![]() |
#1921 |
Zadomowienie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
ehhh normalnie odechcialo mi sie juz ogladac...Od poczatku "Ridż" seksi sie z Brook a potem Torne z ta blondyna-sekretarka Sally (ma z nia chyba dziecko)-wiec tak wyglada pierwsze 10 min tego fimu...Potem widac zamyslana Stefanii (alez ona jest okraglutka).Teraz jest scenka z Rickiem i ta dziewczyna,ta stuknieta, ktora podobno miala urodzic mu dziecko.Znowu do niego zalatuje, ale on zakochany jest w innej.....
Ehhhh po jaka cholere trace czas na takie glupoty ![]() No ale zejdzmy na ziemie ![]() Aga, pewnie przewialo cie na tej plazy.Aspiryna i lozko i ciepla herbata z cytryna.Niestety teraz zacznaja sie przeziebienia i grypy - niestety to jest minus jesieni ![]() Agata - jak ja bym sobie obejrzala "Taniec z ..." Teraz najistotniejsze w tym programie jest to, kto z kim bedzie mial romans a nie kto jak zatanczy ![]() ![]() Kto prowadzi ten program? Znowu Urbanski ze Skrzynecka? Moze znajde gdzies na necie powtorki z programu, to sobie poogladam. No coz...Zycze Wam dziewczyny milego dnia...
#1922 |
Zakorzenienie
|
Heh Wałesówna to raczej romansu nie bedzie miec bo jest zareczona ale reszta kto wie
A Urbanski z Skrzynecka znowu prowadza praogram ![]() ooookkkk zmykam bo wszedł tzecik ![]() kto jeszcze nie jadł to smacznego ![]()
![]() |
#1923 |
Zakorzenienie
|
heh a ja kozystajac ze Tzecik pojechał tam do nowej pracy cos zalatwic troszke powizazuje
![]() Widze Asiu ze tez masz dzis wolne ![]() a ja tak sobie przegladam ogłoszenia ![]() ![]() ![]() tylko pies Tzecika mnie wkurza chyba chce mnie na siłe na spacer wyciagnac ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1924 |
Wtajemniczenie
|
witam dziewuszki
![]() oj asiu to stare odcinki hehe jakies 500 przed tym co w pl ![]() ![]() ![]() ![]() a ja dzis pospalam do 11...uch... ![]() ![]() ![]() ok lece na makijaze paaa ![]()
#1925 |
Zakorzenienie
|
oooo Agata sie odezwała
![]() ![]() A ja nadal czekam na TZecika troszke mu długo schodzi to chyba jednak przejde sie z tym psem ![]() ![]()
![]() |
#1926 |
Zadomowienie
|
No i widze znowu Age i Agate na "pomorzu"
![]() Ja wlasnie zjadlam obiad i teraz ochota na cos slodkiego mnie naszla i tak sobie siedze i mysle, co by tu skubnac ![]() TZ wlasnie pojechal jakies drzewo przesadzac czy cos, wiec ja znowu sama w domu. Chcialam sie poopalac a tu nici, bo jakos slonka nie widac a niby zapowiadali 27st -co za oszustwo! Chyba sie poucze francuza bo czas powaznie wziazc sie za siebie.... Wlasnie zjadlam rzadek czekolady...hmmm jeszcze mi sie chce ![]()
#1927 |
Rozeznanie
|
A ja właśnie robię obiadek i w przerwie wizażuję
![]() ale zaraz do pracy ogłoszenia przeglądać ![]()
#1928 |
Wtajemniczenie
|
jestem
![]() i musze sie pochwalic...mam w koncu cudowne, wygodne i wypasione krzeslo do kompa...siedze sobie wygodnie oparta i nie musze sie wyginac i skrzywiac kregoslupa ![]() ![]() ![]() ![]() moja mama oglada mode na sukces hehe a ja slucham oczywiscie... ![]() neska zycze powodzenia w szukaniu pracy, mam nadzieje, ze juz niedlugo cos fajnego znajdziesz ![]()
#1929 |
Zakorzenienie
|
A ja juz w domku mialam isc do dentysty ale nie poszłam bo jak mam siedziec na fotelu cały czas pociagajac nosem i jeszcze gardlo mnie boli to wole nie
![]() Znalazlam sobie ogłoszenie o prace i w sumie tak na wszelki wypadek ale umówiłam sie tylko jak bede sie tak kiepsko czuc to niepójde ![]() ![]() buziaczki milego wieczoru ![]()
![]() |
#1930 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczor
![]() Ja siedze caly dzien przed kompem /pomijajac godz 15.30-16.30 , bo wtedy spalam ![]() Nazarlam sie ciastek i czuje,ze jak bym wstala z krzesla to bym sie pokulala po pokoju ![]() Teraz ide sie pod prysznic a pozniej nie wiem co bedzie, bo w sumie spac mi sie nie chce Aga, widze,ze cie na powaznie chorubsko wzielo; nie dobrze ![]() Wypij Fervex i do lozka. Agata - mi tez by sie krzeslo przydalo, ale tez jakies wypasione.Moje juz jest tak zdewastowane, tak ze nie moge sie ani podwyzac ani obnizac ![]() A w domku mam takie fajniutkie, wygodne,20letnie ![]() ![]() A tak na marginesie to widze, ze twoja mama to zapalona fanka seriali.Moja mama tak samo...Nawet oglada powtorki a potem na pamiec dialogi zna ![]() ![]() Moj tata znowu to zapalony fan teleturnieji ![]() Dla kazdego cos milego. Ja zawsze lubialam TVN Style i MTV w weekendy ![]() No ale niestety teraz mam tylko 3 francuskie programy ![]() Trzymajcie sie dziewczyny ![]() Aha! Neska - powodzenia w szukaniu pracy...W jakim charakterze prace szukasz?
#1931 |
Rozeznanie
|
Kurczaki dopiero mi neta podłączyli
![]() ![]() Dziś naszczęscie już się dobrze czuje, ale gardełko nadal boli ![]() ![]() Musze się pochwalić, że kupiłam sobie kurteczke zimową. Czarną najki ![]() ![]() grin_ajzstudiuje administracje.. Studiuje dziennie, ale z chęcią poszłabym sobie do pracy. Niestety najłatwiej było by znaleść pracke na łikendyale to odpada, kiedyś odpocząć trzeba ![]() Lece nadrabić wizażowe zaległości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1932 |
Wtajemniczenie
|
witam wieczorowas pora
![]() wrocilam z aeroba, od razu rzucilam sie na tvn bo na wspolnej lecialo a potem szymon majewski show..hehe co za wariat ![]() ![]() asiu no moja mam w sumie nie taka fanka seriali, ja chyba wieksza, bo ja ogladam duzo tego wszystkiego...ona tylko "mode" ze mna na wspolnej, m jak milosc, magde m. czasem na dobre i na zle obejrzy...i to wszystko a ja reszte ![]() co do krzeselka to na stronce jyska wlasnie jest takie macie linka i popatrzcie na jakim fajnym krzesle siedze ![]() slonko...nie zartuj...adm? ja teeez ![]() ![]() ![]() ![]() aga u ciebie to naprawde nie moze byc kilka dni spokoju...tutaj szczesliwa 4 w totka i zaraz chorobsko....och bidulko...glowa do gory ![]() ok ide powizazowac i spadam spac ![]()
#1933 |
Zadomowienie
|
dzien dobry pomorzanki
Ja wlasnie szamam sniadanie, troche jeszcze przymulona ale no coz! Dzis planuje miec aktywny dzien-bede biegac, ruszac sie a wieczorkiem chcialabym na rolki skoczyc-zobaczymy co z tego wyniknie ![]() TZ pojechal do pracy wiec w sumie, teoretycznie, bede miala dzien dla siebie,choc znajac zycie pewnie jego ojeciec sie napatoczy i bedzie siedzial i marudzil ![]() Agataaaa, noo nieee! Jakie czaderskie krzeslo! Jakie ladne i wyglada na wygodne ![]() Kurcze, nic tylko siedziec ![]() Heh ostatnio sporo sie slyszy o administracji.Mialam fajowa kolezanke, ktora studiowala wlasnie administracje ale mieszkala w akademiku.Kontakt nam sie urwal ![]() Agata, znasz moze Danke? ![]() ![]() ![]() ![]() Oki zmykam - milego dnia! ![]()
#1934 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry z ranca
![]() heh a ja tu myslalam ze bede pierwsza patrze a Asia mnie uprzedziła Ja dzis tez w domku ![]() ![]() ![]() ![]() Asiu smacznego ja jeszcze nie jadlam sniadanka i tak sie zastanawiam na co mam ochote ![]() Agata krzeslo swietne ![]() ![]() ![]() Miłego dzionka zmykam zrobic jakies sniadanko
![]() |
#1935 |
Przyczajenie
|
Witajcie! jestem z Lęborka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1936 |
Zakorzenienie
|
witamy witamy nowiutka wizaznke
![]() ![]()
![]() |
#1937 |
Rozeznanie
|
Witamy Cię neciu
![]() Witam wszystkich z rana, ja juz po śniadanku, pospałam sobie troszeczkę grin_ajz krzesło jest świetne, napewno bardzo wygodne, już to sobie wyobrażam ![]() Joasiu szukam pracy pod kontem kierunku studiów jak skończyłam - Turystyka, powiem że jest ciężko, jak juz jest ciekawe ogłoszenie to wymagania ogromne. Ale teraz objełam taką taktyke że podejmę się każdej pracy, która oczywiscie będzie na miare moich możliwości i bedzie mi pasować ![]() Życzę miłego dzionka, ale dziś ładnie prawda?
#1938 |
Zakorzenienie
|
witaj Neska
![]() ![]() ładnie ładnie dzis nareszcie cos sie w pogodzie dzieje ![]() ![]() Neska z praca jak wszedzie ciezko wazne by sie gdzies zachaczyc i pracowac a zawsze w miedzy czasie mozesz szukac czegos nowego polecam stronke http://www.anonse.pl/ jezeli jesczze tam nie szukałas ![]() I owocnego szukania ![]()
![]() |
#1939 |
Rozeznanie
|
Witam nową wizażanke i stare też
![]() Zaraz ide na naleśniczki, bo mi mamusia zrobiła ![]() Agata krzesełko faktycznie super. Mi by się jeszcze przydał nowy materac na łóżko, ale tata dziś zamiast mi to kupił psu ![]() ![]() ![]() Ogólnie dzień zaczął się nie fajnie, bo od kłutni z TŻ ![]() Ide na śniadanko. Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1940 |
Zadomowienie
|
Hello to znowu ja....
Witaj Necia ![]() ![]() Agus - to ze glowa nie boli to nie oznacza, ze mozesz wstawac z lozka ![]() Neska to /jak mnie pamiec nie myli/ Dorota ... Dorotko-Turystyka, to moj wymarzony kierunek, mialam isc na AWF w tym roku i nawet sie dostalam, ale niestety tak sie u mnie sprawy pokomplikowaly, ze nie wyjade z Francji do swiat Bozego Narodzenia ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem zawzieta, wiec pojde na studia chocbym miala 60lat /Boze, jak to strasznie brzmi/ Tak sobie mysle, ze najlatwiej tobie byloby znalezc prace w jakims biurze podrozy. Heh jak pracowalam w Alfie na Przymorzu, to chyba pol roku wisialo ogloszenie w Biurze, ze potrzebuja pracownika... Ja zawsze szukalam pracy na gratka.pl i trojmiasto.pl Pochodz po C.Handlowych, czesto wisza ogloszenia na szybach, ktorych nie ma w prasie. Wierze, ze w koncu znajdziesz cos dla siebie. Slonko - glowa do gory.Ja sie wczoraj troszke poklocilam z TZ /ale to byla moja wina/ Ja czasami jestem zaczepna, a najgorsze jest to, ze lubie czasem go pozloscic :P Bedzie dobrze...A nalesniczki to bym tez sobie zjadla ![]() Pozdrawiam
#1941 |
Rozeznanie
|
Asiu taak biegam po centrum i roznoszę ogłoszenia,byłam praktycznie we wszystkich CH, przegladam ofert na róznych portalach, więc wysyłam gdzie tylko mogę
![]() ![]() Mój kierunek studuów był trafiony, choć z turystyki to moze było tam 50% większośc geografii ![]() A Ty się nie martw na studia można iść zawsze ![]() ![]() Aga na wizażu jestem Neska a w rzeczywistości Dorota ![]() ![]() ![]() ![]()
#1942 |
Wtajemniczenie
|
witam dziewczynki
![]() jak wszystkie chwala sie sniadaniem to i ja powiem ze juz jestem po ![]() krzeslo kosztowalo 250 zl...troche duzo ale mam nadzieje, ze juz posluzy kilka lat ![]() asiu co do twojej kolezanki to czy ona jest na pewno z mojego roku? bo mi jeszcze rok zostal, wiec na V powinna byc teraz ![]() ![]() ![]() witam nowa wizaznake-pomorzanke necie ![]() ![]() ![]() hm ja nie mam dzis planow zadnych, no oprocz umycia sie i wlosow ![]() ![]() ![]() pozdrawiam dziewczynki ![]()
#1943 |
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny wy to jestescie złosliwe
![]() ja tu po sniadanku jeszcze chora bez checi wychodzenia z domu a wy mi tu o nalesniczkach i teraz takiech ohoty mi narobiłyscie ![]() ![]() heh no tak Dorota ![]() ![]() heh widze ze tu jakis fanklub turystyki ![]() ![]() ![]() swoja droga wczoraj słyszałam ze maja podrozej studia ![]() ![]() ![]() Agata ja tez mam w planach telewizor i nudy w domu Ps .widze ze wszystkiesmy dzis na wizazyku Asia Agata Dorota Wredne _slnko ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1944 |
Rozeznanie
|
Ja siedzę z kubkiem kawuni
![]() ![]() też słyszałam o podwyżce za czesne, paranoja, nie dość że teraz sa drogie to co bedzie potem!!! Aga zdrowiej szybko bo taka ładna pogoda na dworzu ![]() ![]() Mam podobne plany, nudy i TV tyle ze mam tylko 6 kanałów z czego nalepiej odbiera TVN (to i tak dobrze)
#1945 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kiedys mieszkala w Sopocie ze swoim chlopakiem...Kurcze, zdjecia mam wszystkie w domku, w Wejherowie -wyslalabym ci ... ![]() Nie wiem czy to ta...Nie wiem czy ta "moja Danka" jest na twoim roku, ale z moich osobistych ![]() Agus -koniecznie w domku siedz...Bo jak sie choroba rozwinie to klapa! I kto bedzie na wizazu siedzial od rana...no kto???? ![]() Dorotko, jestem pewna, ze cos sie trafi predzej czy pozniej;badz cierpliwa. Wiem, ze nie powinnam tego pisac, ale zawsze w CV mozesz napisac, ze w wakacje w twoim miescie dorabialas jako.....ale ze byla to praca dorywcza, to niestety bez papierow...Troszke sciemy nie zaszkodzi. Ja mialam to szczescie, ze jakies doswiadczenie w pracy mam i nigdy o to sie do mnie nie przyczepili...A jak szukalam pracy w biurze to wlasnie taka scieme wpisalam w CV i podzialalo ![]()
![]() |
#1946 |
Zadomowienie
|
a tak na marginesie...
- Jak ma na imie Slonko? Bo tak jakos nie pasuje mi pisac "wredna" ![]()
#1947 |
Zakorzenienie
|
heh Asiu do czego ty tu namawiasz
![]() ![]() Ja siedze w domku i nigdzie sie nie ruszam czekam na wiesci od TZecika jak mu poszło ![]() ![]() Dorota staram sie zdrowiec jak najszybciej ![]() Własnie właczyłam sobie radio HitFm ![]() ![]() ![]() Ps . Asiu a wiesz ze tez niewiem jak ma na imie czyzby sie nie przedstwaila ![]()
![]() |
#1948 |
Rozeznanie
|
Wiecie tak naprawdę to jako takie doswiadczenie to mam, wcześniej już pracowałam bo studiowałam zaocznie, przyznam się że czasem wpiszę jakieś małe kłamstewko w CV ale tylko gdy jestem pewna że potrafię dane rzeczy robić które sa wymagane, zresztą mam wszechstronne zainteresowania i zawsze można cos podczepić
![]() ![]()
#1949 |
Wtajemniczenie
|
ooo jaki dzis ruch na watku hihih "
![]() ![]() asiu ale bylby numer jakby to byla ta danusia...ten swiat jest maly jednak ![]() odnosnie nalesnikow to ja jadlam w niedziele ![]() ![]() kurcze jak sie ciesze ze juz koncze studia i omina mnie te cudowne rewelacje o ktorych piszecie, choc i tak jestem na panstwowych ale znajac zycie to juz niedlugo na panstwowych bedzie trzeba placic czesne...ech co sie w tej polsce wyrabia..tanie panstwo kurde...!! tak gadacie o pracy a ja zadnego doswiadczenia nie mam ![]() ![]() ok ja spadam na tv bo leci natalia oreiro i musze obejrzec koncowke ![]()
#1950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh jak by sie kto pytał to mam ostatnio sporego farta ![]() ![]() ![]() własnie dzwonił domnie z Hit FM Maciek i wygrałam płytke zaproszenie do restauracji i wejsciowke na dzis na festiwal filmowy do Gdyni ale z racji ze jestem chora do umówiłam sie ze zaproszenie przejdzie a nastepne godzine a ja dostane jeszcze 2 płytki tak ze teraz jestem w niebo wzieta ![]() ![]() ale jestem szczesciara ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.