialas jako.....ale ze byla to praca dorywcza, to niestety bez papierow...Troszke sciemy nie zaszkodzi.
Ja mialam to szczescie, ze jakies doswiadczenie w pracy mam i nigdy o to sie do mnie nie przyczepili...A jak szukalam pracy w biurze to wlasnie taka scieme wpisalam w CV i podzialalo / wiem wiem....nie powinno sie, ale no co!/

Stary 2006-09-12, 10:45   #1946
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

a tak na marginesie...

- Jak ma na imie Slonko? Bo tak jakos nie pasuje mi pisac "wredna"

Stary 2006-09-12, 10:47   #1947
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

heh Asiu do czego ty tu namawiasz ale masz racje w CV warto wszystko wpicac nawet prace bez papierów i taka chwilowa na kilka dni czy dorywcza oby było jak najwiecej doswiadczenia zawodowego

Ja siedze w domku i nigdzie sie nie ruszam czekam na wiesci od TZecika jak mu poszło na egzaminie heh denerwuje sie za niego ale zdolny jest to sobie poradzi

Dorota staram sie zdrowiec jak najszybciej
Własnie właczyłam sobie radio HitFm wysle smska moze wygram zaproszenie na jedzonko i jakas płytke Tzecikowi sie juz raz udalo to teraz ja spróbuje

Ps . Asiu a wiesz ze tez niewiem jak ma na imie czyzby sie nie przedstwaila
Stary 2006-09-12, 11:01   #1948
Neska
Rozeznanie

Wiecie tak naprawdę to jako takie doswiadczenie to mam, wcześniej już pracowałam bo studiowałam zaocznie, przyznam się że czasem wpiszę jakieś małe kłamstewko w CV ale tylko gdy jestem pewna że potrafię dane rzeczy robić które sa wymagane, zresztą mam wszechstronne zainteresowania i zawsze można cos podczepić buziaczki

Stary 2006-09-12, 11:31   #1949
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

ooo jaki dzis ruch na watku hihih " i baardzo dobrze

asiu ale bylby numer jakby to byla ta danusia...ten swiat jest maly jednak

odnosnie nalesnikow to ja jadlam w niedziele mamy nowa patelnie to zachcialo nam sie z mama nalesnikow, bo zazwyczaj nie chce nam sie ich robic, no i wyszly pyszne..zjadlam 3 i juz bylam pelna...to dziwne, bo zjesc lubie, co widac po mnie eheh

kurcze jak sie ciesze ze juz koncze studia i omina mnie te cudowne rewelacje o ktorych piszecie, choc i tak jestem na panstwowych ale znajac zycie to juz niedlugo na panstwowych bedzie trzeba placic czesne...ech co sie w tej polsce wyrabia..tanie panstwo kurde...!!

tak gadacie o pracy a ja zadnego doswiadczenia nie mam nigdy nie pracowalam, bo studia, ja nie wiem co to bedzie jak za rok wyjde z uczelni z dyplomem..bedzie trzeba sie wziac za cos..zacznie sie dorosle zycie w koncu..ech ja nie chceeeeee

ok ja spadam na tv bo leci natalia oreiro i musze obejrzec koncowke

Stary 2006-09-12, 11:33   #1950
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Cytat:
Napisane przez aga21087 Pokaż wiadomość
Własnie właczyłam sobie radio HitFm wysle smska moze wygram zaproszenie na jedzonko i jakas płytke Tzecikowi sie juz raz udalo to teraz ja spróbuje

heh jak by sie kto pytał to mam ostatnio sporego farta i szczescie
własnie dzwonił domnie z Hit FM Maciek i wygrałam płytke zaproszenie do restauracji i wejsciowke na dzis na festiwal filmowy do Gdyni ale z racji ze jestem chora do umówiłam sie ze zaproszenie przejdzie a nastepne godzine a ja dostane jeszcze 2 płytki tak ze teraz jestem w niebo wzieta moge chorowac jeszcze cały tydzien

ale jestem szczesciara

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości